Mannen

Wednesday, 06 December, 08:34

Nyheter om Mannen

Klartale - 11 sep 23 kl. 13:09

Utenlandsk borger siktet for spionasje i Norge

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) pågrep en utenlandsk mann fredag. Det sier Thomas Blom til nyhetsbyrået NTB. Han er politiadvokat i PST.

Klartale - 23 okt 23 kl. 08:42

En mann ble skutt og drept av politiet i Stavanger

Mannen kræsjet først med en annen bil. Det skjedde på Randaberg. I bilen var det en familie.

Klartale - 02 okt 23 kl. 08:35

Politiet pågrep en fjerde person

Mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Henriksen. Det sier Tine Henriksen til nyhetsbyrået NTB. Hun er politiadvokat i Sørøst politidistrikt.

NRK - I førrgår: 20:14

Drapssikta nordmann landa i Noreg

Det melder TV 2. Mannens forsvarar seier til TV 2 at Mannen var mistenkt for drapet på kjærasten, men at mistanken nå skal vera svekka totalt. Politiet i Thailand etterforskar framleis saka, men har ikkje svart på førespurnadene til TV 2.

NRK - 27 nov 23 kl. 05:34

Vold mot taxisjåfør og politibetjent

Politiet pågrep i natt en mann på Haslum. Mannen skal ha vært voldelig mot en drosjesjåfør. – Vi vet ikke hvorfor Mannen ble voldelig.

NRK - 14 nov 23 kl. 14:40

Politiet skjøt mann i Vardø – nå har Spesialenheten henlagt saken

Politibetjenten som skjøt en mann to ganger i beinet under en pågripelse i mars, handlet i nødverge, konkluderer Spesialenheten. Natt til 20. mars skjøt politiet i Vardø en mann i beinet etter at han tente på en bil ved politihuset og kom mot politiet med kniv.

NRK - 30 nov 23 kl. 10:42

Mann dømt etter Halloween-drama i Drammen

Mannen i 30-årene som trua flere barn i Drammen 31. oktober er dømt til 75 dagers fengsel med 52 dagers fradrag fra tiden i varetekt, og må betale 5000 kroner i saksomkostninger. Det melder VG.

Klartale - 29 nov 23 kl. 08:30

Noen skjøt svensk mann i Moss

En svensk mann ble skutt. Det skjedde i Moss i Viken tirsdag. Mannen overlevde, men er på sykehus.

NRK - 29 nov 23 kl. 02:37

Mann alvorlig skadet etter knivstikking på Stovner

En mann i 40-årene er sendt til Ullevål sykehus etter at han ble stukket med en skarp gjenstand i en leilighet på Stovner i Oslo natt til onsdag. Ingen er pågrepet i saken onsdag morgen. Ifølge politiet har Mannen skader som er forenlige med bruk av en spiss eller skarp gjenstand.

NRK - 28 nov 23 kl. 19:51

Mannen som blei skoten er svensk

Mannen i 30-åra som blei skoten i Moss er svensk. Det melder VG. Mannen blei skoten ved Mossehallen, og det skal ha blitt skote 7-8 skot.

NRK - 27 nov 23 kl. 16:26

Mann dømt til seks års fengsel for skyting på åpen gate i Oslo

En 31 år gammel mann er dømt til seks år og tre måneders fengsel for drapsforsøk etter en skyteepisode på Grünerløkka i Oslo i fjor sommer. Det skriver Avisa Oslo. Det var natt til 29.

NRK - 27 nov 23 kl. 14:32

Steinkjer24: Bildrapsdømt mann anker dommen til lagmannsretten

Mannen i 30-åra som ble dømt til 15 års forvaring for å ha kjørt på og drept Sigve Bremset (21) i Steinkjer natt til 1. påskedag anker dommen til lagmannsretten. Det opplyser statsadvokat Kaia Strandjord til Steinkjer24 mandag.

NRK - 18 timer siden

Mann varetektsfengslet i fire uker etter knivstikking i Sandnes

En mann i 30-årene er tirsdag varetektsfengslet fire uker i Sør-Rogaland tingrett, etter at en kvinne ble knivstukket i Sandnes søndag kveld. Politiadvokat Amalie Bråten Hauge i Sørvest politidistrikt hadde på forhånd begjært fire ukers varetektsfengsling. Dette ble også konklusjonen til tingretten etter fengslingsmøtet, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - Igår: 03:11

Fortsatt uklart om flere kan ha vært i bolig som brant i Bodø

Et bolighus på Hunstad i Bodø er utbrent, og en mann er på sykehus. Politiet vet ikke om det var flere i huset. Det håper de at de kan få svar på i avhør med Mannen som er på sykehus.

NRK - 23 nov 23 kl. 10:50

Mann fra Sørlandet dømt til 11,5 års forvaring for overgrep mot datteren

Mannen skal ha utført gjentatte overgrep mot sin egen datter, skriver Fædrelandsvennen. Retten mener at sørlendingen må ha en forvaringsdom for å beskytte samfunnet. Han er dømt for overgrep flere ganger tidligere.

NRK - 22 nov 23 kl. 10:26

Fem års fengsel for drapsforsøk

Ein mann i 60-åra er i Sogn og Fjordane tingrett dømd til fengsel i fem år og to månader etter drapsforsøk i Hyllestad romjula i fjor. Mannen stod tiltalt for å ha tømt bensin over bilen til kvinna, medan ho sat inne i bilen. Politi og tingretten meiner Mannen ville setje fyr på bilen.

NRK - 01 nov 23 kl. 12:58

Mann i 30-årene bedro flere titalls personer med løfter om fotballbilletter

En mann er dømt til 210 timer samfunnsstraff og et erstatningsbeløp på rundt en halv million kroner for en rekke grove bedragerier knyttet til løfter om fotballbilletter til kamper i England. I en periode som strakte seg fra juni 2022 til februar 2023, bedro Mannen i 30-årene til sammen 66 personer gjennom finn.no.

Klartale - 22 nov 23 kl. 05:45

Varetekt

---VaretektEn mann er siktet etter terroren i Oslo i 2022. Nå slipper politiet ham fri. Han har sittet i varetekt.

NRK - 11 nov 23 kl. 18:17

Mann banket opp samboer få uker etter voldsdom

En mann i 30-årene fra Trøndelag er dømt til 90 dagers fengsel etter at han begikk vold mot samboeren kun kort tid etter at han fikk en annen dom. Ifølge dommen fra Trøndelag tingrett kom Mannen i juni i år hjem fra arbeid, sovnet på sofaen og ble etter hvert vekket av sin samboer. Sistnevnte fikk det til å «svartne for ham», og det oppsto en krangel der Mannen ble voldelig.

NRK - 02 dec 23 kl. 05:53

Mann ramponerte bensinstasjon i Bergen

En mann i 50-årene ble natt til lørdag pågrepet av politiet etter å ha ramponert en bensinstasjonen i Åsane i Bergen. Ifølge Vest politidistrikt skal Mannen ha rasert hyller og inventar, kastet kaffe, og tatt boller ut av en ovn. I tillegg skal han ha angrepet en ansatt, en taxisjåfør og en politipatrulje.

NRK - 01 dec 23 kl. 22:16

To arresterte etter at mann vart funnen skadd i Bergen

Det var fredag formiddag at ein mann i 40-åra vart funnen skadd på ei adresse på Solheim ved Danmarksplass i Bergen. Politiet væpna seg og mistenkte at Mannen var utsett for vald. – Politiet har pågripe to personar.

NRK - 20 nov 23 kl. 12:43

Kirkeleder i Tyskland går av etter overgrepssak

Lederen av den tyske protestantiske kirken, Annette Kurschus, går av etter å ha blitt anklaget for å ha lagt lokk på overgrepsanklager mot en kollega. Kurschus nekter for at hun hadde kjennskap til anklagene mot Mannen, som nå blir etterforsket av politiet, men sier hun går av for å forhindre ytterligere skadevirkninger på kirken. Den 60 år gamle teologen har fått flere medieoppslag mot seg den siste tiden, som omhandler at hun ble informert om anklager mot sin tidligere kollega uten å gjøre noe med det.

NRK - 30 nov 23 kl. 18:38

28-åring tiltalt for draps­for­søk med hagle utenfor butikk i Kris­tian­sand

En 28 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter å ha skutt en mann med en avsagd hagle utenfor en butikk på Grim i Kristiansand. I tiltalen fra statsadvokaten Beate Rullestad-Jansen i Agder tas det forbehold om påstand om forvaring for den 28 år gamle Mannen, skriver Fædrelandsvennen. Mannen skal ha avfyrt skuddet gjennom vinduet på en Tesla.

NRK - 30 nov 23 kl. 10:42

Påkjørsel på Solli plass: Politiet ber om ny fengsling

Den 18 år gamle Mannen som i går ble pågrepet i forbindelse med påkjørselen ved Solli plass i helgen, blir i dag fremstilt for varetektsfengsling. Politiet ber om fengsling i to uker. Mannen er siktet for siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

NRK - 29 nov 23 kl. 14:23

Dømt til 13,5 års fengsel – vil anke

En 43 år gammel mann er dømt til 13,5 års fengsel for drapet på Vestre Platå i Stavanger i fjor, melder Stavanger Aftenblad. Ifølge TV 2 kommer Mannen til å anke dommen. Den tiltalte 43-åringen hevdet han handlet i nødverge.

NRK - 29 nov 23 kl. 03:50

Mann med kniv pågrepet i Oslo sentrum

En mann ble sent tirsdag kveld pågrepet etter meldinger om trusler med kniv flere steder i Oslo sentrum, blant annet på trikken og på McDonalds. Politiet fikk flere tips fra trikkepassasjerer på 12-trikken mot Storo om at en mann viftet med kniv inne på trikken i Storgata ved 22.30-tiden.

NRK - 28 nov 23 kl. 12:15

Datter (11) skal ha hindret drap: Far tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-årene fra Moss er tiltalt for drapsforsøk på sin tidligere kone. I februar i år skal han ha slått henne bevisstløs, før han snurret en ledning fra en varmeovn rundt halsen hennes og strammet til, ifølge tiltalen. Hans daværende kone skal ha sluppet unna med livet i behold fordi deres elleve år gamle datter avbrøt drapsforsøket.

NRK - 07 nov 23 kl. 13:29

Huitfeldt: Våpenaksjer må du holde deg unna

Tidligere utenriksminister Anniken Huitfeldt sier det er utelukket at ekteMannens aksjer i Kongsberg-gruppen kan ha påvirket beslutninger hun tok i regjeringen i sommer. Under kontrollhøringen på Stortinget sa hun at hun fortalte Mannen sin om reglene i det som kalles politisk håndbok: – Jeg viste Mannen min håndboka og sa at aksjer kan gjøre meg inhabil. Som eksempel på saker som kunne gjøre meg inhabil, sa jeg til Mannen min: Våpenaksjer må du holde deg unna, sa Huitfeldt og fortsatte: – I sommer gjorde han det motsatte.

NRK - 28 nov 23 kl. 09:28

Påkjørselen på Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen som er pågrepet etter påkjørselen på Solli plass har i et flere timer langt avhør hos politiet mandag, knyttet seg til hendelsen. Det skriver Oslo-politiet i en pressemelding tirsdag. Mannen nekter straffskyld etter siktelsen.

NRK - 17 nov 23 kl. 18:45

Rettssak mot Abida Rajas eksmann utsatt

Overgrepssaken mot Abida Rajas eksmann er utsatt av Oslo tingrett fordi påtalemyndigheten ikke vet hvor den tiltalte Mannen oppholder seg. Saken skulle egentlig starte i Oslo tingrett tirsdag 21. november, men kun tre dager før har statsadvokaten bedt om at den utsettes, noe den har blitt, skriver Nettavisen.

NRK - 07 nov 23 kl. 08:23

Mann reddet etter 20 minutter i Nordsjøen

Mannen som falt over bord fra et cruiseskip sør for Stavanger i Nordsjøen ved midnatt, ble reddet av mannskapet på cruiseskipet. – Mannskapet har gjort det de skal gjøre i slike situasjoner, sier redningsleder Andreas Nesheim ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge, HRS. HRS satt i gang en stor redningsaksjon med helikopter og redningsskøyter etter at cruiseskipet sendte ut mayday nord for Flekkefjord.

NRK - 27 nov 23 kl. 20:19

Siktet etter påkjørsel erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapsforsøk ved Solli plass i Oslo erkjenner ikke straffskyld. Det sier hans forsvarer Trygve Staff til NRK. Mannen, som er i slutten av tenårene, er siktet etter å ha kjørt på en annen tenåring med bil..

NRK - 27 nov 23 kl. 08:59

Mannen som skaut mot taxi i Egersund er sleppt laus

Natt til søndag fyrte ein person i Egersund av eit skott mot taxien som var bestilt. Mannen blei tatt av politiet, men er nå lauslaten, opplyser jourhavende ved politiet i Sør-vest, Anne Mette Dale. Den som bestilte henting hadde sett seg inn i taxien i passasjersetet framme, då ein annan person på staden skaut mot drosjen og knuste bakruta.

NRK - 15 nov 23 kl. 14:11

Tiltalt etter skyting ved Grønland T-banestasjon

En 22 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter at han skal ha avfyrt skudd mot en mann ved Grønland T-banestasjon i Oslo i juni. Ifølge tiltalen skal 22-åringen ha brukt en revolver. Mannen som ble skutt etter, ble ikke truffet.

Klartale - 04 okt 23 kl. 08:25

En mann ble pågrepet tirsdag kveld

Mannen ble pågrepet i boligen sin på Jevnaker. Det skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding. Han er den femte Mannen som er siktet i saken.

NRK - 13 timer siden

Mann skal ha utøvd vold da ansatte oppdaget tyveri

Det har vært en voldshendelse i sentrum av Kristiansand. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 19.22.

NRK - 16 timer siden

Svært beruset person med skarp gjenstand hentet på toget

Politiet melder at flere patruljer har tatt kontroll på en mann som var passasjer på toget som ankom til Drammen i 14.40-tiden. Ifølge politiet var Mannen høylytt, utagerende og svært beruset.

NRK - 24 nov 23 kl. 20:13

Skal ha skutt mann med gasspistol i Kristiansand sentrum

En mann i 40-årene er tiltalt for kroppsskade etter at han skal ha skutt flere skudd med en gasspistol mot en annen mann. Det skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen fant sted i Tollbodgata i Kristiansand sentrum på ettermiddagen søndag 26.

NRK - 24 nov 23 kl. 14:12

Død mann siktet for uaktsomt drap etter trafikkulykke

En mann er siktet for uaktsomt drap etter en trafikkulykke på E39 i Kristiansand der to personer mistet livet. Den siktede Mannen døde selv i ulykken. – Etterforskningen har vist at Mannen kjørte i motgående kjøreretning da ulykken inntraff, og at blodprøver i forbindelse med obduksjon viste at han hadde 2,5 i alkoholpromille.

NRK - 24 nov 23 kl. 10:45

Kvinne siktet for grov kroppsskade etter voldshendelse på helsestasjon

En kvinne i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter voldshendelsen på Saupstad helsestasjon i Trondheim torsdag. Kvinnen og en mann i 30-årene ble kort tid etter pågrepet av politi på stedet. Kvinnen er nå siktet for grov kroppsskade og fremstilles for fengsling i Trøndelag tingrett lørdag.

Klartale - 24 nov 23 kl. 08:51

Opptøyer etter barn ble knivstukket

Fire personer ble knivstukket i Dublin torsdag. Dublin er hovedstaden i Irland. Tre barn og en kvinne ble knivstukket.

NRK - Igår: 18:39

Anker dom mot grisebonde

Statsadvokaten anker dommen mot en grisebonde på Innherred. 14. november dømte Trøndelag tingrett Mannen til fengsel i to år og fire måneder etter at 1500 griser ble funnet døde på gården hans.

NRK - Igår: 15:49

Mann dømt til 15 års forvaring for nettovergrep

En mann i 30-årene er i Buskerud tingrett dømt til 15 års forvaring for nettovergrep. Han er funnet skyldig i nettovergrep mo 52 barn under 14 år. Mannen svarte ja over 50 ganger da han i tingretten av dommeren ble spurt om han erkjente straffskyld.

NRK - Igår: 09:05

Grov kroppsskade i Sandnes: Kvinne i 30-årene har status som fornærmet

Politiet fikk melding om en knivstikking i Sandnes i går klokken 22.18. – To menn ble pågrepet og siktet av politiet.

NRK - 23 nov 23 kl. 20:13

Erkjenner ikke straffskyld etter knivstikking på Oslo S

Mannen som er siktet etter at to 17-åringer ble knivstukket på Oslo S onsdag, hevder han handlet i nødverge. Den siktede Mannen sier at han ble angrepet i en parkeringskjeller ved Oslo S, og måtte forsvare seg. Det opplyser hans forsvarer advokat Bendik Falch-Koslung til NTB.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com