Mistenkt

Monday, 27 June, 06:47

Nyheter om Mistenkt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 jun 22 kl. 15:40

Mistenkt for Litvinenko-drapet død av korona

En russisk mann som var Mistenkt for drapet i 2006 på den russiske dissidenten Aleksandr Litvinenko i London, er død av covid-19. – Sørgelige nyheter. Min nære og lojale venn Dmitrij Kovtun har plutselig dødd som følge av sykdom i forbindelse med en koronainfeksjon, skriver Duma-medlemmet Andrej Lugovoj, som også var Mistenkt i saken.

Klartale - 03 jun 22 kl. 11:57

To nordmenn pågrepet Mistenkt for å planlegge terror

Bulgarsk politi pågrep en nordmann denne uken. Han er pågrepet Mistenkt for å planlegge terror i Bulgaria. Det skal dreie seg om støtte til terrorgruppa al-Qaida.

NRK - 24 jun 22 kl. 03:54

Mann pågrepet for Mistenkt ulovlig grensepassering av Norsk-Russisk grense

En mann ble pågrepet av politiet i Norge for Mistenkt ulovlig grensepassering fra den russiske Kolahalvøya, melder Thebarentsobserver. Mannen skal ha kommet via Korpfjell i den nordlige delen av den norsk-russiske grensen. Vedkommende ble pågrepet torsdag, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 24 jun 22 kl. 03:54

Mann Mistenkt ulovlig grensepassering av Norsk-Russisk grense

En mann ble pågrepet i terrenget av politiet i Norge for Mistenkt ulovlig grensepassering fra den russiske Kolahalvøya, melder Thebarentsobserver. Mannen skal ha kommet via Korpfjell i den nordlige delen av den norsk-russiske grensen. Vedkommende ble pågrepet torsdag, melder politiet i Finnmark på Twitter.

Klartale - 23 jun 22 kl. 13:54

Nordmann Mistenkt for å være knyttet til terror

Spansk politi har pågrepet en nordmann. Mannen skal være Mistenkt for terror-aktivitet. Politiet skal ha funnet ting på datamaskinen som knyttes til terrorisme.

NRK - 23 jun 22 kl. 13:33

Nordmann pågrepet i Spania

Nordmann pågrepet i Spania, Mistenkt for terrortilknytning, skriver VG. Mannen i 40-årene er pågrepet i Alicante i Spania. Han er ifølge den spanske polititjenesten Guardia Civil Mistenkt for å ha spredd propaganda tilknyttet Den islamske stat (IS).

NRK - 18 jun 22 kl. 18:32

Tredje Mistenkt for drapa i Brasil meldte seg til politiet

Ein tredje Mistenkt for drapa på den britiske journalisten Dom Phillips (57) og urfolkeksperten Bruno Pereira (41) har meldt seg til politiet, melder Reuters. Tidlegare denne veka meldte CNN Brasil og Reuters at to brør hadde tilstått drapa. Phillips og Pereira var meldt sakna i Amazonas for rundt to veker sidan.

NRK - 14 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en Mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

VG - 03 jun 22 kl. 11:31

Bulgaria: Pågrepet nordmann Mistenkt for terror-planlegging

Nordmannen som denne uken ble pågrepet i Bulgaria for deltagelse i en terrororganisasjon skal ifølge bulgarsk påtalemyndighet også være Mistenkt for å ha forberedt et terrogangrep, samt å ha oppildnet til terrorisme..

VG - 03 jun 22 kl. 11:31

Bulgaria: Pågrepet nordmann Mistenkt for terrorplanlegging

Nordmannen som denne uken ble pågrepet i Bulgaria for deltagelse i en terrororganisasjon skal ifølge bulgarsk påtalemyndighet også være Mistenkt for å ha forberedt et terrogangrep, samt å ha oppildnet til terrorisme..

NRK - I førrgår: 15:38

Birgitte Tengs-rettssak i oktober

Rettssaken mot mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995, er forhåndsberammet til 31. oktober i Haugaland og Sunnhordland tingrett. Rettssaken vil foregå i Haugesund tinghus.

VG - 03 jun 22 kl. 04:30

Rømt fange Mistenkt for drap på fem

Politiet i Texas har skutt og drept Gonzalo Lopez (46) som rømte 12. mai. Han er Mistenkt etter at fem personer er funnet drept i samme fylke mens han var på rømmen..

NRK - 23 jun 22 kl. 21:25

Spesialenheten etterforsker mulig maktmisbruk på politifest

Deltakere på en politifest et sted på Østlandet tidligere i år er under etterforskning av Spesialenheten for mulig misbruk av overmaktsforhold. – Det gjelder en sammenkomst eller en fest med blant annet mannlige politibetjenter og kvinnelige politistudenter, sier påtalefaglig etterforskningsleder Thomas Arntsen ved Spesialenheten for politisaker til Dagbladet. Han vil ikke si når eller hvor festen fant sted, annet enn at det skjedde innenfor Sørøst politidistrikts område, som omfatter Vestfold og Telemark, samt det geografiske området Buskerud.

VG - 23 jun 22 kl. 13:45

Nordmann pågrepet i Spania – Mistenkt for terrortilknytning

En nordmann skal ha drevet IS-propaganda fra Spania, melder lokalt politi..

NRK - 10 maj 22 kl. 12:14

Person Mistenkt i Einár-saken

En person er Mistenkt for medvirkning i forbindelse med bortføringen og drapet på den svenske artisten Einár i oktober 2021. Det melder Sveriges Radio. Statsadvokat Marina Chirakova soer til kanalen at personen er Mistenkt i forbindelse med Einár-saken, men vil ikke kommentere på hvilken måte vedkommende settes i sammenheng med saken.

NRK - 31 maj 22 kl. 12:16

Voldtektssak i Trondheim vokser i omfang

En mann i 40-årene i Trondheim er Mistenkt i ytterligere to voldtektssaker. Han er fra før av siktet for å ha voldtatt fire kvinner. I alle de seks sakene er det snakk om unge kvinner i 20-årene, og alle forholdene skal ha skjedd i Trondheim, bekrefter politiadvokat Line Novstad Klungreseth til Nidaros.

NRK - 21 jun 22 kl. 11:04

Politiet kolliderte under utrykning til knivstikking

I forbindelse med en utrykning kolliderte en sivil politibil med en annen bil i Kragerø. Operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud sier at kollisjonen skjedde i en sving ved innkjøringen til Kragerø resort. – Det skal kun være materielle skader på bilene, sier Johnsrud.

VG - 20 jun 22 kl. 03:17

To politimenn drept på jobb - kritikk mot statsadvokaten

LOS ANGELES (VG) To politimenn ble drept i Los Angeles. En mann ute på prøve, som døde i hendelsen, er Mistenkt..

Dagbladet - 19 jun 22 kl. 21:28

Dødsårsaken klar: Skutt i brystet

Den britiske journalisten Dom Phillips ble skutt og drept i Amazonas. Tre personer er pågrepet. Ytterligere fem har status som Mistenkt..

NRK - 18 jun 22 kl. 15:28

En person skal være skutt i foten ved Ensjø

Politiet er i området ved Ensjø med flere patruljer etter en melding om at en person er skutt i en fot, skriver politiet i Oslo på Twitter. De jobber med å få kontroll på formentlig kjent gjerningsperson. Politiet melder i en oppdatering at de har fått kontroll på en mann som per nå har status som Mistenkt..

NRK - 17 jun 22 kl. 18:19

71-åring Mistenkt for å ha skutt og drept to eldre i Alabama

Det var en 71 år gammel mann som skjøt og drepte to personer og skadet en tredje ved en kirke i Vestavia Hills i Alabama, ifølge politiet. Skytingen fant sted ved Saint Stephen's Episcopal Church i forstaden Birmingham. De to drepte var eldre personer som deltok på et spleiselag i menigheten.

NRK - 17 jun 22 kl. 04:58

To døde etter skyting ved kirke i USA

To personer døde og en ble såret etter en skyteepisode ved en kirke i Vestavia Hills i Alabama i USA torsdag kveld. Det skriver New York Times. En Mistenkt har blitt varetektsfengslet etter skytingen ved Saint Stephen's Episcopal Church i Vestavia Hills.

NRK - 17 jun 22 kl. 03:27

Flere personer såret etter skyting ved en kirke i USA

Flere personer ble skutt ved en kirke i Alabama i USA torsdag kveld. Én person er Mistenkt for skytingen og er satt i arrest. Det er foreløpig ukjent hvor mange personer som skal være truffet, og skadeomfanget på disse, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 15 jun 22 kl. 19:33

Tilstår drap på forsvunnet journalist i Amazonas

De to som var Mistenkt i forbindelse med at den britiske journalisten, Dom Phillips og guiden hans Bruno Pereira forsvant i Amazonas i Brasil, har tilstått å ha drept de to, for senere å ha partert dem..

NRK - 15 jun 22 kl. 19:33

Tilstår bortføring og drap på forsvunnet journalist og guiden hans i Amazonas

De to som var Mistenkt i forbindelse med at den britiske journalisten Dom Phillips og guiden hans, Bruno Pereira, forsvant i Amazonas i Brasil, har tilstått å ha drept de to, for senere å ha partert dem. Det føderale politiet sier onsdag at de fremdeles leter etter Phillips og Pereira, men at det nå er en drapsetterforskning, etter at de to Mistenkte ble arrestert. Vitner forteller til Reuters at de så politiet ta en av de Mistenkte med ut på elva, der mennene forsvant..

NRK - 14 jun 22 kl. 13:35

Melding om person med pistol på Hellerud skole

Politiet sier at de har kontroll på to personer som er Mistenkt for å ha tatt med en pistol til Hellerud skole i Oslo. Politiet skriver på Twitter at de ikke har opplysninger om at noen er skadet eller om at det er avfyrt skudd. Ifølge politiet skal det være tatt med «pistol eller lignende» til skolen..

NRK - 14 jun 22 kl. 13:35

Melding om personer med pistol på Hellerud skole

Politiet sier at de har kontroll på to personer som er Mistenkt for å ha tatt med en pistol til Hellerud skole i Oslo. Politiet rykket ut med store styrker og sperret av området da de fikk meldinger om at noe pågikk. – Ut fra foreløpige opplysninger er dette ikke elever på skolen, og at de har oppsøkt skolen i forbindelse med at de ønsket kontakt med andre der, sier operasjonsleder Alexander Østerhaug til NRK.

NRK - 13 jun 22 kl. 00:06

Drapsmann kjørte ned syklister – hoppet deretter i Rhinen

En tysk mann som er Mistenkt for drapet på sin 69 år gamle far, kjørte inn i en gruppe syklister da han rømte fra åstedet. En av syklistene døde av skadene. Drapet skjedde i 18-tiden søndag i Ellerstadt i Rheinland-Pfalz, opplyser politiet i en uttalelse.

Dagbladet - 10 jun 22 kl. 20:22

Ny mistanke: Undersøker lår

Mannen som er Mistenkt for å ha bortført og drept tre år gamle Maddie McCann i 2007, er nå anklaget for en voldtekt tre år tidligere. Nå skal politiet undersøke lårene hans..

VG - 10 jun 22 kl. 09:55

Blodspor funnet på båten til Mistenkt i forsvinningssak i Brasil

Det er funnet spor av blod på båten til mannen som er pågrepet i forbindelse med forsvinningen til en britisk journalist og en lokal urfolksekspert i Amazonas..

NRK - 09 jun 22 kl. 11:22

Syv døde og flere skadede etter brann i kontorbygning i Sør-Korea

En brann forårsaket av Mistenkt brannstiftelse spredte seg gjennom en kontorbygning i Sør-Koreas Daegu-by, og drepte minst syv mennesker og skadet minst 41 mennesker, sier lokale brann- og polititjenestemenn til AP News..

Aftenposten - 08 jun 22 kl. 10:54

Først ble hytteeieren Mistenkt for ulovlig bygging. Så ble kommunen selv tatt.

Kommunen mistenker Frode Vindenes for ulovlige tiltak på hyttetomten i Bjørnafjorden..

VG - 08 jun 22 kl. 03:06

Journalist fortsatt savnet i jungelen: Nå har politiet pågrepet Mistenkt

The Guardian-journalisten Dom Phillips har vært savnet siden søndag. Onsdag har politiet pågrepet en mann som skal ha truet journalisten i forkant av forsvinningen..

NRK - 07 jun 22 kl. 18:50

Voldtektssiktet fortsatt i varetekt

Mannen i 40-åra som nå er siktet for å ha voldtatt fem kvinner i Trondheim, ble i dag varetektsfengslet i nye fire uker. Han nekter straffskyld. Han er også Mistenkt for flere overgrep som fortsatt blir etterforsket, kom det fram på dagens fengslingsmøte..

NRK - 07 jun 22 kl. 12:00

Sikta for fem valdtekter

Ein mann i Trondheim er no sikta for å ha valdteke fem kvinner, opplyser politiadvokat Ole Andreas Aftret til NRK. Sikta i 40-åra har sete i varetekt sidan april. Han nektar straffskuld og blir framstilt for forlenga varetekt i ettermiddag.

VG - 16 maj 22 kl. 21:38

Martines far: Mistenkt kvinne skal ha forlatt Storbritannia

Den kvinnelige slektningen som er Mistenkt for å ha bistått drapsMistenkte Farouk Abdulhak, vil trolig bli kalt tilbake til London for nye avhør..

NRK - 06 jun 22 kl. 14:51

Røde Kors: Minst 20 personer drept i massakre i Kongo

Minst 20 personer er drept i en massakre i provinsen Ituri øst i Kongo, opplyser Røde Kors. Islamistgruppen ADF er Mistenkt for å stå bak angrepet. Angrepet fant sted natt til mandag i landsbyen Bwana-Sura, skriver Kivu Security Tracker (KST), som overvåker volden i regionen, på Twitter.

NRK - 05 jun 22 kl. 11:36

Væpnet politi har rykket ut i Trondheim

Politiet rykket søndag formiddag ut til bolig på Byåsen med flere enheter etter uklar melding om utøvd vold. Politiet har bevæpnet seg for anledningen og har nå kontroll på både Mistenkt og fornærmet. Det er ingen som trenger helsehjelp.

Klartale - 22 apr 22 kl. 08:41

Mann offisielt Mistenkt i Madeleine McCann-saken

Madeleine McCann forsvant 3. mai 2007. Det skjedde mens hun var på ferie i Praia da Luz i Portugal.

NRK - 21 apr 22 kl. 23:03

Mann offisielt erklært som Mistenkt i Tyskland i Madeleine-saken

En mann er offisielt Mistenkt i Tyskland i forbindelse med Madeleine McCann-saken, opplyser en portugisisk statsadvokat. Tiltalen er tatt ut på forespørsel fra portugisisk hold. Treåringen Madeleine McCann forsvant 3.

NRK - 03 jun 22 kl. 16:01

Frankrike: Fant stort antall våpen hos Mistenkte nynazister

Fransk politi har funnet flere titall våpen, inkludert maskingevær, etter å ha pågrepet fire menn Mistenkt for å være nynazister. 18 av våpnene var lovlige, mens 23 av dem var ulovlige. I tillegg fant politiet 167 magasiner, 30 kilo krutt og materialer til å lage eksplosiver.

VG - 03 jun 22 kl. 04:30

Klappjakt på rømt fange skal være over

Politiet i Texas skal ha tatt Gonzalo Lopez (46) som rømte 12. mai. Han er Mistenkt etter at fem personer er funnet drept i samme fylke..

VG - 03 jun 22 kl. 04:30

Klappjakt på rømt fange er over

Politiet i Texas har ifølge TV-stasjonen KWTX tatt Gonzalo Lopez (46) som rømte 12. mai. Han er Mistenkt etter at fem personer er funnet drept i samme fylke mens han var på rømmen..

NRK - 02 jun 22 kl. 18:59

Politiet har kontroll på Mistenkt i Egersund

Politiet har kontroll på Mistenkte i voldshendelsen som skjedde i en bolig i Egersund tidligere i ettermiddag. Fornærmede skal ikke være alvorlig skadet. Det blir foretatt nødvendige undersøkelser på stedet for å få mer klarhet i hendelsesforløpet..

VG - 12 maj 22 kl. 03:00

Navngir Mistenkt etter drapsmysterium

Politiet i Utah i USA har nå gått ut med navn og bilde på en Mistenkt i forbindelse med dobbeldrapet på Kylen Schulte og Crystal Beck Turner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com