Mer

Thursday, 18 August, 07:39

Nyheter om Mer

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 03 jul 22 kl. 06:30

Her endrer prisen seg så fort at de lager nye sedler igjen

Du må betale stadig Mer for mat og energi. Slik er det i hele verden. Men det er nok få steder hvor prisen har endret seg like fort.

Klartale - 17 timer siden

Derfor streiker lærerne

Lærere streiker. Og fra mandag blir streiken større.Hva er de uenige om.

Klartale - 08 aug 22 kl. 06:00

Derfor må vi betale mye for strøm

Norge har jo masse energi, tenker du kanskje. Vi henter mye kraft fra vann. Men også fra vind, sol og litt gass.

Klartale - Igår: 13:08

Barneombudet mener skolen kan hindre at unge faller utenfor

– Det koster mye Mer å reparere og fikse for disse barna enn å forebygge, sier Inga Ejer Engh til Klar Tale. Hun er barneombud.Engh mener mye kan gjøres for at disse barna kan få det bedre.

Klartale - 03 aug 22 kl. 06:30

Synes maten er blitt veldig dyr

Korona-pandemien. Krigen i Ukraina. Oppgjøret til bøndene.

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:33

Du må fortsatt bruke mindre strøm

Høy strømpris har gjort at folk har spart på strømmen. Regjeringen vil gi folk Mer i støtte. Men det blir ikke Mer strøm av den grunn.

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg Merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

Klartale - 08 aug 22 kl. 08:16

Regjeringen vil betale Mer av strømmen din

Stortinget kan måtte avbryte ferien sin. Det avgjøres mandag. Årsaken er strømkrise.

Klartale - 27 jul 22 kl. 06:28

Korona komMer tilbake

– Vi må forberede oss på nye smittebølger i Norge. Allerede til høsten og vinteren, sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til avisa VG.Korona-viruset er her fortsatt.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

Klartale - 11 jul 22 kl. 11:45

Ukraina trenger ammunisjon

Russland angrep Ukraina 24. februar. Det er 137 dager siden og krigen fortsetter.

Klartale - 04 aug 22 kl. 08:31

Nå skal hun og andre presse regjeringen til å gjøre noe med strømkrisa

Strømmen er dyr i store deler av Norge. Det er lite vann i magasinene. Krigen i Ukraina gjør energien dyr.

NRK - 25 jul 22 kl. 17:54

Firedobling i antallet redningsoppdrag for Røde Kors

Siden 2007 har det vært en firedobling i antallet redningsoppdrag som Røde Kors har deltatt i. – Vi ser en økning av oppdrag på steder med de kjente turistmålene i høyfjellet og de litt Mer utfordrende gåturene, sier Jarle Bjørge Øverland, nestleder i Landsråd Røde Kors Hjelpekorps, til NRK. Mens det i 2007 ble gjennomført 196 redningsoppdrag, var tallet oppe i 868 i fjor.

Klartale - 03 aug 22 kl. 12:22

Hva skjer med al-Qaida nå som al-Zawahri er død?

Ayman al-Zawahri ble drept i et angrep fra USA denne helgen. Han er i flere tiår vært en av lederne i terrorgruppa al-Qaida. Han har vært etterlyst og jaget siden 2001, da han ble anklaget for å ha laget planen for terror-angrepet mot USA 11.

Klartale - 25 jul 22 kl. 06:30

Dette er landene det er farlig å være uenig med

Mohammed bin Salman er kronprins i Saudi-Arabia. Han ble kjent for mye av verden for fire år siden. Og han ble kjent for et drap på journalisten Jamal Khashoggi.

Klartale - 14 jul 22 kl. 06:30

Mer og Mer korona-smitte der nordmenn vil på ferie

Juli er en av de mest travle månedene for ferie i Europa. Samtidig sprer smitte med korona seg på store deler av kontinentet.Mange land er farget mørkerøde på den siste rapporten fra ECDC.

NRK - 09 aug 22 kl. 06:58

Rekordlav magasinfylling

Det kan bli strengere tiltak for å spare på vannet i Oslo. Den siste uken har magasinfyllingen i Maridalsvannet ligget på 66 prosent, langt under normalen. I et normalår ville magasinfyllingen i Maridalsvannet, som er drikkevannskilden i Oslo, vært på 88 prosent på denne tiden av året, opplyser Oslo kommune.

Klartale - 23 timer siden

1.300 nye lærere skal streike

Lærere streiker. Og fra mandag blir streiken større. 1.

NRK - Igår: 07:20

Mangler tilbud til psykisk syke i fengsel

En ny rapport fra Senter for omsorgsforskning viser at innsatte har Mer omfattende psykiske lidelser nå enn for 10–15 år siden. – Vi har ingen kompetanse til å ivareta innsatte som har så store psykiske lidelser som det vi ser i dag. De ansatte kjenner på en maktesløshet, forteller direktør i Kriminalomsorgen, Lise Sannerud.

Klartale - Igår: 06:00

Aldri vært så tørt på 500 år

Forskere er Mer og Mer sikker på at klimaendringene skjer raskere enn ventet. Lite regn og veldig varmt skaper probleMer for mange land.Frankrikes kjente vindistrikt har ei elv som heter Tille-elva.

NRK - Igår: 18:09

Statens Vegvesene stenger 14 bruer

Statens vegvesen stenger 14 fagverksbruer i tre Statens vegvesen har besluttet å stenge 14 fagverksbruer i tre, i påvente av at årsaken til brukollapsen på fylkesvei 254 på Tretten blir klar. Det skriver de i en pressemelding. Mandag kollapset Tretten bru i Gudbrandsdalen i Innlandet.

NRK - Igår: 13:29

Høytlesning viktig for barn

Forskning gjort under pandemien viser at høytlesning er essensielt for barns språkutvikling, rapporterer Senter for flerspråklighet ved Universitetet i Oslo. – Jo Mer foreldrene leste for barna og jo mindre passiv skjermtid de hadde, jo Mer utviklet språket seg. Så lite som 15 minutter høytlesning daglig og mindre passiv skjermtid hadde stor betydning for språkutviklingen hos de minste barna, sier forsker Natalia Kartushina..

Klartale - 24 jun 22 kl. 06:00

Abiy sier han er klar for tøffe fredssamtaler

Abiy og regjeringen har vært i krig med Tigrayfolkets frigjørings-front (TPLF) i 19 måneder. Da han sendte hæren mot Tigray var det for å få kontroll på den delen av landet igjen.Men det som skulle bli en kort krig, viste seg å bli alt annet enn det.

Klartale - I førrgår: 19:00

Vil gi alle bedre mulighet til å ytre seg

Hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge i 2022? Mandag kom svarer fra Ytringsfrihetskommisjonen. Da leverte de sin rapport til regjeringen.

NRK - 15 aug 22 kl. 06:40

Russisk desinformasjon florerer tross EU-forbud

Russiske desinformatører trenger ikke Mer enn å skifte konto på YouTube for å omgå EU-forbudet mot å publisere innhold fra RT og Sputnik. Nesten et halvt år etter at EU stengte de viktigste russiske propagandakanalene, publiseres innhold fra Sputnik og RT på over 250 ulike nettsider. De siste seks månedene har det prorussiske propagandamaskineriet jobbet godt og funnet mange veier rundt EU-forbudet.

Klartale - 27 jul 22 kl. 08:58

Ny flystreik får følger for reiser til og fra Norge

20.000 ansatte i flyselskapet Lufthansa er nå i streik. Det får følger for 134.

NRK - 13 aug 22 kl. 21:34

Russland leverer ekstra gass til Ungarn

Ungarn sier lørdag at Russland har begynt å levere ekstra gass til landet etter at den ungarske utenriksministeren besøkte Moskva i juli. Ungarns utenriksminister sa fredag handelssamtaler med Russland førte til en avtale der Gazprom skal levere «Mer enn det som allerede er kontraktsfestet». – Det er regjeringens plikt å sørge for trygg forsyning av gass til landet, og det lever vi opp til, skriver Tamas Mencer i departementet på Facebook.

VG - 04 aug 22 kl. 15:30

Stoltenberg med klart ønske til Støre: Send Mer våpen

UTØYA (VG) Norge må bidra med Mer våpen til Ukraina i tiden som komMer, mener Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. Det innebærer å be forsvarsindustrien om å produsere Mer våpen, sier han til VG..

VG - 04 aug 22 kl. 15:30

Stoltenbergs ønske til Støre: Send Mer våpen

UTØYA (VG) Norge må bidra med Mer våpen til Ukraina i tiden som komMer, mener Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. Det innebærer å be forsvarsindustrien om å produsere Mer våpen, sier han til VG..

Klartale - 04 aug 22 kl. 14:22

Vedum lover Mer i støtte til strøm

Strømmen er fortsatt dyr i Norge. Partiene i opposisjon på Stortinget vil presse regjeringen til en bedre ordning med støtte.Men nå lover finansministeren at det komMer.

Klartale - 04 aug 22 kl. 09:52

FHI tror det blir flere smittede etter ferien

– Det er fortsatt en situasjon som er vanskelig å forutsi. Vi er forberedt på at det blir Mer smitte igjen når folk komMer tilbake etter ferien i somMer, sier Trygve Ottersen. Han er direktør for smittevern ved Folkehelse-instituttet (FHI).

NRK - 12 aug 22 kl. 16:00

Mer enn 150 gribber døde av forgiftning sør i Afrika

Over 150 utrydningstruede gribber døde av forgiftning ved to ulike hendelser i Botswana og Sør-Afrika, opplyser naturvernere fredag. Mer enn 50 hvitryggribber ble funnet døde i Chobe nord i Botswana fredag, mens rundt 100 andre døde gribber ble oppdaget i Kruger nasjonalpark i Sør-Afrika dagen før, ifølge Vulpro, en organisasjon som jobber for vern av gribber. I begge tilfellene døde gribbene etter å ha spist av døde bøfler som det angivelig var plantet gift i, sier Kerri Wolter i Vulpro.

NRK - 12 aug 22 kl. 10:37

California med nye tiltak for å møte vannmangelen

Etter to tiår med tørke må California nå gjøre drastiske tiltak for å sikre nok vann til innbyggerne, sier guvernør Gavin Newsom. – Klimaendringene innebærer at tørke ikke lenger er noe som bare varer et par år om gangen. Tørken er nå permanent her på vestkysten, sa Newsom.

Aftenposten - 12 aug 22 kl. 09:55

Rekdal forventet Mer. Nå har han fått svar på tiltale fra RBK-profilen

Tidlig i sesongen pekte Kjetil Rekdal og Carlo Holse selv på at de forventet Mer av dansken..

Dagbladet - 12 aug 22 kl. 06:16

- Et skifte i krigen

Ekspertene Tom Røseth og Arne Bård Dalhaug mener at det blir Mer og Mer sannsynlig at Ukraina står bak eksplosjonene på en flybase på Krim-halvøya. I så fall vil det representere et skifte i krigen, ifølge Røseth. Mens Dalhaug spør seg om noen har turt å fortelle det til Russland-president Vladimir Putin..

Aftenposten - 11 aug 22 kl. 23:45

Vedum: Vi må bruke mindre oljepenger neste år

– Det er kjempeenkelt å bevilge Mer penger. Problemet nå er at vi kan skape en krise hvis vi bevilger Mer penger, sier….

Klartale - 16 jul 22 kl. 07:00

Mange velger bort alkohol når de vil ha en drink

De to siste årene har folk handlet Mer på Vinmonopolet. Årsaken er at grensa til Sverige har vært stengt under deler av korona-pandemien.Men nå er grensa åpen igjen.

E24 - 11 aug 22 kl. 11:10

Børsfest for Kahoot: – Mer kjøtt på beinet

Den digitale læringsplattformen Kahoot stiger voldsomt på børs. Fremtidsutsiktene er blitt Mer troverdige, ifølge analytikere..

NRK - 02 aug 22 kl. 02:03

Fare for Mer regn og flom i Kentucky

Flommen i Kentucky har krevd 37 liv, og hundrevis er fortsatt ikke gjort rede for, sier guvernør Andrew Beshear. Ifølge Beshear fryktes det derfor at tallet på omkomne etter forrige ukes uvær vil stige ytterligere, og det er også meldt om Mer regn og fare for Mer flom i fjellområdet Appalachene. Områdene som er rammet, er blant USAs fattigste, og hele småsamfunn i Appalachene er skylt bort av elver og bekker som har gått over sine bredder.

VG - 10 aug 22 kl. 22:01

Søkkvått i nord – og det komMer Mer

Mens Østlandet forbereder seg på en runde med skikkelig somMervarme, er det søkkvått lenger nord: På Helgeland har det kommet over 100 millimeter regn de siste tolv timene, og utover kvelden skal det komme enda Mer..

Klartale - 09 aug 22 kl. 10:34

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.

Aftenposten - 15 minutter siden

Kan bli dobbelt rentehopp: Så mye dyrere kan boliglånet bli

Snittnordmannen må ut med over 900 kroner Mer i måneden på boliglånet fremover, om de fleste økonomene får rett i sine….

NRK - 1 time siden

Flere drept og mange savnet etter flom nordvest i Kina

Fire mennesker er bekreftet omkommet og 27 andre er meldt savnet etter styrtflod nordvest i Kina, opplyser lokale myndigheter. Det er igangsatt en søk- og redningsaksjon, het det i en uttalelse torsdag. Styrtfloden fant sted i en fjellregion i Datong fylke i Qinghai-provinsen.

NRK - 3 timer siden

Trumps tidligere finanssjef ventes å tilstå skattelovbrudd

Allen Weisselberg, tidligere finanssjef i Trump Organization, ventes å erkjenne å ha brutt skattelover torsdag, får nyhetsbyrået AP opplyst. AP skriver at innrømmelsen vil være en del av en avtale der Weisselberg også går med på å vitne om ulovlig forretningspraksis i ekspresidentens selskap. Weisselberg er siktet for å ha mottatt Mer enn 1,7 millioner dollar under bordet fra Trump Organization over flere år, blant annet i form av ubeskattede goder som leie, betaling av bilutgifter og studieutgifter.

Klartale - 12 maj 22 kl. 14:47

Vedum hadde ingen løfter om Mer hjelp med penger

Torsdag ble det kjent hva finansminister Trygve Slagsvold Vedum og resten av regjeringen vil endre i sine budsjetter. Staten skal bruke mindre penger enn de hadde planer om, sa Vedum. Det er for å hindre at folk må betale Mer i renter på lån.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com