Mest

Saturday, 13 April, 03:10

Nyheter om Mest

Klartale - 22 mar 24 kl. 13:00

Reise på påskeferie? Disse dagene blir det Mest trafikk

Påska er rett rundt hjørnet. Mange nordmenn skal reise på ferie. Men hvilken dag er det best å reise på?

NRK - 03 apr 24 kl. 12:29

Biltrafikken aukar i Noreg – sentrale strok køyrde Mest

Bilbruken auka med 1,6 prosent i fjor, viser tal frå Statistisk sentralbyrå. I snitt køyrde norske personbilar 11.274 kilometer i 2023.

NRK - 02 apr 24 kl. 10:20

Ukraina har gjennomført droneangrep mot Tatarstan i Russland

Angrepet har truffet Russlands største og Mest moderne oljeraffinerier i Tatarstan, men russiske myndigheter sier de avverget angrepet. Ukrainas militære opplyste at ukrainsk-produserte droner gjorde betydelig skade på et militært mål i Tatarstan tirsdag, og lokale myndigheter sa at flere var såret i droneangrep på industristeder i området. Senere sa russiske tjenestemenn at luftvernet hadde avverget et droneangrep på Tatnefts Taneco-raffineri i Nizjnekamsk i Tatarstan, 1300 kilometer fra Ukraina, og at raffineriet opererte som normalt.

NRK - 19 mar 24 kl. 09:00

Økning for kollektivtransport – Mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 30 mar 24 kl. 14:16

Nytt skip med nødhjelp til Gaza

Nær 400 tonn mat er lastet om bord skipet som nå er på vei til Gaza fra Kypros. Dette er den andre lasten med nødhjelp som fraktes til Gaza via sjøveien fra Kypros. Israel tillater svært lite nødhjelp inn via lastebiler, som blant andre FN har fastslått er det Mest effektive.

NRK - 1 time siden

Regissør Eleanor Coppola er død

Regissør Eleanor Coppola, kona til Gudfaren-regissør Francis Ford Coppola og mor til filmskaper Sofia Coppola, er død, 87 år gammel, opplyser familien. Hun døde fredag med familien rundt seg hjemme i Rutherford i California, opplyser familien i en uttalelse. Det er ikke oppgitt noen dødsårsak.

NRK - 3 timer siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

VG - 5 timer siden

Vålerenga til NM-finale etter spinnvilt hockeydrama

(Stavanger Oilers - Vålerenga 4–5, 3–4 i kamper) Supertalentet Stian Solberg (18) dro et vanvittig mål opp av hatten da Vålerenga trengte det som Mest..

NRK - 9 timer siden

Biden og Trump kommer dårlig ut i ny måling

Amerikanske velgere er ikke imponert over verken president Joe Biden eller forgjengeren Donald Trumps innsats for landet, viser en ny måling. Over halvparten av de spurte i målingen fra AP-NORC Center for Public Affairs Research mener Biden med sin politikk har bidratt til økte levekostnader og svekket grensekontroll. Over halvparten mener også at Donald Trump under sin regjeringstid bidro til å svekke stemmeretten, valgsikkerheten, USAs forhold til omverdenen, abortlovgivningen og kampen mot klimaendringer, viser målingen.

NRK - 13 timer siden

Israel: Første forsending med nødhjelp inn til Gaza via nordlig grensestasjon

Nylig åpnet Israel for å frakte nødhjelp via den nordlige grenseovergangen Erez mellom Israel og Gaza. Fredag opplyser det israelske militæret (IDF) at de første lastebilene med nødhjelp har passert grenseovergangen, ifølge Reuters. Lastebilene frakter i hovedsak nødhjelp i form av mat.

NRK - 15 timer siden

Bamsegutt-evaluering presenteres på Skup

Det viktgste fra NRKs evaluering av serien «Ingen elsker Bamsegutt» vil bli presentert på journalistkonferansen Skup. – At det skjer feil, kan vi aldri garantere oss mot. Denne gangen medførte det en stor belastning for flere mennesker og for omdømmet vårt.

NRK - Igår: 09:12

En av fem takler ikke uforutsette utgifter

Flere enn før har økonomiske vansker, viser Levekårsundersøkelsen for 2023. Én av fem oppgir at de ikke klarer å betale uforutsette utgifter uten å ta opp lån. Levekårsundersøkelsen for fjoråret, som byrået står bak, viser at 20 prosent av befolkningen over 16 år ikke klarte å betale en uforutsett utgift på 20.

VG - Igår: 08:05

Linn Svahn tjente best av svenskene – langrenn forbi skiskyting

Langrennsløperen Linn Svahn (24) er den svenske vintersportsutøveren som dro inn Mest premiepenger sist sesong med sine 2,68 millioner kroner..

Aftenposten - I førrgår: 20:35

Rema-Reitan er gebyrkutt-vinneren. Reduseres med nær 9 milliarder.

Det er sluttsummen på gebyret som teller. Odd Reitan vinner derfor Mest på Konkurransetilsynets kraftige kutt i varslene….

VG - I førrgår: 17:07

Slik ser det ut etter brannen i «Helvete»: – Sot på absolutt alt

Skadene etter brannen i kjelleren i den legendariske platesjappa i Gamlebyen i Oslo er omfattende. Heldigvis var de Mest verdifulle gjenstandene i etasjen over..

Klartale - I førrgår: 14:48

Flere blir smittet av gonoré

Flere blir smittet av gonoré. Det sier Folkehelse-instituttet (FHI). Slike infeksjoner er et problem og treffer ofte unge.

NRK - I førrgår: 13:33

Gir støtte til arbeid for kvinnehelse

FNs befolkningsfond (UNFPA) får i 2024 ei støtte på 589 millionar kroner av Noreg. UNFPA arbeider med blant anna abort, prevensjon og kvinners rettar rundt om i verda. – Seksuell og reproduktiv helse og rettar er eit av dei Mest kontroversielle områda innan utviklingsfeltet, med sterke krefter som arbeider for å reversere framstega, seier utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp)..

NRK - I førrgår: 12:53

OL i Paris trues av streik

Sommerens OL i Paris trues av streik blant ansatte i offentlig sektor. Mange millioner besøkende er ventet til den franske hovedstaden under sommerens leker. Den franske fagforeningen CGT varslet onsdag en flere måneder lang streik blant offentlige ansatte.

NRK - I førrgår: 11:52

Enighet i meklingen for byggfagene

Fellesforbundet og NHO Byggenæringen kom til enighet onsdag formiddag. Dermed blir det ikke streik. Det er oppnådd enighet om en ramme på 5,2 prosent.

NRK - I førrgår: 09:41

Åtte forslag for å bekjempe lønnstyveri

Høyre fremmer i dag en rekke forslag på Stortinget for å bekjempe lønnstyveri. Lønnstyveri er når sjefen stjeler lønna til en ansatt – ved ikke å betale den ut, eller ved å kreve den tilbake etterpå. NRK har tidligere gransket alle politisaker om lønnstyveri.

E24 - I førrgår: 08:00

Prisveksten demper seg til 3,9 prosent i mars

Strøm og drivstoff bidro Mest til nedgangen..

NRK - 01 feb 24 kl. 08:02

Olivia og Lucas var de Mest populære navnene på nyfødte i Norge i fjor

Olivia og Lucas var de Mest populære navnene på nyfødte i Norge i fjor. Det viser navnestatistikken fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Det var 366 jenter som fikk navnet Olivia i fjor, og 494 som fikk guttenavnet Lucas.

NRK - 09 apr 24 kl. 19:00

En av siktelsene mot Skårderud er henlagt

Påtalemyndigheten har henlagt en av siktelsene mot Finn Skårderud som gjelder uforsvarlig behandling av en pasient med anoreksi. Skårderud har i flere tiår vært en av de Mest profilerte legene og psykiatrene i Norge. 7.

E24 - 09 apr 24 kl. 12:38

Nordmann på prestisjeliste

Ronald Griffin (28) sluttet på skolen som 14-åring, nå er han plukket ut av bladet Forbes som en av verdens 30 Mest talentfulle under 30 år..

VG - 09 apr 24 kl. 11:48

Dutti Diors låter klatrer etter hans død

Etter Dutty Diors brå bortgang har fem av låtene hans fått nytt liv på Spotifys liste over de 50 Mest spilte låtene i Norge..

Klartale - 09 apr 24 kl. 08:29

Har aldri fått flere anmeldelser

Rundt 8.000 hendelser ble anmeldt i Oslo, Asker og Bærum. Det er 430 flere anmeldelser enn i 2022.

NRK - 08 apr 24 kl. 08:13

Betydelig snøskredfare i Nord-Troms og deler av Finnmark

Vind og nysnø gir økt fare for naturlig utløste snøskred i Nord-Troms, Vest-Finnmark og langs finnmarkskysten mandag. – Unngå leområder der det samler seg fersk fokksnø, skriver NVE på Varsom.no.

Aftenposten - 07 apr 24 kl. 18:53

Moldes-seier etter «årets miss»: – Mest flaks

(HamKam-Molde 0–1) Magnus Wolff Eikrem skjønte lite da han bommet på alle sjansers mor..

VG - 07 apr 24 kl. 18:53

Moldes-seier etter «årets miss»: – Mest flaks

(HamKam-Molde 0–1) Magnus Wolff Eikrem skjønte lite da han bommet på alle sjansers mor..

Aftenposten - 07 apr 24 kl. 18:46

14 prosent av innbyggerne i Stord kan bli tatt ut i streik

Stord kommune kan bli hardt rammet dersom det blir streik: – Man vil ramme der det svir Mest, sier ordfører..

E24 - 07 apr 24 kl. 18:27

14 prosent av innbyggerne kan bli tatt ut i streik

Stord kommune kan bli hardt rammet dersom det blir streik: – Man vil ramme der det svir Mest, sier ordfører..

NRK - 06 apr 24 kl. 12:13

Farevarsel: Kraftige snøbyger og snøskredfare i Vest-Finnmark

I ytre strøk av Vest-Finnmark er lørdag varslet om opp mot 40 centimeter med snø på kort tid. Meteorologisk institutt varsler også om betydelig snøskredfare i regionen. Snøbygene er ventet å pågå fram til søndag morgen, skriver Meteorologisk institutt i et farevarsel.

NRK - 05 apr 24 kl. 19:23

Nordmann toppar Billboard-liste

Den norske artisten Alek Olsen ligg som nummer ein på Billboard si liste over dei Mest spelte låtane på TikTok. Låten hans «Someday I'll Get It» er brukt i over 300 millionar TikTok-videoar. Han ligg dermed før langt meir kjende artistar som G-Eazy og YG Marley..

NRK - 05 apr 24 kl. 08:01

Forsvarsministeren: Bruker Mest penger på Sjøforsvaret

Forsvarsministeren avslører at opprusting av Sjøforsvaret vil prege Forsvarets langtidsplan. – Mye er viktig i det vi legger fram. Men det blir en tung satsning på det maritime, og da mener jeg Sjøforsvaret.

NRK - 05 apr 24 kl. 07:27

Moxnes vil tvinge Forsvaret til å handle lokalt

Tidlegare Raudt-leiar Bjørnar Moxnes ønsker at Forsvaret skal handle lokalt. Han vil at Stortinget skal pålegge lokal handel. I staden for å spare kroner og øre på å kjøpe forsvarsmateriell langvegsfrå, vil Bjørnar Moxnes støtte opp om det lokale næringslivet, skriv Klassekampen.

NRK - 05 apr 24 kl. 04:18

Miljødirektoratet mobiliserer fritidsbåteiere i kampen mot havnespy

I kampen mot spredningen av den skadelige fremmedarten havnespy ber Miljødirektoratet norske fritidsbåteiere om hjelp. – For å hindre at havnespy sprer seg har det stor betydning at fritidsbåteiere nå ved sesongstart sjekker og smører båtene sine, for å fjerne havnespy og unngå at fremmedarten får feste seg, sier direktør for Miljødirektoratet, Ellen Hambro i en pressemelding. Havnespy er hittil funnet på Vestlandet og like utenfor Oslofjorden ved Koster i Sverige.

NRK - 04 apr 24 kl. 22:19

Trump kritiserer Israels krigføring

Donald Trump, som tidligere har gitt Israel svært sterk støtte, ber nå landet om å bli ferdig med Gaza-krigen og «slutte å drepe folk». Dermed slutter han seg til en lang rekke vestlige politikere som den siste tiden har kritisert Israels krigføring. – Bli ferdig med det og la oss gå tilbake til freden, og slutt å drepe folk, sa Trump i et intervju med den konservative radioreporteren Hugh Hewitt torsdag.

NRK - 21 mar 24 kl. 12:55

«The Sims» blir film

Etter å ha tatt for seg verdens Mest kjente dukke, blir et av verdens Mest kjente spill, «The Sims», neste prosjekt for «Barbie»-produsentene. Ifølge The Hollywood Reporter er det Margot Robbies produksjonsselskap LuckyChap Entertainment, som hun driver med ektemannen Tom Ackerley, Josey McNamara og Sophia Kerr, som skal produsere filmen. Regissøren som er koblet til prosjekter er Kate Herron, kjent for TV-seriene «Loki» og «Sex Education»..

NRK - 21 mar 24 kl. 11:00

Sentralbanksjef: Sannsynlig rentekutt i september

Sentralbanksjef Ida Wolden Bache melder ifølge NTB at renten Mest sannsynlig kuttes i september. – Den rentebanen som vi legger fram i dag, indikerer at renten kuttes for første gang i løpet av høsten – Mest sannsynlig i september, sa Bache da hun redegjorde rentebeslutningen og pengepolitiske vurderinger framover. Renten ble besluttet holdt uendret på 4,5 prosent.

Dagbladet - 03 apr 24 kl. 21:59

Russere advares: «Søk ly raskt»

Tirsdag gjennomførte Ukraina sitt Mest langtrekkende angrep mot Russland noensinne. Nå blir russere over 2000 kilometer unna frontlinjen advart..

NRK - 03 apr 24 kl. 12:38

Dips sier opp 17 ansatte

Dips AS sier opp en rekke ansatte. Det kommer frem i en pressemelding. – Prosesser som dette er en påkjenning for alle involverte, men det er viktig å understreke at de ansatte skal bli godt ivaretatt.

Aftenposten - 20 mar 24 kl. 14:09

Mødrene til guttene bak Norges Mest omtalte russebuss: – Jeg sa hvor sjokkert og skuffet jeg var

Sønnene på Bryne vidaregåande skule er med på Norges kanskje Mest omtalte russebuss. Nå tar mødrene bladet fra munnen..

Aftenposten - 03 apr 24 kl. 06:45

Millioner av franskmenn elsker artisten. Hennes besøk hjemme hos presidenten har utløst rykteflom og hets.

Aya Nakamura er en av Frankrikes Mest populære artister. Nå er hun blitt et hett diskusjonstema før sommerens OL i Paris..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com