Mandag

Onsdag, 28 Juli, 06:23

Nyheter om Mandag

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 juli 21 kl. 16:33

Økt trafikk ved Svinesund

Nesten 11.500 kjøretøy passerte grensen ved Svinesund Mandag. Det er en økning på 46 prosent siden forrige Mandag.

NRK - Igår: 20:17

Innfører portforbud i Tunisia

I en Facebook-video erklærer Tunisias president Kais Saied portforbud over hele landet. Forbudet innebærer at folk og kjøretøy ikke får bevege seg utendørs mellom klokken 19.00 og 06.

NRK - Igår: 20:17

Portforbud innført i Tunisia

I en Facebook-video erklærer Tunisias president Kais Saied portforbud over hele landet. Forbudet innebærer at folk og kjøretøy ikke får bevege seg utendørs mellom klokken 19 og 06. Forbudet skal vare fra Mandag 26.

NRK - 22 juli 21 kl. 10:46

Kan bli krav om karantenehotell

Det kan bli krav om karanteneheotell for Spania og Kreta fra Mandag. De to landene har nå tallgrunnlaget til å markeres mørkerødt på EUs smittekart. Det kan bety at reisende derifra til Norge må på karantenehotell fra Mandag.

NRK - Igår: 03:14

Over 10.000 lynnedslag

Uværet over Sør-Norge har ført til over 10.000 lynnedlsag Mandag, melder Meteorologisk institutt. Verst har det gått utover Rogaland, Agder og Østlandet.

NRK - Igår: 12:38

168.000 nordmenn så Norge ta gull

Kristian Blummenfelt tok Norges første OL-gull på ni år da han vant triatlon-øvelsen natt til Mandag. 165.000 nordmenn fikk med seg triumfen.

NRK - Igår: 08:28

Meldt om styrtregn og tordenvær

Mandag og tirsdag ventes det kraftige regnbyger og styrtregn østafjells, mens det blir mye lyn og torden i Nordland. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Varselet gjelder fra Mandag ettermiddag og til sent tirsdag kveld.

NRK - I førrgår: 14:05

Farevarsel flere steder i landet

Det er lyn-aktivitet nord i Innlandet, i indre strøk av Sogn og Fjordane, i Møre og Romsdal og i indre strøk av Trøndelag, melder Meteorologisk institutt. Mandag ettermiddag og kveld vil det være fare for mye lyn og torden på Helgeland og Saltfjellet. Østafjells ventes det styrtregn fra Mandag ettermiddag.

NRK - 24 juli 21 kl. 07:51

Tyfonvarsel i OL – flytter øvelser

En tyfon er på vei mot Japans hovedøy og er ventet å nå regionen OL-byen Tokyo ligger i tirsdag. Uværet har allerede ført til OL-endringer. Rokonkurransene som skulle ha gått Mandag er blitt framskutt til søndag i håp om å slippe unna uværet.

NRK - 21 juli 21 kl. 17:01

Oppgang fortsetter på Oslo Børs

Oslo Børs fortsatte stigningen onsdag, og hovedindeksen endte opp 1,11 prosent til 1131,88 poeng. Oljeprisen er opp over 4 prosent. Børsen startet uka med en nedgang på 2,4 prosent Mandag, men har tatt seg godt opp igjen gjennom tirsdagen (+1,4) og onsdagen.

NRK - 20 juli 21 kl. 17:33

Erkjenner å ha skutt sin egen venn

41-åring erkjenner å ha skutt kameraten sin i Oslo sentrum Mandag, skriver Aftenposten. Etter å ha blitt avhørt i over fem timer erkjente han de faktiske forhold og at det var han som skjøt. Det var Mandag ettermiddag at skuddene ble avfyrt i Tordenskioldsgate i Oslo sentrum.

NRK - 20 juli 21 kl. 16:31

Hund avlives etter å ha bitt barn

Hunden som bet en åtte år gammel gutt på Tokerud i Oslo Mandag kveld, skal avlives, det opplyser politiet i en e-post til NTB. Politiet vil etterforske hva som har skjedd. Barnet ble Mandag sydd på sykehuset og ifølge far til barnet går det nå bedre..

Dagbladet - 19 juli 21 kl. 21:17

Person død etter skyting i Oslo

Det var Mandag ettermiddag at en person ble skutt utenfor Oslo rådhus i sentrum. Politisjef i Oslopolitiet, Grete Lien Metlid, opplyser Mandag kveld at personen er død..

Dagbladet - 19 juli 21 kl. 21:17

Person død etter skyting

Det var Mandag ettermiddag at en person ble skutt utenfor Oslo rådhus i sentrum. Politisjef i Oslopolitiet, Grete Lien Metlid, opplyser Mandag kveld at personen er død..

NRK - 19 juli 21 kl. 20:56

Nattklubber innfører vaksinekrav

Briter som skal på nattklubb, må fra og med september kunne bevise at de er fullvaksinerte, sa statsminister Boris Johnson Mandag. – Vi planlegger å gjøre fullvaksinering til en betingelse for å komme inn på nattklubber og andre arenaer der store folkemengder samles. Bevis på at du har testet negativt for koronaviruset vil ikke lenger være nok, sa statsminister Boris Johnson Mandag..

NRK - 19 juli 21 kl. 19:15

Dømt til fengsel for stormingen

En mann fra Florida ble Mandag dømt til åtte måneder i fengsel for å ha deltatt i stormingen av Kongressen i januar. Mannen er den første som får ubetinget fengselsstraff etter stormingen. En kvinne fra Indiana har tidligere blitt dømt, men hun fikk betinget fengsel, samfunnstjeneste og bot.

NRK - 19 juli 21 kl. 16:22

Børsfall i USA

Amerikanske aksjemarkeder starter ukas handel i kraftig minus etter bekymringer for global økonomisk vekst i lys av økende inflasjon og en ny koronabølge. Samtidig fortsetter oljeprisen å falle, og et fat nordsjøolje ble Mandag ettermiddag omsatt for drøyt 70 dollar fatet etter at de såkalte Opec+-landene ble enige om å øke produksjonen igjen. Også på de store børsene i Asia og Europa falt aksjekursene Mandag..

NRK - 19 juli 21 kl. 14:53

28 koronapasienter innlagt

Mandag var 28 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på elleve pasienter fra forrige fredag. Fire av pasientene får respiratorbehandling, og åtte ligger på intensivavdeling.

NRK - 19 juli 21 kl. 05:53

Tokyo-børser åpner med fall

De to viktigste indeksene på Tokyo-børsen startet med fall da markedet åpnet i Japan Mandag, få dager før OL starter. Også i Hongkong startet uken med nedgang. Hovedindeksen Nikkei 225 falt 1,34 prosent kort tid etter åpning Mandag.

NRK - 10 timer siden

Skuespiller Rick Aiello er død

Skuespilleren Rick Aiello har dødd, bekrefter moren hans overfor kjendisnettstedet TMZ. Han er kjent for rollen i blant annet «Twin Peaks» og er sønn av skuespillerlegenden Danny Aiello, kjent fra «Gudfaren». Rick Aiello døde Mandag kveld i New Jersey, 65 år gammel, etter en lang tids kamp mot kreft i bukspyttkjertelen.

Dagbladet - 17 timer siden

Advarer: Trippelt farevarsel

Mandag kveld var nesten 3000 husstander uten strøm på grunn av mye lyn. Store deler av Sør-Norge kan forvente seg mer av uværet..

NRK - 17 timer siden

Bilfører siktet etter dødsulykke

En 18 år gammel kvinne døde i en kollisjon mellom en scooter og en personbil i Kvinnherad Mandag. Bilføreren er siktet for uaktsom kjøring. Det opplyser politiadvokat Tone Solfjeld Pedersen til Bergens Tidende..

Klartale - 19 timer siden

Første dødsfall på elsparkesykkel i Oslo

En døde Mandag av skadene han fikk i en ulykke på elsparkesykkel i Oslo lørdag..

Aftenposten - 20 timer siden

Første dødsfall på elsparkesykkel i Oslo

En 68 år gammel mann døde Mandag av skadene han pådro seg i en elsparkesykkelulykke på Vollebekk i Oslo lørdag..

E24 - 21 timer siden

Venter oppgang fra start på Oslo Børs

Det er ventet at Oslo Børs fortsetter oppover fra start etter å ha steget Mandag..

NRK - Igår: 03:14

Over 20.000 lynnedslag

Uværet over Sør-Norge har ført til over 24.000 lynnedslag de siste 12 timene, melder Meteorologisk institutt. Verst har det gått utover Rogaland, Agder og Østlandet.

NRK - Igår: 00:20

330 nye smittet – trenden stiger

Det siste døgnet er det registrert 330 nye koronatilfeller i Norge. Det er 135 flere enn forrige Mandag, og det høyeste smittetallet på en enkelt dag siden 1. juni.

Dagbladet - Igår: 23:25

Brann i kullanlegg: - Kraftig røykutvikling

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik Mandag kveld. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

VG - Igår: 22:16

Nicoline (24) fikk motorstopp i styrtregnet: – Bilen skvulpet frem og tilbake

Porsgrunnskvinnen fikk vansker da uværet inntraff Mandag, og ble sittende fast i én time før tauebilen kom til unnsetning..

E24 - Igår: 22:10

Tesla smed 12 milliarder dollar i omsetning

Tesla slapp kvartalsrapport Mandag kveld og kunne vise til 12 milliarder dollar i omsetning. Det er en økning på 98 prosent siden samme periode året før..

NRK - Igår: 21:58

Danmark trekker tilbake kunngjøring

Helsedepartementet i Danmark trekker tilbake kunngjøringen om en tredje vaksinedose til personer som har fått to ulike vaksiner. Det kan fortsatt hende at kryssvaksinerte vil få tilbud om en tredje dose, men en avgjørelse er ikke tatt ennå, skriver DR. – Den helsemessige vurderingen er ennå ikke ferdig.

NRK - Igår: 21:58

Danmark trekker varsel om 3. dose

Helsedepartementet i Danmark trekker tilbake kunngjøringen om en tredje vaksinedose til personer som har fått to ulike vaksiner. Det kan fortsatt hende at kryssvaksinerte vil få tilbud om en tredje dose, men en avgjørelse er ikke tatt ennå, skriver DR. – Den helsemessige vurderingen er ennå ikke ferdig.

NRK - Igår: 21:41

Fant stjålet båt

En båt som ble meldt stjålet ble Mandag kveld funnet av en patruljerende politibåt på Mjøsa ved Tangen. Fører av båten erkjente å ha stjålet denne. Vedkommende er nå avhørt om tyveriet.

NRK - Igår: 21:28

Britney Spears foreslår ny verge

Ifølge kjendis-nettstedet TMZ har sangeren og pop-ikonet Britney Spears og hennes nye advokat Matt Rosengart Mandag levert rettsdokumenter med forslag til hvem de vil skal ta over vergemålet etter hennes far. De skriver at det er den autoriserte regnskapsføreren Jason Rubin som nå foreslås som Spears’ nye verge..

NRK - Igår: 20:54

Minst 57 døde i skipsforlis

Et skip forliste Mandag på kysten av Libya, utenfor den libyske havnebyen Al Khums. Det opplyser talsperson Safa Msehli for Den internasjonale organisasjon for migrasjon (IOM). Organisasjonen er FNs migrasjonsbyrå.

NRK - Igår: 20:52

Ny pågripelse etter knivstikking

I alt er nå ni personer siktet etter knivstikkingen i Strøget i Oslo tidligere denne måneden. Den niende og foreløpig siktelsen kom Mandag, bekrefter politiet til TV 2. Det er snakk om en 21-åring.

Dagbladet - Igår: 19:54

Kina smalt døra i ansiktet

Mandag fikk Joe Bidens utsending døra i ansiktet i Kina, samtidig som hans forsvarsminister reiser til Kinas naboer for å samle støtte mot landet. Dansen rundt Kina er tøff, skriver Morten Strand..

Dagbladet - Igår: 19:29

Nå slår lynet ned!

Mandag og tirsdag er det sendt ut gult farevarsel for lyn og torden flere steder i landet. Uværet herjer alt i Østlandet, hvor det er stengt for togtrafikk mellom Sandefjord og Skien..

NRK - Igår: 18:55

Boligbrann mulig forårsaket av lyn

Sør-Øst politidistrikt fikk melding om brann i en kjeller i Larvik klokken 18.17 Mandag. Alle beboere er evakuert og slukningsarbeidet er påbegynt.

E24 - Igår: 16:42

Tung Mandag for Seadrill etter enighet om redningsplan

John Fredriksens Seadrill endte dagen med et bratt fall etter enighet om redningsplan, mens Oslo Børs endte Mandagen i grønt..

NRK - Igår: 16:21

Mikati utpekt til ny statsminister

Milliardær og tidligere statsminister Najib Mikati skal forsøke å danne ny regjering i Libanon. Oppdraget ble gitt til Mikati etter en avstemning i landets nasjonalforsamling Mandag. Tidligere statsminister Saad Hariri måtte tidligere denne måneden gi opp å danne ny regjering.

NRK - Igår: 15:51

Rekordhøyt smittetall i Irak

Myndighetene i Irak har registrert 12.180 koronatilfeller i løpet av et døgn, det høyeste tallet så langt i pandemien. Smittetallet ble presentert av det irakiske helsedepartementet Mandag.

E24 - Igår: 14:55

Går mot bred nedgang fra start på Wall Street

Det går mot nedgang fra start på ukens første handelsdag på Wall Street. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert. Tesla starter ballet Mandag kveld..

E24 - Igår: 14:55

Wall Street ned fra start

Ukens første handelsdag på Wall Street starter med en bred, men svak nedgang. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert. Tesla starter ballet Mandag kveld..

E24 - Igår: 14:55

Svakt oppgang på Wall Street

Ukens første handelsdag på Wall Street starter med en bred, men svak oppgang. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert. Tesla starter ballet Mandag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt