Lekket

Fredag, 25 Juni, 16:01

Nyheter om Lekket

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 23 mai 21 kl. 07:58

Wizz Air-sjefen fordømmer lekkasjer i Lekket brev

Wizz Air har vært i hardt vær etter at innholdet i interne møter har blitt Lekket til pressen. «Dette skal aldri bli tolerert under noen omstendigheter», skriver administrerende direktør til ansatte..

NRK - I førrgår: 10:58

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 16 juni 21 kl. 13:30

Syrelekkasje etter togkrasj

To tog har kollidert natt til onsdag i Ardennes-regionen i Frankrike. Et av togene transporterte fosforsyre, og en betydelig mengde har Lekket ut. Det melder den regionale nyhetskanalen France 3 Grand Est.

Dagbladet - 14 juni 21 kl. 20:49

Ekspert kritisk til Wuhan-teori

Immunolog Anne Spurkland har satt seg inn i teoriene om coronavirusets opprinnelse, og stiller seg kritisk til teorien om at coronaviruset kan ha Lekket ut av et laboratorium i Wuhan..

E24 - 08 juni 21 kl. 23:57

Skattedata om rike amerikanere skal være Lekket: Nå starter jakten på kilden

Tidsskriftet ProPublica har offentliggjort det de omtaler som lekkede skatteopplysninger om en rekke kjente amerikanere. Ifølge tidsskriftet har mange dem betalt null inntektsskatt i flere år. Nå granskes lekkasjen av det amerikanske skattevesenet..

NRK - 31 mai 21 kl. 22:02

Vil ikke utelukke «lab-teori»

Britisk etterretning vil ikke utelukke teorien om at koronapandemien kan ha begynt med virus som Lekket fra et laboriaturiom i Wuhan. Etterretningstjenestene vurderer sannsynligheten for teorien som «tenkelig». Før hadde de stemplet den som «lite sannsynlig», melder avisen The Sunday Times.

NRK - 31 mai 21 kl. 20:16

Utvikler ny ernæringsstrategi

Matvaregiganten Nestlé sier de utvikler en ny ernæringsstrategi etter at Financial Times rapporterte om at mesteparten av varene deres er usunne. I et Lekket dokument, som den britiske avisen Financial Times avslørte, kommer det fram at Nestlé erkjenner at mer enn 60 prosent av deres vanlige mat- og drikkevarer ikke oppfyller en «anerkjente helsekrav»..

NRK - 28 mai 21 kl. 05:31

Australsk strid om karantenehotell

5 millioner innbyggere må holde seg hjemme når Australias nest største ny Melbourne stenges ned for fjerde gang. Et nytt smitteutbrudd har ført til strid om ordningen med karantenehotell. Det skal være 17.

NRK - 25 mai 21 kl. 00:54

USA vurderte atomvåpen mot Kina

USAs forsvar vurderte i 1958 å bruke atomvåpen mot Kina for å hindre landet i å invadere Taiwan, viser graderte dokumenter som New York Times har sett. Dokumentene er Lekket av Daniel Ellsberg som også offentliggjorde Pentagon-papirene om Vietnamkrigen i 1971..

Dagbladet - 19 mai 21 kl. 21:22

Forskere: Laboratorium-teori forblir mulig

Forskergruppe vil ha en ny gjennomgang av konklusjonen om at coronaviruset ikke ble Lekket fra et laboratorium i Wuhan..

NRK - 09 april 21 kl. 06:44

Mange LinkedIn-kontoer rammet

Informasjon fra rundt 500 millioner LinkedIn-profiler har blitt Lekket og lagt ut for salg for hackere på nettet, melder CNN. Et arkiv med blant annet ID, navn, epost-adresser, telefonnummer, kjønn, stillingstitler er Lekket..

Dagbladet - 15 mai 21 kl. 11:22

Rockestjerne forsvarer seg etter sex-video

David Ellefson, som er bassist i bandet Megadeth, har fått krass kritikk etter at samtaler og videoer av et intimt forhold med en ung kvinne Lekket ut på nettet..

NRK - 04 april 21 kl. 07:12

Zuckerberg også rammet av hackere

Konsernsjefen for Facebook, Mark Zuckerberg, er blant brukerne som fikk sin personlige informasjon Lekket på nettet. Informasjon fra over 500 millioner Facebook-brukere er delt på et hacker-forum. Over 475.

NRK - 11 mai 21 kl. 14:54

VO:18 millioner liter kloakk Lekket

Dobesøkene i Oslo lekker urenset ut i Oslofjorden ved Sollerudstranda, melder avisa VårtOslo. 18 millioner liter kloakk har rent ut så langt 600 liter kloakk renner nå ut hvert sekund i Oslofjorden ved utløpet av Lysakerelva. Fremdeles fortsetter avløpsvannet å renne ut.

E24 - 04 mai 21 kl. 21:53

Wizz Air-sjefen langer ut mot fagforeninger i ny lekkasje: – En av grunnpilarene bak vår suksess

Wizz Airs skepsis til fagforeninger møtte kraftig motbør da selskapet inntok det norske innenriksmarkedet i høst. Nå har et nytt opptak Lekket ut, der toppsjefen selv langer ut mot fagforeninger og advarer ansatte mot å organisere seg. Det får Norsk Pilotforbund til å steile..

NRK - 02 mai 21 kl. 11:36

Irans utenriksminister beklager

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif beklager uttalelser som ble kjent da et hemmelig lydopptak ble Lekket. I opptaket der Zarif snakker med en av president Hassan Rouhanis rådgivere, kritiserer utenriksministeren blant annet Revolusjonsgardens daværende leder Qasem Soleimani for å ha blandet seg inn i iransk diplomati. Soleimani ble drept i et amerikansk attentat i 2020 og har siden fått martyrstatus i Iran.

NRK - 29 april 21 kl. 08:51

Stor oljelekkasje utenfor Kina

Rundt 400 tonn med olje har Lekket ut i Gulehavet etter at et tankskip kolliderte med et annet skip utenfor Kinas nordøstlige kyst, tirsdag morgen. Ingen i mannskapene på de involverte skipene er meldt skadet. Arbeid med å rydde lekkasjen fortsetter..

E24 - 27 april 21 kl. 19:25

Sparkede Wizz Air-piloter reagerer på Lekket lydopptak

To eks-piloter reagerer sterkt på det lekkede opptaket der Wizz Air-ansatte som sier nei til å jobbe på fridager blir omtalt som «råtne epler». Fire andre piloter har fått juridisk medhold for at de mistet jobben på feilaktig grunnlag i fjor..

NRK - 12 mars 21 kl. 01:20

8 tonn veisalt Lekket ut i Oslo

Rundt 8 tonn veisalt har Lekket ut etter at en saltbil veltet i Oslo natt til fredag. Føreren av saltbilen er fraktet til legesjekk. Entreprenør ordner med å rydde opp saltet, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 17 april 21 kl. 11:53

Oljeutslipp i Vindafjord

I løpet av natten har det vært et oljeutslipp fra en oljetank i ved Ølensvåg i Vindafjord i Rogaland, melder politiet. Det er anslått at omtrent 600 liter hydraulikkolje har Lekket ut i sjøen, og det jobbes nå med å suge opp oljen..

VG - 08 april 21 kl. 09:30

Khloé Kardashian slår tilbake etter Lekket bikinibilde

Et uredigert bilde av Khloé Kardashian har den siste tiden fått massiv oppmerksomhet..

NRK - 01 april 21 kl. 14:16

Stor gjødsellekkasje i lakseelv

Gjødsel fra en bondegård i nærheten av Vigrestad i Hå kommune har Lekket ut i elva Kvassheimsåna, melder Aftenbladet. – Dette kan få alvorlige konsekvenser for fisken i elva, sier landbrukssjefen i Hå kommune..

VG - 31 mars 21 kl. 21:29

Innbyggernes sensitive personopplysninger Lekket på det mørke nettet

Østre-Toten kommune ble hacket i januar. Onsdag ettermiddag fikk kommunedirektør Ole Magnus Stensrud beskjed om at personsensitive data er delt av internasjonal hackergruppe..

NRK - 30 mars 21 kl. 17:52

Ber om undersøkelse av lab-teori

WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus ber eksperter om å nærmere undersøke teorien om at koronaviruset kan ha Lekket ut av et laboratorium. I WHO-rapporten som ser på opprinnelsen til koronaviruset fremgår det at det er svært lite sannsynlig at viruset var menneskeskapt og kom fra noe laboratorium..

VG - 11 feb. 21 kl. 15:41

Rein Alexanders Melodi Grand Prix-låt Lekket på YouTube

Skulle slippes ved midnatt, ble Lekket et knapt halvt døgn i forkant..

NRK - 06 feb. 21 kl. 16:08

MGP-låter Lekket

Få timer før første delfinale i den svenske Melodifestivalen, skal flere av kveldens låter ha blitt Lekket på det russiske nettstedet VK, melder SVT. Ifølge SVT er sju live-versjoner av låtene publisert på nettstedet, som er Russlands svar på Facebook. Bandet Arvingarna, Danny Saucedo og Kadiatou er blant de artistene som skal konkurrere i kveldens delfinale.

NRK - 06 feb. 21 kl. 16:08

MGP-låter Lekket

Få timer før første delfinale i den svenske Melodifestivalen, skal flere av kveldens bidrag ha blitt Lekket på det russiske nettstedet VK, melder SVT. Ifølge SVT er sju liveversjoner av låtene publisert på nettstedet, som er Russlands svar på Facebook. – Vi gjør alt vi kan for å få låtene fjernet fra nettstedet.

VG - 06 feb. 21 kl. 15:57

Sverige: MGP-bidrag Lekket på russisk nettside

Kveldens bidrag til «Melodifestivalen» i Sverige skal ha blitt Lekket..

VG - 06 feb. 21 kl. 15:57

Sverige: MGP-låter Lekket på russisk nettside

Kveldens bidrag til «Melodifestivalen» i Sverige skal ha blitt Lekket..

NRK - 06 mars 21 kl. 08:59

Planlegger store bistandskutt

Storbritannias regjering vil kutte stort i bistand til krigsherjede land, viser et Lekket dokument fra britisk UD. Støtten til Syria kuttes med 67 prosent, til Libya kuttes med 63 prosent, til Somalia med 60 prosent og til Sør-Sudan med 59 prosent..

E24 - 26 feb. 21 kl. 20:17

Her har store mengder olje Lekket ut over flere år. Hva gikk galt på Mongstad? Hør hele historien her.

Få med deg denne episoden av podkasten Det vi lever av..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 17:26

Her har olje og gass Lekket ut 21 ganger på fire år

Norges største raffineri har gjentatte ganger fått kritikk på grunn av manglende vedlikehold..

E24 - 24 feb. 21 kl. 14:48

Her har olje og gass Lekket ut 21 ganger på fire år

Norges største raffineri har gjentatte ganger fått kritikk på grunn av manglende vedlikehold..

NRK - 13 feb. 21 kl. 03:39

USA anker Assange-avslag

USA anker avgjørelsen i en britisk domstol som bestemte at Wikileaks-grunnlegger Julian Assange ikke kan utleveres. I USA er Assange anklaget for spionasje og for å ha Lekket dokumenter som avslørte USAs forbrytelser i Irak..

Dagbladet - 05 feb. 21 kl. 04:32

- Et viktig steg i riktig retning

Onsdag besøkte WHO-eksperter et kinesisk laboratorium som Donald Trump tidligere har utpekt som stedet der pandemien kan ha Lekket ut ved et uhell. WHO-ekspert Peter Ben Embarak sier at de har hatt «veldig oppriktige» diskusjoner om pandemiens opprinnelse..

NRK - 04 feb. 21 kl. 14:17

WHO diskuterer lab-teori med Kina

Verdens helseorganisasjon WHO har snakket med kinesiske forskere om kilden til koronapandemien. Blant annet er teorier om at viruset kan være Lekket fra et laboratorium diskutert. Det er ikke lagt frem bevis for påstanden..

NRK - 15 jan. 21 kl. 16:47

E-poster om vaksiner er manipulert

Lekkede e-poster etter dataangrepet mot Det europeiske legemiddelverket (EMA) i desember, har blitt endret før de ble Lekket for å gi inntrykk av usikkerhet rundt effekten av vaksinene. Det skriver EMA i en pressemelding..

Dagbladet - 07 jan. 21 kl. 07:45

Desperat trekk Lekket

Mens republikanske topper i Kongressen manet til nasjonalt samhold, forsøkte Donald Trumps advokat å rekruttere støttespillere i Senatet til sin fåfengte kamp om å omgjøre valgresultatet. Det var bare ett problem ….

Aftenposten - 04 jan. 21 kl. 20:06

Kongressmedlemmer vil at FBI skal etterforske Trump etter Lekket telefonsamtale

To demokrater i Representantenes hus ba mandag FBI om å etterforske president Donald Trump etter at han er anklaget for å forsøke å omgjøre valgresultatet..

VG - 31 des. 20 kl. 23:44

Omar Elabdellaoui skadet av fyrverkeri – fortsatt på sykehus

Landslagsspiller Omar Elabdellaoui (29) ble skadet av fyrverkeri nyttårsaften. Galatasaray-ledelsen reagerer kraftig på at bilder av en skadet Elabdellaoui Lekket ut i sosiale medier..

VG - 31 des. 20 kl. 23:44

Omar Elabdellaoui skadet av fyrverkeri: – Han er bedre enn i går

Omar Elabdellaoui (29) ble skadet av fyrverkeri nyttårsaften. Galatasaray-ledelsen reagerer kraftig på at bilder av en skadet Elabdellaoui Lekket ut i sosiale medier, og nå uttaler en lege seg om øyeskadene landslagsspilleren har pådratt seg..

VG - 31 des. 20 kl. 23:44

Omar Elabdellaoui skadet av fyrverkeri: – Vi må vente 1–2 uker

Omar Elabdellaoui (29) ble skadet av fyrverkeri nyttårsaften. Galatasaray-ledelsen reagerer kraftig på at bilder av en skadet Elabdellaoui Lekket ut i sosiale medier. Klubbpresidenten sier at vi må avvente 1–2 uker før vi ser hvordan det går..

VG - 31 des. 20 kl. 23:44

Omar Elabdellaoui skadet av fyrverkeri: – Vi må vente 1–2 uker hvordan det går

Omar Elabdellaoui (29) ble skadet av fyrverkeri nyttårsaften. Galatasaray-ledelsen reagerer kraftig på at bilder av en skadet Elabdellaoui Lekket ut i sosiale medier. Klubbpresidenten sier at vi må avvente 1–2 uker før vi ser hvordan det går med øynene hans..

VG - 20 des. 20 kl. 09:30

Eminem med unnskyldning til Rihanna i overraskelsesalbum

Detroit-rapperen støttet Chris Brown i et ti år gammelt lydklipp, Lekket i fjor – nå beklager han..

VG - 16 des. 20 kl. 10:13

Tom Cruise med raseriutbrudd på filmsettet

Et lydklipp med det som angivelig er Tom Cruises tordentale på settet til «Mission: Impossible», har Lekket ut..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt