Lenger

Tuesday, 07 December, 21:13

Nyheter om Lenger

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 nov 21 kl. 12:10

Taxfree: Skal ikke få bytte

I statsbudsjettet foreslår regjeringen at reisende ikke Lenger kan bytte den avgiftsfrie kvoten for tobakksvarer med 1,5 liter avgiftsfri vin eller øl. – Regjeringen foreslår å reversere endringen i de avgiftsfrie kvotene som ble gjennomført i 2014, slik at man ikke Lenger kan veksle inn kvoten for tobakksvarer i vin eller øl. Stortinget har bedt regjeringen om å vurdere dette, sier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp)..

Klartale - 13 okt 21 kl. 17:00

Nå nærmer vinteren seg

Pernille Borander jobber ved Meteorologisk institutt. Hun sier vi bør forberede oss på kaldere vær i dagene fremover.– I Nord-Norge begynner det å bli ordentlig kaldt.

NRK - 02 nov 21 kl. 11:24

Kan ikkje Lenger ringe smitta

På grunn av stort smittetrykk dei siste dagane, kan ikkje Trondheim kommune Lenger ringe koronasmitta. Alle vil i staden for få SMS med instruksar, skriv kommunen i ei pressemelding. Tysdag føremiddag var talet 172 nye registrerte, men smittetalet er venta å auke utover dagen..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 14:46

Norge trenger omstilling. Likevel varsles det nå kutt i fremtidig forskning.

Ved nyttår hadde Forskningsrådet lovet bort 27 milliarder kroner. Det har de ikke Lenger råd til uten å kutte fremtidige….

NRK - 09 nov 21 kl. 12:48

Stanser oljefond-utredning

Utvalget som skal utrede oljefondets fremtidige organisering, skal ikke Lenger vurdere om fondet skal være i Norges Bank eller ikke. Delen av mandatet hvor utvalget blir bedt om å «vurdere om dagens plassering i Norges Bank vil være den mest hensiktsmessige fremover, eller om nye utfordringer trekker i retning av utskilling» tas ut, opplyser Finansdepartementet. – Spørsmålet om fondets plassering skiller seg ut fra resten av utvalgets mandat, slik også flere påpekte da utvalget ble oppnevnt.

VG - 09 nov 21 kl. 07:52

Kjørte gjennom et rekkverk og falt to etasjer i parkeringshus

En bil har kjørt gjennom et rekkverk og landet på taket to etasjer Lenger ned..

Klartale - 08 nov 21 kl. 16:22

Trenger ikke Lenger spille i truse

De kvinnelige beachhåndball-spillerne kan fra neste år spille med shorts i stedet for bikini-truse. Men shortsen må fortsatt være kort og stram..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:47

SV: For grått og for smått for Norge

SV er ikke veldig imponert over Ap-Sp-regjeringens forslag til statsbudsjett. Finanspolitisk talsperson Kari Elisabeth Kaski mener det er «for grått og for smått» for Norge. – Her er det noen nye tiltak, men ikke en ny retning for landet, slik SV vil.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:46

SV kritiske

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski er ikke fornøyd med regjeringens forslag til nytt budsjett. – Dette er for grått og for smått for Norge. Her er det noen nye tiltak, men ikke en ny retning for landet, slik SV vil, sier Kaski.

NRK - 07 nov 21 kl. 08:30

Snø skaper trøbbel i Kina

Et tidlig snøfall i Kina har dekket mesteparten av den nordlige delen av landet i hvitt, og skaper trøbbel for bil- og flytrafikk. Et jevnt snøfall blåser søndag over Beijing, den nærliggende byen Tianjin og det nordøstlige Kina etter at det lørdag rammet Lenger vest, blant annet i Mongolia. Det statlige meteorologinstituttet har sendt ut et oransje farevarsel, det nest høyeste nivået på Kinas firedelte skala.

NRK - 06 nov 21 kl. 21:26

Polakker demonstrerte mot abortlov

Titusenvis av mennesker demonstrerte i Polen lørdag i protest mot landets strenge abortlov som demonstrantene sier tok livet av en gravid kvinne. Den 30 år gamle kvinnen var 22 uker på vei da hun i september oppsøkte sykehus fordi det lekket fostervann. Legene besluttet å vente til fosteret døde i mors liv framfor å utføre en abort.

NRK - 06 nov 21 kl. 20:07

Person med brannskader i Horten

En person er brakt til sykehus med brannskader etter en brann i Nedre Enggate i Horten. Det er ikke Lenger flammer på stedet, men røykuvikling fra andre etasje. Andre bebeoere er evakuert uten skader, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 06 nov 21 kl. 20:07

Horten: Alvorlig skadet etter brann

En person er brakt til sykehus med brannskader etter en brann i Nedre Enggate i Horten. Det er ikke Lenger flammer på stedet, men røykuvikling fra andre etasje. Andre bebeoere er evakuert uten skader, melder Sør-Øst politidistrikt.

VG - 06 nov 21 kl. 11:31

Nok et fagmiljø advarer mot domstolsreversering

I et nytt brev uttrykker seks statsadvokater og Økokrim-sjefen bekymring for en reversering av domstolsreformen. Nå har ikke justisministeren Lenger noen å gå til for å hente støtte for sin politikk, mener Høyre..

E24 - 06 nov 21 kl. 09:59

Gufne prisøkninger vekker verden

Inflasjonen er ikke Lenger bare et spøkelse. Kan vi faktisk få priser som løper løpsk igjen?.

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 07:00

Det finnes ikke Lenger en grense. Fotballen er råtten.

Det finnes ikke Lenger en grense. Fotballen er råtten..

NRK - 04 nov 21 kl. 12:48

Manuell døropning frå fredag

Frå fredag må du igjen trykkje på knappen for å opne dørene til T-banen i Oslo. Automatisk opning av dørene vart innført som eit smitteverntiltak tidlegare i pandemien. Ruter opplyser i ei pressemelding at det ikkje Lenger er smittevernfagleg hald i tiltaket.

NRK - 04 nov 21 kl. 06:06

Ruter har penger til 1. april

Ruter har penger til å kjøre kollektivtrafikken som i dag fram til 1. april i Viken, og noe Lenger i Oslo. Det sier administrerende direktør Bernt Reitan Jenssen til NRK.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:09

Ikkje Lenger i beredskap

Drammen sjukehus er ikkje Lenger i beredskap, seier pressevakt i Veste Viken, Ole-Jonny Karlstrøm..

VG - 03 nov 21 kl. 09:33

«Paradise Hotel» gjør drastiske endringer: Skifter navn, hotell og deltagerkriterier

«Paradise Hotel» har varslet store endringer fra 2022. Nå er flere detaljer klare, blant annet at man ikke Lenger trenger å være singel for å delta..

NRK - 02 nov 21 kl. 18:50

Facebook avslutter ansiktsgjenkjenning

Facebook skal ikke Lenger benytte programvaren som brukes til å gjenkjenne ansikter på den sosiale plattformen. Den sosiale nettverksgiganten oppgir ifølge The New York Times at de ønsker å finne den riktige balansen med denne teknologien, og at de derfor vil slette data fra skanninger gjort av ansiktene til mer enn 1 milliard brukere. (NTB).

VG - 02 nov 21 kl. 12:54

Realityprofil Mario Riera bekrefter brudd

Mario Riera er ikke Lenger i et forhold..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 07:00

Socialdemokraterna vil ikke Lenger frykte rasiststempelet

Regjeringspartiet skal rydde opp i gjengkriminaliteten. Men hvorfor har de ikke gjort det før?.

VG - 02 nov 21 kl. 00:18

Les dagens VG her!

Det er ikke bare antall timer i sengen om natten som avgjør om du blir uthvilt. En ny studie kan ha svaret på hvordan du kan få fordelene av en god natts søvn – uten å sove Lenger på natten. Les saken i dagens VG..

E24 - 01 nov 21 kl. 12:12

Hydrogen-nykommernes avtaler: Tre av fire uten tallfestede inntekter

Det har vært tett mellom hydrogenselskapene som ble tatt på børs, men Lenger mellom kontraktene som genererer inntekter. – Vi er fornøyd med utviklingen, sier hydrogentopp..

NRK - 01 nov 21 kl. 10:00

Stor pågang på Ahus

Ahus innfører ekstra tiltak for å håndtere den store pågangen av pasienter med luftveislidelser. Vanligvis settes ikke slike tiltak inn før Lenger ut på vinteren. Sykehuset har hver dag fra 10 til 20 pasienter med covid-19 innlagt for tiden.

Dagbladet - 31 okt 21 kl. 17:12

Fengslet til januar: - Sjeldent

Tingretten mener mannen i 50-åra som er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995 skal sitte fengslet helt til 28. januar. Det er mye Lenger enn normalt..

Dagbladet - 31 okt 21 kl. 17:12

Fengslet til januar: - Sjelden

Tingretten mener mannen i 50-åra som er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995 skal sitte fengslet helt til 28. januar. Det er mye Lenger enn normalt..

VG - 31 okt 21 kl. 10:44

Politiet er på Smestad etter mistenkelig dødsfall

Politiet mener det ikke Lenger er grunn til å tro at personen som ble funnet død på Smestad ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 31 okt 21 kl. 09:51

Myndighetene ber folk lagre vann

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) vil senke terskelen for å lagre vann. Den kommende uka er Egenberedskapsuka 2021. DSB har i forkant oppfordret alle som selger vannkanner og -dunker, til å gjøre dem lett tilgjengelige og synlige.

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 16:55

Disse to blir ikke Lenger samfylkinger

Trygve Slagsvold Vedum åpner regjeringslivet ved å splitte Troms og Finnmark og sende et sterkt signal til Nord-Norge..

NRK - 29 okt 21 kl. 15:00

Tysk kringkaster kan være blokkert

Ifølge den tyske kringkasteren Deutsche Welle har informasjonsdepartementet i Hviterussland begrenset noe tilgangen til flere nyhetsnettsider. Bakgrunnen skal være at det spres ekstremistisk materiale på den tyske nettsiden. Deutsche Welle-sjef Peter Limbourg kaller anklagene fullstendig latterlige og går hardt ut mot avgjørelsen.

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 19:00

Fotballens stjerner varer Lenger: Slik holder de superkroppene til langt ut i 30-årene

OM FOTBALL: Tidligere var du nær pensjonsalderen som 30-åring. Nå er det «gamlingene» som dominerer verdensfotballen..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 14:34

Fantasy Premier League Gameweek 10: Ikke Lenger et kapteinsspørsmål

Små avgjørelser skapte enorme forskjeller i samme runde. Uavhengig av om du gjorde «rett» eller «galt», er det bare én….

NRK - 28 okt 21 kl. 10:58

Nytt faglig råd på koronautbruddet

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet vurderer nå at koronautbruddet ikke Lenger er et alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom. Det kommer fram i et faglig grunnlag de har levert til Helse- og omsorgsdepartementet. Helsedirektoratet og FHI anbefaler samtidig at covid-19 fremdeles defineres som en allmennfarlig smittsom sykdom..

E24 - 27 okt 21 kl. 18:13

Fellesforbundet: Hundrevis av avisbud kan ha krav på etterbetaling

Fellesforbundet mener avisbud over hele landet ikke har fått den betalingen de skal når de har jobbet Lenger enn oppsatt rutetid..

NRK - 27 okt 21 kl. 03:09

Australia hever utreiseforbudet

Vaksinerte australiere trenger ikke Lenger søke tillatelse for å reise utenlands, og landet forbereder seg på å ta imot utlendinger igjen før året er omme. Utenlandske studenter er blant de første som vil få innreisetillatelse. Landet stengte grensene i mars 2020, etter at koronapandemien brøt ut..

NRK - 26 okt 21 kl. 10:59

Stemte SV da Norge bombet Libya

Tidligere Ap-leder og statsminister Thorbjørn Jagland skriver i sin memoarbok «År i fred og ufred» at han tvilte på sin partitilhørighet da Norge under Jens Stoltenbergs ledelse deltok i bombingen av Libya i 2011. – Jeg anser den norske støtten til aksjonen i Libya som det største utenrikspolitiske feiltrinn siden andre verdenskrig, skriver Jagland i sin nye bok. FNs sikkerhetsråd godkjente opprinnelig aksjonen for å beskytte sivilbefolkningen mot et fryktet folkemord.

Klartale - 26 okt 21 kl. 10:48

Flere bytter på å jobbe hjemmefra og være på kontoret

Selv om regjeringen ikke anbefaler hjemmekontor Lenger, lar flere store bedrifter sine ansatte bytte på å ha kontor hjemme og på jobb..

Aftenposten - 25 okt 21 kl. 21:20

Ikke Lenger en redningsaksjon i Kvam. Politiet leter nå etter omkomne.

– Nå har det gått såpass lang tid at det blir mindre sannsynlig å finne dem i live, sa politiets innsatsleder Svein….

NRK - 25 okt 21 kl. 21:06

Kvam: Søker etter antatt omkomne

Politiet seier at det ikkje Lenger er ein redningsaksjon, men eit søk etter antatt omkomne personar. – Det er fordi det har gått såpass lang tid no. Vi har søkt i aktuelle område, vi har ikkje funne dei sakna, og ei vurderingsgruppe har vurdert at det er lite eller ikkje sannsynleg at desse tre blir funne i live, seier innsatsleiar Svein Valland Laupsa.

NRK - 25 okt 21 kl. 16:53

Sender soldater mot Hviterussland

Polen stasjonerer flere soldater langs grensa mot nabolandet Hviterussland for å stanse strømmen av mennesker som forsøker å ta seg inn i landet ulovlig. Ifølge forsvarsminister Mariusz Blaszczak økes nå antallet soldater fra 7.500 til 10.

E24 - 25 okt 21 kl. 16:15

Gjør klar for et saftig inntektshopp for Aker BP

Spørsmålet er ikke Lenger om Aker BP lar det drysse over aksjonærene. Spørsmålet er når det skjer..

Aftenposten - 24 okt 21 kl. 21:40

Nå tror Horneland Brann trenger kvalik for å overleve

Eirik Horneland har ikke Lenger tro på at Brann berger plassen uten kvalifisering..

NRK - 23 okt 21 kl. 18:53

Tre svenske IS-kvinner er fri

Alle dei tre svenske kvinnene som vart arrestert og mistenkt for krigsforbryting etter å ha kome heim frå Syria, er sleppe laus, melder svenske påtalemyndigheit. Etterforskinga held fram mot alle tre, men ifølgje påtalemyndigheitene er der ikkje Lenger ein grunn til å behalde fridomsrøvinga. To av dei vart først lauslaten, før den tredje slapp fri seinare laurdag etter å ha vore i avhøyr..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt