Mer

Fredag, 07 Mai, 19:31

Nyheter om Mer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 timer siden

Mer ensomhet under pandemien

Koronapandemien ser ut til å ha ført til Mer ensomhet, ifølge en undersøkelse fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Økende smittefrykt og mindre kontakt med andre kan være blant årsakene, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB). Tallene for 2020, basert på Livskvalitetsundersøkelsen som ble gjennomført fra 9.

NRK - 04 mai 21 kl. 18:15

Over 10 milliarder i kontantstøtte

Kontantstøtteordningen har passert 10 milliarder kroner. Ordningen har gitt økonomisk støtte til Mer enn 37.000 virksomheter siden pandemiens utbrudd.

NRK - 30 april 21 kl. 14:00

Høy oppslutning om vaksinasjon

Oppslutningen om koronavaksinasjon er høy, samtidig som type koronavaksine har betydning. Det viser befolkningsundersøkelsen med Mer enn 65 000 deltakere fra Den norske mor, far og barn undersøkelsen og Den norske influensaundersøkelsen. – Vi ser at sannsynligheten for å takke ja er avhengig av hvilken vaksine de blir tilbudt.

NRK - 1 time siden

Islamister herjer i Burkina Faso

Mer enn 17.500 mennesker er blitt fordrevet fra sine hjem på grunn av voldshandlingene i Burkina Faso de siste ti dagene, opplyser FN. Minst 45 personer er blitt drept i volden som har blusset opp i Burkina Faso den siste tiden.

NRK - 19 timer siden

Truer med Mer hemmelighold

Høyre mener en avgradering av deler av EOS-rapporten om Frode Berg-saken kan føre til Mer hemmelighold. Opposisjonen på Stortinget reagerer sterkt på truslene. Høyre får støtte fra Fremskrittspartiet i Stortingets representantskap, og har dermed flertall..

VG - 19 timer siden

Les dagens VG her!

Lavt inntak av D-vitamin syntes å øke risikoen for å bli smittet av covid-19 – og også øke risikoen for et Mer alvorlig sykdomsforløp. Det viser en stor, norsk studie. Kan tran være en del av løsningen på vei ut av pandemien?

Aftenposten - 20 timer siden

Dette smitteverntiltaket er leger Mer kritiske til enn resten av befolkningen

Støtten til smitteverntiltak er jevnt over stor i befolkningen. Men leger er Mer kritiske til å stenge skoler og….

VG - Igår: 14:50

Helse handler om mye Mer enn tall på vekten

Det er lett å avfeie både «No diet day» og «Fat liberation month» som gode unnskyldninger for tjukke folk til å forbli tjukke, men det handler om mye Mer enn et tall på vekten..

VG - Igår: 14:50

Helse handler om mye Mer enn et tall på vekten

Det er lett å avfeie både «No diet day» og «Fat liberation month» som gode unnskyldninger for tjukke folk til å forbli tjukke, men det handler om mye Mer enn et tall på vekten..

NRK - 04 mai 21 kl. 06:44

Blinken kritiserer Kina

USAs utenriksminister Anthony Blinken anklager Kina for å ha begått folkemord mot den muslimske minoriteten i landet. - Vi har de siste årene vært vitne til at Kina opptrer stadig Mer undertrykkende hjemme og Mer aggressivt i utlandet, sier Anthony Blinken. Blinken vil delta i et toppmøte i FNs sikkerhetsråd fredag, som blir ledet av Kinas utenriksminister..

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 11:54

Ny sparkesykkel-lov er klar – vil gi kommunene Mer makt

Stortingsflertallet er enige om en ny lov som gir kommunene Mer makt til å regulere utleie av elsparkesykler..

Aftenposten - 30 april 21 kl. 15:29

Obos blir Mer og Mer spinnvilt

Dusinvis med «boligsøkende» Obos-direktører forsøker å slå ned medlemsopprøret..

NRK - 29 april 21 kl. 07:18

Equinor Mer enn dobler resultat

Equinors justerte resultat ble på 5,5 milliarder dollar i 1. kvartal av 2021, Mer enn doblet fra samme kvartal i fjor da selskapet fikk et resultat på 2,1 milliarder dollar. Justert driftsresultat er på 2,66 milliarder dollar etter skatt, melder E24..

Klartale - 28 april 21 kl. 13:38

Vi må forske Mer på sykdomMer som kvinner får

Kvinner lider i årevis eller får behandling som ikke er god nok. Det må forskes Mer sykdomMer som kvinner får..

E24 - 28 april 21 kl. 13:02

Daniel Franck og Ulrikke Døvigen selger Oslo-hus til 24 millioner

«Townhouse» på Mer enn 300 kvadratmeter på St. Hanshaugen blir for mye plass. Nå vil ekteparet selge for 11 millioner Mer enn de betalte for under ti år siden..

NRK - 3 timer siden

Over 1000 smittede i Danmark

For andre dag på rad er det registrert over 1.000 nye koronasmittede i Danmark det siste døgnet. 1.

NRK - 5 timer siden

Indisk variant truer gjenåpning

Helsedirektoratet og FHI skriver i en rapport til Helse- og omsorgsdepartementet (HOD) at den indiske varianten av koronaviruset truer gjenåpningsplanen. «Den eksponensielle veksten kan indikere at den indiske varianten er Mer smittsom enn den britiske, og den indiske varianten har nå overtatt i India.» «I Storbritannia dobler antall tilfeller med indisk variant seg ukentlig.

NRK - 7 timer siden

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er Mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 11 timer siden

Større kontroll av torskefisket

Det har i år vært en større og Mer effektiv kontroll med vinterfisket etter torsk. Fiskeridirektoratet har drevet kontroll både blant fiskerne på havet og ved mottakene på land. Det er ikke avdekket mange ulovligheter..

NRK - 16 timer siden

Rødgrønne med Mer oljekontroll

Arbeiderpartiet åpner for å vurdere å styrke Stortingets kontroll med investeringene på norsk sokkel, slik SV har ivret for. SV ønsker at Stortinget skal behandle alle investeringer over 5 milliarder kroner. I dag er grensa 20 milliarder..

NRK - 16 timer siden

LO gir 23 mill. til rødgrønt valg

LO bevilger 23 millioner kroner til de tre rødgrønne partienes valgkamp. Det er ti millioner Mer enn for fire år siden. Arbeiderpartiet får 15 millioner kroner, SV får fem millioner og Senterpartiet får tre millioner kroner, skriver Klassekampen..

E24 - 27 april 21 kl. 15:20

Meglerhus venter Mer byks for Fredriksens tørrlastaksje

Inntjeningen til tørrlastskip fortsetter å stige i april. Nå øyner SEBs analytikere Mer kurshopp for John Fredriksens Oslo Børs-rederi..

NRK - 22 timer siden

Mer uro rundt omtelling i Arizona

Eksperter i USA er skremt av den pågående omtellingen etter fjorårets valg i Arizona. Ifølge the Guardian er teknologien som brukes ukjent, og firmaet som har fått jobben støtter konspirasjonsteorier om valget. Stemmene er talt flere ganger fra før..

E24 - 27 april 21 kl. 10:50

Nordmenn brukte Mer tid på nettet i fjor

Nordmenn brukte Mer tid på internett i det første koronaåret. I snitt brukte befolkningen 3 tiMer og 22 minutter på internett på en gjennomsnittsdag..

VG - Igår: 18:50

Sto tiltalt for over 60 overgrep – så ble saken lagt bort

Over en periode på Mer enn 30 år slo minst syv pasienter alarm om Sverre Varhaugs terapi. Ingen av sakene endte i retten..

NRK - Igår: 17:58

IBM lover raskere datamaskiner

Det aMerikanske konsernet IBM har presentert ny teknologi som vil gjøre datamaskiner raskere og Mer energieffektive. Databrikker som er to nanometer tykke - to timilliontedeler av en centimeter - vil bli tatt i bruk om få år, får Reuters opplyst..

VG - Igår: 17:33

Corona-opprop i nord: 25 ordførere krever lettelser for breddeidretten

Lave smittetall, men fortsatt strenge begrensninger: Nå krever 25 ordførere fra landets øverste fylke at Regjeringen åpner for Mer breddeidrett..

NRK - Igår: 13:31

Mer trafikk i Oslo i år enn i fjor

Trafikken i Oslo i april i år har økt sammenlignet med april i fjor. Økningen er på 9 prosent, viser tall fra Fjellinjens bomstasjoner. Selv med en økning i år er trafikkmengden lavere enn det som var normalen før koronapandemien..

NRK - Igår: 11:49

54 millioner til psykisk helse

Helse sør-øst gir en tilleggsbevilgning på 53,8 millioner kroner til psykisk helsevern for barn og unge. Under pandemien har barn og unge fått flere og Mer alvorlige psykiske lidelser som følge av smitteverntiltak..

E24 - Igår: 08:04

Kahoot tapte Mer i første kvartal

Quizselskapet fortsatte den kraftige veksten på starten av året, men resultatet er fortsatt i minus..

VG - Igår: 07:01

Rekordmange fullfører bachelor

Aldri før har så mange vært studenter ved norske universiteter eller høyskoler – og for første gang fullfører Mer enn halvparten av bachelorstudentene på norMert tid..

E24 - Igår: 06:40

Panoro Energy og BW Energy fant ikke Mer olje på Hibiscus-feltet

– Vi er selvfølgelig veldig skuffet, uttaler Panoro Energys toppsjef, John Hamilton..

Dagbladet - Igår: 06:02

Men så liten er han ikke

Et bilde forteller kanskje Mer enn 1000 ord, men langt fra hele historien..

Dagbladet - Igår: 06:02

Men så liten er han ikke

Et bilde forteller kanskje Mer enn 1000 ord, men langt fra hele historien..

Dagbladet - Igår: 23:18

Vurderer bruk i butikker

Statsminister Erna Solberg opplyser at regjeringen har ambisjoner om å bruke coronasertifikatet til Mer enn bare større arrangementer, cruisereiser og pakkereiser..

VG - Igår: 20:36

Helsetilsynet om serieforbryteren: «Vi kan ikke bruke Mer tid på en historisk sak som dette»

Det offentlige helsevesenet henviste pasienter til den overgrepsdømte psykologen Sverre Varhaug. Men da VG ba om intervju, ville ikke Statens helsetilsyn stille opp..

Aftenposten - I førrgår: 19:00

Sosioøkonomiske forhold forklarer Mer enn 59 prosent av koronasmitte blant pakistanskfødte

FHI har ikke undersøkt hvor godt den gamle og den nye modellen passer til dataene..

NRK - I førrgår: 15:55

Politiet i Rogaland tar selvkritikk

Sør-Vest politidistrikt sier de vil være Mer aktive og bryte opp arrangementer tidligere dersom de frykter bruidd på smittevernreglene. Det er konklusjonen etter et internt møte etter russedåpen på Jæren, Opptil 500 russ var samlet uten smittevern..

NRK - I førrgår: 13:18

Vurderer testing ved arrangement

Regjeringen vurderer bruk av koronasertifikater og testing ved inngangen til større utendørsarrangementer i somMer, opplyser kulturminister Abid Raja. – Vi må utrede Mer hvordan vi praktisk og juridisk skal få det til, sier Raja..

VG - I førrgår: 13:05

Erna Solberg: Tror på Mer åpning mot slutten av mai

Det såkalte R-tallet i Norge ligger nå på 0,7. Det gir statsministeren håp om ytterligere lettelser i coronatiltakene mot slutten av denne måneden..

E24 - I førrgår: 13:07

Erna Solberg: Tror på Mer åpning mot slutten av mai

Det såkalte R-tallet i Norge ligger nå på 0,7. Det gir statsministeren håp om ytterligere lettelser i coronatiltakene mot slutten av denne måneden. Snart håper regjeringen også på å ha et sertifikat klart for de som er vaksinert..

Aftenposten - I førrgår: 12:43

Vaksinerte får flere lettelser

Regjeringen ønsker å bruke koronapass til å åpne opp Mer. Derfor har de sendt et lovforslag om bruk av koronapass….

Aftenposten - I førrgår: 12:43

Vaksinerte får flere lettelser – kan bli mulig å reise til EU-land i juni

Regjeringen ønsker å bruke koronapass til å åpne opp Mer. Men allerede onsdag gjorde de en rekke lettelser for….

VG - I førrgår: 12:30

Opplysninger til VG: Abid Raja vil avsløre Mer om festivalsomMeren

Kulturminister Abid Q. Raja legger frem retningslinjene for årets store kulturelle arrangementer på Regjeringens pressekonferanse onsdag..

VG - I førrgår: 10:29

Støre krever at lærerne må flyttes frem i vaksinekøen

Ap-leder Jonas Gahr Støre krever at lærere og skoleansatte nå flyttes frem i vaksinekøen. Statsminister Erna Solberg (H) svarer, og sier at andre grupper er Mer utsatt for smitte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt