Lillesand

Mandag, 14 Juni, 17:45

Nyheter om Lillesand

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 mai 21 kl. 20:31

Lillesand med rekordsmitte

I Lillesand ber en bekymra kommuneledelse om at alle mellom 15 og 20 år tester seg..

E24 - 27 mai 21 kl. 12:39

Sjøhytte solgt for 37,5 millioner – skal være årets nest dyreste

Salgssummen er 2,5 millioner kroner under prisantydningen. Strandlinjen i Lillesand er klar, men bygningene på eiendommen vil ta «flere år» å renovere..

NRK - 04 april 21 kl. 02:11

Brann i et verksted i Lillesand

Det er full overtenning i et verksted i Lillesand. Det skal ikke være fare for spredning til andre bygg i nærheten, men to biler vil kunne få skader som følge av brannen melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 23 mai 21 kl. 08:56

Tre nye smittede

Tre personer i Lillesand har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Smittekilden er kjent. – Utbruddet er foreløpig oversiktlig, skriver kommuneoverlegen i en pressemelding..

VG - 31 mars 21 kl. 09:13

Over 100.000 uten fast lege: – Klarer ikke stoppe frafallet

Lillesand kan miste ni av elleve fastleger: – Nå var vi bare lei. Vi orker ikke mer, sier Trygve Hunemo ved Blindleia legesenter..

NRK - 23 mars 21 kl. 21:56

Bekymret over nytt råd om gjester

Ordfører i Lillesand Einar Holmer-Hoven (H) er bekymret for konsekvensene av det nye nasjonale rådet om maks to gjester i eget hjem. Han er urolig for at regjeringens råd skal føre til sosial isolasjon..

NRK - 21 mars 21 kl. 03:32

28 personer smittevern-anmeldt

Politiet i Agder har anmeldt åtte personer i Lillesand, elleve personer i Kristiansand og ni personer i Lyngdal for smittevernbrudd under fester. I alle de tre kommunene gjelder – med noen unntak – regelen om at man ikke kan ha mer enn fem gjester..

NRK - 21 mars 21 kl. 00:56

Åtte personer smittevern-anmeldt

Politiet har anmeldt åtte festdeltakere i Lillesand for smittevernbrudd. Kommunen har et forbud mot mer enn fem gjester i private hjem. Agder politidistrikt fikk melding om festen rett etter klokka 23 lørdag kveld..

E24 - 10 mars 21 kl. 20:13

Nicolai Tangen redder rutebåt fra hjemtraktene for sommeren

Milliardæren har for andre år på rad støttet båten «Øya» med 100.000 kroner. Rutebåten har plass til 61 personer og går mellom Lillesand og Kristiansand..

NRK - 20 feb. 21 kl. 19:48

Fraråder reiser til Kristiansand

Lillesand og Birkenes kommune skjerper sine anbefalinger til innbyggerne. – Det frarådes unødvendige reiser, og da spesielt til steder med økende smittetrykk, som for eksempel Kristiansand, skriver kommunen..

NRK - 24 jan. 21 kl. 08:10

Flere ulykker på glatte veier

Det har natt til søndag vært flere trafikkulykker på Sørlandet. Enslige biler har kjørt av veien både i Lillesand og Kristiansand. Politiet melder om glatte veier..

NRK - 16 des. 20 kl. 22:08

Selger mer strøm enn bensin

Halvparten av alle nybilsalg i landet er el-biler. Det betyr store endringer for alle bensinstasjoner. Ved en bensinstasjon i Lillesand selges det mer strøm enn bensin til bilfolket..

Aftenposten - 15 des. 20 kl. 22:22

Kvinner forteller rystende opplevelser fra bilsportmiljøet: – Jeg har holdt kjeft i altfor mange år. Det er sykt.

Lillesand: Kvinner i motorsporten forteller om menn som tar dem på puppene, gir sexleketøy i bursdagsgave og truer dem til taushet. Nå orker de ikke lenger å holde kjeft..

NRK - 29 nov. 20 kl. 21:24

Vil krevje karantene for studentar

Kommuneoverlegen i Lillesand fryktar at studentar som kjem heim til jul kan skape ei ny smittebølge. Derfor vil han at dei som vel å reise heim for å feire jul med familiane sine går rett i karantene og tek ein koronatest, skriv Fædrelandsvennen..

Klartale - 17 nov. 20 kl. 09:49

Sirkusdirektør Arild Arnardo er død

Arild Arnardo har i mange år vært direktør for Cirkus Arnardo. Mandag ettermiddag sovnet han stille inn i Lillesand, 78 år gammel..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 09:18

Sirkusdirektør Arild Arnardo er død

Arild Arnardo, som i mange år var direktør for Cirkus Arnardo, sovnet stille inn i Lillesand mandag ettermiddag, 78 år gammel..

P4 - 19 sep. 20 kl. 17:06

Dyre og unødvendige aksjoner

Båter som driver i vannet fører til mange unødvendige og ressurskrevende redningsaksjoner. Torsdag ble det satt i gang en stor leteaksjon på grunn av en drivende vannscooter utenfor Lillesand. Men det var falsk alarm.

P4 - 17 sep. 20 kl. 08:09

Vannscooter funnet drivende

Leteaksjonen som ble satt i gang i Lillesand, etter at en vannscooter uten fører ble funnet drivende, er nå avsluttet. Politiet sier nå at scooteren trolig har slitt seg løs fra fortøyningen. Vanncooteren ble funnet ikke langt fra land.

P4 - 05 juli 20 kl. 18:33

Brann i enebolig i Lillesand

Det brenner i en enebolig i Lillesand. I følge politiet er personene som bor i eneboligen på ferie og ingen har heller hatt tilgang til huset. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 25 juni 20 kl. 17:16

Alvorlig skadd i sykkelulykke

En person ble alvorlig skadd i en ulykke i Lillesand der to mindreårige syklister var involvert, opplyser politiet. Politiet fikk melding om ulykken i Heldalsveien i Lillesand klokken 15.03 torsdag.

Dagbladet - 15 aug. 20 kl. 15:36

Droppet karantene - turist anmeldt

Helsepersonell tipset om mann i 60-årene fra Lillesand..

P4 - 05 aug. 20 kl. 19:21

Hadde svinekjøtt i halal-merkede pølser

Det har blitt brukt svinekjøtt i halal-merkede pølser fra slakteriet Jens Eide i Lillesand. Mattilsynet reagerer sterkt på feilmerkingen og slakteriet har fått omsetningsforbud. Slakteren sier til Fædrelandsvennen at det er beklagelig og et forkastelig engangstilfelle..

NRK - 04 aug. 20 kl. 16:06

Reddet ku ut fra tre

Tirsdag ettermiddag rykket fem mann fra brannvesenet i Lillesand ut for å hjelpe en ku som hadde satt hodet fast i et tre. Kua kom seg ut i god behold, forteller Haakon Christophersen i brannvesenet. Det var Lillesands-Posten som først omtalte saken..

P4 - 30 juli 20 kl. 20:17

Tatt i 179 kilometer i timen

En 19 år gammel mann blir fotgjenger i en god stund, etter at han ble målt til 179 kilometer i timen på E18 i Lillesand i kveld. Fartsgrensen på stedet er 100 kilometer i timen. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

P4 - 25 juni 20 kl. 16:45

Alvorlig sykkelulykke

To syklister er sendt til sykehus etter en trafikkulykke i Lillesand i ettermiddag. Politiet opplyser at en er alvorlig skadet, mens tilstanden kan være kritisk for den andre. Hendelsesforløpet er uklart..

NRK - 22 juni 20 kl. 11:01

Truet NAV-ansatt

En 23-åring fra Lillesand er dømt til 45 dagers betinget fengsel for grove trusler mot en NAV-ansatt. Mannen hadde fått avslag på sin søknad om nødpenger, og truet med å oppsøke sin saksbehandler med øks. Mannen må betale 10.

Aftenposten - 10 mars 20 kl. 06:14

Mann til sykehus da ammunisjon eksploderte i Lillesand

En mann i Lillesand er kjørt til sykehus etter å ha blitt skadd i forbindelse med lading av ammunisjon.

NRK - 09 mars 20 kl. 23:23

Mann skadd i eksplosjon i Lillesand

En mann er kjørt til sykehus etter en eksplosjonsulykke til et bolighus i Lillesand. Ifølge politiet i Agder skal ulykken ha skjedd «i forbindelse med produksjon eller hjemmelading av ammunisjon». Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

P4 - 13 april 20 kl. 22:44

Hytteeirere trosset forbudet i påsken

Hytteforbud til tross, i Sørlandskommunen Lillesand har det vært betydelig pågang av hyttegjester denne påsken. Det sier ordfører Einar Holmer-Hoven til NRK. Han forteller at det har vært så ille at innbyggere har vegret seg for å gå på butikken.

P4 - 12 april 20 kl. 18:33

Drive in-gudstjeneste i påsken

Til tross for koronarestriksjoner, har det blitt holdt en rekke påskegudstjenester over det ganske land i dag - men på noe utradisjonelt vis. Kirkene har holdt stengt, men mange steder har det i stedet blitt holdt drive in-gudstjenester, melder NTB. På parkeringsplassen utenfor Høvåg bedehus i Lillesand var det nesten fullt av biler, og på oppfordring fra prosten ble det også tutet for jesu oppstandelse..

VG - 10 april 20 kl. 12:09

200 forestillinger avlyst – sirkusartister har fått livet snudd på hodet

Lillesand (VG) De norditalienske akrobatene og slangemennesket i Cirkus Arnardo var klare for norgesturné da krisen inntraff. Nå står de helt uten inntekt..

NRK - 17 feb. 20 kl. 09:43

Lillesand IL snur i shorts-saken  

Lillesand IL skal bytte fra hvite til mørke shortser, det opplyser klubben på Facebook. Jentespillere fra klubben ville bytte ut hvite shortser siden de ble gjennomsiktige når de er fuktige, men før helga stemte styret nei til å endre farge..

P4 - 17 feb. 20 kl. 08:11

Raja inn i shortsdebatten

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja kaster seg inn i shortsdebatten i Lillesand. Det ble mye bråk debatt da Lillesand idrettsklubb forrige uke vedtok å stemme ned et forslag om å bytte ut de hvite shortsene, som jentene ikke ville bruke, fordi de blir gjennomsiktige når de blir våte. Raja sier til VG at jenter må få slippe å løpe rundt i gjennomsiktige shortser..

VG - 17 feb. 20 kl. 07:56

Abid Raja om shortsdebatten i Lillesand: – Må få slippe å springe rundt i gjennomsiktige shortser

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja mener Lillesand IL bør gå inn og vurdere det omdiskuterte valget av shorts-farge..

VG - 14 feb. 20 kl. 18:06

Anna (12) om shortsbråket i Lillesand IL: – Jeg følte meg veldig lite hørt

Keeper på Lillesand Fotball jenter 13, Anna Mosby Fuglestad (12), mener det er dumt at årsmøtet ikke hørte på de kvinnelige spillerne i klubben. – Én jente som føler seg ukomfortabel er en for mye, sier hun til VG..

VG - 14 feb. 20 kl. 08:24

Jentene i Lillesand IL ba om å få slippe gjennomsiktig shorts – det fikk de ikke

Flere kvinnelige spillere på både håndball- og fotballagene i Lillesand IL ønsker å skifte ut de hvite shortsene, som blir gjennomsiktige når de blir våte. Det ville ikke årsmøtet i klubben gå med på..

NRK - 26 mars 20 kl. 20:45

Uviss framtid for sirkusbransjen

Cirkus Arnardo med base i Lillesand har avlyst alle årets 200 forestillinger på grunn av regjeringens koronarestriksjoner. Nå er sirkuset avhengig av statlig støtte for å komme på veien neste år..

P4 - 09 mars 20 kl. 22:45

Skadet etter eksplosjon

En mann er sendt til sykehus etter en eksplosjon på en privat adresse i Lillesand i kveld. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse produksjon av ammunisjon, melder politiet. Tilstanden til mannen er ikke kjent..

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 17:19

Leder trekker seg etter shortsdebatten: – Det har vært veldig slitsomt

Roy Tømte, leder av Lillesand Fotball, trekker seg etter den mye omtalte shortsdebatten, på grunn av det han opplever som manglende tillit..

NRK - 06 mars 20 kl. 15:21

Trekker seg etter shortssaken

Leder av fotballgruppa i Lillesand Idrettslag, Roy Tømte, trekker seg, skriver Agderposten. Årsaken er shorts-debatten, og det han opplever som manglende tillit fra klubben. Klubbledelsen sier de har tillit til Tømte som leder av fotballgruppa..

NRK - 29 feb. 20 kl. 18:31

Skal fronte SV i Agder

Inger Margrethe Stoveland er valgt som ny leder av Agder SV. Hun kommer fra Lillesand, der hun sitter i bystyret..

NRK - 29 feb. 20 kl. 18:05

Skal fronte SV

Inger Margrethe Stoveland er valgt som ny leder av Agder SV. Hun kommer fra Lillesand, der hun sitter i bystyret..

VG - 23 feb. 20 kl. 22:56

Abid Raja om shortsbråket: – De vil være med på å bestemme

Lillesand IL havnet i offentlighetens søkelys etter at årsmøtet i idrettslaget sa nei til å bytte ut hvite shortser som ble gjennomsiktige i regnet. Søndag fikk de besøk av idrettsministeren..

Aftenposten - 23 feb. 20 kl. 17:44

Kulturministeren takket «shortsjentene»

Det har stormet i Lillesand Idrettslag etter shortsdebatten de siste ukene. Søndag dro kulturminister Abid Raja til Sørlandet for å takke de tøffe fotballjentene som frontet kampen..

VG - 17 feb. 20 kl. 11:26

Roser fotballklubb etter helomvending: - Klokt

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) mener det var klokt av Lillesand IL å bytte de omdiskuterte gjennomsiktige shortsene - og ber om å få bli invitert på fotballtrening..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt