Lover

Sunday, 14 August, 12:00

Nyheter om Lover

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 04 aug 22 kl. 14:22

Vedum Lover mer i støtte til strøm

Strømmen er fortsatt dyr i Norge. Partiene i opposisjon på Stortinget vil presse regjeringen til en bedre ordning med støtte.Men nå Lover finansministeren at det kommer.

Aftenposten - 27 jul 22 kl. 10:05

Arbeidsministeren Lover opprydding i luftfarten: – De som flyr i Norge, skal følge norske Lover

Arbeidsministeren: Nye Lover skal forhindre sosial dumping i luftfarten.

E24 - 27 jul 22 kl. 10:05

Arbeidsministeren Lover opprydding i luftfarten: – De som flyr i Norge, skal følge norske Lover

Arbeidsministeren: Nye Lover skal forhindre sosial dumping i luftfarten.

Klartale - 29 jun 22 kl. 07:04

Nå sier Tyrkia ja til Sverige og Finland i Nato

Tirsdag kveld ble det raskt kalt inn til en pressekonferanse hos forsvars-samarbeidet Nato. Der sa Nato-sjef Jens Stoltenberg at Tyrkia har endret syn på svensk og finsk medlemskap.– I morgen vil de allierte lederne ta et valg om å invitere Sverige og Finland inn i Nato.

Aftenposten - 03 aug 22 kl. 19:34

Kina Lover «straff» for dem som fornærmer landet i kjølvannet av Pelosis besøk. Hvor langt vil kineserne gå?

Kina Lover «straff» for dem som fornærmer landet i kjølvannet av Pelosis besøk. Hvor langt vil kineserne gå?.

Klartale - 6 timer siden

Ett år med Taliban

Taliban tok makta i Afghanistan igjen. 15. august 2021 rykket soldater inn i kontorene til regjeringen.

NRK - I førrgår: 05:21

Vedum Lover lavere oljepengebruk

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) gjør det klart at han må trekke i bremsene for å kjøle ned økonomien. Neste år skal oljepengebruken ned. – Vi må bruke mindre oljepenger i sum enn i år, sier Vedum til Aftenposten om neste års budsjett.

NRK - 10 aug 22 kl. 22:41

Mette Frederiksen Lover milliardstøtte til Ukraina

Danmarks statsminister Mette Frederiksen vil på en giverkonferanse i København torsdag love 820 millioner danske kroner i langsiktig hjelp til Ukrainas forsvar. Det sier forsvarsminister Morten Bødskov til Politiken. Beløpet tilsvarer 1.

E24 - 09 aug 22 kl. 17:00

Næringslivets strøm-frustrasjon: – Vi kan like gjerne legge ned

Mens regjeringen Lover økt strømstøtte til husholdningene, sitter næringslivet igjen som spørsmålstegn: – Regjeringen lager flere problemer enn den løser..

NRK - 09 aug 22 kl. 04:44

Topprepublikaner krever svar etter ransaking

Republikanernes minoritetsleder i Representantenes hus går hardt ut mot myndighetene etter at Donald Trumps hjem ble ransaket av FBI. Kevin McCarthy sier ifølge The New York Times at justisdepartementet bruker sin myndighet som et politisk våpen mot sine motstandere. Han Lover å granske saken hvis republikanerne gjenvinner flertallet i Kongressen i høstens valg.

Klartale - 24 jun 22 kl. 17:31

USAs høyesterett fjerner den føderale retten til abort

Det er en føderal rett til å ta abort som er satt til side. USAs høyesterett bestemte det fredag. Avgjørelsen var ventet.

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 18:00

Her kastes Aftenposten-journalisten ut av flyet med Norges mest ekstreme landslag

TØNSBERG (Aftenposten): Flere tusen meter over bakken utfordrer de fysikkens Lover..

Klartale - 08 aug 22 kl. 08:57

Våpenhvile etter bombing i Gaza

Israel sier de har angrepet Gaza for å ta ut ledere av gruppa Islamsk hellig krig. De har sendt raketter mot Israel. Israel har angrepet tilbake.

NRK - 08 aug 22 kl. 07:38

Støre svarer om strømkrisen

– Vi skal klare å håndere energisituasjonen i Norge uten å bygge nye gasskraftverk, sier statsminister Jonas Gahr Støre til NRK. Mandag er det orientering på Stortinget om strømsituasjonen. Han sier til NRK at det er lite sannsynlig at det blir rasjonering av strøm i Norge.

NRK - 08 aug 22 kl. 05:19

Unge menn på Gaza hyller martyrer og Lover hevn

På Gazastripen ble det i natt ropt slagord mot Israel og unge menn hyllet martyrer og lovet hevn over drepte ledere fra organisasjonen Islamsk hellig krig. De unge mennene ropte antisemittiske slagord og advarte om at «Mohammeds hær vil vende tilbake», skriver Times of Israel..

Klartale - 07 aug 22 kl. 06:30

Ny bok: Lyver, misliker fattige og snakker stygt om kvinner

Jair Bolsonaro misliker fattige. Han lyver ofte. Og skryter av dem som driver med tortur.

NRK - 05 aug 22 kl. 22:52

Amnesty står fast ved Ukraina-rapport etter Zelenskyj-kritikk

Amnesty International fastholder anklagene om at ukrainske styrker utsetter sivile for fare i krigføringen til tross for skarp kritikk fra Ukraina, som mener Amnesty setter likhetstegn mellom ukrainske og russiske styrker. I en rapport anklager menneskerettsorganisasjonen Ukraina for å bryte folkeretten ved å etablere militære baser i boligområder, på skoler og på sykehus. Amnesty viser til hendelser der ukrainske styrker tilsynelatende utsatte sivile for fare i 19 byer og landsbyer i regionene Kharkiv, Donbas og Mykolajiv.

NRK - 05 aug 22 kl. 02:52

Fredsavtale med opprørere i Senegal

Regjeringen i Senegal har undertegnet en fredsavtale med opprørerne i Casamance i den sørlige delen av landet. Opprørslederen Cesar Atoute Badiate, som leder Bevegelsen av demokratiske styrker i Casamance (MFDC), signerte avtalen sammen med en utsending for president Macky Sall i Bissau i nabolandet Guinea-Bissau torsdag. Opprørerne Lover å legge ned våpnene og jobbe for en permanent fred etter at et av Afrikas eldste opprør er avsluttet.

NRK - 04 aug 22 kl. 11:30

HRW: Sri Lanka bruker unntaksLover til å trakassera og arrestera demonstrantar

Menneskerettsorganisasjonen Human Rights Watch (HRW) seier at regjeringa i kriseramma Sri Lanka bruker nødLover for å trakassera og arrestera demonstrantar som ønsker politisk reform. I ei utsegn sa organisasjonen at militæret forsøker å avgrensa protestar etter at Ranil Wickremesinghe blei innsett som ny president førre månad. Det skjer ifølge HRW gjennom trugslar, overvaking og arrestasjonar av demonstrantar, aktivistar, advokatar og journalistar.

NRK - 03 aug 22 kl. 02:33

Skipsnæringen ber om klimapakke fra regjeringen

Norske rederier ligger langt etter skjemaet for å nå målet om en halvering av utslippene innen 2030. Havministeren Lover et samarbeid for å komme i mål. Ifølge E24 skulle rederiene her i landet ha hatt 239 grønne skip i ordre for å være i rute med klimamålet.

Aftenposten - 11 jul 22 kl. 11:02

Dokumenter viser at Uber brøt Lover og lurte politiet. Frankrikes president og EU-topp trekkes inn.

I en dokumentlekkasje kommer det frem at transportselskapet Uber brøt Lover, inngikk hemmelige avtaler og lurte politiet….

NRK - 01 aug 22 kl. 05:56

Valg til nasjonalforsamling i Senegal

Velgere i Senegal gikk til urnene søndag for å velge ny nasjonalforsamling. Valget er en test for opposisjonen. Opposisjonen har stor interesse av å redusere regjeringspartiets innflytelse før presidentvalget i 2024, fordi det er frykt for at president Macky Sall vil prøve å stille til en tredje presidentperiode.

Aftenposten - 01 aug 22 kl. 05:37

To statsråder Lover: Nå skal det samarbeides bedre om barn i kommunene.

To statsråder har tro på at plikt og lovfestede rettigheter skal føre til bedre samarbeid rundt barn ute i kommunene..

Klartale - 08 jul 22 kl. 07:00

Ingen nåde for smuglere i Singapore

Torsdag ble to personer hengt i Singapore. Begge to var dømt til døden for å smugle det narkotiske stoffet heroin inn i landet. Den ene av de to var fra Singapore.

VG - 29 jul 22 kl. 19:47

Ingen Ronaldo på Ullevaal lørdag, men: – Kongen spiller på søndag

Manchester United har ankommet Norge før lørdagens kamp mot Atletico Madrid på Ullevaal, men uten Cristiano Ronaldo. Han Lover derimot på Instagram at han spiller Uniteds siste treningskamp før sesongstarten..

E24 - 27 jul 22 kl. 06:05

Regjeringen vil rydde opp i luftfarten

Arbeidsminister Marte Mjøs Persen (Ap) Lover tiltak mot sosial dumping i luftfarten og vil tvinge selskaper som flyr i Norge, til å følge norsk arbeidsmiljølov..

NRK - 01 jul 22 kl. 20:06

Etter klagesak gjør Amazon det enklere å avslutte abonnement

Etter en klage fra Forbrukerrådet Lover Amazon å gjøre det lettere for brukere å avslutte abonnement på strømmetjenesten Prime. – Dette er en viktig konstatering av det skal være like enkelt å avslutte, som å inngå et abonnement, sier fagdirektør Finn Myrstad i Forbrukerrådet i en pressemelding. I 2021 klagde rådet og en rekke andre forbrukerorganisasjoner Amazon inn for urimelig handelspraksis i strid med markedsføringsloven.

NRK - 23 jul 22 kl. 21:04

Zelenskyj anklager Russland for å bryte avtaler

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, beskylder Russland for enda en gang å bryte inngåtte avtaler med Ukraina etter rakettangrepet mot en havn i Odesa lørdag. – Det beviser kun en ting, at uansett hva Russland sier og Lover, finner de en måte å unngå å gjennomføre det på, sa Zelenskyj i et møte med amerikanske politikere i Kyiv lørdag kveld. (NTB).

NRK - 30 jun 22 kl. 20:49

Boris Johnson Lover ikke å svikte Hongkong

Storbritannias statsminister Boris Johnson Lover ikke å svikte Hongkong, 25 år etter avtalen om å overlevere den tidligere britiske kolonien til Kina. Johnson anklager Kina for å ha brutt løftene de undertegnet i overleveringsavtalen da Hongkong ble overført til Kina i 1997. – Vi avla et løfte til byen og byens befolkning, og det løftet har vi til hensikt å holde ved å gjøre alt vi kan for at Kina innfrir sine løfter, sa Johnson, samme dag som Kinas president Xi Jinping besøker Hongkong.

NRK - 30 jun 22 kl. 20:49

Boris Johnson Lover å ikke svikte Hongkong

Storbritannias statsminister Boris Johnson Lover å ikke svikte Hongkong, 25 år etter avtalen om å overlevere den tidligere britiske kolonien til Kina. Johnson anklager Kina for å ha brutt løftene de undertegnet i overleveringsavtalen da Hongkong ble overført til Kina i 1997. – Vi avla et løfte til byen og byens befolkning, og det løftet har vi til hensikt å holde ved å gjøre alt vi kan for at Kina innfrir sine løfter, sa Johnson, samme dag som Kinas president Xi Jinping besøker Hongkong.

NRK - 22 jul 22 kl. 23:10

Zelenskyj sier FN er ansvarlige for å sikre kornavtalen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier landet stoler på at FN sørger for at kornavtalen med Russland overholdes og etterleves. – Russland kan finne på provokasjoner og forsøke å dra Ukrainas og verdenssamfunnets innsats i tvil. Men vi stoler på FN.

NRK - 29 jun 22 kl. 15:01

Stoltenberg Lover Ukraina støtte – så lenge det er nødvendig

Nato-landene Lover å støtte opp om Ukraina så lenge det er nødvendig, understreker generalsekretær Jens Stoltenberg. Stoltenberg kunngjorde at Nato-landene har blitt enige om en pakke med militær og finansiell støtte til landet. Han viste til at president Volodymyr Zelenskyj har gitt uttrykk for at landet er avhengig av Natos støtte.

VG - 19 jul 22 kl. 12:41

Nå skal Tour de France avgjøres: – Tre superharde dager

Tour de France går inn i sin siste uke og en offensiv Tadej Pogacar Lover kamp til døren om den gule trøyen..

Aftenposten - 19 jul 22 kl. 12:41

Nå skal Tour de France avgjøres: – Tre superharde dager

Tour de France går inn i sin siste uke og en offensiv Tadej Pogacar Lover kamp til døren om den gule trøyen..

NRK - 25 jun 22 kl. 15:41

Taliban Lover fri tilgang for hjelpearbeidere

Taliban vil ikke blande seg inn nødhjelpsarbeidet blant ofrene for jordskjelvet, Lover en talsmann i den hardt rammede Paktika-provinsen. Ifølge Taliban-kontrollerte medier krevde jordskjelvet minst 1.150 liv, og drøyt tre døgn senere ventet fortsatt tusenvis av ofre i avsidesliggende landsbyer på hjelp utenfra.

VG - 17 jul 22 kl. 12:24

Vedum erkjenner å ha bommet – nå Lover han skattelette

HVALER (VG) Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum er årets store politiske taper. Bli med til Hvaler, hvor han slikker sine sår og forbereder partiets gjenreisning..

Klartale - 24 jun 22 kl. 08:38

Statsministeren Lover å ikke løse opp flere kommuner

Regjeringen har fått mye kritikk de siste ukene. Bråket er knyttet til kommuner både på Sørlandet og i Rogaland. I Agder har regjeringen blandet seg inn i striden mellom tidligere Søgne kommune og Kristiansand.

Aftenposten - 16 jul 22 kl. 19:54

Biden Lover at USA ikke snur ryggen til Midtøsten

USAs president Joe Biden lovte at USA ikke skal snu ryggen til Midtøsten da han lørdag avsluttet et fire dager langt….

NRK - 16 jul 22 kl. 17:57

Saudi-Arabia Lover Biden å øke oljeproduksjonen

Saudi-Arabia er villig til å øke produksjonskapasiteten for olje med en million fat per dag, sier saudiarabiske myndigheter. Mens president Joe Biden var på besøk i Saudi-Arabia lørdag, lovte kronprins Mohammed bin Salman å øke potensialet for daglig produksjon fra 12 til 13 millioner fat. Han understreket at det ikke er potensial for å øke kapasiteten mer enn det.

E24 - 16 jul 22 kl. 17:59

Saudi-Arabia Lover Biden å øke oljeproduksjonen

Saudi-Arabia er villig til å øke produksjonskapasiteten for olje med en million fat per dag, sier saudiarabiske myndigheter..

Dagbladet - 16 jul 22 kl. 13:36

Slik blir nye «Maskorama»

NRK Lover en ny vri i tredje sesong av publikumsfavoritten «Maskorama»..

Aftenposten - 15 jul 22 kl. 11:49

Palestinerne krever rettferdighet. Biden Lover penger.

President Joe Biden lovte palestinerne penger, men hadde ikke med seg noe politisk initiativ for å få slutt på Israels….

NRK - 14 jul 22 kl. 17:06

Iran advarer USA mot å undergrave sikkerheten i Midtøsten

Iran advarer både USA og landets allierte mot å undergrave sikkerheten i regionen etter at USAs president Joe Biden inngikk en sikkerhetsavtale med Israel. Biden signerte avtalen da han besøkte Israel torsdag. Her Lover han at USA vil gjøre alt som står i sin makt for å hindre at Iran skaffer seg atomvåpen.

Dagbladet - 14 jul 22 kl. 14:22

Derfor mobiliserer Ukraina nå

To fronter tvinger seg fram i Ukraina. En i øst, der russerne er på offensiven, og en i sør, der ukrainerne Lover en snarlig offensiv, skriver Morten Strand..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com