Mange

Tuesday, 21 September, 09:19

Nyheter om Mange

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 sep 21 kl. 23:54

Politiet: Mange mindreårige ute

Politiet Innlandet melder om svært Mange mindreårige ungdommer som er samlet i Årettadalen ved Lillehammer. De oppfordrer foreldre til å ringe sine håpefulle og få dem trygt hjem. – Det er mørkt på stedet, og vi ønsker å unngå skader på ungdommer, tvitrer politiet Innlandet.

NRK - 22 timer siden

Mange vitner til knivstikking

Politiet opplyser til NRK at knivstikkingen har skjedd i 2. eller 3. etasje hos Nav.

Klartale - Igår: 08:56

Netflix-serier vant Mange priser

Serie om den britiske kongefamilien vant Mange priser under Emmy-utdelingen. Både beste dramaserie og beste regi..

NRK - I førrgår: 04:56

Travel natt for politiet

Politiet over hele landet melder om Mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, flere åpenbart beruset, Mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var.

NRK - I førrgår: 14:48

Ulstein: – Vond dag for Mange

Utviklingsminister og Kjell Ingolf Ropstads partikollega Dag-Inge Ulstein (KrF) sier det hadde vært vanskelig for Ropstad å fortsette som partileder. – Det er en vond dag, for Mange. Aller mest for Kjell Ingolf.

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 22:55

Antall hjemløse katter øker i Norge. Dyrebeskyttelsen ber myndighetene våkne opp.

Flere tusen katter lever utendørs i landets kommuner. Mange har kommet bort hjemmefra. Mange er skadet og syke..

NRK - 17 sep 21 kl. 11:31

Teletrøbbel for Telia

Ein feil hos Telia fører til at Mange kundar ikkje får til å ringe eller bruke BankID på mobil. Telia veit ikkje kor Mange som er ramma. – Vi jobbar på spreng med feilsøking, og beklagar ulempene dette fører til, seier informasjonssjef Daniel Barholm i Telia Norge til NRK..

NRK - 15 sep 21 kl. 11:23

Mange vil lete etter olje og gass

31 oljeselskaper har søkt myndighetene om å få tildelt leteområder i såkalte forhåndsdefinerte områder, som ligger i nærheten av eksisterende olje- og gassfelt. Olje- og energiminister Tina Bru mener det er gledelig at så Mange oljeselskaper fortsatt ser gode muligheter for å finne mer olje og gass på norsk sokkel. Oljedirektoratet avgjør på nyåret hvilke oljeselskaper som får tilbud om andeler i nye leteområder..

NRK - 14 sep 21 kl. 18:03

Mange nye medlemmar til Raudt

Raudt har fått over 1.000 nye medlemmar på eitt døgn. I løpet av den siste stortingsperioden har dei fått 7.

NRK - 14 sep 21 kl. 14:30

Mange følgde valsendinga

Mange følgde valsendinga til NRK måndag kveld. Mellom klokka 21 og 23 var det i snitt 949.000 som såg på.

NRK - 12 sep 21 kl. 00:50

Slagsmål og festbråk i Nordland

En person er fraktet til legevakt i Mo i Rana etter at det brøt ut slåsskamp på et utsted i byen. Politiet i Nordland har ikke gitt opplysninger om hva slags skader personer han eller hvor Mange som var innblandet i slagsmålet. Politiet melder ellers at de får inn Mange meldinger om festbråk uten at de rekker å følge opp alle meldingene som kommer inn..

NRK - 2 timer siden

Studentar uroa for studiekvaliteten

Seks av ti fagskulestudentar fryktar at koronapandemien har gått ut over kvaliteten på utdanninga, viser ei undersøking Nokut har gjort. Over 60 prosent seier dei er uroa for at pandemien har gjeve dei ei dårlegare utdanning enn dei elles ville fått. Mange fagskular har vore nedstengt på grunn av smittesituasjonen.

VG - 12 timer siden

Solberg: Dårlig stemning i klimaforhandlingene

NEW YORK (VG) Mange fattige land har fått ødelagt sin økonomi under pandemien. Pengene fra de rike landene kommer ikke. Ifølge statsminister Erna Solberg (H) er det «påtakelig dårligere stemning» foran klimakonferansen i Glasgow i november, Cop 26..

VG - 13 timer siden

Nav-tragedien

Det brutale knivangrepet på to Nav-ansatte kvinner i Bergen er en fryktelig påminnelse om hvilken sikkerhetsrisiko Mange av disse arbeidstakerne utsetter seg for bare ved å møte opp på jobb..

VG - 13 timer siden

Ai, ai, for en artig gjeng!

Det er ikke lenger et sjokk at en av verdens største stjerner er norsk. Men det er lov til å klype seg litt i armen over hvor Mange som plutselig leverer i de fremste ligaene..

Aftenposten - 13 timer siden

Rekkeviddeangst er velkjent, men har du hørt om ladeangst? Her er 4 tips om lading.

Mange vegrer seg for å lade elbilen på ladestasjoner..

VG - 14 timer siden

Renate Reinsve (33): - Har åpnet Mange dører

Renate Reinsve har hatt noen surrealistiske måneder etter stormsuksessen med sin aller første hovedrolle i Joachim Triers «Verdens verste menneske»..

NRK - 16 timer siden

– En mørk dag for Bergen kommune

Byråd for arbeid, sosial og bolig Lubna Boby Jaffery i Bergen sier knivangrepet berører Mange. – Dette er en mørk dag for Bergen kommune. Vi har mistet en god kollega og ansatt, sier Jaffery.

NRK - 16 timer siden

FO-leder: Lever med dette daglig

Leder i Fellesorganisasjonen (FO) Mimmi Kvisvik kaller drapet på et Nav-kontor i Bergen tragisk. – På Mange Nav-kontorer lever ansatte med dette i det daglige og er redd ting kan skje. Nå har vi også en bekreftelse på at det skjer, sier Kvisvik til Fontene.

NRK - 17 timer siden

SV i møter om forhandlinger

SV-ledelsen møttes i dag til sentralstyremøte på Stortinget for å diskutere hva partiet ønsker å få ut av eventuelle regjeringsforhandlinger. Men SV-leder Audun Lysbakken varslet på forhånd at han ikke vil ha særlig Mange nyheter å komme med de nærmeste dagene om dialogen mellom SV, Ap og Sp. – Nå fører vi samtaler oss imellom.

NRK - 18 timer siden

Sp samlet ny stortingsgruppe

Senterpartiet samlet i dag for første gang sin nye og kraftig utvidede stortingsgruppe. – Det er en stor dag. Fra 10, som vi var i 2013, til 28, som vi er i dag.

NRK - 20 timer siden

Ber om tilgiving til Harki-soldatar

Den franske presidenten Emmanuel Macron bad måndag om tilgiving på vegner av landet, for å ha svikta Harki-soldatane som kjempa saman med Frankrike i Algeries sjølvstendekrig. Harki-soldatane er muslimske, algeriske soldatar. Dei fekk lovnader om amnesti i Frankrike etter krigen, men blei etterlatne til seg sjølv.

NRK - 20 timer siden

122 innlagde med korona i Noreg

Måndag var det 122 koronasmitta pasientar innlagde ved sjukehus i Noreg. Det er ein auke på 15 pasientar frå fredag. 20 av pasientane får respiratorbehandling, og 33 ligg på intensivavdeling.

NRK - 21 timer siden

Stenger Nav-kontoret ut dagen

Nav-kontoret på Danmarks plass blir stengt ut dagen. – Vi fryser åstedet og venter på kriminalteknikere som skal bistå på åstedet. Det har svært Mange i sving her fra både politi, brann og helse, sier politiets innsatsleder Synnøve Malkenes.

VG - Igår: 09:03

Nødvendig ryddesjau

Det er fortsatt Mange ubesvarte spørsmål i kjølvannet av at Kjell Ingolf Ropstad trakk seg som statsråd og KrF-leder i helgen..

NRK - Igår: 08:25

Reknar med at barn blir sjuke

Norske sjukehus legg planar for at det kan bli fleire innlagde småbarn i haust og vinter. Smitteverntiltak under pandemien har gjort at Mange barn under eitt år har vore lite utsett for vanlege virus. Fleire barn enn vanleg kan difor trenge behandling på sjukehus for luftvegssjukdommar som ikkje skuldast koronavirus..

VG - Igår: 02:29

Emmy-utdelingen er i gang: – Altfor Mange av oss i dette lille rommet

Den 73. Emmy-prisutdelingen avholdes natt til mandag i Los Angeles. I år er utdelingen i et telt utendørs, på grunn av coronapandemien..

Aftenposten - Igår: 21:00

For KrF er det en dødslinje å satse på kristne verdikrigere, lik dem i USA

Norge har for få velgere i denne kategorien, men de var Mange nok til å føre KrF under sperregrensen..

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 15:08

Tre av mine elever var smittet tross negativ hurtigtest. Er ikke karantene bedre?

Hvor Mange av hurtigtestene er falske negative? Hvor Mange i klassen er egentlig smittet, men symptomfrie?.

NRK - Igår: 12:18

Bombeangrep mot Taliban

En pickup med Taliban-soldater ble søndag rammet av et bombeangrep i Jalalabad øst i Afghanistan. Vitner forteller at flere Taliban-soldater ble såret og transportert til sykehus etter eksplosjonen. Angrepet skjedde dagen etter at minst to mennesker ble drept og 19 såret i tre eksplosjoner i byen.

NRK - Igår: 10:33

Flåklypaspillet tilbake

Spillet er basert på Ivo Caprinos dukkefilm Flåklypa Grand Prix. Originalen av spillet som kom i 2000, er fortsatt Norges mest solgte dataspill, og en oppfølger har vært etterspurt i Mange år..

Aftenposten - I førrgår: 09:00

Hvorfor har disse to svenskene så Mange norske fans? Podkast-suksessen ligger i detaljene.

ANBEFALINGEN: Du kommer nok til å bli hektet om du bare gir én av de 101 episodene sjansen..

NRK - I førrgår: 06:33

Slår alarm om valget i Russland

Lederen for Russlands kommunistparti, landets nest største parti, varsler om omfattende uregelmessigheter i det russiske valget. Sent lørdag ble blant annet en video på YouTube blokkert i Russland. I videoen går støttespillere til opposisjonsleder Aleksej Navalnyj ut med oppfordringer om å stemme på Putin-motstandere.

NRK - 09 sep 21 kl. 05:25

Mange unge strever med å velge

Unge voksne strever med å bestemme seg for hvem de skal stemme på. Ved forrige stortingsvalg unnlot nesten fire av ti mellom 20 og 24 år å stemme. Stortingskandidat for Høyre i Vest-Agder, Nicolai Østeby, frykter Mange utsetter valget for lenge..

NRK - I førrgår: 22:47

Politiet ber foreldre følge med

Politiet rykket ut til Berger skole i Svelvik etter melding om en stor ungdomsfest. Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, Mange av dem beruset, og trolig under 18 år, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. De ber foreldre undersøke hvor ungdommene deres er i kveld..

NRK - 08 sep 21 kl. 14:11

Høg smitte krev ikkje lenger tiltak

– Stigande smittetal krev ikkje lenger umiddelbar handling. Det sa helseminister Bent Høie (H) på ein pressekonferanse om koronasituasjonen onsdag. Han rosa innsatsen til kommunane, som har kome godt i gong med vaksineringa av gruppa 12 til 18 år.

Aftenposten - I førrgår: 12:07

Fisketorget i Oslo er konkurs

Mange ble skuffet av Fisketorget som åpnet ved Rådhusbryggen i 2017. Nå er det konkurs..

NRK - I førrgår: 09:20

Agder: Ikke konkludert om Robstad

I en rundspørring Fædrelandsvennen har gjort blant KrFs lokallagsledere i Agder, er det bare én som uttrykker full tillit til partilederen. De fleste har ikke konkludert. – Det som har skjedd, kan være tillits-svekkende.

NRK - 19 aug 21 kl. 12:13

Gruer seg til skolestart

Den anonyme samtaletjenesten til Røde Kors, «Kors på halsen» fikk nærmere 4.600 henvendelser i sommer. Det er 60 prosent flere enn i fjor.

Klartale - 18 sep 21 kl. 06:00

Rydder stranda for miljøet

Mange frivillige skal ut å rydde søppel. Både langs elver og på strender. Lørdag er den store strandrydde-dagen..

NRK - 18 sep 21 kl. 00:15

763 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 763 koronasmittede i Norge. Det er 538 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 935 koronasmittede per dag.

NRK - 17 sep 21 kl. 22:25

ESPN: Pelé tilbake på sykehuset

Fotballegenden Pelé er tilbake på intensivavdelingen på sykehuset bare tre dager etter at han ble skrevet ut. Det melder ESPN Brasil fredag. Han skal være innlagt på São Paulo’s Albert Einstein Hospital.

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 20:15

Snart kommer den normale hverdagen. Det kan bety svært Mange hjemmetester fremover.

Om ti dager lempes det på karantenekravene. Da kan nærkontakter teste seg daglig og fortsatt gå på jobb, være sosial og….

NRK - 17 sep 21 kl. 18:54

Utelivsbransjen vil ha dato for åpning

Utelivsbransjen er skuffet etter at regjeringen heller ikke i dag kom med en dato for det siste steget i gjenåpningsplanen av Norge. Utelivet må fortsatt forholde seg til avstandsregler, hvor Mange gjester de kan ha og kortere åpningstider. – Vi forventet lettelser og en dato å forholde oss til.

VG - 17 sep 21 kl. 15:52

Gleder coronaisolerte barn som superhelt

Mange barn er isolerte nå som Indonesia kjemper mot toppen på sin andre coronabølge. Det fikk Agus Widanarko til å tenke som en superhelt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt