Millioner

Wednesday, 06 December, 08:31

Nyheter om Millioner

Klartale - 26 okt 23 kl. 06:00

Dette koster de norske fotballspillerne

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard er Norges to spillere som er verdt milliarder. Det skriver nettstedet Transfermarkt.Nettstedet har sett på verdien på spillere.

NRK - 24 nov 23 kl. 11:45

162 Millioner kroner til helikopterlandingsplasser i nord

Regjeringen foreslår 162 Millioner kroner til helikopterlandingsplasser i Kirkenes og Hammerfest. I november 2022 fikk Helse Nord i oppdrag å vurdere behovet for endringer i funksjons- og oppgavedelingen i regionen. Helse Nord arbeider nå med forslag til framtidig organisering, og forslaget vil bli sendt på høring i januar 2024.

NRK - 3 timer siden

Gustav Witsøe fortsatt rikest i Norge – formueshopp på 33 prosent

Laksebaron Gustav Magnar Witzøe (30 år) er fortsatt Norges rikeste menneske og hadde i fjor en formue på 26,5 milliarder kroner, viser skattelistene. Det er et betydelig formueshopp fra året før, da Salmar-eieren og laksearvingen var verdt 19,8 milliarder kroner. Witzøe var registrert med en inntekt på 2,4 Millioner i fjor og betalte 292,5 Millioner i skatt, melder E24.

NRK - 09 nov 23 kl. 09:48

SVs alternative budsjett: 90 Millioner mer til samiske formål

Torsdag morgen la Sosialistisk Venstreparti (SV) fram sitt alternativt statsbudsjett. Her foreslår de 90 Millioner kroner mer til samiske formål, skriver partiet i en pressemelding. Det foreslås en økning på 17 Millioner kroner til Saminor, 50 Millioner kroner til Sametinget, 9 Millioner kroner til Samisk høgskole, 6 Millioner kroner til pressestøtte til samiske aviser og 8 Millioner kroner til Samisk filminstitutt (ISFI) – Totalt øker vi satsingen på samiske saker med 90 Millioner.

NRK - 45 minutter siden

200 norske Sveits-flyttere betalte 340 Millioner i skatt

200 norske såkalte «skatteflyktninger» som har flyttet til Sveits betalte 340 Millioner kroner i skatt til Norge i fjor. Det viser tall Finansavisen har innhentet. Aker-eier Kjell Inge Røkke og Sector Alarm-gründer Jørgen Dahl bidro blant annet med henholdsvis 77,8 Millioner kroner og 51,8 Millioner kroner til den norske statskassa i fjor.

NRK - 5 timer siden

FN stanser matutdeling til Millioner i Jemen

Ns matvareprogram (WFP) stanser utdelingen av mat til Millioner av mennesker som lever i opprørskontrollerte områder i krigsherjede Jemen. FN-organisasjonen sier «pausen» skyldes begrenset finansiering og at de ikke har kommet overens med houthi-opprørerne om en reduksjon i utleveringene som gjenspeiler WFPs ressurser. – Denne vanskelige avgjørelsen, som er tatt i samråd med givere, kommer etter nesten et år med forhandlinger, Vi har ikke klart å bli enige om å redusere antall mottakere fra 9,5 Millioner til 6,5 Millioner, sier WFP i en uttalelse.

Klartale - 24 nov 23 kl. 13:12

Regjeringen vil gi mer penger til politi og forsvar

Regjeringen vil gi 900 Millioner kroner mer til Forsvaret. Årsaken er at ting er blitt dyrere. – Vi mener det er rett prioritering å kompensere for større utgifter.

NRK - 01 dec 23 kl. 09:41

Norge med nye avtaler om klimatilpasning på 500 Millioner kroner

Norge inngår nye avtalar om støtten til klimatilpasning med 500 Millioner kroner, i tråd med målet om tredobling innen 2026, skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. De nye avtalane ble annonsert på klimatoppmøtet COP28 i Dubai. Under møtet bil tre avtaler for finansiering av klimatilpasning bli annonsert.

NRK - 01 dec 23 kl. 08:34

Rekordmange overnattinger i Norge via Airbnb og andre plattformer i fjor

Det ble bestilt nærmere 4,6 Millioner overnattinger i norske hjem eller fritidsboliger gjennom Airbnb, Booking.com, Expedia og Tripadvisor i fjor, ifølge SSB. Det er det høyeste antallet slike overnattinger som er målt for et enkelt år, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - I førrgår: 05:56

Sametinget får 20 Millioner mer

Sametinget, Samisk høgskole og folkehelseundersøkelsen Saminor 3 får økte bevilgninger etter budsjettenigheten. SV og regjeringen kom til enighet om budsjett for neste år, og da vanket det økte tilskudd til samiske, skogfinske og kvenske formål, skriver Vårt Land. – Det er bare å takke SV for at de har stått på og forhandlet fram et løft til Sametinget og andre samiske formål i budsjettforhandlingene.

NRK - 22 nov 23 kl. 15:12

VG varsler kutt på 40 Millioner kroner

VG prognoser viser et innsparingsbehov på 40 Millioner kroner til neste år. Det betyr at avisen må klare seg med færre ressurser. – Når vi skal spare 40 Millioner vil det bli færre ansatte i VG, sier ansvarlig redaktør Gard Steiro til Medier24.

NRK - 20 nov 23 kl. 19:47

Omsatte for 212 Millioner i forrige uke

Norges Råfisklag melder at foreløpige omsetningstall for uke 46 viser en omsetning på 212 Millioner, mot 322 Millioner kroner uken før. – Som normalt mot slutten av året består det meste av råfisklagets omsetning av sjøfryst fisk og skalldyr, som svinger i takt med leveransene fra den havgående flåten, skriver Norges Råfisklag om fisket i forrige uke fra Finnmark til og Nordmøre. – Torsken var suverent størst i verdi når det gjelder omsetningen av sjøfryst råstoff med hele 70 Millioner kroner.

NRK - 18 nov 23 kl. 22:42

Skotsk whiskyflaske solgt for over 29 Millioner

En eneste flaske ettertraktet whisky gikk under hammeren for nesten 2,2 Millioner pund på auksjon i London. Auksjonshuset Sotheby's sto lørdag bak auksjonen av en flaske med det som på forhånd ble beskrevet som verdens dyreste whisky. Det var en Macallan Adami 1926 som var gjenstand for budkrigen.

NRK - 26 nov 23 kl. 04:51

EU gir 50 Millioner euro til reparasjon av ukrainske havner

EU-kommisjonen skal gi 50 Millioner euro til Ukraina, og pengene er øremerket reparasjon og oppgradering av havner. Beløpet tilsvarer over 580 Millioner kroner. – Forbedret havnekapasitet vil øke tempoet av eksport av mat og andre varer som Ukraina forsyner til det globale markedet, sier EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen.

NRK - Igår: 14:42

Rema 1000 har solgt 15 Millioner færre plastposer i høst

Nordmenn bruker stadig færre plastposer. Det merker de hos Rema 1000. Kundene og kjeden har spart miljøet for 15 Millioner plastposer de fire siste månedene.

NRK - Igår: 13:08

Norge gir 100 Millioner kroner til fond for klimatilpasning

Norge bidrar med 100 Millioner kroner til et fond for klimatilpasning i de minst utviklede landene. De minst utviklede landene mangler kapasitet og ressurser til å møte klimautfordringene, likevel er det de som er hardest rammet av klimaendringene. Derfor har regjeringen besluttet å bistå med 100 Millioner kroner til fondet for de minst utviklede landene, LDC fund, som ligger under den globale fondsparaplyen GEF.

NRK - 16 nov 23 kl. 08:14

Trump-plattform har tapt 73 Millioner dollar siden lanseringen

Det sosiale mediet til Donald Trump – Truth Social – har tapt 73 Millioner dollar siden lanseringen i februar 2022. Beløpet tilsvarer 790 Millioner norske kroner. Tapet går fram av et dokument som er sendt inn til det amerikanske tilsynet Securities and Exchange Commission (SEC).

NRK - 24 nov 23 kl. 11:30

«The last of us» har søkt om serie-støtte i Norge

NFI har mottatt søknader fra produksjonsselskapet Storm Studios AS som står bak Hbo-suksessen «The last of us» for å produsere deler av den nye sesongen i Norge. Selskapet har søkt om nær 10 Millioner kroner til produksjonen her til lands. Samme produksjonsselskap har også søkt om 10 Millioner til produksjon av «Star Trek: Strange New Worlds S3» i Norge.

NRK - 02 dec 23 kl. 08:36

Norge investerer 200 Millioner i kokeovnsløsninger i Afrika

Mer enn 2,3 milliarder mennesker har ikke tilgang på rene kokeovner og må bruke trekull og annet fossilt brensel for å kunne sette mat på bordet med helsen som innsats, skriver regjeringen i en pressemelding. Norge investerer nå 200 Millioner kroner som skal gi opp til 3,6 Millioner mennesker i Afrika tilgang til ren matlaging. – Å investere i ren matlaging er å investere i kvinnehelse.

NRK - 12 nov 23 kl. 18:02

Nærmere fem Millioner internt fordrevne i Ukraina

4,9 Millioner mennesker er registrert som internt fordrevne i Ukraina, ifølge offisielle tall fra myndighetene. Av disse har nærmere 3,6 Millioner blitt drevet på flukt etter at Russland gikk til fullstendig invasjon 24. februar i fjor.

NRK - 30 nov 23 kl. 19:52

Aktor ber om betinget dom for Sarkozy

Aktor ber om mildere straff for Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy. Sarkozy er siktet for blant annet korrupsjon og bestikkelse. I ankesaken sa aktor torsdag at Sarkozy burde få betinget ett års fengsel, en mildere straff enn den opprinnelige domfellelsen.

NRK - 30 nov 23 kl. 15:54

Gir 20 Millioner til kunstig intelligens og digitalisering

Regjeringen setter av 20 Millioner kroner til medfinansiering og oppfølging av to norske prosjekter knyttet til EUs forskningsprogram Digital Europa. Midlene skal sikre at norske miljøer gjennom Nemonoor og Oceanopolis får verdi tilbake for pengene som er investert i EU-programmet. Deltakere i programmet må nemlig finansiere halvparten av arbeidet selv.

NRK - 30 nov 23 kl. 15:01

Staten og TV 2 enige om ny allmennkringkasting-avtale

Staten, ved Kultur- og likestillingsdepartementet, og TV 2 har i dag inngått ein ny avtale om kommersiell allmennkringkasting, skriv departementet i ei pressemelding. Staten vil kompensera TV 2 for nettokostnadane knytt til oppdraget med inntil 150 Millioner kroner i året. – I ei krevjande og uroleg tid med aukande desinformasjon, treng me sterke og seriøse nyheitsformidlarar.

Klartale - 20 nov 23 kl. 10:16

Rettssak mot Shakira starter mandag

Shakira er en kjent artist. Hennes fulle navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Hun stilles for retten i dag.

NRK - 19 nov 23 kl. 16:22

Napoleons hatt solgt for 22 Millioner

En av Napoleons berømte hatter er solgt for rekordhøye 1,932 Millioner euro, i overkant av 22 Millioner kroner. Hatten ble solgt under en auksjon i Paris søndag av det samme auksjonshuset som hadde den forrige salgsrekorden for en Napoleons hatt. I 2018 ble nemlig en annen av Napoleons hatter solgt av Grimaldi-familien fra Monaco til rundt 15 Millioner kroner.

NRK - 15 minutter siden

Norwegian fløy 1,3 Millioner passasjerer i november

Flyselskapet Norwegian fløy 1,3 Millioner passasjerer i november, som er ned 2 prosent fra samme måned i fjor. – Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Jon Fosse hadde en inntekt på 1,6 Millioner

Årets nobelprisvinner i litteratur, Jon Fosse, hadde i 2022 en inntekt på litt over 1,6 Millioner kroner, skriver Dagen. Forfatteren betalte 708.535 kroner i skatt og hadde en formue på 16.

Aftenposten - 1 time siden

Økte formuen med nesten ti Millioner

Johannes Høsflot Klæbo står oppført med godt over 20 Millioner kroner i formue..

NRK - 3 timer siden

Rekordhøye skatter i fjor – ble betalt over 1700 milliarder kroner i skatt

I Norge ble det i fjor betalt inn rundt 1702 milliarder kroner i skatt. Det er det høyeste tallet som noensinne er registrert, ifølge Skatteetaten. Til sammenligning ble det betalt inn 1057 milliarder kroner i skatt for inntektsåret 2021.

Aftenposten - 18 timer siden

Slik tapte den tiltalte bankvikaren 50 Millioner på turbotrading

Over 50 Millioner kroner av beløpet som ble underslått fra Sparebank 1 SMN gikk tapt etter investeringer i komplekse….

E24 - 18 timer siden

Slik tapte den tiltalte bankvikaren 50 Millioner på turbotrading

Over 50 Millioner kroner av beløpet som ble underslått fra Sparebank 1 SMN gikk tapt etter investeringer i komplekse verdipapirer. Den tiltalte bankvikaren sier at han var klar over risikoen..

NRK - Igår: 14:52

FN: Over 80 prosent av Gazas befolkning på flukt

Nesten 1,9 Millioner palestinere er drevet på flukt i Gaza siden krigen startet 7. oktober. Det utgjør over 80 prosent av befolkninga.

Aftenposten - Igår: 10:11

Bankvikaren erkjenner straffskyld for underslag av 75 Millioner kroner hos Sparebank 1 SMN

Den tiltalte bankvikaren erkjenner straffskyld for å ha underslått Sparebank 1 SMN for 75 Millioner kroner..

NRK - 25 nov 23 kl. 07:04

Norge gir 250 Millioner kroner til matsikkerhet i Ukraina

Norge gir pengene til Ukraina gjennom Nansen-programmet. I forbindelse med toppmøte om matsikkerhet i Ukraina lørdag, annonserer Norge en støtte på 200 Millioner kroner til Verdens matvareprogram. Det skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding.

NRK - I førrgår: 04:12

Venezuelanerne har stemt for å gjøre krav på deler av naboland

95 prosent av deltakerne i en folkeavstemning i Venezuela har stemt for å gjøre krav på store deler av nabolandet Guyana, opplyser tjenestemenn. Selv om det ikke har vært mange velgere å se i stemmelokalene, hevder valgkommisjonen at over 10,5 Millioner har stemt. Venezuela har drøyt 50 Millioner innbyggere.

NRK - 24 nov 23 kl. 11:41

Regjeringen oppdaterer budsjettet: 1,6 milliarder kroner mer til politi og forsvar

Regjeringen øker bevilgningene til politiet og forsvaret for å få budsjettene til å gå opp. Dyrtiden er årsaken. Totalt vil regjeringen øke bevilgningene til Forsvaret med 900 Millioner kroner for å dekke økte kostnader og opprettholde driften.

NRK - 24 nov 23 kl. 11:30

«The last of us» vil til Norge

NFI har mottatt søknader fra produksjonsselskapet Storm Studios AS som står bak Hbo-suksessen «The last of us» for å produsere deler av den nye sesongen i Norge. Selskapet har søkt om nær 10 Millioner kroner til produksjonen her til lands. Samme produksjonsselskap har også søkt om 10 Millioner til produksjon av «Star Trek: Strange New Worlds S3» i Norge.

NRK - I førrgår: 10:04

Gir 200 Millioner i varig tilskudd til Helse Nord

Det skal også settes av et varig rekrutterings – og samhandlingstilskudd til Helse Nord på 40 Millioner kroner. De 200 millionene skal brukes som et rekrutteringstilskudd, med mål om å rekruttere og stabilisere personellsituasjonen i eksisterende helse – og sykehustilbud, og å begrense bruken av innleie..

E24 - 02 dec 23 kl. 13:33

Millioner rullet inn på konto: – Skulle tro jeg hadde vunnet i lotto

Se for deg at du går inn i nettbanken og oppdager at du plutselig er blitt nesten 930 Millioner kroner rikere. Det var tilfellet for malaysiske Hafidzah Abdullah..

NRK - 02 dec 23 kl. 11:03

E24: Dyrevernere har lånt ut Millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

E24 - 02 dec 23 kl. 09:01

Norge bidrar med 270 Millioner i klimafond til fattige land

270 Millioner kroner blir Norges bidrag til det nye internasjonale tap og skade-fondet som skal sikre støtte til fattige land som rammes av klimakatastrofer..

NRK - 13 nov 23 kl. 14:24

FN: Nesten 350 Millioner barn i Sør-Asia er rammet av vannmangel

Rundt 347 Millioner barn i Sør-Asia lider av vannmangel, ifølge en rapport fra FNs barnefond (Unicef). Over en firedel av verdens barn bor i regionen. Ifølge Unicef-rapporten er 55 prosent av barna i Sør-Asia rammet av vannmangel, noe som er den høyeste andelen i verden.

NRK - 01 dec 23 kl. 10:26

Dømt for bedrageri mot unge menn på Snapchat og Tiktok

Fire personer er i Søndre Østfold tingrett dømt i en bedragerisak hvor unge menn ble lurt til ta opp lån og satse Millioner på fiktive fotballkamper. I realiteten ble kampene aldri spilt, og de domfelte stakk av med pengene, ifølge dommen. De dømte reklamerte gjennom Snapchat og Tiktok, hvor de kom i kontakt med hundrevis av unge menn.

NRK - 01 dec 23 kl. 09:41

Norge med nye klimatilpasnings-avtaler på 500 Millioner kroner

Norge inngår nye avtalar om støtten til klimatilpasning med 500 Millioner kroner, i tråd med målet om tredobling innen 2026, skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. De nye avtalane ble annonsert på klimatoppmøtet COP28 i Dubai. Pengene skal gjøre mennesker som allerede kjenner effekten av klimaendringene i stand til å fortsette livene sine, skriver departementet.

NRK - 01 dec 23 kl. 07:05

Medier24: Viaplay tapte nærmere 700 Millioner dette kvartalet

Fredag morgen la Viaplay frem sin kvartalsrapport for tredje kvartal. Rapporten viser at selskapet tapte nærmere 700 Millioner svenske kroner dette kvartalet, skriver Medier24. Det kriserammede selskapet har utsatt å publisere kvartalsrapporten flere ganger.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com