Mottatt

Thursday, 18 July, 06:04

Nyheter om Mottatt

NRK - Igår: 12:23

Førsteministeren i Wales går av

Vaughan Gething har annonsert at han trekker seg som førsteminister i Wales. – Jeg har i formiddag tatt den vanskelige avgjørelsen å begynne prosessen med å tre av som leder av det walisiske Labour-partiet og, som resultat, førsteminister, sier han i en uttalelse. Det skjer kort tid etter at fire ministre trakk seg i protest og krevde Gethings avgang.

NRK - 14 jul 24 kl. 15:17

To personer siktet etter båtulykke i Arendal

To menn i 20-årene ble sendt til sykehus lørdag ettermiddag etter en småbåtulykke i Arendal. Nå er de to siktet med mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Politiet rykket ut lørdag rundt klokken 13.

Aftenposten - 12 jul 24 kl. 23:05

Har Mottatt konkret tilbud fra utlandet

På samme tid har RBK begynt å røre på seg igjen rundt Edvard Tagseth - som nå kan snakke fritt med hvem han vil..

Aftenposten - 11 jul 24 kl. 10:20

Denne klubben vil kjøpe Ranheims juvel

Ranheim har Mottatt bud fra en kinesisk klubb med samme eier som Manchester City..

NRK - 10 jul 24 kl. 18:57

Politiet har fått flere tips om ballong

Politiet har i ettermiddag Mottatt en rekke tips om en ballong. Den har blitt observert fra nesten hele Nordland. Ballongen skal være en NASA forskningsballong som har forlatt Kiruna og skal videre til Canada.

NRK - 09 jul 24 kl. 00:50

Israels forsvar sier terrorister gjennomførte angrep fra Gaza-skole

Det israelske forsvaret (IDF) opplyser at israelske styrker har slått til mot terrorister som gjennomførte angrep fra en skole i Nuseirat på Gazastripen. – For kort tid siden gjennomførte det israelske luftvåpenet, basert på etterretningsopplysninger og med bruk av presisjonsvåpen, angrep mot flere terrorister som skjulte seg i en skolebygning i Nuseirat-området, der de gjennomførte terroraktiviteter, sto det i en uttalelse fra IDF natt til tirsdag. En kilde ved sykehuset al-Awda i Nuseirat sier til det franske nyhetsbyrået AFP at sykehuset hadde Mottatt flere sårede mennesker etter et angrep mot en skole ledet av FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA).

VG - 08 jul 24 kl. 19:00

Opplysninger til VG: Bodø/Glimt har Mottatt bud på Albert Grønbæk

Glimt-stjernen Albert Grønbæk (23) kan være på vei bort fra Aspmyra..

Aftenposten - 08 jul 24 kl. 19:00

Opplysninger til VG: Bodø/Glimt har Mottatt bud på Albert Grønbæk

Glimt-stjernen Albert Grønbæk (23) kan være på vei bort fra Aspmyra..

NRK - 03 jul 24 kl. 20:12

Tysk by vil bytte navn før Swift-konsert

Den tyske byen Gelsenkirchen har gått lenger enn andre nye i forkant av at Taylor Swift skal holde konsert der på sin Eras-turné. Det er foreslått at byen midlertidig bytter navn til Swiftkirchen, noe ordfører Karin Welge støtter fullt ut, ifølge byens hjemmeside. Swift skal holde konserter i byen tre dager på rad, og 17.

NRK - 03 jul 24 kl. 12:19

VG: Krigsfotograf Harald Henden er død

Det bekrefter ansvarlig redaktør i VG, Gard Steiro. – Harald døde stille og fredelig på Diakonhjemmet sykehus i dag klokken 11 med sin gode venn Morten Rostrup fra Leger Uten Grenser ved sin side. Rostrup har også bekreftet dødsfallet på Hendens egen Facebook-side.

NRK - 03 jul 24 kl. 12:19

Krigsfotograf Harald Henden er død

Det bekrefter ansvarlig redaktør i VG, Gard Steiro. – Harald døde stille og fredelig på Diakonhjemmet sykehus i dag klokken 11 med sin gode venn Morten Rostrup fra Leger Uten Grenser ved sin side. Rostrup har også bekreftet dødsfallet på Hendens egen Facebook-side.

NRK - 03 jul 24 kl. 07:44

Lærer tiltalt for seksuell omgang med elev på skolen

En lærer ved en videregående skole i Østfold er tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin til å skaffe seg seksuell omgang med en 17 år gammel elev. Ifølge tiltalen skal den seksuelle omgangen blant annet ha skjedd på skolen. Læreren er også tiltalt for å ha Mottatt og ha vært i besittelse av to seksuelle bilder av 17-åringen..

NRK - 02 jul 24 kl. 13:05

Frykter 60 mennesker kan ha mistet livet på religiøst møte i Nord-India

Minst 27 mennesker er blitt klemt til døde på et religiøst arrangement nord i India, opplyser myndighetene. Reuters skriver at så mange som 60 mennesker kan ha mistet livet, ifølge politiet. – Vi har Mottatt 27 døde så langt, og de kommer fortsatt flere døde, sier lege Ram Mohan Tiwari til AFP.

VG - 01 jul 24 kl. 06:01

Oslo: Søk på land og på vann etter rop om hjelp

Politiet har Mottatt melding om at noen har ropt etter hjelp flere ganger..

VG - 30 jun 24 kl. 00:35

Arendal: Søk etter person i vannet

Nødetatene har Mottatt melding om at en person har forsvunnet under vann i Arendal..

NRK - 29 jun 24 kl. 00:04

USA skal ha sendt tusenvis av 900-kilos bomber til Israel siden 7. oktober

USA har sendt minst 14.000 bomber på over 900 kilo hver siden 7. oktober, opplyser to høytstående amerikanske tjenestepersoner til Reuters.

NRK - 28 jun 24 kl. 15:58

UD beklager lang tidsbruk i innsynsbegjæringer om utnevnelsen av Huitfeldt som ambassadør

UD har beklaget overfor Sivilombudet at de brukte for lang tid på å behandle innsynsbegjæringer i saken om utnevnelsen av Anniken Huitfeldt som ambassadør. – Vi har Mottatt Sivilombudets uttalelse. Vi vil nå gå gjennom den og følge opp ombudets merknader, sier pressevakt Mathias Rongved i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 28 jun 24 kl. 09:27

Japan: 76 dødsfall kan være knyttet til kosttilskudd

Japanske Kobayashi Pharmaceutical gransker ytterligere 76 dødsfall som muligens kan knyttes til kosttilskudd som skal senke kolesterolet. – Vi har Mottatt 1656 henvendelser fra enkeltpersoner som har oppsøkt legehjelp, og vi har 76 tilfeller under etterforskning for (en kausal) forbindelse til dødsfallene, sier selskapet i en uttalelse fredag. Tablettene, som selges over disk, inneholder rød gjæret ris, eller «beni koji», som skal være kolesterolsenkende, skriver NTB.

NRK - 27 jun 24 kl. 12:08

Tidligere kinesisk forsvarsminister utvist fra kommunistpartiet

Kinas tidligere utenriksminister, Wei Fenghe, er utvist fra Kommunistpartiet i Kina, ifølge Reuters. Grunnen til utvisningen skal være at Fenghe skal ha utnyttet stillingen sin til å oppnå fordeler for andre. Han skal ha Mottatt en stor sum penger og verdisaker for dette..

VG - 26 jun 24 kl. 15:06

Utløste voldsalarm da huset ble påtent – politiet jakter flere involverte

Mannen i 40-årene har Mottatt trusler, både om vold og ildspåsettelse..

NRK - 26 jun 24 kl. 09:14

Tror flere er involvert i brannen i Aurskog

Politiet mistenker at flere personer er involvert i brannen i Aurskog tirsdag morgen, da huset til en familie på fire ble satt fyr på. – Det har sammenheng med truslene som er Mottatt og andre opplysninger i saken, sier politiadvokat Marit Aurdal. En svensk 19 år gammel mann ble pågrepet på stedet, og siktet for forsøk på mordbrann.

NRK - 23 jun 24 kl. 21:57

Stein på toglinja - tog måtte bruke nødbremsen

Toget fra Storlien mot Hell måtte trekke i nødbremsen på Hegra like før kl 20. Det skal ha ligget en stein på toglinja. Politiet har Mottatt beskrivelse av noen unge gutter som ble observert i området..

NRK - 23 jun 24 kl. 21:57

Stein på toglinja - tog måtte bremse hardt

Toget fra Storlien mot Hell måtte bremse hardt på Hegra like før klokken 20. Politiet skrev tidligere at det ble trukket i nørdbremsen, men pressevakt i SJ Norge sier at det var nødt til å bremse kraftig. Ingen har blitt skadet.

Dagbladet - 22 jun 24 kl. 20:26

- En snedig melding

Politiet i Trøndelag har lørdag kveld Mottatt flere meldinger om en mann som rullet nedover E6 på en kontorstol..

Klartale - 20 jun 24 kl. 13:45

Pride har fått færre trusler i år

Juni er måneden for pride. Under pride feirer folk skeiv kjærlighet og mangfold.Noen mennesker er imot pride.

NRK - 20 jun 24 kl. 02:48

Færre trusler mot pride enn i fjor

PST sier til Aftenposten at de fortsatt registrerer trusler mot pride, men antallet er mindre enn i fjor. – Det er registrert trusler som grenser opp mot det som er ulovlig, som å true med terror, forteller seniorrådgiver Eirik Veum i PST til avisen. Men antallet går nedover.

VG - 19 jun 24 kl. 20:56

Svindel-SMS sprer seg i Norge

Minst 7000 nordmenn har Mottatt svindel-SMS siste 14 dager. Telenor mistenker svenske og norske kriminelle for å stå bak..

E24 - 18 jun 24 kl. 15:57

Eksperter foreslår nytt søkeverktøy for aksjer

Etter fjorårets aksjeavsløringer har næringsministeren Mottatt et forslag til et digitalt søkesystem..

NRK - 17 jun 24 kl. 12:45

Staten anker i pensjonsstriden i Forsvaret

Staten har anket lagmannsrettsdommen som gir offiserer i Forsvaret pensjonspoeng på hele lønnen, inkludert tilleggene. – Denne nyheten vil dessverre bli dårlig Mottatt blant ansatte i Forsvaret, og vi risikerer å miste ytterligere personell gjennom den usikkerheten som blir skapt, skriver Torbjørn Bongo i Norges offisers- og spesialistforbund (NOF) til TV 2. Bakteppet for striden er at pensjonen til offiserer i Forsvaret hittil kun har blitt beregnet ut ifra en lav grunnlønn.

NRK - 17 jun 24 kl. 12:18

NOF skuffet over statens anke

Norges offisers- og spesialistforbund er skuffet over at Staten har anket saken om pensjonspoeng for vakt- og øvelsestillegg. – Denne nyheten vil dessverre bli dårlig Mottatt blant ansatte i Forsvaret, og vi risikerer å miste ytterligere personell gjennom den usikkerheten som blir skapt, sier forbundsleder Torbjørn Bongo. Bakgrunnen er at pensjonen har blitt beregnet fra en lav grunnlønn, mens tillegg fra øvelser og seiledøgn ikke har blitt medregnet.

NRK - 14 jun 24 kl. 08:18

Militærøvelse i Kongsberg

Politiet har Mottatt flere meldinger om «militærkledde personer» i Kongsberg sentrum. Politiet minner derfor om at det pågår en militærøvelse i Kongsberg frem til 20. juni.

NRK - 12 jun 24 kl. 17:00

Ville samarbeide med Le Pens parti – ble ekskludert

Det franske partiet Republikanerne har kastet ut leder Eric Ciotti, opplyser partisekretæren. Ciotti sa denne uken at han ville samarbeide med Nasjonal Samling. Forslaget om å samarbeide med Marine Le Pens ytre høyre-parti sendte sjokkbølger gjennom fransk politikk og ble altså heller ikke godt Mottatt i egne rekker.

NRK - 12 jun 24 kl. 01:48

Hamas kaller våpenhvileforslag positivt

Hamas har nå offisielt gitt sitt svar på den amerikanske våpenhvileplanen for Gaza. Hamas kaller forslaget positivt, men gir ikke umiddelbar støtte til det. Hamas-talsmann Jihad Taha sier at Hamas har gitt et svar som inkluderer «endringer som bekrefter våpenhvilen, tilbaketrekking, gjenoppbygging og fangeutveksling».

NRK - 11 jun 24 kl. 20:19

Hamas med offisielt svar på våpenhvileforslaget - klare for å oppnå en avtale

En talsperson for Hamas sier til Reuters at den islamistiske gruppen har svart på forslaget til våpenhvile som FNs sikkerhetsråd godkjente i går. Svaret skal ha blitt oversendt meglerne i konflikten. – Hamas' svar bekreftet vårt standpunkt om at en avtale må stanse Israels aggresjon mot vårt folk, få israelske styrker ut, og må innebære en ordentlig fangebytte-avtale, sier talspersonen til byrået.

NRK - 11 jun 24 kl. 11:32

Russisk kvinne arrestert i Danmark

Dansk etterretning og sikkerhetsmyndighet (PET) har sammen med lokalt politi arrestert en russisk borger bosatt i Danmark. Kvinnen er siktet for å ha hjulpet en utenlandsk etterretningstjeneste til å operere i Danmark, samt for å ha bidratt til påvirkningsoperasjoner, skriver DR. Arrestasjonen skjer etter at NRK sammen med flere europeiske mediehus har avdekket hvordan russiske agenter har brukt stiftelsen Pravfond til å omgå sanksjoner, gi rettshjelp til spioner og finansiere påvirkningsoperasjoner over hele Europa.

NRK - 14 maj 24 kl. 13:01

NRK har fått 48 klager på Eurovision-finalen

NRK har Mottatt 48 klager på årets Eurovision-finale. Klagene skal omhandle ulike aspekter av sendingen. Flere seere har reagert på årets Eurovision-finale, og NRK hadde fram til tirsdag Mottatt 48 klager på sendingen, skriver Kampanje.

Aftenposten - 08 jun 24 kl. 20:42

Kinesisk billigbutikk topper netthandelen: – Handler et par ganger i uka

Elizabeth Evenby (42) har Mottatt opp mot 60 pakker fra Temu det siste halvåret..

E24 - 08 jun 24 kl. 20:23

Kinesisk billigbutikk topper netthandelen: – Handler et par ganger i uka

Elizabeth Evenby (42) har Mottatt opp mot 60 pakker fra Temu det siste halvåret..

NRK - 11 maj 24 kl. 03:21

Mann tatt med flere tusen bilder av overgrep mot barn etter tips fra Telenor

Et nytt samarbeid mellom Kripos og Telenor gjorde at politiet fant flere tusen overgrepsbilder hos en mann i 50-årene bosatt på Romerike Mannen ble pågrepet for tre uker siden etter at politiet hadde Mottatt et tips fra Telenor, skriver Romerikes Blad. – Tipset gikk ut på at en bruker hadde lagret nærmere 3300 bilder og videoer som seksualiserer barn og viser seksuelle overgrep mot barn på Telenor sin skylagringstjeneste «Min Sky», sier politiadvokat Jeanette Svendsen til avisen. Det er et av de første tipsene Øst politidistrikt har Mottatt etter at Kripos og Telenor i fjor høst inngikk et samarbeid.

NRK - 06 jun 24 kl. 12:08

Etterforsker mulig forgiftning av mann fra Harstad

Troms politidistrikt etterforsker fortsatt saken der en mann i 50-årene døde i Harstad i midten av juni i 2023. Dødsfallet ble ansett som mistenkelig og dødsårsak som mulig forgiftning, skriver de i en e-post. En kvinne ble i 2023 pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

NRK - 06 jun 24 kl. 10:03

Overgrepssiktet psykolog midlertidig fratatt autorisasjonen

En psykolog som har jobbet med barn og unge i det offentlige i Østfold er siktet for overgrep mot fem fornærmede. Nå er han midlertidig fratatt autorisasjonen som psykolog. – Vi har Mottatt varsel i denne saken og autorisasjonen som psykolog er suspendert, opplyser avdelingsdirektør i Helsetilsynet Anne Myhr..

NRK - 04 jun 24 kl. 14:45

Qatar: Har Mottatt forslag til våpenhvile fra Israel

Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Forslaget skal reflektere standpunktene president Joe Biden satte i sitt forslag, sier en representant for utenriksdepartementet i Qatar. Forslaget er sendt videre til Hamas.

NRK - 04 jun 24 kl. 13:33

Åtvarar mot svindlarar som lèt som om dei er frå politiet

Politiet i Møre og Romsdal åtvarar om at nokon sender ut tekstmeldingar som ser ut til å vere frå politiet ved namsmannen. – I meldingane står det at ein har Mottatt eit brev i ei utleggssak, spesifikt frå namsmannen, og at det hastar å følgje lenka og betale for å unngå gebyr, opplyser politiet i ei pressemelding. Dei fortel vidare at fleire har kontakta dei om dette i dag, og at dette er personar som er godt vaksne eller eldre.

NRK - 07 maj 24 kl. 13:51

Ferjerederi ilagt millionbot av NVE

Rederiet Norled AS har Mottatt et overtredelsesgebyr fra NVE på to millioner kroner for å ha bygget elektriske anlegg uten tillatelse. – Det er et alvorlig brudd på energiloven å sette i gang bygging av elektriske anlegg uten tillatelse. Dette undergraver hele konsesjonsordningen, og er noe vi vil slå hardt ned på framover, sier seksjonssjef i Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), Anne Johanne Kråkenes i en pressemelding på NVEs nettsider.

NRK - 07 maj 24 kl. 10:33

Pelsdyroppdrettere har fått 1,48 milliarder i erstatning

Landbruksdirektoratet har nå gitt de fleste tidligere pelsdyroppdretterne et forskudd på erstatning. Til sammen er det utbetalt rundt 1,48 milliarder kroner. – Mange har ventet lenge, noe som selvsagt har vært belastende.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com