Lisa Murkowski

Saturday, 01 October, 20:33

Nyheter om Lisa Murkowski

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 04 maj 22 kl. 03:20

Føler seg lurt av abortdommere

De to republikanske senatorene Susan Collins og Lisa Murkowski hevdet at høyesterettsdommerne de godkjente, ikke ville stemme for å fjerne retten til selvbestemt abort. Nå føler de seg lurt..

NRK - 05 apr 22 kl. 02:49

Trolig flertall for Jackson til høyesterett

De to republikanske senatorene Lisa Murkowski og Mitt Romney sier de vil støtte president Joe Bidens kandidat til den ledige plassen i USAs høyesterett. Det er dermed ventet at et flertall i Senatet vil stemme for Ketanji Brown Jackson som ny høyesterettsdommer. Hun blir i tilfelle den første svarte kvinnen i høyesterett når Stephen Breyer (83) pensjonerer seg..

NRK - 07 nov 21 kl. 00:53

Republikanere deltar i delegasjonen

Flere republikanere deltar i den demokrat-ledede amerikanske delegasjonen til klimatoppmøtet COP26 i Glasgow. Den demokratiske senatoren Chris Coons leder delegasjonen som består av republikanere og demokrater. Den republikanske senatoren Lisa Murkowski er blant over mer enn en håndfull republikanere som inngår i delegasjonen.

NRK - 11 jul 21 kl. 06:07

Murkowski får utfordrer i Alaska

Lederne for Alaskas republikanske parti har valgt en utfordrer til senator Lisa Murkowski, som har vært en hard kritiker av Donald Trump. Kelly Tshibaka stiller som utfordrer i nominasjonsprosessen foran valget neste år. Trump har lovet å støtte utfordrere til alle republikanere som ikke støttet ham i Kongressen.

NRK - 10 feb 21 kl. 23:55

Murkowski sier videoer overbeviser

Den republikanske senatoren Lisa Murkowski sier at videoene som er vist under riksrettssaken mot ekspresident Donald Trump er overbevisende. Hun er en av seks republikanerne som tirsdag stemte for at riksrettssaken er i henhold til grunnloven..

NRK - 20 jan 21 kl. 20:42

Republikanere hyller talen

Flere republikanere hyller president Joe Bidens innsettelsestale. Republikaneren Mitt Romney sier til journalister at Bidens tale var «svært sterk», ifølge CNN. Partikollega Lisa Murkowski sier Bidens tale «var akkurat det USA trengte»..

NRK - 08 jan 21 kl. 23:45

Republikansk senator ber Trump gå

Alaska-senator Lisa Murkowski er den første republikanske senatoren til å be om president Donald Trumps avgang etter stormingen av Kongressen. Fem mennesker, blant dem en politimann, har dødd som følge av uroen som oppstod i Kongressen onsdag..

NRK - 23 nov 20 kl. 08:50

Trump får mer motstand fra allierte

Flere av Donald Trumps partifeller mener det er på tide å erkjenne nederlag i presidentvalget. Senatorene Lisa Murkowski og Pat Toomey, samt tidligere guvernører Chris Christie og Larry Hogan har i løpet av helgen bedt Trump gi seg, melder CNN..

NRK - 20 sep 20 kl. 18:33

Murkowski vil vente med dommarval

Den republikanske senatoren Lisa Murkowski vil vente med å stemme over ein ny dommar til høgsterett til etter presidentvalet 3. november. I går uttrykte senatoren Susan Collins det same.

NRK - 04 jun 20 kl. 18:55

Trump kan miste støtte fra senator

Senator Lisa Murkowski fra Republikanerne sier hun er usikker på om hun vil støtte president Donald Trump i høstens valg, selv om han er hennes partis kandidat. Hun sier kritikk mot Trumps opptreden under demonstrasjonene mot rasisme er på sin plass..

NRK - 31 jan 20 kl. 19:39

Republikaner sier nei til vitner

Den amerikanske senatoren Lisa Murkowski sier hun vil stemme nei til at det kan kalles inn vitner i riksrettssaken. Hun regnes som en av få republikanere som kan hjelpe Demokratene med å få flertall for vitneføring..

NRK - 31 jan 20 kl. 19:39

Ny republikaner sier nei til vitner

Den amerikanske senatoren Lisa Murkowski sier hun vil stemme nei til at det kan kalles inn vitner i riksrettssaken mot USAs president Donald Trump. Hun regnes som en av få republikanere som kunne ha hjulpet Demokratene til flertall for vitneføring..

VG - 26 dec 19 kl. 09:59

Riksrettssaken mot Trump: Republikansk senator ut mot senatslederen

Den republikanske senatoren Lisa Murkowski er bekymret over det tilsynelatende tette samarbeidet mellom Senatet og Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump..

Dagbladet - 06 okt 18 kl. 20:50

Derfor stemmer de mot partiet sitt

Republikaneren Lisa Murkowski og demokraten Joe Manchin er de eneste som ikke stemmer likt som sine partifeller..

Dagbladet - 06 okt 18 kl. 20:50

Derfor stemte de mot partiet sitt

Republikaneren Lisa Murkowski og demokraten Joe Manchin var de eneste som ikke stemte likt som sine partifeller..

VG - 05 okt 18 kl. 02:35

Nå venter alle på denne trioens Kavanaugh-svar

Susan Collins. Jeff Flake. Lisa Murkowski.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com