Lørdag

Saturday, 01 October, 19:44

Nyheter om Lørdag

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 10 sep 22 kl. 06:00

Inviterer alle til å gå i regnbuetog Lørdag

– Det er hektiske dager, kan Rohan Sandemo Fernando bekrefte. På bare 14 dager har Oslo Pride kastet seg rundt. De arrangerer en ny pride-parade.

NRK - 19 timer siden

Fare for flygelederstreik Lørdag morgen

Flytrafikken til og fra Ålesund og Kristiansand kan bli rammet fra Lørdag morgen. Riksmekleren prøver nå å finne en løsning som partene kan godta innen midnatt. Meklingen startet torsdag, og foregår nå mellom Flygelederforeningen og NHO luftfart hos Riksmekleren.

NRK - I førrgår: 09:55

Kan bli streik på Vigra

I dag starter meklingen for flygelederne. Dersom de ikke blir enige med arbeidsgiverne, blir det streik på Vigra lufthavn Ålesund fra Lørdag. Meklingen foregår 29.

NRK - 24 sep 22 kl. 11:45

Lærerstreiken: Partene har forlatt møtet hos Riksmekleren – møtes igjen senere Lørdag

Partene i lærerkonflikten forlot møtet hos Riksmekleren etter halvannen time Lørdag formiddag. Partene skal møtes igjen senere Lørdag. – Vi snakker sammen fortsatt, og så lenge vi sitter sammen, så er det jo håp, sa Utdanningsforbundets leder Steffen Handal på vei ut fra riksmeklerens lokaler i 11.

NRK - Igår: 17:20

Støre besøker Sleipner-plattformen Lørdag for å møte ansatte etter hendelsene i Østersjøen

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) besøker Lørdag Sleipner-plattformen utenfor Stavanger. Bakgrunnen for besøket er at statsministeren ønsker å møte ansatte etter eksplosjonene og lekkasjen fra gassrørledningene Nord Stream 1 og Nord Stream 2 i Østersjøen tidligere denne uken. Både politikere og eksperter mener det er snakk om sabotasje.

NRK - Igår: 15:30

Nord Stream 2 lekkasjen stopper Lørdag

Lekkasjen fra gassrørledninger Nord Stream 2 stanser på Lørdag, opplyser danske Energistyrelsen. Lekkasjene fra Nord Stream 1 forventes å stoppe i løpet av søndag..

NRK - 17 sep 22 kl. 16:29

Moskva: Russiske styrker angriper på bred front i Ukraina

Russiske styrker angriper ukrainske stillinger flere steder i Ukraina, hevder det russiske forsvarsdepartementet Lørdag. Områder som er under angrep, er blant annet i regionene Kherson, Kharkiv og Donetsk, ifølge departementet, melder Reuters. Ukrainske myndigheter sier russiske raketter startet en brann i et industriområde i Kharkiv i morgentimene Lørdag.

Klartale - 05 sep 22 kl. 11:40

Nasas oppskyting av rakett ble utsatt igjen

Nasa jobber med romfart. De er en av verdens største organisasjoner på det.Den siste uken har de planlagt å sende opp en rakett til månen.

NRK - 24 sep 22 kl. 13:19

KrFU aksepterer dagens abortlov

Kristelig folkepartis ungdomsorganisasjon støttet leder Hadle Rasmus Bjulands forslag og vedtok Lørdag å frede dagens abortlov. Landsmøtet i KrFU vedtok forslaget med 60 stemmer mot 19, skriver Dagen. Dagens abortlov gir selvbestemt abort inntil uke 12, og vedtaket innebærer at KrFU ikke ser et bedre alternativ til loven.

Aftenposten - 24 sep 22 kl. 09:28

Partene i lærestreiken møtes Lørdag

Riksmekleren har innkalt partene til seg Lørdag klokken ti. Fredag ble det bekreftet at partene fremdeles står langt fra….

Aftenposten - 24 sep 22 kl. 09:28

Pause i samtalene hos Riksmekleren. Fortsetter senere Lørdag.

Lørdag startet nye samtaler mellom partene i lærerstreiken hos Riksmekleren. Etter halvannen time forlot partene møtet..

NRK - 24 sep 22 kl. 05:58

Kontroll på boligbrann i Våler

Brannvesenet har fått kontroll på brannen i en bolig på Braskereidfoss i Våler i Innlandet natt til Lørdag. Boligen var overtent. Det er fare for spredning til noen bygninger i nærheten og noen biler som står parkert der.

Klartale - 24 sep 22 kl. 06:00

Mange gleder seg til å se Haaland

Lørdag er det klart for en ny runde med nasjonsligaen. Der skal Norge spille mot Slovenia.Det skjer på hjemmebanen til Slovenia.

NRK - 10 sep 22 kl. 21:45

Kongeparet til stede på jubileumsfeiring i København

Kong Harald og dronning Sonja var Lørdag kveld på plass i Det kongelige Teater i København i anledning dronning Margrethes feiring av 50 år på tronen. På det ærverdige teateret var det Lørdag kveld duket for gallaforestilling blant annet med innslag fra flere kjente teaterstykker, ifølge det danske kongehuset. Der var også kong Carl Gustaf og dronning Silvia av Sverige blant gjestene.

E24 - 15 minutter siden

Briter demonstrerer mot nytt prishopp på strøm: – Jeg er desperat

GLASGOW/STIRLING (E24): Tusenvis av briter demonstrerer mot svært høye strøm- og gasspriser, som fra Lørdag av går opp 25 prosent..

Aftenposten - 1 time siden

Støre på Sleipner-feltet: – Vi kan ikke være naive

SLEIPNER-FELTET (E24): Lørdag fløy Jonas Gahr Støre ut hit for å forsikre de ansatte om at han tar sikkerheten deres….

E24 - 1 time siden

Støre på Sleipner-feltet: – Vi kan ikke være naive

SLEIPNER-FELTET (E24): Lørdag fløy Jonas Gahr Støre ut hit for å forsikre de ansatte om at han tar sikkerheten deres på alvor. – Vi er stolte av dere som jobber her, sier Støre..

NRK - 3 timer siden

Togtrafikken åpnet igjen mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn

Klokken 15.47 meldte Bane Nor at det igjen var åpnet for trafikk på strekningen. Likevel må det fortsatt påregnes forsinkelser.

NRK - 3 timer siden

Innreiserestriksjoner oppheves i Canada

Fra og med Lørdag gjelder det ikke lenger innreiserestriksjoner i forbindelse med koronaviruset i Canada. Reisende til Canada kan dermed, uansett transportmiddel, reise inn uten vaksinasjonsbevis, opplyser Utenriksdepartementet. Det er heller ingen karantene- eller isolasjonskrav, og testing for koronaviruset på flyplasser blir nå avsluttet..

VG - 3 timer siden

Ukraina: Rykker inn i Lyman

Etter harde kamper rundt byen Lyman i Donetsk, sier ukrainske militærkilder at de Lørdag rykker inn i byen..

NRK - 4 timer siden

Ny gassrørledning mellom Bulgaria og Hellas er i drift

En ny gassrørledning mellom Hellas og Bulgaria åpnet Lørdag. Rørledningen gjør at Bulgaria ikke lenger trenger russisk gass. EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen sto for den offisielle åpningen.

VG - 5 timer siden

Grøvdal under drømmegrensen: – Nå er jeg friskmeldt

Karoline Bjerkeli Grøvdal (32) måtte bryte med ryggtrøbbel i VM. Derfor var gleden desto større over at hun brøt drømmegrensen på 15 minutter over fem kilometer i Norgesløpet Lørdag..

NRK - 7 timer siden

Politiet ber Forsvaret om hjelp til vakthold på Mongstad

Vest politidistrikt har bedt Forsvaret om hjelp dersom det blir behov for langvarig vaktbehov ved Equinors olje- og gassanlegg på Mongstad. Det skriver Avisa Nordhordland og Bergensavisen Lørdag. – Det ligger i kortene at dersom vi skal gjøre dette over tid, så må vi ha hjelp av andre.

VG - 6 timer siden

Politihelikopteret i gang med grenseovervåkningen

Grensen mellom Norge og Russland overvåkes nå fra Russland. Rundt 20–30 biler sto Lørdag formiddag i kø for å komme over grensen..

E24 - 7 timer siden

Oda trøblet med leveranser

Matleveranseselskapet Oda opplevde problemer med et av samlebåndene sine Lørdag. I ettermiddag var problemene i orden..

NRK - 8 timer siden

UD: Foreløpig ikke aktuelt å kalle inn russisk ambassadør på teppet

Sverige og Danmark kaller inn Russlands ambassadører på teppet etter Russlands annektering av ukrainske regioner. Det er foreløpig ikke aktuelt i Norge. – Vi fordømte i går Russlands ulovlige annektering av ukrainske landområder på det sterkeste.

NRK - 10 timer siden

Valglokalene åpnet i Latvia

Valglokalene åpnet Lørdag morgen i Latvia til et valg som splitter den store russiske minoriteten i landet. Valgkampen har vært dominert av krigen i Ukraina og økte priser på mat og energi. En sentrum-høyre-koalisjon er ventet å vinne.

NRK - 15 timer siden

Ingen streik blant flygelederne, ble enige i natt

Meklingen mellom Norsk Flygelederforening og NHO Luftfart førte til enighet på overtid natt til Lørdag. Det blir dermed ingen streik. – Det er enighet om et lønnsoppgjør på linje med øvrige oppgjør i år, og flytrafikken vil dermed kunne gå som normalt, opplyser administrerende direktør Torbjørn Lothe i NHO Luftfart til NTB..

NRK - 17 timer siden

Nord-Korea har trolig avfyrt to nye raketter

Det japanske forsvarsdepartementet sier at Nord-Korea sannsynligvis har avfyrt ballistiske raketter. Sener ble oppskytingen bekreftet fra Sør-Korea. Nord-Korea avfyrte to ballistiske missiler tidlig Lørdag, sa militæret i landet.

NRK - 18 timer siden

Mekling på overtid for flygeledere

Partene i lønnsoppgjøret mellom Flygelederforeningen og NHO Luftfart mekler nå på overtid hos Riksmekleren. Fristen for å bli enige gikk ut ved midnatt, og det er fare for streik blant flygeledere i Ålesund og Kristiansand fra Lørdag morgen klokka 9..

NRK - 23 timer siden

Meteorologene advarer om snø i høyfjellet i Sør-Norge

Det er ventet sludd og snø på høyfjellsovergangene i Sør-Norge i helgen. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Dette kan by på krevende kjøreforhold enkelte steder, og reisende kan få noe lengre reisetid.

E24 - Igår: 12:53

Stort fall i strømprisen – under én krone i hele Norge

Lørdag faller strømprisen kraftig i de tre prisområdene i Sør-Norge..

NRK - Igår: 09:33

Tikhanovskaja og Navanlyj favoritter til fredsprisen

Regimekritikerne Svetlana Tikhanovskaja fra Belarus og Aleksej Navalnyj fra Russland trekkes fram som favoritter til å motta årets Nobels fredspris. Fredag 7. oktober kunngjør Nobelkomiteen hvem som tildeles årets fredspris, og selve utdelingsseremonien finner sted i Oslo rådhus Lørdag 10.

NRK - 18 sep 22 kl. 16:04

Forsvaret har uskadeliggjort gjenstand i vannet ved Moss

Gjenstanden som Lørdag ble funnet i sjøen utenfor Jeløya i Moss, er uskadeliggjort av Forsvaret. Sperringene er fjernet. – Alle sperringer er opphevet og det er trygt å ferdes i området, melder politiet i Øst.

VG - 18 sep 22 kl. 14:46

Politiet etterforsker alvorlig vold mot kvinne på Hamar: Ber om tips

Innlandet politidistrikt ber om tips fra publikum i etterforskningen av en alvorlig voldshendelse som skal ha funnet sted natt til Lørdag eller Lørdag morgen i Hamar park..

VG - 18 sep 22 kl. 14:46

Kvinne overfalt på Hamar: Politiet eter etter menn med caps, munnbind og grå Adidas-genser

Innlandet politidistrikt ber om tips fra publikum i etterforskningen av en alvorlig voldshendelse som skal ha funnet sted natt til Lørdag eller Lørdag morgen i Hamar park..

VG - 18 sep 22 kl. 14:46

Kvinne overfalt på Hamar: Politiet leter etter menn med caps, munnbind og grå Adidas-genser

Innlandet politidistrikt ber om tips fra publikum i etterforskningen av en alvorlig voldshendelse som skal ha funnet sted natt til Lørdag eller Lørdag morgen i Hamar park..

NRK - 18 sep 22 kl. 14:01

Etterforsker alvorlig voldshendelse på Hamar

En kvinne skal ha blitt overfalt av en gruppe på flere personer i Hamar park, og utsatt for vold. Innlandet politidistrikt ber om tips fra publikum i etterforskningen av en alvorlig voldshendelse som skal ha funnet sted natt til Lørdag eller Lørdag morgen i Hamar park, det skriver politiet i en pressemelding. – Politiet ber om at vitner som kan ha gjort observasjoner, tar kontakt på telefon 02800.

NRK - 18 sep 22 kl. 02:11

Tre døde i flykrasj i USA

Tre personer er døde etter at to småfly kolliderte i luften ved Boulder i delstaten Colorado Lørdag, ifølge lokale medier. Samtlige om bord skal ha omkommet. Politiet ble gjort oppmerksom på kollisjonen av vitner rundt klokka 9 Lørdag morgen, og det ble siden funnet to forskjellige plasser der flydeler hadde falt ned.

NRK - 17 sep 22 kl. 20:52

Millioner i Japan bedt om å søke ly for tyfon

To millioner mennesker i Japan oppfordres til å søke ly før tyfonen Nanmadol ventes å treffe land søndag. Tyfonen nærmer seg sørkysten av Japan, og meteorologene sendte Lørdag ut farevarsel. Myndighetene har oppgradert evakueringsordren til nivå fire, som er nest høyeste nivå, for områdene Kumamoto og Miyazaki Kyushu-regionen, melder kringkasteren NHK.

NRK - 17 sep 22 kl. 13:12

Strømprisene faller søndag – laveste siden juli

Strømprisene faller betraktelig på søndag, viser strømbørsen Nord Pools tall for morgendagen. Prisene faller i alle de fem prisområdene. I Sørøst-, Sørvest- og Vest-Norge mer enn halvveres strømprisen fra Lørdag til søndag.

NRK - 17 sep 22 kl. 11:29

Togene går som normalt igjen

Skøyen stasjon er åpnet igjen etter togstansen Lørdag morgen. – Det betyr at alle togene går som normalt igjen, opplyser pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til NRK. Det var stans i togtrafikken i nærmere fire timer etter at en kjøreledning ble revet av.

VG - 17 sep 22 kl. 10:52

Haaland jakter Agüero-rekord Lørdag

Erling Braut Haaland (22) er på skuddhold til enda en rekord når Manchester City spiller tidligkamp mot Wolverhampton Lørdag..

Klartale - 28 sep 22 kl. 16:45

Høstferien vil by på både sol, regn og kuling

Torsdag kan de fleste i landet se fram til både sol og gode, varme temperaturer.– Da blir det en fin dag i hele Norge. Det kan bli opp mot 16 grader varmt i hele Sør-Norge.

NRK - 16 sep 22 kl. 13:06

Veier blir stengt under Oslo Maraton Lørdag

Lørdag arrangeres Oslo Maraton, noe som påvirker kollektivtrafikken og fremkommeligheten på mange veier i Oslo. Kollektivselskapet Ruter ber reisende beregne ekstra god tid. Selskapet opplyser at Oslo Maraton påvirker trikk og buss frem til cirka klokken 20 i morgen, mens T-banen går som normalt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com