Menn

Sunday, 05 December, 20:43

Nyheter om Menn

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 07 okt 21 kl. 10:38

Flere land stanser Moderna-vaksinen

Sverige og Danmark meldte onsdag at de stanser å gi korona-vaksinen fra Moderna til unge Mennesker. Årsaken er at den kan føre til betennelse i hjertet. Nå sier også Finland at de stanser Moderna-vaksinen.

NRK - 02 nov 21 kl. 09:34

Over 100 flere innsatte

I løpet av september ble det 113 flere innsatte i norske fengsler. Samtidig slapp fire forvaringsdømte Menn ut. 29.

NRK - 07 nov 21 kl. 08:32

Mistenker at Oslo-brann ble påsatt

Politiet mistenker at brannen i et kafélokale i en bygård i Gamlebyen ble påsatt, og ser alvorlig på saken. To Menn ble sett løpe fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen i Oslogate på St.

VG - 21 okt 21 kl. 14:49

Færre unge Menn stemte ved valget

Valgets store tapere er unge Menn. Ferske tall viser at kjønnsforskjellen er aller størst hos unge mellom 18-24 år, der langt flere kvinner enn Menn brukte stemmeretten..

NRK - 02 nov 21 kl. 13:40

50 våpen beslaglagt i Oslo i år

Hittil i år har politiet øst i Oslo beslaglagt 50 skytevåpen. På ti uker er åtte unge Menn skutt i byen. – Det er veldig mye.

NRK - 02 nov 21 kl. 03:09

Juryen i Rittenhouse-rettssaken kla

Juryen i rettssaken mot Kyle Rittenhouse, 17-åringen som skjøt og drepte to Menn i en demonstrasjon mot politivold i USA i fjor, er oppnevnt. Dermed er det klart for at innledningsforedragene kan starte tirsdag morgen. Juryen skal avgjøre om Rittenhouse handlet i selvforsvar, som hans advokat hevder, eller om han handlet med overlegg da han august i fjor skjøt og drepte to Menn og såret en tredje med en halvautomatisk rifle.

NRK - 02 nov 21 kl. 03:09

Juryen i Rittenhouse-rettssaken klar

Juryen i rettssaken mot Kyle Rittenhouse, 17-åringen som skjøt og drepte to Menn i en demonstrasjon mot politivold i USA i fjor, er oppnevnt. Dermed er det klart for at innledningsforedragene kan starte tirsdag morgen. Juryen skal avgjøre om Rittenhouse handlet i selvforsvar, som hans advokat hevder, eller om han handlet med overlegg da han august i fjor skjøt og drepte to Menn og såret en tredje med en halvautomatisk rifle.

NRK - 17 okt 21 kl. 14:37

Nobelprisar til eldre, kvite Menn

Under 5 prosent av dei vitskaplege nobelprisane har sidan 1901 gått til kvinner. Blant årets prisvinnarar er det ei kvinne og tolv Menn. Nobelprisane i fysikk, kjemi og medisin går tradisjonelt til eldre, kvite Menn som er knytt til universitet i USA og Europa, viser tal frå eit forskingsprosjekt.

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 10:19

To Menn ble skadet i skyting i august. Ennå er ingen pågrepet.

To Menn ble alvorlig skadet etter å ha blitt skutt midt i et boligfelt på Trosterud i Oslo 25. august..

NRK - 11 okt 21 kl. 15:48

Isabelle Pedersen vrakes

Hekkeløper Isabelle Pedersen er ikke tatt ut til landslaget kommende sesong. Det ble klart da landslaget i friidrett ble presentert mandag. Sportssjef i friidrettsforbundet, Erlend Slokvik, tok da ut friidrettslandslaget med utøvere som satser mot OL i Paris i 2024.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:11

17-åring nekter drap i Göteborg

17-åringen som er tiltalt for å ha skutt og drept en politimann i Göteborg i sommer, sier han er sikker på at han var langt unna åstedet drapskvelden. Tiltalte er fra før dømt for et drapsforsøk som skjedde da han var 15 år. Han er også tiltalt for drapsforsøk på tre unge Menn like før drapet på politimannen.

NRK - 25 okt 21 kl. 02:28

Ei kvinne og to Menn sakna i elv

Dei tre som er sakna i Tokagjelet i Hardanger, er ein kvinne og to Menn, og dei var på veg til ei hytte i ein robåt. Det seier innsatsleiar Synnøve Malkenes i Vest politidistrikt. leitinga langs Tokagjelselva held fram i natt med store styrkar..

VG - 09 nov 21 kl. 09:27

Siv Jensen i ny bok: Åpen om kjærester og rykteflom

Siv Jensen skriver om ryktene om at hun er lesbisk og tar et oppgjør med journalister som behandler kvinner annerledes enn Menn..

NRK - 08 nov 21 kl. 19:39

Stoppet stor gruppe av migranter

Polske myndigheter sier de har stanset en stor gruppe migranter i å ta seg inn i landet fra Hviterussland, i det som omtales som et koordinert forsøk. Hundrevis eller tusenvis av migranter og flyktninger forsøkte å storme grensa mellom Hviterussland og Polen mandag ved å klippe seg gjennom gjerdet eller bruke lange stokker og greiner til å klatre over. Det polske innenriksdepartementet la ut en video der polske grensevakter bruker en kjemisk spray mot Menn som forsøker å klippe seg gjennom piggtråd.

NRK - 08 nov 21 kl. 17:33

Johansen med klar beskjed

Byrådsleder Raymond Johansen møtte mandag justisministeren for å diskutere skyteepisodene i Oslo. Der krevde Johansen nok politiressurser. – Mitt budskap til ministeren var tydelig: Det er viktig at det er nok politiressurser i Oslo, til både forebygging, tilstedeværelse og etterforskning.

NRK - 08 nov 21 kl. 01:03

Mistenker påtent brann

Politiet i Oslo mistenker at en brann i St. Halvards gate i Gamlebyen i Oslo sent søndag kveld var påsatt. Brannen ble raskt slukket.

NRK - 07 nov 21 kl. 22:25

Buss kapret i Nord-Irland

Politiet i Nord-Irland melder at en buss er kapret like utenfor Belfast, skriver Reuters. Alle passasjerene skal ha blitt beordret til å forlate bussen før den ble kapret av fire Menn, ifølge nyhetsbyrået..

VG - 23 okt 21 kl. 09:21

Expressen: Einár ble jaget av maskerte Menn

Vitner skal ha sett maskerte Menn jage rapartisten Einár kort tid før drapet. Og svenske medier skriver om filmsnutter av pistolMenn som sirkulerer på sosiale medier..

NRK - 07 nov 21 kl. 19:54

Har gjort nytt funn i Pompeii

Arkeologer har funnet restene av et «slaverom» under nye utgravinger i oldtidsbyen Pompeii, som ble ødelagt i et vulkanutbrudd i år 79, skriver NTB. I en villa noen hundre meter fra Pompeii har de funnet et godt bevart rom som en slavefamilie trolig bodde i. Rommet fungerte også som lager.

VG - 07 nov 21 kl. 19:29

Liverpool snublet mot West Ham etter selvmål: – Historisk triumf

(West Ham United – Liverpool 3–2) West Ham sjokkåpnet mot Liverpool og tok ledelsen etter kun fire minutter. Gjestene kjempet i sluttminuttene, men klarte ikke å holde imot David Moyes’ Menn. Dermed er London-klubben oppe på tredjeplass i Premier League..

NRK - 07 nov 21 kl. 11:03

Politiet til Fædrelandsvennen: Livstruende

– Det er snakk om livstruende skader, sier politiadvokat Vanja Bruvoll til Fædrelandsvennen etter slagsmålet i Grimstad lørdag kveld. Tre personer er siktet for grov kroppsskade. Alle de involverte er «godt voksne» Menn, sier Bruvoll til avisen..

VG - 07 nov 21 kl. 10:26

Tre siktet etter alvorlig voldshendelse i Grimstad

Tre voksne Menn er siktet etter en alvorlig voldshendelse i Grimstad lørdag..

VG - 07 nov 21 kl. 10:26

Tre siktet etter voldshendelse i Grimstad - én livstruende skadet

Tre voksne Menn er siktet etter en alvorlig voldshendelse i Grimstad lørdag..

VG - 07 nov 21 kl. 10:26

En død etter voldshendelse i Grimstad lørdag

Tre voksne Menn er siktet etter hendelsen..

NRK - 06 nov 21 kl. 19:17

SOHR: Bil kjørte på mine - 7 drept

En bil kjørte på en landmine i Homs-provinsen i Syria, og alle de sju som satt i bilen, ble drept, skriver NTB. Fire Menn, to kvinner og et barn mistet livet, alle var sivile, opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Bilen kjørte på en vei like utenfor den historiske byen Palmyra da den traff minen lørdag.

NRK - 04 nov 21 kl. 22:59

Bodø/Glimt tok poeng i Roma

Det så lenge ut til at Bodø/Glimt skulle stikke av med nok en seier mot Roma i conferenceligaen torsdag, men det ble «bare» 2-2. Både Ola Solbakken (23) og Erik Botheim (21) sjokkerte José Mourinhos Menn i deres egen storstue. I forkant gjorde Mourinho sju endringer for å revansjere det bitre 6-1-tapet i Bodø..

VG - 04 nov 21 kl. 17:09

Filmmagasin: «Eternals» stoppet på grunn av Menn som kysser

Ifølge Hollywood Reporter er det et homofilt par i filmen som kan være grunnen til at superheltfilmen stoppes i Saudi-Arabia, Qatar og Kuwait..

NRK - 04 nov 21 kl. 09:38

Dødstala stig i Nigeria

Fleire døde personar er funne i ruinane av høgblokka som raste saman i Nigerias største by Lagos måndag. Talet på døde er no 36 personar. 33 Menn og tre kvinner er bekrefta omkomne.

NRK - 04 nov 21 kl. 09:35

140 smitta i Trondheim

Etter at byen nådde ny smittetopp onsdag, er smittetala litt lågare i dag. Torsdag er det registrert 140 nye smitta i Trondheim. 80 er Menn og 60 er kvinner..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 22:43

Ny lov skulle sørge for kjønnsbalanse. Noe helt annet skjedde.

Samtidig som Menn arver makten, sliter kvinner med å få tillit hos den japanske befolkningen.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 16:18

Tre Menn drakk øl og så på fotball. Kun én kom tilbake. Nå eskalerer krigen for alvor.

Krigen i Etiopia eskalerer nå for alvor. Det kan bli starten på slutten..

NRK - 18 okt 21 kl. 21:17

Kvinnelig forfatter var tre Menn

Fredag kveld mottok forfatter Carmen Mola en litteraturpris i sitt hjemland, Spania. Men da Mola kom for å motta prisen, var det ikke én kvinne, men tre Menn, som entret scenen. Jorge Díaz, Agustín Martínez og Antonio Mercero har nemlig skrevet alle bøkene under et kvinnelig pseudonym.

VG - 02 nov 21 kl. 19:45

To Menn døde etter fall i konserthus i Uppsala

To personer er døde etter at én person falt flere meter i et konsertlokale i Uppsala i Sverige..

NRK - 02 nov 21 kl. 13:50

Seks personer kidnappet i Nigeria

Bevæpnede Menn bortførte seks personer fra et universitet i Nigerias hovedstad Abujas tirsdag. Kidnapperne skal ha kommet tidlig på morgenen og vært på området i rundt to timer før politiet kom til stedet. De tok med seg fire ansatte ved skolen og to barn.

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 08:00

En for utleverende roman om håpløse Menn i litteraturbransjen

En for utleverende roman om håpløse Menn og usikre kvinner i litteraturbransjen..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 14:11

Menn dominerer i Oslo Ap. Men det var partiets velgere som skjøv kvinner ut av bystyret.

Skal noe gjøres, må valgloven endres, mener Oslo Aps leder..

NRK - 01 nov 21 kl. 13:05

Åtte omkom i trafikken i oktober

Åtte personer mistet livet i trafikken i oktober, noe som bringer totalen hittil i 2021 opp til 79. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor. Fem bilførere, to bilpassasjerer og én motorsyklist mistet livet i trafikken i oktober.

NRK - 01 nov 21 kl. 07:13

USA utsetter Moderna for ungdom

Amerikanske myndigheter har utsatt godkjenningen av Modernas koronavaksine for 12-17-åringer, fordi de trenger mer tid til å vurdere potensielle bivirkninger. Det er særlig den økte faren for hjertebetennelse hos gutter og Menn som skal evauleres..

NRK - 01 nov 21 kl. 06:03

Nok et journalistdrap i Mexico

Journalisten Alfredo Cardoso døde søndag to dager etter at han ble skutt i Acapulco. Han er den andre journalisten som blir drept i Mexico på en uke. Cardoso ble kidnappet i forrige uke av maskerte Menn som brøt seg inn i hjemmet hans, ifølge Reportere uten Grenser (RSF).

NRK - 31 okt 21 kl. 22:52

20 drepne i Burkina Faso

20 Menneske vart drepne då væpna Menn gjekk til åtak på ein politistasjon i Burkina Faso søndag. 15 angriparar og fem politifolk vart drepne, ifølgje politiet. Angriparane kom seg unna med motorsyklar og ein politibil, melder DPA/NTB..

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 23:48

To av tre på friidrettslandslaget er Menn: – Tror flere gutter tør

70 prosent av friidrettslandslaget kommende sesong består av Menn. Én av kvinnene på landslaget tror det skyldes at….

VG - 15 okt 21 kl. 23:48

To av tre på friidrettslandslaget er Menn: – Tror flere gutter tør

70 prosent av friidrettslandslaget kommende sesong består av Menn. Én av kvinnene på landslaget tror det skyldes at herrene er modigere..

VG - 31 okt 21 kl. 08:53

Unge skiløpere går i samme løyper som proffene: – Vi har syndet

Han er en av Ski-Norges mest betrodde Menn. Nå lurer han på om han har sviktet de unge..

NRK - 31 okt 21 kl. 00:43

Politiet fryktar hemnaksjonar

På ti veker er åtte unge Menn skotne og drepne i Oslo. Politimeister Beate Gangsås seier til TV 2 seier at konfliktnivået mellom dei kriminelle miljøa i hovudstaden har auka og ho fryktar hemnaksjonar. Ho varslar «knallharde» tiltak mot valden..

NRK - 15 okt 21 kl. 09:38

Tre Menn tiltalt for kvitvasking

Tre Menn er tiltalt for kvitvasking av utbytte på 17 millionar kroner frå bedrageri i Belgia, økokrim i ei pressemelding..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt