Morgen

Monday, 27 June, 07:01

Nyheter om Morgen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i Morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 23 jun 22 kl. 21:59

Avslutter for dagen - fortsetter mekling i Morgen

NHO Luftfart og NFO satt i møte hos Riksmekleren fra 15 til 22 torsdag. – I Morgen skal vi fortsette samtalene. Det gode arbeidet vi har påbegynt i dag vil fortsette i Morgen.

Klartale - 21 jun 22 kl. 08:53

Flystreiken fortsetter

Flyteknikere streiker. Mandag ble det kjent at flyruter til Nice og London var kansellert. Rutene er med flyselskapet Norwegian.

NRK - 22 timer siden

Person fløyet til sykehus etter ulykke i Finnmark

En person er fløyet til sykehus for behandling etter en ulykke med to personbiler involvert på E69 mellom Honningsvåg og Nordkapp. Politiet fikk melding om ulykken klokka 7.34 søndag Morgen.

Klartale - Igår: 07:54

Stille markering etter angrepet: – Vi skal heve flagget enda høyere

– Vi skal ikke legge vekk flaggene. Vi skal ikke skjule kjærligheten og det å elske den man vil, sier Sigmund Nilsen Myre til nyhetsbyrået NTB.– Jeg kommer til å gå i paraden i Morgen.

Klartale - Igår: 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag Morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - Igår: 07:38

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag Morgen at det er uklart om angrepet er terror.

E24 - 23 jun 22 kl. 14:36

Flyteknikerne før møtet: Håper på løsning i Morgen

Forhandlingsleder for flyteknikerne håper på en løsning i Morgen, og sier det er rekruttering til bransjen – og ikke lønnen – som er viktigst..

VG - 23 jun 22 kl. 14:25

Flyteknikerne før møtet: Håper på løsning i Morgen

Forhandlingsleder for flyteknikerne håper på en løsning i Morgen, og sier det er rekruttering til bransjen – og ikke lønnen – som er viktigst..

NRK - 21 jun 22 kl. 08:10

Tirsdag Morgen er 11 flyginger i Norge påvirket av streiken

Tirsdag Morgen opplyser Norwegian til NRK at de utover tirsdag har fem flyvninger tur/retur Gardermoen, totalt ti flyvninger som foreløpig er innstilt på grunn av personalmangel grunnet streiken for flyteknikere. Widerøe opplyser at deres rute flyavgang WF972 som skulle startet i Tromsø, flydd til Alta, Kirkenes og Vadsø før det skulle flydd tilbake til Tromsø igjen er innstilt grunnen streiken. SAS opplyser til NRK at de foreløpig ikke har noen avganger innstilt som følge av streiken tirsdag.

Klartale - 20 jun 22 kl. 09:40

Flyruter til Nice og London er kansellert

– To ruter er kansellert. Den ene går fra Bergen til London Gatwick. Den andre fra Oslo til Nice, sier Silje Glorvigen.

NRK - 18 jun 22 kl. 23:17

Verstappen med beste startspor i Canada

Regjerende verdensmester Max Verstappen (Red Bull) vil starte Canada Grand Prix i beste startspor i Morgen. Nederlenderen satte overlegent beste rundetid i en regnpreget kvalifisering i Montreal i kveld. Kveldens store overraskelse ble Alpine-fører Fernando Alonso som satte nest beste tid.

NRK - 15 jun 22 kl. 05:04

Ingen tog-streik onsdag Morgen

Etter nesten fem timer på overtid kom løsningen mellom Spordrift og OneCo. Det blir derfor ingen tog-streik onsdag Morgen. Det bekrefter informasjonssjef Stein Syrstad i LO Stat til NRK..

Klartale - 14 jun 22 kl. 07:46

Regjeringen og SV er enige om endret budsjett for Norge

Hvordan skal staten Norge bruke pengene i 2022? Det bestemmer våre politikere. Regjeringen har søkt støtte for revidert nasjonalbudsjett i Stortinget.

NRK - 13 jun 22 kl. 09:10

Fall i hovedindeksen på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 1,6 prosent rett etter handelen mandag Morgen. Nesten alle selskapene på hovedlisten falt i verdi. Equinor-aksjen falt med 1,0 prosent, Norsk Hydro med 2,6 og DNB falt 0,6 prosent i åpningsminuttene.

NRK - 30 minutter siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag Morgen..

NRK - 1 time siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag Morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 9 timer siden

Dagbladet: Terrorsiktet flyttet til Oslo fengsel

Siktede Zaniar Matapours forsvarer John Christian Elden opplyser til Dagladet at hans kilent er flyttet til Oslo fengsel, som varslet tidligere søndag. – Politiet skulle vurdere til i Morgen om de vil endre strategi og likevel prøve avhør, skriver advokaten i en SMS. Matapour har varslet at han ikke vil la seg avhøre med lyd- og bildeopptak med mindre disse samtidig kringkastes til offentligheten.

NRK - 13 timer siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 16 timer siden

Politiet: Matapour blir overført til fengsel i dag

Det opplyser politiet på en pressekonferanse søndag ettermiddag. Zainar Matapour (42) var i et nytt avhør søndag klokken 12.00, men også dette avhøret ble avbrutt etter kort tid.

NRK - 17 timer siden

Elden: - Om han erkjenner straffskyld eller ikke er usikkert

– Det er ingen tvil om hvem som er riktig gjerningsperson i denne saken, men om han erkjenner straffskyld eller ikke er usikkert, sier forsvarer John Christian Elden til NRK. Zainar Matapour (42) var i et nytt avhør søndag klokken 12.00, men også dette avhøret ble avbrutt etter kort tid.

NRK - 18 timer siden

Politiet: Siktede blir fremstilt for varetektsfengsling i Morgen

– Etterforskningen av terrorhendelsen i Oslo pågår med full styrke. Det er satt av betydelige ressurser til å gjennomføre en prosjektbasert etterforskning, hvor tema som video, vitneavhør, siktede, digitale spor, åsteder og kriminaltekniske undersøkelser er noen av temaene. Det melder politiet i en pressemelding søndag..

NRK - 21 timer siden

Fire personer til sykehus etter trafikkulykke i Honningsvåg

To biler var søndag Morgen involvert i en trafikkulykke nord for Honningsvåg langs E69. Totalt fire personer flys til sykehus. To av dem til sykehuset i Tromsø, mens to blir flydd til Hammerfest sykehus.

NRK - 22 timer siden

Eksplosjoner etter mulig rakettangrep i Kyiv

Fire eksplosjoner er hørt i sentrale deler av Kyiv søndag Morgen, og bilder viser røyk som stiger til værs. Ambulanser og redningsmannskaper er på vei til Sjevtsjenkivskyj-distriktet i Kyiv etter eksplosjonene, melder borgermester Vitalij Klitsjko, ifølge Reuters. Angrepet skjedde rundt klokka 6.

VG - 22 timer siden

Eksplosjoner i Kyiv: – Hører stemmene til barn som ligger i ruinene

KYIV, UKRAINA (VG) Nesten tre måneder etter at russiske styrker trakk seg ut av Kyiv, høres eksplosjoner i flere sentrale deler av hovedstaden søndag Morgen..

NRK - 23 timer siden

Leteaksjon avsluttes: To barn funnet

I natt ble det satt i gang en leteaksjon etter to ukrainske barn i Bærum. Det var snakk om en jente på 15 år og en gutt på fire år. Barna hadde vært borte siden lørdag ettermiddag.

NRK - 11 jun 22 kl. 18:25

Sju omkom i helikopterstyrt i Italia

Sju mennesker er funnet døde etter at et helikopter styrtet i Appennino Tosco-Emiliano-nasjonalparken i Italia. Helikopteret ble meldt savnet torsdag Morgen. Helikopteret styrtet i et skogkledd fjellområde nord i Italia i dårlig vær.

NRK - Igår: 06:29

Flere eksplosjoner i Kyiv

Det ble hørt fire kraftige eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv søndag Morgen, melder flere nyhetsbyråer. Også NRK1s team i den ukrainske hovedstaden har hørt flere eksplosjoner. Nyhetsbyrået AFP skriver at et leilighetskompleks nær sentrum har blitt truffet..

Klartale - Igår: 06:23

Slik møtte Oslo drapene ved London Pub

Tidlig søndag var det mange med Pride-flagg i Oslo. De gikk i retning utestedene London Pub og Per på hjørnet. Det var utenfor der at masseskytingen skjedde.

VG - Igår: 12:19

Forsvarssjefen på åstedet: — Sjokkert

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen og kona Linn Therese Kristoffersen var blant dem som tok turen til åstedet lørdag Morgen..

Klartale - Igår: 12:01

Mener hat ikke må stoppe oss

Natt til søndag ble minst to personer drept og flere skadet. Politiet sa lørdag Morgen at de etterforsker saken som et terrorangrep. Ett av angrepene skjedde på puben London.

NRK - Igår: 11:47

Skjøt bjørn i Grong

Lørdag Morgen ble det skutt en bjørn ved Fiskumfjellet i Grong. Det var Miljødirektoratet som ga fellingstillatelse, etter at bjørnen skal ha tatt flere sau i området de siste ukene. Det opplyser det kommunale jaktlaget for Grong, Namsskogan og Høylandet..

Klartale - Igår: 08:37

Politiet etterforsker skytingen i Oslo som terror

Skytingen skjedde ca 01.15 natt til lørdag. Det ble skutt mot både London Pub i Oslo og mot Per på hjørnet.

NRK - Igår: 08:12

Raymond Johansen: – Oslo står side ved side med hele det skeive miljøet

– Tankene mine går til familiene og vennene til dem vi mista i natt. Til dem som er skadet og til dem som har sett og opplevd ting ingen burde oppleve. Dere skal vite at vi er her for dere, at byen vår stiller opp.

NRK - I førrgår: 05:47

Politiet undersøker bag

Politiet undersøker søndag Morgen en bag i nærheten av åsstedet i Oslo sentrum. Ifølge vitner skal baggen ha blitt brukt av mannen som er pågrepet for skytingen ved London Pub..

NRK - I førrgår: 05:11

Kvinne savnet på Hardangervidda

Det er lørdag Morgen satt i gang søk etter en kvinne i 30-årene som er savnet på Hardangervidda, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnen startet turen lørdag 18. juni på Haukeli og skulle etter planen ankomme Lysefjorden fredag, men dukket ikke opp til avtalt tid.

NRK - I førrgår: 12:58

Mye lyn ventes både i nord og sør

Fredag kveld kan det bli mye lyn i deler av Agder, Rogaland og Vestland. Dagen etter er det Nord-Norge sin tur. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel.

Klartale - I førrgår: 12:40

Soldater skal ha fått ordre om å trekke seg ut fra by

– De har fått ordre om å gjøre det. Det sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag Morgen. Telegram er en meldingstjeneste.

NRK - I førrgår: 12:25

2000 migranter stormet grensen til Melilla

En gruppe på 2000 migranter forsøkte å storme grensegjerdet som skiller den spanske eksklaven Melilla fra Marokko fredag Morgen, ifølge spanske myndighetene. Tidligere var det rapport at det var snakk om 400 migranter. Et betydelig antall av migrantene, som kom fra land sør for Sahara, greide å komme seg over sperringene, opplyser den spanske regjeringens lokale delegasjon, ifølge NTB.

Klartale - I førrgår: 08:32

Ingen kansellert fly fredag

Flyselskapene SAS, Norwegian og Widerøe sier ingen flyginger er kansellert fredag Morgen. Det har de informert nyhetsbyrået NTB om. Situasjonen kan endre seg i løpet av dagen.

Aftenposten - I førrgår: 08:24

Stor utfartshelg - venter trafikktopp på Oslo lufthavn og kø på veiene

Fredag Morgen var det lite køer på hovedveiene og på Gardermoen. Vegtrafikksentralen regner likevel med mer trafikk enn….

NRK - I førrgår: 08:13

Guvernør: Ukrainske styrker beordret til å trekke seg ut av Sievjerodonetsk

Ukrainske soldater er nødt til å trekke seg tilbake fra Sievjerodonetsk, sier guvernøren i Luhansk etter flere uker med harde kamper mot russiske styrker i øst. – De har fått en ordre om å gjøre det, sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag Morgen. Han er guvernør i Luhansk fylke der Sievjerodonetsk ligger øst i Ukraina.

VG - 09 jun 22 kl. 13:42

Flykaoset kan bli langvarig

SCHIPHOL/OSLO (VG) Selv om det var en relativt smidig Morgen for reisende ved Schiphol-flyplassen i Amsterdam torsdag Morgen, er det ingenting som tyder på at flykaoset i Europa er over med det første..

NRK - 09 jun 22 kl. 12:08

SV: Ingen budsjettavtale i dag

Regjeringspartiene Arbeiderpartiet og Senterpartiet klarer ikke å bli enige med SV om en avtale om revidert nasjonalbudsjett i dag. Det bekrefter SV overfor NRK. Det blir nye forhandlingsmøter først i Morgen.

NRK - 23 jun 22 kl. 15:20

Nå møtes NHO og NFO til mekling

Torsdag klokken 15.00 møtes NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) ved forhandlingsbordet. Det var riksmegler Carl Petter Martinsen som selv tok initiativet til å få til et meklingsmøte.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com