Los Angeles

Sunday, 04 December, 22:42

Nyheter om Los Angeles

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 nov 22 kl. 00:25

Weinstein vil ikke forklare seg i rettssak

Den tidligere filmmogulen Harvey Weinstein kommer ikke til å avgi forklaring under den pågående rettssaken mot ham i Los Angeles. Det opplyste 70-åringens forsvarer, advokat Mark Werksman, i retten mandag ifølge Variety. Weinstein er tiltalt for elleve tilfeller av voldtekt og overgrep mot fem kvinner på ulike hoteller i Los Angeles-området mellom 2004 og 2013.

NRK - 14 jul 22 kl. 08:08

Munnbindene kan være på vei tilbake i Los Angeles

Los Angeles kommer til å gjeninnføre et universelt munnbindkrav innendørs hvis smitteutviklingen fortsetter. Det varsler helsesjefen i Los Angeles fylke, Barbara Ferrer. Det bor 10 millioner mennesker i fylket, et av flere som utgjør gigantbyen.

NRK - 13 sep 22 kl. 03:14

Rapper skutt og drept i Los Angeles

Den amerikanske rapperen PnB Rock ble mandag skutt og drept under et restaurantbesøk i Los Angeles, ifølge lokale medier. PnB Rock, som egentlig heter Rakim Allen, var på restauranten Roscoe's Chicken & Waffles med kjæresten sin da en raner kom inn og krevde å få flere gjenstander fra Allen, skriver Los Angeles Times og TMZ. (NTB).

NRK - 16 nov 22 kl. 16:06

Fox News: Minst 11 politirekrutter livstruende skadet etter påkjørsel

Fox News melder at elleve politirekrutter ble påkjørt av et kjøretøy da de var ute og løp onsdag morgenen. Tilstanden skal være livstruende. Politirekruttene tilhørte politiet i Los Angeles, og hendelsen fant sted i byen Whittier i Los Angeles.

VG - 21 nov 22 kl. 08:46

Taylor Swift tok storeslem under American Music Awards

Taylor Swift (32) vant alle seks prisene hun var nominert til under nattens prisdryss i Los Angeles..

Klartale - 09 sep 22 kl. 09:45

Dronning Elizabeths død ble markert verden over

Dronning Elizabeth av Storbritannia døde fredelig torsdag. Hun ble 96 år gammel. Hun har sittet 70 år ved tronen.

VG - 16 nov 22 kl. 16:29

Fox News: Minst elleve politirekrutter livstruende skadet

Minst elleve politirekrutter i Los Angeles skal være livstruende skadet etter påkjørsel. En mistenkt skal være pågrepet..

NRK - 16 nov 22 kl. 16:06

Fox News: Minst 11 politirekrutter alvorlig skadet etter påkjørsel

Fox News melder at elleve politirekrutter ble påkjørt av et kjøretøy da de var ute og løp onsdag morgenen. Politirekruttene tilhørte politiet i Los Angeles. Det skal ifølge kanalen være snakk om flere skadde enn de 11 som er i alvorlig tilstand..

NRK - 25 aug 22 kl. 06:49

Kona til Kobe Bryant vann søksmål – tildelt 16 millionar dollar millionar

Kona til Kobe Bryant, Vanessa Bryant, blei tildelt 16 millionar dollar i erstatning etter eit søksmål ho retta mot Los Angeles County, skriv nyheitsbyrået Reuters. Saka gjeld bilete som viste helikopterulukka der den amerikanske basketballstjerna og dottera hans omkom i. Ein rapport frå Los Angeles Times hevda at tilsette i politiet og i brannvesenet i fylket tok bilete på ulukkesstaden og at dei delte dei med andre.

NRK - 25 aug 22 kl. 06:49

Kona til Kobe Bryant vann søksmål – får erstatning på 16 milllionar dollar

Kona til Kobe Bryant, Vanessa Bryant, blei tildelt 16 millionar dollar i erstatning etter eit søksmål ho retta mot Los Angeles County, skriv nyheitsbyrået Reuters. Saka gjeld bilete som viste helikopterulukka der den amerikanske basketballstjerna og dottera omkom i. Ulukka skjedde i 2020.

NRK - 01 nov 22 kl. 13:34

Girl in Red skal på turné med Taylor Swift

Den norske artisten skal på turne med verdensstjernen Taylor Swift. Det melder Swift selv på Instagram. Ifølge Billboard starter turneen i Glendale, Arizona 18.

NRK - 17 jun 22 kl. 07:04

VM-byane 2026 er klare

Fifa offentleggjorde torsdag kva byar som skal huse fotball-VM i USA, Mexico og Canada i 2026. I USA: Arlington (nær Dallas), Atlanta, East Rutherford (nær New York), Foxboro (nær Boston), Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, Philadelphia, Santa Clara (nær San Francisco) og Seattle. I Mexico: Guadalajara, Mexico by og Monterrey.

VG - 31 okt 22 kl. 10:21

Kjendisenes Halloween-bilder: Ser du hvem filmstjernen og kona etterligner?

Josh Duhamel (49) var ugjenkjennelig på Halloween-feiringen i Los Angeles i helgen. En norsk milliardærarving og influencer festet også med fiffen i L.A..

NRK - 29 okt 22 kl. 09:48

DNA-bevis frigjør amerikansk mann fengslet i nesten 40 år

Maurice Hastings, som tilbrakte nesten 40 år i fengsel for et drap han ikke begikk, er løslatt etter at DNA-tester viste at han er uskyldig. 69-åringen sonet mer enn 38 år i fengsel i California for drapet på Roberta Wydermyer i 1983 og ytterligere to drapsforsøk. I juni i år ble det oppdaget at DNA-bevis fra tidspunktet for drapet samsvarte med en mann som døde i fengsel i 2020.

NRK - 24 okt 22 kl. 22:56

Skuespilleren Leslie Jordan omkom i bilulykke

Komiker og skuespiller Leslie Jordan, mest kjent for sine TV-roller i «Will & Grace» og «American Horror Story», er død. Han ble 67 år gammel. Jordan satt selv bak rattet på en BMW da bilen krasjet inn i en bygning i Hollywood i 9.

Dagbladet - 24 okt 22 kl. 20:27

Raser etter Kanye-demonstrasjon: - Farlig

Kanye West har møtt ramsalt kritikk for å ha publisert en rekke antisemittiske innlegg i sosiale medier. Flere reagerer nå sterkt etter en støttemarkering i Los Angeles..

E24 - 15 okt 22 kl. 07:05

Solgte bilen for å få råd til mat

LAS VEGAS (E24) I mars i fjor flyttet Kiara Age (32) fra Los Angeles til Henderson, like utenfor Las Vegas. Levekostnadene er lavere her, så hun tenkte at det ville bli lettere å brødfø barna Kaiden (9) og Kobe (1)..

Aftenposten - 15 okt 22 kl. 07:05

Solgte bilen for å få råd til mat

LAS VEGAS (E24) I mars i fjor flyttet Kiara Age (32) fra Los Angeles til Henderson, like utenfor Las Vegas..

VG - 14 okt 22 kl. 09:17

Sigrid må avlyse turnéavslutningen

Mistet stemmen under nest siste konsert i Los Angeles torsdag kveld..

VG - 11 okt 22 kl. 22:24

Skuespiller Angela Lansbury (96) er død

Den folkekjære skuespilleren Angela Lansbury sovnet stille inn i sitt hjem i Los Angeles tirsdag..

VG - 09 okt 22 kl. 14:56

Jessica Biel og Justin Timberlake kastet glans

Stjerneparet slo et slag for et barnesykehus i Los Angeles..

VG - 06 okt 22 kl. 04:04

«Scrubs»-produsent siktet for seksuelle overgrep

Erik Weinberg (62) skal ha lurt kvinner til å være med på fotooppdrag. Nå har Los Angeles County tatt ut siktelse mot produsenten..

NRK - 05 okt 22 kl. 03:10

Angelina Jolie anklager Brad Pitt for vold mot henne og barna

Angelina Jolie (47) anklager Brad Pitt (58) for vold mot både henne og barna på en flytur i 2016, går det fram av rettsdokumenter. Påstandene kommer fram i forbindelse med et motsøksmål Jolie har reist i en disputt over skuespillerparets eiendeler, særlig en bolig og en vingård i Frankrike. Søksmålet er uavhengig av den pågående skilsmissen, som Jolie ba om ikke lenge etter den angivelige episoden.

NRK - 03 okt 22 kl. 07:43

Færre flyreiser til USA med Norse denne vinteren

På grunn av fallende etterspørsel etter reiser til USA har flyselskapet Norse Atlantic Airways besluttet å kutte i antall oversjøiske reiser i vintersesongen. Ruten mellom Los Angeles og Oslo blir stanset helt fra 16. oktober, skriver Flysmart24.

Klartale - 29 sep 22 kl. 08:14

Rapperen Coolio er død

Coolio døde onsdag. Hans virkelige navn er Artis Leon Ivey jr. Han døde i Los Angeles i USA.

NRK - 29 sep 22 kl. 03:12

Rapperen Coolio er død

Rapperen, hvis virkelige navn er Artis Leon Ivey jr., døde i Los Angeles, muligens av hjerteinfarkt, opplyser manageren hans til nettstedet TMZ. Han forteller at 59 år gamle Coolio var på besøk hos en venn og ble funnet livløs på gulvet etter å ha gått på toalettet.

NRK - 22 jul 22 kl. 09:02

Fleire personar skotne i Los Angeles

Fleire personer er skotne i Los Angeles i California. Det melder CBS News..

Klartale - 28 sep 22 kl. 13:26

Durek Verrett tapte mot Se og Hør i PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) er klageorganet for pressen. De behandlet en klage fra Verrett onsdag. Han er også kjent som sjaman Durek, og er forlovet med prinsesse Märtha Louise.

NRK - 28 sep 22 kl. 06:02

Durek Verrett-klage opp i PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) skal onsdag behandle en klage fra Durek Verrett rettet mot Se og Hør. Klagen handler om et oppslag på ti sider i ukebladet fra 17. desember i fjor, hvor Verretts helsetilstand og sykdom ble omtalt.

Klartale - 26 sep 22 kl. 16:39

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

VG - 14 sep 22 kl. 03:24

Instagram-post kan ha ført til drapet

CALIFORNIA (VG): Politiet i Los Angeles undersøker om en Instagram-post av PnB Rock kan være årsaken til at drapsmannen kort tid etter publisering dukket opp og tok livet av rapperen..

NRK - 13 sep 22 kl. 03:14

«Squid Game» kjemper i toppen

Det er stor spenning knyttet til den sørkoreanske suksess-serien «Squid Game» når Emmy-prisene deles ut i Los Angeles i natt. De amerikanske Emmy-prisene er TV-bransjens gjeveste, og det er høye forventninger til «Squid Game», en av fjorårets mest sette serier i verden og strømmetjenesten Netflix' største suksess. Serien, som hadde premiere i fjor, er den første ikke-engelskspråklige serien nominert til en Emmy for beste dramaserie.

VG - 12 sep 22 kl. 22:01

Kan vinne 25 Emmy-priser i natt

Natt til tirsdag deles TV-prisen Emmy ut i Los Angeles. Oppkjøringen har vært dempet i kjølvannet av dronning Elizabeths død..

VG - 12 sep 22 kl. 22:01

«Squid Game» kan bli historisk i natt

Natt til tirsdag deles TV-prisen Emmy ut i Los Angeles. Om «Squid Game» vinner som beste dramaserie, skriver den historie..

VG - 12 sep 22 kl. 22:01

Historisk Emmy til «Squid Game»

«Squid Game» skrev historie under Emmy-utdelingen i Los Angeles natt til tirsdag. Prisdryss ble det også over dramakomedien «The White Lotus» og «Ted Lasso»..

NRK - 21 apr 22 kl. 06:19

Rapperen Asap Rocky løslatt mot kausjon etter skyteepisode

Den amerikanske rapperen Asap Rocky er løslatt mot kausjon etter å ha blitt pågrepet i Los Angeles i forbindelse med en skyteepisode i fjor. Personen som ble skutt, ble lettere skadd. Den mistenkte gjerningspersonen, senere identifisert som Asap Rocky, flyktet til fots sammen med to andre menn.

E24 - 23 jun 22 kl. 12:00

Guide til Los Angeles

L.A. er en unik by.

VG - 20 jun 22 kl. 03:17

To politimenn drept på jobb - kritikk mot statsadvokaten

Los Angeles (VG) To politimenn ble drept i Los Angeles. En mann ute på prøve, som døde i hendelsen, er mistenkt..

NRK - 27 aug 22 kl. 07:57

USA: Millionbøter for utslipp av råolje

Energiselskapet Amplify Energy erkjenner at de var ansvarlige for et oljeutslipp fra en av selskapets rørledninger i oktober i fjor. 100.000 liter råolje ble sluppet ut i Stillehavet, syd for Los Angeles.

Aftenposten - 25 aug 22 kl. 02:55

Kobe Bryants enke vant mot brannvesenet

Enken til den avdøde basketballstjernen saksøkte brannvesenet i Los Angeles kommune, og vant fram..

VG - 25 aug 22 kl. 02:55

Kobe Bryants enke vant mot brannvesenet

Enken til den avdøde basketballstjernen saksøkte brannvesenet i Los Angeles kommune, og vant fram..

Aftenposten - 19 aug 22 kl. 10:23

Kobe Bryants enke i retten mot brannvesenet: – Hun lever i frykt

Kobe Bryants enke, Vanessa Bryant, har saksøkt brannvesenet i Los Angeles..

VG - 19 aug 22 kl. 10:23

Kobe Bryants enke i retten mot brannvesenet: – Hun lever i frykt

Kobe Bryants enke, Vanessa Bryant, har saksøkt brannvesenet i Los Angeles. De blir anklaget for å ha tatt bilder av helikopterulykken, hvor Kobe Bryant og hans datter Gianna Bryant mistet livet..

NRK - 18 aug 22 kl. 00:46

Asap Rocky erkjenner ikkje straffskuld for skyteepisode

Rapparen Asap Rocky erkjenner ikkje straffskuld for å ha skote to gongar mot ein kjenning i samband med ein krangel i Hollywood i november. Han har fått ordre om å møta i retten på ny 2. november.

Aftenposten - 13 aug 22 kl. 19:28

Brando (13) dro fra Los Angeles til Bergen for å delta på basket­camp med NBA-trenere

Basketballcampen i Haukelandshallen tiltrekker seg deltakere fra andre kontinenter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com