Mannen

Thursday, 18 August, 06:29

Nyheter om Mannen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 aug 22 kl. 12:54

Tysk offiser for retten, tiltalt for spionasje for Russland

En 65 år gammel reserveoffiser i det tyske forsvaret møtte torsdag i retten i Düsseldorf, tiltalt for å ha spionert for Russland. Ifølge tiltalen forsynte Mannen i årene 2014 til 2020 Russlands militære etterretningstjeneste GRU med sensitive dokumenter om det tyske forsvaret. 65-åringen skal også ha utlevert opplysninger om følgene av sanksjonene som ble innført mot Russland etter annekteringen av krim-halvøya i 2014, og om Nord Stream 2-rørledningen.

NRK - 09 aug 22 kl. 14:21

Mann fikk 200.000 kroner i bot for kjøring i ruset tilstand

En mann i 50-årene er dømt til 200.000 kroner i bot og 14 dagers betinget fengsel for å ha kjørt i Stavanger sentrum ruset på amfetamin og diazepam. Det var en formiddag i september i fjor at Mannen ble stoppet av politiet i Stavanger, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - Igår: 15:09

Varetektsfengsla i fire veker

Ein mann i 40-åra busett på Sunnmøre er varetektsfengsla i fire veker etter å ha brote seg inn og gjort skadeverk på Geiranger kyrkje natt til måndag. Mannen blei arrestert like etter hendinga. Mannen er også sikta for brot på utlendingslova og har jobba ulovleg i Noreg.

Klartale - 03 aug 22 kl. 08:50

De drepte på Otta var et eldre ektepar

Mandag ble to personer drept. Det skjedde på Otta i Gudbrandsdalen. En mann er siktet for å ha drept dem.

NRK - 13 aug 22 kl. 21:29

Mann truga på livet for å få gratis slush

Politiet har aksjonert i Boganesveien i Stavanger, der ein mann truga dei tilsette i ein restaurant på livet. Mannen i 30-åra skal ha sagt at han ville skamslå eller drepe dei som arbeidde i restauranten om han ikkje fekk ein gratis slush. Mannen skal ha sett rusa ut, og politiet vil ta han til legevakta før dei tek han til arresten.

NRK - 12 aug 22 kl. 17:32

Dømt for oppbevaring av bilder og film som seksualiserer barn

En mann bosatt i Østfold er dømt til ni måneders fengsel for å ha lastet ned og vært i besittelse av overgrepsmateriale som viser seksuelle overgrep mot barn eller som seksualiserer barn. I dommen fra Søndre Østfold tingrett kommer det frem at Mannen har lastet ned og oppbevart over 3600 bilder og 631 filmer. I retten ble det blant annet vist videoer der barn hadde seksuell omgang med dyr.

NRK - 10 aug 22 kl. 04:45

Twitter-ansatt dømt for spionasje

En mann som jobbet for Twitter i USA, var egentlig en spion for Saudi-Arabia, ifølge en amerikansk domstol. Mannen har viderebragt personlig informasjon om brukere som under anonyme brukernavn kritiserte kongehuset, og den kongelige familien i landet, heter det i kjennelsen. Mannen er også kjent skyldig i hvitvasking.

NRK - 26 jul 22 kl. 21:35

Bombegruppa involvert i ransaking

Politiet opplyser at de har pågrepet en mann på E6 i Ranheim i forbindelse med en annen sak i Nærøysund kommune. – Vi har i forbindelse med en pågående sak nord i fylket pågrepet en mann i bil på tur nordover, skriver politiet på Twitter. I løpet av tirsdag har politiet ransaket en privat adresse nord i Trøndelag.

NRK - 26 jul 22 kl. 17:57

Mann pågrepet i Oslo siktet for knivdrap i Hamburg

Den 38 år gamle Mannen ble pågrepet i Oslo sentrum fredag. Han er siktet for et knivdrap i Hamburg, og tyske myndigheter vil ha ham utlevert. Påtalemyndigheten i Hamburg opplyser til TV 2 at drapet skjedde i april 2020.

NRK - 14 timer siden

Dagbladet: Tengs-siktet også siktet for drapet på Tina Jørgensen

Mannen som siden i fjor høst har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs er nå også siktet for drapet på Tina Jørgensen. Det opplyser politiet til Dagbladet. –Tina Jørgensen-saken har også vært brukt som en del av grunnlaget for politiets begjæring om bruk av skjult etterforskning, som formelt sett også betyr at han har status som siktet også i denne saken, sier Unni Byberg Malmin til Dagbladet.

NRK - 19 timer siden

OL-leder i Tokyo pågrepet i bestikkelsessak

En mann knyttet til fjorårets Tokyo-OL ble onsdag pågrepet, mistenkt for å ha mottatt bestikkelser. Det opplyser den japanske påtalemyndigheten, ifølge nyhetsbyrået AFP. Mannen mottok angivelig 380.

NRK - 19 timer siden

Politiet ber om rettspsykiatrisk undersøkelse av far siktet for mishandling av sjuåring

Politiet ber om rettspsykiatrisk undersøkelse av Mannen i 30-årene som er siktet for å ha grovt mishandlet sin sju år gamle sønn i Bergen. Det opplyser politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen til Bergens Tidende. – Siktede har ikke forklart seg for politiet, og gutten er heller ikke avhørt, sier han videre.

NRK - 05 aug 22 kl. 12:51

Ein av dei sikta i Sandnes vert stilt for varetekt i dag

Onsdag vart ein mann i 20-åra arrestert og sikta for grov kroppsskade eller medverknad til det etter ein mann 31. juli vart knivstukken på Hana i Sandnes. – Mistanken mot Mannen for dette forholdet er svekka og der ligg ikkje lenger skjellig grunn til mistanke for medverknad til kroppsskade, skriv politiadvokat Christine Kleppa i ei pressemelding.

NRK - 05 aug 22 kl. 11:21

Dobbeltdrapssikta sin forsvarar: Offera verkar tilfeldige

Forsvarar Anders Bjørnsen for den dobbeltdrapssikta på Otta seier til NRK at det heile framstår som «et utslag av psykisk helse og rene tilfeldigheter». Det er kjent at den sikta Mannen i 40-åra har lengre historikk frå psykiatrien. Mannen har blitt teken hand om av helsevesenet etter hendinga.

NRK - I førrgår: 23:45

Kvinne erkjenner ikke straffskyld for knivstikking i Stavanger

Kvinnen i 20-årene som er siktet i tilknytning til knivstikking i Stavanger søndag kveld, erkjenner ikke straffskyld. En langvarig konflikt skal være bakgrunnen for at en mann ble knivstukket flere ganger i ryggen på Hundvåg søndag kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Kvinnen ble pågrepet sammen med en mann i 30-årene og siktet for grov kroppsskade.

NRK - 13 jul 22 kl. 08:22

Mann dømt til fengsel for voldtekt av 13-åring

En mann i 20-årene er dømt til fengsel i fire og et halvt år for å ha voldtatt en 13 år gammel jente i Asker. Mannen er også dømt for salg av narkotika. Ifølge dommen fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett solgte Mannen den 13 år gamle jenta ecstasy ved flere anledninger, skriver Drammens Tidende.

NRK - I førrgår: 11:37

Mann i 70-årene angrepet av ku

En mann i 70-årene er fløyet til sykehus med luftambulanse etter å ha blitt angrepet av ei ku. Kua, som hører til på en gård på Hovsherad i Lund kommune, skal ha sparket og stanget Mannen. Han var der fordi han hjalp til på gården.

NRK - I førrgår: 11:03

Tengs-rettssaken kan bli utsatt

Rettssaken mot Mannen i 50-årene som er siktet for drapet på Birgitte Tengs er forhåndsberammet til 31. oktober. Nå skriver imidlertid domstol.

NRK - 23 jul 22 kl. 22:57

Mannen som utløste væpnet aksjon i Bergen, er løslatt

Mannen som fredag utløste en væpnet aksjon på kjøpesenteret Galleriet i Bergen, er løslatt. Væpnet politi rykket ut til en trusselsituasjonen på kjøpesenteret Galleriet i Bergen sentrum fredag kveld. En mann som kom med truende uttalelser, ble pågrepet og siktet for trusler.

NRK - 14 aug 22 kl. 14:46

Kritisk skadd etter å ha falt i en foss

En mann i 20-årene behandles for kritiske skader etter at han falt i en foss i Lier. Alt tyder på at det dreier seg om en ulykke, ifølge politiet. Mannen er fløyet til Ullevål sykehus.

NRK - 14 aug 22 kl. 09:49

Mann tiltalt for oppbevaring av hasj og hvitvasking av flere millioner kroner

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha oppbevart over 20 kilo hasj, samt hvitvasking av over 4 millioner kroner. Tiltalepunktene som omhandler oppbevaring av hasj, strekker seg over en periode fra juni 2018 til august 2020. Mannen skal ifølge tiltalen ha mottatt leveranser på mellom 2 og 10 kilo hasj på en rekke ulike steder i Oslo og omegn.

NRK - 13 aug 22 kl. 10:39

Blir avhørt i løpet av dagen

Mannen som er tatt og siktet for grov kroppsskade etter en voldshendelse i Stavanger natt til lørdag vil bli avhørt i løpet av dagen, sier politiadvokat Anne Marthe Møinichen til NRK. – Det er ikke kjent hvordan den pågrepne Mannen stiller seg til siktelsen, sier Møinichen. Det er foreløpig ikke oppnevnt verken forsvarer eller bistandsadvokat i saken.

NRK - 13 aug 22 kl. 09:15

Mann tiltalt for dyrking av store mengder cannabis i Oslo

En mann i 30-årene må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha dyrket fram minst 460 cannabisplanter i en bolig på østkanten i Oslo. Saken var opprinnelig berammet til starten av juni, men ble utsatt av ukjente årsaker. Førstkommende torsdag starter den to dager lange rettssaken, hvor Mannen er tiltalt for omfattende cannabisproduksjon i perioden november 2019 til november 2020.

Klartale - 12 aug 22 kl. 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge Mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

NRK - 12 aug 22 kl. 14:07

VG: Siktede for drapsforsøk i Oslo erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter en alvorlig voldshendelse på Grønland i Oslo erkjenner ikke straffeskyld, skriver VG. Det opplyser hans forsvarer Vidar Lind Iversen til VG. Politiet pågrep Mannen i 20-årene torsdag ettermiddag..

NRK - 12 aug 22 kl. 12:30

Mistenkt bankraner i Italia ble hindret av tunnelkollaps

En mann i Roma måtte reddes ut av en underjordisk tunnel som kollapset. Han er mistenkt for forsøk på å rane en bank. Brannmannskap brukte åtte timer på å redde Mannen som ble sperret inne i en underjordisk tunnel i nærheten av Vatikanstaten i Roma.

NRK - 12 aug 22 kl. 10:33

Fredrikstad-mann løslatt – politiet tror offeret knivstakk seg selv

En kvinne fra Fredrikstad oppsøkte sykehuset med stikkskader forrige helg. Samme kveld ble ekteMannen pågrepet og siktet for drapsforsøk. Han ble varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

NRK - 12 aug 22 kl. 01:45

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 12 aug 22 kl. 01:45

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 11 aug 22 kl. 18:51

Mann pågrepet for besittelse av gassvåpen

En mann i 30-årene er pågrepet for besittelse av et gassvåpen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Mannen ble pågrepet etter flere meldinger om en mann som gikk rundt med det de trodde var en revolver i Notodden. Vedkommende hadde siktet rundt seg i en park.

NRK - 11 aug 22 kl. 13:10

SVT: Sverige utleverer mann til Tyrkia

Mannen er ein av dei som Tyrkias president Erdogan har ønska å få utlevert, skriv SVT og siterer tyrkiske medium. Mannen blei dømt i høgsterett i Tyrkia for fleire brot på misbruk av bank- og kredittkort, skriv SVT. Utleveringa blir den første som er kjent etter at Natoforhandlingane mellom Tyrkia, Sverige og Finland byrja..

NRK - 11 aug 22 kl. 06:45

Svindlet apotek med forfalskede legepapir

En 35 år gammel mann lurte 11 apotek på Østlandet trill rundt, ved å gi seg ut for å være fastlege. Mannen fra UIlensaker fikk utlevert narkotiske legemidler ved å bruke forfalskede identitetspapirer, skriver Romerikes Blad. Totalt har fire forskjellige leger fått identiteten sin misbrukt, ifølge tiltalen mot Mannen.

NRK - 19 jul 22 kl. 17:33

Mann fraktet til sykehus etter fall i Lofot-fjell

En engelsktalende mann i 60-årene er hentet av et redningshelikopter etter at han falt og skadet seg i fjellet Andstabben i Moskenes i Lofoten. Det opplyser Hovedredningssentralen i Nord-Norge. Mannen ringte selv til 113 og ba om hjelp.

NRK - 19 jul 22 kl. 12:24

44-åring dømt i 25 år gammel drapssak

En 44 år gammel mann i Sverige er dømt til fengsel for drap på en 16 år gammel jente for 25 år siden. 16 år gamle Malin Lindström forsvant i november 1996 i Örnsköldsvik kommune, som ligger sør for Umeå på østkysten nord i Sverige. Lindström ble funnet død i mai 1997.

NRK - 10 aug 22 kl. 09:45

AFP: Mann med kniv drept av fransk politi på flyplass

Fransk politi har skutt og drept en mann på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris, melder nyhetsbyrået AFP. Mannen var væpnet med kniv. I følge informasjon fra BFMTV var han en hjemløs person "med aggressiv oppførsel".

NRK - 10 aug 22 kl. 09:45

Paris: Mann med kniv drept av politi på flyplass

Fransk politi har skutt og drept en mann på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris, melder nyhetsbyrået AFP. Mannen var væpnet med kniv. Ifølge informasjon fra den franske nyhetskanalen BFMTV var han en hjemløs person «aggressiv oppførsel».

NRK - 10 aug 22 kl. 09:45

Mann med kniv drept av politi på flyplass i Paris

Fransk politi har skutt og drept en mann på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris, melder nyhetsbyrået AFP. Mannen var væpnet med kniv. Ifølge informasjon fra den franske nyhetskanalen BFMTV var han en hjemløs person med «aggressiv oppførsel».

NRK - 09 aug 22 kl. 17:49

Dansk journalist erkjenner å ha tatt nakenbilder av barn

En dansk journalist erkjenner å ha krenket barns seksualitet over 100 ganger ved å ta nakenbilder av vennene til sine barn. Da journalistens barn fikk besøk av venner, tok han nakenbilder av dem i spabad og på toalettet. Mannen sier han aldri har opptrådt krenkende overfor sine egne barn.

NRK - 29 jul 22 kl. 13:52

Nordmann dømt for flere voldtekter i Sverige

Nylig ble rettssaken mot nordMannen i 60-årene avsluttet i Värmland. Han var tiltalt for en rekke kriminelle handlinger mot i alt 26 forskjellige kvinner, skriver Expressen. Nå er han dømt til fire og et halvt års fengsel for ti voldtekter, elleve tilfeller av sexkjøp og grovt bedrageri.

NRK - 09 aug 22 kl. 16:01

Stabil, men fortsatt kritisk etter elsparkesykkelulykke

Mannen som ble skadd i en ulykke med elsparkesykkel i Bærum fredag, er betegna som kritisk skadd. Men ifølge politiet har sykehuset meldt om at han nå er stabilisert. Mannen kjørte uten hjelm, og ifølge politiet har han fått svært alvorlige hodeskader i ulykken..

NRK - 09 aug 22 kl. 15:33

Mann varetektsfengslet etter knivstikking i Sunnfjord – hevder det skjedde i nødverge

En mann i 30-årene er varetektsfengslet i fire uker etter knivhendelsen på Vassenden i Sunnfjord kommune lørdag. Mannen ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud i to av ukene, skriver Firda. Forsvarer Ivar Blikra sier hans klient ikke erkjenner straffskyld og at han mener knivstikkingen skjedde i en nødvergesituasjon.

NRK - 09 aug 22 kl. 12:44

Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot stedøtre

En mann i 60-årene må i september møte i Sør-Rogaland tingrett tiltalt for seksuelle overgrep mot to jenter under 14 år på midten av 2000-tallet. De to fornærmede jentene var under 14 år da overgrepene skal ha skjedd, og begge var tidligere stedøtre av Mannen, skriver Stavanger Aftenblad. Ifølge tiltalen er en av jentene blitt utsatt for gjentatt overgrep, mens påtalemyndigheten mener å kunne føre bevis for at han ved ett tilfelle også forgrep seg på den andre.

NRK - 09 aug 22 kl. 11:52

Avdøde vil bli obdusert

Mannen som ble funnet død i havnebassenget i Arendal i går skal obduseres, det sier politiet til Fædrelandsvennen. Politiet sier til avisen at det foreløpig ikke er noe som tyder på at personen er utsatt for noe kriminelt, og at det er høyst sannsynlig at det er den 23 år gamle Mannen som ble meldt savnet i helgen som er funnet..

Aftenposten - 15 minutter siden

Angriper sier han er overrasket over at Rushdie overlevde

Mannen som er siktet for knivangrepet mot forfatteren Salman Rushdie forrige uke, sier i et intervju at han er….

NRK - 2 timer siden

Bilfører tatt i 175 km/t på E6

En bilfører i 20-årene mistet lappen etter at han ble målt til 175 kilometer i timen i 110-sonen på E6 ved Dal på Romerike. Politiet opplyser at de mistenker at Mannen var påvirket av narkotika..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com