Mandag

Saturday, 25 June, 06:52

Nyheter om Mandag

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 20 jun 22 kl. 09:40

Flyruter til Nice og London er kansellert

– To ruter er kansellert. Den ene går fra Bergen til London Gatwick. Den andre fra Oslo til Nice, sier Silje Glorvigen.

NRK - 17 timer siden

Utstedelse av nødpass flyttes til nytt sted i Oslo

Mandag 27. juni åpner et eget utstedelsessted for nødpass i Schweigaardsgate 15b i Oslo sentrum. Nødpass til innbyggere i Oslo, Asker og Bærum vil kun bli utstedt her fra den datoen.

NRK - 12 jun 22 kl. 22:03

Mekling i SAS-konflikten starter Mandag

Mandag starter meklingen mellom pilotforeningene og SAS, ifølge opplysninger gitt til nyhetsbyrået TT. Pilotene har varslet at det kan gå mot storstreik. Pilotforeningene kunngjorde torsdag at de akter å ta ut om lag 900 medlemmer i streik i Norge, Sverige og Danmark fra 29.

NRK - 21 jun 22 kl. 18:47

Ukraina bekrefter angrep på boreplattform

Ukraina innrømmer at de angrep boreplattformer som ble brukt av det russiske militæret utenfor kysten av Krim-halvøya i Svartehavet, melder AFP. Russland meldte om angrepet Mandag og sa at det var boreplattformene til Tsjernomorneftegaz, et olje- og gasselskap som opererer på Krim-halvøya, som ble angrepet, skriver NTB. Den prorussiske lederen for myndighetene på Krim-halvøya sa Mandag at sju personer er savnet etter angrepet..

Klartale - 21 jun 22 kl. 08:53

Flystreiken fortsetter

Flyteknikere streiker. Mandag ble det kjent at flyruter til Nice og London var kansellert. Rutene er med flyselskapet Norwegian.

Klartale - 20 jun 22 kl. 13:40

Hva skjer med Kristiansand, Søgne og Songdalen?

Kristiansand, Søgne og Songdalen var tre kommuner for tre år siden. Men den gamle regjeringen med Høyre ville at de skulle bli til én. Det skjedde for to år siden.

NRK - 20 jun 22 kl. 10:03

Tirsdag kan det bli enda en flystreik

160 flyarbeidere tas ut i streik tirsdag hvis ikke Fellesforbundet og NHO Luftfart blir enige i meklingen Mandag. Klokka 10 møtes partene hos Riksmekleren. NHO Luftfart-leder Torbjørn Lothe er optimistisk.

NRK - 20 jun 22 kl. 09:26

Norwegian kansellerer flyginger som følge av flyteknikerstreiken

Flyteknikerstreiken fortsetter og trappes ytterligere opp Mandag. Norwegian har kansellert fire flyginger som følge av streiken. – To ruter er kansellert, den ene går fra Bergen til London Gatwick og den andre fra Oslo til Nice, sier pressekontakt Silje Glorvigen i Norwegian til NTB.

NRK - 20 jun 22 kl. 07:47

Ingen løsning for flyteknikerstreiken – trappes opp

Flyteknikerstreiken fortsetter og trappes ytterligere opp Mandag. Hos Norwegian går foreløpig alle flyginger som normalt. – Foreløpig er ingen flyginger hos oss påvirket av streiken, og den har dermed ingen konsekvenser for våre passasjerer.

NRK - 20 jun 22 kl. 04:49

Blandet børsåpning i Asia

Utviklingen var blandet da de toneangivende børsene i Asia åpnet Mandag, med oppgang i Japan og nedgang i Hongkong. Nikkei-indeksen i Tokyo startet uken med en oppgang på 0,71 prosent. Den bredere Topix-indeksen åpnet med en oppgang på 0,51 prosent.

NRK - 19 jun 22 kl. 23:44

Valglokalene stengt i Colombia

Valglokalene i presidentvalget i Colombia har stengt og en ny president ventes å bli kunngjort natt til Mandag norsk tid. Landets valgmyndighet varsler at vinneren vil bli kunngjort ved 19-tiden lokal tid, det vil si ved 2-tiden natt til Mandag norsk tid. Valget står mellom den tidligere geriljakrigeren Gustavo Petro (62), som tilhører venstresiden, og høyrepopulisten og eiendomsmagnaten Rodolfo Hernández (77).

E24 - 19 jun 22 kl. 20:26

Brussels Airport kansellerer alle flyvninger Mandag

Lufthavnen i Brussel kansellerer alle avgangene flyplassen Mandag. Det skriver den belgiske avisen De Standaard..

Aftenposten - 19 jun 22 kl. 20:26

Brussels Airport kansellerer alle flyvninger Mandag

Lufthavnen i Brussel kansellerer alle avgangene flyplassen Mandag. Det skriver den belgiske avisen De Standaard..

NRK - 19 jun 22 kl. 20:20

Brussels Airport kansellerer alle flyvninger Mandag

Lufthavnen i Brussel kansellerer alle flyvninger fra flyplassen Mandag, ifølge De Standaard. Kanselleringen er på grunn av nasjonal streik til fagforeningene. Tidligere på dagen var det allerede varslet at 157 avganger og 146 ankommende flyvninger ville bli kansellert, men i løpet av søndag kveld ble det klart alle flyvninger blir kansellert..

Klartale - 07 jun 22 kl. 13:00

Boris Johnson får fortsette som statsminister

Boris Johnson er Storbritannias statsminister. Under korona-pandemien var han med på å bestemme hvilke regler de skulle følge. De samme reglene klarte han ikke å følge selv.

NRK - 15 jun 22 kl. 14:18

Lærerstreik i Bergen fra Mandag

Utdanningsforbundet tar ut 45 medlemmer i streik i Bergen fra Mandag. Bakgrunnen er at lærerne i skolen har fått dårligere oppgjør enn andre kommuneansatte seks år på rad, det skriver kommunen i en pressemelding. – I seks strake oppgjør har lærerne i landets skoler kommet dårligere ut enn andre kommuneansatte.

NRK - 13 jun 22 kl. 12:23

Oslo Børs ned 3 prosent

Hovedindeksen på Oslo Børs stupte rett etter åpning Mandag og hadde svekket seg over 3 prosent da klokka rundet 12. Børsen åpnet med et bredt fall da handelen startet Mandag morgen, og bortimot alle selskapene på hovedindeksen falt i verdi. Da handelen hadde pågått i tre timer, hadde Equinor-aksjen falt med 3,2 prosent, Norsk Hydro med 4,2 og DNB med 2,1 prosent.

NRK - 13 jun 22 kl. 09:10

Fall i hovedindeksen på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 1,6 prosent rett etter handelen Mandag morgen. Nesten alle selskapene på hovedlisten falt i verdi. Equinor-aksjen falt med 1,0 prosent, Norsk Hydro med 2,6 og DNB falt 0,6 prosent i åpningsminuttene.

E24 - 12 jun 22 kl. 22:07

Mekling i SAS-konflikten starter Mandag

Mandag starter meklingen mellom pilotforeningene og SAS, ifølge opplysninger gitt til nyhetsbyrået TT. Pilotene har varslet at det kan gå mot storstreik..

NRK - Igår: 23:30

Fortsatt skogbrann mellom Dovre og Dombås

Brannvesenet jobber fremdeles med å få kontroll på en skogbrann mellom Dombås og Dovre sentrum, samme sted som det brant Mandag og tirsdag. Øverbygdsvegen er stengt etter brannen, og vaktleder Eirik Haugen ved Innlandet 110-sentral sier til NTB torsdag kveld at det fremdeles brenner på stedet..

NRK - Igår: 14:20

Oppblussing etter skogbrann på Dombås

Mandag ettermiddag oppstod en skogbrann på Dombås langs Dovrebanen. Brannvesenet melder torsdag ettermiddag om at røykutviklingen i området tiltar, og at de derfor har rekvirert skogbrannhelikopter til området. Ifølge Brann Innlandet skal utviklingen foreløpig ikke være dramatisk..

Klartale - Igår: 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

NRK - Igår: 11:11

Bekreftet: Leknessund får plass i Tour de France

Andreas Leknessund vil være en del av DSM-mannskapet som skal sykle Tour de France kommende måned. 23-åringen har nylig hatt korona. DSM-laget til det prestisjetunge rittet ble bekreftet torsdag.

NRK - Igår: 08:18

Politiet etterlyser vitner etter voldshendelse

Mandag 6. juni ble en person slått av en ukjent gjerningsmann i Stavanger. Nå etterlyser politiet vitner til hendelsen.

NRK - 30 maj 22 kl. 17:10

Oslo Børs startet uka med svak nedgang

Hovedindeksen på Oslo Børs falt Mandag med 0,07 prosent og endte på 1.275,64 poeng. Blant de mest omsatte selskapene var Norwegian, som hadde en oppgang på 9,6 prosent.

NRK - 30 maj 22 kl. 14:48

Guvernør: Russiske styrker rykker inn i Sievjerodonetsk

Russiske styrker nærmer seg sentrum av Sievjerodonetsk, den østligste byen som til nå har vært kontrollert av ukrainske regjeringsstyrker, ifølge guvernør. Sievjerodonetsk har de siste ukene vært under massive russiske angrep. Mandag morgen nærmet de russiske styrkene seg sentrum av byen, ifølge guvernør Serhij Hajdaj.

NRK - 21 jun 22 kl. 21:12

NFO: Vi har vernet om liv og helse

Jan Skogseth i NFO sier til TV 2 tirsdag kveld at han mener lockouten som er varslet av NHO kom veldig tidlig i streiken. – Jeg synes det er spesielt, for vi har søkt forhandling. Vi var først på ballen med å tilby ny forhandling.

Dagbladet - 21 jun 22 kl. 17:53

Jubler for «Freya»

Biolog Rune Aae, som Mandag kveld la ut kamprop om at «Freya» må få leve i fred, feirer Fiskeridirektoratets avgjørelse..

NRK - 21 jun 22 kl. 17:55

Skogbranner i Spania under kontroll

Rundt 100 personer i tolv landsbyer ble Mandag evakuert fra boligene sine på grunn av skogbranner i Navarra-provinsen i Spania. Ifølge spanske medier skal brannvesenet nå ha kontroll på brannene, skriver NTB..

VG - 21 jun 22 kl. 17:38

Hjalmar (82) ble frastjålet 1,2 millioner bier over natten

SKOPPUM (VG) Birøkter Hjalmar Egeli skulle bare sjekke innom bikubene sine før avgang til hytta på Sørlandet Mandag..

VG - 21 jun 22 kl. 16:41

USA: Gutt (5) døde etter å ha blitt etterlatt i varm bil

Gutten ble etterlatt i en bil i to til tre timer Mandag. Samme dag var temperaturene i området i underkant av 38 grader..

NRK - 21 jun 22 kl. 16:08

Amerikaner drept i Ukraina

En amerikansk statsborger er død etter å ha kjempet i krigen i Ukraina. Det bekrefter amerikanske myndigheter tirsdag, ifølge CNN. 52-åringen er den andre amerikaneren bekreftet omkommet i krigen.

NRK - 30 maj 22 kl. 07:00

Har funnet 16 døde personer etter flystyrt

Nepalske myndigheter funnet 16 døde personer etter flyet som forsvant over Nepal søndag. Det melder luftfartstilsynet i Nepal like etter klokken 09.00 Mandag morgen.

NRK - 21 jun 22 kl. 15:28

Jan Helge Andersen avhørt på nytt

Jan Helge Andersen er avhørt på nytt, det bekrefter hans forsvarer Svein Holden til Fædrelandsvennen. Avhøret skjedde Mandag. Det er Oslo-politiet som etterforsker Baneheia-saken etter at Viggo Kristiansen fikk sin del av saken gjenopptatt.

Klartale - 21 jun 22 kl. 15:01

Byen kan bli Russlands neste mål

Folk i byen Slavjansk i Ukraina bygger nødlagre og tilfluktsrom i kjellere. Slavjansk ligger omtrent 80 kilometer øst for Sievjerodonetsk. Der har det rast harde kamper i over en måned.

NRK - 21 jun 22 kl. 11:30

Skattemøte i Stortingets presidentskap tirsdag

Stortingets presidentskap og de parlamentariske lederne på Stortinget møttes tirsdag om Skatteetatens varsel om skattesmell. – Vi har hatt en runde om varselet med de parlamentariske lederne, og det blir et nytt møte med presidentskapet i løpet av kort tid, opplyser stortingspresident Masud Gharahkhani til VG. Det er ikke kjent hva konklusjonen på møtet ble.

Klartale - 21 jun 22 kl. 09:21

Fikk 1 milliard kroner for nobelmedalje

Den russiske redaktøren Dmitrij Muratovs vant Nobels fredspris i 2021. Den vant han sammen med den filippinske journalisten Marisa Ressa. De vant for sin kamp for ytringsfrihet.

NRK - 21 jun 22 kl. 09:08

Amerikansk marinefartøy avfyrte varselbluss mot iransk båt

Et amerikansk marinefartøy avfyrte et varselbluss mot iranske patruljebåter i Hormuzstredet Mandag. Ifølge den amerikanske marinen kom tre hurtiggående båter fra den iranske Revolusjonsgarden i stor fart rett mot de to amerikanske fartøyene USS Sirocco og USNS Choctaw County da de var i ferd med å gå inn i Persiabukta gjennom det smale stredet. En video fra hendelsen viser at den ene iranske båten var rundt 45 meter fra Sirocco da det ble avfyrt et varselbluss.

NRK - 21 jun 22 kl. 02:37

Muratovs nobelmedalje solgt

Den russiske redaktøren Dmitrij Muratovs nobelmedalje er solgt for over 1 milliard kroner på auksjon. Pengene skal gå til barn på flukt fra Ukraina-krigen. Fredsprisvinnerens medalje ble solgt for 103,5 millioner dollar, i overkant av 1 milliard norske kroner, på en auksjon i New York Mandag.

NRK - 20 jun 22 kl. 22:58

Dovrebanen åpnet igjen

Dovrebanen er åpnet igjen etter å ha vært stengt mellom Dovre og Dombås siden Mandag ettermiddag, melder Bane Nor..

NRK - 20 jun 22 kl. 21:37

Tusener demonstrerte for EU-medlemskap i Georgia

Titusenvis demonstrerte i Georgia på Mandag for å vise sin støtte til landets søknad om å bli med i EU, melder AFP. Det blir anslått at over 60.000 samlet seg utenfor det georgiske parlamentet.

NRK - 20 jun 22 kl. 21:31

Vil sende regional styrke til Kongo

Østafrikanske ledere ble Mandag enige om å etablere en regional styrke for å få en slutt på konflikten øst i Kongo. Avgjørelsen ble kunngjort av Kenyas president Uhuru Kenyattas kontor. – Lederne har vedtatt at den regionale styrken, i samarbeid med de militære og administrative styrkene i Kongo, skal stabilisere og sikre fred, heter det i uttalelsen..

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 20:12

Ranheim fortsatte storformen mot Åsane

Marcus Johnson Mehnert dirigerte da Ranheim igjen viste muskler. Trønderne vant 2–1 borte mot Åsane Mandag..

E24 - 20 jun 22 kl. 19:29

Partene positive til løsning i mekling for bakkemannskaper

160 flyarbeidere tas ut i streik tirsdag hvis ikke Fellesforbundet og NHO Luftfart blir enige i meklingen Mandag..

NRK - 20 jun 22 kl. 19:08

Over 130 sivile drept i Mali

Over 130 sivile er drept de siste tre dagene i landsbyer sentralt i Mali. Det opplyser regjeringen på Mandag, ifølge AFP. De hevder jihadister står bak angrepene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com