Leteaksjon

Mandag, 17 Mai, 22:04

Nyheter om Leteaksjon

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 mai 21 kl. 17:12

Leteaksjon etter to barn

Det er iverksatt en Leteaksjon på Byneset i Trondheim etter at to barn på seks år ble meldt savnet fredag. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 10 mai 21 kl. 11:22

Navalny-lege funnet

Legen som behandlet den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj i Sibir er funnet i god behold. Det melder Lenta.ru og flere andre russiske nettsteder.

NRK - 10 mai 21 kl. 11:22

Navalnyj-lege funnet

Legen som behandlet den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj i Sibir er funnet i god behold. Det melder Lenta.ru og flere andre russiske nettsteder.

VG - 06 april 21 kl. 23:24

Turfølge funnet etter Leteaksjon i Skjåk

Tre personer er funnet i god behold etter en stor Leteaksjon i Gudbrandsdalen..

NRK - 01 mai 21 kl. 17:11

Avslutter Leteaksjon etter snøskred

Leteaksjonen etter snøskredet i Lyngen i Troms er nå avsluttet. To personer er funnet omkomne i skredet. – Det er ikke gjort funn i området som tilsier at flere personer vært flere involvert i skredet, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 29 april 21 kl. 11:45

Leteaksjon i Hommelvik

Politiet i Trøndelag har startet en Leteaksjonen i Mostamarka ved Hommelvik, etter at en mann som dro ut på fjelltur i går, ikke har kommet hjem igjen. Alle nødetater deltar i søket, og helikopter fra Norsk Luftambulanse søker i området..

NRK - 22 mars 21 kl. 22:16

Leteaksjon i Nordre Follo

Politiet er i ferd med å sette i gang en Leteaksjon etter en mann i 40 åra, som har vært savnet fra Ski siden i går kveld, i området Finstadskogen. Frivillige bistår med mannskap, hunder og utstyr..

NRK - 20 mars 21 kl. 21:20

Leteaksjon etter skigåer

Politiet har iverksatt en Leteaksjon etter en mann som gikk ut på ski i området Falkhøgda i Os kommune. Helikopter og redningshunder deltar i Leteaksjonen..

VG - 16 april 21 kl. 21:38

Stor Leteaksjon etter savnet i vannscooter-velt i Vestland

To menn endte i vannet etter en vannscooter-ulykke i Knarvik fredag. Én er reddet, den andre er fortsatt savnet..

NRK - 12 mars 21 kl. 00:28

Leteaksjon etter kvinne i 90-årene

Over 20 fotpatruljer fra Røde Kors, 2 ATV, 11 redningshunder og politi deltar i en Leteaksjon etter en kvinne i 90 årene som ble meldt savnet fra hjemmet sitt i Modum torsdag formiddag. Leteaksjonen vil pågå utover natten, melder politiet på Twitter..

NRK - 11 april 21 kl. 15:44

Leteaksjon fortsetter i Stardalen

Det pågår fremdeles aktivt søk i området etter raset i Stardalen, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 07 mars 21 kl. 21:49

Fant død person etter Leteaksjon

Det er gjort funn av en død person i Grimstad etter at det søndag kveld ble iverksatt en Leteaksjon etter en savnet mann i 20-årene. De pårørende er varslet, opplyser Agder politidistrikt på Twitter.

NRK - 07 mars 21 kl. 19:23

Leteaksjon i Grimstad

Politiet har iverksatt Leteaksjon etter en mann i 20-årene som er savnet fra en fest nord for Reddal i Grimstad. Politihunder og frivillige er kalt ut for å søke. Mannen ble meldt savnet 18.

NRK - 07 april 21 kl. 03:38

Leteaksjon på Grotli avsluttet

Tre turgåer ble natt til onsdag funnet i god behold på Veltdalshytta. De tre ble meldt savnet fra Grotli tirsdag, opplyser Innlandet politidistrikt. Turgårne befant seg på hytta i påvente av bedre vær..

NRK - 04 mars 21 kl. 20:55

Leteaksjon Haukeliseter

Politiet har satt i gang en Leteaksjon etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund på Haukeliseter. Kvinnen har ikke kommet hjem etter skitur som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige, politihelikopteret og flere politiressurser er på vei..

NRK - 04 mars 21 kl. 20:55

Større Leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en Leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 05 april 21 kl. 20:24

Stor Leteaksjon i Levanger

Politiet i Trøndelag leter etter en 49 år gammel mann som forlot Sykehuset Levanger klokka 10. Det letes med drone, politihund og fra båt sørvest for sentrum. Han er 175 centimeter høy, tynn, med svart, kort hår, og har briller, blå lue og blå jakke..

NRK - 26 feb. 21 kl. 23:22

To personer funnet etter Leteaksjon

En mann i 40-årene og et barn på seks år er funnet i god behold etter en Leteaksjon i Karasjok, bekrefter kilder til NRK. Personene ble meldt savnet fredag kveld, etter at de ikke hadde kommet ned fra fjellet etter en hyttetur i Karasjok..

NRK - 31 mars 21 kl. 11:23

18-åring funnet død i Sverige

En 18 år gammel kvinne er funnet død i den svenske byen Höör, opplyser politiet. En mann er pågrepet, mistenkt for drap, skriver Aftonbladet. Det har pågått en stor Leteaksjon etter kvinnen som ble meldt savnet tirsdag..

VG - 25 mars 21 kl. 10:59

Mann funnet omkommet i Vestfjorden

Mannen i 60-årene ble funnet omkommet i Vestfjorden i Nordland torsdag morgen, etter at det har pågått Leteaksjon siden onsdag kveld..

NRK - 25 mars 21 kl. 10:45

Funnet omkommet etter Leteaksjon

En mann er funnet omkommet i Vestfjorden der det har pågått søk etter en seilbåt..

NRK - 19 feb. 21 kl. 05:21

Leteaksjon på Norefjell fortsetter

Det pågår fortsatt en Leteaksjon etter en savnet mann i 50-årene på Norefjell. Han ble meldt savnet onsdag kveld, trolig i området Høgevarde. Det håpes på bedre vær i dag slik at helikopter kan settes inn i søket, skriver politiet i Sør-Øst..

NRK - 22 mars 21 kl. 01:36

Leteaksjon i Troms avsluttet

Leteaksjonen etter to savnede snøscooterførere i Reiasdalen i Troms er avsluttet. De to ble funnet på fjellet ved Doaresvannet. – De to er nedkjølt og får behandling på stedet i form av varmetelt og varm drikke, opplyser politiet i Troms..

NRK - 21 mars 21 kl. 22:48

Leteaksjon i Reisadalen i Troms

Politiet og frivillige mannskaper leter etter to menn som er savnet i Reisadalen i Troms. – De dro ut i går og skulle være hjemme i ettermiddag. Det var familien som meldte de savnet.

NRK - 21 mars 21 kl. 06:28

Leteaksjon etter skiløper i Hedmark

Vanskelige forhold gjorde at letingen etter en savnet skiløper i Dalsbygda i Hedmark måtte stanses, men søndag morgen er arbeidet i gang igjen. Mannen i 40-årene la ut på tur lørdag formiddag. Sist noen var i kontakt med ham, var på ettermiddagen..

NRK - 18 mars 21 kl. 12:11

Leteaksjon etter ung gutt

Politiet ber om tips etter at en 12 år gammel gutt er meldt savnet i Vennesla. Politiet og Hovedredningssentralen leter nå etter gutten, og frivillige vil bli satt inn i søket dersom det blir behov for det. Den savnede ble sist sett i familiens hjem i Sentrumsvegen i Vennesla onsdag kveld..

NRK - 07 feb. 21 kl. 20:52

Leteaksjon i Hjartdal

Politiet i Hjartdal i Telemark har startet en Leteaksjon etter en mann som ikke har kommet hjem etter et besøk på ei hytte i fjellet i dag..

Aftenposten - 04 feb. 21 kl. 21:32

Eventyrer dømt til å betale for Leteaksjon på Grønland

Politiet på Grønland satte sommeren 2018 i gang Leteaksjon etter eventyreren Ragnar Thorseth..

NRK - 03 mars 21 kl. 02:00

Leteaksjon i Sokndal

I Rogaland har politiet satt igang leting etter en mann i 20-årene som ikke kom hjem til institusjonen har bor på i Sokndal. Han gikk ut tirsdag morgen og skulle til Løtoft. Han hadde med seg sykkel, opplyser politiet i Sør-Vest..

NRK - 26 feb. 21 kl. 22:03

Leteaksjon etter savnede i Karasjok

To personer er savnet etter at de ikke har kommet ned fra fjellet etter en hyttetur i Karasjok. HRS, politiet og frivillige er satt inn i Leteaksjonen..

NRK - 23 jan. 21 kl. 20:14

Leteaksjon etter jeger i Trøndelag

Politiet har startet en Leteaksjon i Vassfjellet sør for Trondheim etter at en jeger er savnet av familien. Luftambulansen og redningshunder deltar i søket..

NRK - 23 feb. 21 kl. 21:56

Norsk ektepar kom til rette

Det norske ektepar i 80-årene som kjørte seg bort i Värmlandsskogen i Sverige tirsdag, har kommet til rette etter en fire timer lang Leteaksjon..

NRK - 23 feb. 21 kl. 21:56

Fant ekteparet som kjørte seg bort

Det norske ektepar i 80-årene som kjørte seg bort i Värmlandsskogen i Sverige tirsdag, har kommet til rette etter en fire timer lang Leteaksjon. De er uskadde, men våte og kalde, opplyser svensk politi..

VG - 21 feb. 21 kl. 15:56

Leteaksjon avsluttet etter skred i Sogn

Det har gått et større skred i Sognefjorden, og 110-sentralen opplyser at skredområdet fremdeles er aktivt. Foreløpig er det ukjent om noen er tatt..

VG - 18 jan. 21 kl. 21:32

Stor Leteaksjon etter Emilie (22): – Så gøy at jeg har blitt kjendis!

Søndag skulle Emilie (22) ut for å kjøpe Pepsi Max – men kom ikke tilbake. Det endte med en stor Leteaksjon, en lang togtur fra Stavanger til Oslo – og en kald brus..

VG - 18 jan. 21 kl. 21:32

Stor Leteaksjon etter Emilie: – Så gøy at jeg har blitt kjendis!

Søndag skulle Emilie (22) ut for å kjøpe Pepsi Max – men kom ikke tilbake. Det endte med en stor Leteaksjon, en lang togtur fra Sandnes til Oslo – og en kald brus..

NRK - 20 feb. 21 kl. 18:39

Avslutter Leteaksjon i Norefjell

Onsdag startet en redningsaksjon etter en savnet mann i 50-årene i Norefjell. Lørdag sier innsatsleder Geir Bodahl at politiet har endret status fra å lete etter en person i live, til å lete etter en antatt omkommet person, melder Drammens Tidende..

NRK - 15 feb. 21 kl. 15:20

Fortsetter leting i Kristiansund

Politi og frivillige fra Røde Kors leter etter en savnet mann i 40-årene i Kristiansund, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt til NTB. Han ble formelt meldt savnet onsdag forrige uke, og politiet satt i gang Leteaksjon på lørdag..

NRK - 08 feb. 21 kl. 08:06

Leter etter savnet kvinne på Gol

Det er satt i gang en Leteaksjon på Gol etter at en kvinne i 30-årene er savnet. Kvinnen gikk hjemmefra 21:30 søndag og har ikke kommet tilbake. Hun er 185 cm høy og har på seg mørkeblå vinterjakke, Timberland-sko og hvit lue med skrift..

NRK - 05 feb. 21 kl. 20:45

Mann savnet på Voss

Politiet på Voss har satt i gang en Leteaksjon etter en 36 år gammel mann som er meldt savnet. Politiet ber publikum om tips..

NRK - 05 feb. 21 kl. 01:43

Leteaksjon i Oslo

Politiet og frivillige leter natt til fredag etter en 79 år gammel mann som er savnet fra sin egen bolig på Ammerud i Oslo. Ifølge Oslo politidistrikt på Twitter har mannen blitt borte «i løpet av torsdagen»..

VG - 31 jan. 21 kl. 10:20

Leteaksjon på Venabygdsfjellet

Søket etter den savnede mannen har så langt vært resultatløst. Søndag formiddag har det blitt satt inn politihelikopter i søket..

NRK - 31 jan. 21 kl. 02:03

Leteaksjon etter savnet mann

Leteaksjonen etter mannen som er savnet på Venabygdsfjellet i Gudbrandsdalen fortsetter med store styrker utover natten. SeaKing, hundeekvipasjer , frivillige organisasjoner bidrar i søket. Det er kaldt og mye vind i området melder politiet..

NRK - 25 jan. 21 kl. 05:18

Savnet par funnet i Sirdal

Mannen og kvinnen som var savnet i Sirdalsheiene, er funnet i god behold etter en Leteaksjon. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 25 jan. 21 kl. 01:41

Leteaksjon i Sirdal etter par

Et par i 50-årene er savnet etter at de søndag kveld dro på tur i Sirdal i Agder. Paret skulle gå til en turisthytte i Sirdalsheiene. Flere patruljer, frivillige og ekvipasjer fra Norske Redningshunder deltar i søket, melder politiet i Sør-Vest..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt