Menn

Mandag, 14 Juni, 19:49

Nyheter om Menn

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 7 timer siden

Homofile får donere blod

Homofile og bifile Menn kan nå begynne å donere blod i Storbritannia. De vil imidlertid bli stilt spørsmål om deres nylige seksuelle oppførsel, helse og reiser, før en individuell risikovurdering foretas. De som har hatt samme seksualpartner de siste tre månedene, vil nå være kvalifiserte til å donere, melder AFP..

NRK - 9 timer siden

Fremstilles for varetektsfengsling

To Menn på henholdsvis 18 og 26 år blir i dag, mandag 14. juni, fremstilt for varetektsfengsling siktet for drap eller medvirkning til drap på en 19 år gammel mann. Alle tre er eritreere med lovlig opphold i Norge.

Klartale - 10 timer siden

19-åring drept i Sandefjord

To Menn er siktet for drap på en 19 år gammel mann i Sandefjord..

VG - 19 timer siden

For noen typer. De er allerede EM-vinnere.

KØBENHAVN (VG) Mens de engelske spillerne begynte å synge om at Gud må bevare dronningen, satte tre pregede Menn seg til rette på et podium i Helsingør..

Aftenposten - 19 timer siden

For noen typer. De er allerede EM-vinnere.

KØBENHAVN (VG) Mens de engelske spillerne begynte å synge om at Gud må bevare dronningen, satte tre pregede Menn seg til….

NRK - Igår: 13:37

Avhøres etter knivstikking

To Menn avhøres nå av politiet etter knivstikkingen i Sandefjord natt til søndag. Foreløpig er det ikke tatt ut siktelse mot noen av dem. En mann ble påført stikkskader, men er ikke livstruende skadet..

Aftenposten - Igår: 13:35

I den svenske forstaden styrer klanene. Da rundt 100 Menn gikk løs på hverandre, fryktet naboene krig.

Drapet skjedde midt på dagen, med politiet i nærheten. Så spredte ryktene og frykten seg..

NRK - Igår: 07:58

Slått med paraply

To Menn ble slått med en paraply og fikk kuttskader på Nærbø i Hå i natt. En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet, og kjørt i arrest. Politiet oppretter sak..

NRK - I førrgår: 12:51

Ni smittet i Trondheim

Fredag ble det registrert ni nye personer med koronasmitte i Trondheim. Det er fem Menn og fire kvinner. Sju er smittet av kjent nærkontakt, mens to foreløpig har uavklart smittevei.

NRK - 27 mai 21 kl. 15:45

Tre Menn dømt etter terror

En spansk domstol har dømt tre Menn til fengsel etter terroren i Barcelona i 2017. Mohamed Houli Chemlal og Driss Oukabir ble funnet skyldige i å ha tilhørt terrorcellen som sto bak angrepene og ble dømt til henholdsvis 53 og 46 års fengsel. Said Ben Iazza ble funnet skyldig i å ha samarbeidet med gruppen og ble dømt til åtte års fengsel.

Aftenposten - 26 mai 21 kl. 14:17

Sosial kontroll kan være nyttig for unge kriminelle Menn

Unge kriminelle Menn trenger troen på at et annet liv er mulig. Men hvorfor er det så vanskelig å hjelpe dem?.

NRK - 10 juni 21 kl. 08:30

To Menn skadd i Sokna

En tenåring og en mann i 60-årene er skadd i en frontkollisjon på Sokna i Ringerike. Begge kjøres til sykehus i ambulanse, men skadeomfanget er ukjent. Ulykken skjedde på Soknedalsveien.

VG - 09 juni 21 kl. 02:35

En av Australias mest ettersøkte: Slik hjalp han politiet uten å vite det

«Facebook-gangsteren» Hakan Ayik er en av Australias mest ettersøkte Menn. Etter operasjonen «Trojan Shield» kan han også ha fått kriminelle kolleger på nakken, advarer politiet..

NRK - 08 juni 21 kl. 16:14

Mladic dømt til livstid

Den tidligere bosnisk-serbiske generalen Ratko Mladic ble i dag dømt til livstid i fengsel for krigsforbrytelser og folkemord i Det internasjonale krigsforbrytertribunalet. Mladic ble dømt til livstid i fengsel i den første rettssaken mot ham i 2017, men anket dommen. Den ble tirsdag avvist av Det internasjonale krigsforbrytertribunalet.

NRK - 07 juni 21 kl. 19:37

To kinesere kidnappet i Niger

To kinesere er kidnappet i Niger, nær grensene til Mali og Burkina Faso, ifølge lokale myndigheter. – To kinesiske statsborgere ble kidnappet av væpnede Menn i Mbanga, sier Tillaberi-guvernør Tidjani Ibrahim Katiella til nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 19:05

Ny trøyemarkering fra Solbakkens Menn

For femte gang på like mange landskamper i år gjennomførte Ståle Solbakkens lag søndag en markering til støtte for….

NRK - 06 juni 21 kl. 13:13

15 nye smittede i Trondheim

I går, lørdag, ble det påvist koronasmitte hos 15 personer i Trondheim. Av disse er fem kvinner og ti Menn. Tolv er smittet av kjent nærkontakt, mens tre har uavklart smittevei.

NRK - 05 juni 21 kl. 14:09

Hyllet Handikapforbundet

Prinsesse Astrid trakk fram innsatsen Norges Handikapforbund har gjort for å bedre situasjonen til de funksjonshemmede i en tale til forbundet lørdag – Økt likebehandling hadde ikke vært tilfelle uten Norges Handikapforbund. Modige kvinner og Menn har gjennom tiårene arbeidet og kjempet for sine medMennesker, sa prinsesse Astrid, fru Ferner til Handikapforbundet lørdag, ifølge Kongehuset..

NRK - 05 juni 21 kl. 12:38

26 nye smittede i Trondheim

13 Menn og 13 kvinner ble registrert koronasmittet i Trondheim i går. Det melder kommunen i en pressemelding. Fem har foreløpig uavklart smittekilde, syv tilfeller ble meldt seint og er foreløpig ikke kartlagt.

Aftenposten - 05 juni 21 kl. 07:57

Laila Goody er forrykende i drama om lettkrenkede Menn

Laila Goody er forrykende i en birolle som gir assosiasjoner til 22. juli-terroristens liv..

NRK - 04 juni 21 kl. 13:51

Fortsetter søket i dag

Politiet i Agder søker nå med støtte fra politihelikopter og kystvakten etter to savnede Menn i sjøen utenfor Lindesnes fyr. De to ble meldt savnet for en uke siden etter at det ble funnet en tom båt i sjøen 26. mai.

NRK - 04 juni 21 kl. 13:25

Milliongave til KrFs valgkamp

To av Norges rikeste Menn, milliardærene Stein Erik Hagen og Christen Sveaas, gir én million hver til KrFs valgkamp i håp om å få statsminister Erna Solberg (H) gjenvalgt. – KrF er en viktig del av den borgerlige regjeringen, og vi ønsker å bidra til at den kan fortsette sitt gode arbeid også etter valget, sier Sveeas til Dagen. Pengene skal gå til KrFs mest påkostede valgkampanje noensinne, ifølge partiet..

Dagbladet - 03 juni 21 kl. 09:04

Knytter Pfizer til bivirkninger

Helsedepartementet i Israel oppgir at de har funnet en sannsynlig sammenheng mellom vaksinasjon med Pfizer-vaksinen og tilfeller av hjertemuskelbetennelse hos unge Menn. Legemiddelverket er ikke kjent med den påståtte sammenhengen..

NRK - 03 juni 21 kl. 03:57

Nobelkomiteen på tiggerunde

Pengenøden i Nobelinstituttet førte til en tiggerunde hos tre av Norges rikeste Menn, men alle sa nei. – Jeg kan bekrefte at vi for om lag fire år siden tok direkte kontakt med tre av Norges rikeste personer. Ingen var interessert i å støtte oss sier Olav Njølstad, direktør for Nobelinstituttet og sekretær for Nobelkomiteen, til Dagens Næringsliv..

NRK - 18 mai 21 kl. 11:05

Erkjente straffskyld for bedrageri

Carl Aksel Jansen, som har vært med i realityserien «Paradise Hotel», erkjente straffskyld for bedrageri, hvitvasking og ruskjøring i Oslo tingrett tirsdag. Rettssaken mot Carl Aksel Jansen og to andre Menn startet i Oslo tingrett tirsdag. Etter at den omfattende tiltalen hadde blitt opplest, erkjente Jansen full straffskyld for alle forholdene, bortsett fra to der han erkjenner delvis straffskyld, skriver TV 2.

NRK - 17 mai 21 kl. 07:27

Helsefare ved lange arbeidsdager

Lange arbeidsdager førte til 745.000 dødsfall knyttet til hjerneslag og hjertesykdom i 2016, viser en ny FN-studie. Studien konkluderer med at en arbeidsuke på 55 timer eller mer øker risikoen for slag med 35 prosent og hjertesykdom med 17 prosent sammenlignet med en arbeidsuke på 35 til 40 timer.

NRK - 01 juni 21 kl. 21:01

Søker etter norske astronauter

Den europeiske romfartsorganisasjonen (ESA) vil ha norske søkere til astronaut-stilling. I en pressemelding oppfordrer næringsminister Iselin Nybø (V) norske Menn og kvinner til å søke. – Norge har deltatt i det europeiske romfartssamarbeidet i snart 35 år.

NRK - 01 juni 21 kl. 07:03

Færre bodde på krisesentrene i fjor

I fjor bodde 1.668 voksne beboere på krisesentrene. Det er en nedgang fra 1.

NRK - 16 mai 21 kl. 15:13

Jakter flere Menn etter ran

Politiet jakter nå flere Menn etter at en mann ble utsatt for vold og ranet i sitt eget hjem i Hokksund lørdag kveld. Foreløpig er ingen pågrepet i saken, men politiet ser alvorlig på saken og har flere spor å gå etter, skriver Drammens Tidende..

NRK - 15 mai 21 kl. 22:12

Maskerte Menn tok seg inn i bolig

Flere maskerte Menn skal ha tatt seg inn i en bolig i Hokksund, skriver politiet på Twitter. Personen som meldte inn hendelsen skal være noe skadet av kniv, men politiet skriver videre at skadeomfanget er ukjent. Personen får behandling av ambulansepersonell.

NRK - 31 mai 21 kl. 09:37

34 nye smittede i Trondheim

Søndag ble det registrert 34 nye koronasmittede personer i Trondheim. Kommunen varsler skjerping av tiltakene mandag. Det dreier seg om ni kvinner og 25 Menn.

NRK - 15 mai 21 kl. 14:59

Legning skal ikke avgjøre

Det skal være livsførsel, ikke legning, som avgjør hvem som kan være blodgiver, mener Høyre. Landsmøtet stemte for formuleringen om at partiet vil sikre trygge blodleveranser gjennom objektive giverkriterier basert på livsførsel, ikke legning og funksjonsnedsettelse. I dag må Menn som har sex med Menn vente tolv måneder etter siste seksuelle kontakt før de kan gi blod..

NRK - 30 mai 21 kl. 21:55

Frykter mer homofobi i Barcelona

En organisasjon som jobber for rettigheter for LHBTQ-personer i Catalonia, nord i Spania, roper varsko om homofobi etter antallet angrep mot homofile har økt den siste tiden. Det skriver BBC. I løpet av helgen ble fem homofile Menn angrepet og skadet.

NRK - 14 mai 21 kl. 22:44

Fire pågrepet etter slåsskamp

Etter at en mann i 40-årene ble angrepet av åtte andre Menn i Skien fredag kveld, har politiet pågrepet fire Menn og satt dem i arresten. Politiet i byen forsøkte fredag kveld å få oversikt over hva som lå bak da den lokale mannen ble angrepet av de åtte i 20.40-tiden fredag.

Aftenposten - 30 mai 21 kl. 12:00

Superliga-gigantene nekter å gi seg. Dette kan være forklaringen bak spillet mellom fotballens mektigste Menn.

De tre gjenværende klubbene fra superligaen er i tottene med Uefa. Maktkampen i fotballverdenen er langt ifra over..

VG - 30 mai 21 kl. 10:03

Menn som leser kvinner

Tre ting har gjort nedstengningen sånn noenlunde levelig: Familie, fotball og feministisk litteratur..

NRK - 30 mai 21 kl. 09:44

22 nye smittetilfeller i Trondheim

Trondheim kommune opplyser i dag i en pressemelding om at 22 personer har blitt registrert smittet av koronavirus. Av de nye som har blitt registrert smittet, er tolv kvinner og ti Menn. 16 av dem er smittet av kjent nærkontakt og har mildt sykdomsforløp, ifølge kommunen.

NRK - 29 mai 21 kl. 09:45

33 smittede i Trondheim

Fredag fikk 33 personer i Trondheim påvist koronasmitte. Av disse er 15 Menn og 18 kvinner. En i 40-årene har alvorlig sykdomsforløp, en i 20-årene har moderat forløp.

NRK - 28 mai 21 kl. 23:32

Mann knivdrept i Stockholm

To Menn i 30-årene ble fredag kveld knivstukket på Kungsholmen sentralt i Stockholm, og en av dem skal være død, melder Expressen. Politiet leter etter flere personer skal ha blitt sett på vei bort fra åstedet som ligger utenfor butikksenteret Västermalmsgallerian..

VG - 28 mai 21 kl. 14:39

Sagen reagerer på hopp-nei til kvinnene: – Kan hoppe like langt som gutta

Anette Sagen (36) synes det er leit at kvinnelige skihoppere fortsatt ikke får være annet enn pauseunderholdning eller prøvehoppere for Menn i de største bakkene..

NRK - 28 mai 21 kl. 01:17

Leteaksjon i Agder fortsetter

Letingen etter to Menn som er savnet ved Lindesnes fortsetter langs land utover natta. Mennene kan ha vært i en båt som ble funnet onsdag, men politiet ser også på andre muligheter. Politihelikopter, flere redningsskøyter og en politibåt deltok i søket torsdag kveld..

NRK - 27 mai 21 kl. 16:02

Mann tiltalt for sovevoldtekter

En mann i 30-årene er tiltalt for to sovevoldtekter av to Menn. Hendelsene skal ha funnet sted i Oslo i mai og august 2019. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 27 mai 21 kl. 11:57

Eldre klarer seg lengre alene

Eldre fungerer godt i dagliglivet og holder seg uavhengige av hjelp i stadig høyere alder, ifølge en rapport fra FHI. Mellom 1995 og 2017 har tallet på funksjonsfriske leveår for seniorer i Norge økt med 4,1 år for Menn, og 4,6 år for kvinner. – Funnene tyder på at økende levealder de siste to tiårene, blir fulgt av flere funksjonsfriske år, sier seniorrådgiver Bjørn Heine Strand i FHI..

NRK - 11 mai 21 kl. 20:10

TromsøMenn tiltalte for grov vald

To Menn frå Tromsø er tiltalt for grov vald med hammar og ein skarp gjenstand. Det skriv Nordlys. Mennene skal ha angripe ein mann i 20-åra på Setermoen i november 2020.

NRK - 27 mai 21 kl. 00:58

Tre reddet fra kantret småbåt

Tre unge Menn fikk onsdag kveld hjelp av redningshelikopter etter å ha havnet i sjøen utenfor Bodø. Hovedredningssentralen i Nord-Norge fikk melding om hendelsen like før kl. 21.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt