Mest

Saturday, 23 September, 07:34

Nyheter om Mest

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 18 timer siden

Norge produserte Mest laks i verden i fjor

Hver dag spises det rundt 40 millioner måltider med laks. Det er i hele verden. Rundt 21 millioner av måltidene har norsk laks.

Klartale - 06 sep 23 kl. 11:15

Slik prøver politikerne å nå unge

– Majones på Grandiosa?Det er en av valgkampens Mest sette spørsmål fra politikere på TikTok. Erna Solberg og partiet Høyre har laget en video hvor hun svarer på spørsmålet.

NRK - 19 timer siden

Ed Sheeran kommer til Stavernfestivalen

Sheeran er blant verdens Mest spilte artister de siste årene. Hans Mest kjente låt, «Shape of you» fra 2017, er nummer to på listen over topp 100 Mest strømmede sanger på Spotify. Sheeran har ikke spilt i Norge på ti år.

NRK - 19 timer siden

Ed Sheeran til Stavernfestivalen

Den britiske artisten Ed Sheeran spiller på Stavernfestivalen i Larvik neste sommer, skriver festivalen i en pressemelding. – Vi er helt i ekstase. Det er med stor glede vi kan annonsere at vi har booket en av verdens desidert største stjerner, sier Trond Opsahl i Stavernfestivalen.

NRK - Igår: 17:26

Kåret til landets Mest åpne kommune

Ørland ble for femte gang kåret til landets Mest åpne kommune. Det er Pressens offentlighetsutvalg som står bak kåringen som undersøker hvordan alle landets kommuner og fylker håndterer innsyn og åpenhet. Det skriver Journalisten.

Aftenposten - 13 sep 23 kl. 05:45

Dette er Høyres beste og Aps nest dårligste krets i Oslo. Sjekk ditt nabolag.

Høyre gikk Mest frem og MDG Mest tilbake i Oslo. Men resultatene varierer enormt i Oslos bydeler og valgkretser..

NRK - 11 sep 23 kl. 17:19

Solskinnsdag på Oslo Børs

Valgdagen ble en solskinnsdag på Oslo Børs. Hovedindeksen løftet seg 0,6 prosent til 1274 poeng. Blant de Mest omsatte selskapene vokste Equinor med 0,4 prosent, DNB med 0,6 prosent og Aker BP med 0,5 prosent.

Klartale - 27 aug 23 kl. 06:00

Hvordan fordeler par oppgaver i hjemmet?

Hvordan fordeler par arbeidet i hjemmet? Og hvilken fordeling gjør parene Mest fornøyde? Det har Statistisk sentralbyrå (SSB) sett på i en analyse.

NRK - 09 sep 23 kl. 12:39

Fare for styrtregn på valgdagen

Ifølge Meteorologisk institutt er det fare for kraftige regnbyger i Sør-Norge på mandag, men det er uvisst hvor det vil komme Mest regn. – Dette er en værsituasjon som kan gi både mye lyn og styrtregn, og vi overvåker situasjonen nøye, skriver Meteorologisk institutt på X/Twitter. Søndag får innbyggerne langs kysten i Troms og Finnmark føle hva høsten kan by på.

VG - 2 timer siden

Durek til Märtha: – Universets Mest guddommelige skapning

Prinsesse Märtha Louise fylte 51 år fredag, og måtte feire uten forloveden Durek Verrett (48). Han har sendt forloveden.

NRK - 16 timer siden

SSB: Halvparten av befolkningen har observert netthets

47 prosent av nordmenn mellom 16 og 79 år sier de har støtt på krenkende meldinger på nettet de siste tre månedene. Meldingene er rettet mot menneskegrupper eller enkeltpersoner, ifølge SSB. Om lag seks av ti mellom 16 og 24 år sier de har opplevd at noen ble krenket av fiendtlige eller nedverdigende meldinger på nettet.

Klartale - 08 sep 23 kl. 11:00

Flere tror Norge blir verre å leve i

Byrået Respons Analyse har gjort en undersøkelse. De har spurt hva norske velgere tror om fremtiden. 45 prosent tror Norge blir et verre land å leve i.

NRK - 21 timer siden

Flere neshorn i Afrika for første gang på et tiår

Neshornbestanden i Afrika er truet av krypskyttere, men de siste tellingene viser endelig gode nyheter. Ved utgangen av 2022 trampet nær 23.300 neshorn rundt om på det afrikanske kontinentet, en oppgang på over 5 prosent fra 2021, viser tall fra Verdens naturvernunion (IUCN).

NRK - Igår: 06:41

Norge produserer over halvparten av oppdrettslaksen i verden

Hver dag spises det rundt 40 millioner laksemåltider verden rundt, og av disse er det norsk laks på tallerkenen i om lag 21 millioner av måltidene. Det gjør Norge til verdens største produsent av atlantisk laks, med en produksjon på 1,5 millioner tonn i 2022, målt i rundvekt, viser en undersøkelse fra Norges sjømatråd. Undersøkelsen viser at tyskerne er dem som spiste Mest norsk laks i fjor med i alt 165.

NRK - Igår: 21:24

Solberg svarer i NRK Debatten

Høgreleiar Erna Solberg møter svarer no Fredrik Solvang i Debatten etter ektemannen Sindre Finnes sine aksjehandlar. Solberg legg ikkje skjul på kva som har vore tyngst. – Det er sjølvsagt opplevinga av at det har vore eit svik som har gjort meg Mest lei meg dei siste dagane.

Aftenposten - Igår: 21:09

Butikktyvfangeren på OSL: – Ingen tror at menn i dress stjeler. Men det er business-trafikken vi lever av

Han har fanget over 6000 butikktyver. Nå avslører Roar Myhrer tjuvtriksene. Og knuser myter om hvem som stjeler Mest..

NRK - Igår: 17:33

Regjeringa vil gi 5 milliardar til grøne investeringar

Regjeringa vil opprette ei ny garantiordning som skal redusere risikoen for private aktørar som ønskjer å byggje ut vind-, vatn- og solkraft i utviklingsland. Ramma vil vere på 5 milliardar kroner, og det blir løyvd ei tapsavsetjing i statsbudsjettet for 2024 og 2025. Selskap og finansinstitusjonar frå heile verda kan søkje om støtte, skriv E24.

E24 - Igår: 16:14

Vil gi fem milliarder kroner til fornybare investeringer

Regjeringen vil opprette en ny statlig garantiordning for private aktører som vil bygge sol-, vind- og vannkraft i utviklingsland. «Det Mest kraftfulle verktøyet Norge har tatt i bruk noensinne», mener utviklingsministeren..

Aftenposten - Igår: 14:09

Stenger en av byens Mest ambisiøse cocktailbarer

Esben Holmboe Bang trekker seg ut av flere steder for å konsentrere seg om Maaemo..

Klartale - Igår: 13:30

Snart blir lånet ditt dyrere

Styringsrenta ble satt opp til 4,25 prosent torsdag. Det er 0,25 prosentpoeng mer enn i går. Renteøkningen var ventet på forhånd.

Klartale - 07 sep 23 kl. 10:56

Mange dropper legen og tannlegen

Nesten én av fire sier de dropper å oppsøke helsetjenester. Eller så utsetter de det. De gjør det på grunn av egen økonomi.

NRK - Igår: 10:09

Erna møter pressen

– For så er det det Mest avgjørende. Det er ikke vits å være partileder hvis ikke velgerne har tillit til meg..

NRK - Igår: 10:00

Styringsrenten settes opp til 4,25 prosent

Norges bank hever styringsrenta med nye 0,25 prosentpoeng. Det opplyser Norges Bank i en pressemelding. – Hvorvidt det blir nødvendig å heve renten videre, vil avhenge av den økonomiske utviklingen.

NRK - 07 sep 23 kl. 08:40

Økende sykefravær

Sykefraværet i Trøndelag øker Mest i landet. Tall fra NAV viser at det legemeldte sykefraværet i Trøndelag i 2. kvartal i år var på 5,7 prosent.

E24 - I førrgår: 06:14

Janne Kvernland: Oslo Børs i all-time high

Denne uken har vi sett vi Hovedindeksen (OSEBX) i all-time-high. Det siste året har OSEBX løftet seg 13%, mens så langt i 2023 er avkastningen på 10,0%. Energisektoren og konsumsektoren har vært de to viktigste bidragsyterne hittil, mens industri og informasjonsteknologi har bidratt Mest negativt..

Klartale - I førrgår: 06:00

Hva skjer med renta?

Torsdag har Norges Bank et nytt rentemøte. Disse har vært populære de siste årene. Årsaken er at styringsrenta er blitt høyere.

NRK - I førrgår: 22:15

Biden møtte Netanyahu

President Joe Biden uttrykte bekymring for det israelske demokratiet i sitt første møte med Benjamin Netanyahu siden han dannet ny regjering i Israel i fjor. De to hadde samtaler i New York onsdag, i forbindelse med FNs hovedforsamling. Biden forsikret at båndene mellom USA og Israel er ubrytelige, ifølge Det hvite hus.

Aftenposten - I førrgår: 18:14

Graham Hansen om Gullballen-vrakingen: – Er ikke den som stikker meg Mest frem

ULLEVAAL STADION (VG) Caroline Graham Hansen (27) er inne igjen i kapteinsteamet til det norske landslaget, men ute i….

VG - I førrgår: 18:14

Graham Hansen om Gullballen-vrakingen: – Er ikke den som stikker meg Mest frem

ULLEVAAL STADION (VG) Caroline Graham Hansen (27) er inne igjen i kapteinsteamet til det norske landslaget, men ute i kampen om Gullballen..

NRK - I førrgår: 10:52

Acer-strid førte til klagerekord for NRK

Det har kommet inn 6800 klager til NRKs Kringkastingsråd siden forrige møte i juni. Nesten alle klagene handler om Acer-saken. 6500 av klagene gjelder det Nei til EU mener er statskanalens manglende dekning av Nei til EUs søksmål mot staten.

Aftenposten - I førrgår: 10:10

Hun så ut av vinduet. Så brukte Putin en av terroristenes Mest fryktede taktikker.

POKROVSK, UKRAINA (Aftenposten): Russlands angrep på sivile mål har økt..

Aftenposten - I førrgår: 09:25

Besteforeldrene er så forskjellige. Er det feil å bruke Mest tid hos en av dem?

To besteforeldre har alltid tid, de to andre er mer travle. Bør barn og barnebarn likevel prioritere dem likt?.

NRK - 19 sep 23 kl. 18:58

Støre om Finnes-saken: – Alvorlig

Statsminister Jonas Gahr Støre mener at saken om Sindre Finnes' aksjehandler er alvorlig. Det sier han når NRK møter ham i New York i forbindelse med FN-uka der. Støre har selv valgt å sette sine sparepenger i banken, framfor å ha dem i fond og aksjer.

Aftenposten - 19 sep 23 kl. 16:48

Troen på demokrati synker. Bidens aldersgruppe er de som er Mest begeistret.

NEW YORK (Aftenposten): USAs president talte i FN mot krig, for klimatiltak og for demokrati..

Dagbladet - 19 sep 23 kl. 15:50

- På sitt Mest brutale

Tirsdag møtes Sikkerhetsrådet for å diskutere trusler mot internasjonal fred og sikkerhet..

NRK - 05 sep 23 kl. 07:58

Sophie Elise om posebildet: – Følte meg Mest bare dum

– Jeg følte meg Mest bare dum, sier Sophie Elise Isachsen i den siste episoden av podkasten 730.no ifølge TV 2. Isachsen kommenterte det omdiskuterte bildet hun delte på sin Instagram-profil, der hun sammen med Nora Haukland poserte med en pose med et ukjent hvitt stoff oppi.

Klartale - 05 sep 23 kl. 06:00

Nå skal elevene stemme på skolene

Snart er det valg i kommuner og fylker. Videregående skoler skal også ha valg. 4.

Aftenposten - 18 sep 23 kl. 11:44

Begge hadde hjemmekontor i statsministerboligen. Ektemannens aksjehandel skjøt i været.

2020 og 2021 var Sindre Finnes’ Mest aktive aksjeår. Mange av handlene skjedde fra hjemmekontor i statsministerboligen..

NRK - 18 sep 23 kl. 11:19

Antallet statsansatte har økt mer enn i resten av samfunnet

Antallet ansatte i statsforvaltningen har de siste årene økt mer enn i resten av samfunnet, viser en fersk rapport. Mellom 2017 og 2022 vokste statsforvaltningen med 7,8 prosent (12.674 ansatte), skriver Aftenposten.

Klartale - 18 sep 23 kl. 10:56

– Tøff tid for hele familien vår

Sindre Finnes har handlet aksjer over 3.600 ganger. Han er mannen til Erna Solberg.

NRK - 18 sep 23 kl. 09:16

SSB: Ni av ti førsteklassinger på SFO – flere enn noen gang

Etter at regjeringen innførte tolv timers gratis SFO i uka for alle førsteklassinger, har SFO-deltakelsen for årskullet økt i alle fylker. Nesten 56.000 førsteklassinger deltok i SFO per 1.

Klartale - 18 sep 23 kl. 08:48

Norske bankkunder er langt fra fornøyde

Folk er mer misfornøyd med norske banker enn tidligere. Det viser ny måling, ifølge avisa Dagens Næringsliv. Undersøkelsen skal vise hvor tilfreds folk er med banken sin.

NRK - 18 sep 23 kl. 05:50

Norske bankkunder er langt fra fornøyde

Etter ett år med stigende renter og svekket kjøpekraft er norske bankkunders misnøye større med bankene større enn noen gang tidligere målt, skriver Dagens Næringsliv. Undersøkelsen fra EPSI Norway viser at kundetilfredsheten i privatmarkedet har falt fra 69,5 av 100 mulige poeng i fjor, til 67,7 poeng i år. Det er det laveste nivået hittil målt sammen med resultatene for 2004, som var identiske.

Aftenposten - 17 sep 23 kl. 21:11

Klart for «rente-bonanza»: – Tror Norges Bank vil være forsiktige

Kommende uke er proppfull av rentebeslutninger. Sjeføkonomene er Mest spent på rentebanen til Norges Bank..

E24 - 17 sep 23 kl. 21:11

Klart for «rente-bonanza»: – Tror Norges Bank vil være forsiktige

Kommende uke er proppfull av rentebeslutninger. Sjeføkonomene er Mest spent på rentebanen til Norges Bank..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com