Motorsportforbundet

Fredag, 25 Juni, 15:43

Nyheter om Motorsportforbundet

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 29 mai 21 kl. 16:05

Etterlyste tiltak etter bråket i Motorsportforbundet. Nå kan han juble.

På lørdagens idrettsting fikk Oslo idrettskrets gjennom sitt forslag om at enkeltpersoner skal kunne melde konflikter….

Aftenposten - 19 juli 20 kl. 08:23

Den hemmelige avtalen skapte sinne. Nå kommer Ferraris mektige sjef med en innrømmelse.

Ferrari-sjef Mattia Binotti innrømmer at regelendringer har påvirket lagets bil negativt - og hinter med det til at det hemmelige forliket med Det internasjonale Motorsportforbundet (FIA) fikk konsekvenser for laget..

Aftenposten - 03 mai 19 kl. 11:01

Frykter at Motorsportforbundet kan gå i oppløsning: – En krevende situasjon

Omstridte rapporter, varslingssaker og mistillit har preget Norges Motorsportforbund i lengre tid. Nå varsler flere av styremedlemmene full krise om det ikke velges ny ledelse..

P4 - 28 mai 18 kl. 17:09

Vurderer strengere motorcrossregler

Norges Motorsportforbund vurderer å innføre strengere regelverk etter at en 6 år gammel gutt døde på en motorcrossbane i Trøndelag tidligere i mai. Gutten sto tett inntil banen sammen med faren sin som var på flaggpost da en motorsyklist mistet kontroll og krasjet med gutten. Motorsportforbundet vurderer nå å forby barn å stå så tett inntil banen under trening og konkurranse, skriver NRK..

NRK - 29 aug. 14 kl. 14:35

Rosberg ber om unnskyldning

Nico Rosberg har bedt om unnskyldning etter kollisjonen med lagkamerat Lewis Hamilton i formel 1-løpet i Belgia sist helg. Mercedes-ledelsen vil fortsatt la de to få frihet til å kjøre for å vinne, men vil ikke akseptere en gang til at det er kontakt mellom lagets biler under løpet. – Vi har tatt disiplinære grep etter det som skjedde, sier laget i en uttalelse, uten å gå nærmere i detalj her.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt