Mer

Monday, 06 February, 04:49

Nyheter om Mer

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 jan 23 kl. 11:16

Så mye Mer penger kan du tjene i 2023

Mat, drivstoff, strøm og huslån. Alt er blitt dyrere. 1.

Klartale - 08 dec 22 kl. 13:22

I fjor spiste vi Mer av det vi burde spise mindre av

I 2017 laget myndighetene en plan. Den var at vi før 2023 skulle spise 20 prosent Mer grønnsaker, frukt, bær, fisk og varer laget av grovt korn.– Ser vi på utviklingen av hva vi spiser, så er det lite som tyder på at de målene vil bli nådd med det første, sier Linda Granlund til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 17 jan 23 kl. 06:00

Du må betale Mer for mat 1. februar

Én ting er sikkert: Vi trenger alle mat. Men turen til butikken kan være alt annet enn hyggelig, dersom du har lite penger på konto. På ett år (desember 2021 til desember 2022) ble mat og drikke 11,5 prosent dyrere.

Klartale - 11 jan 23 kl. 13:27

Støre tror strømkrisen kan vare i Mer enn to år

– Jeg tror at vi komMer ut av krisen om to eller tre år. Det skjer når Europa komMer i gang med sin produksjon av fornybar energi. Og vi må komme oss videre med Mer samarbeid sa Støre i Stortinget onsdag.

Klartale - 15 jan 23 kl. 06:30

Krisene vi glemte i 2022

Visste du at det er tørke i Angola? Eller at mange i Malawi og Den sentralafrikanske republikk sulter eller sliter med sykdom? Disse krisene har vi hørt lite om.

Klartale - 18 jan 23 kl. 15:12

Store forskjeller i været for helgen

På Sørlandet og Østlandet har det både de siste dagene kommet mye snø. De neste dagene blir ganske rolige, sier Rafael Escobar Løvdahl til nyhetsbyrået NTB. Han er statsmetorolog hos MI.

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken.

Klartale - 01 feb 23 kl. 09:52

Onsdag er mat blitt rundt 10 prosent dyrere

Avisa E24 har sjekket prisen på en kurv med varer 31. januar og i dag 1. februar.

Klartale - 01 feb 23 kl. 06:30

Er det en rar vinter eller klima-endringer?

Snøen lavet tungt ned over Østlandet og Sørlandet i januar. For så å regne bort like raskt. Minusgrader skiftet til plussgrader før du ante det.

Klartale - 19 dec 22 kl. 07:00

Må strømavtaler være så vanskelige å forstå?

Hvor mange av disse ordene kan du forklare. Prøv.Nettleie.

NRK - 30 jan 23 kl. 11:02

Kreml: Mer våpen til Ukraina vil eskalere konflikten

Russiske myndigheter sier at dersom Vesten «forsyner Ukraina med enda Mer våpen, vil det føre til at konflikten eskalerer». Talsperson Dmitry Peskov sier «medlemslandene i Nato blir Mer og Mer involvert i konflikten». Han sier at landenes «våpenleveranser til Ukraina ikke vil endre konfliktens kurs»..

Klartale - 22 timer siden

Afrika har blitt mindre trygt og demokratisk

Afrika har fått mindre demokrati. Og det har blitt mindre trygt det siste tiåret. Det viser ny rapport.

Klartale - Igår: 06:30

Nå ser vi like mye film på kino som før pandemien

Folk i Norge har latt seg lokke tilbake til kino. FilMer som «Kampen om Narvik», «Avatar: The Way of Water» og «Folk og røvere i Kardemomme by» har alle hatt stor suksess.I januar ble det solgt nesten 959.

Klartale - 02 feb 23 kl. 08:58

Ingen skal måtte sulte i Norge

Folk har visst det en stund. Nå blir det også dyrere å kjøpe mat. Jada, det er visst sånn det pleier å være.

NRK - 30 jan 23 kl. 08:21

Borch sender advarsel til dagligvarebransjen om prisøkning

Landbruksminister Sandra Borch (Sp) advarer dagligvarebransjen mot å øke prisene Mer enn nødvendig på onsdag. Dagligvarekjedene og leverandørene har selv varslet nye kraftige prishopp fra 1. februar.

Klartale - 11 jan 23 kl. 16:00

Dette er vårens norske filMer på kino

Den første norske filmen har premiere denne uka. Fredag 13. januar er det klart for «Natt».

NRK - 11 jan 23 kl. 11:28

Støre tror kraftkrisen er over om to-tre år

Mer europeisk samarbeid må til, men kraftkrisen kan være over om to-tre år, mener statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) – Norge er avhengig av forholdene i andre land. Vi må søke samarbeid med dem. Men over tid skal vi ha lavere og konkurransedyktige priser på strøm, sa Støre i Stortingets spørretime onsdag.

NRK - 11 jan 23 kl. 03:31

9 av 10 nordmenn sparer strøm

De høye strømprisene fører til at ni av ti nordmenn sparer på strømmen, viser en ny undersøkelse fra Opinion. Kvinner sparer Mer på strømmen enn menn. Tre av ti nordmenn oppgir at de ofte fryser på grunn av strømsparing.

Aftenposten - 14 timer siden

Politiet får Mer penger og flere ansatte. Så hvorfor oppklares da færre og færre saker?

Bare fire av ti lovbrudd oppklares. Men politiet får Mer penger og flere folk. Hva skjer?.

NRK - 19 jan 23 kl. 03:46

Kontaktgruppen skal diskutere tyngre våpen til Ukraina

Kontaktgruppen for Ukraina skal diskutere forsendelser av tyngre og Mer avanserte våpen til Ukraina, sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. Ukrainas vestlige støttespillere møtes torsdag og fredag på den aMerikanske Ramstein-basen i Tyskland. Kontaktgruppen består av rundt 50 forsvarstopper, blant dem USAs forsvarsminister Lloyd Austin, og koordinerer de vestlige våpenleveransene til Ukraina.

NRK - 18 jan 23 kl. 19:55

Stoltenberg: Våpen er veien til fred

Den såkalte kontaktgruppen for Ukraina skal diskutere forsendelser av tyngre og Mer avanserte våpen til Ukraina, sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. Gruppen består av rundt 50 forsvarstopper, og koordinerer de vestlige våpenleveransene til Ukraina. Møtet holdes torsdag og fredag på den aMerikanske Ramsteinbasen i Tyskland.

NRK - I førrgår: 14:23

Dagbladet: Handelen stupte etter prisøkningen

Onsdag kom det lenge varslede prishoppet i dagligvarebutikkene her til lands. Det endte med en nedgang på 20 prosent i handelen. Nordmenn handlet onsdag for 180 millioner kroner mindre enn dagen før, viser tall Dagbladet Børsen har fått fra BankAxept.

VG - I førrgår: 09:14

Skjerm barna fra skjermen

Ut med mobiltelefonen, inn med flere bøker og kladdebøker. Vi trenger ikke Mer digitalisering, vi trenger Mer analogisering i skolen..

Klartale - 25 jan 23 kl. 14:22

Nå starter jobben for å redde regnskogen

Urfolk og miljøvernere var viktige da Lula vant valget mot president Jair Bolsonaro. Nå får folk fra disse gruppene mye makt og ansvar av Lula.Han har utnevnt flere kjent miljøvernere og urfolk til viktige jobber, blant annet i Funai.

Klartale - 25 jan 23 kl. 10:05

Rekordmange pasienter har krevd erstatning

Har du blitt operert feil? Fått bivirkninger av behandling? Da kan du ha rett på erstatning.

Klartale - 02 feb 23 kl. 16:15

Håper på et Mer inkluderende friluftsliv

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 02 feb 23 kl. 10:31

Slik vil Støre få folk til å bo i Nord-Norge

Færre bor lengst nord i Norge. Det vil regjeringen gjøre noe med.– Vi kan ikke være passive, sier Jonas Gahr Støre.

NRK - 01 feb 23 kl. 15:35

Samferdselsministeren om nattog Oslo-København

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) vil ikke ta stilling til om det blir nattog mellom Oslo og København før han vet Mer om kundegrunnlaget og hvor mye det vil koste staten. NRK fortalte i forrige uke at et bedre dagtogtilbud mellom de to hovedstedene er Mer realistisk på kort sikt. I Stortingets spørretime i dag sa Nygård at han er positiv til også å utvikle nattogtilbudet..

NRK - 01 feb 23 kl. 14:49

Mye vind ga lave strømpriser i nord forrige uke

Forrige uke blåste det Mer enn vanlig for årstiden. Sammen med mildvær og lavere forbruk førte det til lavere strømpriser i Midt- og Nord-Norge. Ukeprisen i disse områdene og i Nord-Sverige var på rundt 40 øre per kilowattime (kWh) i uke fire, skriver Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) i sin ukentlige magasinstatistikk Det var også mildere vær og lavere forbruk sør i landet.

E24 - 01 feb 23 kl. 12:51

EU-kommisjonen vil åpne for Mer subsidiering av grønn industri

EU-kommisjonen foreslår en rekke tiltak for å styrke investeringene i grønn industri, blant annet Mer subsidier og etablering av et investeringsfond..

NRK - 01 feb 23 kl. 11:05

Obos-prisene opp 7 prosent i Oslo

Prisene for brukte Obos-boliger i Oslo steg 7 prosent fra desember til januar. På landsbasis gikk prisene opp 5,5 prosent, skriver Obos i en pressemelding. – Dette var Mer enn forventet.

Klartale - 01 feb 23 kl. 10:06

Aasland skal få råd for å sikre nok strøm

Terje Aasland er norsk energiminister. Han får en rapport om hvilke behov Norge kan få for strøm i årene fram mot 2050. Der skal regjeringen få råd om hva som bør og hva de må gjøre.

E24 - 01 feb 23 kl. 06:02

Nordmenn tror dagligvarekjedene øker prisene Mer enn nødvendig

Tre av fire (74 prosent) tror matvarekjedene har økt prisene Mer enn de trenger for å dekke de økte kostnadene, ifølge en undersøkelse..

NRK - 31 jan 23 kl. 20:15

Braathen til NRK: - Vi gjorde det vi kunne, og av og til er ikke det godt nok

Flyr begjærte seg konkurs tirsdag kveld. Til NRK sier grunnlegger og styreleder i Flyr Erik Braathen at de har gitt jernet, men har kommet til kort. – Vi gjorde det vi kunne, og av og til er ikke det godt nok, sier han til NRK.

NRK - 31 jan 23 kl. 18:17

Kommisjon mener helsepersonell må jobbe Mer effektivt

Det trenger ikke bli mange flere ansatte innen helse- og omsorgssektoren i årene som komMer. I stedet bør det satses Mer på økt produktivitet og effektivitet. Det er en av hovedkonklusjonene i rapporten til Helsepersonellkommisjonen, ifølge VG.

Klartale - 31 jan 23 kl. 13:10

Kan konflikten mellom Israel og Palestina løses?

Vestbredden og Øst-Jerusalem har hatt nye angrep den siste tiden. Det gir oss en påminnelse om verdens eldste flyktningkrise. Og okkupasjonen som aldri tok slutt.

NRK - 31 jan 23 kl. 09:22

Rapport viser at skoleelever opplever Mer press og mobbing

Flere unge nå enn før mistrives på skolen. De opplever Mer press og en økning i mobbing, viser en ny rapport. – Dette er tilbakemeldingen vi hentet fra systemet og som må tas på alvor, sier professor Tine Sophie Prøitz ved Universitetet i Sørøst-Norge.

NRK - 31 jan 23 kl. 09:02

FN advarer Myanmar-junta mot valgplaner

Valgplanene til militærjuntaen i Myanmar komMer kun til å føre til Mer vold, advarer FNs spesialutsending til landet. To år etter militærkuppet ber hun et samlet verdenssamfunn ta avstand fra planene. – Ethvert valg som avholdes av militæret, komMer til å føre til Mer vold, forlenge konflikten og gjøre det vanskeligere å vende tilbake til demokrati og stabilitet, sier FNs spesialutsending Noeleen Heyzer i en uttalelse tirsdag..

VG - 31 jan 23 kl. 08:30

Moxnes krever Mer åpenhet om stortings-goder

Tirsdag komMer den endelige rapporten om stortingsrepresentantenes økonomiske ordninger. Rødt ønsker et offentlig register som viser Mer av hva stortingsrepresentantene bruker penger på..

NRK - 31 jan 23 kl. 08:00

Lange køer på E18 i Oslo

Venstre og midtre felt i Operatunnelen er stengt fordi et vogntog har stanset. Lasten har forskjøvet seg, og det vil ta tid å få sikret den. Det blir Mer og Mer trafikk, og lange køer forventes, melder Statens vegvesen Alternativ rute via Ring3..

NRK - 31 jan 23 kl. 05:45

IMF noe Mer positiv til verdensøkonomien i 2023

Det internasjonale pengefondet (IMF) øker forventningene til verdensøkonomien i 2023 til 2,9 prosents vekst – 0,2 prosentpoeng Mer enn ved forrige prognose. Veksten vil med det fremdeles være lavere enn snittet de siste årene, men utsiktene har forbedret seg siden forrige prognose fra IMF i oktober, da de spådde en vekst på 2,7 prosent i 2023. Den lave veksten skyldes blant annet Russlands invasjon av Ukraina og konsekvensene av den, økonomisk nedgang og høy inflasjon.

VG - 31 jan 23 kl. 04:54

IMF noe Mer positiv til verdensøkonomien i 2023

Det internasjonale pengefondet (IMF) øker forventningene til verdensøkonomien i 2023 til 2,9 prosents vekst – 0,2 prosentpoeng Mer enn ved forrige prognose..

Aftenposten - 30 jan 23 kl. 23:30

Clemet tror Mer enn hun kan

I kommentaren «Du tror Mer enn du kan» mener leder i Civita Kristin Clemet at venstresiden ser mennesker i vanskelige….

Klartale - 22 jan 23 kl. 06:30

Frykt for mye smitte under nyttårs-feiring i Kina

Søndag er det kinesisk nyttår. Det er en høytid som folk i Kina reiser for å være sammen med familie. De siste årene har det vært umulig som følge av strenge regler for å unngå smitte med korona.

Klartale - 04 jan 23 kl. 16:00

Mer snø og vind i vente

Onsdag regner og snør det mye på både Østlandet og Sørlandet. Politiet har bedt folk om å la bilen stå parkert om det finnes andre alternativer for å komme seg fram.Det er meldt at det skal snø mye resten av onsdag og natt til torsdag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com