Larvik

Tuesday, 28 November, 11:20

Nyheter om Larvik

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 nov 23 kl. 13:01

Avfallsbrann i Larvik – ber beboere lukke vinduer og dører

Nødetatene har rykket ut til en brann ved Grinda gjenvinningsstasjon Larvik. Ifølge politiet brenner det i søppel i et lagerlokale. Brannen har ikke spredd seg til bygningsmassen.

NRK - 19 nov 23 kl. 08:51

Hollywood-gigant kjøper film fra Larvik-regissør

Sony Pictures har kjøpt rettighetene til horrorkomedien «There's Something in the Barn». Nå skal filmen lanseres i ekspressfart i USA før jul, skriver Østlandsposten. Filmen er regissert av den Larvik-baserte regissøren Martin Martens..

NRK - 18 nov 23 kl. 17:32

Fylkesvei stengt i Larvik etter ulykke

Politiet rykker ut etter melding om en trafikkulykke på fykesvei 3034 Ringdalskrysset i Larvik. Ulykken har skjedd ved rundkjøringen rett før påkjøringsfeltet til E18 i nordgående retning. To biler er involvert, med til sammen fire personer.

NRK - 18 nov 23 kl. 17:32

Fylkesvei åpnet i Larvik etter ulykke

Politiet rykket ut etter melding om en trafikkulykke på fykesvei 3034 Ringdalskrysset i Larvik lørdag kveld. Ulykken skjedde ved rundkjøringen rett før påkjøringsfeltet til E18 i nordgående retning. To biler var involvert, med til sammen fire personer.

NRK - 16 sep 23 kl. 13:15

Over 6000 husstander uten strøm i Larvik

Over 6000 husstander er rammet av strømstans i Larvik kommune. – Vi vet ikke årsaken til dette enda, men vi er på vei, forteller Thor Bjørn Omnes som er kommunikasjonssjef i Lede. – Strømbruddet er stort og har rammet Larvik sentrum, vestover mot Langangen og nordover langs Farris, forklarer Omnes.

NRK - 05 nov 23 kl. 06:36

Mann pågrepet for vold i Larvik

En mann er pågrepet i Larvik. Det ble ifølge politiet en krangel i et selskap, og en kvinne i 30-årene skal ha blitt slått av mannen. De to involverte har en relasjon, skriver politiet på X..

NRK - 23 nov 23 kl. 07:53

Color Line kansellerer ferger til Danmark

Fergeselskapet Color Line har innstilt flere avganger mellom Norge og Danmark. Fergene som skulle gått til Hirtshals fra både Larvik og Kristiansand klokken 8 er kansellert på grunn av værforholdene, skriver selskapet på sine nettsider. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel fordi det er ventet vestlig liten storm i Ytre Skagerrak..

NRK - 16 sep 23 kl. 15:00

Over 5500 uten strøm i Larvik

Lørdag ettermiddag er flere tusen uten strøm i Larvik. Nettselskapet sier de ikke vet hvor lang tid det vil ta. 5508 kunder har mistet tilgang til strømmen i Larvik.

NRK - 11 okt 23 kl. 14:54

Color Line avlyser avganger på grunn av været

Color Line har kansellert avgangene mellom Larvik og Hirtshals onsdag. Color Line har innstilt fergeturen med Superspeed 2 fra Larvik til Hirtshals som skulle ha hatt avgang klokken 17.30 onsdag.

NRK - 09 nov 23 kl. 05:41

Trafikkulykke på E18 i Larvik etter vannplaning

Føreren av en personbil blir sjekket av ambulansepersonell etter at bilen skal ha fått vannplaning og vært borti en lastebil, opplyser politiet. Ulykken skal ha skjedd på E18 ved Bommestad i nordgående retning. Det er redusert fremkommelighet på stedet, opplyser Vegtrafikksentralen sør.

Aftenposten - 07 nov 23 kl. 11:42

VM-uttak i håndball: Supertalentet Maja (20) klar for VM

Maja Furu Sæteren bøtter inn mål for Larvik. Belønningen er VM-plass..

NRK - 05 okt 23 kl. 05:49

Trafikkulykke i Larvik

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Tjøllingveien i Larvik. En bil har kjørt av veien ved kommunegrensen til Sandefjord, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Sjåføren skal ha vært alene i bilen da ulykken skjedde.

NRK - 03 nov 23 kl. 12:16

1567 husstander uten strøm

Flere har mistet strømmen i Tønsberg, Holmestrand, Hjartdal og Larvik. Ifølge Ledes oversikt er flest uten strøm i Tønsberg. Der er 982 husstander strømløse.

NRK - 01 nov 23 kl. 14:56

Kjørt i fjellvegg på Lågendalsveien

Nødetatene rykker ut på trafikkulykke på Lågendalsveien ved Larvik. En bil med en person har kjørt i en fjellvegg.Sjåføren er en mann i 20-årene.

NRK - 30 sep 23 kl. 12:10

Larvik stasjon kan åpne 12.30

Bane Nor melder nå om at Larvik stasjon kan bli åpna for trafikk igjen klokka 12.30. Stasjonen har vært stengt siden tidlige morgentimer etter at et tog sporet av inne på stasjonsområdet.

NRK - 30 sep 23 kl. 06:42

Larvik stasjon stengt etter avsporing

Bane Nor melder lørdag morgen at Larvik stasjon er stengt. Et tog har sporet av på stasjonsområdet. – Dette vil ta tid, skriver Bane Nor på sine nettsider klokken 4.

VG - 29 okt 23 kl. 16:09

Foreldre fortviler over kraftige kutt i friskolene: – Har fått det enormt mye bedre her

Larvik/SANDEFJORD (VG) Regjeringen vil kutte støtten til friskolene med en halv milliard kroner i løpet av fem år. I Vestfold frykter flere friskoler for fremtiden..

NRK - 26 sep 23 kl. 23:06

Elsparkesyklist skadd i Larvik

En elsparkesyklist er funnet skadd i Jerpeveien i Larvik. Vedkommende skal blø kraftig fra hodet. – Ambulanse og politi rykker ut til stedet, skriver Sørøst politidistrikt på X/Twitter.

NRK - 26 sep 23 kl. 19:11

Båtbrann utenfor Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en fritidsbåt rundt 300 meter nord for Ølbergholmen utenfor Larvik. Redningsskøyta har ankommet den brennende båten. Det meldes om kraftig brann og mannskapene har startet slokking.

NRK - 23 okt 23 kl. 14:42

Påstand om 17 års fengsel i Tengs-saken

Statsadvokat Nina Grande la i Gulating lagmannsrett mandag ned påstand om at Johny Vassbakk skal dømmes til 17 års fengsel for drapet på Birgitte Tengs. Dette er det samme som Vassbakk ble dømt til i Haugaland og Sunnhordland tingrett i februar. I forslaget til straffeutmåling viste Grande til to drapssaker som hun mener gir god veiledning til straffenivået.

NRK - 21 okt 23 kl. 19:49

Melding om brann i et hus

Nødetatene har rykket ut til melding om brann i et hus i Larvik. Brannen har startet i veggen bak pipa i huset, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 21 okt 23 kl. 13:55

Color Line avlyser avganger til Hirtshals

Color Line avlyser alle avganger fra Larvik til Hirtshals lørdag. Det melder ferjeselskapet på sine nettsider. Det er tekniske årsaker til at ferja ikke går som planlagt.

NRK - 20 okt 23 kl. 10:36

Elever værfast i Hirtshals

13 elever i alderen 19 til 27 år og en lærer ved linjen Reiseliv og utvikling ved Agder folkehøgskole i Søgne er blant mange nordmenn som nå sitter værfast i Danmark. – Vi har vært i Jylland og sett på ulike attraksjoner siden mandag, og skulle vært hjemme i dag, sier lektor på reiselivslinja Arne Brattekleiv. Han og elevene er nå innlosjert på Fyrklit hotell i Hirtshals.

NRK - 16 sep 23 kl. 15:19

Strømmen er på vei tilbake i Larvik

Omtrent halvparten av de rammede etter strømbruddet i Larvik har nå fått strømmen tilbake. – Årsaken til utfallet er ikke klarlagt. Vi kopler nå kundene suksessivt over på andre forbindelser, parallelt med at vi søker etter feilen, forklarer Thor Bjørn Omnes, kommunikasjonssjef i Lede.

NRK - 16 jun 23 kl. 09:19

Ikke uforsvarlig behandling ved sykehjem i Larvik

Helse- og omsorgstjenestene som ble gitt til pasienten ved Furuheim sykehjem i Larvik var ikke uforsvarlig, men kommunens styring og ledelse var mangelfull. Det er konklusjonen i tilsynssaken til Statsforvalteren i Vestfold og Telemark etter NRK Brennpunkts dokumentar om eldreomsorg. Kommunen sørget ikke for god nok kompetanse hos ansatte om pasient- og brukerrettighetsloven, ifølge tilsynsrapporten.

NRK - 13 okt 23 kl. 11:46

Kansellerer fergeavganger

Fergeselskapet Color Line har kansellert alle sine seilinger mellom Norge og Danmark i morgen. På grunn av værforholdene blir det ingen avganger fra hverken Larvik eller Kristiansand, viser en oversikt på selskapets nettsider. Meteorologisk institutt har sendt ut et farevarsel på gult nivå om storm i Ytre Skagerrak fra i natt.

NRK - 08 okt 23 kl. 06:26

Mann pågrepet etter å ha truet med kniv i Stavern

En mann i 30-årene pågrepet og siktet for å ha truet en annen mann med kniv ved Stavern i Larvik natt til søndag. Den pågrepne ble kjørt til arresten og saken er anmeldt, melder Sør-Øst politidistrikt på X..

Aftenposten - 05 okt 23 kl. 13:56

VIF-talent ute i over ett år med alvorlig kneskade

Stortalentet Jacob Dicko Eng (19) opereres neste uke etter kneskaden han pådro seg mot Fram Larvik mandag..

NRK - 22 sep 23 kl. 12:00

Ed Sheeran til Stavernfestivalen

Den britiske artisten Ed Sheeran spiller på Stavernfestivalen i Larvik neste sommer, skriver festivalen i en pressemelding. – Vi er helt i ekstase. Det er med stor glede vi kan annonsere at vi har booket en av verdens desidert største stjerner, sier Trond Opsahl i Stavernfestivalen.

NRK - 17 sep 23 kl. 19:46

Knuste ruter på politistasjon og redaksjon

Politiet leter etter en mann som har kastet flere steiner mot politihuset i Larvik. Flere ruter ble knust. Senere gikk han løs på Østlandspostens lokaler i samme by, og knuste en rute.

NRK - 17 sep 23 kl. 19:46

Knuste ruter på politistasjon og redaksjon: – Alvorlig

Politiet leter etter en mann som har kastet flere steiner mot politihuset i Larvik søndag kveld. Flere ruter ble knust. Senere gikk han løs på Østlandspostens lokaler i samme by, og knuste en rute.

NRK - 18 jun 23 kl. 00:06

Røyklukt over store områder av Vestfold etter skogbrannen ved Larvik

Det lukter røyk i store områder av Vestfold, melder Brannvesenet rundt midnatt natt til søndag. Røyken stammer fra skogbrannen ved Middagskollen i Kvelde i Larvik. Den ble meldt til 110-sentralen torsdag 15 juni klokken 16:41, og det brenner fortsatt.

Klartale - 11 sep 23 kl. 16:00

Kommuner manglet stemmesedler

Noen valglokaler manglet stemmesedler. En stemmeseddel er et papir for alle partiene du kan stemme på. Tre kommuner manglet seddelen til minst et parti.

NRK - 11 sep 23 kl. 12:11

Prøvde å smugle inn utryddingstruede frosker

En mann i 50-årene fra Horten ble i går stoppet med seks frosker på vei inn i Norge. Det var tollere på kaia i Larvik som kom over froskene i en rutinekontroll. Innførsel av frosker er ikke lov, og mannen er nå anmeldt.

NRK - 08 aug 23 kl. 14:13

Color Line kansellerer også onsdagens avganger

Color Line har kansellert alle avgangene med Superspeed 2 mellom Larvik og Hirtshals til og med onsdag. Alle avgangene med Superspeed 2 mellom Larvik og Hirtshals er kansellert til og med onsdag. Årsaken er værforholdene på grunn av ekstremværet «Hans».

NRK - 06 aug 23 kl. 03:10

Båt skal ha kjørt på en høy ved Larvik

Politiet har fått melding om en båt som har kjørt på Tisleøya ved Larvik og havarert. Det skal være flere personer i båten. Situasjonen er uavklart.

NRK - 01 sep 23 kl. 08:40

Færre rådyr blir felt

Det ble felt færre rådyr i jaktåret som har vært. 32.900 felte rådyr er en nedgang på 5,1 prosent fra jaktåret før.

NRK - 29 aug 23 kl. 14:13

Båtbrann i Larvik

Brannvesenet rykker ut til en båtbrann mellom Stavernsodden og Svenner, opplyser Sør-Øst 110-sentral. Helikopter og redningsskøyte er på vei til stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Aksjonen koordineres av Hovedredningssentralen.

NRK - 29 aug 23 kl. 14:13

Båtbrann i Larvik - en person hentet opp fra vannet

Brannvesenet rykker ut til en båtbrann mellom Stavernsodden og Svenner, opplyser Sør-Øst 110-sentral. Helikopter og redningsskøyte er på vei til stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Aksjonen koordineres av Hovedredningssentralen.

NRK - 29 jul 23 kl. 04:24

Mulig boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut til en bolig i Kjoseveien i Larvik hvor brannalarmen er utløst. Det er mulig røykutvikling på stedet..

VG - 17 aug 23 kl. 19:16

Hedrer 15-åringen som mistet livet på E18: – En forferdelig tragedie

Larvik (VG) Sist fredag mistet han livet i utforkjøringsulykken på E18. I ettermiddag hedrer venner i bilmiljøet den døde 15-åringen med en bilkortesje..

NRK - 18 jul 23 kl. 12:36

Trafikkulykke mellom syklist og bil i Larvik

Politi og ambulanse har rykket ut til Bakkaneveien i Larvik etter melding om trafikkulykke mellom syklist og bil. Syklisten er oppegående med noen skrubbsår og blir sett til av ambulanse..

NRK - 15 jul 23 kl. 00:08

Syklist funnet skadet i Larvik

En syklist ble sent fredag kveld funnet bevisstløs ved siden av sykkelen sin i Nevlunghavn i Larvik kommune..

NRK - 10 jul 23 kl. 23:45

Rykket ut etter melding om boligbrann i Larvik

Nødetatene rykket ut til Larvik etter melding om boligbrann mandag kveld. Det er kontroll på stedet. Beboer hadde laget mat og sovnet, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 08 aug 23 kl. 08:16

Siktet for fyllekjøring etter båtkrasj i Stavern

Politiet i Larvik har siktet to menn for fyllekjøring etter båtulykken utenfor Stavern natt til søndag. Det var fire menn om bord i båten da den kjørte på en holme, og det ble satt i gang en stor leteaksjon fordi det ble opplyst at det var fem personer i båten. Politiet er usikre på hvem av de to som kjørte båten og har derfor siktet begge..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com