Kyiv

Thursday, 09 February, 03:05

Nyheter om Kyiv

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 07 dec 22 kl. 06:30

Russland gjør Ukraina kaldt og mørkt

25 år gamle Anastasia Pyrozjenko bor hos mamma. Hjemmet til Pyrozjenko er blitt livsfarlig. Før nøt hun utsikten fra 21.

NRK - 18 jan 23 kl. 08:05

Luftfartøy skal ha krasjet i bygg i Kyiv

Et luftfartøy skal ha krasjet inn i et bygg i Brovary i Kyiv-regionen. Det melder Ukrainas president Zelenskyjs stab, ifølge Reuters. Ifølge Kyiv Post skal vitner ha identifisert luftfartøyet som en drone.

NRK - 01 jan 23 kl. 23:31

Kyiv-guvernør advarer om nye droneangrep

Kyiv-regionen er truet av nye droneangrep sent søndag kveld, ifølge guvernør Oleksij Kuleba. – Flyalarmen går i regionen. Den er en trussel om et angrep med Shahed-droner, skriver Kuleba på Telegram.

NRK - 30 dec 22 kl. 02:55

Meldinger om droneangrep mot Kyiv

Innbyggerne i Ukrainas hovedstad Kyiv ble natt til fredag oppfordret til å søke ly idet flyalarmen ble utløst under et droneangrep. Et droneangrep er på gang, uttalte Kyiv-regionens guvernør Oleksij Kuleba i meldingstjenesten Telegram like etter klokken 2 lokal tid natt til fredag. Kuleba oppfordret innbyggerne i hovedstaden til å oppsøke tilfluktsrom.

NRK - 28 dec 22 kl. 13:23

Frankrikes forsvarsminister i Kyiv

Frankrikes forsvarsminister kom onsdag til Kyiv for å drøfte ytterligere militær bistand til det ukrainske forsvaret. Han sier at fransk støtte ligger fast. Forsvarsminister Sébastien Lecornu kom til Kyiv fra Polen der han tirsdag kunngjorde en stor kontrakt om salg av franskproduserte militære satellitter.

NRK - 19 dec 22 kl. 04:22

Rapporter om eksplosjoner i Kyiv

Det har blitt rapportert om to kraftige eksplosjoner sentralt i Kyiv natt til mandag 19. desember, det melder nettavisen The Kyiv Independent. Luftvernsirene gikk da eksplosjonene ble hørt.

NRK - 19 dec 22 kl. 04:22

Rapporter om kraftige smell i Kyiv

Det har blitt rapportert om to kraftige smell sentralt i Kyiv natt til mandag 19. desember, det melder nettavisen The Kyiv Independent. Flyalarmene gikk da eksplosjonene ble hørt.

NRK - 21 jan 23 kl. 13:56

Zelenskyj kom til innenriksministerens gravferd

Ukrainas president deltok lørdag i begravelsen til innenriksminister Denys Monastyrskyj, som døde i en helikopterulykke onsdag. Også Zelenskyjs kone deltok i begravelsen i Kyiv, opplyser det statlige nyhetsbyrået Ukrinform. Ni kister var stilt opp under minnehøytiden, en for hver av dem som omkom i helikopteret.

NRK - 19 jan 23 kl. 14:27

Ukraina: 16 personer fremdeles på sykehus etter helikopterstyrten

Ti voksne og seks barn er fremdeles innlagt på sykehus etter helikopterulykken i Kyiv-forstaden Brovary onsdag. Flere får også poliklinisk behandling, melder The Guardian, som viser til en melding fra Kyiv-guvernør Oleksij Kuleba på Telegram. Totalt 14 døde og 24 ble skadd etter da helikopteret styrtet Brovary utenfor Kyiv onsdag.

NRK - 19 jan 23 kl. 09:40

EU-presidenten på vei til Kyiv

EU-president Charles Michel reiser til Kyiv for å møte president Volodymyr Zelenskyj torsdag. Der skal han diskutere tiltak Europa kan ta for å støtte Ukraina. Formålet med reisen er å utrede for nye og konkrete tiltak som kan bidra til at Ukraina stiller sterkere i krigen mot Russland.

NRK - 18 jan 23 kl. 08:05

Helikopter skal ha krasjet i bygg i Kyiv

Et helikopter har styrtet i en bygning som huser «sosial infrastruktur» i ukrainske Brovary, opplyser nestlederen ved Volodymyr Zelenskyjs stab. – Et luftfartøy har krasjet inn i et sosialt infrastrukturanlegg. Vi henter fram informasjon om ofrene og omstendighetene.

NRK - 14 jan 23 kl. 09:04

Ukraina melder om angrep mot Kyiv

Ukrainske myndigheter melder om eksplosjoner i Kyiv og at et russisk angrep mot infrastrukturen i byen er i gang. – Rakettangrep mot anlegg med kritisk infrastruktur pågår i Kyiv, skriver regjeringsrådgiver Kyrylo Tymosjenko på Telegram lørdag morgen. Det er foreløpig ikke meldt om skader etter angrepet.

NRK - 02 jan 23 kl. 01:23

19-åring skadet i droneangrep mot Kyiv

I Kyiv ble en 19 år gammel mann skadet, da han ble truffet av vrakrester fra en ødelagt drone i den nordøstlige delen av byen, opplyser borgermester Vitalij Klitsjko natt til mandag. Russland har sendt en ny bølge med iranskproduserte droner over byen for andre dag på rad. Flyalarmen gikk over Kyiv og det meste av det østlige Ukraina like før midnatt, og gikk fortsatt to timer senere.

NRK - 02 jan 23 kl. 00:46

Droneangrep i Kyiv

Kyiv-området var søndag kveld utsatt for russiske droneangrep, og det var en eksplosjon i Desnianskiy-distriktet, et parkområde nordøst i byen, opplyser ordføreren i byen, Vitalij Klitsjko. Ifølge den ukrainske presidentens rådgiver, Kyrylo Tymoshenko skal vrakdeler av en drone ha truffet en vei i området, og skadet en bygning. Flyalarmen gikk i Kyiv i kveld, og det ble medt om at iranproduserte Shahed-droner var på vei.

NRK - 01 jan 23 kl. 04:21

Eksplosjoner i Kyiv gjennom natten

Innbyggere i og rundt Ukrainas hovedstad Kyiv kunne høre lyden av eksplosjoner på årets første natt, men det var ingen meldinger om drepte eller sårede. Ordfører Vitalij Klitsjko sa tidlig på natten at luftforsvarssystemene var i full sving med å forsvare byen fra russiske angrep. Han viste til at det ble hørt en eksplosjon klokken 0.

NRK - 31 dec 22 kl. 15:33

Ny runde med eksplosjoner i Kyiv

Flere eksplosjoner ble hørt i Kyiv nyttårsaften ettermiddag etter at det tidligere på dagen kom en bølge av russiske angrep mot den ukrainske hovedstaden. En ny bølge med russiske raketter rammet Kyiv ved 14.45-tiden lørdag..

NRK - 31 dec 22 kl. 13:12

Eksplosjonar i Kyiv nyttårsaftan

Vitne har høyrd eksplosjonar i den ukrainske hovudstaden Kyiv, melder Reuters. Luftvernsirenene har gått i Ukraina etter at det blei meldt om rakettar som var fyrt av frå russiske fly. Ordføraren i Kyiv, Vitalij Klitsjko, stadfestar at det har vore eksplosjonar i byen.

NRK - 03 feb 23 kl. 15:33

Ursula von der Leyen måtte i bomberom under besøk i Kyiv

Ursula von der Leyen sier hun måtte gå i et bomberom under dagens besøk i Kyiv. Det skriver NTB..

Klartale - 03 feb 23 kl. 10:05

Flyalarmen går i Kyiv

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj skal møte ledere fra Den europeiske union (EU). Blant annet EU-president Charles Michel. Ursula von der Leyen er også der.

VG - 03 feb 23 kl. 09:47

Flyalarmen går i Kyiv rett før toppmøte med EU

Samtidig som EU-toppmøtet i Kyiv skal avholdes, går flyalarmen over hele hovedstaden..

VG - 03 feb 23 kl. 09:47

Flyalarmen går i Kyiv rett før toppmøte med EU

Samtidig som EU-toppmøtet i Kyiv skal avholdes, går flyalarmene over hele hovedstaden..

NRK - 03 feb 23 kl. 09:42

Flyalarmen går i Kyiv

Nyhetsbyråene Reuters og AFP melder at flyalarmen går i Kyiv kort tid før EU-toppmøte skal starte i den ukrainske hovedstaden..

NRK - 02 feb 23 kl. 13:01

Zelenskyj ber EU trappe opp sanksjonene mot Russland

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen er i Kyiv, der hun har fått klar beskjed om å trappe opp sanksjonene mot Russland. – Det er godt å være tilbake i Kyiv, dette er mitt fjerde besøk siden Russlands invasjon av Ukraina. Denne gangen har jeg med mine kommissærer.

NRK - 02 feb 23 kl. 08:44

Von der Leyen besøker Kyiv

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen ankom torsdag Kyiv og understreket at EU «står sammen med Ukraina». Von der Leyen er på besøk sammen med flere andre EU-ledere. Fredag skal de ha toppmøte med den ukrainske regjeringen, der også EU-rådets president Charles Michel skal delta.

NRK - 24 dec 22 kl. 00:08

Trikkene i Kyiv står pga. strømmangel

Mangel på strøm gjør at trikker og trolleybusser står stille i den ukrainske hovedstaden Kyiv. over 200 fossil-busser er satt i trafikk som erstatning. det opplyser Kyiv-ordfører Vitalij Klitsjko.

Klartale - 10 okt 22 kl. 08:40

Kyiv skal være truffet av nye raketter

Det er meldt om flere eksplosjoner i Kyiv mandag morgen. Byen er hovedstad i Ukraina. Ifølge ordfører Vitalij Klitsjko skal det ha skjedd i sentrum av byen.

NRK - 26 jan 23 kl. 11:15

Ukraina melder om russisk angrepsbølge – én drept og to såret Kyiv

Én person er drept og to er såret i russiske rakettangrep i den ukrainske hovedstaden Kyiv torsdag, melder byens ordfører Vitalij Klitsjko. Ifølge ordføreren var det en rakett som traff et ubebodd bygg i Golosijvskij-distriktet, som førte til at en person ble drept og to andre såret. (NTB).

Dagbladet - 26 jan 23 kl. 09:49

Eksplosjoner i Kyiv: Klar beskjed

En rekke missilangrep rammer Ukraina torsdag morgen, blant annet hovedstaden Kyiv..

NRK - 19 dec 22 kl. 07:37

15 droner skutt ned over Kyiv, ifølge Ukraina

Kyivs militæradministrasjon sier 15 droner er skutt ned over den ukrainske hovedstaden tidlig mandag morgen. Øyenvitner sier til Reuters at man kunne høre flere kraftige smell i og rundt Kyiv. – Flyalarmene fortsetter i Kyiv.

NRK - 18 dec 22 kl. 13:49

Kyivs ordfører: Varmen er tilbake i hele Kyiv

Varmen i Ukrainas hovedstad Kyiv er fullt ut gjenopprettet etter de seneste russiske angrepene, opplyser byens ordfører Vitalij Klitsjko. – Alle kildene til varmeforsyningene fungerer normalt, skriver han på Telegram. Det var søndag kuldegrader i Kyiv, og temperaturen er ventet å synke til minus 6 grader på kvelden.

NRK - 22 jan 23 kl. 17:58

Boris Johnson på privattur til Kyiv

Tidligere statsminister i Storbritannia Boris Johnson er på besøk i Ukrainas hovedstad Kyiv i dag. Det skriver Reuters. Besøket hadde ikke blitt varslet på forhånd, og Johnson besøkte både president Zelenskyj og byene Borodyanka og Butsja.

Klartale - 16 dec 22 kl. 11:08

Ukraina blir angrepet av raketter

Metroen er innstilt i Kyiv. Alle stasjonene må brukes som tilfluktsrom, opplyser Vitalij Klitsjko. Klitskjo er ordfører i Kyiv.

NRK - 14 dec 22 kl. 05:59

Flere eksplosjoner i Kyiv

Sentrum av hovedstaden Kyiv i Ukraina ble rammet av flere eksplosjoner i natt, det bekrefter byens ordfører Vitalij Vladimirovitsj Klitsjko, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Nødetater skal være på vei til stedet. Regionens ordfører Oleksij Kuleba opplyser også at ukrainsk luftforsvar angriper mål i området onsdag morgen.

NRK - 19 jan 23 kl. 15:20

Europarådet sjef møtte Zelenskyj i Kyiv

Europarådets president, Charles Michel møtte president Volodymyr Zelenskyj i Kyiv torsdag. I løpet av besøket skal han også møte landets statsminister og flere parlamentsmedlemmer..

NRK - 19 jan 23 kl. 15:20

Sjefen for Det europeiske rådmøtte Zelenskyj i Kyiv

Det europeiske råds leder Charles Michel, møtte president Volodymyr Zelenskyj i Kyiv torsdag for å diskutere EUs støtte til Ukraina. I løpet av besøket skal han også møte landets statsminister og flere parlamentsmedlemmer..

NRK - 19 jan 23 kl. 15:20

Sjefen for Det europeiske råd møtte Zelenskyj i Kyiv

Det europeiske råds leder Charles Michel, møtte president Volodymyr Zelenskyj i Kyiv torsdag for å diskutere EUs støtte til Ukraina i krigen mot Russland. De diskuterte også reformene som skal til for at landet skal bli medlem i EU, etter krigen. I løpet av besøket skal han også møte landets statsminister og flere parlamentsmedlemmer.

Aftenposten - 18 jan 23 kl. 09:14

Helikopter styrtet nær barnehage utenfor Kyiv - 16 drept

Et helikopter har kræsjet i en forstad til Ukrainas hovedstad Kyiv. Minst 16 er døde og 22 er sendt til sykehus, melder….

Aftenposten - 18 jan 23 kl. 09:14

Helikopter styrtet nær barnehage utenfor Kyiv - 16 drept. Blant dem flere toppolitikere.

Et helikopter har styrtet i en forstad til Ukrainas hovedstad Kyiv. Minst 16 er døde og 22 er sendt til sykehus, melder….

NRK - 18 jan 23 kl. 08:05

Fly skal ha krasjet på kontorbygg i Kyiv

Et fly skal ha krasjet inn i et kontorbygg i Brovary i Kyiv-regionen. Det melder Ukrainas president Zelenskyjs stab ifølge Reuters..

NRK - 18 jan 23 kl. 08:05

Luftfartøy skal ha krasjet i kontorbygg i Kyiv

Et luftfartøy skal ha krasjet inn i et kontorbygg i Brovary i Kyiv-regionen. Det melder Ukrainas president Zelenskyjs stab, ifølge Reuters..

VG - 14 jan 23 kl. 11:07

Russiske angrep mot Kyiv for første gang siden nyttårsaften

Viktig ukrainsk infrastruktur er truffet i det første russiske rakettangrepet mot Kyiv siden nyttårsaften, opplyser ukrainske myndigheter..

NRK - 14 jan 23 kl. 09:04

Ukraina: Missilangrep mot Kyiv

Lørdag morgen meldes det om missilangrep mot Kyiv, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 31 okt 22 kl. 08:30

Omfattende russiske angrep mot Kyiv og Kharkiv

Ukrainske myndigheter melder om massive russiske angrep på kritisk infrastruktur i Kyiv, Kharkiv og andre byer. Deler av den ukrainske hovedstaden Kyiv var mandag morgen uten strøm og vann som følge av angrepene, opplyser ordfører Vitalij Klitsjko. Myndighetene har også meldt om mulige strømbrudd i byene Kharkiv og Zaporizjzja som følge av nye russiske angrep.

NRK - 31 okt 22 kl. 07:10

Meldinger om eksplosjoner og strømbrudd i Kyiv

Mandag morgen er det meldt om flere eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv. Meldingene kommer blant annet fra nyhetsbyråene Reuters og AFP. Avisen Kyiv Independent skriver på Twitter at det skal være meldt om sju eller åtte eksplosjoner.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com