Mest

Wednesday, 20 October, 18:37

Nyheter om Mest

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 okt 21 kl. 11:12

Korona påvirket disse gruppene Mest

Noen grupper har blitt mer påvirket av pandemien enn andre. Det sier Folkehelseinstituttet (FHI). De presenterte sin oppsummering av pandemien på mandag.

NRK - 22 timer siden

Kanye West får godkjent navnebytte

En av verdens Mest kjente rappere Kanye West (44) har fått innvilget sin søknad om å endre navnet sitt. Fra nå av heter han ikke Kanye West, men Ye. Navnet har blitt brukt som navn på både musikkalbum og Twitter-konto, men har ikke vært hans juridiske og offisielle navn tidligere.

NRK - 14 okt 21 kl. 16:55

Oslo Børs med ny rekord

Oslo Børs endte 1,3 prosent i pluss torsdag og ligger dermed over 1.200 poeng for første gang. Sluttkursen torsdag ettermiddag ligger på 1.

VG - 13 okt 21 kl. 12:12

TV-anmeldelse «Reservation Dogs»: Banebrytende, latterlig bra

Høstens Mest underfundig knirkefine serie er også den Mest tankevekkende..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 15:21

Hvordan forstå det Mest omstridte dyret i norsk natur? To nye bøker gir svar.

Hvordan skal vi forstå det Mest omstridte dyret i norsk natur? To nye bøker gir svar..

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:08

Mindre smitte og mindre sprit

Norge er åpent, og stadig færre blir smittet med korona-viruset.Det siste døgnet er det oppdaget 508 nye smittede her i landet. Det er 73 færre enn samme dag i forrige uke.

VG - 06 okt 21 kl. 09:10

Oliver Solberg rykker opp som VM-fører: – Nå blir vi Mest foreldre

Foreldrene Pernilla og Petter innser at Oliver Solberg (20) forsvinner ut av deres kontroll når han fra 2022 avanserer til Hyundai-fører i den Mest prestisjefylte VM-klassen i rally..

Dagbladet - 7 timer siden

Tar Norge med storm

Filmen «Verdens verste menneske» hylles av anmelderne, og har muligheten til å bli årets Mest sette norske kinofilm..

Aftenposten - 11 timer siden

Kometen (17) er ett av Norges største hopptalenter

KÅRING: Flere av Norges Mest lovende hoppere er svært unge. Om de får ut potensialet sitt, kan det være mye moro i vente..

E24 - 12 timer siden

Autostore på børs til skyhøy prising: – Et verdensMester-selskap

Autostore blir det niende Mest verdifulle selskapet på Oslo Børs etter å ha tapt 146 millioner kroner i første halvår. De åtte foran på listen tjente i snitt 7,4 milliarder kroner..

NRK - 20 timer siden

Filip August Bendi er Årets kokk

Filip August Bendi er kåret til Årets Kokk 2021. Totalt kjempet fem kokker om tittelen på Vulkan Arena i Oslo tirsdag kveld. Filip August Bendi (32) kommer fra Sandnes jobber til daglig som kreativ utvikler for Thon Hotels, med base på Hotel Bristol i Oslo.

NRK - 03 okt 21 kl. 16:32

Mest regn på Lifjell og i Sande

Søndag ettermiddag var det værstasjonene på Lifjell i Telemark og Sande i Vestfold som hadde målt Mest regn – med henholdsvis 75,7 og 52,2 millimeter. Blant byene er det Tønsberg var aller våtest fram til søndag ettermiddag – med 42,6 millimeter nedbør. Nødetater måtte søndag morgen rykke ut for å fjerne veltede trær fra veibanen i både Vestby og Arendal mens deler av E6 i Drivdal i Telemark er stengt på grunn av jordras..

NRK - I førrgår: 18:30

Åpner Madame Tussauds i Dubai

Voksfigurmuseet åpnet mandag sitt første museum i Midtøsten. Madame Tussauds har sitt Mest kjente lokale i London, men har også mindre museer flere steder i USA, Europa og Asia. Det nye museet har 60 voksdukker - blant dem er artisten Rihanna og fotballspiller Lionel Messi..

NRK - I førrgår: 15:50

Per-Willy Amundsen beklager

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen fra Fremskrittspartiet beklager kritikken han rettet mot partiets ungdomsorganisasjon (FpU) tidligere i høst. I en diskusjon på Facebook i september skrev Amundsen at FpU ikke lenger var «til nytte for Frp», og at FpU ikke hadde «bidratt med noe som helst» til hans valgkamp. I dag, i et innlegg på samme nettsted der han takker for vervet som leder for Stortingets justiskomité, skriver Amundsen at han har fått mange rekaksjoner etter FpU-kritikken: – Jeg vil beklage for det jeg har sagt, og vil bygge et godt forhold til vår ungdomsorganisasjon fremover.

NRK - I førrgår: 09:03

Sikkerheit kan bli ei utfordring

Om få år kjem alle til å bruke 5G, eller den femte generasjons mobilnett. – Det blir den Mest kritiske infrastrukturen vi nokon gong har sett, og då blir vi meir sårbare, seier Olav Lysne, som er direktør ved forskingssenteret Simula Metropolitan og professor i informatikk ved OsloMet. Den nye teknologien for mobiltelefonar og mobilt internett er så avansert at Lysne er redd for konsekvensen om noko går gale.

NRK - I førrgår: 21:50

Norge på topp i bruk av forsøksdyr

Omfattende forskning på laks og annen fisk tar Norge til Europa-toppen i bruk av forsøksdyr. 1,7 millioner laks ble brukt til forsøk i Norge i fjor. Statistikk fra Mattilsynet viser at laks er det desidert Mest brukte dyret i dyreforsøk i Norge, skriver Magasinet Forskningsetikk.

Aftenposten - I førrgår: 20:01

Da PST varslet helsevesenet på Kongsberg i 2018, var det en helt annen sak som vakte Mest bekymring

Kongsberg DPS (distriktspsykiatrisk senter) fikk i 2018 kritikk for lovbrudd..

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 14:28

Sportsidiotens hemmelige Oslo-tips: – Et av verdens beste treningstilbud er helt gratis

Like før forfatterdebutanten avslører en ny meningsmåling, samt Norges Mest oversette treningstilbud: – Er du helt idiot?.

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 08:30

– Mange KrF-velgere ser fotball på toalettet, viser ny meningsmåling

Like før forfatterdebutanten avslører en ny meningsmåling, samt Norges Mest oversette treningstilbud: – Er du helt idiot?.

NRK - 16 okt 21 kl. 19:03

Små, myke leker til jul

Internasjonal frakt med standard shipping-containere har blitt så dyrt at leketøysprodusenter i USA nå tar grep. For å få Mest mulig ut av hver container, satser flere selskaper på små og myke leker til jul, skriver CNN. Ifølge en bransjeorganisasjon lages 85 prosent av leker som selges i USA i Kina.

NRK - 16 okt 21 kl. 12:08

Einig i konklusjonane til politiet

Politiet meiner sjukdom er den Mest sannsynlege årsaka til Kongsberg-angrepet. Fredrik Neumann, som er forsvararen til den drapssikta 37-åringen, seier til TV 2 at han er einig i politiets foreløpige vurderingar og konklusjonar i saka..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 11:54

Kongsberg-siktedes forsvarer enig i politiets konklusjoner

Politiet mener sykdom er det Mest sannsynlige årsaken til Kongsberg-angrepet..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 08:00

Tix’ debut minner Mest om en memoarbok fra en rosablogger

Det går fint an å like memoarboken til Andreas Haukeland uten å like musikken hans..

NRK - 15 okt 21 kl. 13:28

Ble trolig kullosforgiftet

Elevene fra Tønsberg som ble syke etter en overnattingstur til turisthytta på Trollsvann i Larvik i forrige uke, ble Mest sannsynlig kullosforgiftet. Det er konklusjonen etter at brannvesenet og Larvik kommune har gjort nye målinger inne i hytta. Kommuneoverlege i Tønsberg, Per Kristian Opheim, sier målingene viser en økning i kullos-nivåene da aggregatet var i bruk.

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 12:26

Nord-Korea hyller Squid Game

«Squid Game» er nå Netflix Mest sette serie noensinne. Nå har serien også fått oppmerksomhet i Nord-Korea..

NRK - 15 okt 21 kl. 05:37

45.000 nye smittede i Storbritannia

Britiske myndigheter registrerte 45.066 nye koronasmittede i landet torsdag, det høyeste tallet siden 20. juli.

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 03:01

Sjef for kontraterror: - Krevende sak

Den type sak, som skjedde i Kongsberg onsdag kveld, er noe av det Mest krevende enhver sikkerhetstjeneste står ovenfor, forteller Kontraterror sjef i PST, Arne Christian Haugstøyl..

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 22:09

Norges nye gigastjerne

Renate Reinsve blir sett av alle, men er Mest nervøs for hva vennene vil si..

NRK - 14 okt 21 kl. 11:22

Får vindkraftsaken i fanget

Marte Mjøs Persen (Ap) blir ny olje- og energiminister. Hun får med det ansvaret for en av de Mest betente sakene akkurat nå, nemlig vindkraftsaken i Fosen i Trøndelag..

NRK - 13 okt 21 kl. 21:07

Framleis stor aktivitet

Politisjef Øyvind Aas på Kongsberg seier at det framleis er stor politiaktivitet i området. – Det skyldast at gjerningspersonen har bevega seg over eit stort område, og vi jobbar no blant anna med å sikre sport, og innhente Mest mogleg informasjon om det som har skjedd, seier Aas..

NRK - 13 okt 21 kl. 18:57

Tuberkulosedødsfall stig

Tuberkulosedødsfall stig for første gong på meir enn ti år på grunn av koronapandemien, skriv Verdas helseorganisasjon (WHO) i ei pressemelding. I løpet av 2020 døde fleire menneske av tuberkulose samanlikna med 2019. Dødsfalla skjer i hovudsak i dei 30 landa der sjukdommen er Mest utbreitt.

VG - 28 sep 21 kl. 17:06

Studie: Tatoverte og piercede Mest plaget av sprøyte- og tannlegeskrekk

Nye forskningsfunn bekrefter tannlegeteori: Pasienter med piercing og tatoveringer er de Mest skrekkslagne i tannlegestolen..

NRK - 13 okt 21 kl. 04:37

Norad ber Norge vente med dose tre

Direktoratet for utviklingssamarbeid (Norad) mener at friske nordmenn på under 65 år ikke skal få sin tredje dose av koronavaksine nå og vil heller gi dosene til fattige land. – I den fasen vi er i nå, er det veldig viktig at de rike landene holder igjen. Vi tror det Mest effektive både for oss selv og for verden generelt er at man nå prioriterer vaksiner til fattige land, sier direktør Bård Vegar Solhjell i Norad til VG..

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 20:00

For tre år siden kåret vi Norges største vintersportstalenter. Hvor er de nå?

I 2018 valgte Aftenposten å trekke frem noen av Norges Mest lovende utøvere. Noen har allerede markert seg kraftig..

Aftenposten - 27 sep 21 kl. 06:29

Denne mannen blir Mest sannsynlig Europas mektigste regjeringssjef. Hvem er han, egentlig?

Denne mannen blir Mest sannsynlig Europas mektigste regjeringssjef. Møt Olaf Scholz..

Klartale - 12 okt 21 kl. 06:00

Frykter at villreinen blir utryddet

SJEKKES: Dette er et av over tusen dyr som har blitt sjekket for sykdommen.I fjor ble skrantesyken funnet i en villreinbukk under jakta. Det er en sykdom som gjør at reinsdyr sliter med å få i seg næring, og oppfører seg unormalt. Den kan også smitte elg, rådyr og rein.

VG - 27 sep 21 kl. 00:17

Les dagens VG her!

Dagligvarekjedene gjør alt de kan for at vi kunder skal bli lengst mulig i butikkene, komme ofte, og bruke Mest mulig penger. Heldigvis er det mye vi kan gjøre selv for å handle dagligvarer Mest mulig smart. Les tipsene i dagens VG..

E24 - 11 okt 21 kl. 14:29

Analytiker anbefaler tre aksjer innen varehandel

– Det er fortsatt høy omsetningsverdi, forteller Kepler Cheuvreux-analytiker Markus Borge Heiberg. Slik finner han de Mest attraktive aksjene nå..

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:59

Ønsker seg strengeste straff for mord

I fjor høst drepte en mann ekskjæresten sin med kniv. Det skjedde på Evje i Aust-Agder. De to hadde barn sammen.

E24 - 11 okt 21 kl. 06:18

Troll oppgradert for åtte mrd.: – Et av de Mest lønnsomme prosjektene i Equinors historie

Nordsjøen: Mens noen snakker om en sluttdato for oljenæringen, har Equinor akkurat satt i gang prosjektet som forlenger driften på Troll-feltet forbi 2050..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 06:07

FHI-rapport viser hvor skjevt pandemien rammet. Frykter disse ettervirkningene Mest.

FHI oppsummerer koronapandemien i Norge: Innvandrere, barn og unge og folk i Oslo og Viken har betalt en mye høyere pris….

Dagbladet - 10 okt 21 kl. 21:22

Fryser for å spare: - Katastrofe

Med en smertegrense på 1000 kroner i måneden til å betale strømregninga, forbereder Anna Genfeldt seg på en dyr vinter i anmarsj. - Jeg frykter Mest kulda, sier hun fra sofaen i stua - uten en eneste tent lampe..

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 12:16

«Nå trenger vi sinte menn»

Før man ber kvinner om å søke seg til et av de Mest kjønnsdelte yrkene i Norge, bør man i det minste stille noen….

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 09:00

Maeyam Iqbal tahir: «Nå trenger vi sinte menn»

Før man ber kvinner om å søke seg til et av de Mest kjønnsdelte yrkene i Norge, bør man i det minste stille noen….

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der hun bor sammen med familie sin. Hun deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt