Lan Marie Berg

Wednesday, 20 October, 19:43

Nyheter om Lan Marie Berg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 maj 21 kl. 23:17

Ber Lan Marie Berg om unnskyldning

Leder for Facebook-gruppen «Vi som er totalt imot MDG», ber Lan Marie Berg om unnskyldnng for netthetsen hun er utsatt for i gruppen som har 63.000 medlemmer. – Vi har satt gruppen på pause for å kunne rydde opp i de innleggene vi har, for å unngå at det kommer enda mer rot.

NRK - 15 jun 21 kl. 17:26

Johansen: Har full tillit til Berg

Byrådsleder Raymond Johansen (A) sier at han fortsatt har full tillit til miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). – Jeg har full tillit til byråd Lan Marie Berg. I morgen er det et møte i bystyret om denne saken.

VG - 13 sep 21 kl. 18:01

Har planen klar: Slik vil Lan Marie Berg endre Stortinget

Solceller og pride-flagg på taket, veggis-mat i kantinen og fjerning av parkeringsgoder. Stortingskollegene kommer til å merke det om Lan Marie Berg (MDG) får stortingsplass i høst..

NRK - 09 aug 21 kl. 02:21

Berg: – Solberg har et ansvar

Miljøpartiet De Grønnes Lan Marie Berg mener oljepolitikken til statsminister Erna Solberg (H) gjør at hun har et ansvar for ekstremværet vi ser i sommer. Flere steder i verden skaper hetebølger og enorme skogbranner overskrifter. Klimaforskere har pekt på at klimaendringer vil føre til mer ekstremvær i tiden framover.

Aftenposten - 23 aug 21 kl. 16:52

Lan Marie Berg inntar oljehovedstaden. For å legge den ned.

Lan Marie Berg inntar oljehovedstaden. For å legge den ned..

NRK - 16 jun 21 kl. 16:52

Berg: Har ikke opplevd press

Lan Marie Berg (MDG) sier at hun ikke opplevde noe press fra resten av byrådet om å trekke seg. – Jeg har opplevd stor støtte fra Arbeiderpartiet og SV i denne saken. De er enige i at mistilliten er grunnløs, sier Berg.

VG - 08 aug 21 kl. 21:33

Lan Marie Berg hardt ut mot Erna Solbergs oljepolitikk

Lan Marie Berg (MDG) mener at oljepolitikken til statsminister Erna Solberg gjør at hun har et ansvar for det dødelige ekstremværet vi har sett i sommer. – Helt useriøst, svarer Høyres Nikolai Astrup..

NRK - 04 aug 21 kl. 20:00

Ber Ap velge MDG istedenfor Sp

Lan Marie Berg (MDG) mener det beste regjeringsalternativet etter høstens valg er et samarbeid mellom Ap, SV og MDG. – Jonas Gahr Støre burde se til Oslo. Da vil Norge få en visjonær regjering som tar klima- og miljøproblemene på alvor, sier tidligere Oslo-byråd Lan Marie Berg til Dagsavisen..

NRK - 25 jun 21 kl. 04:26

MDG-byråd slettet twittermeldinger

Sirin Stav (MDG) bekrefter at hun fjernet kritikk av byrådets samarbeidspartnere fra sosiale medier i dagene før hun overtok etter Lan Marie Berg. Sirin Stav (33) tar over etter partikollega Lan Marie Berg i det nye byrådet til Raymond Johansen (Ap). Ifølge Aftenposten har Stav vært veldig aktiv i sosiale medier, og spesielt i opptakten til mistillitsforslaget mot Berg.

NRK - 17 jun 21 kl. 15:51

Frp: «aldri drømt om» byråd-vraking

Det var Frp som fremmet mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. At Oslo en uke senere skulle stå uten byråd hadde partiets gruppeleder Camilla Wilhelmsen ikke forestilt seg: – Jeg hadde aldri drømt om det. Men la det være klart, vi fremmet misitllit mot Lan Marie Berg.

NRK - 14 jun 21 kl. 15:55

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

VG - 10 sep 21 kl. 07:33

Går til valg på ruskrav: Slik vil MDG-Lan gjenopplive rusreformen

MDG vil være en garantist for at den havarerte rusreformen bankes gjennom i forhandlinger, lover Lan Marie Berg. Det forutsetter imidlertid at Støre snur om oljeleting..

E24 - 06 sep 21 kl. 21:22

MDG-Lan: – Når selv oljelobbyen omfavner oljeskatten, er bløffen avslørt

Det er talende at Norsk olje og gass nå gir støtte til regjeringens omlegging av oljeskatten, mener Lan Marie Berg..

NRK - 22 sep 21 kl. 17:25

Ingen gransking av Oslo-vannet

Det er ikke flertall i bystyret for å granske byrådets styring av prosjektet som skal sikre Oslo ny vannforsyning. Folkeaksjonen Nei til mer Bompenger (FNB) foreslo en eksternt gransking, mens de borgerlige partiene i stedet ville overlate jobben til kommunens kontrollutvalg. Bakgrunnen er flere kostnadsoverskridelser som gjør at prisen for resevevann fra Holsfjorden, renseanlegg på Huseby og nye vanntunneler på kryss og tvers av byen er oppe i 27 milliarder kroner.

Aftenposten - 02 jul 21 kl. 12:41

Politiet gir bøter for hensynsløs adferd mot Lan Marie Berg

Politiet har gitt to personer forelegg for hets mot MDG-politiker Lan Marie Berg i sosiale medier..

NRK - 24 maj 21 kl. 22:29

Lan Marie Berg er lettet

Lan Marie Berg er glad for at politiet i Oslo undersøker om netthetsen hun har blitt utsatt for kan være straffbar. Berg har i flere år blitt utsatt for aggresjon og trusler på nett, og sier det har vært vanskelig å få kartlagt og anmeldt det. – Det føles som en tung bør er lettet fra våre skuldre, sier hun..

NRK - 09 sep 21 kl. 09:12

MDG med døra på gløtt for Sp

MDG utelukker ikke å forhandle med Senterpartiet, selv om de helst vil i regjering med Arbeiderpartiet og SV. MDG-toppene Une Bastholm og Lan Marie Berg er begge tydelige på at det er politisk gjennomslag som gjelder. – Hvis det blir et nytt flertall, vil vi forhandle om regjering.

Aftenposten - 21 jun 21 kl. 08:42

Måles virkelig Lan Marie Berg etter andre standarder? Jeg har sjekket.

Forrige gang et mistillitsforslag fikk flertall i Oslo, var begrunnelsen langt svakere enn da Lan Marie Berg (MDG) måtte….

VG - 23 maj 21 kl. 21:28

Oppfordret til grov vold mot Lan Marie Berg: – Jeg vil beklage

Flere politikere raser mot netthetsingen av Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg. Nå vil en av hetserne selv beklage sine kommentarer om Berg. – Jeg angrer, sier han til VG..

NRK - 20 jun 21 kl. 17:34

Skal intervjua byrådskandidatar

Oslo MDG vil snakka med ei rekkje kandidatar til å erstatta Lan Marie Berg som byråd, skriv NTB. – Vi har sett på ganske mange namn, og vi har mange gode kandidatar. Så vil vi gjennomføra ei rekkje kandidatintervju i næraste framtid, seier finansbyråd Einar Wilhelmsen (MDG) til NTB.

NRK - 18 jun 21 kl. 19:45

Johansen takkar Berg

Raymond Johansen takkar av tidlegare byråd for miljø- og samferdsel, Lan Marie Berg. I eit innlegg på Facebook skriv han: «Kjære Lan Marie, tusen takk for nesten seks år sammen. Du har imponert meg, fra å være et uskrevet blad har du tatt Oslo og Norge med storm.

NRK - 18 jun 21 kl. 13:33

Overtar for Lan Marie Berg

Hanna E. Marcussen overtar ansvaret for miljø- og samferdselsområdet i byrådet i Oslo. Det betyr at Lan Marie Berg ikke lenger er byråd i Oslo kommune..

VG - 05 sep 21 kl. 22:45

MDG-Berg refser Aps oljeskatt-ja: – Milliardfest for oljeindustrien

MDGs Lan Marie Berg er skuffet over at Ap-leder Jonas Gahr Støre signaliserer støtte til ny oljeskatt. Hun sier at Støre kan bli avhengig av partiets støtte etter valget..

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 13:49

Lan Marie Berg møter pressen

Byråd for miljø- og samferdsel Lan Marie Berg møter pressen utenfor rådhuset i Oslo..

NRK - 16 jun 21 kl. 13:52

Se nå: Lan Marie Berg møter pressen

Byråd Lan Marie Berg møter pressen litt etter kl. 13.45 etter at bystyret i Oslo vedtok mistillitsforslaget mot henne og det ble klart at hele byrådet går av..

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 13:49

Lan Marie Berg: – Ikke aktuelt å sitte i nytt byråd

Byråd for miljø- og samferdsel Lan Marie Berg (MDG) møter pressen utenfor rådhuset i Oslo..

NRK - 16 jun 21 kl. 12:25

Stiller kabinettspørsmål

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at han nå stiller kabinettspørsmål, og hele byrådet går dermed av hvis det blir mistillit mot Lan Marie Berg. – Jeg har full tillitt til byråd Lan Marie Berg. Det betyr at et flertall for mistillittsforslaget mot henne vil medføre at byrådet går av, sier Johansen.

NRK - 16 jun 21 kl. 12:25

Stiller kabinettsspørsmål

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at han nå stiller kabinettspørsmål, og hele byrådet går dermed av hvis det blir mistillit mot Lan Marie Berg. – Jeg har full tillitt til byråd Lan Marie Berg. Det betyr at et flertall for mistillitsforslaget mot henne vil medføre at byrådet går av, sier Johansen.

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 11:03

Raymond Johansen: Byrådet går av etter mistillit mot Lan Marie Berg

Byrådslederen i Oslo stilte kabinettsspørsmål om bystyrets tillit til miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG)..

Aftenposten - 15 jun 21 kl. 17:35

– Jeg har full tillit til byråd Lan Marie Berg

Byrådsleder Raymond Johansen understreker at han har full tillit til Lan Marie Berg, når han kommenterer….

Klartale - 15 jun 21 kl. 14:09

Mistet tillit til Lan Marie Berg

Partiet Rødt ber MDG-politiker Lan Marie Berg om å trekke seg fra bystyret..

E24 - 15 jun 21 kl. 12:13

Rødt støtter mistillit: Flertall for å kaste byråd Lan Marie Berg (MDG)

OSLO RÅDHUS (VG) Rødt vil stemme for Frps mistillitsforslag mot Oslo-byråd Lan Marie Berg (MDG). Det opplyser Eivor Evenrud, Rødts gruppeleder i bystyret, på en pressekonferanse..

E24 - 15 jun 21 kl. 12:13

Rødt støtter mistillit: Flertall for å kaste byråd Lan Marie Berg

OSLO RÅDHUS (VG) Rødt vil stemme for Frps mistillitsforslag mot Oslo-byråd Lan Marie Berg (MDG). Det opplyser Eivor Evenrud, Rødts gruppeleder i bystyret, på en pressekonferanse..

VG - 15 jun 21 kl. 12:07

Rødt støtter mistillit: Flertall for å kaste byråd Lan Marie Berg (MDG)

OSLO RÅDHUS (VG) Rødt vil stemme for Frps mistillitsforslag mot Oslo-byråd Lan Marie Berg (MDG). Det opplyser Eivor Evenrud, Rødts gruppeleder i bystyret, på en pressekonferanse..

VG - 15 jun 21 kl. 12:07

Rødt støtter mistillit: Flertall for å kaste byråd Lan Marie Berg

OSLO RÅDHUS (VG) Rødt vil stemme for Frps mistillitsforslag mot Oslo-byråd Lan Marie Berg (MDG). Det opplyser Eivor Evenrud, Rødts gruppeleder i bystyret, på en pressekonferanse..

NRK - 15 jun 21 kl. 10:33

Lan Marie Berg: – God investering

Noen ganger stormer det litt ekstra i politikken. Denne uken får jeg for andre gang et mistillitsforslag mot meg i bystyret, fordi høyresiden og Senterpartiet mener jeg ikke har holdt informasjonsplikten. Hvorfor kan jeg ikke bare innrømme feil?

Aftenposten - 15 jun 21 kl. 10:12

Rødt har bestemt seg: Sikrer flertall for mistillit mot Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg.

Rødt støtter mistillitsforslaget mot Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). Dermed får forslaget flertall..

Aftenposten - 15 jun 21 kl. 10:12

Rødt har bestemt seg: Sikrer flertall for mistillit mot Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg

Rødt støtter mistillitsforslaget mot Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). Partiet avviser ikke å felle hele byrådet..

Aftenposten - 15 jun 21 kl. 10:12

Raymond Johansen vurderer å stille kabinettsspørsmål om det blir mistillit mot Lan Marie Berg

Rødt støtter mistillitsforslaget mot Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG)..

Aftenposten - 14 jun 21 kl. 16:15

Mistillit mot Lan Marie Berg kan sette hele byrådet i spill

Syv av de elleve partiene i bystyret i Oslo stiller seg nå bak mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg (MDG)..

VG - 14 jun 21 kl. 15:40

Derfor stormer det rundt MDGs Lan Marie Berg. Igjen.

Blir miljøbyråd Lan Marie Berg utsatt for en utidig heksejakt, eller drar partiet offerkortet i en sak der hun rett og slett ikke har gjort jobben sin?.

VG - 08 jun 21 kl. 18:39

Lan Marie Berg trues med mistillit – tok selvkritikk i møte

MDG-byråd Lan Marie Nguyen Berg risikerer å bli kastet gjennom et mistillitsforslag etter milliardsprekken til Oslos nye vannforsyning. I et møte tirsdag tok hun selvkritikk for egen håndtering..

Aftenposten - 08 jun 21 kl. 18:20

Lan Marie Berg tar selvkritikk

Lan Marie Berg innrømmer at hun burde ha informert bystyret i Oslo om budsjettsprekken tidligere..

VG - 06 jun 21 kl. 21:04

Lan Marie Berg strammer inn elsparkesykkelbruken

MDG-byråd Lan Marie Berg strammer kraftig inn på reglene for elsparkesykler. Hun setter blant annet en stopper for utleie om natten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt