Kritisert

Fredag, 30 Juli, 00:49

Nyheter om Kritisert

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 juli 21 kl. 12:19

Ambassader i Ungarn støtter LHBT

42 ambassader og kulturelle institusjoner i Ungarn har signert et åpent brev som støtter rettigheter til LHBT-personer. – Vi fordømmer all form for vold, trakassering, stigmatisering og diskriminering mot personer basert på deres legning og kjønnsidentitet, heter det i brevet signert av blant annet ambassadene for Norge, Storbritannia og USA. Ungarn har blitt Kritisert etter å innført en lov som forbyr fremstilling av homofile og transpersoner i innhold rettet mor barn..

NRK - 18 juli 21 kl. 20:52

Egypt løslater seks aktivister

Seks fengslede aktivister i Egypt settes fri fra fengsel, bare noen dager etter at landet ble Kritisert av USA for behandlingen av rettighetsforkjempere. En av de seks er journalisten Esraa Abdel-Fattah, som ble et symbol på revolusjonen i 2011..

NRK - 17 juli 21 kl. 11:39

Assad starter ny presidentperiode

President Bashar al-Assad tok sin embedsed for hans fjerde presidentperiode i Syria som er rammet av krig. Han vant valget med 95 prosent av stemmene, men valgresultatet er sterkt Kritisert i utlandet..

NRK - 05 juli 21 kl. 18:29

Forfatterforeningen tar selvkritikk

– Vi har nok ikke vært våkne nok når det gjelder konteksten oppropet ville bli lest inn i, sier Amalie Lerstang, nestleder i Forfatterforeningen til Aftenposten. Flere har Kritisert foreningen etter de signerte et opprop mot Ytringsfrihetskommisjonens arbeid..

NRK - 01 juli 21 kl. 20:02

Norge får kritikk for sin innsats

Norge er en av seks nære allierte som USA har nedgradert fra øverste til nest øverste nivå i en rapport om menneskehandel. I rapporten blir Norge Kritisert for å ikke ha straffeforfulgt noen for menneskehandel i perioden rapporten omhandler. Folk som har vært mistenkt for menneskehandel, har heller blitt tiltalt for mindre alvorlige lovbrudd.

NRK - 29 juni 21 kl. 20:38

Overlevde mistillitsforslag

Mistillitsforslaget mot Florin Citus sentrum-høyreregjering ble reist av det sosialdemokratiske partiet PSD. Regjeringen ble ikke felt av mistillitsforslaget, noe som flere ventet. PSD har tidligere Kritisert regjeringen for manglende koronavaksinering av landets befolkning, en manglende gjenåpningsplan og for å fryse lønninger og pensjoner..

NRK - 27 juni 21 kl. 17:25

– Fratas regnbue-effekter i Ungarn

Nederlandske medier skriver at det ikke er tillatt med regnbueflagg og andre regnbue-effekter ved fotballarenaen i Ungarns hovedstad Budapest i forkant av kveldens EM-kamp mellom Nederland og Tsjekkia, som spilles der. Sikkerhetsvakter skal ha beslaglagt flere regnbueflagg fra nederlandske supportere, skriver NU. Ungarn er blitt sterkt Kritisert etter at myndighetene innførte et forbud mot «promotering av homofili» overfor mindreårige..

NRK - 25 juni 21 kl. 04:26

MDG-byråd slettet twittermeldinger

Sirin Stav (MDG) bekrefter at hun fjernet kritikk av byrådets samarbeidspartnere fra sosiale medier i dagene før hun overtok etter Lan Marie Berg. Sirin Stav (33) tar over etter partikollega Lan Marie Berg i det nye byrådet til Raymond Johansen (Ap). Ifølge Aftenposten har Stav vært veldig aktiv i sosiale medier, og spesielt i opptakten til mistillitsforslaget mot Berg.

NRK - 24 juni 21 kl. 14:10

Sri Lanka benåder terrordømte

Sri Lanka har benådet 16 terrordømte medlemmer av LTTE-geriljaen, også kjent som tamiltigrene. Det skjer etter press fra FN. De 16 mennene som nå er benådet var dømt under landets kontroversielle antiterrorlov.

VG - 15 juni 21 kl. 19:55

Nesten 100 klager på NRKs sexguide: Dette reagerer folk på

Bilder av nakne mennesker i ulike sexposisjoner på nrk.no har blitt både hyllet og Kritisert. Dette reagerer NRK-leserne på..

NRK - 15 juni 21 kl. 11:15

Overlevde mistillitsforslag

Et mistillitsforslag mot Japans statsminister Yoshihide Suga er blitt nedstemt i landets nasjonalforsamling. Sugas parti Liberaldemokratene og koalisjonspartneren Komeito har flertall. Resultatet av avstemningen var derfor som ventet.

Dagbladet - 12 juni 21 kl. 07:54

Raser over endringer: - Skandale

En ny gangvei på Akropolis opp til Parthenon blir kraftig Kritisert av arkeologer..

VG - 27 mai 21 kl. 14:45

Opplysninger til VG: Høie Kritisert på internt Høyre-møte etter vaksinebråket

Bent Høie fikk krass kritikk for det omstridte vaksinetilbudet til Stortinget i et møte i Høyres stortingsgruppe onsdag ettermiddag..

NRK - 26 mai 21 kl. 06:31

Vallokala opnar i Syria

I Syria opna vallokala onsdag morgon. Presidentvalet sikrar truleg Bashar al-Assad ein fjerde periode som president. Regjeringa seier valet viser at Syria fungerer som normalt, trass i krigen som har gått føre seg det siste tiåret.

NRK - 25 mai 21 kl. 14:03

Mæland: – Riktig å vaksinere

Beslutningen om å prioritere stortingsrepresentantene i vaksinekøen har blitt Kritisert fra flere hold, blant annet av politikerne selv. – Dette kan oppfattes som vaksinesniking, og jeg skjønner at det opprører, sier justisminister Monica Mæland (H) til NTB. Hun forsvarer vaksineringen av de folkevalgte.

NRK - 27 mars 21 kl. 01:15

USA fordømmer Kinas boikott

USA fordømmer Kina sin boikottkampanje mot vestlege firma som har Kritisert behandlinga av uigur-muslimane i Xinjiang. Kina har Kritisert merkevarer som H&M og Nike som ikkje vil bruke bomull frå Xinjiang-provinsen..

VG - 03 mai 21 kl. 17:35

Solbakken slår tilbake mot kritikk fra investor

Ståle Solbakken (53) har slått tilbake etter å ha blitt Kritisert av FC København-investoren Lars Seier..

VG - 29 april 21 kl. 14:11

Roma-profilen forsvarer Pogba: – Kritisert på grunn av håret

Paul Pogba (28) var på banen i samtlige 15 kamper da Manchester United sist vant et trofé. Nå håper han å gjenskape det – fire år senere. Motstander Henrikh Mkhitaryan (32) mener Pogba får mye usaklig kritikk..

VG - 29 april 21 kl. 12:03

Zinckernagel klar for Premier League etter «genistrek»: – Kunne ikke vært bedre

Premier League-drømmen gikk i oppfyllelse for Philip Zinckernagel, men han synes ikke noe om at eks-samboeren Kasper Junker ble Kritisert for å velge japanske Urawa Red Diamonds..

NRK - 22 april 21 kl. 13:44

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte Kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 18 april 21 kl. 11:04

Ikke dokumentasjon på forhandlinger

Koronakommisjonen har ikke fått noe dokumentasjon på at regjeringen tok kontakt med legemiddelselskaper for å sondere muligheten for å kjøpe vaksiner direkte. Det skriver kommisjonen i sin rapport. Regjeringen har blitt Kritisert for å kun kjøpe vaksiner gjennom EU, i stedet for direkte fra produsentene.

VG - 08 april 21 kl. 20:52

Hva gjorde frontkjemperne i Norge?

Dokumentar-serien «Frontkjempere», som nå sendes på NRK TV har allerede vært Kritisert for fraværet av kontekst i forklaringen av de norske SS-soldatenes motiver og handlinger. I serien er frontkjempernes handlinger i Norge ikke bare underkommunisert: de er fullstendig fraværende..

NRK - 07 april 21 kl. 12:28

Foreslår skjevfordeling av vaksiner

Å gi langt flere vaksiner til områder med høy smitte vil gi færre syke og døde, mener regjeringens samfunnsøkonomiske ekspertutvalg. «Dersom målet med vaksinasjonen er færrest mulig døde og syke for landet som helhet, vil det være riktig med betydelig skjevdeling til fordel for områder der man forventer et høyt smittenivå fremover», skriver ekspertutvalget i sine anbefalinger til regjeringen i forbindelse med gjenåpningsplanen. Utvalget ledes av professor Steinar Holden.

VG - 07 april 21 kl. 04:28

McConnell advarer selskaper: – Republikanere drikker også Coca-Cola

Flere store selskaper har Kritisert Georgias nye valglov. Det bør de ikke, mener Senatets mektige mindretallsleder Mitch McConnell..

E24 - 06 april 21 kl. 09:53

Autostore-sjefen om Softbank-oppkjøp: – Ingen grunn til å sette spørsmålstegn ved verdsettelsen

Det norske robotselskapet Autostore verdsettes til 65 milliarder kroner i oppkjøp fra japanske Softbank, som har blitt Kritisert for skyhøye verdsettelser. – Vi tjener mye penger, genererer mye cash, og har sterk vekst..

NRK - 27 mars 21 kl. 19:55

Kina reagerer mot kritikk

Kina innfører sanksjoner mot to amerikanere, én canadier og en menneskerettighetsgruppe som har Kritisert Kinas behandling av uigur-muslimene. De nektes all adgang til Kina..

NRK - 20 mars 21 kl. 09:03

Overføres fra fengsel til sykehus

Den tidligere presidenten i Bolivia Jeanine Áñez får lov til å overføres fra fengsel til sykehus på grunn av dårlig helsetilstand. 53-åringen er anklaget for å ha ledet et statskupp mot sin forgjenger, Evo Morales. Pågripelsen er blitt kraftig Kritisert som politisk motivert..

NRK - 31 jan. 21 kl. 17:38

Kina Kritisert for overdekking

Tidligere denne uken publiserte den statlige, kinesiske avisen Global Times en nyhetsartikkel der det ble hevdet at våtmarkedet i Wuhan i Kina ikke var virusets episenter i den tidlige fasen av koronapandemien. Ifølge det som ble omtalt som pågående etterforskninger, kan koronaviruset ha blitt fraktet til Wuhan gjennom fryste matvarer. Kina har blitt Kritisert for å ha prøvd å spille ned utbruddet innledningsvis og dekke over omfanget.

NRK - 15 mars 21 kl. 06:22

Bolivias ekspresident Áñez fengsles

Bolivias tidligere president Jeanine Áñez varetektsfengsles i fire måneder i påvente av en rettssak mot henne. Pågripelsen er blitt Kritisert som politisk motivert, og opposisjonen i Bolivia har tatt til orde for protester..

Aftenposten - 14 mars 21 kl. 08:54

Minnemarkering i London

Politiet i London blir Kritisert fra flere hold etter å ha satt håndjern på personer som lørdag kveld minnet den 33 år….

Aftenposten - 14 mars 21 kl. 07:29

Politiet kritiseres for håndtering av minnemarkering for drept kvinne i London

Politiet i London blir Kritisert fra flere hold etter å ha satt håndjern på personer som lørdag kveld minnet den 33 år….

Dagbladet - 14 mars 21 kl. 00:39

Pågrep sørgende under minnestund: - Uakseptabelt

Politiet i London blir Kritisert fra flere hold etter å ha satt håndjern på personer som lørdag kveld minnet den 33 år gamle kvinnen som onsdag ble funnet død..

NRK - 13 mars 21 kl. 17:29

Hotellisbjørner skaper sinne i Kina

Det som kaller seg «verdens første isbjørnhotell» har åpnet i Kina. Konseptet blir kraftig Kritisert av internasjonale dyrevernsgrupper..

NRK - 13 mars 21 kl. 17:29

Hotellisbjørner i Kina skaper sinne

Det som kaller seg «verdens første isbjørnhotell» har åpnet i Kina. Konseptet blir kraftig Kritisert av internasjonale dyrevernsgrupper..

NRK - 12 mars 21 kl. 13:42

Påstand om hemmelige vaksineavtaler

Østerrikes statsminister Sebastian Kurz hevder at enkelte EU-land har inngått hemmelige kontrakter om leveranser av koronavaksiner med legemiddelselskapene. Ifølge Kurz er kontraktene inngått av land som ønsker å få levert flere vaksinedoser enn det de har rett til i henhold til EUs fordelingsnøkkel. EU-landene er blitt enige om at vaksinene skal fordeles ut fra innbyggertall, men at når man ser på fordelingen, så er det klart at leveransene ikke følger kvotesystemet.

NRK - 28 feb. 21 kl. 13:56

Fleire reagerer på utspel

Ordførar i Ålesund, Eva Vinje Aurdal (Ap), meiner det er skammeleg måten Torgeir Dahl (H), som er ordførar i Molde, har Kritisert Oslo på, skriv VG. Også Kjell Nergaard (Ap), ordførar i Kristiansund kallar det respektlaust. Dahl meiner leiinga i Oslo har handtert koronakrisa for dårleg..

NRK - 23 feb. 21 kl. 09:17

Flyktninger fra Myanmar får bli

1.200 migranter fra Myanmar blir ennå ikke sendt hjem fra Malaysia. En domstol vil først vurdere innvendinger fra menneskerettsgrupper, melder AFP.

NRK - 16 feb. 21 kl. 18:36

Ungarn tar i bruk kinesisk vaksine

Ungarn har nå mottatt 550.000 doser av den kinesiske Sinopharm-vaksinen, melder NTB. Landet har også allerde tatt i bruk den russiske koronavaksinen Sputnik V.

Dagbladet - 16 feb. 21 kl. 04:43

Trump-kritiker utstøtt fra egen familie

Flere republikanere straffes nå hardt av partiet for ha Kritisert Donald Trump etter angrepet på Kongressen. Kongressrepresentanten Adam Kinzinger er i tillegg blitt utstøtt fra sin egen familie..

NRK - 14 feb. 21 kl. 14:45

Flyktninger sendes til øy

Bangladesh vil flytte opptil 4000 flyktninger fra rohingya-minoriteten til en øy i Bengalbukta. Fra før er 7000 rohingyaer fra Myanmar plassert i leiren på Bhasan Char. FN har Kritisert Bangladesh fordi øya er utsatt for flom, melder Reuters..

NRK - 14 feb. 21 kl. 10:18

10 års fengsel for Facebook-poster

De forente arabiske emirater har dømt en innvandrer fra Jordan til ti års fengsel for å ha Kritisert hjemlandet på Facebook, sier Human Rights Watch. Den 46 år gamle læreren er dømt for å skade Emiratenes forhold til Jordan, melder Al-Jazeera..

NRK - 11 feb. 21 kl. 02:28

28 druknet i oversvømt fabrikk

Marokkanske myndigheter blir skarpt Kritisert to dager etter at 28 mennesker druknet i en kjellerfabrikk i havnebyen Tanger, melder AFP. Ifølge brannvesenet i byen var det ingen rømningsveier fra kjelleren som ble oversvømt i et voldsomt regnskyll..

NRK - 07 feb. 21 kl. 19:27

SOS International mister kontrakt

Selskapet SOS International som leverer hurtigtester for covid-19, får ikke lenger levere tester til landets sykehjem etter problemer hos en underleverandør. Selskapets underleverandør Medicals Nordic har blitt Kritisert for hygieneforhold og uriktig håndtering av beboernes sensitive helseopplysninger. Nå mister de kontrakten om å hurtigteste ansatte ved landets sykehjem, melder danske TV 2.

NRK - 07 feb. 21 kl. 19:29

SOS International mister kontrakt

SOS International, som leverer hurtigtester for covid-19, får ikke lenger levere tester til landets sykehjem etter problemer hos en underleverandør, melder danske TV 2. Medicals Nordic har blitt Kritisert for hygieneforhold og uriktig håndtering av helseopplysninger..

NRK - 05 feb. 21 kl. 00:58

Elleve republikanere stemte for

Totalt elleve republikanere i Representantenes hus stemte for forslaget fra Demokratene om å kaste kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene ut av to komitéer. Greene har blitt sterkt Kritisert for å ha støttet flere konspirasjonsteorier..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt