Laila Mjeldheim

Onsdag, 12 Mai, 20:30

Nyheter om Laila Mjeldheim

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 02 mars 21 kl. 11:10

Tiltalt for bedrageri på 62 millioner kroner – nå starter rettssaken mot Laila Mjeldheim

Forretningskvinnen Laila Mjeldheim er tiltalt for grovt bedrageri på flere titalls millioner kroner. Tirsdag starter rettssaken i Oslo tingrett..

VG - 02 mars 21 kl. 05:42

Tiltalt for bedrageri på 62 millioner kroner – nå starter rettssaken mot Laila Mjeldheim

Forretningskvinnen Laila Mjeldheim er tiltalt for grovt bedrageri på flere titalls millioner kroner. Tirsdag starter rettssaken i Oslo Tingrett..

VG - 16 april 21 kl. 18:09

Mener bedrageritiltalen mangler dekning – vil at Mjeldheim frifinnes

Torsdag ba aktoratet om fem års fengsel for Laila Mjeldheim. Hennes forsvarsadvokat ba fredag om at hun frifinnes for tiltalen..

VG - 15 april 21 kl. 19:01

Ber om fem års fengsel for Laila Mjeldheim

Syv ukers rettssak går mot slutten. Aktoratet har bedt om inndragelse av mer enn 10 millioner kroner, og en dom på fem år i fengsel..

VG - 12 mars 21 kl. 16:15

Spilte av opptak av telefonsalg i bedragerirettssaken: – Jeg sier ting som ikke er helt korrekt

«Uklar kommunikasjon», «dårlig dialog» og påstander «som ikke blir riktig» er noe av det den bedrageritiltalte forretningskvinnen Laila Mjeldheim (44) peker ut i opptak av salgssamtaler hun selv har gjort på telefon..

VG - 04 mars 21 kl. 17:08

Brukte én million på privattelefon: – Vil beskrive mitt forbruk som høyt

De siste fem årene har den bedrageritiltalte forretningskvinnen Laila Mjeldheim (44) brukt millionbeløp på restaurantbesøk, vesker, klær og telefonregninger..

VG - 03 mars 21 kl. 17:31

Bedrageritiltalt: Hevder hun ikke visste om GPS-feil før 2019 – VG omtalte saken året før

Laila Mjeldheim ble gjentatte ganger presset med spørsmål om hva hun visste når – om sine egne produkter, og om teknikkene selskapet hennes brukte for å selge dem..

VG - 02 mars 21 kl. 17:29

Tiltalt for millionbedrageri – erkjenner å ha forledet kunder «i noen tilfeller»

Forretningskvinnen Laila Mjeldheim erkjenner at hun i «noen tilfeller» har forlede kunder til å tro at de allerede var kunder hos hennes bedrift. Hun er tiltalt for grovt bedrageri på flere titalls millioner kroner..

VG - 29 sep. 20 kl. 15:01

Laila Mjeldheim tiltalt for bedrageri for 62 millioner kroner

Laila Mjeldheim, eieren av Det norske kartselskapet, er tiltalt for å ha bedratt norske bedrifter og kommuner for 62 millioner kroner..

VG - 29 sep. 20 kl. 15:01

Laila Mjeldheim tiltalt for bedrageri av 62 millioner kroner

Laila Mjeldheim, eieren av Det norske kartselskapet, er tiltalt for å ha bedratt norske bedrifter og kommuner for 62 millioner kroner..

VG - 29 sep. 20 kl. 15:01

Laila Mjeldheim tiltalt for grovt bedrageri

Laila Mjeldheim, eieren av Det norske kartselskapet, er tiltalt for å ha bedratt norske bedrifter og kommuner for 62 millioner kroner..

VG - 29 sep. 20 kl. 15:01

Laila Mjeldheim bedrageritiltalt for 62 millioner kroner

Laila Mjeldheim, eieren av Det norske kartselskapet, er tiltalt for å ha bedratt norske bedrifter og kommuner for 62 millioner kroner..

VG - 13 des. 20 kl. 17:42

Pengeoverføringen

Politiet har avdekket at Laila Mjeldheim overførte 30.000 kroner til en bekjent få dager før en eks-ansatt skulle vitne mot henne. Så ble vitnet slått ned..

VG - 26 juni 20 kl. 13:48

Det norske kartselskapet slår seg selv konkurs

I forrige uke registrerte politiet en heftelse på 50 millioner kroner mot bedragerisiktede Laila Mjeldheim. I dag har hun begjært salgsselskapet sitt konkurs..

VG - 26 mars 20 kl. 16:31

Politiet snart ferdig med etterforskning

I løpet av våren skal politiet avgjøre om de mener det er riktig – eller ikke – å ta ut tiltale mot terapeut Espen Andresen og Laila Mjeldheim, hans medarbeider gjennom flere år..

VG - 08 mars 19 kl. 17:36

Har inngått forlik med Laila Mjeldheim

Lisbeth Sogn (53) har inngått forlik med Det Norske Kartselskapet (DNKS) og selskapets sjef Laila Mjeldheim (42). Samlet koster enigheten nær en million kroner for Mjeldheims firma..

VG - 02 mai 19 kl. 15:45

Politiet ransaker Kartselskapet – eieren siktet

RYEN (VG) Oslo politidistrikt slo i dag til mot Det norske kartselskapets lokaler. Både selskapet og eieren Laila Mjeldheim er siktet for bedrageri..

VG - 22 okt. 18 kl. 09:44

Tidligere polititopp til addictologi-avhopper: Du burde passe deg

Fem dager etter at hun brøt med terapeutene Espen Andresen og Laila Mjeldheim, ble kvinnen (40) oppsøkt av tidligere polititopp Finn Abrahamsen. Han kom med en advarsel, og spurte om hun hadde tenkt å betale regningene sine..

VG - 20 mai 18 kl. 16:58

VGs «kampanjejournalistikk» mot Laila Mjeldheim

VG har allerede påført Laila Mjeldheim store skader. Det er på tide at kampanjen mot henne og DNKS stanser..

VG - 09 okt. 18 kl. 12:00

Addictologi-saken: Anmelder for grov motarbeidelse av rettsvesenet

Advokaten til voldsofferet Bjørn Ivar Nordstrøm (29) har anmeldt terapeutene Laila Mjeldheim (42) og Espen Andresen (53) for grov motarbeidelse av rettsvesenet..

VG - 01 okt. 18 kl. 16:47

Elden: Bør være en selvfølge at politiet etterforsker

Eksperter på strafferett mener Espen Andresen (53) og Laila Mjeldheim (42) kan være strafferettslig medansvarlige når deres medlemmer har plaget, svertet og trakassert avhoppere med falske anklager og anmeldelser..

VG - 10 april 18 kl. 20:09

Tidligere ansatt anmelder Laila Mjeldheim: – Jeg skulle kidnappes og bankes

Lisbeth Sogn (52) har fått opplysninger om at hun skulle kidnappes, bankes og presses til å trekke sin sak mot forretningskvinnen Laila Mjeldheim (41). Nå har Sogn gått til politiet..

VG - 01 april 18 kl. 10:29

Addictologi Akademiet: Tilsvar fra Espen Andresen og Laila Mjeldheim

Slik svarte terapeut Espen Andresen i Addictologi Akademiet og styreleder Laila Mjeldheim i Det Norske Kartselskapet da VG ba om svar på opplysningene i artikkelen «Terapi og torpedoer», publisert 1. april 2018..

NRK - 19 aug. 18 kl. 21:20

VG: Slo til mot addictologi-ledere

Ifølge VG aksjonerte Skatt Øst i juni mot terapautene Espen Andresen og Laila Mjeldheim, etter VGs avsløringer om den økonomiske driften i selskapene deres. Andresen skal blant annet ha krevd betaling i kontanter for flere av tjenestene sine..

VG - 19 aug. 18 kl. 20:53

Skattekrim slo til hos addictologi-ledere

Skatt Øst har aksjonert mot de omstridte terapeutene Espen Andresen og Laila Mjeldheim etter VGs avsløringer om den økonomiske driften i selskapene deres..

VG - 21 juni 18 kl. 14:28

Torpedodømt: Laila sto ved siden av meg da jeg ringte

Lars Petter Pedersen (47) sier han ble ført bak lyset da han truet tidligere medlemmer av addictologi-miljøet. Nå forteller han mer om samarbeidet med Laila Mjeldheim i Det Norske Kartselskapet..

VG - 20 mai 18 kl. 16:57

Dropper omstridt terapi i arbeidstiden

Det Norske Kartselskapet, ledet av Laila Mjeldheim, går bort fra å blande addictologi-læren inn i arbeidstiden til sine selgere. Det har firmaet forsikret overfor Arbeidstilsynet..

VG - 08 april 18 kl. 09:54

Tidligere Økokrim-sjef om terapeuter: Åpenbar mistanke om økonomisk kriminalitet

Erling Grimstad, tidligere nestsjef i Økokrim, mener de økonomiske forholdene som kommer frem i VGs avsløringer om terapiduoen Espen Andresen og Laila Mjeldheim, bør utløse en reaksjon fra skattemyndighetene..

VG - 02 april 18 kl. 19:54

Tidligere addictologi-klienter fortviler: 13 anmeldelser – 13 henleggelser

Tidligere klienter av terapeutene Espen Andresen og Laila Mjeldheim har gått til politiet og anmeldt bedrageri, trusler og vold. Alt er blitt henlagt – eller lagt på vent..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt