Lettere

Tuesday, 16 July, 14:58

Nyheter om Lettere

NRK - I førrgår: 03:49

Knivstikking i Trondheim

En person er Lettere skadet etter å ha blitt knivstukket i Trondheim sentrum. Det melder Trøndelag politidistrikt. Både det de antar er gjerningsperson og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

VG - 05 jul 24 kl. 17:09

Treåringen som falt ut av vindu i Horten er Lettere skadet

Politiet bekrefter at treåringen som falt nesten fem meter ut av et vindu i Horten torsdag ble Lettere skadet i fallet..

NRK - 04 jul 24 kl. 15:10

Person skal ha falt ti meter fra fjellet Reinebringen - kun Lettere skadd

Politiet i Nordland fikk melding om at en person hadde falt ned på en fjellhylle på den populære turdestinasjonen Reinebringen i Moskenes kommune i Lofoten. Personen skal ifølge politiet ha falt cirka ti meter, men klokken 15.47 melder politiet at personen kun er Lettere skadet.

NRK - 26 jun 24 kl. 16:25

Skal bli Lettere for ukrainere å bli bussjåfør

Fra mandag skal det bli Lettere å få jobb som bussjåfør i Norge for ukrainske flyktninger som har erfaring og kompetanse fra sjåføryrket. Et unntak fra kravet om at man må ha bodd her i fire år for å få kjøreseddel fjernes midlertidig, opplyser regjeringen..

NRK - 21 jun 24 kl. 09:01

Henlegger sak i forbindelse med dødsulykke i Florø

Statsadvokaten har besluttet å henlegge saken i forbindelse med trafikkulykken i Florø 16. september 2023 der tre unge personer omkom. Det var to biler involvert i ulykken.

Aftenposten - Igår: 07:39

– Kunne ikke pratet med dere nå om jeg ikke hadde snudd meg bort

USAs tidligere president ble Lettere såret da han ble beskutt lørdag. Små marginer kan ha avgjort at han overlevde..

NRK - I førrgår: 03:49

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var Lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 10 jul 24 kl. 15:28

Rykker ut til trafikkulykke på E16 ved Hallingby

To personer er alvorlig skadet etter en trafikkulykke på E16 ved Hallingby i Ringerike. De to blir fraktet med ambulanse til Ringerike sykehus, og muligens videre derfra med luftambulanse. To personer er Lettere skadet og får behandling på stedet.

NRK - 10 jul 24 kl. 14:42

Garasje brent til grunnen

En garasje stod i full fyr på Ottersøya i Nærøysund onsdag ettermiddag. Det opplyste vaktleder i 110-sentralen, Roger Gjersvold. Brannen oppsto i en stor garasje som ligger fem til seks meter fra et bolighus.

NRK - 10 jul 24 kl. 09:53

Varetektsfengslet etter knivstikking

En mann i 30-årene er varetektsfengslet i fire uker etter at han knivstakk en ansatt på et botilbud på Storhaug i Stavanger natt til mandag. – Årsaken til hann er varetektsfengslet er faren for gjentakelse, sier politiadvokat Ingvild Bjørheim. Mannen er siktet for grov kroppsskade.

NRK - 08 jul 24 kl. 01:40

En person knivstukket i Stavanger

Politiet rykket i natt ut etter melding om knivstikking ved Kirkebakken i Stavanger. Det var en mann i 30-årene som selv ringte og varslet at han hadde knivstukket en person. Fornærmede var fortsatt på stedet med gjerningsmannen når politiet kom frem, og fikk kontroll på situasjonen rundt klokken 00.

Klartale - 07 jul 24 kl. 06:00

– Jeg visste ikke hvor jeg skulle flytte

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Aftenposten - 04 jul 24 kl. 17:42

Oslo er fint! Aftenposten beklager etter 100 år.

Avisen argumenterte dumt. På 100 års avstand er det Lettere å se det..

Aftenposten - 03 jul 24 kl. 20:23

Britisk boligkrise: – Mamma sa at jeg burde bli gravid så jeg Lettere kan få meg bolig

BRISTOL, STORBRITANNIA (Aftenposten): De siste to årene har Paige vekslet mellom å sove på sofaen til venner, ta bussen….

NRK - 08 jun 24 kl. 10:36

Danmarks statsminister fikk Lettere nakkesleng da hun ble slått fredag – er rystet over hendelsen

Danmarks statsminister Mette Frederiksen fikk Lettere nakkesleng etter overfallet fredag, opplyser Statsministerens kontor i en uttalelse DR siterer. Frederiksen ble kjørt til det danske Rikshospitalet etter hendelsen, og er i god behold men rystet etter hendelsen. Statsministeren skulle egentlig delta på flere arrangementer i flere byer i Danmark lørdag, men har avlyst grunnet overfallet.

Aftenposten - 03 jul 24 kl. 11:06

Jeg ble litt Lettere av slankesprøyter. Men samtidig følte jeg meg i dårligere form.

Virker slankesprøyter? Ja og nei. Jeg har prøvd, men nå gitt dem opp..

NRK - 02 jul 24 kl. 13:33

Hellas herjes av skogbranner

Hundrevis av brannmannskaper kjempet mot flere store skog- og krattbranner i Hellas tirsdag, blant annet på øyene Kos, Chios og Kreta. Ifølge brannmannskapene har det oppstått rundt 50 nye branner det siste døgnet, men alle disse var tirsdag ettermiddag under kontroll, skriver NTB. På øya Chios ble seks brannmenn Lettere skadet i forbindelse med slukking.

Klartale - 01 jul 24 kl. 06:00

Begge disse vil styre Storbritannia

Hvem kan få orden på økonomien? Mange briter er opptatt av dette. 4.

NRK - 30 jun 24 kl. 09:32

En person drept på bryllupsfeiring i Frankrike

En person ble drept og fem andre skadet da tre menn åpnet ild under en bryllupsfeiring i Thionville i Moselle natt til søndag, opplyser en fransk politikilde. For tre eller fire av de skadede er tilstanden alvorlig, skriver NTB. Skytingen skal ha skjedd ved ettiden om natten.

Aftenposten - 30 jun 24 kl. 08:25

For tre år siden gikk sykkeltalent opp 16 kilo: – Jeg presterer bedre på denne vekten

Lettere er ikke alltid raskere, mener forskere..

Aftenposten - 30 jun 24 kl. 08:25

For tre år siden gikk Jonas Abrahamsen opp 16 kilo. Nå er han historisk.

For tre år siden hadde nordmannen gått opp 16 kilo. Lettere er ikke alltid raskere, mener forskere..

NRK - 29 jun 24 kl. 19:31

To alvorlig skadd etter trafikkulykke i Bø – to personer til sykehus i luftambulanse

Nødetatene rykket ut til Bø i Midt-Telemark etter melding om en trafikkulykke på Valenvegen. En bil skal ligge på taket og en person satt en stund fastklemt. Tre personer er ute av bilen.

Aftenposten - 28 jun 24 kl. 15:30

Hvilke aksjer eier naboen? Ny løsning gjør det Lettere å finne ut.

Før har det kunnet ta flere dager. Med ny tjeneste er oversikt over hvem som eier aksjer i norske selskaper, bare noen tastetrykk unna..

NRK - 28 jun 24 kl. 10:34

Radioaktive neshorn skal hindre krypskyttere i Sør-Afrika

I et forskningseksperiment i Sør-Afrika har man injisert et radioaktivt stoff i hornene til neshorn. Målet er at det skal bli Lettere å oppdage krypskytter-virksomhet i tollen. – Kanskje det er dette som kommer til å stanse krypskyttervirksomhet.

VG - 27 jun 24 kl. 07:07

Snakk om flaks – nå er England enda større favoritt

Før EM var det vanskelig å tro på England som vinner. Etter tre svake kamper er det Lettere..

Klartale - 26 jun 24 kl. 05:50

Derfor trenger vi pride

I rundt 60 land er homofili sett på som kriminelt. Det er uforståelig at kjærlighet kan få frem det verste i et samfunn. Hvorfor er det Lettere å fordømme enn å akseptere?

NRK - 24 jun 24 kl. 02:31

USA: Houthi-angrep mot lasteskip

Et lasteskip ble søndag angrepet av droner fra Houthi-opprørere i Jemen, melder Reuters. Mannskapet på M/V Trans World Navigator rapporterer om at de har fått Lettere skader, og at skipet har fått moderate ødeleggelser. Skipet har fortsatt sin ferd mot Suezkanalen, ifølge den amerikanske sentralkommandoen (US Centcom).

NRK - 29 maj 24 kl. 04:34

Skutt på med luftvåpen – Lettere skadd

En person er Lettere skadd etter å ha blitt skutt på med et luftvåpen i Grue. Det melder Innlandet politidistrikt. Politiet fikk melding om krangel på en privatadresse, og de beslagla ett luftvåpen.

E24 - 20 jun 24 kl. 07:03

SSB-prognoser: Høy rente blir Lettere å bære

– Vi fikk baby midt oppe i alt dette. Heldigvis er ikke bleier så dyrt, sier Runar Liu Olstad (31)..

NRK - 19 jun 24 kl. 12:22

Rasistisk motiv bak nytt knivangrep i Finland

Tirsdag kveld var det et nytt knivangrep på et kjøpesenter i Uleåborg i Finland. En voksen mann med asiatisk bakgrunn ble Lettere skadet i angrepet. En 15 år gammel gutt er pågrepet i saken, og finsk politi tror at motivet var rasistisk, og at gutten var inspirert av et annet knivangrep på det samme kjøpesenteret i forrige uke, skriver svenska Yle..

NRK - 18 jun 24 kl. 21:46

USA får til­gang til militær­baser i Sverige

En kontroversiell avtale skal gjøre det Lettere for USA og Nato å forsvare Sverige og Norden..

Klartale - 24 maj 24 kl. 14:00

Du har rett til å betale med kontanter

Stortinget vedtok endringer i en lov torsdag. Det skal sikre at folk i Norge har rett til å betale med kontanter. Reglene skal også bli Lettere å forstå.

NRK - 16 jun 24 kl. 13:23

Flere til sykehus etter ulykke i Eidsfoss

En person er sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke i Eidsfoss i Vestfold. Fire andre personer er sendt til sykehus med Lettere skader. Fylkesvei 35 ved Thorrud er helt stengt etter ulykken.

NRK - 16 jun 24 kl. 13:23

Sjåfør utenfor livsfare etter trafikkuhell i Eidsfoss

Tidligere søndag ble en person sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en singelulykke i Eidsfoss i Vestfold. Det var fem personer i bilen da ulykken skjedde. Bilfører, en mann i tenårene, skal være utenfor livsfare, sier politiet i en melding til pressen 15.

VG - 14 jun 24 kl. 09:52

De unges nyhetsdiett: McDonald’s og desinformasjon

Alt var ikke bedre før, men for unge å navigere i nyhetsbildet var Lettere før i tiden..

NRK - 09 jun 24 kl. 01:03

To AfD-lokalpolitikere angrepet i Karlsruhe

To bystyrepolitikere for ytre høyre-partiet Alternativ for Tyskland (AfD) ble angrepet av væpnede gjerningspersoner utenfor en kafé i sentrum av Karlsruhe lørdag. Tre mennesker, blant dem de to politikerne, fikk Lettere skader, opplyser en polititalsmann til nyhetsbyrået DPA. Politiet anholdt fem personer og løslot dem etter å ha registrert personinformasjonen deres.

NRK - 08 jun 24 kl. 14:49

39-åring varetektsfengsles for slag mot Danmarks statsminister

Det skriver NTB. Danmarks statsminister Mette Frederiksen ble fredag kveld overfalt av en mann på Kultorvet i København. En 39 år gammel polsk mann er pågrepet og nå varetektsfengslet.

VG - 08 jun 24 kl. 10:36

Mette Frederiksen fikk Lettere nakkesleng etter hun ble slått fredag

Statsministeren i Danmark, Mette Frederiksen, ble slått av en mann på Kultorvet i København fredag..

Aftenposten - 08 jun 24 kl. 10:37

Danmarks statsminister ble angrepet på gaten - fikk nakkesleng

Danmarks statsminister fikk Lettere nakkesleng da hun ble slått fredag..

Aftenposten - 08 jun 24 kl. 10:37

Danmarks statsminister ble angrepet på gaten – 39-åring siktet for vold

Danmarks statsminister fikk Lettere nakkesleng da hun ble slått fredag..

VG - 06 jun 24 kl. 16:57

Radikale endringer i Formel 1: Lettere og mindre biler fra 2026

Fra 2026-sesongen skal bilene ned i både vekt og størrelse..

NRK - 04 jun 24 kl. 01:47

Kontroll på brann i fjøs i Nordreisa

Det brant natt til tirsdag i et fjøs i Straumfjordnes i Nordreisa i Troms. Det var fare for spredning til et bolighus, men brannvesenet klarte etter hvert å få kontroll på brannen, og det jobbes videre med etterslukking, ifølge operasjonsleder Lennart Steffensen. En person blir behandlet for Lettere brannskader.

NRK - 02 jun 24 kl. 09:19

Person i 60-årene utsatt for vold

– Politiet har avhørt fornærmede og oppretter sak på det som i utgangspunktet betraktes som hatkriminalitet, sier operasjonsleder Marita Aune til NRK. En person i 60-årene skal ha blitt utsatt for vold rett ved Sandvika bussterminal i natt. To mistenkte stakk fra stedet, og politiet vet ikke hvem de er.

NRK - 01 jun 24 kl. 10:59

Ulykke på E6 i Oslo

Flere kjøretøy er involvert i en ulykke på E6 i Oslo, skriver politiet på X. Ifølge politiet er det snakk om to biler og en lastebil som er involvert i ulykken ved Ulvensplitten/Alnabru. Tre personer er Lettere skadet.

NRK - 30 maj 24 kl. 12:55

Sykehusheis i Kristiansand falt tre etasjer

To menn ble skadet da en heis falt mellom åtte og tolv meter på Sørlandet sykehus i Kristiansand torsdag formiddag. – Vi har ikke målt opp, men heisen skal ha vært på høyde med tredje etasje da den falt ned, og det anslås at fallet var på mellom åtte og tolv meter, forteller operasjonsleder Arve Johan Myklebust i Agder politidistrikt. Ulykken skjedde da en eldre heis skulle byttes ut med en ny.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com