Mer

Søndag, 25 Juli, 18:52

Nyheter om Mer

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 08 juli 21 kl. 13:33

Norges svar på 22.juli var Mer kontroll

Mer demokrati, Mer åpenhet og Mer humanitet. Men aldri naivitet. Det var det offisielle Norges «svar» på hvordan vi skulle møte terrorangrepet 22.

VG - 22 juli 21 kl. 16:03

Støre: – Vi er Mer utsatt i dag enn i 2011

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre sier vi er Mer utsatt for trusselen fra høyreekstreme i dag enn i 2011 – og ber høyresiden ta et særlig ansvar..

NRK - 11 juli 21 kl. 11:37

Tusenvis evakuert etter flom i Kina

Kraftig nedbør og flom har tvunget Mer enn 4600 folk til å evakuere fra den sørvestlige provinsen Sichuan i Kina, melder Reuters. Enn så lenge er det ikke meldt om skadede eller døde. Søndag ber kinesiske myndigheter innbyggere om å forberede seg på Mer uvær.

NRK - 19 juli 21 kl. 14:40

− Uakseptabelt og svært alvorlig

Det er i dag blitt kjent at regjeringen vurderer at IT-angrepet på Stortinget i mars ble gjennomført fra Kina. – Angrepet var uakseptabelt og svært alvorlig, og det må forventes at kinesiske myndigheter gjør det de kan for å hindre at slike IT-angrep skjer. Angrep på Stortinget er angrep på vårt demokrati, sier stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

E24 - 18 juli 21 kl. 19:08

Veldedige organisasjoner sitter på store pengebinger: Handikapforbundet mener pengeinnsamling koster Mer enn det smaker

Ideelle organisasjoner har store pengebinger og samler inn flere hundre millioner i året. Handikapforbundet mener innsamling koster Mer enn det smaker..

NRK - 18 juli 21 kl. 09:38

Bare elleve influensatilfeller

Det har vært tilnærmet fravær av influensa i sesongen 2020–2021. Det har vært registrert Mer enn 11.000 koronatilfeller i Norge for hvert influensatilfelle i Norge i årets influensasesong, skriver NTB.

NRK - 20 juni 21 kl. 10:53

Politiet tror volden dobler seg

Politiet i Trøndelag har i en ny rapport forsøkt å analysere hvordan gjenåpningen av samfunnet komMer til å påvirke kriminaliteten, skriver NTB. I grove trekk er dette somMeren politiet ser for seg: * Minst en dobling av saker med vold, beruselse, ordensforstyrrelser, bortvisning og pålegg er sannsynlig. * Mindre deling og nedlasting av overgrepsmateriale.

VG - 16 juli 21 kl. 15:07

Klimaforsker om flommen: – KomMer Mer ekstremregn fremover

Minst 126 personer er døde etter kraftig uvær og flom i Mellom-Europa. Ifølge klimaforsker Bjørn Samset må verden stålsette seg for Mer ekstremregn i årene fremover – og sikre infrastrukturen..

NRK - 45 minutter siden

Indonesia forlenger nedstenging

Indonesia har besluttet å forlenge den delvise nedstengningen av landet med en uke, men gir noen lettelser til næringslivet. Landet innførte strenge tiltak grunnet en ny smittetopp den siste tiden, som gjorde landet til episenter for koronasmitten i Asia. President Joko Widodo sier at utbruddet, som har krevd 83.

Aftenposten - 8 timer siden

Han fikk fredsprisen etter bare et år ved makten. Nå blir han stadig Mer brutal.

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali lovet full ytringsfrihet da han vant fredsprisen..

E24 - 10 timer siden

Kaffeprisen doblet på ett år: – Redd prisen skal øke Mer

Kaffebønder opplever ekstrem tørke og frost på samme tid. Nå frykter kaffebrenner at prisen skal fortsette å skyte oppover..

Klartale - 12 timer siden

Flere drar på skattejakt med metallsøker

Det blir stadig Mer populært å dra på jakt etter arkeologiske skatter med metallsøker..

NRK - 17 timer siden

Vatikanet minsket underskuddet

Vatikanstaten endte fjoråret med et underskudd på 66,3 millioner euro. Det var mindre enn ventet og et bedre resultat enn året før. Tapet tilsvarer nesten 700 millioner kroner med dagens kurs.

VG - 23 timer siden

Flere fullvaksinerte smittet i Sogndal: – Gir oss grunn til å tro at vaksine gir dårlig vern mot smitte

Kommuneoverlege er bekymret for at vaksinen kan gi dårligere vern mot smitte enn først antatt. – Jeg tror vi må bli Mer bevisste på at fullvaksinerte fortsatt kan utgjøre en smittefare for andre, sier Nakstad..

VG - 23 timer siden

Flere vaksinerte smittet i Sogndal: – Gir oss grunn til å tro at vaksine gir dårlig vern mot smitte

Kommuneoverlege er bekymret for at vaksinen kan gi dårligere vern mot smitte enn først antatt. – Jeg tror vi må bli Mer bevisste på at fullvaksinerte fortsatt kan utgjøre en smittefare for andre, sier Nakstad..

NRK - Igår: 18:14

Mer regn i vente i Tyskland

Nye regnmengder skaper uro vest i Tyskland, bare dager etter at uvær førte til flomMer som kostet minst 179 personer livet. Leder for nødetatene i regionen, Begona Hermann, sier at værmeldingene viser at enkelte områder kan få kraftige byger og storm, og mellom 30 og 40 liter regn per kvadratmeter. Innbyggerne har fått tilbud om evakuering i flere av områdene som allerede er hardt rammet av flom..

NRK - Igår: 17:17

Alkohol-tabu blant norske prester

Mange norske prester peker på en stadig Mer åpen alkoholkultur i kristne miljøer. Men flere synes det er vanskelig å snakke høyt om at de er glad i å ta seg en øl. – Det skal ikke mye til før folk reagerer kraftig.

VG - Igår: 17:08

Alkohol-tabu blant norske prester

Mange norske prester peker på en stadig Mer åpen alkoholkultur i kristne miljøer. Men flere synes likevel det er vanskelig å snakke høyt om at de er glad i å ta seg en øl..

NRK - 15 juli 21 kl. 08:17

Tre av fire saMer diskrimineres

Under rosetoget etter terroren 22. juli i Oslo, ba kronprinsen om et Mer inkluderende samfunn. Likevel opplever tre av fire saMer diskriminering.

Dagbladet - Igår: 14:13

På tynn is

Filmen for deg som skulle ønske det var Mer vold i «Ice Road Truckers»..

Aftenposten - Igår: 09:42

En tanngard som bærer preg av sykdom og slitasje er Mer enn bare skjemmende for utseendet

Enten du er rørlegger, sykepleier, ufør eller en børsmegler, skal du få helsebehandling selv om du ikke har råd..

E24 - Igår: 09:38

EU-landenes statsgjeld øker

EUs medlemsland får stadig Mer i statsgjeld, og gjelden utgjør nå hele 93 prosent av landenes samlede bruttonasjonalprodukt..

NRK - Igår: 06:43

Hanoi koronastenges i 15 dager

Fra lørdag stenges Vietnams hovedstad Hanoi ned, mens et utbrudd rundt Mekong-deltaet sør i landet er i ferd med å spre seg. Ordren om nedstenging kom fredag og innebærer at det ikke er lov å møtes offentlig i grupper på Mer enn to personer. Bare offentlige kontorer, sykehus og nødvendige bedrifter kan holde åpent..

NRK - 14 juli 21 kl. 16:20

Stadig flere overdosedødsfall i USA

I 2020 ble det registrert flere overdosedødsfall enn noensinne før i USA, melder CNN. Mer enn 93.000 personer døde som følge av en overdose med narkotika i 2020.

Aftenposten - I førrgår: 15:16

Anmeldelse: Vanskelig å fatte at denne ikke er blitt gitt ut før

SumMer of Soul er på mange måter en Mer oppløftende og underholdende konsertfilm enn Woodstock..

VG - I førrgår: 12:20

Møt terror med inkludering

I år er det ti år siden massakren der altfor mange mennesker ble offer for hat. Vi lovte hverandre Mer demokrati og åpenhet, men undersøkelser viser at det har gått i motsatt retning siden 22. juli 2011.

Aftenposten - I førrgår: 09:19

Aftenposten beklager at artikkelen om MS Thorbjørn ikke ble løst på en Mer hensynsfull måte

10 år etter 22. juli får mediene et fortjent kritisk søkelys mot seg. I Aftenposten er det særlig én artikkel vi har….

E24 - I førrgår: 08:47

Borregaard investerer 144 mill. i Alginor

Industrikonsernet Borregaard vil spytte inn rundt 270 millioner kroner i biotek-selskapet Alginor. Nå planlegger det Haugesund-baserte selskapet å hente Mer penger, og vil gå på børs innen tre år..

NRK - I førrgår: 08:33

Elbiler dobler markedsandel i EU

Elbiler har Mer enn doblet sin markedsandel for salg av nye biler i Europa i årets andre kvartal, sammenliknet med samme periode i fjor. Det opplyser European Automobile Manufacturer Association i dag. Elbiler sto for 7,5 prosent av alle nye bilsalg i Europa i perioden april til juni.

NRK - I førrgår: 06:40

Kraftig smitteøkning i Ringerike

I Ringerike er 44 personer koronasmittet som følge av ungdomsfester sist helg. Antallet nærkontakter er Mer enn 450 og det er ikke kapasitet til å kontakte alle. Nå blir de smittede bedt om å få nærkontaktene til å teste seg.

VG - I førrgår: 03:02

Fanget på metro i ekstremvær: – Jeg kan ikke snakke Mer, vær så snill og hjelp

Flere hundre mennesker ble fanget inne i en vogn med vann opp til nakken. Nå får myndighetene kritikk for håndteringen av ekstremværet i Kina..

Dagbladet - I førrgår: 02:00

- Vil se Mer av dette

I flere dager har et kraftig uvær herjet i den kinesiske provinsen Henan. Så langt er det rapportert 25 dødsfall og 200 000 mennesker har evakuert hjemmene sine. Norsk meteorolog er redd fenomenet vil bli vanligere..

Aftenposten - I førrgår: 22:41

Jeg var overbevist om at vi ikke lot ikke terroristen vinne i 2011. Nå er jeg ikke så sikker.

Vi har fortsatt en jobb å gjøre, og jeg burde gjort Mer.

NRK - 22 juli 21 kl. 15:56

Støre: Høyresiden må heve stemmen

– Politikere på høyresiden må nå heve stemmen og trekke klarere grenser mot det høyreekstreme, ikke lukke øynene. Og religiøse ledere i trossamfunn må ta sitt lederansvar mot de som lytter Mer til dem. Det farlige er når vrangforestillinger normaliseres, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre..

Aftenposten - 22 juli 21 kl. 15:37

Det er et av verdens farligste land. Samtidig topper det «lykkelisten» til Gallup.

Mer stress og mindre smil. Pandemiåret har gitt folk flere negative følelser. Men noen land overrasker..

VG - 22 juli 21 kl. 11:44

Landslagssjefen etter OL-test: – Nora har Mer å gå på

TOKYO (VG) (Norge-Ungarn 32-22) En skadeplaget Nora Mørk (30) er stolt over å være tilbake i OL. Landslagssjefen mener hun bør heve seg når alvoret starter..

Dagbladet - 22 juli 21 kl. 01:21

- Vi kan ikke snu dette

Klimaforsker Bjørn Hallvard Samset tror vi vil få Mer ekstremvær - også i Norge..

NRK - 21 juli 21 kl. 22:50

Undersøker monkeypox-tilfelle

Mer enn 200 personer i 27 forskjellige delstater i USA spores nå, i fare for å ha blitt smittet av «monkeypox», et virus som gir symptoMer som likner kopper. Det oppgir aMerikanske myndigheter, ifølge BBC. Myndighetene frykter at de smittede har vært i kontakt med en mann fra Texas som først ble smittet i Nigeria.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 22:27

– Vi har fått Mer avansert utstyr. Men det må vi regne med at terroristene også har fått.

Beredskapen er skjerpet siden 22. juli 2011. Politi og forsvar har fått bedre utstyr..

E24 - 21 juli 21 kl. 20:32

Et fleksibelt månedskort kan gjøre togreisen billigere

Fra august vil Vy prøve ut «Smartpris» på ti togstrekninger på Østlandet. – Jeg er for Mer fleksible billetter, sier pendler Karl Jonatan Johansson..

Dagbladet - 21 juli 21 kl. 20:12

Dobbelt så mange drukner i Middelhavet

Middelhavet er nå den farligste sjøovergangen i verden. Antall mennesker som drukner på vei mot Europa har Mer enn fordoblet seg i forhold til i fjor, ifølge ny rapport..

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 19:00

Jeg var overbevist om at vi ikke lot terroristen vinne i 2011. Nå er jeg ikke så sikker.

Vi har fortsatt en jobb å gjøre, og jeg burde gjort Mer..

VG - 21 juli 21 kl. 16:35

Matprisene skyter i været i kriserammede Libanon

Familier i Libanon må bruker fem ganger Mer enn minstelønn på mat alene, viser ny rapport..

NRK - 21 juli 21 kl. 15:56

Matprisene skyter i været i Libanon

Familier i Libanon må bruker fem ganger Mer enn minstelønn på mat alene, viser en ny rapport fra Det aMerikanske universitetet i Beirut. Landets befinner seg i sin verste økonomiske krise noen gang, og inflasjonen skyter i været. Det libanesiske pundet har mistet 90 prosent av sin verdi overfor dollar..

VG - 21 juli 21 kl. 15:08

Skal revurdere bruk av tvang i helsesektoren: – Kan få stor betydning for pasienter og pårørende

Regjeringen foreslår lovendringer for bruken av tvang i helse- og omsorgstjenesten. Målet er å gi pasientene Mer rettssikkerhet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt