Nedstenging

Torsdag, 29 Juli, 10:20

Nyheter om Nedstenging

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 06:43

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids Nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot Nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - Igår: 03:45

Australia forlenger Nedstenging

Australske myndigheter forlenger Nedstengingen av delstaten New South Wales og storbyen Sydney i enda en måned for å ta knekken på spredningen av deltaviruset. Det opplyser delstatsminister Gladys Berejiklian ifølge Reuters. Siste døgn ble det meldt om 177 nye tilfeller i delstaten.

NRK - Igår: 14:53

Rekordhøy koronadød i Indonesia

Indonesia registrerte rekordhøye 2069 koronadødsfall det siste døgnet. Landet står om dagen overfor sitt dødeligste smitteutbrudd siden pandemien startet. Smitteøkningen skjer samtidig som Indonesia denne uken åpnet opp for å la små butikker, gaterestauranter og noen kjøpesentre gjenåpne etter en treukers lang Nedstenging..

NRK - 25 juli 21 kl. 18:07

Indonesia forlenger Nedstenging

Indonesia har besluttet å forlenge den delvise nedstengningen av landet med en uke, men gir noen lettelser til næringslivet. Landet innførte strenge tiltak grunnet en ny smittetopp den siste tiden, som gjorde landet til episenter for koronasmitten i Asia. President Joko Widodo sier at utbruddet, som har krevd 83.

NRK - 24 juli 21 kl. 06:43

Hanoi koronastenges i 15 dager

Fra lørdag stenges Vietnams hovedstad Hanoi ned, mens et utbrudd rundt Mekong-deltaet sør i landet er i ferd med å spre seg. Ordren om Nedstenging kom fredag og innebærer at det ikke er lov å møtes offentlig i grupper på mer enn to personer. Bare offentlige kontorer, sykehus og nødvendige bedrifter kan holde åpent..

NRK - 20 juli 21 kl. 20:14

Frankrike: smitten sprer seg fort

Den siste uken har smittespredningen av koronaviruset i Frankrike økt med rundt 150 prosent på grunn av deltavarianten. – Noe sånt har vi aldri sett før, ikke med den originale koronavarianten, heller ikke med alfa, beta eller gammavariantene, sa Frankrikes helseminister Olivier Véran da han talte til parlamentet tirsdag. Han sa samtidig at flokkimmunitet er den eneste måten å bli kvitt korona på og at folk ikke måtte nøle med å ta vaksinen.

E24 - 24 mai 21 kl. 21:06

Frykter ny Nedstenging i Oslo: Tør ikke åpne før etter sommeren

Til tross for gjenåpningen av hovedstaden, har restauranten og baren The Broker bestemt seg for å holde stengt gjennom hele sommeren. Risikoen for nok en Nedstenging og mangel på kapasitet grunnet smitteverntiltak gjør det ikke er verdt det, mener eieren..

E24 - 18 juli 21 kl. 13:42

Broadway åpner opp: – Trodde aldri vi skulle komme oss tilbake

MANHATTAN (E24): New Yorks milliardindustri har gått på katastrofetap etter 15 måneder med Nedstenging. Nå håper de at norgesvennen Bruce Springsteen skal dra inn de første millionene etter gjenåpningen..

E24 - 16 juli 21 kl. 08:22

Plantasjen med corona-smell på 80 millioner kroner

Plantekjeden økte driftsresultatet til tross for slagsreduksjon knyttet til Nedstenging i Norge..

NRK - 14 juli 21 kl. 03:59

Sydney forlenger Nedstenging

Innbyggerne i Australias største by må belage seg på strenge koronarestriksjoner i to uker til. Det er klart etter at det er rapportert om 97 nye smittetilfeller i delstaten New South Wales, som Sydney ligger i. Det er det nest høyeste døgntallet som er registrert i det nye smitteutbruddet i storbyen, skriver Sydney Morning Herald..

VG - 08 juli 21 kl. 08:43

Helsetoppene om deltavarianten: – Hver uke teller

Å bremse deltavarianten i Norge blir nøkkelen for å hindre en ny smittebølge. Slik vil helsetoppene unngå en ny nasjonal Nedstenging..

E24 - 06 juli 21 kl. 06:24

Kinesiske myndigheter ville stoppe milliardnotering

Det er blandet stemning på de toneangivende Asia-børsene tirsdag morgen, men det er markant oppgang i Singapore. Samtidig kan det gå mot videre Nedstenging i Sydney, og kinesiske myndigheter strammer grepet om tek-bransjen..

E24 - 05 mai 21 kl. 05:44

Blandet på Asia-børsene

Det er ingen klar retning på Børsene i Asia- og Stillehavsområdet i morgentimene. India går mot ny Nedstenging etter å ha passert 20 millioner coronasmittede. Singapore-børsen faller etter nyheter om ny virusmutasjon og Nedstenging..

NRK - 29 juni 21 kl. 04:41

Ny storby stenges ned i Australia

Millionbyen Brisbane stenges ned i tre dager for å bekjempe spredning av koronaviruset. Det er den fjerde australske storbyen som stenges ned. Fra før er det innført Nedstenging i Sydney, Darwin og Perth..

NRK - 02 mai 21 kl. 04:20

Fauci mener India bør stenge ned

USAs smitteverntopp Anthony Fauci mener India bør gå i Nedstenging i flere uker for å komme seg ut av koronakrisen som har rammet landet. Fulle sykehus, et stort antall døde og over 400.000 nye smittetilfeller daglig er situasjonen i India.

NRK - 27 juni 21 kl. 15:08

Strømmer ut før Nedstenging

Titusener av arbeidere strømmet ut av Bangladeshs hovedstad Dhaka før en omfattende nedstengning på grunn av økende koronasmitte. Det er registrert over 880.000 smittede og litt over 14.

E24 - 01 mai 21 kl. 07:53

Nedstenging ga kunstboom: – Folk trenger slike opplevelser

Nedstenging og hjemmekontor har gjort nordmenn tørste etter hjemmeopplevelser og kunst. Siden Nedstengingen i fjor har The Art Collective hatt en omsetningsvekst på over 200 prosent i forhold til året før..

NRK - 29 april 21 kl. 11:55

Tyrkia forbereder stor-Nedstenging

Tyrkia innleder torsdag en treukers Nedstenging. Restriksjonene er de strengeste siden koronapandemien startet, melder NTB. Nedstengingen skyldes at landet ikke har greid å få smittetallene ned, og heller ikke antall covid-tilfeller som ender med døden.

NRK - 22 juni 21 kl. 19:04

Mangel på utenlandske arbeidere

Fire av ti reiselivsaktører mangler nødvendig arbeidskraft fra utlandet, ifølge NHO Reiseliv. – Etter halvannet år med Nedstenging har nå flere reiselivsbedrifter gode bookingtall for sommeren, men ikke nok ansatte til å ta imot gjester, sier administrerende direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv..

NRK - 26 april 21 kl. 19:50

Varsler full Nedstenging i Tyrkia

Tyrkias president Recep Erdogan vil innføre en omfattende Nedstenging av landet torsdag, som følge av smittespredningen i landet, melder tyrkiske medier. Nedstengingen vil vare til 17. mai, ifølge det statlige nyhetsbyrået Anadolu.

NRK - 11 juni 21 kl. 13:15

– Nødvendig med innreisekontroll

Selv om det lempes på innreisereglene for fullvaksinerte, blir det omfattende kontroll og testing på grensa. – Fortsatt nødvendig, mener justisminister Monica Mæland. – Vi må unngå importsmitte og en potensiell ny Nedstenging som en konsekvens av økt reiseaktivitet, som vi så i forbindelse med jul og nyttår, sier Mæland til NTB..

NRK - 14 april 21 kl. 10:41

Nye strenge koronatiltak i India

Indias rikeste delstat Maharashtra innfører strengere koronatiltak, men vil ikke kalle det en Nedstenging, melder nyhetsbyrået AP. I fjor førte en Nedstenging til at millioner mistet jobben og at flere ledige måtte gå mange mil til hjembyene sine..

VG - 12 april 21 kl. 21:16

Brønnøy med full Nedstenging: Flere smittet i lokalt utbrudd

Brønnøy kommunen innfører full Nedstenging etter at det mandag er bekreftet 23 positive tester på hurtigtest, bekrefter ordfører Eilif Kristian Trælnes overfor VG..

Dagbladet - 03 juni 21 kl. 12:24

- Utbruddet har tatt en ny vending

Tromsø håper å slippe en ny Nedstenging..

Dagbladet - 03 juni 21 kl. 12:24

- Utbruddet har tatt en ny vending

Tromsø håper å slippe en ny Nedstenging..

Dagbladet - 02 juni 21 kl. 18:06

Forsvarer «Game of Thrones»-finalen

«Hodor»-skuespiller Kristian Nairn forsvarer «Game of Thrones»-slutten i et eksklusivt intervju med Dagbladet, og sier at livet i Nedstenging har vært «tragikomisk»..

NRK - 01 juni 21 kl. 12:03

FHI endrer ikke risikovurderingen

Til tross for nye utbrudd i Trondheim og Asker av den såkalte indiske virusvarianten, Delta, er Folkehelseinstituttets risikovurdering uforandret. – Per nå er vår vurdering at denne varianten kan håndteres med samme smitteverntiltak som vi bruker uavhengig av variant nå, skriver avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet (FHI) i en epost til NTB. Trondheim innførte en streng Nedstenging mandag og har varslet at de ikke har oversikt over alle nærkontakter.

NRK - 01 juni 21 kl. 12:03

FHI endrer ikke risikovurdering

Til tross for mistanke om nye utbrudd i Trondheim og Asker av den såkalte indiske virusvarianten, Delta, er Folkehelseinstituttets risikovurdering uforandret. – Per nå er vår vurdering at denne varianten kan håndteres med samme smitteverntiltak som vi bruker uavhengig av variant nå, skriver avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet (FHI) i en epost til NTB. Trondheim innførte en streng Nedstenging mandag og har varslet at de ikke har oversikt over alle nærkontakter.

NRK - 31 mai 21 kl. 11:19

Nå varsler Trondheim Nedstenging

Etter en kraftig økning i smitten i Trondheim, som det mistenkes skyldes spredning av den indiske virusvarianten, varsles det nå flere strenge tiltak i kommunen..

NRK - 29 mai 21 kl. 21:59

Hadde symptomer - testet seg ikke

Den danske avisen Politiken skriver at statsminister Mette Frederiksen hadde klare symptomer på korona tidlig mars 2020, men unnlot å teste seg. Avisen skriver statsministeren hadde feber og pustebesvær i dagene frem mot Nedstengingen av Danmark den 11. mars.

NRK - 29 mai 21 kl. 15:50

Nederland åpner mer opp i juni

Nederland slipper litt opp på koronarestriksjonene den 5. juni. Etter nær et halvt år med Nedstenging, har landet nå kommer til tredje trinn i sin gjenåpningsplan..

NRK - 29 mai 21 kl. 15:50

Nederland åpner opp i juni

Nederland slipper opp på koronarestriksjonene den 5. juni. Etter nær et halvt år med Nedstenging, har landet nå kommer til tredje trinn i sin gjenåpningsplan.

NRK - 27 mai 21 kl. 03:38

Australsk delstat stenger ned

Over 6 millioner innbyggere i Australias nest største by Melbourne og resten av delstaten Victoria rammes av en ny Nedstenging. Innbyggerne i delstaten må holde seg hjemme i minst sju dager fra torsdag, opplyser fungerende førsteminister James Merlino torsdag. Nedstengingen kommer etter at koronasmitten er doblet det siste døgnet..

Aftenposten - 26 mai 21 kl. 19:04

– Bare det å se ansikter igjen og si hei til fremmede er en morsom opplevelse

Etter nesten 200 dager med sosial Nedstenging og skjenkestopp er gjenåpningen av Oslo i gang..

NRK - 25 mars 21 kl. 14:11

Nedstenging og smittetopp i Polen

Polen registrerte 34.151 nye koronasmittede torsdag. Det er det høyeste tallet i landet siden begynnelsen av pandemien, ifølge data fra det polske helsedepartementet.

E24 - 20 mai 21 kl. 07:24

Raymond åpner for gradvis restaurantåpning neste uke

– Åpning blir mer krevende enn Nedstenging, meldte byrådsleder Raymond Johansen i høst. Til sin skrekk fikk han rett. Men nå går det mot nye lettelser for restauranter på fredagens pressekonferanse..

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 07:24

Raymond Johansen: Forsiktig åpning av serveringssteder i neste uke sannsynlig

– Åpning blir mer krevende enn Nedstenging, meldte byrådsleder Raymond Johansen i høst. Til sin skrekk fikk han rett..

VG - 20 mai 21 kl. 07:08

Raymond åpner for gradvis restaurantåpning neste uke

– Åpning blir mer krevende enn Nedstenging, meldte byrådsleder Raymond Johansen i høst. Til sin skrekk fikk han rett. Men nå går det mot nye lettelser for restauranter på fredagens pressekonferanse..

NRK - 23 mars 21 kl. 05:45

Tyskland forlenger Nedstenging

Forbundskanslar Angela Merkel og leiarane for dei tyske delstatane er samde om å forlenge Nedstenginga til 18. april. Fem dagar i påska blir det full Nedstenging der folk blir bedne om å halde seg heime..

VG - 16 mars 21 kl. 10:40

Derfor innførte regjeringen Nedstenging i 52 kommuner

Dersom Viken ikke får kontroll på smitten, kan vi gå mot en nasjonal Nedstenging, advarer Helsedirektoratet..

NRK - 15 mars 21 kl. 12:27

Leger vil stenge ned Tyskland igjen

For å unngå at Tyskland blir kastet inn i en farlig tredje bølge med koronasmitte, må man tilbake til en ny Nedstenging, varsler intensivleger i landet. – Fra de dataene vi har nå, og med spredningen av den britiske mutasjonen, vil vi sterkt oppfordre til at vi går tilbake til en Nedstenging for å unngå en kraftig tredje bølge, sier Christian Karagiannidis, sjef for det tyske akuttmedisinske registeret, til AFP. Tyskland har registrert en økning i nye smittetilfeller siden landet gradvis begynte å lempe på restriksjonene i slutten av februar.

NRK - 10 mai 21 kl. 02:19

Spanjoler feiret gjenåpning

Tusener av mennesker flokket seg utendørs på spanske strender søndag for å markere gjenåpningen av landet etter seks måneders Nedstenging. 13 av landets 17 regioner har nå lettet på de strengeste koronatiltakene..

VG - 09 mai 21 kl. 17:05

Fergekaos i Bangladesh: Flere tusen på vei til id-feiring med familien

Flere tusen mennesker sprenger fergekapasiteten under id-feiringen utenfor Dhaka i Bangladesh – på tross av landets sosiale Nedstenging..

NRK - 12 mars 21 kl. 12:18

Italia med ny Nedstenging

Italia stålsetter seg for omfattende Nedstenging av samfunnet. Det er ventet at skoler, restauranter og butikker må stenge i store deler av Italia. Årsaken er at mye og mer smittsomme virusvarianter er utbredt.

VG - 07 mai 21 kl. 13:26

Skeive muslimer: – Det føles som et fengsel

Den muslimske fastemåneden går mot slutten, men på grunn av coronapandemien og sosial Nedstenging har skeive muslimer mistet møteplassene sine..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt