Mest

Thursday, 18 August, 07:41

Nyheter om Mest

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 28 jul 22 kl. 06:35

Snart skal en av disse lede Storbritannia

Det er nemlig bare de rundt 160.000 medlemmene i Det konservative partiet som får stemme i dette valget. Årsaken er at de først og fremst skal velge en ny leder for partiet.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

Klartale - Igår: 06:00

Aldri vært så tørt på 500 år

Forskere er mer og mer sikker på at klimaendringene skjer raskere enn ventet. Lite regn og veldig varmt skaper problemer for mange land.Frankrikes kjente vindistrikt har ei elv som heter Tille-elva.

Klartale - 09 aug 22 kl. 16:30

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de Mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

NRK - 14 timer siden

Oslo Børs endte i rødt

Hovedindeksen på Oslo Børs falt onsdag med 0,72 prosent til 1.257,03 poeng. Rec Silicon steg med 0,8 prosent etter at selskapet la fram sin kvartalsrapport, som viste at de har en omsetning på 34,6 millioner dollar mer enn samme kvartal i fjor.

NRK - 02 aug 22 kl. 05:02

Oljeaksjer Mest populære i juli

Fire av de fem Mest omsatte aksjene i juli var knyttet til olje og gass, viser en oversikt fra nettmegleren Nordnet. Nordnets tall viser at det ble omsatt aksjer for 25,4 milliarder kroner i forrige måned, skriver Dagens Næringsliv. Netto ble det kjøpt aksjer for 1 milliard kroner.

VG - 05 aug 22 kl. 16:52

Høyre foreslår ny strømstøtte til bedriftene: - Haster

LILLESAND (VG) Erna Solberg krever en ny ordning for å hjelpe de Mest bedriftene som bruker Mest energi. Hun vil også at kraftkommuner og -fylker skal bidra mer..

NRK - 30 minutter siden

Tilliten til våre folkevalgte faller

Folk flest stoler mindre på Stortinget enn i fjor, viser tillitsbarometeret. Også regjeringen og politiske partier taper tillit. I undersøkelsen rykker Stortinget ned til en tredjeplass på listen over institusjoner nordmenn har høyest tillit til, fra en andreplass i fjor.

Klartale - 1 time siden

Prinsesser, magi og alver tilbake på TV-skjermen

I 2001 sjarmerte hobbitene hele verden i filmen «Ringenes herre». De var små mennesker som ville redde verden fra ondskap – ved å ødelegge en magisk ring. Bare ti år senere lot vi oss sjokkere av brutal vold i TV-serien «Game of Thrones».

VG - Igår: 05:25

Trumps kandidat knuste Liz Cheney: – Hun tok det for langt

CHEYENNE (VG) Ved en rodeo i cowboystaten Wyoming feiret tilhengere av Harriet Hageman seieren over Trumps Mest fremtredende kritiker i natt..

Klartale - Igår: 11:02

Slik ser treet ut etter uværet

Mandag ble det sendt ut varsel om at det kunne bli veldig dårlig vær på Østlandet. Det var Meteorologisk institutt som sa det. De sender ut varsel, slik at folk er forsiktige.

NRK - 01 aug 22 kl. 02:51

Ukraina vil svare på alle russiske angrep

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj kaller russernes siste bombing av Mykolajiv en av krigens Mest brutale og sier at ethvert russisk angrep vil bli besvart. – Et av de Mest brutale angrepene i Mykolajiv og regionen rundt fant sted i dag, sa Zelenskyj i sin daglige TV-tale. Han la til at intet russisk angrep vil forbli ubesvart av Ukrainas militære og etterretning.

Klartale - I førrgår: 19:02

India og Pakistan feirer 75 års uavhengighet

Etter 1947 flyttet flere folk en noen sinne. Nærmere 12 millioner mennesker la ut på vandringer. Hinduer og sikher fra Pakistan dro mot øst.

NRK - 15 aug 22 kl. 07:29

40 kommuner får millionstøtte til barn og unge

Regjeringen gir 75 millioner kroner til de fylkeskommunene og kommunene som ble hardest rammet av koronatiltakene, og støtten går til oppfølging for barn og unge. – Noen steder ble hardere rammet av pandemien enn andre. Disse stedene får nå ekstra støtte til å følge opp de barna og elevene som fikk de strengeste smitteverntiltakene, og som det gikk Mest utover.

NRK - 15 aug 22 kl. 07:15

Aps nestleder: Uaktuelt med overføring av strøm fra nord til sør

Ap-nestleder Bjørnar Skjæran sier at partiet ikke vil følge oppfordringen fra lederen i partiets energiutvalg om å bygge strømkabler fra Nord- til Sør-Norge. – Strømpriskrisen i sør er alvorlig, og den skal og må løses. Men problemet i sør er ikke at strømmen er historisk billig i nord etter tidenes Mest nedbørsrike år, og for Arbeiderpartiet er det uaktuelt å sette Midt-Norge og Nord-Norge i samme situasjon.

NRK - 14 aug 22 kl. 16:37

Fylte golfhull med sement i protest

Klimaaktivister i Frankrike protesterte mot vanning av golfbaner ved å mure igjen golfhull. Frankrike er rammet av landets verste tørke noensinne, ifølge Reuters. I store deler av landet er det innført restriksjoner på vannforbruk.

NRK - 14 aug 22 kl. 15:19

Skogbrann-rekord i Europa

Arealet som er svidd av i skogbranner i Europa så langt i år, er det største som noen gang er registrert. Nesten 660.000 hektar er rasert, viser tall fra European Forest Fire Information System (EFFIS).

E24 - 14 aug 22 kl. 14:13

NFT: Harde fakta & mjuke vurderingar

NFT-ar er blokkjedeteknologi i praksis, i kvardagen. Dei Mest verdifulle er i første rekkje samleobjekt på line med sjeldne myntar «før i tida». NFT-fenomenet gjer òg klårt at kryptovaluta kan og lyt vera noko anna enn spekulasjonsobjekt..

NRK - 13 aug 22 kl. 19:45

Fire døde i styrtflom sørvest i Kina

Minst fire personer har mistet livet og ni er skadd som følge av styrtflom i Pengzhou i det sørvestlige Kina, opplyser statlige medier. Mobilvideoer lagt ut i sosiale medier viser at vannstanden stiger i en elv utenfor byen. I en video forsøker folk i panikk å redde seg i land fra det som kort tid før var grunt vann.

Aftenposten - 13 aug 22 kl. 09:30

«Jeg glemmer ikke den svarte skammen som overmannet meg den dagen på en luksusrestaurant»

En høst med stram livreim står for tur. Fattigdommen øker i Norge, og de som lider Mest er de over 115..

NRK - 13 aug 22 kl. 01:14

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 13 aug 22 kl. 01:14

Salman Rushdie ligger i respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag er tilkoplet respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

E24 - 12 aug 22 kl. 20:11

«The big short»-investor advarer: – Vinteren kommer

Investoren Michael Burry, Mest kjent for å vedde mot boligmarkedet i forkant av krasjet i 2008, mener amerikanerne ikke klarer å få ned forbruket tross skyhøy inflasjon..

NRK - 12 aug 22 kl. 17:24

Nedgang på Oslo Børs

Oslo Børs endte med nedgang på ukas siste handelsdag. Hovedindeksen endte børsdagen på 1.261,75 poeng, en nedgang på 0,38 prosent.

VG - 12 aug 22 kl. 16:34

Plateanmeldelse: Megan Thee Stallion – «Traumazine»: Ørten nyanser av bitch

Hardtslående og gøy, men også en smule monotont fra Houstons Mest yppete rapstjerne..

Aftenposten - 12 aug 22 kl. 13:07

Norges Mest fornøyde boligkunder

Handelshøyskolen BI har i over 20 år undersøkt kundetilfredsheten til det norske folk gjennom Norsk Kundebarometer..

NRK - 12 aug 22 kl. 12:55

Amnesty i Canada tar avstand frå omstridt Ukraina-rapport

Amnesty International Canada skriv i ei pressemelding at dei tar avstand frå den omstridde Amnesty-rapporten om krigen i Ukraina, som konkluderte med at det ukrainske militæret sine taktikkar set sivile liv i fare ved å setta opp militærbasar i bustadområde. – I ein kvar konfliktsituasjon er Amnestys primære fokus å beskytta menneskerettane og sivile, spesielt dei som er Mest sårbare og utsette. Sjølv om dette var intensjonen med forskinga og den utvida pressemeldinga mislykkast Amnesty International på fleire frontar, skriv leiinga i meldinga.

NRK - 12 aug 22 kl. 11:07

Olivia Newton-john får statlig gravferd i Australia

Familien til den australske skodespelaren og sangaren Olivia Newton-John har takka ja til statleg gravferd i Australia, skriv CNN. Kunngjerdinga kom frå Australias statsminister Dan Andrews, som fortel at gravferda vil bli meir som ein konsert. Det var niesa til Newton-John, Tottie Goldsmith, som takka ja på vegne av familien.

NRK - 12 aug 22 kl. 11:07

Olivia Newton-John får statleg gravferd i Australia

Familien til den australske skodespelaren og songaren Olivia Newton-John har takka ja til statleg gravferd i Australia, skriv CNN. Kunngjeringa kom frå Australias statsminister Dan Andrews, som fortel at gravferda vil bli meir som ein konsert. Det var niesa til Newton-John, Tottie Goldsmith, som takka ja på vegner av familien.

NRK - 11 aug 22 kl. 23:55

Republikanere vil ha flere svar

Republikaneren Lindsey Graham sier det fortsatt er mange spørsmål FBI og justisdepartementet må svare på om ransakelsen hos Donald Trump. Justisminister Merrick Garland bekreftet torsdag at han personlig godkjente at FBI skulle be om en ransakelsesordre. Samtidig ble det offentliggjort dokumenter i saken.

Aftenposten - 11 aug 22 kl. 19:30

Dagens quiz Fredag 12. august 2022

Hva heter den Mest kjente boken til britiske Aldous Huxley (1894–1963)?.

NRK - 11 aug 22 kl. 17:13

Ny studie: Temperaturen på Arktis aukar fire gonger raskare enn resten av planeten

Oppvarminga av Arktis har skjedd nesten fire gonger raskare enn på resten av planeten dei siste 40 åra, ifølge ny forsking som blei publisert torsdag melder AFP. Tidlegare forsking har vist at Arktis blei varma opp mellom to og tre gonger raskare enn det globale gjennomsnittet. Studien er publisert i journalen Communications Earth and Environment.

Klartale - 11 aug 22 kl. 15:00

Hever stemmen sin for dem som ikke kan

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Aftenposten - 11 aug 22 kl. 11:45

Forsvarsforsker: Russlands tap av inntil 20 krigsfly på Krym endrer krigens gang

Sabotasjeangrep pekes på som den Mest troverdige årsaken til at Russland har tapt inntil 20 krigsfly på Krym, sier….

Klartale - 11 aug 22 kl. 08:58

Mange har ikke fastlege

Nå har regjeringen funnet et utvalg med eksperter. De skal gi forslag til hvordan fastlegeordningen kan bli bedre.– Det går særlig utover de Mest sårbare pasientene, sier Ingvild Kjerkol i en pressemelding.

Klartale - 11 aug 22 kl. 08:38

Presser på for å stenge grensene for russiske turister

Finland, Estland, Tsjekkia og Ukraina . Disse fire landene presser på for å forby russiske turister til landet. Det skriver kanalen NRK.

Aftenposten - 11 aug 22 kl. 06:30

Se listen: Dette irriterer oss Mest med andre trafikanter

Det er spesielt to ting som gjør oss ekstra irritert i trafikken..

VG - 11 aug 22 kl. 03:09

Klima-drevet krisetørke rammer Europa: – Kommer til å fortsette i flere tiår

Europas Mest alvorlige tørke på flere tiår kan være en advarsel om fremtidens «nye normal», nemlig tørre vintre, glohete somrer og vannmangel drevet av global oppvarming..

VG - 11 aug 22 kl. 03:09

Klima-drevet krisetørke rammer Europa: – Kommer til å bli den nye normalen

Europas Mest alvorlige tørke på flere tiår kan være en advarsel om fremtidens «nye normal», nemlig tørre vintre, glohete somrer og vannmangel drevet av global oppvarming..

Klartale - 10 aug 22 kl. 15:45

Hvordan var livet til prinsesse Diana?

Prinsesse Diana ble ofte kalt «folkets prinsesse». Alle elsket Diana. Fredag 12.

Klartale - 10 aug 22 kl. 14:51

Freya er tilbake

Freya har blitt sommerens Mest populære hvalross. Hun har vært flere steder i Norge. De siste dagene har hun vært i Asker, men onsdag morgen kom hun tilbake til Bærum.

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 11:30

Dette er varene med største prishopp

Ferieturer, drivstoff og vanlige matvarer som mel, ketchup og kaffe er noe av det som har hoppet Mest i pris det siste….

E24 - 10 aug 22 kl. 11:30

Dette er varene med største prishopp

Ferieturer, drivstoff og vanlige matvarer som mel, ketchup og kaffe er noe av det som har hoppet Mest i pris det siste året..

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 11:17

Hjort Mest sannsynelig falt fra fjell

En hjort har falt ned fra et fjell og landet på et bilpanser i en 80-sone..

NRK - 10 aug 22 kl. 11:11

Pogues-bassist er død

Darryl Hunt, bassist i punkbandet The Pogues, er død. Han ble 72 år gammel. Bandet skriver på Twitter at de er tristere enn ord kan uttrykke etter at Hunt døde i London mandag, skriver nyhetsbyrået PA.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com