Leinan-Mathisen

Sunday, 14 August, 11:47

Nyheter om Leinan-Mathisen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 sep 21 kl. 01:37

Bilfører omkom i trafikkulykke

En bilfører mistet livet i en frontkollisjon mellom en lastebil og en varebil på riksvei 92 mellom Karasjok og Kautokeino i Finnmark sent tirsdag kveld. Politiets operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen opplyser til NTB at de to personene i lastebilen fremstår fysisk uskadd, men at føreren i en varebil døde på stedet. Vedkommende var alene i bilen.

NRK - 27 feb 21 kl. 15:43

Historisk VM-gull i kombinert

Gyda Westvold Hansen tok et historisk gull da hun vant kvinnenes første kombinert-renn i VM noensinne. Søstrene Mari og Marte Leinan Lund sørget for mer norsk jubel og trippelseier da de gikk inn til hendholdsvis sølv og bronse..

P4 - 03 jan 20 kl. 07:48

Brøytesjåfør kjørte på kvinne med hjullaster

En brøytesjåfør kjørte på en eldre kvinne med hjullaster i Sør-Varanger i natt. Ifølge politiet hadde det vært en krangel i forkant av hendelsen og mannen er nå satt i arrest i påvente av videre etterforskning, forteller operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen i Finnmark politidistrikt. Kvinnen fikk skader i benet, og de to vil bli avhørt i løpet av dagen..

Aftenposten - 23 nov 19 kl. 17:41

Byåsen-løper tok suverent NM-gull

Espen Bjørnstad og Marte Leinan Lund beholdt ledelsen fra hoppdelen og sikret hvert sitt gull på NM-sprinten i kombinert på Beitostølen lørdag..

Aftenposten - 22 aug 19 kl. 11:48

Disse tre jentene er tatt ut på historisk landslag

Norges Skiforbund har tatt ut Gyda Westvold Hansen (17) og søstrene Mari (20) og Marte Leinan Lund (18) på det nyopprettede kvinnelandslaget i kombinert..

NRK - 22 aug 19 kl. 11:36

Tatt ut på nytt kombinertlandslag

Norges Skiforbund har tatt ut Gyda Westvold Hansen (17) og søstrene Mari (20) og Marte Leinan Lund (18) på det nyopprettede kvinnelandslaget i kombinert. Inntil videre må kombinertkvinnene nøye seg med å gå kontinentalcuprenn..

NRK - 30 jul 18 kl. 10:36

Ble funnet etter leteaksjon

Hans Kristian Amundsen (58) ble meldt savnet og funnet død etter en leteaksjon søndag. – Det virker ikke som det foreligger noe kriminelt bak dette, sier lensmann Tarjei Leinan Mathiesen, Porsanger tjenesteenhet..

DN - 09 jul 14 kl. 21:56

I kø for Altaelva

Styrtrike laksefiskere betaler mer enn gjerne 25.000-30.000 kroner døgnet for å få fiske i Altaelva.

NRK - 08 jan 14 kl. 14:09

– Fantastisk giverglede

Vanja Sofie Leinan Johannesen (18) mistet alt i boligbrann tirsdag, men har nå fått masse hjelp fra giverglade folk i Alta..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com