Larvik

Saturday, 25 September, 11:48

Nyheter om Larvik

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 sep 21 kl. 05:17

Full fyr i enebolig i Larvik

Det brenner tidlig lørdag morgen i en enebolig på Kvelde i Larvik. Det skal være full fyr i huset. Nødeatene er på vei til stedet, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 09 jun 21 kl. 23:28

Avslutter regionale tiltak i Larvik

De regionale smitteverntiltakene for Larvik kommune som ble innført 22. mai, avsluttes fra og med midnatt natt til fredag. – Larvik kommune har bedt om at de regionale tiltakene avsluttes.

VG - 07 sep 21 kl. 11:31

Solberg med valgløfte: Vil gi gratis barnehage til det tredje barnet

Larvik-KRISTIANSAND-STAVANGER (VG) Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg vil betale for konsekvensene av litt mer sengehygge i norske hjem..

NRK - 06 aug 21 kl. 23:15

En omkom etter MC-ulykke

En mann i 30-årene fra Larvik omkom etter en MC-ulykke ved Kvelde i Larvik fredag kveld. Pårørende er varslet. Åstedsundersøkelser på stedet pågår fortsatt, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 06 aug 21 kl. 20:31

Alvorlig MC-ulykke i Larvik

En motorsyklist er skadet etter å ha kjørt inn i autovernet på Lågendalsveien like ved Kvelde sentrum i Larvik kommune. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men ifølge politiet dreier det seg om en alvorlig ulykke..

VG - 06 sep 21 kl. 21:58

Ernas maraton for å snu til seier

OSLO - EN HAUG MED STEDER - Larvik (VG) Statsminister Erna Solberg velger selfies, direkte møte med velgerne og lokalavisene som formidlingsplattform for å vinne valget..

NRK - 04 sep 21 kl. 09:12

Fikk kontakt med beboer etter brann

Eneboligen som brant i Kvelde i Larvik i natt, ble totalskadet. Først var det ikke gjort rede for kvinnen som var registrert på adressen, men politiet har i morges kommet i kontakt med henne. Hun befant seg et annet sted i landet.

NRK - 04 sep 21 kl. 06:48

Bolig i kvelde overtent

Klokken 0510 lørdag morgen fikk politiet melding om at det var full fyr i en enebolig i Kvelde i Larvik kommune. – Da nødetatene kom frem til stedet var huset overtent. og huset er ikke lengre mulig å redde, forteller operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

NRK - 30 jul 21 kl. 12:53

Ølbrygging utløste brann i Larvik

Et apparat for ølbrygging utløste en brann i en kjeller i Nevlungkroken i Larvik fredag formiddag. Det ble tørrkoking i apparatet, og det utviklet seg til brann, opplyser politiet. Huseieren var hjemme og forsøkte å slukke ilden med et brannslukkingsapparat.

NRK - 26 jun 21 kl. 11:04

Nye funn viser at Larvik var dansk

Medan resten av landet var svensk, var Larvik dansk. Det viser nye og hemmelege dokument som for første gong har kome til Noreg frå Riksarkivet i København. Ifølge fredsavtalen frå 1814 vart det bestemt at Larvik skulle tilhøyre Danmark..

NRK - 27 aug 21 kl. 02:19

Bil i full fyr i Kvelde

Det er meldt om brann i en bil ved Kvelde i Larvik kommune i Vestfold. Bilen skal være overtent. Det er mye røyk i området.

NRK - 23 aug 21 kl. 19:54

Unggutt fraktes med luftambulanse

En ung gutt har kjørt på en gårdsvei med en ATV og fått en rundvelt på Steinsholt i Larvik. Gutten var først bevistløs, men har fått førstehjelp fra en legebil fra Skien. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 22 jul 21 kl. 03:35

Rullestolbruker angrepet i Larvik

Politiet leter etter to personer etter at en rullestolbruker skal ha blitt overfalt og utsatt for vold i Larvik natt til torsdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 03.09.

NRK - 21 jul 21 kl. 02:49

Bil kjørte på to elger i Larvik

En bil har kjørt på to elger i Kvelde i Larvik kommune. Begge er døde, og bilføreren er kjørt til sykehus. Sørøst politidistrikt fikk melding om hendelsen, som skjedde på Kveldeveien, klokka 1.

NRK - 19 maj 21 kl. 20:07

Høyeste antall smittede i Larvik

34 nye koronatilfeller er påvist i Larvik det siste døgnet. Det er det høyeste antallet siden pandemiens start. I en oppdatering klokken 17.

NRK - 17 aug 21 kl. 16:11

Hardt skadd i kollisjon

En mann er hardt skadd og kjørt til sykehus etter å ha kjørt av veien og kollidert med en traktorhenger i høy fart ved Helgeroa i Larvik. Føreren var alene i bilen, skriver NTB. VG skriver at mannen er hardt skadd..

NRK - 17 jul 21 kl. 12:14

Trafikkulukke på E18 ved Larvik

Det har vore ei trafikkulukke i Martineåstunnellen på E18 ved Larvik. Ein motorsykkel skal ha køyrt inn i ein bil. Naudetatane er på veg og tunnelen er stengt i sørgåande retning.

NRK - 15 aug 21 kl. 08:23

Angrep hus med motorsag

Politiet rykket i natt ut til en bolig i Larvik etter å ha fått meldinger om et innbrudd med motorsag. Det skal ha vært en nabokrangel som var årsaken til tumultene. Ingen personer ble skadet, og det ble mindre skader på huset..

NRK - 13 aug 21 kl. 04:48

Brann i lasteskip utenfor Grimstad

Det brenner i et lasteskip som ligger utenfor Grimstad, rundt åtte kilometer fra land. Skipet har et mannskap på ti og en person behandles for røykskader. Hovedredningssentralen Sør-Norge fikk melding om brannen på Hagland Borg klokken 2.

Dagbladet - 12 aug 21 kl. 19:12

Person skadd etter MC-ulykke

Politiet melder at det har vært en trafikkulykke mellom en bil og en motorsykkel i Larvik..

NRK - 12 aug 21 kl. 18:36

Tenåring til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene på lettmotorsykkel er flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en ulykke i Brekkegata i Larvik. Motorsyklisten kolliderte med en bil. Politiet jobber med å finne ut hva som har skjedd.

NRK - 12 aug 21 kl. 17:09

Bil mot motorsykkel

Det har vært en trafikkulykke i Brekkegata i Larvik. En bil og en motorsykkel er involvert. En person er skadd og blir behandlet av ambulansepersonell..

NRK - 09 aug 21 kl. 03:06

Boligbrann i Stavern overtent

Et bolighus i Stavern i Larvik kommune brant natt til mandag. Huset var overtent da brannvesenet kom og det er ingen registrert på adressen. Brannvesenet opplyser at det ikke er meldinger om spredningsfare eller at folk er blitt skadd.

NRK - 08 aug 21 kl. 14:29

MC-ulykke i Larvik

En MC-fører er kjørt til sykehuset etter et uhell i Andersbonnveien I Hedrum. Det er usikkert hvor alvorlige skader motorsyklisten har. Ulykka skjedde like før klokka 14..

NRK - 05 aug 21 kl. 05:35

18 nye smittetilfeller

Det siste døgnet er det registrert 18 nye koronasmittede i fylket. Det er flest smittede i Vestfold, med 13 nye smittetilfeller. Larvik har det høyeste smittetallet med fem nye smittede..

NRK - 02 aug 21 kl. 21:00

Advarer mot blåskjell

Mattilsynet har sendt ut advarsel om å spise blåskjell fra Vestfold etter å ha målt giftinnholdet på målestasjoner ved Vallø i Tønsberg og Viksfjord i Larvik. Innholdet av nervegiften alexandrium i blåskjellene er langt over faregrensen, og kan gi lammelser, skriver Sandefjords Blad..

VG - 01 jul 21 kl. 09:34

Hans-Henrik Hertzberg og Tom Eddy Ødegård omkom i kanovelten i Larvik

Det var Hans-Henrik Hertzberg (72) og Tom Eddy Ødegård (71) som mistet livet under en kanotur i Numedalslågen ved Steinsholt i Larvik onsdag..

VG - 30 jun 21 kl. 09:07

Redningsaksjon etter kanovelt i Larvik

Nødetatene har rykket ut til en kanovelt i Numedalslågen ved Steinsholt i Larvik onsdag morgen..

VG - 30 jun 21 kl. 09:07

Redningsaksjon etter kanovelt i Larvik: To omkommet

Nødetatene har rykket ut til en kanovelt i Numedalslågen ved Steinsholt i Larvik onsdag morgen..

VG - 30 jun 21 kl. 09:07

Redningsaksjon etter kanovelt i Larvik: To personer omkommet

Nødetatene rykket ut til en kanovelt i Numedalslågen ved Steinsholt i Larvik onsdag morgen..

VG - 30 jun 21 kl. 09:07

Redningsaksjon etter kanovelt i Larvik: To menn omkom

Nødetatene rykket ut til en kanovelt i Numedalslågen ved Steinsholt i Larvik onsdag morgen..

NRK - 30 jul 21 kl. 18:11

Store forsinkelser på E18

Det er etterslep i trafikken på E18 mellom Dørdal og Larvik etter et trafikkuhell. Forsinkelsen er på 85 minutter i nordgående retning, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 29 jul 21 kl. 17:00

Forsinkelser på E18

Det er mye trafikk mellom Dørdal og Larvik som skaper rundt 30 minutters forsinkelser på E18, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 28 jul 21 kl. 14:29

Vestfoldbanen trolig stengt en uke

Som følge av lynnedslag og branner blir togstrekningen mellom Tønsberg og Larvik trolig trengt i minst én uke, opplyser Bane Nor. – Trolig vil den være stengt en hel uke. Dette er et krevende og langvarig arbeid.

NRK - 26 jun 21 kl. 11:04

Larvik var dansk i tre år

Medan resten av landet var svensk, var Larvik dansk. Det viser nye og hemmelege dokument som for første gong har kome til Noreg frå Riksarkivet i København. Ei heilt spesiell avtale vart inngått då Noreg skifta frå dansk til svensk eigarskap i 1814..

NRK - 27 jul 21 kl. 12:04

Flere branner ved Sandefjord

Politiet mottar meldinger om flere branner i tilknytning til jernbanen i Sandefjord. Det skal også være flere branntilløp langs selve jernbanesporet. Flere ressurser og nødetater på stedet.

NRK - 26 jul 21 kl. 18:55

Boligbrann mulig forårsaket av lyn

Sør-Øst politidistrikt fikk melding om brann i en kjeller i Larvik klokken 18.17 mandag. Alle beboere er evakuert og slukningsarbeidet er påbegynt.

NRK - 25 jul 21 kl. 21:17

Opp mot ein time kø på E18

Vegtrafikksentralen sør melder om tett trafikk og saktegåande kø på E18 mellom Bamble og Larvik denne søndagen. Forseinking på 55 minutt, skriv dei på Twitter..

NRK - 24 jul 21 kl. 02:44

Mann pågrepet for voldtekt

En mann i 20-årene fra Larvik ble natt til lørdag pågrepet, mistenkt for en voldtekt av en jevnaldrende mann på Rjukan. – Fornærmede har mindre skader. De to har en viss relasjon, uten at vi har detaljer om hele hendelsen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 24 jul 21 kl. 02:44

Mann pågrepet for vold

En mann i 20-årene fra Larvik ble natt til lørdag pågrepet, mistenkt for en vold mot en jevnaldrende mann på Rjukan. – Fornærmede har mindre skader. De to har en viss relasjon, uten at vi har detaljer om hele hendelsen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 21 maj 21 kl. 15:10

Strengere smittetiltak i Larvik

Som følge av smittesituasjonen har regjeringen innført regionalt tiltaksnivå B i Larvik kommune. – Larvik kommune har siden 23. april hatt lokale tiltak, men sier at dette nå ikke er nok for å begrense smitteutbruddene.

NRK - 19 maj 21 kl. 21:42

Larvik er skuffet over omfordeling

Ordfører i Larvik, Erik Bringedal (H), er skuffet over regjeringens omfordeling av vaksinedoser, der blant annet Larvik får færre vaksinedoser første del av sommeren. – Vi synes det er en ulogisk beslutning, av to årsaker. Akkurat nå har vi en smittesituasjon som er høyere enn vi noen gang har hatt.

NRK - 18 jul 21 kl. 19:22

Forseinkinga aukar på E18

Det er omtrent ein og ein halv time forseinking på E18 mellom Bamble og Larvik i nordgåande retning. Trafikken er stabil, opplyser Statens vegvesen..

NRK - 18 jul 21 kl. 15:20

Opp mot en time forsinkelser på E18

Det er stedvis saktegående kø i begge retninger mellom Larvik og Kragerø på grunn av mye ferietrafikk. Store forsinkelser i retning Oslo opplyser Statens vegvesen..

NRK - 17 jul 21 kl. 14:01

Store forseinkingar på E18

Det er mykje kø og opp mot 30 minuttar forseinking på E18 mellom Larvik og Porsgrunn i sørgåande retning, opplyser vegtrafikksentralen. Ei bilberging på Farrisbrua går føre seg, etter at ein bil med hestehengar har fått motorstopp på brua..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt