Legge

Monday, 06 February, 03:46

Nyheter om Legge

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 15:32

Rødt vil Legge ned Bane Nor – ønsker full gjennomgang av jernbanen i Norge

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har fått nok av problemene med Follobanen, og ønsker å Legge ned Bane Nor. Partileder i Rødt, Bjørnar Moxnes, mener Bane Nor må Legges ned i sin nåværende form, og at hele jernbanen må samles i én integrert organisasjon. – Kaoset i Bane Nor er et ektefødt barn av jernbanereformen, sier Moxnes til Frifagbevegelsen.

Aftenposten - 01 feb 23 kl. 20:00

Helsekrisen vil koste mer enn bare penger. Det haster med å Legge om kursen.

Det haster med å Legge om kursen..

NRK - 24 jan 23 kl. 03:28

Dyrevernere vil ha krav om vandelsattest for alle som jobber med dyr

Dyrevernalliansen vil ha krav om politiattest for alle som skal kjøpe eller jobbe med dyr. De ønsker seg en vandelsattest etter modell av den man må Legge frem om man skal jobbe med barn. Dyrevelferdsattesten skal gjelder alle som skal kjøpe eller jobbe med husdyr eller kjæledyr, skriver Nationen.

NRK - 19 jan 23 kl. 12:23

FHI vil gjeninnføre sukkeravgiften

At sukkeravgiften er fjernet, har ikke påvirket hvor mye snop og brus vi handler i utandet, viser tall fra SSB. Vi handler fortsatt like mye sjokolade, godteri, brus, mineralvann, leskedrikker og energidrikker som før selv om priser i Norge er gått ned. Disse varene utgjør omtrent 15 prosent av handlekurven i verdi.

NRK - 4 timer siden

Trafikkpoliti dømt til fem år fengsel i USA

Tremaine Jackson har erkjent straffskyld for blant annet forsøk på kidnapping, ulovlig seksuell atferd fra en myndighetsperson og ulovlig fengsling med seksuelle hensikter. Mannen som tidligere jobbet som trafikkpoliti må nå sone fem år i fengsel, skriver Fox News. Han ble pågrepet september 2019.

NRK - 10 nov 22 kl. 13:12

«Ocean Viking» får Legge til kai i franske Toulon

Det norskregistrerte redningsskipet «Ocean Viking» har fått tillatelse til å Legge til kai i den franske byen Toulon. Innenriksminister Gérald Darmanin fordømte Italias manglende vilje til å la skipet Legge til kai da han torsdag kunngjorde at Frankrike har gitt grønt lys. Så langt har franske myndigheter sagt ja til at tre syke migranter samt én hjelpearbeider få gå i havn.

E24 - I førrgår: 19:09

Rødt om laksekritikk: – Kan ikke Legge lokk på debatten fordi aksjene skvetter litt

Regjeringen bør ikke la seg diktere av lakselobby eller opposisjon, mener Rødt, etter at Vedums utspill om lakseskatten ga milliardsmell på børsen..

NRK - I førrgår: 10:24

Senatorer til Biden: – Ikke selg F-16-fly til Tyrkia

En tverrpolitisk gruppe med senatorer ber president Joe Biden om ikke å selge F-16-jagerfly til Tyrkia før Ankara lar Sverige og Finland bli med i Nato. I et brev skriver de 27 demokratiske og republikanske senatorene at Kongressen «ikke kan vurdere framtidig støtte til Tyrkia», inkludert salg av F-16, før Tyrkia godkjenner søknadene, skriver CNN. – Å ikke ratifisere tiltredelsesprotokollene eller Legge fram en tidslinje for ratifisering, truer alliansens enhet på et nøkkelpunkt i historien, mens Russland fortsetter sin uprovoserte invasjon av Ukraina, skriver senatorene.

VG - 12 jan 23 kl. 21:10

Rettighetsstriden med Viaplay: TV 2 slipper å Legge frem interne dokumenter

TV 2 må likevel ikke Legge frem interne notater og e-poster under rettssaken mot Viaplay..

Aftenposten - 12 jan 23 kl. 21:10

Rettighetsstriden med Viaplay: TV 2 slipper å Legge frem interne dokumenter

TV 2 må likevel ikke Legge frem interne notater og e-poster under rettssaken mot Viaplay..

Klartale - I førrgår: 06:00

Han har vunnet gull, men nå vil han ha hjelp

Norske Salum Kashafali driver med friidrett. Sprinteren er nesten helt blind. Men han har likevel klart å bli en av verdens beste parautøvere.

NRK - 03 feb 23 kl. 02:47

DN: Regjeringen vil kalle opp hjelpepakke etter Fridtjof Nansen

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) ønsker å kalle opp hjelpeprogrammet til Ukraina etter Fridtjof Nansen, erfarer Dagens Næringsliv. Mandag skal Jonas Gahr Støre Legge fram regjeringens milliardpakke til Ukraina for de andre partilederne på Stortinget. Her vil regjeringen også foreslå å kalle opp pakken etter polfareren Fridtjof Nansen, skriver DN.

NRK - 02 feb 23 kl. 21:55

Storbritannia: Skal ikke lenger tvinges til å forhåndsbetale gass

Britiske gasselskaper som krever forhåndsbetaling hos kunder som ikke greier regningene sine, har fått beskjed om å avslutte praksisen. Selskapene kan få en rettslig kjennelse som gir dem adgang til hjem der regningene ikke blir betalt. Der kan de påLegge forhåndsbetaling før kundene får mer gass, som i hovedsak går til oppvarming og matlaging.

Klartale - 02 feb 23 kl. 12:22

Kommer med kraftig advarsel om helse

Sykepleiere løper beina av seg. Leger er utslitte. Vi har lest mange slike saker.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:59

Iransk filmskaper sultestreiker

Den prisbelønte iranske filmskaperen Jafar Panahi har innledet sultestreik i Evin-fengselet i Teheran der han soner en dom på seks år for kritikk av regimet. 62 år gamle Panahi ble pågrepet i juli i fjor på bakgrunn av en betinget dom fra 2010 da han ble funnet skyldig i å ha drevet «propaganda mot myndighetene» i landet. Han ble da også nektet å lage film og å forlate Iran.

NRK - 02 feb 23 kl. 09:20

Saksøker barnevernet og Ørsta kommune

Ein far på Sunnmøre har saksøkt Ørsta kommune og barnevernstenesta med krav om 1,5 millionar kroner i oppreisingserstatning. Det skriv Sunnmørsposten. Bakgrunnen for saka er at barnevernet på eit tidspunkt overtok omsorg for mannen sine barn.

NRK - 01 feb 23 kl. 16:50

Amerikansk reiselivsmagasin anbefaler Arendal i påsken

Arendal er på listen over noen av verdens mest populære attraksjoner, sammen med Madrid, Kyoto og Capri. Det er det amerikanske livsstil- og reisemagasinet Condé Nast Traveler som i artikkelen «Where to go on holiday in spring» som anbefaler folk å Legge påskeferien til Arendal. Magasinet har fem millioner lesere månedelig, og når 16 millioner på digitale plattformer.

NRK - 01 feb 23 kl. 16:14

Russen feirer før eksamen

Russen i landets mest folkerike fylke, Viken, har bestemt seg for å Legge den offisielle russefeiringen til perioden 19. april til 17. mai.

NRK - 31 jan 23 kl. 18:31

Vårt Land: Regjeringen foreslår milliardpakke til Ukraina

Norge bør forplikte seg til å gi et stort milliardbeløp til Ukraina over fem år, foreslår regjeringen i sin Ukraina-pakke, ifølge Vårt Land. 7. februar skal regjeringen Legge fram en detaljert skisse for de parlamentariske lederne på Stortinget, erfarer avisen.

NRK - 31 jan 23 kl. 17:53

Libanon devaluerer valutaen med 90 prosent

Libanon reduserer den offisielle verdien på landets valuta med nesten 90 prosent ved månedsskiftet. Fra onsdag blir den offisielle kursen 15.000 libanesiske pund for 1 amerikansk dollar, opplyser sentralbanksjef Riad Salameh.

E24 - 31 jan 23 kl. 17:05

Astrup trenger hjelp med å Legge fra seg mobilen

Astrup stiller gode spørsmål om hvordan vi skal forholde oss til sosiale medier, men han kunne kostet på seg en faktasjekk og flere nyanser..

Klartale - 31 jan 23 kl. 08:22

Andrej Medvedev ber om unnskyldning til ukrainere

Andrej Medvedev rømte fra Russland til Norge. Han har søkt asyl her. Medvedev sier han var en del av Wagner-gruppen.

NRK - 31 jan 23 kl. 05:53

Hoksrud provosert over at tilbud Legges ned

Nestleder Bård Hoksrud (Frp) i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget er provosert over at Stiftelsen Amathea må Legge ned seks av ti kontorer. Stiftelsen, som tilbyr veiledning før og etter abort, stenger i Tønsberg og Skien etter at de får 6,2 millioner kroner mindre i statsstøtte. Statssekretær Karl Kristian Bekeng (Ap) i Helse- og omsorgsdepartementet sier Amathea gjør en god jobb med å tilby veiledning til de som blir gravide uplanlagt, men at politikerne måtte gjøre tøffe prioriteringer i et stramt budsjett..

NRK - 31 jan 23 kl. 06:04

Grunnrenteskatten sendes Stortinget i mars

Finansdepartementet er inne i innspurten for å utarbeide lovforslag om grunnrenteskatt på havbruk. I mars blir det lagt fram for Stortinget. Grunnrenteskatten – også kalt lakseskatten – trådte i kraft fra nyttår.

E24 - 30 jan 23 kl. 15:32

Tek-fall på Wall Street før resultatuke

Etter en kruttsterk innhenting i januar, åpner Wall Street renteuken med nedgang. Flere av tek-gigantene faller før de skal Legge frem resultat..

VG - 30 jan 23 kl. 10:37

Aborttilbud må Legge ned seks av ti kontorer i Norge

– Vi har snudd alle steiner, sier direktør Andrea Skaarer Kreutz i Stiftelsen Amathea, Norges eneste landsdekkende helsetjeneste for kvinner før og etter abort..

NRK - 08 jan 23 kl. 21:35

Vestre vil endre brukthandelloven

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) er i gang med å se på den utdaterte brukthandelloven for å Legge bedre til rette for brukthandel, reparasjon og utlån. Det haster med å omstille samfunnet i en mer bærekraftig retning, understreker Vestre overfor Nationen. Regjeringen vil i året som kommer prioriterer å Legge til rette for mer utlån, reparasjoner og brukthandel for både privatpersoner og bedrifter, ifølge Vestre.

Aftenposten - 07 jan 23 kl. 12:47

Lange køer opp mot Nordmarka – Ruter oppfordrer til å Legge skituren til Østmarka eller Lillomarka

Ruter ber folk vurdere om de kan Legge skituren til Østmarka eller Lillomarka..

NRK - 27 jan 23 kl. 22:47

Vixen Awards: Julie Lorentzen ble årets influencer

Prisutdelingen Vixen Awards 2022 gikk i kveld av stabelen. Her samlet landets største influensere seg for å hylle hverandre med glitter og glans. Stemningen var tidlig satt da programleder Alexandra Joner begynte showet med å vitse om alt fra bransjens mange samlivsbrudd til aktuelle hendelser fra det siste året: – Jeg ville jo skrive en vits om Atle Antonsen, men den vitsen ble for mørk til å være med her, sa hun til en blanding av latter og sjokkerte ansikter fra salen.

VG - 27 jan 23 kl. 15:18

ABC-klinikken: – Det er ikke for sent å snu

Alle vet at det å Legge ned ABC-klinikken et feilskritt i mange retninger. Hvorfor gjør vi det? Er det prestisje som står i veien for human handling, særlig mannlig prestisje?.

NRK - 26 jan 23 kl. 20:54

Ukraina fordømmer nye Russland-signaler – truer med å stå over OL

Ukraina kritiserer IOCs kursskifte i spørsmålet om russisk og belarusisk deltakelse i Paris-OL neste år. Landets idrettsminister utelukker ikke en boikott. Den internasjonale olympiske komité (IOC) meldte onsdag at man vil jobbe for å ta utøvere fra Russland og Belarus inn i varmen igjen.

Aftenposten - 25 jan 23 kl. 12:24

Saboterte han Sveriges Nato-søknad ved å Legge ut 320 kroner?

Den svenske regjeringen beveger seg i et minefelt. Men det er ikke bare Tyrkia som Legger ut snubletråder..

VG - 24 jan 23 kl. 18:04

Sigrid Bonde Tusvik raser mot nedLeggelse: – Jeg fatter det ikke

Sigrid Bonde Tusvik har født på ABC-klinikken to ganger. Nå langer hun ut mot avgjørelsen om å Legge ned den populære fødeenheten..

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:31

Fødetilbudet ABC-klinikken stenges

Fødetilbudet ABC-klinikken avsluttes. Tilbudet er ved Oslo universitets-sykehus (OUS). Og har kunnskap om naturlige fødsler, uten medisin.

NRK - 24 jan 23 kl. 10:41

Regjeringen vil inkludere større arealer for oljeleting i Norskehavet og Barentshavet

Regjeringen foreslår å Legge til 92 blokker i nord til TFO-området og dermed inkludere ytterligere områder i Norskehavet og Barentshavet. – Vi trenger stadig nye funn for å videreutvikle norsk sokkel. I dag har jeg derfor satt i gang den årlige konsesjonsrunden der vi tilbyr leteområder til oljeselskapene, sier olje- og energiminister Terje Aasland (Ap).

E24 - 24 jan 23 kl. 10:40

Regjeringen vil inkludere større arealer for oljeleting

Regjeringen vil Legge til 92 blokker i Norskehavet og Barentshavet til TFO-området..

E24 - 24 jan 23 kl. 10:40

Regjeringen vil lete etter olje i større deler av Barentshavet

Årets tildeling av oljelisenser i modne områder på norsk sokkel er i gang, og regjeringen vil Legge til 92 nye blokker i Norskehavet og Barentshavet. – Regjeringen følger ikke opp sine egne løfter, sier Rødt..

Klartale - 24 jan 23 kl. 10:08

Disse artistene kan få deg til å sove

Sliter du med å Legge deg og sove? Ny forskning viser at enkelte artister kan få deg til å sovne. Blant dem er bandet BTS, Labrinth, Billie Eilish og Khalid.

Klartale - 24 jan 23 kl. 07:00

Hvordan ble barna bli adoptert ulovlig?

Tre år gamle Clara fra Ecuador forsvant brått en dag. Moren hennes lette og lette. Men da var Clara allerede på vei til Norge.

NRK - 23 jan 23 kl. 18:18

Støstad tror på E6-løsning

Stortingsrepresentant Rune Støstad fra Arbeiderpartiet sier han er ganske sikker på at det blir en løsning for å bygge E6 forbi Lillehammer som planlagt. Like før jul sa Miljødirektoratet nei til å Legge en ny bru gjennom Lågendeltaet naturreservat. Tirsdag møter Støstad og Lillehammer-ordfører Ingunn Trosholmen både samferdselsministeren og klima- og miljøministeren.

Klartale - 23 jan 23 kl. 08:32

Du kan spare penger på å handle mat før 1. februar

Du bør handle mat før 1. februar. Det sier eksperter til avisa VG.

Aftenposten - 21 jan 23 kl. 07:00

Hvordan kan du som er uomvendt, Legge deg rolig til å sove? spurte han. Og startet en helvetesdebatt.

Debatten som fulgte, preger fortsatt norsk kirkeliv..

NRK - 21 jan 23 kl. 00:42

Abortmotstandere marsjerer i Washington

Titusener av abortmotstandere feiret høyesteretts opphevelse av retten til abort i fjor da den årlige marsjen mot abort fredag gikk av stabelen i Washington Et halvt år etter at høyesterett opphevet den 50 år gamle Roe vs. Wade-kjennelsen, har abortmotstanderne skiftet fokus fra høyesterett til Kongressen. De advarer Kongressen mot å gjøre noe forsøk på å Legge hindringer i veien for lovene mot abort som er vedtatt i en rekke delstater etter høyesterettskjennelsen (NTB).

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com