Meyer

Saturday, 24 February, 13:45

Nyheter om Meyer

Klartale - 23 nov 23 kl. 06:00

Vil kommunale avgifter koste mer i 2024?

Du betaler mer og mer for å bo. I 2023 ble det 23 prosent dyrere å bo i gjennomsnitt. Det skriver organisasjonen Huseierne.

NRK - 31 jan 24 kl. 14:43

Meyer ville forby fyrverkeri – men heile bystyret nekta

Byrådet i Bergen føreslo at bystyret i dag skulle vedta forbod mot fyrverkeri i sentrumsområdet, etter kaoset og skadene i sentrum den siste nyttårsaften. Men då debatten om nye politivedtekter for Bergen var over, vedgjekk byrådsleiar Christine Meyer (til høgre) like før avstemminga at politiet meiner bystyret ikkje har høve til å vedta dette. Meyer ønska likevel at byrådet skulle gjera vedtaket «og sjå korleis det går».

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

NRK - 19 jan 24 kl. 19:07

Halvparten av blodgiverne uteble under snøkaoset i Oslo

Halvparten av blodgiverne ved Oslo universitetssykehus droppet å møte opp til avtalen da snøkaoset herjet, ifølge Nettavisen. – Vi har mye mindre blod på lager enn før, fortalte Lise Sofie Nissen-Meyer. Hun leder seksjon for blodgiving ved Oslo universitetssykehus og understreker hvor viktig det er at folk donerer blod: – Nesten halvparten av de som får blod har en kreftdiagnose.

NRK - 23 nov 23 kl. 11:39

Blodbanken trenger flere givere

Høstens forkjølelsessesong gjør at flere at Blodbanken i Oslos faste givere, ikke kan gi blod. – Situasjonen i blodbanken er dårlig, og vi har lave lagre på veldig mange blodtyper, forteller seksjonsleder Lise Sofie Nissen-Meyer i Blodbanken Oslo. Hun forteller at de trenger nye blodgivere, og ber alle som har lyst til å gi blod om å melde seg.

NRK - 12 jan 24 kl. 23:08

Mann i 50-årene knivstukket i armen i Bergen

En mann i 50-årene er brakt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Bergen fredag kveld. Skaden betegnes ikke som livstruende. Knivhendelsen skjedde i Hollendergaten i Bergen sentrum, skriver Bergensavisen.

NRK - 25 sep 23 kl. 15:29

Bakervik (Ap) åpner opp for bybane-samtaler med Høyre

Byrådsleder i Bergen, Rune Bakervik (Ap), åpner opp for samtaler med Høyre og partiets byrådslederkandidat Christine Meyer. Arbeiderpartiet begrunner dette med et forsøk på å berge Bybanen. Det bekrefter Arbeiderpartiet overfor NRK.

NRK - 22 sep 23 kl. 18:16

BA: Høyre vil danne byråd med Sp og Frp i Bergen

Fredag har Christine Meyer snakket med Frp, Sp, Bergenslisten, INP og Pensjonistpartiet. Det skriver BA. Etter alle samtalene er ferdig fredag ettermiddag sier Meyer til BA at de ønsker å danne byråd med de etablerte partiene, altså Sp og Frp.

NRK - 21 sep 23 kl. 15:03

Høyre snur – åpner for å diskutere tunnelalternativet

Høyre vil nå forhandle med partier som ikke vil ha Bybanen over Bryggen i Bergen. Det skriver Christine Meyer (H) på sin Facebook-side. Hun skriver at hun har snakket med byrådsleder Rune Bakervik og spurt ham om han vil tre til side for et Høyre-ledet byråd.

NRK - 18 sep 23 kl. 15:33

Bakervik startar eigne byrådsforhandlingar

Fleire parti peika i dag på Rune Bakervik (Ap) enn på Christine Meyer (H) som byrådsleiar i Bergen. – Det eg no vil gjere, er å invitere til samtaler med dei partia som ønsker dette, for å finne ut om det er grunnlag for å starte forhandlingar om utviding av det sittande byrådet, seier Bakervik i ei melding til NRK. SV, Raudt, Sp og Bergenslisten meiner at Bakervik bør behalda byrådsmakta i Bergen.

NRK - 12 sep 23 kl. 10:06

Meyer i gang med byrådssamtaler

Høyres byrådslederkandidat, Christine Meyer, går allerede i dag i samtaler med de øvrige borgerlige partiene med tanke på å etablere et nytt byråd i Bergen. – Vi starter med de fire borgerlige partiene, så får vi se hvem utover de vi trenger, sier Meyer til NRK. Ifølge både BT og BA startet samtalene i gamle rådhus kl.

NRK - 12 sep 23 kl. 07:19

Byrådet i Bergen går av, seier byrådsleiar Bakervik

Byrådsleiar Rune Bakervik (Ap) seier til NRK at byrådet kjem til å gå av. Høgres Christine Meyer ligg an til å ta over som byrådsleiar etter at Høgre og Frp gjorde det best i kommunevalet i Bergen. Men dei borgarlege partia får ikkje fleirtal saman med KrF og Venstre.

Klartale - 31 okt 23 kl. 08:20

Norske menn har blitt høyere

Forsvaret har samlet tall i 50 år. De viser at norske menn har vokst. Nå er høyden i gjennomsnitt over 181 centimeter.

Klartale - 18 dec 23 kl. 09:59

Kommunale avgifter vil koste mer i 2024

Det sier organisasjonen Huseierne.– Vi mener at nivået på kommunale gebyrer er høyt.Det sa Morten Andreas Meyer til Klar Tale i november.

Aftenposten - 16 dec 23 kl. 08:31

Nå skal det forskes på hvordan gravide toppidrettsutøvere kan trene

Kjendisforsker og langrennsløper Melina Meyer Magulas trente hardt og intensivt da hun var gravid..

VG - 16 dec 23 kl. 08:30

Nå skal det forskes på hvordan gravide toppidrettsutøvere kan trene

Kjendisforsker og langrennsløper Melina Meyer Magulas trente hardt og intensivt da hun var gravid. Det hadde hun ikke turt om hun ikke fikk bekreftet av fagfolk at treningen var trygg for barnet..

NRK - 15 dec 23 kl. 17:12

Strøm falt i landingen i Engelberg – hentet med ambulanse

Den norske skihopperen Anna Odine Strøm ble liggende nede på sletta etter et fall i Engelberg fredag. Strøm lå på fjerdeplass før den andre omgangen der uhellet skjedde. 25-åringen fikk et utslag på skiene under landingen og falt i snøen der hun ble liggende noen minutter.

NRK - 10 dec 23 kl. 02:30

Huseierne advarer mot prissjokk på vann

Mange norske husholdninger kommer til å få dramatisk økte utgifter for vann og avløp framover, advarer Huseierne. Foreningen kaller det en gebyrbombe, skriver VG. Overhalla kommune trekkes fram som et eksempel.

E24 - 03 dec 23 kl. 12:25

Kritiske til kjernekraft-rapport

Rystad Energy får kritikk for å si at kjernekraft trolig ikke er aktuelt i Norge før 2050. – Resirkulerer alle de gamle argumentene, sier kjernekraft-tilhenger Mathias Meyer..

NRK - 06 okt 23 kl. 15:15

Seks parti signerte byrådssamarbeid i Bergen

Framstegspartiet, Senterpartiet, Bergenslisten, Industri- og næringspartiet, Pensjonistpartiet og Høgre har sikra eit byrådssamarbeid i Bergen fredag ettermiddag. Signeringa av det nye byrådssamarbeidet skjedde på Klosterhagen like etter klokka 15. – Eg er veldig glad for i dag å presentere ein avtale.

Klartale - 23 nov 23 kl. 08:35

Her bør du kjøre forsiktig

Det er glatte veier flere steder i landet torsdag morgen. Det fikk en trailer i Melhus i Trøndelag erfare. Traileren kjørte rett i veggen på en bensinstasjon.

Klartale - 21 sep 23 kl. 12:46

Slik vil de styre Norge

Kommune- og fylkestingsvalget er over. Flere kommuner er fortsatt ikke enige om hvem som skal bestemme. Enkelte forhandler med hverandre, mens andre er blitt enige.

Klartale - 12 sep 23 kl. 14:02

Kjemper om makta i de store byene

Høyre er størst i landet. De fikk flest stemmer. De har gjort det bra i mange kommuner.

NRK - 12 sep 23 kl. 07:19

Bakervik melder at byrådet går av

Byrådsleiar Rune Bakervik (Ap) seier til NRK at byrådet kjem til å gå av. Høgres Christine Meyer ligg an til å ta over som byrådsleiar etter at Høgre og Frp gjorde det best i kommunevalet i Bergen. Men dei borgarlege partia får ikkje fleirtal saman med KrF og Venstre.

NRK - 11 sep 23 kl. 21:15

Høyre-Meyer: – Veldig gode tall for Bergen

Se reaksjonene på Høyres i Bergen sin valgvake etter at kveldens første reaksjonene. – Dette er veldig gode tall for Høyre i Bergen. Nå må vi se hvordan det blir utover kvelden og hvordan mandatene fordeler seg, sier Christine Meyer, byrådsleder for Høyre i Bergen til NRK..

NRK - 11 sep 23 kl. 21:00

NRK-prognose: Ingen klare flertall i Bergen

Valget i Bergen er jevnt, og ingen av blokkene har klart flertall. Det viser NRKs prognose klokken 21. Nær halvparten av stemmene er talt opp.

NRK - 31 okt 23 kl. 07:49

Norske menn mot nye høgder

Gjennomsnittshøgda for norske menn er for første gong over 181 centimeter. Det viser tal frå Forsvaret dei siste 50 åra. Overlege Haakon Eduard Meyer ved Folkehelseinstituttet trekker fram kosthald og levekår som viktige faktorar for at norske menn strekker seg.

VG - 30 okt 23 kl. 12:00

Nytt Høyre-ledet byråd presentert i Bergen

Christine Meyer (H) presenterte mandag formiddag Bergens nye byråd, som består av politikere fra Høyre, Fremskrittspartiet og Senterpartiet..

NRK - 30 okt 23 kl. 11:05

Dette er det nye byrådet i Bergen

Christine Meyer (H) presenterte i dag sitt nye byråd: * Marte Monstad (Frp) blir byråd for eldre, helse og omsorg * Daniel Hägglund (Frp) blir byråd for barnehage og skole * Reidar Digranes (Sp) blir byråd for næring, kultur og idrett * Eivind Nævdal Bolstad (H) blir byråd for finans * Charlotte Spurkeland (H) blir byråd for barnevern, sosiale tjenester og mangfold * Christine Kahrs blir byråd for byutvikling.

NRK - 30 okt 23 kl. 08:35

Presenterer nytt byråd i Bergen klokken 11

Høyre, Fremskrittspartiet og Senterpartiet vil i dag konstituere sitt nye byråd i Bergen. De presenterer byrådet klokken 11 på Bergen rådhus i dag. Det nye byrådet er et mindretallsbyråd som har støtte fra Bergenslisten, Industri- og Næringspartiet og Pensjonistpartiet.

Klartale - 08 sep 23 kl. 11:00

Flere tror Norge blir verre å leve i

Byrået Respons Analyse har gjort en undersøkelse. De har spurt hva norske velgere tror om fremtiden. 45 prosent tror Norge blir et verre land å leve i.

Aftenposten - 26 okt 23 kl. 22:41

Intervju med påtroppende byrådsleder skaper reaksjoner: – Fremstår som en parodi på seg selv

Påtroppende byrådsleder i Bergen, Christine Meyer (H), kunne ikke svare på hva slags prinsipper hun ikke er villig til….

VG - 25 okt 23 kl. 19:12

Hun ga velgerne én garanti – to uker etter valget var den brutt

BERGEN (VG) Christine Meyer (H) har betalt en høy pris for å bli Bergens nye byrådsleder. Nå skal hun slutte å gi velgerne garantier..

VG - 21 sep 23 kl. 23:45

Fullt drama i Bergen: - Vitner om total desperasjon

Fortsatt er det ikke avgjort men som skal styre Bergen de neste fire årene. Torsdag snudde Christine Meyer (H) i Bybane-saken – og legger skylden på Rune Bakervik (Ap)..

NRK - 18 sep 23 kl. 15:30

BT: Rune Bakervik (Ap) kaller inn til egne byrådsforhandlinger i Bergen

Rune Bakervik (Ap) hadde egentlig varslet sin avgang som byrådsleder i Bergen etter valget. Nå kaller han imidlertid inn til forhandlinger. – Det jeg nå vil gjøre, er å invitere til samtaler med de partiene som ønsker dette, for å finne ut om det er grunnlag for å starte forhandlinger om en utvidelse av det sittende byrådet, sier Bakervik til Bergens Tidende.

NRK - 14 sep 23 kl. 18:38

Senterpartiet trekk seg frå forhandlingane - går mot mindretalsbyråd i Bergen

– Aspekt ved bybanespørsmålet var avgjerande, seier Reidar Digranes i Senterpartiet. – Vi har vårt standpunkt: vi ønsker Bybanen i tunnel, og vi ønsker ei ny konsekvensutgreiing, legg han til. No skal Christine Meyer i Høgre forhandle med KrF og Venstre..

NRK - 14 sep 23 kl. 15:50

Brudd i sonderingene i Bergen

Det er brudd i sonderingene i Bergen, opplyser politisk rådgiver i Frp, Martin Jonsterhaug til NRK. – Christine Meyer forhandler om et luftslott. Høyre er ikke villige til å rikke seg i bybane-saken.

NRK - 14 sep 23 kl. 11:27

Fem borgarlege parti møtast i Bergen i ettermiddag

NRK erfarer at Høgre har invitert Frp, KrF, V og Sp til eit sonderingsmøte i Bergen i ettermiddag. Det er første gang dei fem potensielle samarbeidspartia samlast. Høgre begynte samtalar med enkeltparti tysdag.

NRK - 13 sep 23 kl. 12:23

Bakervik (Ap) har fått nytt håp om makt i Bergen

I går morges meldte byrådsleder Rune Bakervik til NRK at han ville trekke seg og la Høyres Christine Meyer forsøke å finne et parlamentarisk grunnlag for å danne et borgelig byråd i Bergen. Det siste døgnet har imidlertid mandatfordelingen blitt endret. Både MDG og Venstre får et ekstra mandat.

NRK - 13 sep 23 kl. 00:41

Fintelling i Bergen kan gi Ap seier

Etter at fintellingen av stemmene i Bergen er ferdig, tar Venstre og MDG mandat fra Høyre og Bergenslisten. Det kan sensasjonelt åpne for at Ap beholder makta. Byrådsleder Rune Bakervik (Ap) varslet tirsdag morgen at han går av.

NRK - 12 sep 23 kl. 12:18

Venstre-ultimatum før byrådssamtaler

Ved tolvtiden kom Per-Arne Hvidsten Larsen og Ingrid Nergaard Fjeldstad fra Venstre til Gamle rådhus i Bergen for å møte Høyre til innledende byrådssamtaler. – Vi er invitert på en kaffe av Christine. Vi skal høre hva de har å si, sa Larsen i det han gikk inn på Gamle rådhus.

NRK - 11 sep 23 kl. 21:15

Her jubler de på Høyres valgvake

Se reaksjonene på Høyres i Bergen sin valgvake etter at kveldens første reaksjonene – Dette er veldig gode tall for Høyre i Bergen. Nå må vi se hvordan det blir utover kvelden og hvordan mandatene fordeler seg, sier Christine Meyer, byrådsleder for Høyre i Bergen til NRK..

Klartale - 11 sep 23 kl. 20:36

Hvem skal styre de store byene?

Klar Tale oppdaterer saken.Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø venter i spenning. Sammen med andre kommuner i Norge.

NRK - 04 sep 23 kl. 19:27

Går mot dødt løp i Bergen

I åtte år har Arbeiderpartiet sittet ved makta i Norges nest største by. Men i mai viste NRK sin meningsmåling sterke tegn til endring. Høyresida tok ledelsen og 34 prosent av de spurte ville stemme Høyre ved lokalvalget i Bergen i september.

NRK - 21 aug 23 kl. 19:34

Væpna aksjon i Bergen

Væpna politi rykte ut til ei adresse på Nygårdshøyden i Bergen sentrum etter melding om ein trugselsituasjon, det melde Bergensavisen. Alvoret gav seg då politiet kom til staden, seier innsatsleiar Christian Meyer til Bergens Tidende. Gjerningspersonen er mistenkt for vald og verbale trugslar og er førebels ikkje funnen, får BT opplyst av politiet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com