Mange

Wednesday, 20 October, 17:05

Nyheter om Mange

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 okt 21 kl. 09:38

Brølte for psykisk helse

Søndag var Verdensdagen for psykisk helse. Verdens-organisasjonen FN markerer dagen i hele verden hvert år. I år var temaet livet under og etter en pandemi.

Klartale - 07 okt 21 kl. 09:07

Vil gi vaksine mot malaria til barn

Hvert år dør 400.000 personer i av malaria. Rundt to av tre som dør, er barn under fem år.

Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

SPRÅK: Det har vært viktig å tilby informasjon om vaksinen på flere språk.Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

Klartale - 15 okt 21 kl. 08:58

India vil sende vaksiner til andre land igjen

Ingen land i verden lager like Mange vaksiner som India. Derfor førte det til stor uro i Mange land da India sluttet å sende vaksiner ut av landet. Det skjedde på samme tid som Mange i India ble syke av korona.

Klartale - 12 okt 21 kl. 16:45

Mange demonstrerer mot presidenten

For 11 uker siden sparket Kais Saied Tunisias regjering. Saied er president i landet. Tusenvis av tunisiere har vært samlet i gatene for å demonstrere mot Saied.

Klartale - 07 okt 21 kl. 09:58

Vil han stille på nytt?

Da valgresultatet var klart, nektet Trump å akseptere det. Nå mistenker Mange at han vil stille til valg på nytt.2020 var ikke første gang et amerikansk valg blir dramatisk.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at Mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at Mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

NRK - 9 timer siden

Over 100 døde i flaum

Minst 116 personar er døde etter fleire dagar med flaum og ras i India og Nepal, melder AFP. I tillegg er det meldt om Mange sakna. – Det regner framleis Mange stader.

NRK - 23 timer siden

Fleire tapte liv i flaum

Minst 41 menneske har mista livet og Mange er sakna etter at kraftig nedbør i fleire dagar utløyste søleskred og styrtflaum i Nord-India. Det skjer etter at styresmaktene i Uttarakhand i Himalaya justerte opp tala på døde som følgje av eit søleskred tysdag. 35 menneske er no stadfesta omkomme i skredet, og framleis er Mange sakna.

Aftenposten - Igår: 21:19

Seks dager etter angrepet på Kongsberg, er det fortsatt Mange ubesvarte spørsmål. Her er noen av dem.

Seks dager etter angrepet i gatene på Kongsberg, er det fortsatt Mange ubesvarte spørsmål. Her er noen av dem..

Klartale - 08 okt 21 kl. 09:14

Nesten 200 ofre for kidnapping er reddet i Nigeria

Ofrene ble holdt fanget i de tette skogene i Zamfara-delstaten. Mange folk er i flere år blitt bortført av gjenger med mye våpen. Gruppene håper at andre vil betale dem penger for å slippe fri ofrene.

Klartale - I førrgår: 06:00

Mange tror på falske nyheter

Falske nyheter sprer seg på nettet. Mange klarer ikke skille mellom satire og ekte nyheter..

NRK - I førrgår: 19:41

Mange døde i flom i India

Minst 25 personer sørvest i India er døde som følge av skred og flom utløst av kraftig regnvær. Søndag lette redningsarbeidere etter overlevende i gjørmete vrakrester. Tusenvis av mennesker er evakuert og minst 100 nødsentre har blitt satt opp.

NRK - 17 okt 21 kl. 15:41

Macron mintes ofre for massakre

For 60 år siden ble flere titalls algeriere drept av fransk politi i Paris. Nå fordømmer president Emmanuel Macron massakren og sier det var en forbrytelse, skriver NTB som siterer AFP. Det er første gang at en fransk president omtaler hendelsen som en forbrytelse.

NRK - 15 okt 21 kl. 12:55

Mange drepne i fredagsbønna

Minst 32 personar er drepne og 53 såra i den kraftige eksplosjonen i ein sjiamuslimsk moske i byen Kandahar sør i Afghanistan, opplyser ein lege til AFP. Eksplosjonen i Fatemieh-moskeen skjedde under fredagsbønna. Det skal ha vore Mange til stades i moskeen..

VG - 15 okt 21 kl. 12:18

Mange døde etter kraftig moskeeksplosjon i Afghanistan

Minst 16 skal være døde og dobbelt så Mange skadet etter det som trolig var et selvmordsangrep mot en moske under fredagsbønnen i Kandahar..

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:05

Minst sju personer død etter eksplosjon

Fredag kom det melding om en kraftig eksplosjon. Dette skjedde i en moské i byen Kandahar, som ligger sør i Afghanistan. Det skal ha vært et selvmordsangrep.

NRK - 15 okt 21 kl. 09:30

To av ti bedrifter fekk avslag

To av ti bedrifter frå næringslivet fekk avslag på kompensasjonssøknaden sin i pandemien, skriv P4. Tal som nyheitsstaden har henta inn viser at Skatteetaten og Brønnøysundregistera fekk inn 131.294 søknader sidan kompensasjonsordninga vart innført.

NRK - 14 okt 21 kl. 21:22

Avkrefter rykte om medlemskap

Leder for Akkerhaugen Bueskytterklubb, Jarle Flathus, avkrefter et rykte om at drapsmannen på Kongsberg er eller har vært medlem i klubben, skriver TA. Flathus sier at pilene 37-åringen har brukt ikke er konkurransepiler. Flathus sier videre at det har vært Mange telefoner fra media.

NRK - 04 okt 21 kl. 01:45

Mange uhell i uværet i Sør-Norge

Uværet i Sør-Norge skapte problemer Mange steder søndag. Veiser ble stengt, ferjer og tog innstilt, og forsikringsselskapene har fått Mange skademeldinger. Østlandet ble rammet av kraftigregn, mens deler av Trøndelag har hatt mye vind.

Klartale - 13 okt 21 kl. 10:26

Mange forbrukere føler seg lurt når de kjøper mat

Forbrukere i Norge er misfornøyd med måten mat blir merket med opprinnelsesland. Det sier Forbrukerrådet. De er en organisasjon som jobber for at det skal være lett å være forbruker i Norge.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 19:30

Svært Mange av studentene mine som hadde treer i matematikk, er i dag dyktige matematikklærere

Svært Mange av studentene mine som hadde treer i matematikk, er i dag dyktige lærere – også i matematikk..

NRK - 02 okt 21 kl. 11:35

Mange ny utdanna politifolk i jobb

RekordMange nyutdanna politistudentar frå 2021-kullet hadde politijobb ved utgangen av august. Det var i alt 408 som fekk jobb, men ikkje fast, skriv NTB. Aldri har så Mange nyutdanna politifolk vore i jobb så kort tid etter uteksaminering.

NRK - 02 okt 21 kl. 11:35

Mange nyutdanna politifolk i jobb

RekordMange nyutdanna politistudentar frå 2021-kullet hadde politijobb ved utgangen av august. Det var i alt 408 som fekk jobb, men ikkje fast, skriv NTB. Aldri har så Mange nyutdanna politifolk vore i jobb så kort tid etter uteksaminering.

Klartale - 11 okt 21 kl. 12:41

Mange velger fly igjen

Etterhvert som landet åpner, er stadig flere ute og flyr igjen. I høstferien ble det rekord i 2021 for reising med fly.733.

Klartale - 11 okt 21 kl. 10:44

Spent konflikt mellom Kina og Taiwan

PRESIDENT: Kinas president, Xi Jinping, sier Kina kommer til å gjenforenes med Taiwan.Kina og Taiwan er i konflikt. Den har blitt verre i det siste. Kina øker sitt militære press mot øya.

E24 - 10 okt 21 kl. 20:43

Mange Widerøe-forsinkelser og kanselleringer i helgen

Flyselskapet Widerøe har hatt Mange forsinkelser og kanselleringer i løpet av høstferiehelgen. Blant annet er manglende flydeler etter pandemien forklaringen..

NRK - 2 timer siden

Korona-ferie i Russland

Russlands president Vladimir Putin har godkjent et forslag om å innføre en uke betalt ferie for å dempe koronasmitten. Det melder Reuters. På et TV-sendt møte med andre topper fra myndighetene sa Putin at tiltaket vil gjelde fra 30.

Aftenposten - 3 timer siden

15-åringen knuste seniorene og ble tidenes yngste vinner av kongepokalen

Fabian Spone beseiret sin egen far som har vært på landslaget i seiling i Mange år. Kongepokalen kom overraskende..

Klartale - 6 timer siden

Slik vil vi merke endringer på den nye regjeringen

Sist uke ble den nye regjeringen presentert. Mange velgere og eksperter venter i spenning på hva som skjer fremover..

Klartale - 6 timer siden

Over 100 døde etter uvær i India og Nepal

116 personer er døde etter regn og jordskred i India og Nepal. Mange andre er savnet etter uværet..

NRK - 6 timer siden

Kvinne gripen for Nav-trugsmål

Ei kvinne i 40-åra er gripen og blir framstilt for varetektsfengsling i Hordaland tingrett. Ho er sikta for drapstrugsmål mot Nav-tilsette. – Det er snakk om ganske Mange forhold.

NRK - 8 timer siden

Mange drepne i angrep i Syria

Eit rakettangrep retta den syriske hæren i byen Ariha, tok livet av åtte menneske, ifølge observatørgruppa SOHR. Dei seier at fem av dei drepne var sivile, og at to av desse var barn. Rakettane trefte eit travelt område i byen..

NRK - 9 timer siden

Vaksinar til fattige land forseinka

Novavax har produksjonsproblem, og det gjer at 1 milliard dosar med koronavaksine til fattige land er forseinka, melder Politico. Dette er halvparten av dei Novavax-dosane som etter planen skulle gå til fattige land gjennom vaksinesamarbeidet Covax innan 2022. Covax har tidlegare meldt at dei manglar 1 milliard dosar.

Aftenposten - 12 timer siden

Dagens quiz onsdag 20. oktober

Hvor Mange knokler består hodeskallen av?.

Aftenposten - 20 timer siden

«Side om side» er blitt ødelagt. Det er på tide å si ha det bra til gjengen fra Granli.

Takk, NRK, for Mange flotte øyeblikk. Men nå er det på tide å si ha det bra til gjengen i «Granli»..

VG - 21 timer siden

Kristoffer har strømavtale med fastpris: – Smiler når regningen kommer

Tirsdag opplever Sør-Norge de høyeste strømprisene noensinne. Mens Mange nå må være sparsommelige med strømbuken, er ikke det et problem for Kristoffer Normann..

NRK - 23 timer siden

Flere tapte liv i oversvømmelser

Minst 41 mennesker har mistet livet og Mange er savnet etter at kraftig nedbør i flere dager utløste søleskred og styrtflom i Nord-India..

Klartale - Igår: 16:45

Flere kjører med sommerdekk på vinteren

Mange skifter ikke til sommerdekk når vinteren og snø kommer. Det gjør at det oppstår flere ulykker..

E24 - Igår: 16:30

Shippingløft på rekordhøy Oslo Børs

Tungvekterne dro i motsatt retning, men ikke nok til å hindre Oslo Børs fra å notere tre rekorder på like Mange dager..

Dagbladet - Igår: 15:14

Gaper over for mye

Aslak Nore har skrevet en spennende og skremmende realistisk thriller som hemmes av litt for Mange sidehistorier..

VG - Igår: 14:17

Van Dijks råsterke comeback: – Jeg er ingen robot

Mange var spente på om den alvorlige kneskaden Virgil van Dijk (30) pådro seg for ett år siden ville forandre ham som spiller. Akkurat nå er det lite som tyder på det..

Aftenposten - Igår: 13:49

Mange klager på NRK Supers klimaserie

Hele 36 ganger er NRKs klima-serie rettet mot barn klaget til Kringkastingsrådet, skriver Kampanje..

VG - 09 okt 21 kl. 15:45

Hele Libanon uten strøm: – Dramatisk for Mange

Hele Libanon er uten strøm, melder Reuters. VGs Midtøsten-korrespondent Kyrre Lien sier strømMangelen er dramatisk for Mange..

Klartale - Igår: 13:00

Mange nordmenn har sluttet med idrett

Norges Idrettsforbund har mistet 177.835 av sine medlemmer det siste året. Nå vil de få medlemmene tilbake..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt