Mener

Saturday, 18 September, 12:42

Nyheter om Mener

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de Mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg Mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

VG - 2 timer siden

Molde-Moe avviser «luksusproblem»: – En sannhet som har vokst frem fordi alle prater om det

Molde-trener Erling Moe (51) har fått med seg at fotballfolk Mener han får en utfordring i å holde hele spillerstallen i gang uten Europa-spill. Han Mener troppen ikke kunne vært mindre..

NRK - 3 timer siden

Agder: Ikke konkludert om Robstad

I en rundspørring Fædrelandsvennen har gjort blant KrFs lokallagsledere i Agder, er det bare én som uttrykker full tillit til partilederen. De fleste har ikke konkludert. – Det som har skjedd, kan være tillits-svekkende.

NRK - 18 timer siden

Mener Ropstad er ferdig

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs.

NRK - 18 timer siden

Mener Ropstad må trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

Aftenposten - Igår: 11:38

Jusprofessor Mener Ropstad må etterforskes etter Aftenposten-avsløring

Aftenpostens nye avsløringer må føre til politietterforskning. Det Mener jusprofessor Mads Andenæs..

NRK - 08 sep 21 kl. 13:14

Mener man burde satse på Rygge

Stortingsrepresentant for Sp, Ole André Myhrvold Mener man burde satse på flytrafikk på Rygge i stedet for å bygge en tredje rullebane på Gardermoen. I dag ble det kjent at det nedlagte terminalbygget på Rygge skal selges. – Når infrastrukturen ligger klar på Rygge Mener vi det er dårlig samfunnsøkonomi å bygge en tredje rullebane på Gardermoen, sier han..

VG - 14 sep 21 kl. 16:50

Sp splittet om regjeringssamarbeid med SV

Flere stortingsrepresentanter og en tidligere partileder i Senterpartiet Mener SV bør inngå i en ny rødgrønn regjering. Men Sp-nestleder Ola Borten Moe Mener det beste er en Ap/Sp-mindretallsregjering med SV som budsjettpartner..

NRK - 08 sep 21 kl. 07:14

Signerte opprop mot vaksine

Faren for bivirkninger blant korona-vaksinerte barn er større enn faren for alvorlig sykdom. Det Mener Finnmark Krfs Truls Olufsen-Mehus. Han møter motbør fra FHI, som Mener det motsatte.

NRK - 14 sep 21 kl. 07:42

– SV må med i rødgrønn regjering

Tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete Mener SV, Sp og Ap må forhandle med sikte på en flertallsregjering. – Hvis de tre partiene får flertall sammen, så Mener jeg de tre partiene må forhandle med sikte på å danne en flertallsregjering, sier Navarsete til Klassekampen. Hun sier videre at hun kan forstå Sp-skepsis til blant annet SVs rovdyrpolitikk, men framhever at Ap, Sp og SV forenes av et verdigrunnlag som utfyller hverandre.

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 22:13

For tidlig å feire, Mener valgekspertene: – Dette er fortsatt åpent

Valgforskerne Mener bare en ting er klart foreløpig: Dette valget er ikke avgjort ennå..

Aftenposten - 12 sep 21 kl. 09:00

En myte at lett alltid betyr rask, Mener forskere. Han gikk opp 16 kilo for å bli mer utholdende.

Lettere er ikke alltid lik kjappere, Mener forskere..

Aftenposten - 2 timer siden

Molde-Moe avviser «luksusproblem»: – En sannhet som har vokst frem fordi alle prater om det

Molde-trener Erling Moe (51) har fått med seg at fotballfolk Mener han får en utfordring i å holde hele spillerstallen i….

E24 - 4 timer siden

Pascal mottok over 200.000 i krisestøtte: – Pandemiåret var som en drøm

Kjendiskonditor Pascal Dupuy Mener livet aldri har vært så enkelt som under pandemien. Samtidig fikk de også coronamidler fra staten..

Aftenposten - 4 timer siden

Pascal mottok over 200.000 i krisestøtte: – Pandemiåret var som en drøm

Kjendiskonditor Pascal Dupuy Mener livet aldri har vært så enkelt som under pandemien..

Aftenposten - 7 timer siden

Aftenposten Mener: Ufritt valg i Russland

Helgens valg handler mer om å legitimere Kremls politikk enn å velge nasjonalforsamling..

VG - 13 timer siden

Fryktet krig, kupp og kaos

Hva gjør USAs militære ledelse hvis de Mener at en president er mentalt svekket? Forsvarssjef Mark Milley ringte Kina for å berolige. To ganger på vel to måneder..

VG - 14 timer siden

Johaug vil ha OL til Norge: – Vi har alle muligheter

LAVAZÈ (VG) Verdens beste langrennsløper, Therese Johaug (33), Mener det er synd at OL til vinteren går i Kina hvor de kanskje må lage kunstsnø..

Aftenposten - 14 timer siden

Johaug vil ha OL til Norge: – Vi har alle muligheter

LAVAZÈ (VG) Verdens beste langrennsløper, Therese Johaug (33), Mener det er synd at OL til vinteren går i Kina hvor de….

Aftenposten - 14 timer siden

Vil ha OL til Norge: – Vi har alle muligheter

LAVAZÈ (VG) Verdens beste langrennsløper, Therese Johaug (33), Mener det er synd at OL til vinteren går i Kina hvor de….

VG - 18 timer siden

Verstappens sjef: Ny regel årsak til krasjen

Max Verstappens Red Bull-sjef Mener en helt ny pit-stop-regel er årsak til den dramatiske krasjen mellom Verstappen og hans erkerival Lewis Hamilton - som Verstappen ble hardt straffet for..

Aftenposten - 18 timer siden

Verstappens sjef: Ny regel årsak til krasjen

Max Verstappens Red Bull-sjef Mener en helt ny pit-stop-regel er årsak til den dramatiske krasjen mellom Verstappen og….

E24 - 11 sep 21 kl. 13:14

Storbank Mener «hauken» Olsen tar riktig rentegrep

Den norske og svenske sentralbanken har helt ulike planer for å takle høye boligpriser, lav prisvekst og økende vekst, påpeker HSBC. Norges Banks planer om å heve renten er riktig vei å gå, Mener storbanken..

NRK - 18 timer siden

VGTV tapte rettssaken mot Nent

VGTVs bruk av klipp fra Nents sportssendinger ikke er lovlig, konkluderer Oslo tingrett. VGTV må blant annet betale 1,5 millioner kroner i sakskostnader. I tillegg må VG betale vederlag og erstatning for tilgjengeliggjøring for deler av Nents sendinger, skriver Medier24.

NRK - 19 timer siden

Jordbruksoppgjøret skyves

Landsbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) opplyser fredag ettermiddag at årets landbruksoppgjør må sluttføres på en senere tidspunkt. – Regjeringen startet tilleggsforhandlinger med sikte på å bli enige med jordbruket om en kompensasjon for økte kostnader. I lys av det kommende regjeringsskiftet, Mener jeg det er ryddigst at forhandlingene sluttføres på et senere tidspunkt i et så viktig spørsmål som bondens inntektsmuligheter, sier Bollestad.

NRK - 19 timer siden

Danskene øker prisen på snus

En ny avgift skal bidra til å hindre at unge dansker snuser. Regjeringen vil øke prisen på en snusboks med 15 kroner. – Kreativiteten i tobakksindustrien er enorm.

NRK - 21 timer siden

Bergen avvikler lokale koronatiltak

Byrådet i Bergen avvikler de lokale koronatiltakene som gikk lengre enn de nasjonale tiltakene. Det skriver kommunen i en pressemelding. Bergen innførte lokale koronatiltak i begynnelsen av august på grunn av økende smitte.

NRK - 11 sep 21 kl. 09:34

Vil flytte veteranfly-miljø

Flymiljøet ved landets eldste flyplass, Kjeller, bør flyttes til Eggemoen ved Hønefoss, Mener Venstre i Lillestrøm. Grunnen er at flyvirksomhet er vanskelig forenelig med planene om å etablere en ny bydel på det gamle flyplassområdet i Lillestrøm. Nedrfe Romerike flyklubb viser derimot til at det er bestemt at veteranflyvirksomheten skal få bli på Kjeller.

VG - 23 timer siden

KrF-gruppeleder har ikke lenger tillit til Ropstad

Gruppeleder for Kristelig Folkeparti Skien, Erik Næs, sier fredag at han ikke lenger har tillit til partileder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad. Fylkesleder i Troms og Finnmark Mener tilliten er svekket..

VG - 23 timer siden

Solberg om Ropstad: – Viktig at han rydder opp

Statsminister Erna Solberg (H) Mener at Kjell Ingolf Ropstad (KrF) må rydde opp. Han beklager skattegrepet som sparte ham for 175.000 kroner..

VG - Igår: 11:14

KrF-topp om Ropstad-avsløringer: – En heksejakt

Lederen av Møre og Romsdal KrF Mener Kjell Ingolf Ropstad ikke har gjort noe galt. Hun langer ut mot Aftenposten – og kaller det hele «en heksejakt»..

NRK - Igår: 11:00

Rettssak i Østerrike

En østerriksk domstol har startet behandlingen av et søksmål fra de etterlatte etter en av dem som døde i det første koronautbruddet på skistedet Ischgl. Enken og sønnen til en 72 år gammel mann saksøker staten etter utbruddet tidlig i pandemien. De Mener håndteringen førte til unødvendig lidelse og død.

E24 - Igår: 10:23

Vedder milliarder på tankskip etter markedskollaps

Store deler av tankmarkedet har seilt i minus. Frontline-sjef Lars Barstad tror den historisk nedturen snart snur. – Bunnen er allerede nådd, Mener han..

Dagbladet - Igår: 06:30

Klar beskjed: - Hold ut

Eksperter forklarer hvorfor de Mener gjenåpningen av samfunnet bør vente litt til..

VG - Igår: 06:03

Sjekk det pokerfjeset

Det er umulig å få Trygve Slagsvold Vedum til å si hva han egentlig Mener..

NRK - 10 sep 21 kl. 20:05

Støre lukker døra for Rødt og MDG

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier under kveldens partilederdebatt at hans regjeringsalternativ er Ap, Senterpartiet og SV. – Det ser ut som velgerne synes det er et godt alternativ. Ikke Rødt, de vil ikke i regjering med noen og det er for store forskjeller.

NRK - Igår: 20:52

Nederlandsk minister går av

Nederlands utenriksminister Sigrid Kaag, går av etter den kaotiske evakueringen fra Kabul i Afghanistan, melder nyhetsbyrået AFP. – Parlamentet Mener regjeringen handlet uansvarlig i evakueringsprosessen. Og selv om jeg står inne for måten vi utførte evakueringen på, kan jeg som ansvarlig minister ikke gjøre annet enn å ta konsekvensene av de folkevalgtes dom og trekke meg, sa Kaag.

Aftenposten - Igår: 20:08

Boys of Europe lyser ut stillinger på tre prosent: – Helt hårreisende

Kleskjeden Mener det er ryddigere med faste, små stillinger, fremfor å ansette tilkallingsvikarer..

E24 - Igår: 20:08

Boys of Europe lyser ut stillinger på tre prosent: – Helt hårreisende

Kleskjeden Mener det er ryddigere med faste, små stillinger, fremfor å ansette tilkallingsvikarer. I Handel og kontor reagerer de på utlysningen av stillingsbrøker under ti prosent..

Aftenposten - Igår: 19:00

Aftenposten Mener: Forsvarsavtalen med USA må ikke sies opp

SV bør ikke få gjennomslag i sikkerhetspolitikken..

NRK - Igår: 17:38

– Sametingsvalget er et B-valg

Sametingsdirektør Inger Marit Eira-Åhrén Mener Valgdirektoratet ikke behandler sametingsvalget like alvorlig som stortingsvalget..

E24 - Igår: 15:29

– Ser ut som man har investert hos verdens mest uheldige mennesker

Investor Bjørn Wicklund mister ikke troen på Atlantic Sapphire etter brannen i Danmark. Eks-forvalteren Mener det kommende forsikringsoppgjøret gjør en ny emisjon mindre sannsynlig..

NRK - Igår: 14:22

Frigir navn etter funn av død mann

Mannen som ble funnet død i Loddefjord tirsdag er den savnede Ole Endresen (24). Det bekrefter politiet i en pressemelding. Navnet blir frigitt i samråd med pårørende.

NRK - Igår: 14:18

Kommune frifunnet i mobbesak

Trondheim kommune er frifunnet i å betale erstatning til en elev som skal ha blitt psykisk mobbet på ungdomsskolen. I tingretten ble kommunen dømt til å betale drøye 1 million kroner til eleven som i dag er voksen. Kommunen anket til lagmannsretten som Mener det ikke er tilstrekkelig dokumentert at skolen visste om mobbinga..

Aftenposten - Igår: 13:47

Norwegian vil ha «amnesti» for luftfarten

Norwegian Mener en lengre periode med avgifts- og skattereduksjon er nødvendig, skal bransjen reise seg igjen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt