Millioner

Saturday, 26 November, 23:12

Nyheter om Millioner

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 nov 22 kl. 17:31

Flere organisasjoner får ekstra millionstøtte før jul, melder TV 2

Ni organisasjoner som hjelper folk i en vanskelig situasjon, får til sammen 20 Millioner kroner av regjeringen før jul. Frivillige organisasjoner som arrangerer alternative julefeiringer, sosiale aktiviteter, eller gir julehjelp i form av matkasser og gaver til sårbare grupper får nå 20 Millioner kroner av regjeringen, skriver TV 2. – Med disse pengene kan organisasjonene nå ut til flere som ønsker hjelp, sier arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap).

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

Klartale - 22 nov 22 kl. 09:07

Flere organisasjoner får mer støtte før jul

Flere organisasjoner skal få mer støtte av regjeringen før jul. Pengene blir brukt til alternative julefeiringer, sosiale aktiviteter eller annen hjelp folk trenger før jul. – Med disse pengene kan organisasjonene nå ut til flere som ønsker hjelp.

Klartale - 11 okt 22 kl. 13:25

Han tjener over tre ganger mer enn Haaland

Magasinet Forbes er kjent for å lage lister over hvem som tjener mest. Nå har de laget en liste for verdens best betalte fotballspiller. Der er det Kylian Mbappé som er øverst på lista.

NRK - 4 timer siden

Reindriftsmillionær konkurs

Millionær Thor Aage Pedersen sitt selskap «Brunbjørn as» ble denne uken slått konkurs av eierne. Pedersen har bygget sin formue på slakt av rein i Finnmark. Pedersen har flere økonomiske utfordringer.

NRK - I førrgår: 12:20

Over en halv milliard til Rogaland

Kommunene i Rogaland får 438 Millioner kroner i ekstra støtte for å dekke koronautgifter. Stavanger får mest, med 130 Millioner, Sandnes får 73, mens Haugesund får 33 Millioner. I tillegg får statsforvalteren 130 Millioner som skal fordeles til kommuner med ekstra store utgifter.

NRK - 19 okt 22 kl. 02:36

Gårdsbruk doblet i pris

Siden 2010 er gjennomsnittsprisen på landbrukseiendommer som selges fritt, mer enn doblet. Snaut 9500 av landets drøyt 180.000 landbrukseiendommer skiftet eiere, skriver Nationen.

NRK - I førrgår: 17:29

Overgrepsdømt far må betale datteren 8,3 Millioner kroner

En far som er dømt til fem og et halvt års fengsel for overgrep mot datteren, må også betale henne 8,3 Millioner kroner i erstatning og oppreisning. Dommen ble tirsdag avsagt i Borgarting lagmannsrett. Fengselsstraffen er seks måneder lenger enn hva mannen i 50-årene ble dømt til da saken ble behandlet i tingretten.

NRK - Igår: 22:30

Zelenskyj:– Over 6 Millioner husholdninger er uten strøm

Over 6 Millioner husstander er fremdeles uten strøm i Ukraina, to dager etter russiske angrep mot infrastrukturen. – Nå i kveld fortsetter strømbruddene i de fleste fylker, og i Kyiv. Totalt rammes over 6 Millioner abonnenter, sa Zelenskyj i sin daglige tale fredag.

NRK - Igår: 14:59

Britisk løfte om ambulanser til Ukraina

Storbritannias utenriksminister James Cleverly hadde med seg et løfte om 24 ambulanser og 6 pansrede kjøretøy da han besøkte Kyiv fredag. – President Zelenskyj, Storbritannia støtter deg med handling, ikke bare ord. Det har jeg lovet deg, og det løftet skal Storbritannia holde, skriver Cleverly på Twitter i forbindelse med besøket.

NRK - 15 nov 22 kl. 23:25

Zelenskyj: Strømmen tilbake for 8 Millioner

Strømmen er tilbake for 8 Millioner strømkunder i Ukraina etter de russiske angrepene tirsdag, opplyser president Volodymyr Zelenskyj. Presidenten skriver på Twitter at rundt 10 Millioner ukrainere ble rammet av strømbrudd etter det han kaller terroristangrep. – Forsyningen til 8 Millioner kunder er allerede tilbake.

NRK - I førrgår: 14:15

Arbeidstilsynet får gi kjempebøter

Stortinget har nettopp vedtatt at Arbeidstilsynet skal få gi kjempebøter. Forslaget ble fremmet av Rødt, Høyre og Frp. Regjeringspartiene var de eneste som stemte mot.

NRK - 26 okt 22 kl. 21:50

Vinmonopolet bruker på å feire 100-årsjubileum

For å feire 100-årsjubileet sitt arrangerer Vinmonopolet fester, alkoholpolitisk konferanse og gir ut bok. Prislappen er på over 20 Millioner kroner. Feiringen innebærer blant annet to kjempefester for de ansatte i Oslo Spektrum, skriver E24.

Klartale - 16 okt 22 kl. 06:00

Hva kan Xi love i årene som kommer?

Alt tyder på at Xi Jinping blir valgt til leder for Kinas kommunistparti for tredje gang. Etter ti år som leder for både parti og Kina kan han trolig gjøre seg klar for fem nye år ved makten.Og Xi har mye å skryte av når partiet samler seg.

Klartale - 24 okt 22 kl. 08:42

Ny rekord for TV-aksjonen

Det ble samlet inn 266 Millioner kroner under årets TV-aksjon. Pengene går til Leger Uten Grensers arbeid med glemte kriser.– Vi er imponert og stolte over alle de som i år har støttet årets TV-aksjon, sier Lindis Hurum i en pressemelding.

NRK - 01 nov 22 kl. 15:50

Obos-resultat på vel 1 milliard

OBOS fikk et resultat før skatt i 3. kvartal på 1119 Millioner kroner, ned fra 3721 Millioner kroner i fjor. Nedgangen skyldes i hovedsak gevinsten fra salget av aksjene i den svenske boligutvikleren JM, som ga en regnskapsmessig gevinst på 2 119 Millioner kroner i fjor, opplyser selskapet i en pressemelding.

Klartale - 13 okt 22 kl. 16:15

Denne ballen må du betale Millioner for

Ali Bin Nasser var dommer under verdens-mesterskapet for 36 år siden. Der møttes Argentina mot England.Mange husker kanskje ikke hvordan kampen endte.

NRK - 19 nov 22 kl. 10:50

21 personer pågrepet i stor narkoaksjon i Sverige

Svensk politi har pågrepet 21 personer i en stor narkoaksjon i Stockholm. Det har blitt beslaglagt 41 kilo kokain og 165 kilo cannabis. Ifølge politiet har den beslaglagte narkotikaen en anslått verdi på mellom 50 og 100 Millioner svenske kroner, tilsvarende mellom 47,9 Millioner og 95,8 Millioner norske kroner.

NRK - 09 nov 22 kl. 21:32

Staten fikk ikke medhold i retten om E18-utbygging – må ut med mangedoblet erstatningssum

En Shell-stasjon i Bærum ble ekspropriert i fjor i forbindelse med utbyggingen av E18. Etter noen rettsrunder økes erstatningssummen fra 8,7 til 73,6 Millioner kroner. Bensinstasjonen ble vedtatt ekspropriert i juli i fjor og stengte dørene måneden etter.

NRK - 17 nov 22 kl. 22:01

Zelenskyj: 10 Millioner ukrainere er uten strøm

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier over 10 Millioner ukrainere nå er uten strøm. Regionene Odesa, Vinnytsia, Sumy og Kyiv er hardest rammet, sa Zelenskyj i sin daglige videotale torsdag kveld. Denne uken har Russland gjennomført mange angrep mot energiinfrastruktur i landet.

NRK - 17 nov 22 kl. 12:18

Finanstilsynet skal se nærmere på Flyr-handel

– Finanstilsynet kan bekrefte at det vil se nærmere på aksjehandelen i Flyr. Det gis ingen kommentar utover dette, skriver tilsynsrådgiver Jo Singstad i en epost til E24. Torsdag kom 25 milliarder nye Flyr-aksjer på Oslo Børs etter at flyselskapet i forrige uke hentet inn 250 Millioner kroner.

NRK - 15 minutter siden

Samlet inn 150 Millioner dollar til eksport av ukrainsk korn til land i nød

– Rundt 150 Millioner dollar ble samlet inn under et toppmøte om matsikkerhet under initiativet «Grain from Ukraine», fortalte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj under en pressebrifing i Kyiv lørdag. Over 20 land viste sin støtte til initiativet, som vil eksportere matvarer til land i Afrika. Ifølge Zelenskyj planlegger Ukraina å sende minst 60 skip fra havner i Ukraina til land som er mest berørt av matkrisen, skriver CNN..

NRK - 7 timer siden

Domstolsledere sendte bekymringsmelding til Stortinget

De norske domstolslederne mener regjeringens budsjettforslag vil svekke domstolenes uavhengighet, skriver de i et brev til Stortinget. Rett24 skriver at budsjettsituasjonen ble tema på årets siste domstolsledermøte i Oslo. Domstoladministrasjonens beregninger tilsier at det justert for prisstigningen blir et kutt på 100 Millioner i domstolenes budsjett neste år hvis regjeringens forslag til statsbudsjett blir stående.

NRK - 07 nov 22 kl. 09:06

Advokat og sykepleier tiltalt i grov underslagssak

To personer er tiltalt for grovt underslag av en pleietrengende kvinne i 90-årene og en person er tiltalt for grovt bedrageri ovenfor samme person. Det skriver Økokrim. De tiltalte er kvinnens tidligere advokat og sykepleieren som drev sykehjemmet kvinnen bodde på.

NRK - 07 nov 22 kl. 09:06

Advokat og sykepleier tiltalt for grovt underslag av en kvinne i 90-årene

To personer er tiltalt for grovt underslag av en pleietrengende kvinne i 90-årene, og en person er tiltalt for grovt bedrageri ovenfor samme person. Det skriver Økokrim. To av de tiltalte er kvinnens tidligere advokat og sykepleieren som drev sykehjemmet kvinnen bodde på.

NRK - 17 timer siden

9 Millioner i Sør-Sudan trenger hjelp

9,4 Millioner mennesker i Sør-Sudan vil være avhengig av humanitær assistanse og beskyttelse neste år. Det er en halv million flere enn i år, viser beregninger i en rapport fra FN. Den humanitære situasjonen er gjort verre av vedvarende vold, konflikt, vanskelig tilgang, innblanding fra myndighetene, helseutfordringer og klimaendringer som fører til flom og tørke.

Klartale - 16 nov 22 kl. 12:02

John Carew dømt til fengsel for skattesvik

Økokrim mener Carew har betalt 5,4 Millioner kroner for lite i skatt. Dette skal ha skjedd i en periode på seks år. Da bodde han formelt sett i Storbritannia.

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:01

22 rike nordmenn har flyttet til Sveits

22 rike nordmenn har flyttet til Sveits så langt i år. De tar med seg formuesskatten. I alt betalte de 500 Millioner kroner i skatt årlig.

Klartale - Igår: 09:22

Situasjonen for flyktninger i Norge og Europa

Marte Mjøs Persen er også med. Hun er minister for arbeid og inkludering. – Vi har invitert dere hit i dag for å orientere dere om mottak av flyktninger fra Ukraina, starter Støre med å si.

E24 - Igår: 06:17

Norse Atlantic hentet 300 Millioner - Bjørn Kjos investerer over 5 Millioner kroner

Langdistanseselskapet Norse Atlantic har fått hentet penger - en tredjedel kommer fra ledelsen og flynestor Bjørn Kjos..

E24 - Igår: 06:17

Norse Atlantic hentet 300 Millioner – Bjørn Kjos investerer 5 Millioner kroner

Langdistanseselskapet Norse Atlantic har fått hentet penger – en tredjedel kommer fra ledelsen og flynestor Bjørn Kjos..

NRK - 15 nov 22 kl. 14:06

IEA: Venter fall i russisk oljeproduksjon

Vestlige sanksjoner mot Russland vil trolig føre til fall i den russiske oljeproduksjonen, melder Det internasjonale energibyrået (IEA) i Paris. I det kommende året kan den gjennomsnittlige dagsproduksjonen falle til under 10 Millioner fat, heter det i den månedlige rapporten fra IEA. Ved utgangen av mars neste år venter byrået at den russiske oljeproduksjonen er nesten 2 Millioner fat mindre enn nivået fra før krigen i Ukraina.

NRK - 15 nov 22 kl. 06:41

Lerøy med over 800 Millioner kroner i overskudd: Permitterer likevel hundrevis av ansatte

Lerøy Seafood Group har et driftsresultat på 831 Millioner kroner i årets tredje kvartal. Likevel skal over 300 ansatte permitteres fra nyttår. Overskuddet på 831 Millioner kroner er en økning på 44 prosent fra samme periode forrige år..

NRK - I førrgår: 13:17

GPS-er for 1,2 Millioner stjålet fra anleggsområde

GPS-er til en verdi av 1,2 Millioner kroner er stjålet fra en byggeplass ved Langangen i Porsgrunn. Utstyret ble stjålet fra gravemaskiner på området..

NRK - I førrgår: 12:55

Ungarn gir milliardbidrag til Ukraina

Ungarn, som har gått mot en bistandspakke fra EU til Ukraina, velger heller å gi milliardhjelp direkte til det krigsherjede landet. Regjeringen i Ungarn sier torsdag at landet vil gi 187 Millioner euro – rundt 1,85 milliarder kroner – til Ukraina. Bistandsløftet kommer etter at den ungarske regjeringen har motarbeidet et forslag om en større hjelpepakke på 18 milliarder euro fra EU for neste år.

NRK - I førrgår: 09:32

Regjeringen foreslår 800 Millioner ekstra til laksekommunene

Havbruksfondet, som deler ut penger til oppdrettskommuner, skal styrkes med 800 Millioner kroner ekstra i år, foreslår regjeringen. Ekstrabevilgningen kommer i forbindelse med nysalderingen av statsbudsjettet for 2022, skriver Dagens Næringsliv. Regjeringen utsatte auksjonene for oppdrettskonsesjoner i september i påvente av det omstridte forslaget om grunnrenteskatt.

NRK - I førrgår: 07:32

Kompensasjon av koronautgifter

Regjeringen lover nå kommunene 7,3 milliarder kroner i kompensasjon for koronautgiftene som de selv måtte legge ut for på starten av året. Tromsø kommune skal få 70 Millioner kroner, noe ordfører Gunnar Wilhelmsen er svært fornøyd med. I tillegg skal Statsforvalteren i Troms og Finnmark få 60 Millioner kroner i skjønsmidler..

NRK - 14 nov 22 kl. 09:55

Flest flomskader i Voss – beløper seg foreløpig til 100 Millioner

De store vann – og flomskadene som de siste dagene særlig har rammet Voss, beløper seg foreløpig til rundt 100 Millioner kroner, ifølge Finans Norge. Vannet har trukket seg tilbake, og så langt er det rapportert om rundt 200 forsikringsmeldte skader på bygninger og innbo fra hele fylket, viser tall fra Finans Norge og Norsk Naturskadepool. – Hittil er erstatningene på rundt 100 Millioner kroner, viser våre anslag, men dette kommer til å endre seg når flere får oversikt over skadene og melder dem inn til forsikringsselskapet sitt.

NRK - 23 nov 22 kl. 17:30

Regjeringen gir 100 Millioner kroner mer til kriminalomsorgen

Regjeringen vil gi 100 Millioner kroner mer til kriminalomsorgen på årets budsjett. Det sa statsminister Jonas Gahr Støre under LOs kartellkonferanse onsdag kveld..

NRK - 26 okt 22 kl. 07:42

Sterkere resultat for Aker BP i tredje kvartal

Aker BP fikk et resultat etter skatt på 783 Millioner dollar i tredje kvartal, opp fra 206 Millioner dollar samme periode året før. På forhånd var det ventet at selskapet skulle legge fram et resultat etter skatt på 813 Millioner dollar, ifølge E24 , som viser til Bloomberg. Driftsresultatet endte på 3,95 milliarder dollar – opp fra 849 Millioner dollar i samme periode i fjor – og omsetningen steg til 4,8 milliarder dollar fra 1,6 milliarder i tredje kvartal i 2021.

NRK - 23 nov 22 kl. 12:09

Forsvarsmateriell kjøper radarer for 460 Millioner kroner

Forsvarsmateriell signerte onsdag en avtale om å anskaffe tre nye digitale radarer for artillerilokalisering til Forsvaret. De digitale radarene produseres av forsvars- og elektronikkselskapet Thales Nederland, og kontrakten har en kostnadsramme på 460 Millioner kroner..

VG - 23 nov 22 kl. 11:54

Amber Heard saksøker forsikringsselskap: Krever at de betaler Millioner til Johnny Depp

Amber Heard (36) står fast på at avtalen med forsikringsselskapet innebærer at de må bla opp ti av de over 80 Millioner kronene hun skylder Johnny Depp (59)..

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 07:52

Begeistret Christian Ringnes blar opp flere hundre Millioner for eiendomsfirma

Investor og kunstsamler Christian Ringnes er så begeistret for Fomo at han blar opp 360 Millioner kroner for å være med….

E24 - 23 nov 22 kl. 07:12

Blar opp flere hundre Millioner

Investor og kunstsamler Christian Ringnes er så begeistret for Fomo at han blar opp 360 Millioner kroner for å være med på moroa..

NRK - 23 nov 22 kl. 04:38

Ukraina forbereder seg på en kald vinter og oppretter «vintersenter»

Regjeringen i Ukraina vil opprette «vintersenter» rundt om i landet for å tilby sine innbyggere tilgang på varme og vann når minusgradene kryper nedover i vinter. – Vi vil tilby strøm, varme, vann, internett, mobiltelefonforbindelser og apotek døgnet rundt, sa Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin nattlige videotale tirsdag. Russiske angrep har ført til strømbrudd over lange perioder for flere Millioner brukere.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com