Mest

Tuesday, 21 September, 11:28

Nyheter om Mest

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 06:57

Ettersøkt islamist drept i India

Indonesias Mest ettersøkte islamist, Ali Kalora, som er knyttet til IS, er blitt drept, opplyser hæren i landet. Kalora var en av to militante som ble drept i et raid i den avsidesliggende jungelen i Parigo Moutong-distriktet lørdag kveld, opplyser general Farid Makruf. De to mennene ble skutt og drept da politi og militære styrker gikk til aksjon.

NRK - I førrgår: 14:48

Ulstein: – Vond dag for mange

Utviklingsminister og Kjell Ingolf Ropstads partikollega Dag-Inge Ulstein (KrF) sier det hadde vært vanskelig for Ropstad å fortsette som partileder. – Det er en vond dag, for mange. Aller Mest for Kjell Ingolf.

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 20:00

Michael Schøyens innlegg gjorde oss både sinte og frustrerte. Men Mest av alt stolte.

Michael Schøyens Si;D-innlegg gjorde oss både sinte og frustrerte. Men Mest av alt stolte..

NRK - 15 sep 21 kl. 22:59

Harry og Meghan på Time-forside

Time Magazine publiserte onsdag listen over verdens 100 Mest innflytelsesrike personer. Der var det flest kvinner, og mange kjente ansikter. Det var Storbritannias prins Harry og hertuginne Meghan som fikk æren av å pryde forsiden av Time Magazine liste over verdens 100 Mest innflytelsesrike personer i 2021.

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 21:31

Oslo er en dypt splittet by politisk. Se hvordan ditt nabolag stemte.

SV gikk Mest frem og Ap Mest tilbake i Oslo. Men de geografiske forskjellene spriker stadig voldsomt i hovedstaden..

NRK - 08 sep 21 kl. 14:08

Warholm Mest pop i Norge

Karsten Warholm er Norges Mest populære idrettsutøver. Det viser en undersøkelse gjort av Sponsor Insight. Skiskytter Tiril Eckhoff følger som nummer to på oversikten.

VG - 07 sep 21 kl. 21:51

Ekspert overrasket over MDGs tilbakegang i skolevalget

Arbeiderpartiet ble størst og Fremskrittspartiet gikk Mest frem, men det var MDGs tilbakegang som overrasket ekspertene Mest i årets skolevalg..

NRK - 07 sep 21 kl. 21:57

7 år gammel gutt savnet i Oslo

En gutt på 7 år er meldt savnet i området Nordstrand i Oslo. Han ble sist sett ved Axel Flinders vei på Nordseter. Han er iført oransje joggebukse og T-skjorte, Mest sannsynlig uten sko.

Dagbladet - 07 sep 21 kl. 19:05

Ap går Mest tilbake - men er fortsatt størst

Frp, Venstre og SV går Mest fram i årets skolevalg. Arbeiderpartiet er fortsatt størst, men opplever stor tilbakegang..

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 10:57

Besøkte «verdens Mest moderne fjøs»

«Verdens Mest moderne fjøs» skal undersøke sammenhenger mellom folkehelse, plantehelse og dyrehelse..

Klartale - 06 sep 21 kl. 09:58

Her er det Mest smitte i verden

Det er mye korona-smitte i verden nå. Aller Mest er det i Israel. Nå får de tilbud om tredje dose med korona-vaksine..

Aftenposten - 12 timer siden

Gisseldrama, knivdrap og grov sjikane. Her er noen av de Mest alvorlige Nav-hendelsene.

Trusler, vold og frykt er ikke nytt for ansatte i Nav. De siste årene har ansatte opplevd svært dramatiske hendelser….

NRK - 16 timer siden

Solberg: Førstelinjen Mest utsatt

Statsminister Erna Solberg sier knivstikkingen på et Nav-kontor i Bergen er en påminnelse om hva ansatte i førstelinjen i helse- og velferdstjenestene står overfor. – Det er de som er oftest utsatt for trusler og voldelige hendelser. Det er tøft å møte folk som kanskje er ustabile eller ute av seg, sier Solberg til NRK.

NRK - 20 timer siden

Sp samlet ny stortingsgruppe

Senterpartiet samlet i dag for første gang sin nye og kraftig utvidede stortingsgruppe. – Det er en stor dag. Fra 10, som vi var i 2013, til 28, som vi er i dag.

VG - 21 timer siden

Aksel Hennie om sex: – Alt er lov

Aksel Hennie (45) åpner opp om det Mest intime overfor influencer og sexolog Iselin Guttormsen (34)..

NRK - 22 timer siden

Meir kvelds- og nattarbeid

Fleire nordmenn jobbar meir kveld og natt no enn for seks år sidan, viser arbeidslivsbarometeret frå YS, skriv FriFagbevegelse. I 2015 jobba 52 prosent av norske arbeidstakarar kveld. I 2021 har dette stige til 58 prosent.

NRK - 22 timer siden

Vi jobbar meir ulempe

Fleire nordmenn jobbar meir kveld, helg og natt no enn for seks år sidan, viser arbeidslivsbarometeret frå YS, skriv FriFagbevegelse. I 2015 jobba 52 prosent av norske arbeidstakarar kveld. I 2021 har dette stige til 58 prosent.

NRK - Igår: 09:50

USA og EU avtalte metankutt

USA og EU har inngått en avtale om å kutte sine metanutslipp med minst 30 prosent innen 2030. Dette skal ha potensialet til å redusere den globale oppvarmingen med 0,2 grader innen 2040, sammenlignet med sannsynlig temperaturstigning innen samme tid. Klimaforskere mener dette er et noe av det Mest virkningsfulle som hittil er lovet for nå målene i Parisavtalen, skriver The Guardian..

VG - Igår: 06:00

Ny musikk fra a-ha - første på syv år

Norges Mest legendariske pop-band kommer neste år med tolv splitter nye låter for første gang siden «Cast In Steel» i 2015..

NRK - Igår: 04:59

Emmy-pris til Johs O'Connor

Skuespiller Johs O'Connor fikk prisen for beste mannlige skuespiller for sin rolle som prins Charles i HBO-serien The Crown. – Å få være med på å lage The Crown har vært de to Mest givende årene i livet mitt, sa O'Connor da han mottok prisen..

NRK - Igår: 04:59

Emmy-pris til Josh O'Connor

Skuespiller Josh O'Connor fikk prisen for beste mannlige skuespiller for sin rolle som prins Charles i Neflix-serien «The Crown». – Å få være med på å lage «The Crown» har vært de to Mest givende årene i livet mitt, sa O'Connor da han mottok prisen..

NRK - Igår: 18:03

Filmskaper Petter Vennerød er død

Filmskaper Petter Vennerød døde søndag, 72 år gammel. Det er Vennerøds familie som har opplyst NTB om dødsfallet. Fra 1970-tallet og oppover hadde Petter Vennerød ansvaret for manus eller for regien på i alt 14 filmer sammen med makker Svend Wam under produksjonsselskapet Mefistofilm.

NRK - Igår: 11:41

Afghanistan:Ytringsfriheten i fare

Over 100 afghanske journalister appellerer til det internasjonale samfunnet om støtte til forsvar av ytringsfriheten i Afghanistan. Det som haster Mest, er garantier om beskyttelse, særlig av kvinnelige journalister, sier gruppen som har sendt ut sin appell gjennom Reportere uten Grenser, RSF. Stadige angrep på journalister og innblanding i deres arbeid får dem til å frykte det verste etter Talibans maktovertakelse i landet.

NRK - I førrgår: 10:33

Flåklypaspillet tilbake

Spillet er basert på Ivo Caprinos dukkefilm Flåklypa Grand Prix. Originalen av spillet som kom i 2000, er fortsatt Norges Mest solgte dataspill, og en oppfølger har vært etterspurt i mange år..

VG - I førrgår: 19:46

«Skal vi danse»: – Gøy for barna

Dennis Vareide imponerte nok Mest barna i kveldens «Skal vi danse»..

NRK - I førrgår: 15:18

Hareide: – Vond og vanskelig dag

Tidligere KrF-leder og samferdselsminister Knut Arild Hareide sier til NTB etter Kjell Ingolf Ropstads avgang at denne dagen er vond og vanskelig. – Jeg kjenner at dette er en vond og vanskelig dag. Men Mest krevende er det for Kjell Ingolf og familien.

NRK - 17 sep 21 kl. 19:50

Ny studie: Moderna Mest effektiv

Ein ny studie av dei tre koronavaksinane Moderna, Pfizer og Janssen, viser at Moderna sin vaksine er noko meir effektiv i å hindre at folk blir lagt inn på sjukehus. Det skriv CNN. Moderna gir 93 prosent vern mot sjukehusinnlegging, medan Pfizer gir 88 prosent og Janssen 71 prosent.

Dagbladet - 17 sep 21 kl. 18:52

- Årets Mest sjokkerende sexscene

Netflix' nye miniserie «Brand New Cherry Flavor» byr på noe du ganske sikkert aldri har sett før..

VG - 17 sep 21 kl. 15:30

Plateanmeldelse: Morten Abel – «Bare prøv deg, sjelefred»: Siddisen kan

… når han vil: Morten Abel runder av «hverdagstrilogien» med sitt Mest engasjerende album på årevis..

NRK - 17 sep 21 kl. 01:20

To menn siktet for drap på reporter

To menn er siktet for drapet på den nordirske journalisten Lyra McKee, som ble skutt og drept da hun dekket opptøyer i Derry i 2019. 29 år gamle McKee var ansett som en av Nord-Irlands Mest lovende journalister, skriver The Guardian. Ekstremistgruppen New IRA påtok seg ansvaret for drapet, melder NTB.

E24 - 16 sep 21 kl. 22:51

Kinas Evergrande-problemer kan påvirke deg – selv uten en kaotisk kollaps

Verdens Mest forgjelde eiendomsutvikler, Evergrande, står på kanten av stupet. – Ting som skjer i Kina, blir ikke lenger i kina, sier analysesjef Pål Ringholm..

VG - 16 sep 21 kl. 19:19

Den store politiske vekkelsen som har hjemsøkt vårt land

Selv om Vedum ikke blir statsminister og Sp ikke ble størst, har de til gjengjeld preget norsk politikk Mest. Det bør være et tankekors for partiene i regjering at de har mistet fotfeste i store deler av landet..

NRK - 01 sep 21 kl. 15:37

Massetesting i Oslo fra mandag

Mandag blir den første dagen med massetesting på alle ungdomsskoler og videregående skoler i Oslo. 20.000 elever i videregående og 20.

NRK - 16 sep 21 kl. 15:45

Moxnes etter møtet med Støre

- Vi kommer til å snakke sammen seinere. Det blir flere møter mellom Støre og oss. Det positive er at Ap også ønsker forandringer Støre ønsker reell forandring.

NRK - 16 sep 21 kl. 15:45

Moxnes: Støre ønsker forandring

Bjørnar Moxnes sa før møtet med Støre at han kunne se for seg en samarbeidsavtale med Arbeiderpartiet, på linje med det Ap har med Rødt i Oslo. Etter møtet ble det klart at det ikke var aktuelt for Støre. – Vi kommer til å snakke sammen seinere.

E24 - 16 sep 21 kl. 15:29

– Ser ut som man har investert hos verdens Mest uheldige mennesker

Investor Bjørn Wicklund mister ikke troen på Atlantic Sapphire etter brannen i Danmark. Eks-forvalteren mener det kommende forsikringsoppgjøret gjør en ny emisjon mindre sannsynlig..

NRK - 02 aug 21 kl. 04:57

Soler Mest på Erna, minst på Vedum

Bare 11 prosent av de spurte oppgir at det er Trygve Slagsvold Vedum (Sp) de har Mest tillit til av statsministerkandidatene. Ifølge undersøkelsen som Ipsos har utført for Dagbladet, oppgir 32 prosent at Erna Solberg (H) er den av de tre kandidatene de stoler Mest på. 29 prosent stoler Mest på Jonas Gahr Støre (Ap).

NRK - 16 sep 21 kl. 10:18

Vedum møter Sps sentralstyre

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum møtte torsdag klokken 10.00 partiets sentralstyre for å diskutere valget og veien fremover. – Fordelen nå er at vi kan jobbe solid og ordentlig og få Mest mulig gjennomslag for saker.

NRK - 16 sep 21 kl. 03:18

Rapport om Kjærviks sønn

De sakkyndige som er oppnevnt for å vurdere om sønnen til advokat Tor Kjærvik var tilregnelig da han drepte faren, er gitt frist til 22. september. De sakkyndige som har undersøkt den siktede, hadde først frist til 22.

VG - 15 sep 21 kl. 23:13

Prins Harry og hertuginne Meghan på prestisjeliste

Meghan Markle og prins Harry topper TIMEs liste over verdens 100 Mest innflytelsesrike mennesker..

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 22:11

Åsane-debutanten gikk fra Brann i mai: – Det beste for utviklingen min

Ble hevet inn på topp da Åsane trengte det som Mest..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:21

Støre skal snakke med Vedum onsdag

Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum seier til NRK at han og Ap-leiar Jonas Gahr Støre skal snakka saman i morgon. Vedum seier dei i starten skal bruke Mest tid på å sondere for å avklare ein del spørsmål. – Dersom ting går som vi ønsker, vil vi gå inn i meir formelle prosessar inn mot neste helg, seier Sp-leiaren til NRK.

E24 - 14 sep 21 kl. 13:34

Sjeføkonomer venter få endringer etter valget: – Selv de Mest høylytte blir mer moderate i regjering

Handlingsregelen legger føringene for pengebruken, derfor tror hverken Nordea eller DNB Markets at regjeringsskifte vil påvirke økonomien i stor grad..

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 13:37

Høyre Mest frem i «skatteparadis» og Sp tok over i gamle Ap-bastioner. Slik stemte Norge.

Årets valg skiller seg ut. Her er bakgrunnstallene som viser hvordan partiene klarte seg, landet rundt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt