Mener

Wednesday, 20 October, 18:26

Nyheter om Mener

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg kritiserer stenging

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg Mener det er beklagelig at Russland stenger sin faste delegasjon til Nato. – Vi beklager denne beslutningen, som ikke fremmer dialog og felles forståelse, sier Stoltenberg til NTB. – Men Natos politikk er konsekvent, og vi er fortsatt åpne for dialog, inkludert gjennom Nato-Russland-rådet, sier han.

Aftenposten - Igår: 11:36

Tyrkia Mener Norge mangler forståelse for demokratiske spilleregler

Den tyrkiske regjeringen Mener Norge og flere land mangler forståelse for demokratiske spilleregler etter at de krevde….

NRK - Igår: 02:42

Mexico støtter Bidens klimaplan

Mexicos president Andrés Manuel López Obrador lover å støtte USA i kravet om at land må ta større klimagrep på toppmøtet i høst. Presidenten deltok på et arrangement med USAs klimautsending John Kerry da han kom med løftet. Obrador og Kerry deltok på en seremoni for Mexicos program for å plante trær, som den mexicanske presidenten Mener er en viktig løsning på klimaproblemene.

NRK - 15 okt 21 kl. 19:10

Kjerkol: Ikke gode nok i dag

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier at helsetjenestene ikke er gode nok til å håndtere syke som kan være farlige. Hun Mener dialogen med politiet må ses på, skriver NTB. Politiet Mener mistanken om at det var psykisk sykdom som lå bak massedrapet på Kongsberg er styrket.

NRK - 15 okt 21 kl. 09:29

Mener barn bør lage nista selv

Barna bør lage sin egen niste, Mener Kristine Engebretsen Illøkken, som jobber ved institutt for folkehelse og ernæring ved Universitetet i Agder. Hun sier all forskning viser at barn i langt større grad er villig til å spise det som ligger i matboksen om de har laget nista selv..

NRK - 14 okt 21 kl. 18:06

Politiet jakter mann med kniv

En mann har truet personalet på en butikk i Byåsen i Trondheim med kniv. Politiet leter nå etter mannen. Mannen ble tatt for tyveri, opplyser operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Facebook bøtelagt i Storbritannia

Facebook er ilagt en bot på over 50 millioner pund av det britiske konkurransetilsynet i forbindelse med oppkjøpet av Giphy. Konkurransetilsynet sier at Facebook ikke ga dem informasjonen de ba om under granskingen av kjøpet. Facebook fikk flere varsler, og tilsynet Mener derfor at mangelen på respons var med overlegg.

VG - 2 timer siden

Stoltenberg beklager Russlands brudd med Nato

Russlands nye missiler er en alvorlig trussel mot sikkerheten i Europa og Nord-Amerika, Mener Nato-sjef Jens Stoltenberg. Han sier at Russlands beslutning om å fryse de diplomatiske kanalene med Nato for et tilbakesteg..

Aftenposten - 3 timer siden

Voldtektssaken fra Brann-nachspielet henlegges

Statsadvokaten Mener det ikke kan bevises at det skjedde en voldtekt..

E24 - 5 timer siden

Bekymret over Facebooks storsatsing: – Har altfor mye makt og innflytelse

Facebook har satt i gang arbeidet med å skape et såkalt «metaverse». Det kan skape utfordringer både for personvernet og ytringsfriheten, Mener eksperter..

VG - 5 timer siden

Bekymret over Facebooks storsatsing: – Har altfor mye makt og innflytelse

Facebook har satt i gang arbeidet med å skape et såkalt «metaverse». Det kan skape utfordringer både for personvernet og ytringsfriheten, Mener eksperter..

E24 - 6 timer siden

Facebook får gebyr på 585 millioner etter Giphy-kjøp

Det britiske konkurransetilsynet Mener Facebook bevisst har holdt tilbake informasjon i kjølvannet av Giphy-oppkjøpet, og kritiserer selskapet for å unnlate å melde fra om lederbytter..

NRK - 6 timer siden

Ønsker folkeavstemning om Vestland

Rødt foreslår nå å avholde rådgivende folkeavstemninger om bevaring eller løsrivelse i storfylkene: Vestland, Innladet og Vestfold og Telemark. Dersom kun ett av de gamle fylkene vil løsrive seg, er det grunnlag nok for skilsmisse, Mener partiet. I tillegg foreslår Rødt folkeavstemninger i tidligere Flora og Vågsøy kommune om hvorvidt man skal gå tilbake til de tidligere kommunegrensene.

Aftenposten - 9 timer siden

Fylkesordfører med kraftig Røste-refs: – Dypt urovekkende

Fylkesordføreren i Viken Mener det er dypt urovekkende at ikke skipresident Erik Røste (61) har løst den pågående….

VG - 9 timer siden

Fylkesordfører med kraftig Røste-refs: – Dypt urovekkende

Fylkesordføreren i Viken Mener det er dypt urovekkende at ikke skipresident Erik Røste (61) har løst den pågående konflikten med Clas Brede Bråthen for lenge siden..

Klartale - 9 timer siden

Kritiserer regjeringens nye asyl- og flyktningpolitikk

Forholdene for asylsøkere og flyktninger i Norge blir ikke mer human med en ny regjering. Det Mener organisasjonen Noas..

VG - 11 timer siden

Opplegget skistjernene strides om: – Vi hadde en stor diskusjon

SOGNSVANN (VG) TV 2-ekspertene Petter Northug og Petter Skinstad Mener allroundlandslagets herrelag burde vært i høyden sammen med sprinterne og kvinnelaget. Trener Eirik Myhr Nossum er trygg på eget opplegg..

Aftenposten - 11 timer siden

Opplegget skistjernene strides om: – Vi hadde en stor diskusjon

SOGNSVANN (VG) TV 2-ekspertene Petter Northug og Petter Skinstad Mener allroundlandslagets herrelag burde vært i høyden….

NRK - 14 timer siden

Angrep mot Guatemalas kongress

Veteran-soldater fra Guatemalas borgerkrig gikk tirsdag til angrep på landets kongressbygning og satte fyr på flere biler. Soldatene krever å få utbetalt bonuser de Mener de har rett på etter å ha tjenestegjort i borgerkrigen mellom 1960 og 1996. Demonstrantene brøt ned porten inn til nasjonalforsamlingens parkeringsplass og satte fyr på minst tre biler.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

NRK - 01 okt 21 kl. 08:23

Mener brexit har gått bra

Bare 4 prosent av britene synes brexit har gått veldig bra. Det viser en ny spørreundersøkelse fra YouGov. 14 prosent Mener det har gått ganske bra.

NRK - 22 timer siden

Kanye West får godkjent navnebytte

En av verdens mest kjente rappere Kanye West (44) har fått innvilget sin søknad om å endre navnet sitt. Fra nå av heter han ikke Kanye West, men Ye. Navnet har blitt brukt som navn på både musikkalbum og Twitter-konto, men har ikke vært hans juridiske og offisielle navn tidligere.

E24 - 22 timer siden

Sterke reaksjoner på Tess-avsløring: – Uakseptabelt at staten skal finansiere dette

LO-sjef Peggy Hessen Følsvik kaller Tess’ behandling av tariff-ansatte «hårreisende». Nå må statseide kunder som Equinor ta ansvar for at praksisen straffer seg, Mener Rødt-profil Mímir Kristjánsson..

Aftenposten - Igår: 18:00

Aftenposten Mener: Nødvendig konflikt med Tyrkia

Menneskerettigheter er ikke et lands «indre anliggende»..

Dagbladet - Igår: 14:30

Fant mystisk lapp: «Ikke lyv»

Foreldrene til Gracie Spinks (23) Mener politiet kunne avverget drapet på datteren. - Skikkelig frustrerende, sier moren..

NRK - Igår: 14:01

209 flere kan bli tatt ut i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige.

Klartale - Igår: 08:41

Får mye kritikk

Manchester United sliter med å vinne kamper. Eksperter Mener at Ole Gunnar Solskjær ikke er god nok for jobben..

NRK - Igår: 05:22

Vil ikke utnytte spillvarme

Det planlagte datasenteret til Google i Skien har ingen konkrete planer om å utnytte spillvarmen fra anlegget, og vil slippe ut varme som kunne vært nok til oppvarming av 350 000 leiligheter. SVs Ådne Naper Mener det må stilles strengere krav..

Aftenposten - Igår: 05:30

Aftenposten Mener: Barna i Syria må hjem

Det handler ikke om sympati for mødrene..

NRK - Igår: 02:36

USA frykter kryptovaluta

Veksten i kryptovaluta kan gjøre sanksjoner mot land og enkeltpersoner mindre effektive, frykter USAs finansdepartement. Departementet Mener at digital valuta utfordrer systemet fordi folk kan overføre penger utenfor det tradisjonelle systemet og dermed unngå sanksjoner..

NRK - Igår: 01:55

Amnesty uroa over ytringsfriheten

Undertrykkende regimer rundt om i verden har brukt pandemien til å slå ned ytringsfriheten, advarer Amnesty International. De Mener at liv kan ha gått tapt på grunn av mangel på riktig informasjon. Amnesty nevner blant annet Kina, Nicaragua, Tanzania og Russland..

VG - Igår: 23:58

Solskjærs Ronaldo-problem: – Stilbrudd

Cristiano Ronaldo gikk rett mot garderoben etter sin tredje målløse ligakamp på rad. The Athletic-journalist Oliver Kay Mener Manchester United ikke nødvendigvis er bedre etter portugiserens inntreden..

Dagbladet - 12 okt 21 kl. 18:55

- Har bidratt til det selv

Forsvarerne til Gaute Drevdal Mener sakens oppmerksomhet i media har ført til høyere temperatur. Bistandsadvokat Marte Svarstad Brodtkorb Mener Drevdal har mye av skylda for dette..

Aftenposten - Igår: 20:30

Tallene gir dårlig nytt for Rosenborg. Men eksperten er uenig

Tallknuserne Mener Rosenborg får tøff konkurranse om tredjeplassen som gir Europa-kvalik..

Aftenposten - Igår: 20:07

Leder av Oslo Ap avviser at partiet har et kvinneproblem

Oslo Ap har kun valgt menn til partiets fem topposisjoner. Oslo Ap-leder Frode Jacobsen Mener likevel ikke fylkespartiet….

NRK - Igår: 19:50

Væpnet aksjon i Nittedal

Politiet leter etter en mann som er observert med våpen i Nittedal. – Vi undersøker at en mann er observert med våpen på offentlig sted. Han skal ikke ha truet noen, og det har ikke vært noen dramatikk, men vi ønsker å komme i prat med mannen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til Varingen.

NRK - Igår: 18:37

Saksøker missekonkurranse

En feministisk organisasjon i Frankrike har nylig gått til søksmål mot den nasjonale missekonkurransen i landet. Organisasjonen Mener søkekriteriene til missekonkurransen bryter med fransk arbeidsmiljølov. Kriteriene sier blant annet at du skal være over 1.

E24 - I førrgår: 17:27

Oljeprisbykset rammer SAS og Norwegian hardt

En kraftig stigende oljepris driver prisene på flydrivstoff til høyeste nivå på tre år. Det vil kunne koste SAS milliarder, Mener analytiker..

NRK - 12 okt 21 kl. 12:46

– Vil øke prisen

Økningen i Co₂-avgiften på 28 prosent vil øke prisen på norske grønnsaker, Mener leder i Norges Bondelag, Bjørn Gimming. Årsaken er at enkelte drivhus i landbruket blir varmet opp ved hjelp av gass. Gimming sier til NRK at avgiften gjør norsk produksjon mindre konkurransedyktig overfor utenlandsk produksjon, og Mener resultatet kan bli økt importvern.

VG - I førrgår: 15:45

Iversen om kritikken: – Det var på sin plass

SOGNSVANN (VG) Skiløper Emil Iversen (30) fikk kjørt seg da han refset hopper Maren Lundby (27) for å delta i «Skal vi danse». Når bakgrunnen ble kjent, Mener han kritikken var fortjent..

Aftenposten - I førrgår: 11:32

Ber ny regjering ta sikre unges trygghet på nett: – Virkeligheten har løpt fra lovverket

Barns forbrukervern i digitale medier er for svakt, Mener Barneombudet og Forbrukerrådet..

VG - I førrgår: 10:50

Mener man burde se på tvang i psykiatrien etter Kongsberg-angrepet: – Det finnes en ideologisk tenkning om at du skal ha friheten til å gå til helvete. (evt.: – en illusjon at vi kan ha et risikofritt samfunn.

PST delte informasjon om Espen Andersen Bråthen (37) med helsevesenet allerede i 2018. Tre år senere drepte han fem mennesker i Kongsberg. Det er uklart hva slags oppfølging han fikk i mellomtiden..

NRK - I førrgår: 10:55

Noen Ap-ordførere vil beholde Viken

Enkelte Ap-ordførere vil beholde storfylket Viken, melder NTB. Blant dem er Ås-ordfører Ola Nordal og ordfører Merete Gandrud i Flå. – Verden blir ikke bedre av å gå tilbake, sier Gandrud, som Mener at man i det nye fylket har fått bedre politisk kontakt med ledelsen i de gamle fylkene i Viken.

Klartale - 12 okt 21 kl. 06:00

Frykter at villreinen blir utryddet

SJEKKES: Dette er et av over tusen dyr som har blitt sjekket for sykdommen.I fjor ble skrantesyken funnet i en villreinbukk under jakta. Det er en sykdom som gjør at reinsdyr sliter med å få i seg næring, og oppfører seg unormalt. Den kan også smitte elg, rådyr og rein.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt