Les

Monday, 06 December, 21:12

Nyheter om Les

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 08 nov 21 kl. 00:24

Les dagens VG her!

D-vitamin er viktig for alle, men er du over 75 år må du passe ekstra godt på at du får i deg nok. Les hvorfor i dagens VG..

VG - 06 nov 21 kl. 22:41

Les dagens VG her!

Det skal mer til enn noen kreftoperasjoner for å ta knekken på Tore Sandberg. Les om de mange dramatiske historiene til privatetterforskeren i dagens VG..

VG - 05 nov 21 kl. 22:57

Les dagens VG her!

Øynene kan fortelle om vi har diabetes og høyt blodtrykk. Nå forskes det på om også demens kan avsløres tidlig ved øyeskanning. Hvor langt har forskningen kommet?

VG - 04 nov 21 kl. 23:46

Les dagens VG her!

Ny forskning fra USA viser at noen personlighetstrekk gir en økt risiko for endringer i hjernen som knyttes til Alzheimers-sykdom, mens andre personlighetstrekk gir en beskyttelse. Les saken i dagens VG..

VG - 04 nov 21 kl. 00:21

Les dagens VG her!

Ekspertene ved Diakonhjemmet sykehus omtaler håndartrose som en «gjør-det-selv-sykdom». Den viktigste behandlingen er den pasienten gjør selv. Les hva du bør gjøre i dagens VG..

VG - 02 nov 21 kl. 00:18

Les dagens VG her!

Det er ikke bare antall timer i sengen om natten som avgjør om du blir uthvilt. En ny studie kan ha svaret på hvordan du kan få fordelene av en god natts søvn – uten å sove lenger på natten. Les saken i dagens VG..

VG - 23 okt 21 kl. 22:32

Les dagens VG her!

Styrketreningen hjelper Johan Martin Hansen-Just (79) gjennom sorgen. Nå oppfordrer han andre til å bygge seg opp igjen – fysisk. Det gir også mental gevinst.

VG - 22 okt 21 kl. 23:12

Les dagens VG her!

Kan artrosesmertene reduseres ved å spise riktig? Er det i det hele tatt noen lindring å hente i pilleglassene fra helsekostbutikkene? Og vil vi få en kur mot denne folkehelsesykdommen?

VG - 21 okt 21 kl. 23:30

Les dagens VG her!

Hvor mange skritt bør du gå daglig for å leve lengst mulig? Eller hvor mye bør du trene? Ny forskning har svaret, og funnene kan overraske deg.

VG - 19 okt 21 kl. 15:49

Les dagens VG her!

Joanne McGregor (41) og politimann Rigoberto Villarroel (48) var på vei til bilen med sin fem år gamle datter da de havnet midt i dramaet i Kongsberg. Politimannen fikk en pil skutt i ryggen, mens Joanne plutselig møtte gjerningsmannen ansikt til ansikt. Les den dramatiske historien i dagens VG..

VG - 15 okt 21 kl. 01:02

Les dagens VG her!

De tragiske drapene i Kongsberg preger dagens VG. Les vår fyldige dekning her..

E24 - 09 nov 21 kl. 11:17

Øker innsatsen for norske selskaper i utlandet

Ambassader må måLes på evnen til å fremme norsk eksport, sier NHO-leder Ole Erik Almlid. – Spot on, sier sjef for batterifabrikken Corvus i Bergen..

VG - 11 okt 21 kl. 00:02

Les dagens VG her!

Du bør ikke akseptere økte renter sånn helt uten videre. Les hva du bør gjøre i dagens VG..

VG - 08 nov 21 kl. 23:58

Les dagens VG her!

Kort utdanning og garantert jobb? I disse yrkene får du betalt under studiene..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 23:00

Kort sagt, tirsdag 9. november

Les innleggene..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 22:00

En misforståelse om drap, vold og psykose

Les innlegget..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 21:00

Forslaget til rusreform var oppskrytt. Hva nå?

Les kronikken..

E24 - 07 nov 21 kl. 16:00

Ekspertene tipser: Bli en mester på møter og mail

Hva er suksessoppskriften til et godt møte, og hvordan skriver man egentlig den perfekte e-posten? Les ekspertenes svar her..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 07:30

Eksplosjon i antall unge uføre. Tåler de virkelig ingenting?

Les søndagskommentaren..

VG - 08 okt 21 kl. 23:44

Les dagens VG her!

Stadig flere nordmenn får diagnosen lavt stoffskifte og må ta medisiner resten av livet. Men ifølge ekspertene finnes det i tillegg flere ting du kan gjøre selv for å øke livskvaliteten. Les saken i dagens VG..

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 09:12

Dette er årets TV-comeback

Dexter: New Blood føLes aldri som en nødvendig serie. Det er likevel godt å ha morderen tilbake, åtte år etter han….

Aftenposten - 07 okt 21 kl. 18:30

Skyve på aldringstegn? Ja, det er mulig. Les Trond-Viggo Torgersens råd og «fjellvettregler for kroppen».

Det skjer mye med kroppen når man blir eldre. Les om åtte av de vanligste tingene, og hva du eventuelt kan gjøre for….

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 14:50

Vi har glemt å servere kald fisk. Det må vi gjøre noe med.

Tungen må ikke rett i munnen, den kan godt avkjøLes først..

VG - 07 okt 21 kl. 00:10

Les dagens VG her!

FHI frykter at en såkalt «kombinasjonsbølgen» av forskjellige virusinfeksjoner kan nå toppen samtidig i vinter: corona, influensa og RS-virus. Les hva FHI mener du bør gjøre for å beskytte deg i dagens VG..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 20:00

Stabil psykosebehandling vil føre til mindre vold

Les innlegget..

NRK - 03 nov 21 kl. 07:33

Baldwin forsvarer sikkerhetsforhold

Skuespiller Alec Baldwin har delt et Instagram-innlegg fra en ansatt som forsvarer arbeids- og sikkerhetsforholdene under filmingen av westernfilmen «Rust». – At vi blir overarbeidet og omringet av utrygge, kaotiske forhold er 'bullshit', skriver kostymedesigner Terese Magpale Davis i sosiale medier Innlegget ble delt av Baldwin, sammen med bildeteksten «Les dette». (NTB).

VG - 03 nov 21 kl. 00:37

Les dagens VG her!

Gratis leiebolig, økonomisk støtte til å kjøpe eller bygge selv, høyere lønn og gratis barnehageplass er blant tiltakene enkelte kommuner lokker med for å øke innbyggertallet. Selv om målet for mange er flere barn i bygda, er ikke alle ordningene forbeholdt unge i etableringsfasen. Sjekk oversikten over kommunene som sponser deg i dagens VG..

VG - 01 nov 21 kl. 11:52

Studenter må vente i månedsvis på svar

Norske medisinstudenter i Danmark fortviler over lang behandlingstid i Helsedirektoratet. – Det føLes meningsløst å ikke få jobbe som lege i Norge når jeg har den tittelen i Danmark, sier norsk student..

VG - 01 nov 21 kl. 00:01

Les dagens VG her!

Tre år er gått siden Anne-Elisabeth Hagen (68) forsvant fra sitt hjem i Lørenskog. I dagens VG forteller vi hvilke omstridte valg politiet har tatt under etterforskningen..

VG - 31 okt 21 kl. 14:33

Les dagens VG her!

Hilde og Tor opplevde alle foreldres mareritt: De mistet Ingrid ti uker etter fødselen. Så skulle Hilde bli beskyldt for å ha drept sin egen datter..

VG - 30 okt 21 kl. 19:36

«Stjernekamp»-finalen: Les anmeldelsene her

Strupesangeren fra Tomrefjord klemte til med jodling og Whitney Houston i årets «Stjernekamp»-finale. Det sendte ham helt til topps i årets sangkonkurranse..

VG - 29 okt 21 kl. 22:56

Les dagens VG her!

Er tiden inne for å overføre hus og hytte til neste generasjon? Spørsmålene er igjen blitt aktuelle med et sterkt SV og en mulig gjeninnføring av arveavgiften. Her er grepene du bør ha – og fellene du må unngå..

VG - 28 okt 21 kl. 23:09

Les dagens VG her!

I FHIs verstefallscenarioer for vinteren, blir 60-70 personer innlagt på sykehus daglig fra senhøsten. Dette har FHI også tidligere sagt at de er bekymret for. Men nå har de også lagt frem en rapport, der de har regnet på hva det kan bety..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 20:02

- Det er vi andre keepere som vet hvor vondt det føLes

Håkon Opdal sier han er klar for å spille dersom treneren vil skifte keeper..

VG - 28 okt 21 kl. 00:42

Les dagens VG her

Mer enn halve Norges befolkning eier en treningsklokke eller armbånd med pulsmålerfunksjon. Det lønner seg å følge med på pulsen. Den kan sladre om formen – og avsløre om du er syk..

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 17:36

Mannen er bombastisk og belærende om klimaendringene. Det er utmattende skriver kona.

Mannen blir bombastisk, belærende og avvisende når det er snakk om klimaendringer. Det er utmattende for forholdet. Les Frode Thuens råd i ukens spalte i A-magasinet..

VG - 27 okt 21 kl. 00:02

Les dagens VG her!

Stress og angst er ubehagelige følelser. Men hvordan vet du hva som er hva – og hvorfor er det viktig å forstå forskjellene? Ekspertene gir deg svaret..

Aftenposten - 26 okt 21 kl. 21:00

Tvang fører neppe til færre drap

Les kronikken..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt