Meldinger

Sunday, 14 July, 13:51

Nyheter om Meldinger

NRK - 01 jul 24 kl. 02:36

Meldinger om skudd i Oslo var fyrverkeri

Politiet har rykket ut etter flere Meldinger om skudd på Lambertseter i Oslo. – Vi er på vei til Lambertseter etter flere Meldinger om skudd i området. Uklart hva dette er.

NRK - 03 jul 24 kl. 21:57

Kina-spaltist fikk Meldinger fra spionsiktet nordmann

Mannen i 30-årene som er siktet for forsøk på spionasje til fordel for Kina, sendte Meldinger til Nettavisens Kina-spaltist, forfatteren Torbjørn Færøvik. – Han har vært aktiv på Facebook og sendt meg mange Meldinger der, sier Torbjørn Færøvik til Nettavisen. Færøvik, som har hovedfag i kinesisk historie, sier at han ble svært overrasket da han fikk høre hvem politiet hadde pågrepet på Gardermoen mandag.

VG - 03 jul 24 kl. 22:11

Kina-spaltist fikk Meldinger fra spionsiktet nordmann

Mannen sendte Meldinger til Nettavisens Kina-spaltist, forfatteren Torbjørn Færøvik..

Aftenposten - I førrgår: 18:32

Flere ungdommer ranet: – Tvunget til å overføre eller ta ut penger

Politiet har fått Meldinger om flere personran av unge personer på Strømmen og Lillestrøm torsdag..

NRK - 11 jul 24 kl. 06:21

Kraftig jordskjelv på Filippinene

Et jordskjelv med styrke 7,1 har rammet et havområde utenfor den sørlige delen av Filippinene. Skjelvets episenter er lokalisert rundt 130 kilometer vest for Palimbang på vestkysten av øya Mindanao. Det amerikanske jordskjelvsenteret USGS anslår dybden til å være på 620 kilometer under havbunnen.

NRK - 09 jul 24 kl. 14:02

Telenor har problemer

Nettsiden til selskapet fungerer ikke. VG og NTB skriver at de har fått en rekke tips om at mobilnettet i flere områder i Norge er nede. Nettsiden Downdetector har fått over 2000 Meldinger om feil hos teleselskapet..

NRK - 09 jul 24 kl. 14:02

Telenor har tekniske problem

Fleire av Telenor sine kundar har problem. Det stadfestar informasjonssjef i selskapet, Roald Orheim. – Enkelte kundar får ikkje kopla seg til mobilsamtalar eller jobba på mobilt breiband.

NRK - 08 jul 24 kl. 21:50

Avviser Parkinsons-rykter om Biden

Det hvite hus avviser rykter som har oppstått i det siste om at president Joe Biden får behandling for Parkinsons sykdom, skriver NTB. – Har presidenten blitt behandlet for Parkinsons? Nei!

NRK - 06 jul 24 kl. 15:37

Melding om kjedekollisjon på E6

Nødetatene er på vei til E6 utgående rett etter Abildsø, der det har vært en trafikkulykke. Ifølge politiet tilsier Meldinger at det har skjedd en kjedekollisjon. Trafikken står på E6 i sydgående retning etter Ryen..

NRK - 01 jul 24 kl. 21:08

Redningsaksjon etter kantret seilbåt

Det er satt i gang en redningsaksjon ved Tømmerneset i Hamarøy kommune etter Meldinger om en seilbåt som har kantret. Det skriver politiet i Nordland. Kantringen skal ha skjedd i Rotvatsnet, sør for Tømmerneset.

NRK - 01 jul 24 kl. 21:08

Redningsaksjon etter kantret seilbåt - store ressurser satt inn

Det er satt i gang en redningsaksjon ved Tømmerneset i Hamarøy kommune etter Meldinger om en seilbåt som har kantret. Kantringen skal ha skjedd i Rotvatsnet, sør for Tømmerneset. Det skriver politiet i Nordland.

NRK - 01 jul 24 kl. 21:08

Redningsaksjon etter kantret seilbåt - Har kommet seg trygt i land

– Da er politiet kommet i kontakt med eiere av seilbåten. De er begge kommet seg trygt i land. De har begge vært iført redningsvester og er i god form.

Dagbladet - 01 jul 24 kl. 06:26

Hørte rop om hjelp

Politiet ber om tips etter Meldinger om nødrop på Bogstad i Oslo. Søket er avsluttet..

NRK - 30 jun 24 kl. 12:40

Sudans: Opprørere hevder å ha tatt enda en by

Det meldes om harde kamper ved byen Singa sørøst i Sudan. Opprørerne i RFS-militsen sier de har tatt byen, mens øyenvitner forteller at tusenvis er på flukt. Det har i helgen vært harde kamper i bygatene, og mange innbyggere fikk panikk og la på flukt, opplyser øyenvitner.

NRK - 29 jun 24 kl. 18:41

Person pågrepet med kniv i Oslo - beskrevet som truende

Personen ble i flere Meldinger til politiet beskrevet som truende på Carl Berners plass i Oslo, samt på bussen. Personen ble pågrepet i Helgesens gate, og var i besittelse av kniv, skriver politiet i en melding. Politiet har ikke funnet skadde..

NRK - 29 jun 24 kl. 18:41

Person pågrepet med kniv i Oslo – beskrevet som truende

Personen ble i flere Meldinger til politiet beskrevet som truende på Carl Berners plass i Oslo, samt på bussen. Personen ble pågrepet i Helgesens gate, og var i besittelse av kniv, skriver politiet i en melding. Politiet har ikke opplysninger om at noen ble skadet.

Klartale - 27 jun 24 kl. 14:33

Palestiner skutt, slått og bundet til bil

Mujahid Abadi gikk ut i nabolaget i forrige uke. Abadi bor på Vestbredden. Han skulle se om det var israelske soldater der.

NRK - 27 jun 24 kl. 12:41

Melding om båt som kan ha gått ned

Nødetatene og redningshelikopteret Sar Queen er på veg til Sørungen i Selbu etter Meldinger om en båt som kan ha gått ned. Det skriver politiet. Brannvesenet opplyser til Adresseavisen at en innringer har observert det de har ment var en båt på vannet, og så var båten plutselig borte..

NRK - 27 jun 24 kl. 12:41

Trodde båt hadde gått ned

Nødetatene og redningshelikopteret Sar Queen rykket ut til Sørungen i Selbu etter Meldinger om en båt som kunne ha gått ned torsdag ettermiddag. Brannvesenet opplyser til Adresseavisen at en innringer har observert det de har ment var en båt på vannet, og så var båten plutselig borte. Redningsdykkere fra Trøndelag brann- og redningstjeneste rykket også ut.

NRK - 02 jun 24 kl. 01:01

Undersøker Meldinger om smell i Oslo

Politiet i Oslo er i området Grefsen/Kjelsås i Oslo fordi de har fått flere Meldinger om smell. De er på stedet med patruljer, og søker også drone og helikopter..

NRK - 02 jun 24 kl. 01:01

Undersøkte Meldinger om smell i Oslo – var fyrverkeri

Politiet i Oslo var i området Grefsen/Kjelsås i Oslo fordi de har fått flere Meldinger om smell. De var på stedet med patruljer, og søkte også drone og helikopter. Rett før 01.

Dagbladet - 24 jun 24 kl. 07:07

Mobiltelefon begynte å ryke

Søndag kveld måtte et SAS-fly på vei sørover fra Bodø snu etter Meldinger om røyk i kabinen..

NRK - 24 jun 24 kl. 06:42

Minst 15 politifolk skal være drept i Dagestan

Etter Meldinger om skyting i regionhovedstaden Makhatsjkala og i byen Derbent, i den russiske republikken Dagestan, melder guvernør Sergej Melikov at minst 15 politibetjenter og én ortotoks prest er drept. – Dette er en tragediens dag for Dagestan og hele landet, sier Melikov i en video i sosiale medier natt til mandag. Det er ikke kjent hvor mange som tok del i angrepene.

NRK - 24 jun 24 kl. 02:14

Full båtfører slepte vrak på Skienselva

Politiet fikk flere Meldinger om en båt som slepte en annen båt ved Menstadbrua i Skien. Og at slepetauet røyk. Båten ble beskrevet som et vrak og drev inn i en brygge.

Aftenposten - 23 jun 24 kl. 18:58

Meldinger om angrep i Dagestan – politibetjent drept, synagoge står i brann

En eller flere væpnede menn skal søndag ha skutt mot en synagoge i byen Derbent i Dagestan, helt sør i Russland..

Dagbladet - 22 jun 24 kl. 20:26

- En snedig melding

Politiet i Trøndelag har lørdag kveld mottatt flere Meldinger om en mann som rullet nedover E6 på en kontorstol..

NRK - 22 jun 24 kl. 20:19

Mann ruller ned E6 på kontorstol

Politiet har fått flere Meldinger om at en mann ruller nedover E6 på en kontorstol. Han ble sist observert i området Malvik. Politiet er på vei..

NRK - 22 jun 24 kl. 16:19

Person kjørte inn i flere biler – politiet mistenker tenåring

Politiet har fått Meldinger fra flere om at en person har kjørt inn i andre biler på Vallermyrvegen i Porsgrunn. Bilen er trolig stjålet, opplyser politiet. Det skal nå ha stanset.

NRK - 22 jun 24 kl. 16:19

Kjørte inn i flere biler – politiet mistenker tenåring

Politiet har fått Meldinger fra flere om at en person har kjørt inn i andre biler på Vallermyrvegen i Porsgrunn. Bilen er trolig stjålet, opplyser politiet. Den skal nå ha stanset.

VG - 22 jun 24 kl. 07:39

Sender redningshelikopter: Undersøker mystisk lyd

Politiet og hovedredningssentralen i Mangersfjorden i Alver etter Meldinger om et urytmisk lydsignal..

VG - 20 jun 24 kl. 18:22

Mange Meldinger om villmannskjøring: 13-åring satt bak rattet

Politiet mistenker ruskjøring..

NRK - 20 jun 24 kl. 09:15

Serbia truer med å trekke seg fra fotball-EM

Serbias fotballforbund reagerer kraftig på sanger som skal ha blitt sunget av kroatiske og albanske fans i fotball-EM. Nå kreves det tøffe grep fra Uefa. Det var under onsdagens møte mellom Kroatia og Albania at episodene serberne reagerer på skal ha oppstått.

VG - 19 jun 24 kl. 01:46

Bilbrann på Haugerud i Oslo

Politiet har fått «svært mange» Meldinger fra folk som har hørt et høyt smell i området..

NRK - 18 jun 24 kl. 04:32

Meldinger om konfrontasjon på grensa mellom Sør- og Nord-Korea

Flere nordkoreanske soldater skal ha blitt drept på grensa mellom Nord- og Sør-Korea, melder Reuters som siterer det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap. Soldatene skal ifølge byrået blitt drept av landminer. Yonhap melder også at det sørkoreanske militæret har avfyrt varselskudd mot soldater som beveget seg i den demilitariserte sonen.

NRK - 17 jun 24 kl. 06:54

To tog har kollidert i India

Det er kommet Meldinger om at et godstog og et passasjertog har kollidert i den indiske delstaten West Bengal, opplyser delstatens førsteminister. – Det er med sjokk jeg har fått vite om en tragisk togulykke i Darjeeling-distriktet i West Bengal, skriver Mamata Banerjee på X. Hun sier de venter på flere detaljer.

VG - 15 jun 24 kl. 14:46

Marthe (20), Linnea (21) og Filippa (20) har jaktet leilighet siden januar: – Pulsen stiger

De har sendt nærmere 90 Meldinger, men fremdeles står trioen uten et sted å bo til høsten..

NRK - 14 jun 24 kl. 22:56

Bevæpnet politi tok i bruk pepperspray i Alta

Bevæpnet politi rykket ut etter flere Meldinger om en mann som bar på en øks ved Aronnes i Alta fredag kveld. Mannen var da ikke truende mot noen, men fremsto likevel skremmende for noen. Politiet fikk raskt kontroll på vedkommende.

NRK - 14 jun 24 kl. 08:18

Militærøvelse i Kongsberg

Politiet har mottatt flere Meldinger om «militærkledde personer» i Kongsberg sentrum. Politiet minner derfor om at det pågår en militærøvelse i Kongsberg frem til 20. juni.

NRK - 14 jun 24 kl. 04:43

Sør-Korea og USA i hastemøte før mulig Putin-besøk til Nord-Korea

Sør-Korea og USA har holdt et hastemøte via telefon etter Meldinger om et mulig kommende besøk av Russlands president Vladimir Putin til Nord-Korea. Sør-Koreas viseutenriksminister Kim Hong-kyun har i en telefonsamtale med sin amerikanske motpart Kurt Campbell sagt at Putins besøk ikke må resultere i økt militært samarbeid mellom Nord-Korea og Russland, og at det i så fall ville vært brudd på resolusjonene fra FNs sikkerhetsråd. Det fremgår av en uttalelse som det sørkoreanske utenriksdepartementet sendte ut fredag.

NRK - 13 jun 24 kl. 08:27

WHO: Over 8000 småbarn akutt underernært på Gazastripen

Over 8000 barn under fem år er blitt behandlet for akutt undernæring siden krigen brøt ut, opplyser Verdens helseorganisasjon (WHO). 28 av barna er nå døde, skriver NTB. Til tross for Meldinger om at det leveres mat til området, er det ingen beviser for at maten når dem som trenger den mest, sier WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus.

NRK - 11 jun 24 kl. 10:58

Skyting i Stockholm – en pågrepet

Det er avfyrt skudd på Kungsholmen i Stockholm, melder Expressen. – Ingen er skadd, sier politiets pressetalsperson Carina Skagerlind. Og på sine nettsider skriver det svenske politiet at en person er pågrepet.

NRK - 10 jun 24 kl. 16:45

Truet to personer med kniv - ble overmannet av sivil

I ettermiddag fikk politiet flere Meldinger om en gutt med kniv som hadde vært i konflikt med flere personer på Danvik i Drammen. Politiet rykket ut med flere bevæpnede patruljer, og fikk kontroll på gutten. Han skal ha truet to personer med kniv utendørs.

NRK - 09 jun 24 kl. 09:42

Farevarsel for is i fjellovergangene

Gult farevarsel for is på veiene er sendt ut i Møre og Romsdal, Vestland, Innlandet og Buskerud. – Vi fikk Meldinger om snø på fjelloverganger og snø på bakken noen steder, for eksempel på Beitostølen hadde det kommet litt sludd på bakken, sier vakthavende meteorolog Eldbjørg Moxnes. Hun legger til at det er kjølig til å være juni, men at det blir gradvis stigende temperaturer fremover.

NRK - 08 jun 24 kl. 09:12

Flere knuste bilruter

To biler er funnet med knust bilrute på Hånes i Kristiansand lørdag formiddag. Politiet fikk først melding om at en person skal ha knust en rute på en bil, men da de kom til stedet viste det seg å være to biler. I en oppdatering skriver politiet at de har fått flere Meldinger om innbrudd i bil, eller forsøk på dette og ruteknusinger.

NRK - 08 jun 24 kl. 06:31

Florida-fylke stenger strendene etter to haiangrep

Strendene i Walton fylke i Florida stenges midlertidig for bading etter to haiangrep på samme dag. En kvinne ble skadet i det første haiangrepet nær Watersound fredag ettermiddag, opplyser sheriffen i fylket. Hun ble tatt til sykehus for behandling.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com