Nadia Jdaini

Monday, 04 March, 22:43

Nyheter om Nadia Jdaini

NRK - 15 jun 23 kl. 21:06

Fant 2000 døde kongekrabber i tapt garn

Fiskeridirektoratets fartøy «Fjorgyn» dro torsdag opp en garnlenke på 240 meter utenfor Kirkenes med 2000 døde kongekrabber. – Som regel vil det da være noe levende og/eller død fisk og krabbe i en slik garnlenke, men ikke på langt nær så mye som det er i dette tilfellet, skriver senior kommunikasjonsrådgiver i Fiskeridirektoratet, Nadia Jdaini i en e-post til Fiskeribladet. Ifølge direktoratet var garnlenken meldt inn tapt, og fiskeren hadde gjort alt riktig i henhold til lovverket.

NRK - 24 mar 23 kl. 10:59

Fiskeridirektoratet melder Aller Aqua etter fiskerømming

Det var i fjor haust at 35.000 fiske rømde frå Aller Aqua Norway AS sitt anlegg i Høyanger kommune. Saka har blitt følgt opp av Fiskeridirektoratet.

NRK - 11 aug 22 kl. 16:39

Fiskeridirektoratet vurderer avliving av Freya

Fiskeridirektoratet vurderer publikum si åtferd og manglande etterfølging av anbefalingane om å halda avstand til kvalrossen Freya kan setta liv og helse i fare. Direktoratet vurderer nå yttelegare tiltak, der avliving av Freya kan vera eit reelt alternativ, opplyser senior kommunikasjonsrådgiver i Fiskeridirektoratet Nadia Jdaini i ei pressemelding. I mellomtida held direktoratet på anbefalingane om å halda avstand og ikkje å bada i område i nærleiken av kvalrossen.

NRK - 22 jul 22 kl. 12:22

Freya kan ha beveget seg videre

Det kan se ut som hvalrossen Freya har beveget seg videre fra Frognerkilen i Oslo. Det 600 kilo tunge dyret har ikke blitt observert fredag, ifølge Fiskeridirektoratet. – Det kan se ut som hun har beveget seg videre, og vi vet ikke hvor, sier kommunikasjonsrådgiver Nadia Jdaini i Fiskeridirektoratet.

NRK - 21 jul 22 kl. 11:19

Fiskeridirektoratet skal holde skuelystne på avstand til hvalrossen Freya

Fra torsdag kveld vil Fiskeridirektoratet være på plass i Oslo for å holde folk på god avstand til hvalrossen Freya. De vurderer samtidig å flytte henne. – Torsdag kveld vil vi være på plass med fartøyet Rind og slik kunne informere og bidra til at folk ikke kommer for nær, sier kommunikasjonsrådgiver Nadia Jdaini i Fiskeridirektoratet til Aftenposten.

Klartale - 16 aug 22 kl. 08:44

Vurderte å flytte Freya, men fryktet hun ville drukne

Søndag ble den kjente hvalrossen Freya avlivet. Mange var uenige. Nå har Fiskeri-direktoratet fått flere spørsmål om hvorfor.

NRK - 11 aug 22 kl. 16:39

Fiskeridirektoratet vurderer avliving av Freya som eit alternativ

Fiskeridirektoratet vurderer publikum si åtferd og manglande etterfølging av anbefalingane om å halda avstand til kvalrossen Freya kan setta liv og helse i fare. Direktoratet vurderer nå yttelegare tiltak, der avliving av Freya kan vera eit reelt alternativ, opplyser senior kommunikasjonsrådgiver i Fiskeridirektoratet Nadia Jdaini. I mellomtida held direktoratet på anbefalingane om å halda avstand og ikkje å bada i område i nærleiken av kvalrossen..

NRK - 24 jul 22 kl. 10:56

Freya er funnet

Kjendishvalrossen vil tilsynelatende ikke svømme vekk fra Indre Oslofjord helt enda. Søndag morgen ligger Freya og slapper godt av i samme båt som på lørdag i Snarøykilen, ifølge TV 2. – Freya har det bra.

NRK - 24 jul 22 kl. 09:27

Leter fortsatt etter Freya

Fiskeridirektoratet fortsetter søndag arbeidet med å lokalisere kjendishvalrossen Freya på nytt. Dette vil de fortsette med utover dagen, opplyser kommunikasjonsdirektør i Fiskeridirektoratet, Nadia Jdaini til NRK. Freya ble sist observert fredag kveld, rett utenfor Lysaker ved Bøyesanden.

NRK - 22 jul 22 kl. 20:47

Freya funnet på hemmelig sted

Hvalrossen Freya er fortsatt i Oslofjorden, men Fiskeridirektoratet holder posisjonen hemmelig. Myndighetene skal snart avgjøre hva de skal gjøre med Freya. – Vi har observert og funnet Freya.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com