NEDRE ROMERIKE TINGRETT

Mandag, 14 Juni, 16:07

Nyheter om NEDRE ROMERIKE TINGRETT

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 22 april 21 kl. 10:51

Slik forsøkte leieboeren å skjule drapet: – Jeg aner ikke hva jeg tenkte

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Etter å ha drept Kristian Løvlie (34) knuste og kastet leieboeren offerets mobiltelefon, ryddet på åstedet og etterlot kroppen i en bil på en parkeringsplass. – Jeg hadde panikk, hevder han i retten..

VG - 21 april 21 kl. 13:31

Drapstiltalt leieboer: – Utrolig lei for det som har skjedd

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Mannen som drepte Kristian Løvlie i Nittedal i fjor sier han vil beklage til de etterlatte..

VG - 21 april 21 kl. 11:57

Kristian Løvlies far mener leieboeren forsøkt å lure ham: – Helt identisk med det Kristian opplevde

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport..

VG - 21 april 21 kl. 11:57

Kristian Løvlies far mener leieboeren forsøkte å lure ham: – Helt identisk med det Kristian opplevde

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport..

VG - 21 april 21 kl. 11:57

Kristian Løvlies far om tiltalt leieboer: – Han hadde familien som mål

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport..

VG - 21 april 21 kl. 09:40

Leieboer fortalte politiet hvor Kristian Løvli lå drept: – Jeg har gjort dette her

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Faren til drepte Kristian Løvli tipset politiet om den tiltalte leieboeren etter å ha sett overvåkningsbilder at 49-åringen gikk inn i garasjen, omtrent samtidig som sønnen hans forsvant..

VG - 21 april 21 kl. 09:40

Leienboeren : – Jeg har gjort dette her

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Leieboeren erkjente drapet på trebarnsfaren Kristian Løvli da han ble innkalt til vitneavhør. – En fullstendig uforståelig forbrytelse, sier tiltaltes forsvarer i retten..

VG - 21 april 21 kl. 09:40

Leieboeren : – Jeg har gjort dette her

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Leieboeren erkjente drapet på trebarnsfaren Kristian Løvli da han ble innkalt til vitneavhør. – En fullstendig uforståelig forbrytelse, sier tiltaltes forsvarer i retten..

NRK - 21 april 21 kl. 06:39

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i NEDRE ROMERIKE TINGRETT mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 19 april 21 kl. 12:23

Rettssak etter drap på sønner

Rettssaken mot kvinnen som er tiltalt for å ha drept sine to sønner i Lørenskog i juni i fjor, starter i NEDRE ROMERIKE TINGRETT 31. mai. De to guttene var ett og sju år gamle.

NRK - 22 jan. 21 kl. 09:25

18 år i fengsel for drap

Ein mann er dømd til 18 år i fengsel for å ha drepe den tidlegare kona si på Strømmen i 2019. Mannen vedgjekk straffskuld. Dommen fall i NEDRE ROMERIKE TINGRETT torsdag..

Dagbladet - 23 des. 20 kl. 10:29

Satudarah-presidenten mafia-tiltalt

Den 36 år gammel Oslo-mannen som er president i den lokale Satudarah-avdelingen må møte i NEDRE ROMERIKE TINGRETT, tiltalt for vold, bortføring, trusler og kjøring uten førerkort..

NRK - 15 nov. 20 kl. 08:25

Tiltalt for vold og voldtekt

En mann i 50-årene må neste år møte i NEDRE ROMERIKE TINGRETT, tiltalt for voldtekt og grov vold av en kvinne på Romerike i oktober i fjor. Ifølge tiltalen holdt mannen en kvinne i 30-årene innesperret i en bobil i 11 timer, skriver Romerikes Blad..

E24 - 15 nov. 20 kl. 11:50

Flypilot dømt til fengsel: Tok kokain kvelden før han skulle på jobb

En Norwegian-pilot er i NEDRE ROMERIKE TINGRETT dømt til 75 dagers ubetinget fengsel for bruk av kokain og alkohol kvelden før han skulle fly..

NRK - 04 sep. 20 kl. 21:28

To sikta for grove overgrep mot dyr

To menn frå Romerike er varetektsfengsla og sikta for grove overgrep mot dyr. Mennene blei framstilte for fengsling i NEDRE ROMERIKE TINGRETT, skriv Romerikes Blad. Begge mennene erkjenner straffskuld, seier forsvararane deira..

P4 - 04 sep. 20 kl. 21:32

Siktet for grove overgrep mot dyr

To menn fra Romerike er varetekstfengslet og siktet for grove overgrep mot dyr. Mennene er erkjenner straffeskyld, det opplyserer forvarerne deres. De to er siktet for fenglsing i NEDRE ROMERIKE TINGRETT..

Dagbladet - 17 sep. 20 kl. 13:22

Sjubarnsmor skutt - alle frikjent

De fire tiltalte for grove trusler etter skyting gjennom stuevindu mot familie fra vintermørket utenfor, er frikjent av NEDRE ROMERIKE TINGRETT..

P4 - 01 sep. 20 kl. 05:31

Hagens barn fikk innsyn

Barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen får nå innsyn i politiets etterforskning av saken der moren er forsvunnet og faren er siktet for drap eller medvirkning til drap. Familien måtte gå rettens vei, da politiet ikke ville gi dem innsyn, og har nå fått medhold i NEDRE ROMERIKE TINGRETT. Det er over 20.

NRK - 01 sep. 20 kl. 00:49

Fikk innsyn i etterforskningen

NEDRE ROMERIKE TINGRETT har bistandsadvokaten til barna til Tom Hagen og Anne-Elisabeth Hagen, Ståle Kihle, innsyn i politietterforskningen av den angivelige bortføringen av moren, melder Romerikes Blad..

VG - 14 aug. 20 kl. 13:45

Lørenskog-saken: Tom Hagen får ikke flytte hjem

Politiet får beholde beslaget i Tom Hagens hus i Lørenskog, har NEDRE ROMERIKE TINGRETT bestemt..

P4 - 14 aug. 20 kl. 13:40

Politiet vant mot Hagen

Drapssiktede Tom Hagen får ikke flytte hjem til boligen i Lørenskog som kona Anne Elisabeth Hagen forsvant fra i oktober 2018. NEDRE ROMERIKE TINGRETT har gitt politiet tillatelse til å fortsatt holde det i beslag så de kan avslutte undersøkelsene på åstedet. Øst Politidistrikt sier de forstår det er belastende for den siktede, men at hensynet til etterforskningen må veie tyngst.

VG - 13 aug. 20 kl. 08:56

Hagen-huset i retten: – Belastende å ikke kunne søke tilflukt i eget hjem

Torsdag skal NEDRE ROMERIKE TINGRETT ta stilling til om politiet får ta huset til Anne-Elisabeth og Tom Hagen i beslag..

NRK - 12 aug. 20 kl. 12:34

Hagen-hus opp i retten

Torsdag skal NEDRE ROMERIKE TINGRETT ta stilling til om politiet får beslaglegge Tom Hagens bolig, ifølge Dagbladet. Øst politidistrikt har ønsket å beslaglegge huset i tre måneder. Hagen og hans forsvarer Svein Holden mener ransakingen er ugyldig..

P4 - 03 aug. 20 kl. 10:24

Sharif vedtar forelegg

Dekkforhandler Tommy Sharif vedtar nå forelegget han ble dømt til å betale til Stormberg-eier Steinar Olsen. Sharif fikk en bot på 20.000 kroner for hensynsløs adferd.

P4 - 23 juni 20 kl. 17:26

Reagerer på kjennelse

- Det er overraskende at tingretten ga politiet tillatelse til å ransake ekteparet Hagens fritidseiendommder. Det sier Tom Hagens forsvarer, Svein Holden. Nye bevis gjør at NEDRE ROMERIKE TINGRETT mener det er skjellig grunn til å mistenke Hagen for drap eller medvirkning til drap på kona, Anne-Elisabeth Hagen.

P4 - 23 juni 20 kl. 16:51

- Skjellig grunn til mistanke

Nye bevis gjør nå at NEDRE ROMERIKE TINGRETT mener det er skjellig grunn til å mistenke Tom Hagen for drap eller medvirkning til drap. Politiets søk ved ved Anne-Elisabeth Hagens familiehytte ved Biri og Hagens hytte på Kvitfjell i dag skjer etter en ny kjennelse. Tingretten konkluderer dermed motsatt av hva Eidsivating lagmannsrett gjorde da Hagen ble løslatt 7.

NRK - 23 juni 20 kl. 16:26

Skjellig grunn til Hagen-mistanke

NEDRE ROMERIKE TINGRETT mener det er skjellig grunn til mistanke mot Tom Hagen, ifølge politiet. Dette er grunnen til at politiet nå har fått rettens tillatelse til å ransake Tom Hagens-familiehytte på Biri..

Dagbladet - 23 juni 20 kl. 16:27

Retten: Skjellig grunn til mistanke

I en ny kjennelse fra NEDRE ROMERIKE TINGRETT, delvis basert på nye bevis, finner retten - igjen - at det er skjellig grunn til å mistenke Tom Hagen for drap eller medvirkning til drap..

P4 - 29 mai 20 kl. 13:44

Fengslet i fire uker

Mannen i 40-årene som er siktet for drap på en mann i 30-årene i Nittedal er varetektsfengslet i fire uker. Det har NEDRE ROMERIKE TINGRETT bestemt. Den døde mannen ble funnet i bilen til siktede i går morges.

NRK - 29 mai 20 kl. 13:27

Drapssiktet fengslet i fire uker

Mannen som er siktet for drap etter at en mann ble funnet død i en bil i Nittedal torsdag, er varetektsfengslet i fire uker. Det har NEDRE ROMERIKE TINGRETT avgjort. To av ukene må mannen sitte i isolasjon..

VG - 14 mai 20 kl. 15:17

Lørenskog-saken: Politiet får fortsette ransakingen i Hagen-huset

NEDRE ROMERIKE TINGRETT har i dag avgjort at politiet kan fortsette å gjøre undersøkelser i Sloraveien 4..

Aftenposten - 14 mai 20 kl. 15:11

Politiet får fortsette ransakingen av Tom Hagens hus i Lørenskog

Tom Hagens forsvarer klaget inn politiets ransaking av Hagens bolig. Men NEDRE ROMERIKE TINGRETT gir politiet lov til å fortsette ransakingen..

Dagbladet - 14 mai 20 kl. 15:08

Får fortsette ransaking hos Tom Hagen

Det beslutter NEDRE ROMERIKE TINGRETT etter at forsvarer klagde inn ransakingen..

P4 - 14 mai 20 kl. 15:12

Politiet får fortsette å ransake huset til Hagen

Politiet får lov til å fortsette å ransake huset og hytta til drapsssiktede Tom Hagen. Det har NEDRE ROMERIKE TINGRETT konkludert med nå i ettermiddag og Hagen får derfor fortsatt ikke tilgang til huset i Lørenskog, Politiet mener huset sannsynligvis er åstedet for drapet på Anne-Elisabeth Hagen som forsvant i 2018. Hagens forsvarer har krevd at ransakingen stanser..

Dagbladet - 14 mai 20 kl. 15:08

Kan skjule drapsbevis

Politiet får fortsette ransaking hos Tom Hagen. Det beslutter NEDRE ROMERIKE TINGRETT etter at forsvarer klagde inn ransakingen..

P4 - 14 mai 20 kl. 11:29

Kjennelse om Hagen i ettermiddag

I ettermiddag blir det kjent om politiet må frigi boligen og hytta til Tom Hagen, eller om drapsetterforskerne kan fortsette ransakingen. NEDRE ROMERIKE TINGRETT skal ta stillingen til klagen i ettermiddag, melder NTB. Hagens forsvarer mener politiet ikke holder seg innenfor lovens rammer når de ikke frigir eiendommene.

Aftenposten - 07 mai 20 kl. 14:14

Tom Hagen løslates fra varetekt

Eidsivating lagmannsrett har opphevet kjennelsen fra NEDRE ROMERIKE TINGRETT, og løslater Tom Hagen..

Aftenposten - 07 mai 20 kl. 14:14

Lagmannsrett vil løslate Tom Hagen fra varetekt

Eidsivating lagmannsrett har opphevet kjennelsen fra NEDRE ROMERIKE TINGRETT, og løslater Tom Hagen..

Aftenposten - 07 mai 20 kl. 14:14

Lagmannsretten vil løslate Tom Hagen fra varetekt

Eidsivating lagmannsrett har opphevet kjennelsen fra NEDRE ROMERIKE TINGRETT, og løslater Tom Hagen..

Aftenposten - 07 mai 20 kl. 14:14

Forsvarer Holden er ikke overrasket over lagmannsrettens avgjørelse

Eidsivating lagmannsrett har opphevet kjennelsen fra NEDRE ROMERIKE TINGRETT og løslater Tom Hagen. Han må likevel sitte til Høyesterett har vurdert saken..

P4 - 05 mai 20 kl. 21:42

Ba om utsatt frist på Hagen-anke

Politiet fikk utsatt fristen for å svare på anken over Tom Hagens varetektsfengsling fra i ettermiddag til morgen tidlig. Det melder NRK. NEDRE ROMERIKE TINGRETT ga torsdag politiet medhold i fire ukers varetekt, men den ble anket søndag kveld.

Aftenposten - 04 mai 20 kl. 12:34

Lagmannsretten behandler varetektsfengslingen av Tom Hagen

Drapssiktede Tom Hagen har anket fengslingskjennelsen fra NEDRE ROMERIKE TINGRETT. Hans forsvarer, advokat Svein Holden, sendte den sent søndag kveld..

P4 - 04 mai 20 kl. 09:41

Hagens anke levert

Tom Hagens anke er nå levert. Svein Holden, som er drapsiktede Hagens advokat, sier til TV2 at den ble levert i går kveld. Den ble varslet allerede morgenen etter at NEDRE ROMERIKE TINGRETT torsdag ga politiet medhold i fire ukers varetekt.

P4 - 30 april 20 kl. 07:40

Hagen anker fengsling

Tom Hagen anker kjennelsen om fengsling. Det opplyser hans advokat Svein Holden til Dagbladet. Politiet fikk i går medhold i retten om fire ukers varetekt for drapssiktede Hagen.

P4 - 29 april 20 kl. 19:12

Hagen fengsles i fire uker

Drapssiktede Tom Hagen er varetektsfengslet i fire uker. Det har NEDRE ROMERIKE TINGRETT besluttet. Domstolen mener det er sannsynlig at milliardæren har drept eller medvirket til drap på sin kone, Anne Elisabeth Hagen, som forsvant for 18 måneder siden.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt