Natt

Sunday, 14 August, 10:16

Nyheter om Natt

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 19 jul 22 kl. 16:00

Slik kan Norge vinne fire medaljer i VM

Det er verdens-mesterskap (VM) i friidrett. Det har pågått siden fredag sist uke. Eivind Henriksen vant bronse lørdag.

NRK - Igår: 08:49

En død og tre alvorlig skadet etter kraftig vind under festival i Spania

En person omkom og tre er alvorlig skadet etter kraftige vindkast på festivalen Medusa i Valencia i Spania Natt til lørdag, melder spansk politi på Twitter skriver VG. 14 personer er også lettere skadd. 1News meldte Natt til lørdag om kraftige vindkast som skapte kaos under festivalen, og at ambulansepersonell var til stede..

NRK - Igår: 08:49

Ein død og tre alvorleg skadde etter kraftig vind under festival i Spania

Ein mann i 20-års omkom og tre personar er alvorleg skadd etter kraftige vindkast fekk deler av ein scene til å kollapsa under festivalen Medusa, ved kysten nær Valencia i Spania, Natt til laurdag, melder Reuters. Ifølge helsemyndigheitene i landet er det totalt 40 skadde etter ulykka. 1News meldte Natt til laurdag om kraftige vindkast som skapa kaos under festivalen, og at ambulansepersonell var til stades.

VG - 10 aug 22 kl. 06:10

10. august: Dette skjedde i Natt

Natt til tirsdag bekreftet politiet at en mann i 20-årene døde etter en utforkjøring i Larvik. Dermed har like mange dødd i trafikken i år som i hele 2021..

NRK - 09 aug 22 kl. 07:09

Bjørn skal ha blitt skutt i Tana

NRK erfarer at en bjørn skal ha blitt skutt i Natt i området Ciikojohka i Tana. I sommer er rundt 20 sau drept av bjørn i Tana, og ved to anledninger har det blitt gitt fellingstillatelse. Fellingslaget som har jaktet på bjørnen de siste dagene, skal i Natt ha funnet og skutt en bjørn som har tatt sau i området rundt fellingen..

VG - 09 aug 22 kl. 06:22

9. august: Dette skjedde i Natt

USAs tidligere president Donald Trump sier FBI Natt til tirsdag ransaket hjemmet hans i Florida. Bakgrunnen skal være etterforskning av graderte dokumenter..

NRK - 08 aug 22 kl. 09:35

Dykkere gjør søk i Arendal

Dykkere fra brannvesenet gjør søk i sjøen utenfor Tyholmen i Arendal i forbindelse med letingen etter en 23 år gammel mann. Han ble sist sett Natt til lørdag. – Vi vurderer også å gjøre nye søk, sier operasjonsleder Lars Hægeland til NRK.

VG - 08 aug 22 kl. 06:30

8. august: Dette skjedde i Natt

Palestinere i Gaza har Natt til mandag feiret våpenhvilen. De skal ha hyllet drepte ledere som martyrer og ropt antisemittiske slagord..

NRK - 08 aug 22 kl. 05:15

Ikke funn under leting i Arendal

Letingen etter en savnet 23 år gammel mann i Arendal i Natt har ikke gitt resultater. Rundt 30 politifolk og frivillige har sammen med redningshunder gjennomsøkt strekningen fra utestedet der mannen sist ble sett Natt til lørdag og hjem til boligen hans. Operasjonsleder Audun Eide i Agder-politiet sier til NRK at politiet skal ha et møte mandag formiddag hvor de skal vurdere neste skritt.

NRK - 08 aug 22 kl. 03:38

Våpenhvilen feiret i Gaza by i Natt

Våpenhvilen mellom Israel og militsgruppen Islamsk hellig krig på Gazastripen ser ut til å holde fem timer etter at den tok til å gjelde søndag kveld. Rett etter at våpenhvilen startet ble det meldt om raketter og luftvernsirenene lød sør i Israel, men så stilnet det. Det er ikke meldt om skadde.

NRK - 07 aug 22 kl. 23:36

Søk etter savnet mann med hunder

12 ekvipasjer fra Norske Redningshunder leter i Natt sammen med politi og frivillige etter en 23 år gammel mann som er savnet i Arendal. 23-åringen ble sist sett på et utested i Arendal sentrum ved 2-tida Natt til lørdag..

NRK - 06 aug 22 kl. 05:42

Savnet kvinne kom til rette i Løten

Kvinnen i 70-årene som var savnet i Skogbygda i Løten i Innlandet, ble ved 2-tida i Natt funnet uskadd i terrenget. Politi og frivillige har i Natt lett etter kvinnen med hund, droner og helikopter..

NRK - 05 aug 22 kl. 04:25

Døde i brann i Nattklubb i Thailand

I Thailand mistet minst 13 mennesker livet og 40 ble skadd i en brann på en Nattklubb i Chonburi-provinsen sør for Bangkok i Natt. Politisjefen i området sier i følge Reuters, at brannen oppsto klokka 1 Natt til fredag. Alle de døde og skadde i brannen på Nattklubben Mountain B er thailandske..

Dagbladet - 45 minutter siden

Thomas (37) ble brått revet bort

Da Désirée Gjerde Halseth (34) gikk og la seg sammen med mannen sin, hadde hun ingen anelse om at det ville bli deres siste Natt sammen..

NRK - 2 timer siden

Skogbrann i Nore og Uvdal

Brannvesenet rykket ut til en skogbrann på nordsiden av Fønnebøfjorden Natt til søndag. Skogbrannhelikopter har jobba med slukking sidan det blei lyst, skriv Sør-Øst 110. Brannvesenet har delvis kontroll på brannen.

NRK - 2 timer siden

Mann arrestert etter bussangrep i Jerusalem

Israelsk politi har arrestert ein mistenkt etter skytinga på ein buss i Jerusalem, melder Reuters. Talet på skadde har auka til åtte. Angrepet skjedde i gamlebyen i Jerusalem Natt til søndag..

NRK - 4 timer siden

SAS har sikret finansiering fra amerikansk investor

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra et investorselskap i USA. Finansieringen fra Apollo Global Management skal bidra til å holde SAS i gang under omstillingsprosessen i selskapet, skriver SAS i en pressemelding Natt til søndag. (NTB).

NRK - 8 timer siden

Sju såret i bussangrep i Jerusalem

Sju personer er såret, to av dem kritisk, i et skyteangrep på en buss i Jerusalem, opplyser israelsk politi og helsevesen. – Politiet ble varslet om en busskyting. Politiet har sperret av åstedet og leter etter en mistenkt som flyktet fra stedet, står det i en uttalelse fra israelsk politi.

NRK - 9 timer siden

Rushdie ble stukket tolv ganger

Forfatteren Salman Rushdie (75) ble stukket rundt tolv ganger, blant annet i ansiktet, opplyser amerikansk påtalemyndighet. Et av stikkene i ansiktet forårsaket skade på det ene øyet hans, melder Sky News , som siterer statsadvokatkontoret i Chautauqua i delstaten New York. Fra før er det kjent at forfatteren ble stukket i halsen og buken.

NRK - 02 aug 22 kl. 05:39

Kripos bistår etter dobbeltdrap på Otta

Etterforskere fra Kripos kom ved midNatt Natt til i dag til Otta for å bistå i etterforskningen av dobbeltdrapet. To personer ble i går ettermiddag bekrefta døde etter knivstikking i et boligkompleks på Otta. Gjerningsmannen ringte sjøl nødetatene ved 18.

NRK - 23 timer siden

Blir avhørt i løpet av dagen

Mannen som er tatt og siktet for grov kroppsskade etter en voldshendelse i Stavanger Natt til lørdag vil bli avhørt i løpet av dagen, sier politiadvokat Anne Marthe Møinichen til NRK. – Det er ikke kjent hvordan den pågrepne mannen stiller seg til siktelsen, sier Møinichen. Det er foreløpig ikke oppnevnt verken forsvarer eller bistandsadvokat i saken.

NRK - Igår: 10:05

Person pågrepet etter voldshendelse i Stavanger

Politiet har pågrepet en pågrepet en mann som er siktet for grov kroppsskade, etter en voldshendelse i Stavanger lørdag Natt. Det opplyser politiet i en pressemelding. En mann ble hentet av ambulanse og behandles nå for stikkskader på Stavanger Universitetssykehus.

VG - Igår: 06:30

Lørdag 13. august: Dette skjedde i Natt

Nye detaljer har blitt kjent om gjerningsmannen mistenkt for angrepet på Salman Rushdie. Forfatteren ligger på respirator..

VG - Igår: 03:39

Meldinger om lysfenomen på Nattehimmelen – observert fra Nordland til Agder

Flere steder i landet har det Natt til lørdag blitt observert et spektakulært lysfenomen..

VG - Igår: 03:39

Lysfenomen observert i Norge på langs – skyldes trolig rom-oppskytning

Flere steder i landet har det Natt til lørdag blitt observert et spektakulært lysfenomen. Det skyldes trolig en romoppskytning i USA..

VG - Igår: 03:39

Lysfenomen observert fra nord til sør – skyldes trolig rom-oppskytning

Flere steder i landet har det Natt til lørdag blitt observert et spektakulært lysfenomen. Det skyldes trolig en romoppskytning i USA..

NRK - Igår: 00:25

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midNatt Natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.

Aftenposten - Igår: 13:12

Bussen til Bodø/Glimt stjålet i Fredrikstad

Natt til fredag ble bussen til Bodø/Glimt stjålet, skriver Avisa Nordland..

VG - Igår: 13:12

Bussen til Bodø/Glimt stjålet i Fredrikstad

Natt til fredag ble bussen til Bodø/Glimt stjålet, skriver Avisa Nordland. Det får imidlertid neppe noe å si for kveldens kamp..

NRK - 01 aug 22 kl. 00:16

Minst sju såret i skyting i Orlando

Minst sju mennesker er såret etter at en mann åpnet ild mot en menneskemengde i sentrum av Orlando i Florida Natt til søndag. Orlandos politisjef Eric D. Smith sier at skytingen skjedde i forbindelse med et slagsmål som startet i 2-tiden Natt til søndag.

NRK - I førrgår: 06:39

Sjåfør stakk etter å ha kjørt ut

En bil kjørte av vegen ved Kirkenær i Grue kommune Natt til fredag. Det var kun føreren i bilen, som stakk fra stedet under varslingen til nødetatene. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter.

VG - I førrgår: 06:11

Fredag 12. august: Dette skjedde i Natt

Det amerikanske justisdepartementet har bedt om å offentliggjøre ordren som førte til ransakingen av Mar-a-lago denne uken. FBI skal ha lett etter dokumenter om atomvåpen under søket..

NRK - I førrgår: 17:45

Titalls fortsatt savnet etter båtforlis i Hellas

Redningsaksjonen i Egerhavet startet etter forliset av en migrantblåt Natt til onsdag. Torsdag fortsatte et gresk militærskip og tre andre skip søket etter mellom 25 og 45 mennesker som antas å være savnet, opplyser greske myndigheter. Båten forliset cirka 33 nautiske mil fra den greske øya Kárpathos, mellom øyene Rhodos og Kreta, og var på vei til Italia fra Atalanya i Tyrkia.

VG - 11 aug 22 kl. 07:58

Tårevåt Williams slått ut i Toronto: – Jeg er dårlig på å ta farvel

Det var en beveget Serena Williams som Natt til torsdag tok avskjed med publikum etter tapet for sveitsiske Belinda Bencic i WTA-turneringen i Toronto..

VG - 11 aug 22 kl. 06:21

11. august: Dette skjedde i Natt

Nye satellittbilder viser ødeleggelser på Sakhi-flybasen på den annekterte Krim-halvøya, der det ble meldt om kraftige eksplosjoner tirsdag ettermiddag..

VG - 30 jul 22 kl. 09:42

Hærverk i Namsos kirke i Natt

En person tok seg inn i Namsos kirke Natt til lørdag og sprayet med et pulverapparat, ifølge politiet..

NRK - 30 jul 22 kl. 06:35

Riksvei i Hardanger stengt i en time etter nytt steinsprang

Natt til lørdag gikk det et nytt steinras ved riksvei 13 i Ullensvang i Hardanger. Dermed ble veien stengt igjen, men åpnet på nytt etter en times tid. Raset som gikk ved 4.

NRK - 30 jul 22 kl. 05:20

Nytt ras stenger riksvei i Hardanger

Natt til lørdag gikk det et nytt steinras ved riksvei 13 i Ullensvang i Hardanger. Veien er dermed stengt igjen. Raset som gikk ved 4.

NRK - 10 aug 22 kl. 08:26

Guvernør: Elleve drepne i russisk angrep i Ukraina

Elleve sivile er drepne i russiske artilleriangrep i Dnipropetrovsk i Ukraina, ifølge guvernør Valentyn Reznytsjenko. Angrepa skal ha skjedd Natt til onsdag. i ei Telegram-melding onsdag morgon sa han først at 21 var drepne, ifølge Reuters.

NRK - 10 aug 22 kl. 08:26

Guvernør: Tretten drepne i russisk angrep i Ukraina

Tretten sivile er drepne i russiske artilleriangrep i Dnipropetrovsk i Ukraina, ifølge guvernør Valentyn Reznytsjenko. Angrepa skal ha skjedd Natt til onsdag. Han melde om dødsfalla i ei Telegram-melding onsdag morgon, melder AFP.

Klartale - 25 jun 22 kl. 16:09

Dette hadde regjeringen å si om angrepet

– I Natt har mine venner blitt skutt etter. Uskyldige mennesker er blitt drept. Vi var i gang med tidenes fest.

NRK - 10 aug 22 kl. 04:36

Kiosk ranet i Bergen

Ingen ble skadd da den døgnåpne 7-Eleven-kiosken i Christies gate i Bergen sentrum ble ranet Natt til onsdag. Ransmannen viste fram en kniv og tok med seg et mindre kontantbeløp, opplyser politiet som fikk melding om saken klokken 4.10.

NRK - 10 aug 22 kl. 00:33

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt Natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 29 jul 22 kl. 12:54

Birkelunden-offer kan ha blitt skutt

Mannen som ble alvorlig skadet i en voldshendelse i Birkelunden i Oslo Natt til fredag kan ha blitt skutt, opplyser politiet. Rundt klokken halv fire i Natt fikk politiet flere meldinger om smell og skrik i Birkelunden. De fant én person alvorlig skadet i parken.

NRK - 09 aug 22 kl. 13:02

Etterlyser person etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser en person etter en voldsepisode i Kristiansand. Hendelsen skjedde på gata utenfor Heidis Bier bar Natt til lørdag 5. februar 2022 ca.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com