McDonalds

Sunday, 03 March, 20:30

Nyheter om McDonalds

NRK - 04 nov 23 kl. 10:51

McDonalds angrepet med mus flere ganger i Danmark

På få dager har to McDonalds-filialer i Danmark blitt angrepet med mus, melder Ekstra Bladet. Torsdag ble først en McDonalds-filial i Odense rammet da det ble kastet mus inn i restauranten. En mann i 20-årene ble pågrepet i forbindelse med hendelsen.

VG - 22 feb 24 kl. 22:30

Budbiltyveri ved McDonalds

To ungdommer har kjørt av gårde med en Wolt-bil fra McDonalds på Storo i Oslo..

NRK - 14 feb 24 kl. 00:34

Truet med kniv på McDonalds i Bergen

En renholdsarbeider ble truet med kniv på en McDonalds-restaurant i Bergen natt til onsdag. En mann er arrestert, skriver politiet på X. Renholderen ble ikke fysisk skadd..

NRK - 22 feb 24 kl. 22:41

Ungdommer stjal Wolt-bil i Oslo

Politiet jakter på to ungdommer som torsdag kveld stjal en bil fra leveringstjenesten Wolt utenfor McDonalds på Storo i Oslo. Politiet i Oslo opplyser at det er snakk om en sølvfarget Volkswagen Golf med registreringsnummer BD75720. –.

NRK - 29 nov 23 kl. 03:50

Mann med kniv pågrepet i Oslo sentrum

En mann ble sent tirsdag kveld pågrepet etter meldinger om trusler med kniv flere steder i Oslo sentrum, blant annet på trikken og på McDonalds. Politiet fikk flere tips fra trikkepassasjerer på 12-trikken mot Storo om at en mann viftet med kniv inne på trikken i Storgata ved 22.30-tiden.

NRK - 20 okt 23 kl. 07:59

McDonalds i Midtausten for tilbod om gratis mat til israelske styrker

Undereininga til hurtigmatkjeda McDonalds i Israel har kunngjort at dei vil gje israelske soldater gratis måltid, noko som har skapa reaksjonar frå fleire av dei andre undereiningane i Midtausten. Burgerkjedane i både Saudi Arabia, Oman, Kuwait, Dei arabiske emirater, Jordan, Egypt, Bahrain og Tyrkia har sendt ut uttalingar der dei tar avstand frå McDonald Israel si avgjerd, og har samla plikta seg til å gje meir enn tre millionar dollar for å støtta palestinarar nære Gaza, melder nyheitsnettstaden Al Jazeera..

NRK - 20 okt 23 kl. 07:59

McDonalds i Midtausten i konflikt

Undereininga til hurtigmatkjeda McDonalds i Israel kunngjorde i førre veke at dei ville gje israelske soldater gratis måltid, noko som har fått fleire av dei andre undereiningane i Midtausten til å reagera. Burgerkjedane i både Saudi Arabia, Oman, Kuwait, Dei arabiske emirater, Jordan, Egypt, Bahrain og Tyrkia har sendt ut uttalingar der dei tar avstand frå McDonald Israel si avgjerd, og har samla plikta seg til å gje meir enn tre millionar dollar for å støtta palestinarar nære Gaza, melder nyheitsnettstaden Al Jazeera..

Dagbladet - 01 dec 23 kl. 03:10

McDonalds-ansatt tok hintet - reddet kidnappingsoffer

Gestikuleringen til jenta fikk den ansatte til å skru på alle varsellampene..

NRK - 14 nov 23 kl. 19:14

Politiet jakter personer med skytevåpen i Oslo

Flere politipatruljer jakter på to personer som skal være observert med skytevåpen på McDonalds på Alnabru i Oslo. Det varsler politiet tirsdag kveld..

NRK - 13 nov 23 kl. 20:47

UDI får sette opp gigatelt ved Nasjonalt ankomstsenter i Råde

UDI har fått innvilget en søknad om å sette opp et telt på 450 kvadratmeter på naboeiendommen til Nasjonalt ankomsenter i Råde. Årsaken er pågangen av flyktninger, skriver Fredriksstad Blad. – I juli og august opplevde vi en tredobling av asylankomstene fra Ukraina, og dersom ankomsttallene for de siste par måneder holder seg, kan det komme så mange som 60.

NRK - 23 okt 23 kl. 22:39

Mann tiltalt for drapsforsøk på ekskona i Karmøy

En 63 år gammel mann er tiltalt for å ha forsøkt å drepe ekskona utenfor en McDonalds-restaurant i Karmøy kommune i januar. Han er også tiltalt for å ha forårsaket en brann som kunne ført til tap av menneskeliv, ifølge TV 2. (NTB).

NRK - 20 okt 23 kl. 07:59

McDonald i Midtausten for tilbod om gratis mat til israelske styrker

McDonalds i Israel annonserte at dei ville gje gratis måltid til israelske soldatar, noko som har skapa reaksjonar frå fleire land i Midtausten. Burgerkjedane i både Saudi Arabia, Oman, Kuwait, Dei arabiske emirater, Jordan, Egypt, Bahrain og Tyrkia har sendt ut uttalingar der dei tar avstand frå McDonald Israel si avgjerd, og har samla plikta seg til å gje meir enn tre millionar dollar for å støtta palestinarar nære Gaza, melder nyheitsnettstaden Al Jazeera..

NRK - 24 aug 23 kl. 12:20

Gjenåpner butikker i Ukraina

Den svenske kleskjeden H&M planlegger å gjenåpne sine butikker i Ukraina i november, selv om landet fortsatt er i krig med Russland. Mange andre vestlige selskaper har allerede gjenopptatt virksomheten i Ukraina etter invasjonen, deriblant den amerikanske hurtigmatkjeden McDonalds..

NRK - 28 maj 23 kl. 07:54

Sverige: Flere påkjørt av mann utenfor McDonalds

En mann i 20-årene er pågrepet etter å ha kjørt på flere mennesker på en parkeringsplass utenfor McDonalds i Härryda i Sverige, melder Aftonbladet. Hendelsen skjedde sent lørdag kveld. Politiet ble varslet 23.

Klartale - 13 jun 23 kl. 11:15

Mange internasjonale bedrifter forlot aldri Russland

Russland gikk til angrep på Ukraina 24. februar 2022. Krigen holder fortsatt på og mange mennesker er blitt drept.

NRK - 04 apr 23 kl. 12:33

Samarbeider med politiet

Sverre Villanger, franchisetaker ved McDonalds i Ålesund, sier de samarbeider med politiet etter en hendelse ved restauranten i helgen. – Tryggheten til våre gjester og ansatte tar vi på største alvor. Vi samarbeid godt med politiet, og viser til deres pågående etterforskning, sier han.

NRK - 01 apr 23 kl. 23:46

Politiet etterforsker straffbar hendelse på McDonalds-restaurant i Ålesund

McDonalds-restauranten på Moa i Ålesund er stengt lørdag kveld, etter at det har skjedd en straffbar hendelse inne på restauranten. – Vi kan bekrefte at vi er på stedet og har stengt restauranten, men per nå kan vi ikke komme med mer på grunn av etterforskningsmessige steg, sier operasjonsleder Eivind Klokkersund i politiet til Sunnmørsposten. På Twitter skriver politiet at de har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen, men de vil ikke si noe mer om hva som har skjedd.

NRK - 01 apr 23 kl. 21:49

Politiaksjon ved restaurant i Ålesund

Ifølge Sunnmørsposten har politiet i Møre og Romsdal stengt av McDonalds ved Moa i Ålesund. – Et større oppbud av politifolk er nå på og rundt McDonalds på Moa. Restauranten er stengt, og politiet har også stengt av området rundt, melder Sunnmørspostens reporter på stedet..

NRK - 26 apr 23 kl. 11:21

Tre menn dømt til livstid for drap på tolvåring i Sverige

Tre menn er dømt til livstid i fengsel for drapet på tolv år gamle Adriana i Botkyrka sør for Stockholm i august 2020. Jenta ble drept da det ble åpnet ild fra en bil mot en menneskemengde utenfor en McDonalds-restaurant. De tre mennene ble av Södertörns tingsrett også funnet skyldige i drapsforsøk på sju andre mennesker som befant seg utenfor restauranten.

NRK - 25 dec 22 kl. 15:39

McDonalds er tilbake i Butsja

McDonalds har åpnet opp igjen i den krigsherjede byen Butsja i Ukraina. En generator gjør at de kan holde åpent fra 9 til 21. – For vårt team var det ekstremt viktig å åpne opp restauranten så fort som mulig for å støtte lokalsamfunnet, sier Julija Badritdinova, sjef for McDonalds i Ukraina.

NRK - 03 apr 23 kl. 08:57

Vedgår ikkje straffskuld

Den sikta i valdtekssaka på McDonalds på Moa i Ålesund vedgår ikkje straffskuld. Det seier jourhavande i politiet, Mathias Häber til NRK. Sikta og fornærma er avhøyrde og har forskjellig oppleving av det som skjedde, seier Häber.

NRK - 02 apr 23 kl. 11:32

Sunnmørsposten: Ein sikta for seksuelle overgrep på restaurant

Politiet etterforskar eit mogleg seksuelt overgrep på ein McDonalds-resturant i Ålesund. Det melder Sunnmørsposten Søndag..

NRK - 02 apr 23 kl. 11:32

Ein sikta for seksuelle overgrep på restaurant

Politiet etterforskar eit mogleg seksuelt overgrep på ein McDonalds-restaurant i Ålesund. Det melder Sunnmørsposten søndag. – Vi etterforskar eit mogleg seksuelt overgrep.

Klartale - 24 mar 23 kl. 12:50

Gatekamper i Frankrike under protester

Franske fagbevegelser har demonstrert siden midten av januar. De protesterer på grunn av pensjon. Den kan endre seg, slik at folk må jobbe to år lengre.

NRK - 19 jan 23 kl. 14:21

Knivstikking ved McDonalds i Karmøy

Politiet rykket ut til McDonalds Oasen kjøpesenter i Karmøy i forbindelse med knivstikking. En person er skadet og tatt med av ambulanse, melder TV Haugaland. – Tilstand på vedkommende er ukjent, og den skadde blir tatt med av ambulanse, forteller operasjonsleder Jostein Reiestad i Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 19 jan 23 kl. 14:21

Person pågrepet etter knivstikking ved McDonalds i Karmøy

Politiet rykket ut til McDonalds Oasen kjøpesenter i Karmøy i forbindelse med knivstikking. En person er skadet og tatt med av ambulanse, melder TV Haugaland. – Tilstand på vedkommende er ukjent, og den skadde blir tatt med av ambulanse, forteller operasjonsleder Jostein Reiestad i Sør-Vest politidistrikt.

VG - 23 feb 23 kl. 14:19

Norges eldste McDonalds legger ned

Restauranten fikk ikke forlenget leiekontrakten. Nå jobbes det med å finne nye jobber til de ansatte..

E24 - 25 dec 22 kl. 15:50

McDonalds er tilbake i Butsja

McDonalds har åpnet opp igjen i den krigsherjede byen Butsja i Ukraina..

Aftenposten - 25 dec 22 kl. 15:50

McDonalds er tilbake i Butsja

McDonalds har åpnet opp igjen i den krigsherjede byen Butsja i Ukraina..

VG - 26 nov 22 kl. 11:44

Fødte på McDonalds-do

Alandria Worthy skulle bare en kjapp tur innom McDonalds for å låne toalettet. Det ble et litt annerledes besøk enn hun først planla..

NRK - 20 jan 23 kl. 14:06

Fire uker i varetekt

Mannen i 60-årene som er siktet for drapsforsøk mot sin ekskone utenfor McDonalds i Karmøy torsdag, blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. De to første ukene med full isolasjon og medieforbud. Retten mener det er skjellig grunn til mistanke.

NRK - 20 jan 23 kl. 14:06

Drapsforsøk-siktet erkjenner straffskyld

Mannen i 60-årene som er siktet for drapsforsøk mot sin ekskone utenfor McDonalds i Karmøy torsdag, blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. De to første ukene med full isolasjon og medieforbud. Retten mener det er skjellig grunn til mistanke.

NRK - 19 jan 23 kl. 17:38

Mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Karmøy

Politiet skriver dette i en pressemelding torsdag: I dag, klokken 13.44, fikk politiet melding om at en kvinne hadde blitt knivstukket utenfor McDonalds Oasen på Norheim i Karmøy kommune. Politiet rykket raskt ut med flere patruljer til stedet sammen med helse.

Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

NRK - 11 aug 22 kl. 19:33

McDonalds vil opna opp igjen i Ukraina

McDonalds planlegg å opna sine restaurantar i Kyiv og vestlege Ukraina igjen innan eit par månader, melder Reuters. Selskapet har haldt alle sine serveringsstader i landet stengd sidan mars, som følge av den russiske invasjonen av Ukraina. Matkjeda har sagt at dei håper gjenopninga kan gjenoppretta ei lita, men viktig, kjensle av normalitet, skriv BBC.

NRK - 30 jul 22 kl. 16:14

McDonalds-restaurant innfører 18-årsgrense

En McDonalds-restaurant i Liverpool i Storbritannia har innført 18-årsgrense etter klokken 17, ifølge Liverpool Echo. – I løpet av de siste ukene har vi sett en økning i antall hendelser med dårlig oppførsel i området, hvor våre ansatte blir utsatt for verbale og fysiske overgrep, skriver en talsperson i McDonalds. Aldersgrensen er midlertidig og innebærer at de under 18 år må ha med seg en verge etter at klokken har blitt 17 på ettermiddagen..

Klartale - 16 maj 22 kl. 12:47

McDonalds forlater Russland

McDonalds har begynt prosessen med å selge. Det opplyste det amerikanske selskapet om mandag. McDonalds har 850 restauranter og 62.

NRK - 30 aug 22 kl. 10:22

Ni personer tiltalt etter drap i Sverige

Tolv år gamle Adriana mistet livet i Norsborg i Stockholm høsten 2020. Jenta ble skutt utenfor en hamburgerrestaurant mens hun luftet en hund, av et skudd var egentlig rettet mot noen andre. Politiet mener at mannen i bilen som skjøt, var ute etter to personer i 20-årsalderen med koblinger til kriminelle miljøer.

Klartale - 21 apr 22 kl. 13:24

Slik lever russere nå

Russiske Aslan sender et bilde til Klar Tale. Bildet er tatt med en mobiltelefon på butikken et sted i Russland. Det viser en hylle med ost.

NRK - 19 maj 22 kl. 14:11

McDonalds selger seg ut av Russland

McDonalds selger sin russiske virksomhet til Alexander Govor, melder Reuters. Govor har for øyeblikket lisensavtale med MacDonalds, og vil overta deres restauranter i landet. Avtalen skal sørge for at ansatte i Russland beholder jobben i minst to år..

NRK - 16 maj 22 kl. 12:11

McDonalds selger seg ut av Russland

Den amerikanske hurtigmatkjeden McDonalds har besluttet å forlate det russiske markedet, melder Reuters. Selskapet etablerte seg i landet for 32 år siden. I mars vedtok selskapet å stenge ned alle restaurantene midlertidig, i likhet med flere andre hurtigmatkjeder..

Klartale - 01 jul 22 kl. 15:30

Visste du dette om Tour de France?

Tour de France (Frankrike rundt) starter fredag. Det er et av verdens største sykkelritt. Og tre uker med fest for alle som er interessert.

NRK - 23 jun 22 kl. 14:36

Sportsmerket Nike vil forlate Russland permanent

Det amerikanske sportsmerket Nike stenger alle sine butikker i Russland på permanent basis. Det kunngjorde sportsgiganten i en uttalelse torsdag. I tillegg vil ikke lenger netthandel og Nike-appen være tilgjengelig i Russland.

Klartale - 02 jun 22 kl. 10:56

Krigen har vart i 100 dager

Mye i Europa endret seg raskt. Det er fortsatt uklart hvem som vinner krigen. – Jeg ringte til presidenten i Den russiske føderasjonen, men svaret var taushet, sa Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Aftenposten - 19 maj 22 kl. 14:37

McDonalds har solgt seg ut av Russland. Styres under annet navn.

Den nye eieren vil passe på at de ansatte får beholde jobben, men vil lede restaurantkjeden under nytt navn..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com