Mange

Tirsdag, 11 Mai, 04:57

Nyheter om Mange

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

23 nye smittede i Porsgrunn

I Porsgrunn er det registrert 23 nye covid-19-tilfeller det siste døgnet. – Majoriteten av tilfellene er med kjent smittevei. De aller fleste positive er kjente nærkontakter, Mange av dem barn og unge.

NRK - 01 mai 21 kl. 09:47

Rammet ti ganger hardere enn Norge

Sverige er ti ganger så hardt rammet av koronapandemien som Norge, målt i antallet dødsfall per innbyggere. Sverige har rundt dobbelt så Mange innbyggere som Norge, men har registrert nærmere ni ganger så Mange smittetilfeller viser en oversikt på Worldometer. Sverige har også registrert ti ganger så Mange koronarelaterte dødsfall per 100.

NRK - 7 timer siden

Varsler gjenåpning i Frankrike

– Vi nærmer oss slutten, og det er gode nyheter, sier Frankrikes statsminister Jean Castex til avisa Le Parisien. Nå varsler Castex en rekke lettelser i koronatiltakene i tiden som kommer. Ifølge statsministeren får restauranter og kafeer gjenåpne sin uteservering fra 19.

NRK - Igår: 07:39

Stadig stigende smitte i India

India registrerte igjen flere enn 400.000 nye smittetilfeller og over 4000 dødsfall av koronaviruset det siste døgnet. Tallene stiger samtidig som Mange delstater har innført strengere tiltak for å stanse smittebølgen.

Dagbladet - I førrgår: 00:11

Mange drept i angrep ved jenteskole i Kabul

Minst 55 mennesker ble drept og 150 såret ei bombe gikk av ved inngangen til en skole i Kabul, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Mange av ofrene var barn..

Aftenposten - I førrgår: 09:00

Kamara skiller seg ut blant de Mange nye artistene

Kamara skiller seg ut blant de Mange nye artistene..

Klartale - 07 mai 21 kl. 08:23

Dobbelt så Mange kan ha dødd av korona

Dobbelt så Mange som de offisielle tallene kan ha dødd av korona i verden. Det viser en ny studie..

NRK - 07 mai 21 kl. 02:26

6,9 mill. kan ha dødd av korona

Dobbelt så Mange kan ha dødd av koronaviruset i verden som de offisielle tallene viser, ifølge en ny studie. Så Mange som 6,9 millioner mennesker kan ha dødd av viruset sammenlignet med de drøyt 3,2 millioner dødsfall som er registrert av Johns Hopkins-universitetet. Beregningene til forskerne ved University og Washington viser også at dødstallet i USA kan være 905.

E24 - 06 mai 21 kl. 17:00

Ny undersøkelse: Bedriftene rister av seg koronakrisen raskere enn fryktet

Barometer: Koronapandemien er fortsatt ikke over, men utsiktene er lysere og optimismen større hos et flertall av bedriftene. Mange vil ansette flere, og omsetningen og lønnsomheten tror Mange vil øke. Optimismen er størst i Rogaland..

NRK - 06 mai 21 kl. 13:41

Mange unge smitta i Skien

Halvparten av dei 38 nye smitta i Skien er barn og ungdom under 20 år. Det gjer smittesporingsarbeidet spesielt vanskeleg, seier kommunalsjef Erik Nordberg som også legg til at dei unge har Mange nærkontaktar..

NRK - 06 mai 21 kl. 12:38

Mange blir skadet på elsparkesykler

Oslo skadelegevakt melder om en økning i skader med elsparkesykkel i april i år. De behandlet 131 skader, og det er nesten fire ganger så Mange som på samme tid i fjor. Skadelegevakta tror økningen skyldes økt bruk av elsparkesykler..

Klartale - 04 mai 21 kl. 12:19

Mange i EU sier nei til vaksine

Én av tre innbyggere i EU sier det er uaktuelt å ta en vaksine mot korona før 2022. Mange sier også at de aldri vil ta den..

E24 - 01 mai 21 kl. 20:00

Mange batterisatsinger i emning: – En gryende industri som kommer til å Mangedoble seg

En rekke nye batterisatsinger i Norge kan gi jobber og eksportverdier. – Jeg tror Mange vil bli overrasket over hvor mye som foregår, sier leder Christina Bu i Norsk Elbilforening..

Aftenposten - 5 timer siden

Bisto Mange norske bedrifter med oppdrag i oljevirksomheten

Peter W. Smith (1940–2021).

NRK - 8 timer siden

Titalls lik funnet i hellig elv

Flere titalls personer som antas å ha dødd av covid-19, er skylt opp på bredden av Ganges-elva nord i India, opplyser myndighetene ifølge NTB. En talsmann for de lokale myndighetene i Buxar-distriktet opplyste mandag at minst 40 lik var skylt opp på elvebredden der. Ifølge flere lokale medier kan så Mange som 100 lik ha blitt skylt opp.

NRK - 10 timer siden

Mange døde etter israelsk angrep

Hamas har i dag skutt flere raketter mot Jerusalem. Minst ni personer er drept etter gjengjeldelsesangrep fra Israel, ifølge palestinske myndigheter..

Aftenposten - 11 timer siden

Mener boksesporten ødelegges av youtubere og «tullekamper»

Mange mener boksesporten er inne i en krise og ødelegges av at gamle helters oppvisningskamper mot «folk som ikke kan….

VG - 11 timer siden

Mener boksesporten ødelegges av youtubere og «tullekamper»

Mange mener boksesporten er inne i en krise og ødelegges av at gamle helters oppvisningskamper mot «folk som ikke kan bokse» skaper størst interesse..

Aftenposten - 12 timer siden

– Tror Mange er villig til å ta vaksinen

FHI og utvalget er uenige om hvorvidt vaksinene bør kunne gis til dem som selv ønsker det..

NRK - 15 timer siden

85 døde etter angrepet i Kabul

Mange som 85 mennesker mistet livet i angrepet mot en skole i Kabul i helgen, opplyser afghanske tjenestemenn til CNN. Tidligere er det opplyst at 58 mennesker døde. Angrepet skjedde lørdag ettermiddag, da en kraftig bilbombe gikk av rett utenfor skolen..

Klartale - 17 timer siden

Kypros åpner for vaksinerte

Fullvaksinerte fra Mange land kan reise til Kypros uten karantene og testing. Det gjelder også nordmenn..

Klartale - 18 timer siden

Over 300 skadd i uro i Jerusalem

Flere hundre er skadd ved Al-Aqsa-moskeen i Jerusalem. Uroen der er den verste på Mange år..

Dagbladet - 19 timer siden

- 180 palestinere skadd i sammenstøt

Tåregass, steinkasting og sammenstøt i hjertet av Jerusalem. Så Mange som 180 skal være skadd, ifølge Palestinsk Røde Halvmåne..

NRK - 20 timer siden

Hundrevis skadd i Jerusalem

Hundrevis er skadd i gatekamper mellom israelsk politi og palestinske demonstranter ved Al-Asqa-moskeen i Jerusalem, melder Røde Halvmåne. De skadde blir hentet i ambulanser, og om lag 50 personer er innlagt på sykehus. I tillegg skal Mange være pågrepet..

NRK - 21 timer siden

Avlyser feiring på Gaustatoppen

Årets 17. mai-feiring på Gaustatoppen er avlyst på grunn av koronapandemien. 17.

NRK - 23 timer siden

Taliban ber om våpenhvile

Taliban erklærer tre dager våpenhvile i Afghanistan når fastemåneden ramadan slutter. Uttalelsen kommer to dager etter terrorangrepet mot en skole i Kabul som krevde 68 liv, Mange av dem jenter. Myndighetene mener Taliban-opprørere står bak, selv om Taliban selv nekter for dette..

NRK - Igår: 03:54

Vaksineskepsis i Hongkong

I Hongkong nekter Mange å ta koronavaksine fordi de ikke stoler på myndighetene, ifølge Bloomberg. Det anspente forholdet mellom myndigheter og innbyggerne gjenspeiles i oppslutningen om vaksineringen. Et stort antall vaksinedoser blir derfor ubrukt..

Aftenposten - Igår: 21:17

Slår tilbake etter Listhaug-påstand: – Stemmer selvsagt ikke

GARDERMOEN (Aftenposten): Mener statsministeren det er et problem at Mange blir gamle i Norge?.

Aftenposten - Igår: 17:12

– Saken illustrerer at idretten kan være en arena for alvorlige hendelser

Mange særforbund mangler kompetanse og rutiner for hvordan de skal håndtere varslingssaker, trakassering, diskriminering….

VG - Igår: 16:56

Familier begraver skolebarn etter terroren som krevde over 50 liv i Kabul

Sørgende familier begraver sine kjære etter terrorangrepet mot en skole i Afghanistans hovedstad Kabul. Over 50 ble drept, Mange av dem jenter..

E24 - Igår: 16:41

Regjeringen forlenger lønnsstøtten

Bedrifter som tar tilbake permitterte skal få lønnsstøtte også i juli og august, slik at de kan utnytte ordningen bedre. – Mange bedrifter vegret seg, sier finansminister Jan Tore Sanner (H) til E24..

NRK - Igår: 08:51

Forsøker igjen å få Trumps papirer

En komite i Kongressen i USA forsøker på nytt å få se Donald Trumps skattemeldinger og Mange finansinteresser. USAs høyesterett stanset forrige forsøk, men komiteen mener det at Trump har gått av som president åpner for innsyn, melder the Guardian..

Aftenposten - Igår: 06:30

Jeg går selv yrkesfag. Her er noen av fordelene!

Det finnes så Mange gode grunner..

NRK - I førrgår: 22:27

Ny smittetopp i Porsgrunn

I Porsgrunn er det registrert 30 nye covid-19-tilfeller det siste døgnet. Det er 17 flere enn dagen før. Aldri før har det vært registrert så Mange nye tilfeller i kommunen på ett døgn.

NRK - I førrgår: 22:31

Tusenvis av lærere suspendert

Over 8000 lærere i Myanmar skal ha blitt suspendert fordi de nekter å jobbe for militærregjeringen. Blant dem som er rammet, er professorer og forelesere. Mange lærere har sluttet seg til bevegelsen for sivil ulydighet i protest mot militærkuppet 1.

VG - I førrgår: 22:03

– Jeg tror Mange ble overrasket over hvor tøff denne lille frøkena er

Lørdag var det Ulrikke Brandstorp (25) som måtte forlate «Kompani Lauritzen». – Det har vært en opplevelse jeg aldri ville vært foruten – og jeg har lært mye om meg selv. Både på godt og vondt..

Aftenposten - I førrgår: 20:16

«Dette stedet suger», klaget senatoren. Så ble han en av USAs mektigste.

FARMINGTON (Aftenposten): En gang fantes det Mange politikere som Joe Manchin. I dag er de så godt som utryddet..

NRK - I førrgår: 19:42

Seier til uavhengighetspartiene

I valget i Skottland har de to partiene som kjemper for skotsk løsrivelse nå flertall i parlamentet i Edinburg. Det trengs 65 parlamentsmedlemmer for flertall. Det skotske Nasjonalpartiet SNP har så langt 63, mens støttepartiet De skotske grønne har to og enda er Mange valgdistrikter ikke talt opp.

NRK - I førrgår: 19:42

Uavhengighetsfløy vant i Skottland

I valget i Skottland har de to partiene som kjemper for skotsk løsrivelse nå flertall i parlamentet i Edinburg. Det trengs 65 parlamentsmedlemmer for flertall. Det skotske Nasjonalpartiet SNP har så langt 63, mens støttepartiet De skotske grønne har tre og enda er Mange valgdistrikter ikke talt opp.

VG - I førrgår: 17:04

Siv Jensen takket av: – Morna, Jensen!

GARDERMOEN (VG) Sylvi Listhaug er valgt til ny leder av Frp etter Siv Jensen. – Du ga meg og Mange andre mulighet til å vokse, sa Listhaug i en tårevåt hyllest til sin forgjenger..

NRK - I førrgår: 16:24

Minst 40 drept i angrep mot skole

Minst 40 personer, Mange av dem elever, er omkommet etter at flere eksplosjoner rammet en skole i Kabul i Afghanistan lørdag. Det opplyser innenriksdepartementet i landet..

Aftenposten - I førrgår: 15:35

Forsker: En god natts søvn kan bedre effekten av vaksinen

Professor Anne Spurkland har fått Mange spørsmål om vaksiner, virus og immunforsvar fra folk under pandemien..

NRK - I førrgår: 15:36

Minst 25 drept nær skole i Kabul

Minst 25 mennesker, Mange av dem elever, ble drept da en bombe eksploderte i nærheten av en skole vest i Kabul, opplyser regjeringen i Afghanistan..

NRK - I førrgår: 08:18

Hjelpemiddel for medisin til flere

På ett år har dobbelt så Mange fått elektronisk medisindispenser hjemme. Boksen mater ut tablettene som brukeren skal ta på faste tidspunkt, og varsler kommunens hjemmetjeneste dersom medisinen ikke blir tatt ut. Om lag 6000 slike bokser er i bruk..

NRK - 08 mai 21 kl. 03:28

500 biler på rånetreff i Vestby

47 personer ble bortvist da opp mot 500 biler var samlet til rånetreff i Vestby sør for Oslo. Politiet har fått inn Mange meldinger om burning, sladding og høy hastighet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt