Nyheter om Mannen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 sep 21 kl. 16:41

Svensk politiker siktet for drap

En politiker fra Sverigedemokraterna er pågrepet og siktet for drap på en kvinne, melder svenske medier. Mannen, som er tidligere ustraffet, kommer fra Sjuhärad i Västergötland. SVT omtaler Mannen som en SD-politiker med flere tunge tillitsverv.

NRK - 09 sep 21 kl. 10:53

Stal medisinar – dømt til fengsel

Ein mann i 40-åra er i Møre og Romsdal tingrett dømt til fengsel i fem månader. Over ei periode på fire år stal Mannen legemiddel frå medisinrommet på sjukeheimen der han jobba som sjukepleiar. Han skal også ha kontakta ein anna sjukeheim og utgitt seg for å vere lege for å få tak i reseptbelagde legemiddel til seg sjølv.

NRK - 08 sep 21 kl. 12:39

Sakna mann funnen

Den demente Mannen i slutten av 70-åra som var sakna i Bergen er funnen etter mange timars leiting. Mannen blei meldt sakna frå Kolstihagen sykehjem i natt, og politiet og frivillige har leita intensitvt. Mannen blei funnen utandørs ikkje langt unna sjukeheimen..

NRK - 07 sep 21 kl. 16:07

Dømt for sexkjøp i Tromsø

En 31 år gammel mann er dømt for å ha kjøpt sex på et massasjestudio i Tromsø. Det finnes DNA-bevis for at Mannen har vært på salongen der en rekke andre har innrømt sexkjøp, men det finnes ikke bevis for at den nå dømte Mannen har kjøpt sex der. Derfor mente hoveddommeren at Mannen burde ha gått fri, mens meddommerne mente det var hevet over enhver rimelig tvil at den tiltalte har kjøpt seg sex der inne..

NRK - 07 sep 21 kl. 13:28

Har fått 25 tips etter pågripelse

Politiadvokat Fredrik Martin Soma sier man har fått inn 25 tips som handler om Mannen som nå er siktet for drapet på Birgitte Tengs. Politiet er tydelige på at dette betyr at Mannen er mistenkt i flere saker. – Det er tips som går på straffesaker som man mener politiet bør sjekke opp mot siktede i Birgitte Tengs saken.

NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold i ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

NRK - 05 sep 21 kl. 08:05

Nektet innreise med økser i bilen

En tysk mann i 60-årene ble onsdag nektet innreise til Norge, etter å ha kommet kjørende til kontrollposten på E14 i Meråker kommune i Trøndelag onsdag kveld. Ifølge Trønder-Avisa nektet Mannen å avlegge den obligatoriske koronatesten ved innreise. Det viste seg også at Mannen hadde falskt førerkort og flere andre forfalskede papirer, sier politiet.

NRK - 04 sep 21 kl. 19:27

Krever sjekk av Tengs-siktet

Bistandsadvokaten til familien til drepte Trude Espås krever at politiet sjekker om Mannen som er siktet i Tengs-saken, kan være innblandet i Espås-drapet, skriver VG. Mannen er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995 og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen i 2000. Espås ble drept i Geiranger i 1996.

NRK - Igår: 12:34

Mordbrannsiktet løslates

Mannen i 60-årene som er siktet etter en rekkehusbrann på Skedsmokorset i august, blir løslatt fra varetekt. Etter at han ble varetektsfengsel for tre uker siden, har tingretten to ganger avvist videre fengsling. Politiet har anket begge gangene.

NRK - Igår: 12:22

Tengs-siktet blir ikke løslatt

Mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs, blir ikke løslatt, melder Aftenbladet. Fredag 3. september ble Mannen varetektsfengslet i Sør-Rogaland tingrett.

NRK - 02 sep 21 kl. 18:37

Barnehageansatt dømt for overgrep

En mann i 40-årene er dømt til fengsel i tre år og åtte måneder for grov voldtekt av sine egne barn og for overgrep mot barn i barnehagen hvor han jobbet, melder Aftenbladet. Mannen erkjente straffskyld både for seksuell handling mot barn i barnehagen der han jobbet, og for å ha lastet ned, delt og produsert overgrepsmateriale. I rettssaken erkjente tiltalte også straffskyld for overgrep mot sine egne barn, men nektet for å være skyld i voldtekt.

NRK - 10 aug 21 kl. 18:49

Tiltalt for flere voldtekter

En mann er tiltalt for å ha voldtatt to kvinner, og gjentatte voldtekter av en ung jente. Påtalemyndigheten varsler at de vil be om forvaring for Mannen. Ifølge tiltalen skjedde den første voldtekten i juli 2017.

NRK - 13 sep 21 kl. 16:01

Mann sikta for drapsforsøk

Ein mann er sikta for drapsforsøk i Åsane i Bergen søndag. Mannen er varetektsfengsla i fire veker med brev- og besøksforbod. Mannen har også forbod mot tilgang til aviser og kringkasting om saka, opplyser politiet i ei pressemelding..

NRK - 13 sep 21 kl. 16:01

Varetektsfengsla for drapsforsøk

Mannen som er sikta for drapsforsøk i Bergen, er varetektsfengsla i fire veker med brev- og besøksforbod. Mannen har også forbod mot tilgang til aviser og kringkasting om saka, opplyser politiet i ei pressemelding..

NRK - 21 aug 21 kl. 15:34

Nekter å godta koronabot på 30.000

Den 19 år gamle Mannen som i sommer ble ilagt en bot på 30.000 kroner for å ha brutt karantenereglene, nekter å godta boten. 2.

NRK - 31 aug 21 kl. 16:37

Mannen siktet for mordbrann løslatt

Mannen som er siktet for mordbrann på Skedsmokorset, er løslatt. Mannen ble pågrepet og siktet i forrige uke, og deretter fengslet i én uke av Romerike og Glåmdal tingrett. Tirsdag ble han løslatt, opplyser hans forsvarer Ole-Christian Ringnes til NTB.

NRK - 31 aug 21 kl. 11:41

Siktet for drapsforsøk

Mannen i 20-årene som er pågrepet etter skytingen på Brynseng T-banestasjon i Oslo mandag kveld, er siktet for drapsforsøk. Han ble pågrepet tirsdag morgen. Mannen er kjent for politiet fra før, og saken knyttes til et kriminelt miljø.

NRK - 11 sep 21 kl. 12:16

Ankesak mot kampsportutøver

En tidligere kampsportsutøver i 40-årene må tirsdag møte i Borgarting lagmannsrett, tiltalt for å ha drept en annen mann i 40-årene under et slagsmål på Lisleby i Fredrikstad i mars i fjor. Statsadvokaten anket dommen etter at Mannen ble frikjent da saken var oppe for Fredrikstad tingrett i februar. Aktor la ned påstand om at Mannen måtte dømmes til elleve og et halvt års fengsel, mens retten konkluderte med at han hadde handlet i nødverge..

NRK - 10 sep 21 kl. 00:04

Tiltalt for sexkjøp av jenter

En 36 år gammel rogalending er tiltalt for å ha betalt to mindreårige jenter for seksuelle tjenester ved Kilden kjøpesenter i Stavanger ved tre anledninger i mars og april. Jentene var mellom 14 og 16 år, og Mannen har tilstått å ha kjøpt sex av dem, skriver Stavanger Aftenblad. Rettssaken mot Mannen starter i Sør-Rogaland tingrett i slutten av september..

NRK - 09 sep 21 kl. 15:04

Dømt for grovt bedrageri

En mann i midten av 50-årene er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til ubetinget fengsel i to år, for grovt bedrageri av ordningen for tilskudd til behandling av kasserte fritidsbåter, melder Økokrim i en pressemelding torsdag. Mannen skal ha lurt til seg 2 870 000 kroner gjennom den offentlige miljøtilskuddsordningen, i tillegg til at han forsøkte å lure til seg 540 000 til. Bedrageriene ble begått over en periode på rundt to år.

NRK - 28 aug 21 kl. 16:10

Sarpsborg: Fulgte etter person

Den avdøde etter politiskytingen i Sarpsborg forfulgte en person før situasjonen med politiet oppsto, opplyser politiet. – Foranledningen var at politiet klokken åtte fikk melding om en alvorlig hendelse fra en bekymret innbygger som var på vei til jobb, forteller politiadvokat Anders Svarholt i Øst politidistrikt til NTB. – Innbyggeren observerte en person som fulgte etter enn annen person, og kom så i kontakt med vedkommende som ble forfulgt.

NRK - 08 sep 21 kl. 19:00

Dømt til fengsel for rasisme i EM

En mann i 40-årene har blitt dømt til 14 ukers betinget fengsel, etter at han innrømmet å ha sendt en rasistisk melding i sosiale medier etter EM-finalen. – Uheldige England. Spark de tre apene, skrev Mannen på Facebook etter at England tapte EM-finalen mot Italia på straffer.

NRK - 07 sep 21 kl. 14:06

Sjekkar mot grov valdtekt på Stord

Mannen i 50-åra, som er sikta for drapet på Birgitte Tengs, vert no sjekka opp mot eit grov valdtekt på Stord i 1999. – Me har sendt ei oppmoding om at Mannen sin DNA-profil vert samanlikna med biologiske spor frå valdtekta i 1999, seier etterforskingsleiar Roald Raunholm til NRK..

NRK - 26 aug 21 kl. 14:39

Hadde våpen i huset

Mannen som forskansa seg i eit hus i Jølster i Sunnfjord i går, hadde fleire våpen i huset, opplyser Vest politidistrikt i ei pressemelding. Ifølgje pressemeldinga forsøkte politiet lenge å forhandle med Mannen, men dette førte ikkje fram. Då politiet tok seg inn i huset skal Mannen ha peikt mot politiet med eit våpen før han blei arrestert..

NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 17:51

Mannen som er siktet for Birgitte Tengs-drapet, kan bli koblet til nok en alvorlig straffesak

Politiet undersøker om Mannen i 50-årene som er siktet for drapet på Birgitte Tengs (17) og mistenkt for å ha tatt livet….

NRK - 15 minutter siden

Franskmann tiltalt i folkemord

En franskmann i 70-årene er tiltalt for å ha vært involvert i folkemordet i Rwanda i 1994, opplyser franske antiterrormyndigheter. Mannen, Isaak Kamali, ble født i Rwanda, men har siden fått fransk statsborgerskap. Han har vært på radaren til de franske myndighetene siden 2009, og tiltales nå for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten.

NRK - 11 timer siden

Frigir navn etter funn av død mann

Mannen som ble funnet død i Loddefjord tirsdag er den savnede Ole Endresen (24). Det bekrefter politiet i en pressemelding. Navnet blir frigitt i samråd med pårørende.

Dagbladet - 13 timer siden

Klappjakt: - Drepte familie, bombet politiet

Først skal Mannen ha drept en familie på tre. Deretter skal han ha reist til politistasjonen og detonert ei bombe..

NRK - 15 timer siden

Tiltalt for drap i Bergen

Ein 20 år gammal mann er tiltalt for å ha drepe ei 20 år gammal kvinne i Eidsvåg i Bergen, natt til 26. september i fjor. Mannen er også tiltalt for likskjending..

VG - 16 timer siden

Politimann dømt til over to års fengsel – misbrukte stillingen sin for sex

Vestfold tingrett har dømt Mannen til to år og tre måneders fengsel. Han må også betale til sammen 300.000 kroner i oppreisningserstatning til kvinnene..

VG - Igår: 00:57

Skal ha ringt bekjent: – Jeg har muligens drept noen

Mannen i 20-årene er ustraffet. Natt til søndag skal han ha stukket kjæresten sin i ansiktet med kniv..

NRK - Igår: 19:22

Leiter etter sakna jeger

Ein mann i 70-åra har kome vekk frå sine to jaktkameratar i nærleiken av Halne på Hardangervidda. Det opplyser politiet på Twitter. Frivillig mannskap og luftambulanse er sendt mot staden.

Klartale - Igår: 13:59

Politiet sier DNA var viktig for å sikte mann for Tengs-drapet

Mannen som er siktet for et drap og mistenkt for et annet må bli i varetekts-fengsel. Det sier Gulating lagmannsrett..

Dagbladet - Igår: 13:23

Har sittet på DNA-spor i to år

Gulating lagmannsrett forkaster anken mot Mannen som er siktet..

Dagbladet - Igår: 13:23

Har sittet på DNA-spor i to år

Gulating lagmannsrett forkaster anken mot Mannen som er siktet..

Dagbladet - Igår: 13:23

Forkastet anken: - Sannsynligvis skyldig

Gulating lagmannsrett forkaster anken mot Mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs..

VG - Igår: 13:13

Politiet om DNA-funnet i Tengs-saken: - En sterk indikasjon

DNA-funnet som er gjort i Birgitte Tengs-saken gir en «sterk indikasjon» på farslinjen til den drapssiktede Mannen, ifølge politiet..

VG - Igår: 12:29

Tengs-siktet i avhør: Politiet har tatt feil mann

Mannen i 50-årene nekter for å ha noe med drapene på Birgitte Tengs og Tina Jørgensen, og mener politiet har tatt feil mann..

VG - Igår: 12:29

Tengs-siktet hevder politiet har tatt feil mann

Mannen i 50-årene nekter for å ha noe med drapene på Birgitte Tengs og Tina Jørgensen, og mener politiet har tatt feil mann..

VG - Igår: 11:28

Sakkyndige om Tengs-siktede i 1991: Kvalifisert fare for gjentagelse

I 1991 ble Mannen dømt for et seksuelt motivert overfall og blotting. Sakkyndige fryktet gjentagelse, og domstolen pekte på fullstendig manglende impulskontroll..

NRK - Igår: 11:26

Skal identifisere død mann

Politiet har ikke ennå identifisert Mannen som ble funnet død i Loddefjord i Bergen i går, og venter på obduksjon. I en pressemelding skriver politiet at de holder alle muligheter åpne, men at ingenting tyder på at noe straffbart har skjedd..

NRK - Igår: 11:10

Dømt for spionasje i Sverige

En mann i 40-årene er i Gøteborgs tingrett dømt til tre års fengsel for spionasje, skriver SVT. Mannen var siktet for å ha gitt informasjon om selskapene Scania og Volvo Cars til en russisk etterretningsoffiser. Han ble pågrepet i februar 2019.

NRK - Igår: 10:59

Drapssak til lagmannsretten

Mannen i 80-årene, som er dømt til 13 og et halvt års fengsel for et brutalt drap på kona i Moss i fjor sommer, får behandlet ankesaken i lagmannsretten. – Vi anket avgjørelsen både når det gjaldt skyldspørsmålet og selve straffutmålingen. Det er skyldspørsmålet som nå er inntatt av lagmannsretten og dermed er straffen satt i bero som det heter, sier Mannens forsvarer, Sille M.

Dagbladet - Igår: 10:10

Bekjent om siktelsen: - Veldig overraskende

En kvinne i samme miljø som den siktede Mannen, beskriver ham som hyggelig og høflig..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt