Mats Rulands

Friday, 24 March, 10:24

Nyheter om Mats Rulands

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 dec 22 kl. 05:30

Streik blant ingeniørene avverget på overtid

Nito og NHO ble enige fem timer på overtid i meklingen natt til fredag, melder NTB. Dermed blir det ikke streik blant norske ingeniører. – I meklingen mellom Nito og NHO vedrørende Nito-overenskomsten, nådde partene – med riksmekler Mats Rulands mellomkomst – fram til en forhandlingsløsning.

VG - 24 sep 22 kl. 20:49

Riksmeklerens bolletriks

RIKSMEKLEREN (VG) Mats Rulands innkjøp av en hel bærepose med hveteboller skal ha virket positivt på stemningen mellom partene i lærerstreiken..

VG - 12 sep 22 kl. 09:42

Helt fastlåst i lærerstreiken – samtaler med Riksmekleren førte ikke frem

Det er helt fastlåst og fortsatt storstreik i konflikten mellom lærerne og kommunene. Riksmekler Mats Rulands nye forsøk på en løsning mellom partene mislyktes..

NRK - 12 sep 22 kl. 09:44

VG: Helt fastlåst i lærerstreiken

Det er helt fastlåst og fortsatt storstreik i konflikten mellom lærerne og kommunene. Riksmekler Mats Rulands nye forsøk på en løsning mellom partene mislyktes, melder VG..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com