Mange

Monday, 06 February, 03:14

Nyheter om Mange

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 22 jan 23 kl. 06:30

Frykt for mye smitte under nyttårs-feiring i Kina

Søndag er det kinesisk nyttår. Det er en høytid som folk i Kina reiser for å være sammen med familie. De siste årene har det vært umulig som følge av strenge regler for å unngå smitte med korona.

Klartale - 04 jan 23 kl. 10:44

Fulle sykehus preger Kinas største by

Like før jul endret Kina sine strenge regler mot smitte med korona-viruset. De nye reglene er mindre strenge, og fører til at flere blir smittet raskere. Det melder flere journalister som er i Kina.

Klartale - 13 jan 23 kl. 11:00

Hva skjer med sykehusene i Norge?

Det er krise på sykehusene i Storbritannia. Folk er syke, men det er ikke nok folk til å hjelpe dem. Syke pasienter fyller også opp norske sykehus.

Klartale - 10 jan 23 kl. 06:00

Ukraina sier 100.000 russiske soldater er drept

Hvor Mange som har mister livet under Ukraina-krigen er vanskelig å si. Det gjelder både vanlige folk og militær.Mike Miley tror at det er rundt 100.

Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

Klartale - Igår: 06:30

Nå ser vi like mye film på kino som før pandemien

Folk i Norge har latt seg lokke tilbake til kino. Filmer som «Kampen om Narvik», «Avatar: The Way of Water» og «Folk og røvere i Kardemomme by» har alle hatt stor suksess.I januar ble det solgt nesten 959.

Klartale - 25 jan 23 kl. 06:45

Ulven splitter Norge

I noen av områdene for ulv, er det også sau, geiter, kyr og gris. Fristende mat for et rovdyr. Bøndene fortviler.

Klartale - 20 dec 22 kl. 15:30

Fikk du med deg disse fotballstjernene?

Lionel Messi og Argentina er verdensmestere i fotball. De vant over Frankrike søndag kveld.Under et mesterskap er det ofte folk får øynene opp for nye stjerner.

NRK - 02 feb 23 kl. 15:04

SAS tilbyr Flyr-ansatte jobb

Omlag 200 kabinansatte i flyselskapet Flyr kan få tilbud om å jobbe i SAS. Flere av Flyr-pilotene er også i kontakt med den tidligere konkurrenten, med tanke på nye jobber. – Fram mot våren planlegger SAS å oppbemanne selskapet, og vi ønsker så Mange som mulig velkommen til oss, sier manager Hege Solberg i SAS Cabin Crew.

Klartale - 02 feb 23 kl. 08:58

Ingen skal måtte sulte i Norge

Folk har visst det en stund. Nå blir det også dyrere å kjøpe mat. Jada, det er visst sånn det pleier å være.

Klartale - 05 jan 23 kl. 12:46

Mange starter året med sykdom

– Dessverre er det Mange sykdommer i landet nå, sa Preben Aavitsland før jul. Han er fagdirektør hos Folkehelse-instituttet (FHI).Slik kan du beskytte deg mot disse sykdommeneSymptomer er feber, hoste, rennende nese, hodepine og smerter i musklene.

Klartale - 17 dec 22 kl. 07:00

Hva skal til for at det blir jul?

Ribbe eller pinnekjøtt. Risgrøt, adventslys og besøk av julenissen. Vi har alle tradisjoner som må til for at vi skal føle at det er jul.

Klartale - 01 feb 23 kl. 09:20

Disse navnene var mest populære i Norge i 2022

359 jenter fikk navnet Nora i fjor 414 gutter fikk navnet Jakob. Like Mange gutter fikk navnet Noah. Det viser statistikk for navn fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - 01 feb 23 kl. 07:02

Mange møteulykker mellom personbil og tungbil i januar

Seks personer omkom i januartrafikken. Fire i møte med tungbil. Dette er fire flere omkomne enn i januar fjor, men på nivå med årene før pandemien.

NRK - 31 jan 23 kl. 20:11

Russland innrømmer at flere tusen ble mobilisert ulovlig

Siden i fjor høst er flere tusen menn mobilisert ulovlig for å delta i krigen i Ukraina, innrømmer russiske myndigheter. Over 9.000 er hentet tilbake.

Klartale - 27 jan 23 kl. 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Aftenposten - 19 timer siden

Manchester City ville vunnet nesten like Mange kamper uten Haaland

ANALYSE: Vi har sett og vurdert Erling Braut Haaland og Harry Kane i Mange kategorier..

Klartale - 21 timer siden

Afrika har blitt mindre trygt og demokratisk

Afrika har fått mindre demokrati. Og det har blitt mindre trygt det siste tiåret. Det viser ny rapport.

Klartale - 26 jan 23 kl. 13:45

Politiet ber folk bestille time for pass nå

I fjor tok det lang tid å få pass og ID-kort. Nå kan det fort bli kaos igjen. Politiet venter at Mange trenger nytt pass på én gang.

Klartale - 26 jan 23 kl. 06:00

Sykdommen som får deg til å glemme

– Når du får demens, så forandrer du deg etter hvert. Og det er jo veldig ålreit at de rundt deg faktisk vet hvorfor du forandrer deg.Slik svarer Jan Runar på hvorfor han er åpen om å ha det som blir kalt demens.

NRK - Igår: 08:47

Nye tall: Kraftig fall i oppklaringen av lovbrudd i fjor

Nye tall fra Riksadvokaten viser at oppklaringsprosenten for lovbrudd falt med fem prosentpoeng i fjor. Det er det største fallet på Mange år. – Denne fortsatte negative utviklingen fra i fjor må snus, skriver riksadvokat Jørn Sigurd Maurud og førstestatsadvokat Katharina Rise i rundskrivet Mål og prioriteringer for 2023 som ble offentliggjort fredag denne uken.

VG - Igår: 08:01

De har matmakt – du betaler prisen

Mange av varene du handler i dagligvarebutikkene, er levert av produsenter som dominerer markedet. VG presenterer ferske 2022-tall som viser at noen få leverandører har markedsandeler mellom 50 og 97 prosent for Mange av dagligvarene du kjøper inn..

NRK - Igår: 05:26

Svært Mange viltpåkjørsler i Innlandet

Det siste døgnet er 14 elger og 9 rådyr blitt påkjørt i Innlandet. Den siste tiden har det vært svært Mange viltpåkjørsler. I januar ble det registrert 500 påkjørte dyr, skriver politiet i Innlandet.

NRK - 25 jan 23 kl. 18:46

Pollestad lovar næringa at lakseskatten blir endra

Regjeringa jobbar no med den endelege utforminga av grunnrenteskatten. Geir Pollestad i Senterpartiet seier til Dagbladet at ein kan vente store endringar samanlikna med det første forslaget. – Det er heilt sikkert, seier han til avisa.

NRK - 25 jan 23 kl. 18:46

Senterpartiet lovar næringa at lakseskatten blir endra: – Alt for tidleg å seie noko

Regjeringa jobbar no med den endelege utforminga av grunnrenteskatten. Geir Pollestad i Senterpartiet seier til Dagbladet at ein kan vente store endringar samanlikna med det første forslaget. – Det er heilt sikkert, seier han til avisa.

Klartale - I førrgår: 16:30

Disse skal kjempe om å representere Norge

Det er finale i Melodi Grand Prix (MGP) lørdag. Etter tre delfinaler, skal ni artister kjempe om å vinne. Vinneren får være med i den internasjonale finalen Eurovision.

Klartale - 25 jan 23 kl. 10:05

RekordMange pasienter har krevd erstatning

Har du blitt operert feil? Fått bivirkninger av behandling? Da kan du ha rett på erstatning.

Klartale - 25 jan 23 kl. 09:01

Mange asylsøkere får bli i Norge etter klage

RekordMange søkte om asyl i Norge i fjor. Mange av dem kom fra Ukraina. Noen får nei fra norske myndigheter.

Klartale - I førrgår: 06:00

Han har vunnet gull, men nå vil han ha hjelp

Norske Salum Kashafali driver med friidrett. Sprinteren er nesten helt blind. Men han har likevel klart å bli en av verdens beste parautøvere.

Klartale - 09 dec 22 kl. 12:17

Her er tipsene for den beste brettspilljulen

– Brettspill går jo ikke av moten, heldigvis, men de fikk enda mer bein å gå på under pandeminedstengningen, sier Remo Rehder som er gründeren bak forbrukeropplysningssiden Brettspillguiden – og en mann som har god oversikt når det gjelder spilltrender. Til spørsmålet om mer av den langsomme tiden, som vi fikk under koronanedstengingen, har gitt brettspill-oppsving – svarer han:– Alle var jo plutselig hjemme, og hele familien skulle forholde seg til hverandre over lengre tid. Det førte til et behov for å ha aktiviteter alle kunne være med på, og da viste brettspillene sin fortreffelighet – og salgstallene økte betraktelig.

Klartale - 09 dec 22 kl. 06:15

Kina gjør seg klare for å åpne på tross av korona

Det har vært flere store protester i Kina de siste ukene. Folk har protestert mot de svært strenge reglene som er ment å hindre smitte med koronaviruset.Byer med millioner av innbyggere er blitt stengt ned i Mange dager fordi noen få personer er smittet.

NRK - 02 feb 23 kl. 16:10

Færre søker om ledighetstrygd i USA

Kun 183.000 søkte om å få ledighetstrygd i USA i forrige uke, noe som er det laveste nivået siden april 2022. Det var 3000 færre enn uka før, og femte uka på rad med fall, ifølge det amerikanske arbeidsdepartementet.

Klartale - 02 feb 23 kl. 16:15

Håper på et mer inkluderende friluftsliv

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 02 feb 23 kl. 14:33

SV om Mehl: - Mange ubesvarte spørsmål

SV ber justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) rydde opp i uklarheter omkring sin bruk av appen TikTok. - Det er Mange ubesvarte spørsmål i denne saken, og jeg regner med at Mehl vil benytte anledningen til å rydde opp i den uklarheten som er skapt. Så må vi komme tilbake til hvordan det er egnet at hun gjør det, sier justispolitisk talsperson Andreas Sjalg Unneland til NRK.

Klartale - 02 feb 23 kl. 12:22

Kommer med kraftig advarsel om helse

Sykepleiere løper beina av seg. Leger er utslitte. Vi har lest Mange slike saker.

Klartale - 02 feb 23 kl. 08:51

Får kritikk for å ha kinesisk app på jobb-telefon

Mange bruker appen Tiktok. Men den er også mye diskutert. Appen er eid av et kinesisk selskap.

Nyhetspressen - 23 jan 23 kl. 11:27

Nettcasinoer fortsetter å øke i popularitet

Selv om norske myndigheter fra 1. januar innførte nye strenge virkemidler for å kneble spillselskapene, så har populariteten fortsatt å øke. Dette viser en klar indikasjon på at norske myndigheter og norske spillere ikke trekker i samme retning.

NRK - 31 jan 23 kl. 20:15

Braathen til NRK: - Vi gjorde det vi kunne, og av og til er ikke det godt nok

Flyr begjærte seg konkurs tirsdag kveld. Til NRK sier grunnlegger og styreleder i Flyr Erik Braathen at de har gitt jernet, men har kommet til kort. – Vi gjorde det vi kunne, og av og til er ikke det godt nok, sier han til NRK.

Klartale - 31 jan 23 kl. 15:35

Forskere sier løping kan være usunt

Liker du å løpe? Ny forskning kan vise at det å være avhengig av det kan være usunt. Studien heter «Running to get lost?

Klartale - 12 jan 23 kl. 12:49

Sier at Mange el-sparkesykler er ulovlige å bruke

Du må ha forsikring for å bruke egen el-sparkesykkel. Den skal hjelpe dersom du gjør skade på noe eller noen. Reglene begynte å gjelde 1.

Klartale - 15 dec 22 kl. 12:06

Her er bildene du ikke fikk se

Oslo, torsdag 29. september 2022:Folk river i gjerdet som rammer inn ambassaden til Iran. En mann går midt i veien med knyttet neve.

Klartale - 30 jan 23 kl. 12:06

Tyre Nichols ble drept av politiet

Tyre Nichols døde 10. januar. Tre dager tidligere hadde han blitt banket opp av politiet.

NRK - 30 jan 23 kl. 10:38

Danske myndigheter: Forhøyet risiko for terror i Tyrkia

Det er en forhøyet risiko for terror i Tyrkia, særlig i Beyoglu, Galata, Taksim og Istiklalområdet i Istanbul, skriver det danske utenriksdepartementet på sine sider mandag. De oppfordrer dansker i Tyrkia til å være forsiktge på steder hvor det er Mange mennesker, på for eksempel hoteller, restauranter, diplomatiske representasjoner, markeder og religiøse samlingssteder, eller andre steder med Mange vestlige samlet. I helgen oppfordret utenriksdepartementene i Norge, Sverige og Danmark innbyggerne sine om å unngå demonstrasjoner og store folkesamlinger..

Klartale - 30 jan 23 kl. 06:00

75 år uten Mahatma Gandhi

For 75 år siden ble Mahatma Gandhi drept. Han ble 78 år gammel.Gandhi var en indisk politiker.

Klartale - 20 jan 23 kl. 12:33

Minst 145 kan være døde i Kongo

Natt til torsdag sank en båt i Kongo. Den hadde altfor Mange mennesker i. Nå frykter myndighetene at minst 145 personer er døde.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com