Menn

Mandag, 02 August, 21:39

Nyheter om Menn

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 28 juli 21 kl. 09:43

Menn som hater kvinner

Jeg møter mange kvinner i terapirommet med psykiske helseplager etter destruktive forhold med Menn. Kvinnene beskriver Menn som har begått og fortsatt begår psykisk terror mot dem og som det virker umulig å komme unna. Hvem er disse Mennene, og hva trenger kvinnene som lever under slike forhold?.

NRK - 08 juli 21 kl. 07:04

Ny studie: Fotball-EM øker smitten

Menn i England har hatt 30 prosent større risiko for å bli smittet av koronaviruset i perioden 24. juni - 5. juli, viser en ny studie.

NRK - 18 juli 21 kl. 21:55

Fire Menn sikta for gruppevaldtekt

Fire Menn i 20-åra blei denne helga arrestert for å ha valdtatt ei kvinne i bergensområdet, skriv BT. Ifølge politiet fann valdtekta star i samband med ein fest søndag 11. juli.

NRK - 18 juli 21 kl. 21:39

Fire Menn siktet for gruppevoldtekt

Fire Menn i 20-årene ble denne helgen pågrepet for å ha voldtatt en kvinne i bergensområdet, skriver Bergens Tidende. Ifølge politiet fant voldtekten sted i forbindelse med en fest søndag 11. juli.

NRK - 14 timer siden

Tolv døde i trafikken i juli

Tolv personer omkom i trafikkulykker i Norge i juli. Dermed er juli den måneden hittil i år med flest omkomne i trafikken. Det er også en økning fra juli i fjor, da ni personer mistet livet i trafikken, viser tall fra Trygg Trafikk.

NRK - 17 juli 21 kl. 11:09

Sju drept mellom Uganda og Kongo

Sju personer ble drept i sammenstøt mellom regjeringsstyrker og væpnede Menn på grensen mellom Uganda og Kongo, ifølge det ugandiske forsvarsdepartementet. Rundt 20 Menn som var utkledd som skogsarbeidere, gikk fredag til angrep på regjeringssoldater nær grensen til Kongo i nordvestlige Uganda, ifølge en talsperson for forsvarsdepartementet..

NRK - 30 juli 21 kl. 19:35

Flere skadet etter skyting i Berlin

Fredag ble det avført flere skudd på en parkeringsplass i Berlin. Flere skal være skadet. Gjerningspersonen er ikke pågrepet, skriver den tyske avisen Berliner Zeitung.

Aftenposten - 30 juli 21 kl. 10:40

Da han vant sølv, startet kampen i hodet

TOKYO (Aftenposten): «Tøffe Menn gråter», var beskjeden sist. Fredag følte Kjetil Borch (31) noe helt annet..

NRK - 14 juli 21 kl. 09:14

To Menn tiltalt for drapsforsøk

I november i fjor ble en mann funnet skadd på bakken utenfor en blokk i Bergen. Nå er to Menn tiltalt for å ha kastet ham ut fra en balkong i sjette etasje, melder BT..

NRK - 29 juli 21 kl. 07:51

Får ikke utelukke kvinner fra nå av

Arrangøren av en fiskekonkurranse i Sør-Tyskland ville bare ha med mannlige deltakere. Det ble tatt til retten, der arrangøren tapte. Den tyske domstolen slo fast at det ikke er lov å utestenge kvinner fra fiskekonkurransen.

NRK - 28 juli 21 kl. 17:45

Store fotballnasjonar ute av OL

Store fotballnasjonar som Tyskland, Frankrike og Argentina er slått ut av den olympiske fotballturbneringa for Menn. Frankrike fekk bank med 4-0 av vertsnasjonen Japan, som er klar for kvartfinale. Tyskland måtte slå Elfenbeinskysten for å ta seg vidare, men greidde berre 1-1.

NRK - 28 juli 21 kl. 05:20

Anker heroinsak til høyesterett

To Menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 27 juli 21 kl. 05:30

14 sivile drepne i Niger

Væpna Menn på motorsyklar drepne 14 Menneske i eit åtak mot landsbyen Wiye ligg i distriktet Banibangou vest i Niger, nær grensa til Mali. Angrepet søndag var retta mot sivile, og ni av dei drepne arbeidde på ein åker, opplyser innanriksdepartementet i Niger. Åtak frå jihadistgrupper er ikkje uvanlege i regionen.

NRK - 26 juli 21 kl. 18:24

Siktet for båttyveri

To Menn i 20-åra fra Vestfold er pågrepet og satt i arresten etter at en båt sank i Tønsberg. De er siktet for tyveri av båten og ruspåvirket kjøring..

VG - 25 juli 21 kl. 20:47

Håndballgutta møter marerittmotstander: – Jeg var overrasket

TOKYO (VG) Norge møter marerittmotstander Spania i OLs andre kamp. For bare et halvt år siden sendte spanjolene landslagssjef Christian Berges Menn ut av VM..

VG - 25 juli 21 kl. 20:47

Håndballgutta jakter revansje: – Vi var forferdelige

TOKYO (VG) Norge møter marerittmotstander Spania i OLs andre kamp. For bare et halvt år siden sendte spanjolene landslagssjef Christian Berges Menn ut av VM..

NRK - 24 juli 21 kl. 07:51

Tyfonvarsel i OL – flytter øvelser

En tyfon er på vei mot Japans hovedøy og er ventet å nå regionen OL-byen Tokyo ligger i tirsdag. Uværet har allerede ført til OL-endringer. Rokonkurransene som skulle ha gått mandag er blitt framskutt til søndag i håp om å slippe unna uværet.

NRK - 23 juli 21 kl. 09:31

Tre nye koronadødsfall

Det er nå registrert 799 koronarelaterte dødsfall i Norge etter at Folkehelseinstituttet oppdaterte sine tall. Det er usikkert om dette er nye dødsfall, men de har ikke vært registrert i Folkehelseinstituttets systemer tidligere. Oppdateringen kom torsdag.

Aftenposten - 07 juli 21 kl. 07:00

Jeg leser side opp og side ned om Menn som fortviler over «sextørke». Men jeg vil påpeke noe.

Jeg leser side opp og side ned om Menn som fortviler over «sextørke». Men jeg vil påpeke noe..

NRK - 22 juli 21 kl. 10:05

230 migranter inn i Spansk enklave

Over 230 migranter tok seg torsdag inn i den spanske enklaven Melilla fra Marokko, opplyser spanske myndigheter. Over 300 Mennesker forsøkte å ta seg over gjerdet grytidlig på morgenen. 238 Menn lyktes, ifølge den spanske regjeringens kontor i det lille territoriet.

NRK - 22 juli 21 kl. 10:05

230 migranter inn i Spansk eksklave

Over 230 migranter tok seg torsdag inn i den spanske enklaven Melilla fra Marokko, opplyser spanske myndigheter. Over 300 Mennesker forsøkte å ta seg over gjerdet grytidlig på morgenen. 238 Menn lyktes, ifølge den spanske regjeringens kontor i det lille territoriet.

NRK - 06 juli 21 kl. 14:34

Uskyldige Menn frikjent etter 50 å

Tre svarte Menn har fått sine dommer omgjort etter at de for nesten 50 år siden ble dømt til fengsel etter vitneprov fra en korrupt politimann. Det er tredje gang en dom som var basert på den korrupte politimannen Derek Ridgewells vitneprov er omgjort av den britiske gjenopptakelseskommisjonen, ifølge Sky News. Han var involvert i en rekke omstridte saker på 70-tallet og ble til slutt fengslet.

NRK - 06 juli 21 kl. 14:23

Uskyldige Menn frikjent etter 50 år

Tre svarte Menn har fått sine dommer omgjort etter at de for nesten 50 år siden ble dømt til fengsel etter vitneprov fra en korrupt politimann. Det er tredje gang en dom som var basert på den korrupte politimannen Derek Ridgewells vitneprov er omgjort av den britiske gjenopptakelseskommisjonen, ifølge Sky News. Han var involvert i en rekke omstridte saker på 70-tallet og ble omsider fengslet.

NRK - 06 juli 21 kl. 11:15

10 av 14 omkomne brukte ikke vest

14 personer omkom ved bruk av fritidsfartøy første halvår 2021. Det viser tall fra Sjøfartsdirektoratet. 10 av de 14 brukte ikke redningsvest.

VG - 21 juli 21 kl. 14:13

Gisseldrama i svensk fengsel: To Menn pågrepet

To ansatte ble tatt som gisler av to drapsdømte innsatte på Hällbyanstalten utenfor Eskilstuna. Gisseltakerne krevde kebabpizza og et helikopter..

NRK - 21 juli 21 kl. 08:20

Levealderen synker i USA

Den gjennomsnittlige levealderen i USA falt med 1,5 år i fjor, men med dobbelt så mye blant svarte og amerikanere med latinamerikansk bakgrunn. Forventet levealder for amerikanske Menn er nå 74 år og seks måneder, og 80 år og to måneder for kvinner..

NRK - 20 juli 21 kl. 21:56

Tiltalt for kjæreste-svindling

En kvinne i 30-årene må møte i retten, tiltalt for å ha lurt eller forsøkt å lure til sammen ni Menn for om lag 1,5 millioner kroner. Ifølge Aftenbladets opplysninger skal tiltalte blant annet ha lokket Mennene med kjæresteforhold. Ved et av tilfellene skal hun ha lurt en mann for over 200.

NRK - 20 juli 21 kl. 21:28

Trump-medarbeider utpekes som agent

Lederen for ekspresident Donald Trumps innsettelseskomité er pågrepet, tiltalt for sammensvergelse med mål om å påvirke utenrikspolitikken i Emiratenes favør. 74-åringen er blant tre Menn som er tiltalt i en føderal domstol i New York for forsøk på å påvirke utenrikspolitikken. Dette skjedde angivelig både under valgkampen i 2016 og etter at Trump ble USAs president.

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 21:00

Dette handler ikke om å utelukke transpersoner. Det handler om å sikre kvinneidretten.

At Menn har store fysiologiske fordeler i forhold til kvinner, er åpenbart..

VG - 20 juli 21 kl. 16:46

Tre personer pågrepet: Store mengder våpen knyttes til høyreekstremt miljø

Politiet har funnet flere titall våpen og pågrepet flere Menn fra forskjellige steder i landet. PST er inne i saken som ifølge politiet har koblinger til høyreradikale miljøer..

NRK - 20 juli 21 kl. 12:19

Angrep på Malis president

To væpna Menn, ein av dei med kniv, angreip Malis mellombelse president, Assimi Goïta, på tysdag. Ein journalist frå nyheitsbyrået AFP skal ha sett angrepet, som skjedde under ei bøn i ein moske i hovudstaden Bamako. Hendinga skjedde under feiringa for den islamske festivalen Eid al-Adha.

NRK - 20 juli 21 kl. 12:19

Malis president forsøkt knivstukke

To væpna Menn, ein av dei med kniv, angreip Malis mellombelse president, Assimi Goïta, på tysdag. Ein journalist frå nyheitsbyrået AFP skal ha sett angrepet, som skjedde under ei bøn i ein moské i hovudstaden Bamako. Presidenten deltok på ei feiring for den islamske festivalen Eid al-Adha.

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 22:14

Flerkoneri-tilhengere vil ikke la kvinner få ha flere Menn

I Sør-Afrika kan Menn ha flere koner. Et forslag om at kvinner kan ha flere ekteMenn, utløser en voldsom ordkrig..

NRK - 19 juli 21 kl. 20:54

Levealder redusert i Sør-Afrika

Den forventede levealderen i Sør-Afrika har stupt med flere år som et resultat av koronaviruspandemien, ifølge landets statistikkbyrå. Sør-Afrika har vært et av de hardest rammede landene av pandemien i Afrika og har registrert nesten 2,3 millioner smittetilfeller og 66.859 dødsfall.

NRK - 19 juli 21 kl. 17:53

Ny pågripelse etter knivstikking

Politiet har gjort nok en pågripelse etter knivstikkingen i Strøget i Oslo forrige helg. Totalt er nå åtte unge Menn pågrepet i saken Det får Avisa Oslo bekreftet fra påtaleansvarlig Ingvild Myrvold. Den åttende siktede i saken er bare 17 år gammel.

NRK - 19 juli 21 kl. 15:52

To tiltalt for økonomisk utroskap

To Menn i Sør-Rogaland er tiltalt for grov økonomisk utroskap og hvitvasking gjennom tre firmaer i Stavanger. En mann i 40-årene fra Stavanger, som var leder for de tre firmaene, skal mellom mars 2013 og mars 2018 ha belastet det ene firmaet for nesten 25 millioner kroner i kostnader som ikke hørte til firmaet, skriver Sandnesposten. Han er også tiltalt for hvitvasking av penger ved å føre 8 millioner kroner i utbytte gjennom slektninger, og han skal ha lurt en tredjepart til å investere 1,5 millioner i aksjekapital ved å gi ukorrekte opplysninger om investeringen.

NRK - 18 juli 21 kl. 22:28

Åtte drept på fest i Mexico

Åtte personer ble drept da en væpnet gjeng tok seg inn på en fest i delstaten Zacatecas nord i Mexico, ifølge lokale myndigheter. To kvinner og seks Menn mistet livet. Hendelsen fant sted i Panuco, som har vært åsted for nylige sammenstøt mellom rivaliserende gjenger..

NRK - 18 juli 21 kl. 11:13

Tre kinesere kidnappet i Mali

Tre kinesere og to mauritaniere ble kidnappet fra byggeplass i Nord-Mali på lørdag. Menn med våpen plyndret området og tok gisler, skriver Reuters. Hendelsen tok plass 55 kilometer fra landsbyen Kwala.

NRK - 01 juli 21 kl. 20:46

Tre Menn dømt for voldtekt

Tre Menn er dømt til fengsel for å ha voldtatt en kvinne i Drammen i desember 2019. Hovedmannen må belage seg på seks års fengsel. En annen person ble dømt til fengsel i to år og ti måneder som en tilleggsdom.

NRK - 17 juli 21 kl. 07:55

Tiltalt for planlagt angrep

To Menn er tiltalt for å ha planlagt et bombeangrep mot Demokratenes hovedkvarter i Sacramento i California etter presidentvalget i fjor, ifølge Reuters. De to skal først ha planlagt et angrep mot den ungarske milliardæren George Soros, før de senere skal ha diskutert å angripe kontorene til Twitter eller Facebook..

NRK - 16 juli 21 kl. 13:31

Bedragerisikta utleveres til Norge

To Menn som er siktet for å ha svindlet Edison Norge for rundt 150 millioner kroner, skal utleveres til Norge fra Israel. Det har israelsk høyesterett avgjort. – Slik vi har forstått det, er alle ankemuligheter i Israel brukt opp.

Aftenposten - 16 juli 21 kl. 12:12

Grafen viser kvinnerekorden i Tokyo-OL: - Det var noen røster som var imot likestilling

Stadig flere kvinner deltar i OL, tar like mange medaljer som Menn og er like ivrige når det gjelder å følge lekene..

Dagbladet - 16 juli 21 kl. 08:22

- Æ spyr. For noen drittsekka

Kvinne filmet måkefangst i Tromsø. Nå etterlyser politiet to berusede Menn..

VG - 16 juli 21 kl. 03:32

Homofile Samuel (24) ble banket til døde i Spania

Tre personer er arrestert etter at 24-åringen skal ha blitt banket opp av 12 Menn utenfor en nattklubb. Etterforskningen, som skal oppklare hvorvidt gjerningen var homofobisk motivert, pågår fortsatt..

NRK - 30 juni 21 kl. 11:58

Fire Menn dømt for «Olga-svindel»

Fire Menn er dømt til fengsel etter at de lurte 85 eldre til å gi fra seg personopplysninger og deretter overførte store beløp til seg selv. Ifølge dommen fra Søndre Østfold tingrett svindlet de fire til seg til sammen mange millioner kroner. En 34 år gammel mann fikk den strengeste straffen på seks år og seks måneders fengsel..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt