Nagorno-Karabakh

Sunday, 19 May, 04:56

Nyheter om Nagorno-Karabakh

NRK - 25 sep 23 kl. 17:28

Reuters: Flere skadet etter eksplosjon i Nagorno-Karabkh

Flere skal være skadet etter en eksplosjon i Nagorno-Karabkh, melder Reuters. Eksplosjonen skal ha skjedd på en bensinstasjon..

NRK - 05 okt 23 kl. 10:18

Aserbajdsjan har pågrepet armensk separatistleder

Aserbajdsjanske myndigheter melder at de har pågrepet den armenske separatistlederen Arajik Harutjunjan, som tidligere var president i utbryterrepublikken. Torsdag kom meldingen om at han er pågrepet, og at han er mistenkt for krigsforbrytelser og for å ha ført en «angrepskrig» mot Aserbajdsjan. Harutjunjan gikk av like før Aserbajdsjan startet en lynoffensiv mot de separatistkontrollerte områdene for to uker siden.

NRK - 21 sep 23 kl. 10:44

Armenske separatister anklager Aserbajdsjan for brudd på våpenhvilen

Det blir meldt om skyting i sentrum av Nagorno-Karabakhs viktigste by Stepanakert, tross en våpenhvile som partene ble enige om onsdag. Byen har inntil nå har vært kontrollert av armenske separatister. Det er ikke klart hvem som skyter, men etniske armenere anklager aserbajdsjanske styrker for å ha brutt våpenhvilen.

NRK - 09 nov 20 kl. 15:31

Aserbajdsjans styrker i Stepanakert

Aserbajdsjans militære styrker står nå i forstedene til Stepanakert, den største byen i Nagorno-Karbakh, sier en talsmann for de armenske separatistene til nyhetsbyrået RIA Novosti. Separatistene bekrefter også at byen Shusha er tatt av Aserbajdsjan..

NRK - 30 okt 20 kl. 01:38

Aserbajdsjanske styrker nær Shushi

Aserbajdsjanske styrker står 5 kilometer fra den strategisk plasserte byen Shushi. Opplysningene kommer fra Nagorno-Karabakhs separatistleder Arayik Harutyunyan. Han oppfordret beboere i byen til å mobilisere alle ressurser for å avverge et angrep..

NRK - 02 okt 20 kl. 15:24

– Buss med journalister skutt på

En buss med russiske og armenske journalister er truffet av skudd i provinsen Nagorno-Karbakh, mellom Asarbadsjan og Armenia. Det sier vitner til nyhetsbyrået Ria, melder Reuters..

NRK - 27 sep 20 kl. 16:04

Aserbajdsjan i unntakstilstand

Styresmaktene i Aserbajdsjan erklærer unntakstilstand og innfører portforbod i fleire regionar i samband med dei harde kampane som har brote ut mellom landet og armenske separatistar i enklaven Nagorno-Kabakh, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 03 apr 16 kl. 11:33

Ensidig våpenhvile i NagornoKarabak

Aserbajdsjan annonserte søndag at landet innfører en ensidig våpenhvile i den omstridte provinsen Nagorno-Karabakk. Det har den siste uken vært harde kamper i områdetsom har vært kontrollert av armensk-støttede opprørere i mange år..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com