Måtte

Tuesday, 07 December, 13:51

Nyheter om Måtte

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 nov 21 kl. 17:33

Johansen med klar beskjed

Byrådsleder Raymond Johansen møtte mandag justisministeren for å diskutere skyteepisodene i Oslo. Der krevde Johansen nok politiressurser. – Mitt budskap til ministeren var tydelig: Det er viktig at det er nok politiressurser i Oslo, til både forebygging, tilstedeværelse og etterforskning.

NRK - 07 nov 21 kl. 14:59

Festival-ofre kan ha blitt dopet

Et av spørsmålene politiet i Houston stiller seg etter at åtte personer omkom under Astroworld-festivalen, er om noen kan ha injisert dem med narkotika, skriver NTB- Det er fremdeles uklart hva som var årsaken til at de åtte personene omkom, og politiet skal blant annet se over videoopptak fra konserten, avhøre vitner og se over konsertprotokollene for å finne svar. Politisjef i Houston, Troy Finner, sier at de også skal undersøke meldinger om at noen i publikum «injiserte andre personer med narkotika», og at en sikkerhetsvakt på festivalen har fortalt politiet at han «kjente et stikk i nakken» mens han prøvde å hjelpe en festivaldeltaker. Vakten mistet bevisstheten, og ble gjenopplivet med en motgift mot opioidoverdose.

NRK - 06 nov 21 kl. 08:02

Åtte døde etter musikkfestival i USA

Minste åtte mennesker er døde etter at det brøt ut panikk under musikkfestivalen Astroworld i Houston, Texas. Det melder lokalt politi. Om lag 50.

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der hun bor sammen med familie sin. Hun deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

NRK - 08 nov 21 kl. 10:52

SV: strømprisgrep lite målrettet

Regjeringens foreslåtte reduksjon i elavgiften bommer, mener SVs Kari Elisabeth Kaski. Hun sier til Dagbladet at det er de som har mest penger og bruker mest strøm som får mest støtte, mens de som har minst ikke får særlig mye hjelp med regjeringens forslag. I regjeringens tilleggsproposisjon, som presenteres klokka 12 i dag, legges det opp til en reduksjon i elavgiften på 2,9 milliarder kroner..

Klartale - 08 nov 21 kl. 09:38

Åtte døde på festival i Texas

Fredag døde åtte mennesker under en konsert på festivalen Astroworld i Texas. Mer enn 300 ble skadd. Nå saksøkes både artistene og arrangøren..

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det gir henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

VG - 30 okt 21 kl. 11:43

Oktoberfest nektes støtte – hudfletter Kulturrådet

Her fester tusenvis av glade mennesker under Oktoberfest i Oslo for tredje helg på rad, uten corona-støtte fra Norsk kulturråd. Syv andre, mindre oktoberfester har derimot fått statlig støtte. Nå blir Kulturrådet overkjørt av sitt eget organ, Klagenemnda..

NRK - 06 nov 21 kl. 21:42

Konserttragedien: 14-åring døde

Syv av åtte som omkom i festivaltragedien i Houston, var i alderen 14 til 27 år, opplyser byens ordfører Sylvester Turner på en pressekonferanse lørdag. 13 mennesker er fortsatt på sykehus etter konserten Astroworld i Houston fredag. Fem av dem er under 18 år, melder Reuters.

NRK - 06 nov 21 kl. 17:40

Travis Scott: – Jeg er helt knust

Rapperen Travis Scott uttaler seg for første gang etter den tragiske hendelsen i Houston i USA lørdag. Minst åtte personer er døde og mange er skadd etter at det oppsto kaos på Astroworld-festivalen. – Jeg er helt knust etter det som skjedde, skriver Scott på sin Twitter-profil.

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 08:26

Minst åtte døde etter kaos på festival i Houston

Minst åtte personer er døde og mange er skadd etter at det oppsto kaos på Astroworld-festivalen i Houston i USA..

NRK - 28 okt 21 kl. 16:06

Biden samler støtte i Kongressen

President Joe Biden er i Kongressen for å sanke støtte til en nedjustert pakke for klimatiltak og sosial reform. Tiltakene skal koste 1.750 milliarder dollar.

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 08:11

Åtte døde på musikkfestival

Ifølge flere amerikanske medier er åtte personer døde etter kaos på en musikkfestival natt til lørdag amerikansk tid..

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 08:11

Minst åtte døde på musikkfestival

Ifølge amerikanske myndigheter er minst åtte personer døde etter at det oppsto panikk på en musikkfestival i Houston natt til lørdag amerikansk tid..

NRK - 06 nov 21 kl. 08:02

8 døde etter musikkfestival i USA

Åtte mennesker er døde etter at det brøt ut panikk under musikkfestivalen Astroworld i Houston, Texas. Det melder lokalt politi. De åtte skal ha blitt trampet og klemt ihjel.

VG - 06 nov 21 kl. 07:57

Åtte døde og flere skadet etter festival-kaos i USA

Minst åtte personer er døde og flere skadet etter kaos under åpningskvelden til Travis Scott-festivalen «Astroworld» i Houston, Texas..

VG - 06 nov 21 kl. 07:57

Minst åtte døde og flere skadet etter festivalkaos i USA

Minst åtte personer er døde og flere skadet etter kaos under åpningskvelden til Travis Scott-festivalen «Astroworld» i Houston, Texas..

VG - 05 nov 21 kl. 15:26

Vil presse regjeringen til høyere studiestøtte

Regjeringen har sagt nei til å øke den generelle studiestøtten - men nå blir det omkamp. SV legger 355 millioner i potten og er klar for tøffe forhandlinger dersom regjeringen skal regne med deres støtte..

E24 - 03 nov 21 kl. 06:30

Kongeparken med rekordår etter å ha fått 12 millioner i koronastøtte: - Tar seg ikke bra ut

I flere måneder Måtte Kongeparken holde stengt og antall besøkende sank med 37.000. Likevel fikk selskapet et rekordresultat på 19,7 millioner kroner.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 06:30

Reekordår etter å ha fått 12 mill. i koronastøtte: – Tar seg ikke bra ut

I flere måneder Måtte Kongeparken holde stengt og antall besøkende sank med 37.000..

NRK - 02 nov 21 kl. 21:07

Ikke flertall for letestans

Det er ikke flertall på Stortinget for forslaget fra SV, Rødt og MDG om å stanse all olje- og gassleting på norsk sokkel. Hverken regjeringen eller Høyre vil støtte forslaget. Det er klart etter at olje- og energiminister Marte Mjøs Persen har sendt et brev til Stortingets energi- og miljøkomite der hun gjør det klart at regjeringen ikke vil stemme for forslaget.

NRK - 02 nov 21 kl. 17:06

CIA-sjef møtte russisk sikkerhetsråd

CIA-sjef William Burns møtte sekretær for det russiske sikkerhetsrådet, Nikolai Patrutsjov i Moskva, opplyser rådets pressetjeneste. Burns og Patrutsjov diskuterte tirsdag «russisk-amerikanske forhold», heter det i en kortfattet uttalelse. (NTB).

NRK - 02 nov 21 kl. 13:40

50 våpen beslaglagt i Oslo i år

Hittil i år har politiet øst i Oslo beslaglagt 50 skytevåpen. På ti uker er åtte unge menn skutt i byen. – Det er veldig mye.

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 15:01

Bellona-prosjekt får millioner i statsstøtte

Startskuddet for pengestøtte til grønne prosjekter har gått: Sahara Forest Project får 4,2 millioner kroner fra den nye….

E24 - 01 nov 21 kl. 15:01

Bellona-prosjekt får millioner i statsstøtte

Startskuddet for pengestøtte til grønne prosjekter har gått: Sahara Forest Project får 4,2 millioner kroner fra den nye regjeringen. Til sammen har prosjektet fått 30 millioner kroner..

NRK - 01 nov 21 kl. 13:05

Åtte omkom i trafikken i oktober

Åtte personer mistet livet i trafikken i oktober, noe som bringer totalen hittil i 2021 opp til 79. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor. Fem bilførere, to bilpassasjerer og én motorsyklist mistet livet i trafikken i oktober.

NRK - 01 nov 21 kl. 09:34

Kjørte ruspåvirket åtte ganger

En Oslo-mann må gi fra seg bilen etter at å ha blitt tatt for kjøring uten førerkort 25 ganger og åtte ganger for ruskjøring, skriver Avisa Oslo. Da rettssaken gikk i Oslo tingrett i forrige uke, tilsto mannen alt..

NRK - 09 nov 21 kl. 09:29

Kan knuse fattige lands økonomier

Verdens fattigste nasjoner trues av store økonomiske tilbakeslag dersom de ikke får avgjørende støtte til å håndtere klimaendringene under klimatoppmøtet COP26. De mest sårbare landene vil i gjennomsnitt oppleve et fall i bruttonasjonalprodukt på 20 prosent innen 2050 og 64 prosent innen 2100, dersom verden varmes opp med 2,9 grader. Det viser en studie bestilt av britiske Christian Aid..

E24 - 09 nov 21 kl. 09:03

Klimaendringene kan knuse fattige lands økonomier

Verdens fattigste nasjoner trues av store økonomiske tilbakeslag dersom de ikke får avgjørende støtte til å håndtere klimaendringene under klimatoppmøtet COP26..

NRK - 09 nov 21 kl. 08:50

Jensen angrer på «Morn'a, Jens»

Siv Jensen skriver i boken sin at hun angrer på at hun ropte «Morn'a, Jens» etter valgseieren i 2013. – I gledesrusen glemte jeg å ta høyde for at jeg ikke bare talte til vår egen valgvake, men til hele Norge, direkte i TV-ruta i de tusen hjem. Hun skriver hun burde ha lagt an mer statsmannstakter.

VG - 09 nov 21 kl. 08:40

Drake etter festivaltragedien: – Hjertet mitt er knust

Drake var gjesteartist under Travis Scotts Astroworld-konsert fredag, der åtte mennesker døde og mange ble skadet. Nå bryter han stillheten..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 08:12

– Vi kom frem til at vi Måtte avlede Carl: gi ham noe å holde fingrene i

Tidligere statsminister Erna Solberg vil verken bekrefte eller avkrefte at hun var villig til å gå av hvis….

NRK - 31 okt 21 kl. 13:24

Flere skadd etter angrep i Tokyo

Minst åtte personer skal være skadd etter at en mann stakk rundt seg med kniv og kastet brennbar væske om bord i et T-banetog i Tokyo. Mannen er nå pågrepet. Tilstanden skal være alvorlig for én av de skadde.

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 18:21

- Mange føler seg utrygge

Siden 15. august har åtte personer blitt skutt i seks ulike skyteepisoder i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har mandag møtt justisministeren og ledelsen i Oslo-politiet..

VG - 08 nov 21 kl. 15:34

SV om Vedum-budsjettet: Svakere enn Solberg på klima

SVs Kari Elisabeth Kaski sier at de ikke kan støtte et budsjett som svekker klimapolitikken. Hun mener Støre-regjeringen leverer et svakere klimabudsjett enn Erna Solberg (H)..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 15:10

Ingen hadde klart det på to og et halvt år. Dette forteller bragden om Hovlands utvikling.

Viktor Hovland Måtte vente nesten ett år på ny PGA-seier. Jubeldagen ble det perfekte eksempelet på måten han har….

NRK - 08 nov 21 kl. 13:37

Venstre: Steg tilbake for klimaet

Venstre kritiserer klimapolitikken til den nye regjeringen. Nestleder og finanspolitisk talsmann Sveinung Rotevatn i Venstre sier de foreslåtte budsjettendringene fra den nye regjeringen svekker klimainnsatsen i Norge, og at utslippene nå vil gå opp i stedet for å gå ned. – Regjeringen svekker effekten av vårt viktigste klimatiltak, CO2-avgiften, når de senker veibruksavgiften.

NRK - 08 nov 21 kl. 13:44

NSO: Studentene er glemt

Norsk studentorganisasjon er skuffet over at den nye regjeringen ikke har kommet med noen omprioriteringer for studentene. – Jeg er virkelig skuffet! Dette budsjettet mangler helt satsing på studenter.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 13:26

SV: - Kan ikke godta et budsjett som svekker klimapolitikken

Kari Elisabeth Kaski sier SV ikke kan støtte regjeringens budsjett slik det ble lagt frem mandag..

E24 - 08 nov 21 kl. 12:47

SV om budsjettet: – For smått og for grått

SVs Kari Elisabeth Kaski går til angrep på Støre-regjeringens statsbudsjettet: – Ikke en ny retning for landet, sier hun, og minner om at regjeringen trenger støtte fra SV i Stortinget..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:30

LO fornøyde

Regjeringens budsjettforslag byr på en mer rettferdig skattepolitikk og gjør livet bedre for arbeidsfolk, mener LO. – Den nye regjeringen tar nå et oppgjør med en politikk som i åtte år har lempet regningen over på vanlige arbeidsfolk, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik i en pressemelding..

E24 - 08 nov 21 kl. 12:32

Den nye regjeringen utsetter moms på dyre elbiler

Den nye regjeringen foreslår ikke å innføre moms på elbiler som koster over 600.000 kroner. Til gjengjeld beholdes flere foreslåtte kutt i elbilfordelene..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:16

Kutter bistanden med 750 millioner

Støre-regjeringen reduserer bistandsbudsjettet for 2022 med 750 millioner kroner sammenlignet med forslaget fra den avgåtte regjeringen til Erna Solberg (H). Bistandsbudsjettet foreslås likevel økt med 3 milliarder kroner neste år sammenlignet med saldert budsjett for 2021. Bistanden utgjør 1 prosent av anslått bruttonasjonalinntekt for 2022, skriver regjeringen..

VG - 08 nov 21 kl. 12:03

Se oversikten: Slik prioriterer Vedum Norges pengesekk

Ap-Sp-regjeringen holder den foreslåtte økningen i CO2-avgift uendret på 28 prosent, men går inn for at pumpeprisen i stor grad skal skjermes..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt