Lette

Monday, 06 February, 03:43

Nyheter om Lette

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 jan 23 kl. 18:32

Frankrike lover Ukraina Lette stridsvogner

Frankrike skal sende franskproduserte Lette stridsvogner til Ukraina. Det er første gang vestlige våpen i denne klassen sendes til landet. En rekke land har tidligere sendt stridsvogner med design fra Sovjet-tiden til Ukraina.

Klartale - 24 jan 23 kl. 07:00

Hvordan ble barna bli adoptert ulovlig?

Tre år gamle Clara fra Ecuador forsvant brått en dag. Moren hennes Lette og Lette. Men da var Clara allerede på vei til Norge.

NRK - 23 jan 23 kl. 10:24

Kontrollerte over 45 000 Lette kjøretøy langs vegene i 2022

Over halvparten av de Lette kjøretøyene som Statens vegvesen stoppet i kontroll i 2022, fikk både bruksforbud og mangellapper eller gebyr. – Når de fleste av de vi stopper får en reaksjon, viser det hvor målrettet kontrollene våre er. Å luke ut flest mulig av de bilene som ikke bør være på vegen er målet vårt, sier avdelingsdirektør Kjetil Wigdel i Statens vegvesen..

Klartale - 02 feb 23 kl. 16:15

Håper på et mer inkluderende friluftsliv

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Aftenposten - 27 jan 23 kl. 19:32

Magnus Carlsen spilte remis mot So – fortsatt ett poeng bak teten

Magnus Carlsen Lette forgjeves etter en måte å slå Wesley So i fredagens parti i Wijk aan Zee-turneringen..

VG - 27 jan 23 kl. 19:32

Magnus Carlsen spilte remis mot So – fortsatt ett poeng bak teten

Magnus Carlsen Lette forgjeves etter en måte å slå Wesley So i fredagens parti i Wijk aan Zee-turneringen. Med remis er han fortsatt ett poeng bak teten..

NRK - 26 jan 23 kl. 13:09

650.000 biler passerte ikke EU-kontroll

657.000 biler hadde mangler som måtte utbedres før kjøretøyet kunne godkjennes i 2022. Bremser, hjuloppheng og lys var blant de vanligste feilene.

NRK - 24 jan 23 kl. 22:34

To selskaper utelukkes fra oljefondet

Norges Bank har vedtatt å utelukke to selskaper fra Statens pensjonsfond utland etter at de har solgt militært materiell til militæret i Myanmar. Det er selskapene AviChina Industry & Technology Co Ltd og Bharat Electronics Ltd som Norges Bank har besluttet å utelukke fra Statens pensjonsfond utland. Ifølge Norges Bank er det «uakseptabel risiko for at selskapene selger våpen til en stat som benytter våpnene på måter som utgjør alvorlige og systematiske brudd på folkerettens regler».

NRK - 15 dec 22 kl. 04:20

Storbritannia ønsker å Lette på reglene ved innsjekking på fly

Den britiske regjeringen ønsker å Lette på reglene om hvor mye flytende passasjerer kan ta med om bord på flyene. I dag er ikke lov å ta med mer enn 100 milliliter væske som kan tas med om bord i gjennomsiktig pose, via sikkerhetskontrollen. I et nytt forslag, som ble lagt frem for det britiske parlamentet torsdag, kommer det frem at denne grensen økes til to liter, det melder SVT.

NRK - 20 jan 23 kl. 15:17

Flytrafikken tilbake som normalt fra Tromsø lufthavn

Trafikken har begynt å gå fra flyplassen i Troms. Flyplassjef Ivar Helsing Schrøen sier til NRK at flyene nå både kan Lette og lande ved lufthavna. Det sier han en liten halvtime etter at de startet å la fly ta av fra lufthavna.

NRK - 20 jan 23 kl. 05:27

Skudd mot leilighet i Stockholm

Natt til fredag skjøt noen inn et vindu i en leilighet i Farsta strand i Stockholm. – Det er skutt inn gjennom et vindu. Det var folk i leiligheten, men ingen er skadd, sier Andreas Dahlin i politiet til TT.

NRK - 09 jan 23 kl. 11:32

Kreml ut mot nye våpenleveranser

Kreml hevder at Frankrike og flere andre vestlige lands avgjørelse, om å fortsette å forsyne Ukraina med våpen, bare vil gjøre livet mer vanskelig for ukrainerne. – Fundamentalt kan og vil ikke disse leveransene endre noe. De kan bare forlenge lidelsene til det ukrainske folket, sa Kreml-talsmann Dmitrij Peskov til journalister mandag, ifølge AFP.

NRK - 05 jan 23 kl. 12:53

Kina og Filippinene har satt opp direktelinje

Kina og Filippinene er enige om å etablere en direkte kommunikasjonslinje mellom landenes utenriksdepartementer for å løse uenigheter i Sør-Kinahavet. Avtalen mellom landene inneholder til sammen 14 elementer som skal Lette på spenningen mellom landene og samtidig styrke økonomisk samarbeid. Forholdet mellom landene har vært kjølig siden en internasjonal dom i 2016 viste at Kina ikke kan gjøre krav på store deler av Sør-Kinahavet.

Aftenposten - 05 jan 23 kl. 08:02

Biden vurderer å gi stormpanservogner til Ukraina – Frankrike vil sende Lette stridsvogner

USA vurderer å forsyne Ukraina med stormpanservogner, sier president Joe Biden..

Klartale - 02 jan 23 kl. 11:00

Ti kvinner blir drept i Mexico hver dag

Ti kvinner blir drept i Mexico hver dag i gjennomsnitt. Over tusen kvinner ble drept i Mexico i 2021. Landet dreper nest flest kvinner i Latin-Amerika.

NRK - 29 dec 22 kl. 20:20

Tysk turist kommet til rette etter leteaksjon

En mann i 40-årene var meldt savnet etter å ikke ha kommet tilbake fra en skitur i Nord-Fron. Han ble torsdag kveld funnet i god behold. Mannen gikk ut i Lette turklær fra Fefor Høifjellshotell i Nord-Fron i 14-tida.

NRK - 29 dec 22 kl. 17:57

Mann savnet etter skitur

En mann i 40-årene er savnet etter å ikke ha kommet tilbake fra en skitur i Nord-Fron. Mannen skal ha gått ut klokka 14:00 i Lette turklær. Redningshelikopter fra Ørlandet og luftambulanse fra Dombås er på veg, i tillegg til frivillige..

Aftenposten - 28 dec 22 kl. 09:00

De kjøpte et nybygg uten sjel. Slik gjorde de huset mer personlig.

Huset var helt nytt, planløsningen var akkurat det de Lette etter, men huset måtte gjøres mer personlig..

NRK - 27 dec 22 kl. 01:23

Person funnet død etter leteaksjon

Nødetatene Lette mandag kveld etter en eldre kvinne i Lillehammer. Like etter midnatt ble det gjort funn av en person i en råk i isen på Mjøsa. – Vedkommende ble bekreftet død kort tid etter.

NRK - 25 dec 22 kl. 09:17

Lettkledd i minusgrader – Politiet ber folk passe på hverandre

Politiet i Trondheim fått to meldinger om berusede menn i snøskavler på morgenen første juledag. Det mange minusgrader og politiet ber folk passe på hverandre. Politiet Lette også etter en tredje person som var lettkledd ute i kulden i morgentimene, men han er kommet til rette.

Klartale - 23 dec 22 kl. 13:10

Mye snø og kaldt vær skaper problemer

Dårlig vær og mye snø gjør det vanskelig for folk fra USA og Norge. Flere fly er kansellert. Og det er været som skaper problemer.

Klartale - 23 dec 22 kl. 09:00

Slik pakker du bilen på en trygg måte

Naf ber folk være forsiktige når du pakker bilen. – Ikke legg tunge ting løst på toppen av den allerede høye haugen med bagasje. Selv en uskyldig julegave kan gjøre stor skade hvis du bremser raskt.

Aftenposten - 22 dec 22 kl. 21:11

Guide: Fem fine, Lette skiturer i Oslo

Snøen laver ned, så lager vi skispor, og vi er i himmelen..

NRK - 21 dec 22 kl. 10:01

Australias utenriksminister i Kina for første gang på fire år

Australias utenriksminister Penny Wong er på besøk i Beijing, i et forsøk på å rydde opp i et langvarig brudd mellom landene. Det er første gang på fire år at Australia sender utenriksministeren til Beijing. Håpet er at besøket og samtalene med Kinas utenriksminister Wang Yi kan hjelpe med å Lette på Kinas økonomiske barrierer mot Australia.

NRK - 21 dec 22 kl. 09:26

Kina vil tilrettelegge for reiser over landegrensene når det er beleilig

Kina vil tilrettelegge bedre for reiser over landegrensene når det er beleilig. Det sier talspersonen for Kinas utenriksdepartement, Mao Ning. Hun svarte på spørsmål på den daglige pressekonferansen, om hvorvidt Kina har planer for å Lette karantenereglene for internasjonalt reisende.

Klartale - 19 dec 22 kl. 07:00

Må strømavtaler være så vanskelige å forstå?

Hvor mange av disse ordene kan du forklare. Prøv.Nettleie.

NRK - 04 dec 22 kl. 10:19

Pågrepet for trusler i Holmestrand

Politiet har pågrepet de to personene de Lette etter i Holmestrand etter trusselepisoden i en leilighet ved 08-tiden i morges. Politiet tror foreløpig at det ikke er flere involverte i saken, men de kan ikke utelukke flere pågripelser..

VG - 04 dec 22 kl. 01:01

Syvåring funnet drept - budbilsjåfør pågrepet

I to døgn Lette store styrker etter Athena Strand (7) som forsvant fra oppkjørselen sin i Texas, USA. Fredag ble syvåringen funnet drept..

NRK - 02 dec 22 kl. 14:37

Xi erkjenner koronafrustrasjon

Kinas president Xi Jinping antydet overfor EU-president Charles Michel at det kan bli aktuelt å Lette på koronareglene i Kina framover, ifølge EU-kilder. Xi skal ha fortalt Michel at det kan skje ettersom omikronvarianten er mindre dødelig. EU-presidenten besøkte Beijing torsdag.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:19

Fleire medium: Kina droppar restriksjonar

Det er venta at kinesiske styresmakter vil Lette på nokre av dei strenge koronarestriksjonane, etter store demonstrasjonar i fleire kinesiske storbyar. Fleire nyheitsbyrå varslar at det blant anna blir mindre massetesting, og at karantenereglane blir endra. Enkelte byar har allereie letta på restriksjonane i samband med demonstrasjonane den siste veka..

Aftenposten - 29 nov 22 kl. 17:00

Dette trenger vi fra lederne våre i mørketiden

De mørke vinterdagene oppleves som tunge for mange. Det er flere ting ledere kan gjøre for å Lette arbeidshverdagen for….

E24 - 29 nov 22 kl. 17:00

Dette trenger vi fra lederne våre i mørketiden

De mørke vinterdagene oppleves som tunge for mange. Det er flere ting ledere kan gjøre for å Lette arbeidshverdagen for sine ansatte..

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 12:59

Byrådet vil Lette på byggestansen i småhusområdene

Byrådet vil nå at byggesaker i småhusområdene kan behandles. Men bare hvis de er i tråd med ny, strengere plan..

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 15:24

Lette etter spor i håndavtrykk på låret til Birgitte Tengs

Nye undersøkelser av strømpebuksa til Birgitte Tengs viser at en kraftig blodtilsølt hånd satte et avtrykk på låret….

Dagbladet - 12 nov 22 kl. 02:58

Nye funn etter tragedien

En gruppe dykkere Lette etter restene av et forsvunnet fly fra andre verdenskrig. I stedet fant de noe helt annet..

Dagbladet - 12 nov 22 kl. 02:58

Nytt funn etter tragedien

En gruppe dykkere Lette etter restene av et forsvunnet fly fra andre verdenskrig. I stedet fant de noe helt annet..

NRK - 11 nov 22 kl. 06:23

Stort stykke av romferja Challenger funnet

Dykkere som Lette etter et fly fra 2. verdenskrig ved Bermuda-triangelet utenfor Florida, har funnet et stort stykke av romferja Challenger som styrtet i 1986. Challenger eksploderte og styrtet i havet i småbiter mindre enn ett minutt etter at den ble skutt opp i Cape Canaveral, og alle sju om bord mistet livet.

Aftenposten - 04 nov 22 kl. 21:43

Her flykter arbeiderne fra covid-nedstenging. Nå kan Kina snart Lette på restriksjonene.

Kina har lenge hatt noen av verdens strengeste koronatiltak. Nå tror en tidligere smittevernsjef at «betydelige….

NRK - 23 okt 22 kl. 06:30

Fortsatt alvorlig for skuddoffer i Oslo

Tilstanden til den unge mannen som ble skutt på Tøyen i Oslo lørdag kveld, er fortsatt alvorlig. Det opplyser krimvaktleder Mona Nordby til NRK. Politiet har i natt Lette etter en eller flere gjerningsmenn med store styrker, men ingen er pågrepet så langt..

NRK - 12 okt 22 kl. 03:24

Mange med diabetes må fornye førerkortet innen nyttår

Mange pasienter med diabetes type 2 må fornye førerkortet innen nyttår. Det gjelder for dem som har førerkort i Lette klasser med mer enn fem års gyldighet fra utstedelsen, skriver Statens vegvesen i pressemelding. Det er kun de som bruker blodsukkersenkende legemiddel som må fornye førerkortet.

Klartale - 05 okt 22 kl. 12:39

Norske jagerfly har har rykket ut

– Vi kan ikke si noe mer så lenge oppdraget pågår. Det sier Marius Vågenes Villanger ved Forsvarets operative hovedkvarter til avisa Harstad Tidende.Norge løser det som blir kalt QRA (Quick Reaction Alert) på vegne av forsvars-samarbeidet Nato.

Aftenposten - 29 sep 22 kl. 16:15

Lette å bære, rimelige å kjøpe. Seks gode smaker til høstferien.

«Jeg ville skrive om drikke som var lett å ta med på høstferie. Sjefen insisterte på rimelige viner. Så nå venter verdens herligste kompromiss på deg», skriver Ingvild Tennfjord..

NRK - 21 sep 22 kl. 21:52

Politiet har pågrepet to personer etter mulig våpenbruk

En mann i 30-årene er pågrepet i Prinsdal i Oslo etter at politiet fikk melding om at det var blitt avfyrt skudd. Pågripelsen skjedde i Oslo, uten dramatikk. I tillegg ble en mann i 20-årene pågrepet i saken.

Dagbladet - 19 sep 22 kl. 18:44

Snublet over grusomt funn

En hundeeier fra USA Lette etter sin savnede hund. Under leteaksjonen fant hun skjelettrester, som tilhører en kvinne som har vært savnet siden 2017..

VG - 16 sep 22 kl. 14:14

PST: Ønsker å Lette på helsetjenestens taushetsplikt

Psykiske lidelser utgjør en sårbarhetsfaktor når det gjelder terrorisme, slår PST fast i ny rapport..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com