L��renskog

Sunday, 26 March, 17:23

Nyheter om L��renskog

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 mar 23 kl. 02:04

Brann i garasjeanlegg i Lørenskog

Det brenner i en bil i et garasjeanlegg i Lørenskog. Det er flere boenheter på stedet. Mannskaper fra brannvesenet og politiet er på stedet, melder Øst politidistrikt..

NRK - 21 mar 23 kl. 02:04

Melding om brann i garasjeanlegg i Lørenskog

Nødetatene rykket ved 2-tiden natt til tirsdag ut til Snølia i Lørenskog etter melding om brann i en bil i et garasjeanlegg. Flere beboere ble evakuert. Etter kort tid ble det klart at det ikke brant i garasjenalegget.

NRK - 21 feb 23 kl. 10:27

113-sentral bør flyttes fra Oslo til Lørenskog

113-sentralen bør flyttes til Lørenskog eller i innleide lokaler et annet sted, når Ullevål sykehus rives. Det anbefaler direktøren ved Oslo Universitetssykehus før styremøtet på torsdag. Han mener også at anropene til 113 bør gå til en egen sentral, ikke til en felles med politi og brann.

NRK - 27 okt 22 kl. 18:43

En fjerde mann ble siktet i Lørenskog-saken, før saken ble kjent

Kort tid etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, siktet politiet en mann i 20-årene. På PC-en hans skal politiet ha funnet den samme stjålne ID-en som ble brukt til å opprette krypto-rigget i Lørenskog-saken. Det er snakk om et stjålet pass, som skal ha vært tigjengelig på nettet.

NRK - 31 dec 22 kl. 01:46

Vannet tilbake i Lørenskog

Mange av innbyggere i Lørenskog som mistet vannet natt til lørdag, har nå fått det tilbake. Ved 1.30-tiden opplyser Lørenskog kommune at mange av boligene har fått vannet tilbake.

NRK - 24 jan 23 kl. 16:45

Melding om røykutvikling på sykehjem i Lørenskog

Nødetatene er på vei til et sykehjem i Lørenskog, hvor det skal være røykutvikling eller brann. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - 18 jan 23 kl. 17:00

Pågrepne etter knivstikking i Lørenskog er løslatt

De to som ble pågrepet etter en knivstikking i Lørenskog mandag ettermiddag er nå løslatt, opplyser politiet. – Etterforskningen er i en innledende fase og det har blitt gjort flere vitneavhør og innhenting av videoovervåking. Hendelsesforløpet og motiv vil søkes avdekket i den videre etterforskningen, skriver politiadvokat Ida Svindland i Øst politidistrikt.

NRK - 21 feb 23 kl. 08:20

Ahus-legar slår alarm

Legar ved det største sjukehuset i Noreg, Ahus, fryktar pasientar skal døy fordi dei ikkje rekk å hjelpe dei. Det viser e-postar sendt til verneombod og tillitsvalde ved sjukehuset i Lørenskog. Dei reagerer på at det på natta berre er ein ortoped på vakt.

NRK - 21 feb 23 kl. 07:40

Tolletaten bekymret over økning

Tolletaten er bekymret etter at 943 forskjellig type våpen ble beslaglagt i fjor. Det er en dobling fra året før. På Østlandsteminalen på Lørenskog, har tolletaten blant annet beslaglagt kniver, batonger og strømelektrovåpen, skriver VG.

NRK - 17 jan 23 kl. 20:35

To siktet for grov kroppsskade etter knivstikking i Lørenskog, melder VG

To personer er siktet for grov kroppsskade etter knivstikkingen i Lørenskog mandag, opplyser politiet til VG. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 17.44 mandag ettermiddag.

NRK - 17 jan 23 kl. 17:48

Politiet undersøker om knivstikking på Lørenskog har sammenheng med Oslo-skyting

Politiet undersøker om det kan være en sammenheng mellom knivstikkingen på Lørenskog mandag og skyteepisoden i Oslo i helga. To menn i 30- og 40-årene ble alvorlig skadd i skyteepisoden ved Nationaltheatret natt til søndag. En mann i 20-årene ble pågrepet, siktet for medvirkning til drapsforsøk.

NRK - 16 jan 23 kl. 23:13

To personer pågrepet etter knivstikking

To personer pågrepet etter knivstikking i Lørenskog, og politiet leter etter en tredje person, melder Romerikes Blad. Sent mandag ettermiddag skal tre maskerte personer ha overfalt og knivstukket en mann, i nærheten av Power og Elkjøp-butikkene i Lørenskog. – Noen mente de hadde sett noe som så ut som en kniv, og det ble beskrevet at gjerningspersonene hadde finlandshette.

NRK - 31 dec 22 kl. 00:33

Mange uten vann i Lørenskog

Mange innbyggere i Lørenskog kommune er uten vann natt til lørdag. Det melder Romerikes Blad. Avisen skriver at de har fått flere henvendelser fra folk bosatt ulike steder i kommunen.

NRK - 31 jan 23 kl. 15:09

Sykkelhoteller til 15 millioner ennå ikke åpnet

Til våren kan syklister i Oslo glede seg over trygg parkering i to nye sykkelhoteller. Ved T-banestasjonene på Grorud og Ryen blir det plass til totalt rundt nitti sykler bak låste dører. Sykkelhotellene har kostet over femten millioner kroner totalt og sto ferdig i august 2021, men er ennå ikke åpnet.

NRK - 18 jan 23 kl. 05:11

Forsinkelser på Hovedbanen

Bane Nor opplyser at det er forsinkelser på Hovedbanen onsdag morgen. Årsaken er feil på sporet ved Lørenskog. Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, opplyser Bane Nor klokken 04.

NRK - 09 dec 22 kl. 11:35

Enebolig overtenkt i Lørenskog

Politiet i Øst melder på Twitter at det brenner i en enebolig på Rasta i Lørenskog. Huset er overtent. – Alle beboere skal være ute.

NRK - 02 nov 22 kl. 16:53

Lørenskog-saken: Siktet dømt i helerisak

En mann som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen, er dømt til tre år og tre måneders fengsel i en helerisak. Mannen er siktet i Lørenskog-saken etter at bilder av det stjålne passet til Ole Henrik Golf ble funnet på PC-en hans i en Økokrim-etterforskning. Passet knyttes til planleggingsskritt før bortføringen av Hagen.

NRK - 01 jan 23 kl. 10:45

Nyttårsbarn både i Bergen og Romerike

Det kan vera delt førsteplass for årets nyttårsbarn. 13 minutt inn i det nye året vart eit barn fødd på Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Det er samtidig som ei jente vart fødd på Akershus universitetssykehus i Lørenskog.

NRK - 26 nov 22 kl. 01:19

Møteulykke ved Fjellsrud i Lørenskog

To biler har kollidert i en møteulykke på RV 22 Fetveien ved Fjellsrud i Lørenskog natt til lørdag. Fire personer blir ivaretatt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Øst på Twitter. Veien blir sperret en periode på grunn av berging av bilene..

NRK - 22 dec 22 kl. 08:02

Flest elbiler solgt i området rundt hovedstaden

Bærum kommune troner på toppen av lista over elbilsalg i Norge, tett fulgt av flere andre kommuner rundt Oslo, som Nordre Follo og Lørenskog. – Vi ser tydelig at elbiler har blitt en tidlig favoritt i områder hvor det er mye penger, eller hvor det er mye pendling og bompenger – eller begge deler, sier Thor Egil Braadland i NAF. Likevel er det også flere distriktskommuner som også ligger øverst på lista.

NRK - 20 dec 22 kl. 12:33

Dronningen: Kongen kommer snart hjem

Det sa dronning Sonja da hun besøkte sykehuset Ahus på Lørenskog nå i ettermiddag. Mandag ble kong Harald sykmeldt etter å ha fått påvist en infeksjon. Han behandles med intravenøs antibiotika ved Rikshospitalet..

Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - 06 nov 22 kl. 02:44

Kjørt til sykehus etter slagsmål i Lørenskog

Det brøt ut slagsmål med flere involverte ved Solheim i Lørenskog natt til søndag. Det er to fornærmede, en av dem blir sendt til sykehus for sjekk og kontroll av skader. Gjerningsmenn har forlat stedet i en bil.

NRK - 09 dec 22 kl. 11:35

Brann i enebolig

En enebolig på Rasta i Lørenskog er overtent. Alle beboere har kommet seg ut av huset, sier operasjonsleder i politiet Halvor Andersen til NRK. Det er ingen spredningsfare, men naboer blir bedt om å lukke vinduer.

NRK - 16 okt 22 kl. 08:45

Person la på sprang etter trafikkulukke i Lørenskog

Det har vore ei trafikkulukke mellom to bilar på Røykåsveien i Lørenskog. Ein person iført sort hettegenser og grå joggebukse har sprunge frå staden, melder politiet..

VG - 11 sep 22 kl. 18:23

Person funnet død i Lørenskog

LØRENSKOG (VG) En person er funnet død i Lørenskog. I ettermiddag fraktet politet et lik ut av blokka..

VG - 11 sep 22 kl. 18:23

Person funnet død i Lørenskog: Mistanke om straffbart forhold svekket

LØRENSKOG (VG) En person er funnet død i Lørenskog. I ettermiddag fraktet politet et lik ut av blokka. Sent søndag kveld opplyser politiet at mistanken om straffbart forhold er svekket..

VG - 12 okt 22 kl. 15:54

Opplysninger til VG om Lørenskog-saken: Politiet fikk Snapchat-tips om stjålet pass

I november i fjor etterlyste politiet alle som hadde kjøpt, delt eller brukt det stjålne passet i Lørenskog-saken. Kort tid senere mottok de en Snapchat-video av passet..

NRK - 11 okt 22 kl. 09:18

Tre pågrepet etter voldshendelse ved moske i Lørenskog

Tre personer er siktet etter en hendelse ved Lørenskog Muslim Senter i slutten av september. Politiet mener det ble truet med en pistol. Hendelsen fant sted etter at fredagsbønnen var ferdig 30.

VG - 04 okt 22 kl. 19:39

Siktet i Lørenskog-saken: Økokrim fant sentralt pass på PC

I løpet av de siste årene har mannen i 30-årene vært under etterforskning av Økokrim. Da etterforskerne åpnet PC-en hans, så fant de et bilde av et sentralt spor i Lørenskog-saken: Det stjålne passet til Ole Henrik Golf..

NRK - 05 nov 22 kl. 09:01

Kripos bistår Spesialenheten i etterforskning av skyteepisode

I en pressemelding fra Spesialenheten kommer det frem flere detaljer fra episoden der en mann ble skutt av politiet natt til lørdag. Politiets skudd skal ha truffet mannen i benet og muligens i armen, skriver Spesialenheten. Dette skjedde klokken 04.

NRK - 30 sep 22 kl. 16:10

VG: Ny mann siktet for medvirkning til drap i Lørenskog-saken

I sommer ble en mann siktet for medvirkning til drap i Lørenskog-saken, der Anne Elisabeth Hagen er savnet. Det skriver VG. Advokat Marius Dietrichson er mannens forsvarer.

VG - 27 okt 22 kl. 18:06

Ung mann siktet før Lørenskog-saken var offentlig kjent

Mens forsvinningssaken fortsatt ble holdt skjult, knyttet politiet en ung mann fra Østlandet til et sentralt spor i saken: Kopien av Ole Henrik Golfs pass..

NRK - 23 sep 22 kl. 12:54

46-åring dømt til elleve års fengsel

Den 46 år gamle polske statsborgeren som var tiltalt for drapet på Vladas Kvederys (57) Lørenskog i fjor, er dømt til elleve års fengsel. Mannen er også dømt til å betale til sammen en oppreisning til avdødes kone og sønn på 640.000 kroner, samt å betale erstatning for lidt og framtidige tap til avdødes sønn på 175.

NRK - 21 sep 22 kl. 13:38

Elev skadd av kniv i Lørenskog

En elev på Løkenåsen skole i Lørenskog ble tirsdag påført kuttskader av en annen elev som hadde med seg kniv på skolen. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. – Fornærmede er påført en kuttskade med en kniv eller lignende.

NRK - 07 jun 22 kl. 19:58

Stjålet identitet i Lørenskog-saken dukket opp i finsk straffesak

Passinformasjonen som er blitt brukt i Lørenskog-saken, er også involvert i en større finsk straffesak. Politiet ber finsk politi om opplysninger. Identiteten til Ole Henrik Golf ble benyttet til å opprette en bitcoin-konto knyttet til Lørenskog-saken, der Anne-Elisabeth Hagen forsvant i 2018.

NRK - 20 okt 22 kl. 21:42

Vil kroppsvisitere ungdommer på jakt etter våpen

Politiet på Romerike har fått klarsignal til å visitere ungdommer etter jakt på våpen, skriver Romerikes Blad. Bakgrunnen er voldshendelser og meldinger politiet har fått fra ungdomsmiljøet på Nedre Romerike. Enkelte ungdommer skal være så utrygge at de ser seg nødt til å bevæpne seg.

NRK - 19 okt 22 kl. 10:35

Vil ha Haug, ikke Hermstad som MDG-leder

Fire av Miljøpartiet De Grønnes seks varaordførere ønsker at Kristoffer Robin Haug skal bli ny partileder. Valgkomiteen i partiet har innstilt fungerende leder Arild Hermstad som ny leder. I et felles opprop skriver MDG-varaordførerne Benedikte Nes (Tokke), Eivind Hoff-Elmari (Nesodden), Ernst-Modest Herdieckerhoff (Lørenskog) og Martin Løken (Ås) at Haug er «nytenkende, lyttende og raus».

VG - 14 sep 22 kl. 09:00

TV-anmeldelse «Lørenskog – 31. oktober 2018»: Hverken fugl eller fisk

Netflix-serien om Lørenskog-forsvinningen vil noe annet enn bare «true crime». Det kommer til å være delte meninger om hvorvidt den lykkes..

VG - 11 sep 22 kl. 18:23

Politiet etterforsker dødsfall i Lørenskog – vitne så person bli fraktet ut i hvit dress

En person er funnet død i Lørenskog. En nabo ble vitne til at politiet iførte en annen person hvit beskyttelsesdress og kjørte vedkommende bort fra stedet..

NRK - 11 sep 22 kl. 15:31

VG: Funn av død person i Lørenskog

Det har blitt gjort et funn av en død person i Lørenskog, opplyser Øst politidistrikt til VG. – Vi har et dødsfall som vi ønsker å gjøre undersøkelser rundt, sier operasjonsleder Svein Walle til VG. Pårørende er ikke varslet, ifølge avisen..

NRK - 11 sep 22 kl. 15:31

Funn av død person i Lørenskog

Det er funnet en død person på Skårer i Lørenskog, opplyser Øst politidistrikt til NRK. Operasjonsleder Svein Walle sier de foreløpig ikke vet om det kan ha skjedd noe kriminelt med den døde personen. – Det vet vi ikke ennå, det er det vi ønsker å klarlegge.

NRK - 15 okt 22 kl. 17:08

Ny pågripelse to år etter drapsforsøk på Haugenstua

Over to år etter at en mann i 20-årene ble angrepet med macheter på Haugenstua i Oslo, skal politiet ha pågrepet en ny mann i saken. Den 23 år gamle mannen ble varetektsfengslet i to uker fredag ettermiddag – siktet for drapsforsøk, skriver Avisa Oslo og Romerikes Blad. Ifølge avisene ble fire menn med tilknytning til et gjengmiljø på Lørenskog i vinter dømt til flere år i fengsel for drapsforsøk etter en grov voldsepisode med machete på Haugenstua.

VG - 12 okt 22 kl. 11:00

Politiet om ny siktelse i Lørenskog-saken: Knyttes til krypto-sporet

Mannen politiet har siktet for medvirkning til drapet på Anne-Elisabeth Hagen, knyttes til saken gjennom det såkalte kryptosporet..

NRK - 12 okt 22 kl. 10:08

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

Politiet bekrefter at de har siktet en mann i 30-årene for medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen. – Vi mener det er sannsynlig at siktede hadde en rolle i forberedelseshandlingene knyttet til kryptosporet. Han har fått status som siktet på bakgrunn av opplysningene som ligger i saken, og de etterforskningsskrittene som er utført mot ham, skriver politiet i en pressemelding.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com