Markus Söder

Fredag, 07 Mai, 19:34

Nyheter om Markus Söder

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 april 21 kl. 21:46

Anspent i Merkels allianse

Markus Söder, som ikke lyktes i å bli statsministerkandidat for de tyske konservative, sier han ikke er overbevist om at rivalen Armin Laschet er riktig mann. Kampen om å ta over Merkels plass har ført til strid mellom søsterpartiene CDU og CSU..

NRK - 11 april 21 kl. 16:01

Söder vil bli Merkels etterfølger

I september er det valg i Tyskland. Markus Söder, som leder det borgerlige partiet CSU i Bayern, erklærer seg som kandidat til å bli ny statsminister etter Angela Merkel..

NRK - 20 april 21 kl. 13:25

Laschet kan bli ny forbundskansler

CDU-leder Armin Laschet blir de tyske regjeringspartienes kandidat til forbundskansler ved valget til høsten. CSU-leder Markus Söder har erkjent nederlaget. Angela Merkel går av etter 15 år som forbundskansler, hun har representert CDU..

NRK - 20 april 21 kl. 02:02

Laschet valgt som kanslerkandidat

Tyskland ga sentralstyret i Angela Merkels kristeligkonservative parti CDU natt til onsdag klar støtte til Armin Laschet som kandidat til forbundskansler. 77,5 prosent stemte for Laschet, mens 22,5 prosent ville ha CSUs Markus Söder..

NRK - 08 april 21 kl. 10:36

Tyskland vurderer Sputnik-kjøp

Tyskland planlegger samtaler med Russland om å kjøpe den russiske koronavaksinen Sputnik V, dersom den blir godkjent av EUs legemiddeltilsyn. Delstaten Bayern har allerede tegnet avtale om kjøp av Sputnik V om den blir godkjent. Ifølge delstatsminister Markus Söder er Bayern sikret 2,5 millioner ekstra doser gjennom avtalen..

NRK - 08 feb. 21 kl. 01:04

Tysk politiker frykter tredje bølge

Delstatsleder i Bayern og CSU-leder, Markus Söder, frykter at Tyskland blir rammet av en tredje smittebølge hvis de åpner opp samfunnet igjen nå. Nedstengningen av landet diskuteres nå blant toppene i Tysklands 16 delstater..

NRK - 06 des. 20 kl. 17:25

Skjerper restriksjonene i Bayern

Den tyske delstaten Bayern skjerper koronatiltakene på grunn av høye smittetall, melder AFP. Fra onsdag må folk holde seg hjemme om de ikke har gyldig grunn til å gå ut, som for å handle mat eller oppsøke lege, sier delstatsminister Markus Söder..

NRK - 05 des. 20 kl. 06:38

Vurderer strengere koronatiltak

Delstatsminister Markus Söder i Bayern har kalt inn til en videokonferanse for å diskutere videre tiltak i delstaten sør i Tyskland. Det er ventet at resultatet av møtet som holdes klokken 12 søndag er ytterligere innskjerpinger i restriksjonene..

NRK - 19 jan. 19 kl. 14:10

Söder valgt til ny leder i CSU

Markus Söder er valgt til ny leder i CSU, statsminister Angela Merkels allierte i Bayern. 52 år gamle Söder ble enstemmig valgt til å etterfølge Horst Seehofer. Han var en av kritikerne av Merkels åpne holdning til flommen av asylsøkere..

NRK - 18 nov. 18 kl. 14:18

Söder klar for ledervervet i CSU

CSUs delstatsminister i Bayern, Markus Söder, sier han stiller til valg som ny leder for partiet etter at Horst Seehofer trakk seg forrige uke. Konservative CSU er søsterpartiet til Angela Merkels kristenkonservative parti CDU..

NRK - 02 aug. 16 kl. 14:22

Bayern vil saksøke Volkswagen

Bayern vil saksøke Volkswagen for pengene som den tyske delstaten har tapt på aksjer i bilselskapet etter avsløringene om utslippsfusk, melder AP. Markus Söder, finansminister i Bayern, sier delstaten har en plikt til å forsøke å få tilbake pengene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt