La Union

Wednesday, 27 September, 22:55

Nyheter om La Union

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 20 sep 23 kl. 20:43

Bellingham reddet Real Madrid på overtid

(Real Madrid – Union Berlin 1–0) Union Berlin så ut til å holde Real Madrid til 0–0, men på overtid dukket Jude….

VG - 20 sep 23 kl. 20:43

Bellingham reddet Real Madrid på overtid

(Real Madrid – Union Berlin 1–0) Union Berlin så ut til å holde Real Madrid til 0–0, men på overtid dukket Jude Bellingham opp og sikret seier for spanjolene..

NRK - 09 sep 23 kl. 07:45

Modi: Den afrikanske union blir G20-medlem

G20-landa er samde om at Den afrikanske union skal bli permanent medlem av gruppa, ifølge Indias statsminister Narendra Modi, melder Reuters. Han sa dei hadde kome fram til ei semje då han talte ved opninga av G20-møtet i India laurdag..

NRK - 31 aug 23 kl. 18:26

Den afrikanske union suspenderer Gabon

Den afrikanske union (AU) suspenderer Gabon fra alle aktiviteter, organer og institusjoner i unionen. Suspenderingen vil fortsette frem til den konstitusjonelle orden er gjenopprettet, heter det i en uttalelse fra unionen på X. De militære kuppmakerne tok makten i landet onsdag og satt president Ali Bongo Ondimba og hans familie i husarrest..

NRK - 22 aug 23 kl. 12:51

Niger kastes ut av Den afrikanske union

Niger kastes ut av Den afrikanske union etter statskuppet, melder AFP..

NRK - 11 aug 23 kl. 11:54

Den afrikanske union ber om hjelp til å redde Nigers president

Den afrikanske union (AU) ber om hjelp fra det internasjonale samfunnet for å redde livet til president Mohamed Bazoum..

Klartale - Igår: 11:00

Norge gir én milliard kroner til Ukraina

Norge skal bruke én milliard kroner på nødhjelp i Ukraina. 350 millioner kroner gis til Røde Kors-bevegelsen. 650 millioner skal brukes gjennom verdens-organisasjonen FN.

NRK - Igår: 00:21

Hundrevis skal ha dødd av denguefeber i Sudan

Utbrudd av denguefeber og akutt diaré har ført til at hundrevis har mistet livet i Sudan, melder Sudanese doctors' union. I en uttalelse advarer organisasjonen om at situasjonen er særlig ille i delstaten Gedaref, som ligger sørøst i landet på grensa mot Etiopia. Situasjonen «forverres med en forferdelig hastighet», og tusenvis er smittet av denguefeber, heter det i uttalelsen.

VG - 18 sep 23 kl. 11:40

Espen Eskås dømmer Real Madrid

Espen Eskås er satt opp til å dømme onsdagens gruppespillkamp i Champions League i fotball mellom Real Madrid og Union Berlin..

VG - 18 sep 23 kl. 11:41

Eskås dømmer Real Madrid

Espen Eskås er satt opp til å dømme onsdagens gruppespillskamp i mesterligaen i fotball mellom Real Madrid og Union Berlin..

VG - 13 sep 23 kl. 23:11

På innsiden av bryllupshotellet: – Vi må begynne i dag

GEIRANGER (VG) Med en «dronningsalong» og suiter med navn «Kongen» og «Dronningen», er Hotel Union i Geiranger nærmest skapt for et kongelig bryllup..

NRK - 13 sep 23 kl. 13:40

Von der Leyen ber EU åpne døra for nye medlemmer

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen vil gjøre EU «komplett» med over 30 medlemsland. Hun ber EU få fart på prosessen. I sin årlige tale til EU-parlamentet om unionens tilstand rettet von der Leyen en klar oppfordring til EUs 27 medlemsland: Få fortgang i prosessen med å opptak av nye medlemsland.

VG - 13 sep 23 kl. 11:44

Her skal Märtha og Durek ha bryllupsfest: – En stor ære

Hotel Union i Geiranger, drevet av et ektepar, blir åstedet for feiringen neste høst..

NRK - 13 sep 23 kl. 10:20

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gifter seg i Geiranger 31. august 2024

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har bryllupsplanene klare. Feiringen skal skje i spektakulær natur på Hotell Union i Geiranger 31. august 2024.

NRK - 04 sep 23 kl. 18:46

Gabon kastes ut av Eccas etter kuppet

Den sentralafrikanske samarbeidsorganisasjonen Eccas har besluttet å utestenge Gabon som følge av militærkuppet i forrige uke. Det melder Reuters. Gabon er allerede suspendert fra Den afrikanske union (AU) etter at en gruppe offiserer grep makten i et kupp 30.

NRK - 03 sep 23 kl. 17:04

Indias Modi ber om FN-reformer

I forkant av G20-møtet i New Delhi ber Indias statsminister Narendra Modi FN omstille seg til det 21. århundret og sikre at alle røster høres. Holdninger fra midten av det 20.

NRK - 31 aug 23 kl. 23:18

New York-politiet vil overvåke utendørsfester med droner

Utendørsfester i bakgårder og hager i New York i helgen må regne med å få besøk ovenfra. Politiet i New York får i helgene mange klager om bråk i forbindelse med private grillfester og andre sammenkomster. Langhelgen i forbindelse den føderale fridagen Labour Day, som er den første mandagen i september, pleier det å være ekstra ille.

NRK - 30 aug 23 kl. 16:08

Den afrikanske union fordømmer kuppforsøket i Gabon

Den afrikanske unions leder Moussa Faki Mahamat oppfordret onsdag Gabons hær å sørge for sikkerheten til president Ali Bongo og hans familie, ifølge Reuters. Militære offiserer kunngjorde onsdag at de hadde tatt makten i landet. Mahamat sa i en uttalelse at han følger situasjonen i Gabon med stor bekymring, og fordømmer kuppforsøket..

NRK - 30 aug 23 kl. 15:24

Den afrikanske union kaller inn til møte om Gabon

Willy Nyamitwe, leder for Den afrikanske unions freds- og sikkerhetsråd, sa onsdag at han har innkalt til et hastemøte om situasjonen i Gabon, ifølge Reuters. Møtet vil være med Burundi, Senegal og Kamerun for å diskutere kuppforsøket i Gabon..

VG - 11 jul 23 kl. 10:53

Bekreftet: Fofana lånes ut til Union Berlin

Den tidligere Molde-spissen David Datro Fofana (20) skal tilbringe den neste sesongen sammen med Morten Thorsby (27) på lån hos tyske Union Berlin..

NRK - 12 aug 23 kl. 17:04

AFP: Nigers avsatte president har fått legebesøk

Det opplyser hans støttespillere til AFP. Legen til Mohammed Bazoum, som er Nigers første demokratisk valgte president, skal ha tatt med seg mat til Bazoum og hans kone og sønn, som også er i militærets varetekt. Det var i juli at Bazoum ble avsatt i et militærkupp i landet.

NRK - 11 aug 23 kl. 18:01

AU støtter mulig maktbruk etter Niger-kuppet

Den afrikanske union (AU) stiller seg bak vestafrikanske lands beslutning om mulig maktbruk mot kuppmakerne i Niger. Etter at den vestafrikanske samarbeidsorganisasjonen Ecowas holdt krisemøte i Nigerias hovedstad Abuja torsdag, er det gitt ordre om å sette sammen en flernasjonal styrke som muligens skal rykke inn i Niger. Maktbruk vurderes som et alternativ etter at kuppmakerne trosset Ecowas' krav om å gjeninnsette landets valgte president Mohamed Bazoum innen søndag kveld.

Klartale - 09 aug 23 kl. 14:25

Europa kjøper mye mer varer fra Kina

Den europeiske union (EU) ville kjøpe mindre varer fra Kina. EU hadde lyst å bli mindre avhengig. Men det motsatte har skjedd.

NRK - 06 aug 23 kl. 04:54

Influenseren Kai Cenat siktet for oppfordring til opprør i New York

Influenser og Twitch-profilen Kai Cenat har blitt siktet for å ha oppfordret til et opprør etter at han annonserte en giveaway, som førte til voldelige sammenstøt i New York natt til lørdag. Cenat ville gi bort datautstyr, playstation og annet elektronisk utstyr i en livestream fra Union Square i New York. Det førte til voldelige sammenstøt, flere personer ble skadd og fire ble fraktet med ambulanse til sykehus.

NRK - 04 aug 23 kl. 22:36

Influenser skapte kaos i New York

Det brøt ut kaos da store folkemengder samlet seg på Union Square i New York fredag etter at en influenser på YouTube arrangerte en giveaway, skriver CBS News..

NRK - 04 aug 23 kl. 22:36

Influenser skaper kaos i New York

Det brøt ut kaos da store folkemengder samlet seg på Union Square i New York fredag etter at influenser Kai Cenat på YouTube arrangerte en livestream med playstation-gave, skriver CBS News. Bilder fra helikopter viser folkemengder som river ned barrikader og kaster gjenstander. Myndighetene antar at rundt 2000 mennesker var samlet for utdelingen..

NRK - 04 aug 23 kl. 22:36

Influenser arrestert etter å ha skapt kaos i New York

Det brøt ut kaos da store folkemengder samlet seg på Union Square i New York fredag etter at influenser Kai Cenat på YouTube arrangerte en livestream med playstation-gaver, skriver CBS News. Kai Cenat ble senere pågrepet av politiet, opplyste politiet på en pressekonferanse rundt midnatt norsk tid. Bilder fra helikopter viste folkemengder som rev ned barrikader og kastet gjenstander mot polititjenestepersoner.

VG - 29 apr 23 kl. 17:41

Thorsby og Union spilte uavgjort – tett i mesterligakampen

(Union Berlin - Bayer Leverkusen 0–0) Det tetter seg skikkelig til i kampen om topp-fire-plasseringene i Bundesliga. Morten Thorsby og Union Berlin avga poeng mot Leverkusen..

VG - 25 jul 23 kl. 19:04

Colombiansk rytter utestengt etter dopingmistanke

Union Cycliste Internationale (UCI) har etter lang tids etterforskning besluttet å midlertidig suspendere Miguel Angel López (29)..

Aftenposten - 25 jul 23 kl. 19:04

Colombiansk rytter utestengt etter dopingmistanke

Union Cycliste Internationale (UCI) har etter lang tids etterforskning besluttet å midlertidig suspendere Miguel Angel….

VG - 22 jul 23 kl. 18:04

Boniface klar for Bundesliga-klubb – betydelig sum til Glimt

Victor Boniface forlater Union St. Gilloise, som han i 2022 kom til fra Bodø/Glimt. Bayer Leverkusen bekrefter spissen klar for klubben, som betyr gode penger i Glimt-kassen..

Aftenposten - 22 jul 23 kl. 18:04

Boniface klar for Bundesliga-klubb – betydelig sum til Glimt

Victor Boniface forlater Union St. Gilloise, som han i 2022 kom til fra Bodø/Glimt..

NRK - 18 jul 23 kl. 16:43

SAS vil tvinge kabinansatte til å ta over jobben til vaskepersonalet i sine fly

SAS vil at kabinansatte skal ta over deler av vaskepersonalets jobber for å spare penger. Kabinforeningene mener dette bryter med kollektivavtalen. I forslaget fra SAS-ledelsen heter det at kabinpersonalet skal ta renholdet etter hver enkelt flyging, men uten at de kompenseres for ekstraarbeidet, forklarer leder Martinus Røkkum i Parat-organisasjonen SAS Norge kabinforening til Dagens Næringsliv.

NRK - 18 jul 23 kl. 11:31

Amerikansk treåring skjøt og drepte lillesøsteren

Et tre år gammelt barn skjøt og drepte mandag sin ett år gamle søster med en pistol som var dårlig sikret i familiens bolig i San Diego i California. Det opplyser sheriffen til San Diego Union-Tribune. Det er uklart hvem som meldte om skytingen, og om barnas foreldre var hjemme da den fant sted.

NRK - 29 maj 23 kl. 10:26

Lukasjenko: – Atomvåpen til alle

Presidenten i Belarus, Alexander Lukasjenko, tilbyr atomvåpen til land som blir med i en union med Russland og Belarus, ifølge Reuters. – Ingen er imot at Kasakhstan og andre land får det samme nære forholdet til Den russiske føderasjonen som vi har, sa Lukasjenko i et intervju med russisk fjernsyn. Russland har den siste tiden lagt planer om å utplassere atomvåpen i Belarus.

Aftenposten - 11 jul 23 kl. 10:53

Bekreftet: Fofana lånes ut til Union Berlin

Den tidligere Molde-spissen David Datro Fofana (20) skal tilbringe den neste sesongen sammen med Morten Thorsby….

Klartale - 06 jul 23 kl. 16:00

– Velkommen til Threads

Selskapet Meta eier Threads. Det eier også Facebook og Instagram. Threads er et alternativ til tjenesten Twitter, som er mye brukt.

Klartale - 06 jul 23 kl. 06:00

Flest asylsøkere vil til dette landet

Europa betyr trygghet for mange. Rundt én million søkte asyl i europeiske land i fjor. Tallet gjelder Den europeiske union (EU).

VG - 30 jun 23 kl. 13:21

Terminlisten i Bundesliga klar: Norsk duell i åpningsrunden

Union Berlin med Morten Thorsby og Andreas Hanche-Olsens klubb Mainz møtes i første serierunde i Bundesliga i august..

Aftenposten - 27 jun 23 kl. 15:00

Rasmussen er klar for belgisk toppklubb: – Det var ikke så lett å sove

Mathias Rasmussen (25) har signert for den belgiske toppklubben Union Saint-Gilloise..

VG - 27 jun 23 kl. 15:00

Rasmussen er klar for belgisk toppklubb: – Det var ikke så lett å sove

Mathias Rasmussen (25) har signert for den belgiske toppklubben Union Saint-Gilloise. Det er en drøm, men han innser at situasjonen kunne vært en helt annen om vi skrur tiden noen år tilbake..

NRK - 27 jun 23 kl. 07:31

Sverige varsler ny frihandelsavtale mellom EU og New Zealand

I løpet av dagen kommer Rådet for den europeiske union til å beslutte undertegning av en ny frihandelsavtale med New Zealand, varsler den svenske regjeringen. Sverige har formannskapet i Rådet i første halvår av 2023 og har prioritert avtalen. – Jeg er svært stolt over at Rådet kommer til å undertegne frihandelsavtalen mellom EU og New Zealand.

Klartale - 13 jun 23 kl. 11:05

Vil fortsette å selge Freia

Mange bedrifter har bestemt seg for å ikke selge sjokolade av merket Freia. Norgesgruppen boikotter ikke Freia nå. Men de følger saken tett videre.

E24 - 12 jun 23 kl. 07:50

Union-fond kjøper boligselskap for 1,5 milliarder

Boliginvestoren kjøper boligselskapet Bonava Norge som har 350 leiligheter under bygging og en tomtebank på nærmere 3.600 boliger..

VG - 09 mar 23 kl. 20:54

Tidligere Glimt-spiss med måldobbel mot Thorsbys Union Berlin

Morten Thorsby var tilbake fra start for Union Berlin da de spilte 3-3 hjemme mot Union Saint-Gilloise i europaligaen. Alexander Sørloth og hans Real Sociedad tapte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com