Mannen

Wednesday, 20 October, 19:20

Nyheter om Mannen

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - I førrgår: 13:31

Truleg ikkje vald på Raufoss

Mannen som vart funnen alvorleg skadd på Raufoss 10. oktober var truleg ikkje utsett for noko straffbart. Det melder politiet.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

Klartale - 14 okt 21 kl. 08:13

Dansk mann siktet for angrep i Kongsberg

Politiet sier de deler denne informasjonen som følge av at det er mye rykter på sosiale medier. Disse handler om hvem som har gjort det. Flere av dem kan ikke bli koblet til volden, ifølge politiet.

Klartale - 13 okt 21 kl. 08:56

Politiet tror ikke lenger at mann ble knivstukket i skogen

Den skadde Mannen ble funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

NRK - 11 okt 21 kl. 13:11

Tilstanden er fortsatt uavklart

Politiet jobber med ulike hypoteser rundt hva som har skjedd med Mannen som ble funnet skadd på Raufoss søndag ettermiddag. Det er ingen mistenkte eller siktede i saken. Politiet ble varslet søndag kl.

NRK - Igår: 17:57

Truet ambulansepersonell

Ambulansepersonell måtte tilkalle politiet etter at å ha blitt truet av en mann i 30-årene i Ekholtveien i Moss tirsdag ettermiddag. Ambulansepersonell rykket ut til det som tilsynelatende var en bevisstløs person. Men han kom til hektene og utagerte, opplyser politiet.

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:59

Ønsker seg strengeste straff for mord

I fjor høst drepte en mann ekskjæresten sin med kniv. Det skjedde på Evje i Aust-Agder. De to hadde barn sammen.

NRK - 08 okt 21 kl. 13:13

Høyesterett omgjør forvaringsdom

En 19-åring som i lagmannsretten ble dømt til seks års forvaring får dommen sin omgjort av Høyesterett. Mannen ble dømt etter å ha tent på tre garasjer på Stord i løpet av en måned. Ingen mistet livet i brannen, men i et av tilfellene lå to barn og sov i et hus i nærheten av garasjen som ble tent på.

Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer.

NRK - 14 okt 21 kl. 18:06

Politiet jakter mann med kniv

En mann har truet personalet på en butikk i Byåsen i Trondheim med kniv. Politiet leter nå etter Mannen. Mannen ble tatt for tyveri, opplyser operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt.

NRK - 03 okt 21 kl. 09:07

Eksplosjonen i Göteborg

Mannen i 50-årene som er siktet etter eksplosjonen i Göteborg, bodde flere år i Norge rundt årtusenskiftet, melder VG. Jakten på Mannen pågår fortsatt i Sverige. Den siktede jobbet med oljetransport i Norge, skriver avisa Expressen.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:50

Mannen med pil og bue funnet

Politiet har nå kommet i kontakt med Mannen som har båret pil og bue i området Huseby i Oslo. Det var ufarlig aktivitet og Mannen beklager overfor de som har følt frykt. Politiet følger opp saken og ivaretar skoler og lokalmiljøet ved å forklare og betrygge..

NRK - 14 okt 21 kl. 10:07

Drept etter politiet var i kontakt

– Ut fra det vi vet nå, fremstår det som at noen, trolig alle, ble drept etter at politiet var i kontakt med gjerningsMannen første gang. Det sier politimester Ole Bredrup Sæverud på en pressekonferanse om drapene på fem personer i Kongsberg onsdag kveld. To ble skadd.

NRK - 29 sep 21 kl. 15:04

Mann dømt for hundevoldtekt

En mann er i Sør-Rogaland tingrett dømt til seksti dagers fengsel for å ha voldtatt tre hunder i 2018. Mannen tilsto voldtektene i retten. Voldtektene skjedde i på Østlandet over en tremånedersperiode i 2018.

NRK - 8 timer siden

Tiltalt for misbruk av hundar

Ein mann i 40-åra er tiltalt for seksuelt misbruk av om lag 40 hundar. I ein periode på ti år skal han ha forgripe seg på eigne hundar og hundar han har passa. Mannen har vedgått straffskuld, men saka er så omfattande at statsadvokaten valde å ta ut tiltale, skriv Stavanger Aftenblad.

VG - 12 timer siden

Norsk regissør med film om Mannen som skjulte Saddam Hussein

Kun CIA og nær familie har sett ansiktet til Alaa Namuq, Mannen som skjulte Iraks diktator Saddam Hussein i et hull i bakken i hele åtte måneder. Nå avsløres Namuqs ansikt for resten av verden – av den norske regissøren Halkawt Mustafa..

Klartale - 08 okt 21 kl. 13:46

Fikk lengste straff for drapet på ekskona

En mann drepte ekskona og hennes nye kjæreste i fjor. 43-ingen brukte kniv til å angripe de to menneskene i en leilighet i Bergen. Mannen varslet selv politiet etter drapene.

NRK - Igår: 11:16

Siktet og etterlyst person i Norge

Etter hendelsen der en person ble skutt i Vika i Oslo har politiet pågrepet ytterligere en person. Dette er en person som var siktet og etterlyst i saken og som oppholdt seg i Pakistan. Mannen meldte seg selv for politiet.

NRK - Igår: 21:40

Mann fengslet for voldtektsforsøk

En 22 år gammel tysk mann erkjenner et voldtektsforsøk i Bergen natt til lørdag. Han ble varetektsfengslet i fire uker i Hordaland tingrett mandag, skriver BT. Mannen ble pågrepet søndag kveld, og er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud.

NRK - Igår: 19:50

Væpnet aksjon i Nittedal

Politiet leter etter en mann som er observert med våpen i Nittedal. – Vi undersøker at en mann er observert med våpen på offentlig sted. Han skal ikke ha truet noen, og det har ikke vært noen dramatikk, men vi ønsker å komme i prat med Mannen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til Varingen.

NRK - I førrgår: 09:55

Dømd for sovevaldtekt

Ein mann i 20-åra er i Nord-Troms og Senja tingrett dømd til fire års fengsel for å ha valdtatt ei kvinne medan ho sov. Den samrøysta dommen falt fredag sist veke. Hendinga skjedde søndag 6.

NRK - I førrgår: 23:35

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og Mannen er funnet.

NRK - I førrgår: 21:03

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

NRK - 17 okt 21 kl. 19:05

Drapet på Amess en terrorhandling

Den 25 år gamle Mannen som drepte den britiske politikeren David Amess, var kjent for politiet fra før, og var blitt sendt på et program for avradikalisering. Mannen avhøres av britisk politi. Politiet har fastslått at drapet var en terrorhandling, og de undersøker om motivet kan være knyttet til islamistrisk ekstremisme.

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 07:26

Mannen som drepte britisk politiker med kniv var i politiets søkelys etter radikalisering

Mannen som drepte den britiske politikeren David Amess, var kjent for politiet og var blitt sendt på et program for….

NRK - 17 okt 21 kl. 05:24

DrapsMannen kjent av etterretningen

Mannen som drepte den britiske politikeren David Amess, var kjent for politiet og var blitt sendt på et program for avradikalisering. Den 25 år gamle Mannen ble pågrepet og sitter i avhør hos britisk politi etter at han fredag knivstakk Amess som møtte velgerne sine i en kirke i den lille byen Leigh-on-Sea. Politiet har fastslått at drapet var en terrorhandling, og de undersøker om motivet kan være knyttet til islamistrisk ekstremisme.

NRK - 17 okt 21 kl. 01:21

Dobbeltdrapsdømt døde i fengsel

Den 55 år gamle Mannen som sonet en forvaringsdom for å ha drept to naboer på Kvaløya i 2014, døde i fengselet i september. Mannen ble i 2016 dømt til 21 års forvaring og sonet dommen på Ila landsfengsel..

NRK - 16 okt 21 kl. 23:46

Mann knivstukket på Furuset

Politiet i Oslo rykket lørdag kveld ut med flere partuljer etter at en ung mann ble knivstukket på Furuset. Ingen er pågrepet i saken. – Vi dro til stedet med betydelige ressurser og fant en mann med stikkskader like ved T-bane-stasjonen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 15 okt 21 kl. 10:22

Skjerpa sikting etter skyting

Dei to som er sikta etter at ein mann vart skoten og skadd i Trondheim i september, er sikta for drapsforsøk eller medverknad til drap. Ein mann og ei kvinner i 50-åra vart 1. oktober varetektsfengsla i fire veker etter hendinga.

NRK - 15 okt 21 kl. 01:16

Mann pågrepet med øks i Elverum

En mann i slutten av 20-årene ble torsdag kveld pågrepet av politiet i Elverum. Mannen hadde en øks og en gasspistol på seg. Ifølge Innlandet politidistrikt gikk Mannen rundt med øksen og gasspistolen på et anleggsområde..

NRK - 14 okt 21 kl. 23:12

Tiltalt lærer erkjenner straffskyld

Den 30 år gamle Mannen som er tiltalt for flere titalls nettovergrep mot mindreårige erkjenner helt eller delvis straffskyld for de fleste forholdene. – Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har gjort det, sa den tidligere læreren i retten da saken begynte i Hordaland tingrett torsdag, skriver Bergensavisen. – Det er noe jeg angrer fryktelig på.

NRK - 14 okt 21 kl. 15:17

Kvinne siktet for vold

En kvinne i 40-årene er siktet for vold mot en mann i 30-årene i en leilighet på Møhlenpris onsdag., skriver politiet i en pressemelding. Skadeomfanget til den skadde Mannen var mindre alvorlig enn politiet trodde, og Mannen er utskrevet fra Haukeland universitetssjukehus.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:02

Espen Andersen Bråthen er siktet for drapene på Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Mannen heter Espen Andersen Bråthen.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:07

Politiet beskutt med piler

Politiet mener alle ble drept etter at politiet først hadde kontakt med gjerningspersonen. Det opplyser politimester Ole Bredrup Sæverud på en pressekonferanse om drapene på fem personer i Kongsberg onsdag kveld. To ble skadd.

Klartale - 14 okt 21 kl. 08:51

Politiet: Det ble brukt flere våpen i drapene på Kongsberg

Fem personer ble onsdag kveld drept på Kongsberg. To personer er skadd. En mann er siktet for å ha drept dem.

NRK - 14 okt 21 kl. 08:02

TV 2: Siktede erkjenner forholdene

Mannen i 30-årene, som er siktet for å ha drept fem personer og skadd to, erkjenner forholdene, skriver TV 2. Politiadvokat Ann Irén Svane Mathiassen sier den siktede er en kjenning av politiet. Mannen skal også ha vært i kontakt med norsk helsevesen flere ganger..

NRK - 14 okt 21 kl. 08:02

Siktede erkjenner forholdene

Mannen i 30-årene, som er siktet for å ha drept fem personer og skadd to, erkjenner forholdene. – Men hvorvidt han erkjenner straffskyld må vi avvente med, sier politiadvokat Ann Irén Svane Mathiassen til TV 2. Til NRK sier hun at den siktede er en kjenning av politiet.

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere involverte

Politiet mistenker ikke at flere personer var involvert i angrepet på Kongsberg enn Mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld. Han sa også politiet avfyrte varselskudd under pågripelsen av Mannen..

NRK - 13 okt 21 kl. 07:18

Skien: Tror ikke mann ble knivstukket

Politiet meldte i går at en mann ble knivstukket på joggetur i Skien i 18.30-tida. Til VG sier nå at de ikke lenger tror det var en knivstikking.

NRK - 13 okt 21 kl. 07:18

Skien: Ikke knivstukket likevel

Politiet meldte i går at en mann ble knivstukket på joggetur i Skien i 18.30-tiden. Til VG sier nå at de ikke lenger tror det var en knivstikking.

NRK - 12 okt 21 kl. 11:30

Tengs-saken: Ferdige med avhør

Politiet opplyser at de i denne omgang er ferdige med avhørene av den 51 år gamle Mannen som er siktet for å ha drept Birgitte Tengs, melder NTB. Mannen er også mistenkt for drapet på Tina Jørgensen. I avhørene har politiet gått inn på spørsmål knyttet til begge drapssakene.

NRK - 30 sep 21 kl. 16:52

Mann dømt for å ha drept sin mor

En mann på 47 år er dømt til tolv års fengsel for å ha drept sin egen mor i en leilighet i Oslo i september i fjor. Oslo tingrett skriver at det er flere straffeskjerpende omstendigheter og at straffen skal settes til fengsel i tolv år. Aktor la ned påstand om fengselsstraff på 13 år.

NRK - 30 sep 21 kl. 16:04

Göteborg: Mann kom med bombetrussel

Svensk politi leter etter en 55 år gammel mann mistenkt for å stå bak eksplosjonen i en boligblokk i Göteborg tirsdag. Politiet leter nå på en adresse de har knyttet til Mannen. Mannen skal ha rettet en bombetrussel til det svenske nødnummeret, og nødetater er på plass ved adressen der blant annet et legekontor er evakuert nå i ettermiddag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt