Natt

Sunday, 04 December, 21:57

Nyheter om Natt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 nov 22 kl. 21:03

Taxisjåfør dømt for seksuell handling mot kunder

Det var Natt til 10. april 2022 at sjåføren i Sandnes kjørte to kvinner. Begge kvinnene har fortalt om krenkende atferd utført av taxisjåføren.

NRK - 27 nov 22 kl. 00:57

Evakuerte får gå tilbake til hjemmene sine i Ålesund

De evakuerte som følge av brannen ved Olsfjellet i Ålesund Natt til søndag får reise tilbake til hjemmene sine. Det opplyser politiet i Møre og Romsdal på Twitter Natt til søndag. Ifølge innsatsleder på stedet kan det se ut til at brannvesenet begynner å få kontroll på brannen.

NRK - 2 timer siden

Farevarsel for is på Vestlandet

Meteorologisk institutt har sendt ut lokalt farevarsel for ytre strøk av Vestland fylke på mandag. Varselet gjelder is, på grunn av regn som fryser på bakken. Det ventes minusgrader i Natt, etterfulgt av lett regn som kan fryse på bakken tidlig mandag morgen.

NRK - 9 timer siden

Sov seg gjennom brann: – Kunne endt adskillig verre

Røykdykkere fra brannvesenet måtte klokken 04.00 Natt til søndag geleide ut en person som sov seg gjennom en brann i en leilighet i St. Olavs gate i Tønsberg sentrum.

NRK - 11 timer siden

Mann filmet kvinner på toalett på utested i Oslo

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha snikfilmet en rekke kvinner som gikk på toalettet på et utested i Oslo. Natt til søndag 21. november i fjor plasserte mannen seg i en toalettbås på et utested i Oslo.

VG - 12 timer siden

Var vitne til barbråk i Lillestrøm: – Som å tenne på dynamitt

Natt til lørdag ble en person knivstukket på et utested i Lillestrøm. – Det var som et gjengslagsmål, sier et vitne til VG..

NRK - 12 timer siden

Person pågrepet for knivstikking i Lillestrøm

En person er pågrepet etter knivstikkingen på et utested i Lillestrøm sentrum Natt til lørdag. –En person ble pågrepet sent lørdag kveld. Det er besluttet pågripelse av ytterligere tre personer, sier Harald Holmsen, jourhavende jurist i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

NRK - 13 timer siden

Japan: Varsler mulig risiko for tsunami

Japans meteorologiske institutt følger søndag morgen med på en mulig risiko for at en tsunami kan ramme landet etter et vulkanutbrudd i Indonesia. Vulkanutbruddet i Indonesia skjedde klokken 3.18 Natt til søndag norsk tid.

NRK - 13 timer siden

Vold på danskebåten

En mann ble i Natt pågrepet av politiet for bråk på danskebåten fra Kristiansand. Mannen skal ha kommet med verbale trusler og vært voldelig mot ansatte om bord. Ifølge politiet ble ikke de ansatte alvorlig skadd..

NRK - 14 timer siden

Person påkjørt av toget på Jæren

En person ble ved 3-tida i Natt påkjørt av toget ved Vigrestad stasjon og døde av skadene. Det bekrefter operasjonsleder Gøran Solheim i Sørvest politidistrikt. Ulykken førte til flere timers stans i togtrafikken på Jærbanen.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 08:27

Sørlandet våknet opp til snøkaos: Falt over 30 centimeter i Natt

Det ble travelt for bilbergere på Sørlandet etter at det falt over 30 centimeter snø Natt til tirsdag..

Aftenposten - Igår: 12:40

Tromsø på hotelltoppen: Koster opptil 6000 kroner for en Natt

Turistene er tilbake på Tromsøs hoteller, som har priser og belegg langt over resten av landet..

NRK - Igår: 10:05

Fellesorganisasjonen frykter at fattigdommen vil vedvare

– Regjeringspartiene og SVs budsjett er ikke nok til å hindre at flere blir sittende fast i fattigdom, advarer sosialarbeidernes fagforening. – Jeg tror ikke det er tatt hardt nok grep for å unngå at det blir større og større grupper der fattigdommen biter seg fast. Det betyr at folk lever på kreditt, de står i matkø, de bekymrer seg for seg selv og ungene sine dag og Natt, sier Fellesorganisasjonens leder Mimmi Kvisvik til Klassekampen.

NRK - Igår: 07:46

Brann i bolig i Holmestrand

Beboerne i et hus i Skoger i Holmestrand kommune våknet i Natt av røykvarsleren. Det viste seg at det hadde begynt å brenne i en skjøteledning som var koblet til et elektrisk produkt. Beboerne er uskadde, men huset fikk brann- og vannskader i kjelleren, og røykskader i de øvrige etasjene.

Aftenposten - Igår: 07:11

Mann knivstukket på utested i Lillestrøm

En mann i 20-årene er innlagt på Ullevål sykehus etter at han ble knivstukket inne på et utested i Lillestrøm Natt til….

NRK - Igår: 06:28

Knivstikking i Lillestrøm

En mann i 20-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter det som skal være en knivstikking på et utested i Lillestrøm sentrum, skriver VG. – Den skadede har ikke livstruende skader, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til avisen. Han sier gjerningspersonen eller personene hadde forlatt stedet da politiet ankom.

NRK - Igår: 04:03

Brann i bolighus i Grimstad

Beboerne i et hus på Frivoll i Grimstad våknet ved 3-tida i Natt av at det brant i huset. Alle fem kom seg velberget ut. De klarte selv å slukke brannen.

NRK - Igår: 02:07

Bensinstasjon ranet i Trondheim

Flere gjerningspersoner ranet en bensinstasjon på Tunga i Trondheim Natt til lørdag. De ansatte på stasjone e r fysisk uskadd, opplyser politiet..

NRK - I førrgår: 21:42

Blodmysteriet i Bergen: Tre siktede løslatt

De tre mennene mellom 23 og 35 år som ble pågrepet og senere siktet for kroppsskade i forbindelse med funn av blodspor i et hus på Landås i Bergen, er nå løslatt. Det bekrefter politiadvokat Linn Marie Søfteland i Vest politidistrikt. Politiet har forsøkt å finne personen som blodet stammer fra i frykt om at vedkommende er alvorlig skadet, men har foreløpig ikke lykkes med det.

NRK - I førrgår: 11:50

Politiet etterlyser vitner etter voldtektsforsøk

En kvinne i 20 årene ble overfalt av to eller tre ukjente personer i Oslo 26. november. Saken etterforskes som forsøk på voldtekt.

NRK - I førrgår: 07:50

Mistenker brann på skule var påsett

Fleire elevar må bli heime i dag etter at det brann ved ein ungdomsskule i Trondheim i Natt. Brannen starta i eit klasserom der det er store brannskadar. – Ut frå det vi har funne på åstaden, så er vår teori at brannen kan vere påsett, seier operasjonsleiar Trond Volden ved politiet i Trøndelag..

VG - I førrgår: 06:20

Fredag 2. desember: Dette skjedde i Natt

Nytt tilbakeslag for Donald Trump..

NRK - I førrgår: 05:30

Streik blant ingeniørene avverget på overtid

Nito og NHO ble enige fem timer på overtid i meklingen Natt til fredag, melder NTB. Dermed blir det ikke streik blant norske ingeniører. – I meklingen mellom Nito og NHO vedrørende Nito-overenskomsten, nådde partene – med riksmekler Mats Rulands mellomkomst – fram til en forhandlingsløsning.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:01

Ikke oppgjør mellom kriminelle miljøer

Skytingen på Grønland Natt til søndag var ikke et oppgjør mellom kriminelle miljøer, sier politiet. En mann i 30-årene er siktet for drapet der en mann i 20-årene ble skutt og drept. Politiet sa først at dette trolig var et oppgjør i et kriminelt miljø, men har nå snudd.

VG - 01 dec 22 kl. 06:10

Torsdag 1. desember: Dette skjedde i Natt

En person er pågrepet for knivtrusler i Porsgrunn..

NRK - 19 nov 22 kl. 15:21

Ønsker tips om voldshendelse

Politiet ønsker tips fra vitner i forbindelse med en voldshendelse utenfor Joker i Storgata Tromsø, Natt til lørdag i tidsrommet 03.30 til 05.00.

NRK - 30 nov 22 kl. 15:09

Protestar i kinesisk storby blei stansa

Nye protestar i storbyen Guangzhou sør i Kina blei raskt slått ned av kinesisk politi. Kinesiske styresmakter har varsla harde tiltak mot alle demonstrasjonar. Samanstøytane i byen starta tysdag kveld, og heldt fram Natt til onsdag.

NRK - 19 nov 22 kl. 02:27

Musk lar Twitter-brukerne bestemme om Trump skal få komme tilbake

Twitters nye eier Elon Musk spør brukerne selv om tidligere president Donald Trumps konto skal gjenåpnes. I en avstemning Natt til lørdag norsk tid spør Musk om Trumps konto skal gjenåpnes. Etter mindre enn 30 minutter hadde 1 million brukere svart ja eller nei.

VG - 30 nov 22 kl. 06:05

Onsdag 30. november: Dette skjedde i Natt

Historisk lov vedtatt i Senatet i USA..

NRK - 30 nov 22 kl. 05:11

Kjørte feil vei på E18

Politiet har beslaglagt førerkortet til en mann i 40-årene som ble stoppet etter at det kom melding om at en bil kjørte i feil retning på E18 i Holmestrand i Natt. Sjåføren blir også anmeldt for ruskjøring, opplyser politiet. E18 var stengt i en periode, men trafikken går nå som normalt..

Klartale - 29 nov 22 kl. 06:30

Demonstrasjonene sprer seg i Kina

Det er veldig sjeldent store demonstrasjoner i Kina. Myndighetene slår hardt ned på det. Nå har det vært demonstrasjoner flere steder i Kina.

VG - 29 nov 22 kl. 06:17

Tirsdag 29. november: Dette skjedde i Natt

Lavastrøm etter vulkanutbruddet på Hawaii.

VG - 29 nov 22 kl. 04:22

Kanye West ansetter holocaust-fornekter

Den kontroversielle rapperen utvider staben. Natt til tirsdag forlot han et podcastintervju hvor han ble utfordret om sine negative holdninger til jødene..

NRK - 28 nov 22 kl. 19:36

Fire veker i varetekt for drapssikta 30-åring

Mannen i 30-åra som er sikta for drapet på Grønland i Oslo Natt til søndag, er varetektsfengsla i fire veker med brev- og besøksforbod. Mannen samtykka til varetektsfengsling. Difor gjekk møtet som såkalla kontorforretning.

NRK - 28 nov 22 kl. 15:43

19-åring dømd for å ha utløyst politiaksjon

Ei Natt i juli 2022 peika ein 19 år gammal mann ein replika av eit automatvåpen mot forbipasserande i ei bygd på Sunnmøre. No er han dømd til samfunnsstraff. Politiet utløyste ein såkalla plivo-alarm då dei fekk beskjed om saka, skriv TV 2.

NRK - 28 nov 22 kl. 12:05

Siktet etter Grønland-drapet krever seg løslatt

Mannen som er siktet for medvirkning til drapet i Brugata Natt til søndag, samtykker ikke til politiets begjæring om varetekt, skriver Avisa Oslo. Han nekter involvering i skytingen, der en mann i slutten av 20-årene ble drept. Mannen fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett mandag ettermiddag..

VG - 28 nov 22 kl. 10:21

Statsbudsjett-forhandlinger: – Vi har vært på siste utkast lenge

Ap, Sp og SV forhandlet til langt på Natt i helgen. – Jeg har sjeldent vært så uthvilt søndags morgen etter å ha lagt meg halv tre, sier Geir Pollestad (Sp)..

NRK - 28 nov 22 kl. 09:20

Samtykker til fengsling etter drapet på Grønland

Mandag holdes det fengslingsmøte etter drapet på Grønland i Oslo Natt til søndag. – Min klient har samtykket til fengsling, og vi ber om at den går som kontorforretning, sier forsvarer Tor Even Gjendem til TV 2. Han representerer mannen i 30-årene som ble pågrepet søndag kveld..

NRK - 28 nov 22 kl. 09:15

Fengslingsmøte etter drapet på Grønland

Minst en av de to som er pågrepet etter drapet på Grønland i Oslo Natt til søndag, fremstilles for varetektsfengsling mandag. – VI går inn for å fremstille den første av de pågrepne i dag, men har ikke noe tidspunkt for fengslingsmøtet, sier Ingebjørg Hansen, som leder drapsseksjonen i Oslo politidistrikt, til NTB. – Det er foreløpig ikke avklart om vi rekker å fremstille også den andre av de pågrepne for fengsling mandag, sier hun.

VG - 28 nov 22 kl. 06:12

28. november: Dette skjedde i Natt

Igjen har Kina registrert ny smittetopp. Innbyggerne ser seg nå lei på de strenge tiltakene og tar til gatene..

NRK - 28 nov 22 kl. 03:14

E16 ved Nestunnelen er åpent for trafikk igjen

Natt til mandag var strekningen mellom Sollihøgda og Hønefoss på E16 stengt ved Nestunnelen etter at tre veltet ved tunnelen. Vegtrafikksentralen melder at strekningen er igjen åpen for trafikk..

NRK - 28 nov 22 kl. 02:48

E16 ved Nestunnelen stengt

E16 ved Nestunnelen, på strekningen mellom Sollihøgda og Hønefoss er stengt på grunn av fjerning av et tre som har veltet ved tunnelen. Det melder Vegtrafikksentralen Sør på Twitter Natt til mandag..

NRK - 27 nov 22 kl. 22:46

BBC-journalist skal ha blitt pågrepet i Kina

En journalist fra BBC ble lagt i bakken og pågrepet av politiet mens han dekket e demonstrasjon i Shanghai. En korrespondent fra Deutsche Welle delte Natt til mandag en video på Twitter som skal vise BBCs videojournalist når han blir pågrepet. BBC har ikke omtalt saken, men den britiske avisen The Sun erfarer at Lawrence siden ble løslatt.

NRK - 27 nov 22 kl. 22:46

BBC-journalist ble pågrepet i Kina

En journalist fra BBC ble lagt i bakken og pågrepet av politiet mens han dekket en demonstrasjon i Shanghai, mot myndighetenes covid-tiltak. En korrespondent fra Deutsche Welle delte Natt til mandag en video på Twitter som skal vise BBCs videojournalist når han blir pågrepet. BBC sier de er svært bekymret over behandlingen av deres journalist Ed Lawrence.

NRK - 27 nov 22 kl. 21:10

En mann til pågrepet i drapssak i Oslo

Oslo politisdistrikt har søndag kveld pågrepet en mann i 30-årene siktet for drap et på Grønalnd Natt til søndag, det melder poltiet i en pressemelding. Han ble pågrepet på en adresse i Oslo. Mannen er kjent for politiet fra tidligere.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com