Kritiserer

Thursday, 18 July, 06:11

Nyheter om Kritiserer

NRK - 05 jun 24 kl. 22:42

IAEA Kritiserer Iran for manglende samarbeid

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) Kritiserer Iran for manglende samarbeid og uttrykker bekymring over nylige uttalelser fra landets ledere. 22 av de 35 landene i IAEAs styre stemte onsdag for den kritiske resolusjonen. IAEA Kritiserer Iran for manglende samarbeid, for å nekte flere erfarne inspektører adgang til landets atomanlegg og for å ha koblet ut flere overvåkingskamera som tidligere var installert ved slike anlegg.

NRK - 03 jul 24 kl. 18:54

Motorsyklister Kritiserer kollektivfelt-nekt

Norsk motorcykkel union (NMCU) Kritiserer Statens vegvesen for å åpne kollektivfeltene inn mot Oslo for tungtrafikk og taxier, men ikke for motorsykler. Statens vegvesen har bestemt at lastebiler og taxier skal få kjøre i kollektivfeltene på E6 mot Oslo fra nord og sør. Formålet er å minske køene på innfartsårene til hovedstaden etter at elbilene ble kastet ut av kollektivfeltene og Ring 1 stengt.

NRK - 12 jul 24 kl. 05:46

Kina Kritiserer EU etter uttalelse om Sør-Kinahavet

Kina slår tilbake mot EU etter en uttalelse om Sør-Kinahavet og som Kina mener tegner et feilaktig historisk bilde. EU overser historiske og objektive fakta i saken, og EU «omfavner skamløst» Filippinenes' brudd på Kinas suverenitet, står det i uttalelsen fra Beijing fredag. Bakgrunnen er at EU har sendt ut en uttalelse for å markere den faste voldgiftsdomstolen i Haags kjennelse fra 2016 om at Kinas krav på størstedelen av Sør-Kinahavet, langt inn på territorialfarvannet til de andre kystlandene, er grunnløs.

VG - 11 jul 24 kl. 16:49

Frp vil ha billigere bøter

Partiet Kritiserer regjeringen for å bruke trafikkbøter som inntektskilde, ikke for å bedre sikkerheten..

VG - 09 jul 24 kl. 16:54

Ut mot OnlyFans-sponsing: – Rett og slett guffent

Sosialistisk Ungdom (SU) Kritiserer idrettsutøver Emil Heyerdahl (22), som lar seg sponse av den omstridte nettsiden OnlyFans..

Aftenposten - 05 jul 24 kl. 22:20

Tyrkia-sjefen Kritiserer Uefa: – Urettferdig

Vincenzo Montella mener Merih Demiral er blitt urettferdig behandlet..

VG - 05 jul 24 kl. 22:20

Tyrkia-sjefen Kritiserer Uefa: – Urettferdig

Vincenzo Montella mener Merih Demiral er blitt urettferdig behandlet..

Aftenposten - 04 jul 24 kl. 22:27

OL-drømmen knust for Boutera: – Hindrer utøvere som har jobbet hele livet

Friidrettsutøver Jacob Boutera (28) Kritiserer Olympiatoppen etter å ha blitt vraket til OL..

VG - 04 jul 24 kl. 22:27

OL-drømmen knust for Boutera: – Hindrer utøvere som har jobbet hele livet

Friidrettsutøver Jacob Boutera (28) Kritiserer Olympiatoppen etter å ha blitt vraket til OL..

E24 - 30 jun 24 kl. 15:53

Tilsyn ber SAS "ta grep". Pilotene kaller det pinlig

Luftfartstilsynet Kritiserer SAS i rapport. Pilotene kaller det pinlig.

Aftenposten - 28 jun 24 kl. 16:20

Tilsyn fant ni avvik. SAS tyner de ansatte, mener pilot-topp

Luftfartstilsynet Kritiserer SAS i rapport. Pilotene kaller det pinlig.

Klartale - 28 jun 24 kl. 12:47

Listhaug skryter av Unge Høyre

Unge Høyre hadde landsmøte forrige helg. Der gjorde de et vedtak som fikk flere til å reagere.Unge Høyre mener Norge har store utfordringer med integrering.

NRK - 24 jun 24 kl. 05:05

Taiwans president Kritiserer Kina etter dødsstraff-utspill

Før helgen kom Kina med nye «retningslinjer» for straffeforfølgelse av separatister, men Taiwans president sier at Kina ikke har rett til å gå etter taiwanere. De såkalte retningslinjene regnes som en kraftig opptrapping av kinesiske myndigheters press mot den demokratisk styrte øya, som i praksis har fungert som en egen stat siden 1949. (NTB).

VG - 23 jun 24 kl. 22:59

Knapt noen Kritiserer Hamas

Ingen forslag om fred eller våpenhvile gir svar på hva som skal skje med Hamas i Gaza. Det er vanskelig å se for seg en løsning som involverer Hamas..

NRK - 20 jun 24 kl. 04:57

Pilotforbundet Kritiserer Hovedredningssentralen etter helikopterstyrten utenfor Sotra

Rutinene for varsling av private redningshelikoptre er ikke gode nok, mener Pilotforbundet. De ble ikke varslet da et helikopter styrtet utenfor Sotra. 330-skvadronens redningshelikopter fra Sola var allerede i luften og kom raskt til ulykkesplassen.

Aftenposten - 13 jun 24 kl. 06:00

Uklokt å utelukke Kina

Professor Øystein Tunsjø Kritiserer i et debattinnlegg i Aftenposten 2. juni en kommentar jeg ga i et intervju 26..

E24 - 11 jun 24 kl. 12:34

Riksrevisoren om norsk klimapolitikk: – Kritikkverdig

Riksrevisjonen Kritiserer norsk klimapolitikk. – Samordningen er for svak, sier riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen..

NRK - 05 jun 24 kl. 11:38

Millionbot til Meta i Italia

Italias konkurransetilsyn har ilagt Meta en bot på 3,5 millioner euro for databrudd og svikt i kontrollen av Facebook- og Instagram-kontoer. – Meta sviktet i å gi registrerte Instagram-brukere umiddelbar beskjed om at deres personlige data ville bli brukt i kommersiell sammenheng, sier AGCM i en uttalelse. Boten tilsvarer 40 millioner kroner med dagens kurs.

VG - 29 maj 24 kl. 12:35

Jødisk leder Kritiserer Barth Eides uttalelser: – Nører under jødefiendtlige holdninger

Espen Barth Eide sier at Israel har brukt «antisemittisme» som beskyttelse mot all kritikk: – Det har vært effektivt, sier utenriksministeren til NRK..

E24 - 26 maj 24 kl. 11:15

Flyktet fra Taliban da Kabul falt: – Norges rolle står til stryk

Ayesha Wolasmal Kritiserer Norge etter «hjerteskjærende scener» i Afghanistan..

NRK - 26 maj 24 kl. 03:41

Tysk minister sier Rafah-offensiv er ulovlig

Tysklands næringsminister Robert Habeck Kritiserer Israels handlinger på Gazastripen og sier offensiven mot Rafah er i strid med folkeretten. – Sulten, lidelsene hos den palestinske befolkningen og angrepene på Gazastripen er – slik vi nå ser i retten – ikke i tråd med folkeretten, sier Habeck og viser til at Den internasjonale domstolen (ICJ) har bedt Israel stanse offensiven mot Rafah. Ifølge Habeck mener den tyske regjeringen at «Israel ikke kan gjennomføre dette angrepet, i hvert fall ikke slik de gjorde på Gazastripen tidligere, ved å bombe flyktningleier og så videre».

Aftenposten - 23 maj 24 kl. 06:00

Banal konklusjon om maktbalanse

I svaret sitt på kronikken min om multipolaritetsmyten (28. april) Kritiserer professor Helge Hveem bevisførselen (6..

NRK - 18 maj 24 kl. 06:50

Argentinas president Kritiserer Spania

Argentinas president Javier Milei har innledet sitt besøk til sosialiststyrte Spania med å holde en tale der han kritiserte den «satanistiske sosialismen». Milei ankom Spania fredag, der han holdt en tale for å presentere sin bok «El camino del libertario» fra 2022, som på engelsk har tittelen «The Way of the Libertarian». Arrangementet i Madrid var organisert av den konservative avisen La Razón.

NRK - 15 maj 24 kl. 11:37

Støre forsvarte norsk Putin-deltakelse

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener det var riktig at den norske ambassadøren var tilstede da Vladimir Putin ble feiret og innsatt for en ny seksårsperiode som Russlands president. I spørretimen på Stortinget i dag stilte Venstre-leder Guri Melby spørsmål ved den norske tilstedeværelsen. – Å være tilstede på en slik begivenhet er jo ikke en anerkjennelse.

NRK - 15 apr 24 kl. 14:47

Opposisjonsleder i Israel Kritiserer «jødisk terrorist-vold»

Opposisjonsleder Yair Lapid i Israel Kritiserer det han kaller «jødisk terrorist-vold» mot palestinere på den okkuperte Vestbredden. På meldingstjenesten X, tidligere Twitter, skriver Lapid mandag at slik vold nå er ute av kontroll. Lapid langer også ut mot statsminister Benjamin Netanyahu, og han hevder Israel har mistet all evne til å avskrekke Iran.

NRK - 13 maj 24 kl. 18:31

Gåte vurderte å trekke seg fra Eurovision "fram til siste sekund"

Norges bidrag til Eurovision i Malmö vurderte å trekke seg fra konkurransen «fram til siste sekund». Det avslører Gåte-gitarist Msgnus Børmark i et intervju med Aftenposten. – Det å trekke seg var på blokken fram til siste sekund.

NRK - 13 maj 24 kl. 18:31

Gåte vurderte å trekke seg fra Eurovision "frem til siste sekund"

Norges bidrag til Eurovision i Malmö vurderte å trekke seg fra konkurransen «frem til siste sekund». Det avslører Gåte-gitarist Msgnus Børmark i et intervju med Aftenposten. – Det å trekke seg var på blokken fram til siste sekund.

NRK - 10 apr 24 kl. 00:48

Biden Kritiserer Netanyahu

USAs president Joe Biden Kritiserer Israels statsminister Benjamin Netanyahus Gaza-politikk i et intervju med den spanskspråklige TV-stasjonen Univision, ifølge nyhetsbyrået AFP. – Jeg mener at det han gjør er en feil. Jeg er ikke enig i fremgangsmåten hans, svarte Biden, da han ble spurt om Netanyahus håndtering av krigen.

NRK - 10 apr 24 kl. 00:48

Biden Kritiserer Netanyahu: – Jeg mener at det han gjør er feil

USAs president Joe Biden Kritiserer Israels statsminister Benjamin Netanyahus Gaza-politikk i et intervju med den spanskspråklige TV-stasjonen Univision, ifølge nyhetsbyrået AFP. – Jeg mener at det han gjør er feil. Jeg er ikke enig i fremgangsmåten hans, svarte Biden, da han ble spurt om Netanyahus håndtering av krigen.

NRK - 10 apr 24 kl. 00:48

Biden Kritiserer Netanyahu: – Jeg mener det han gjør er feil

USAs president Joe Biden Kritiserer Israels statsminister Benjamin Netanyahus Gaza-politikk i et intervju med den spanskspråklige TV-stasjonen Univision, ifølge nyhetsbyrået AFP. – Jeg mener det han gjør er feil. Jeg er ikke enig i fremgangsmåten hans, svarte Biden, da han ble spurt om Netanyahus håndtering av krigen.

VG - 07 maj 24 kl. 19:01

Legger ansvar på politiet etter skandalekamp: – Slapp hunder løs på folk

155 politifolk ble skadet etter skandalekampen på tysk nivå 4. Norsk ekspert på tysk fotball Kritiserer politiets håndtering da det utartet mellom BFC Dynamo og Energie Cottbus..

Aftenposten - 07 maj 24 kl. 19:01

Kobler politiets EM-forberedelser til skandalekampen

155 politifolk ble skadet etter skandalekampen på tysk nivå 4. Norsk ekspert på tysk fotball Kritiserer politiets….

VG - 04 maj 24 kl. 16:56

Eric Saade Kritiserer EBU: – Skammelig

Den svenske artisten Eric Saade skal delta i åpningsshowet i den første Eurovision-semifinalen på tirsdag. Samtidig tordner han mot arrangøren EBU..

Aftenposten - 03 maj 24 kl. 20:28

Gjert Ingebrigtsens forsvarer sterkt kritisk til politiets etterforskning

Gjert Ingebrigtsens forsvarer Heidi Reisvang Kritiserer politiets arbeid og sier at etterforskningsskritt forsvarerne….

VG - 03 maj 24 kl. 16:37

Gjert Ingebrigtsens forsvarer sterkt kritisk til politiets etterforskning

Gjert Ingebrigtsens forsvarer Heidi Reisvang Kritiserer politiets arbeid og sier at etterforskningsskritt forsvarerne har bedt om, ikke er gjennomført. Mediene får også kritikk for håndteringen av saken..

VG - 02 maj 24 kl. 18:33

Jens Stoltenberg Kritiserer Russland: – Dypt bekymret

Organisasjonen er bekymret for økende russisk aktivitet i Nato-land..

NRK - 02 maj 24 kl. 10:08

Californias guvernør Kritiserer politiet

Politiet reagerte for langsomt da motdemonstranter forsøkte å storme en propalestinsk leir på University of California, slår delstatens guvernør fast. De israelskvennlige motdemonstrantene ankom campus tirsdag kveld lokal tid, og de forsøkte å rive ned sperringene rundt leiren og ta seg inn. Politiet grep ikke inn på flere timer, ifølge Los Angeles Times.

Aftenposten - 23 apr 24 kl. 07:59

Christian Ruud Kritiserer mediene etter sønnens milepæl: – Liker det ikke

Far og trener Christian Ruud har irritert seg over omtalen sønnen Casper har fått fram mot søndagens turneringsseier i….

VG - 20 apr 24 kl. 13:21

Slår tilbake mot kropps-kritikk

Kourtney Kardashian går nok en gang ut og forsvarer seg mot de som Kritiserer henne for ikke å være like slank som søstrene sine..

Aftenposten - 18 apr 24 kl. 06:12

Kritiserer Støre for EU-nøling: – Høres ut som en senterpartist

Det er full krangel om nye EU-regler etter at unionens energileder truet Norge med sanksjoner..

E24 - 18 apr 24 kl. 06:12

Kritiserer Støre for EU-nøling: – Høres ut som en senterpartist

Det er full krangel om nye EU-regler etter at unionens energileder truet Norge med sanksjoner. Statsministeren vil ikke akseptere EUs frist..

Klartale - 18 mar 24 kl. 08:47

Flere Kritiserer valget i Russland

Vladimir Putin vinner valget i Russland. 88 prosent stemte på ham. Det viste det foreløpige resultatet søndag.

NRK - 16 apr 24 kl. 10:46

Storbritannia: Startar debatten om tobakksforbod for unge

Det britiske parlamentet startar tysdag debatt om lovforslaget om tobakksforbod for unge, eit forslag fronta av statsminister Rishi Sunak. Det melder AFP. Lovforslaget går ut på å forby sal av tobakksvarer for alle som er fødd etter 1.

NRK - 16 apr 24 kl. 09:29

«Kuppet» i Rød Ungdom – mener organisasjonen er for belest

Landsmøtet i Rød Ungdom endte med at den innstilte lederen, Liv Muller Smith-Sivertsen, marsjerte ut etter det hun kalte et «kupp». – Først og fremst så har jeg ikke kuppa Rød Ungdom, jeg blei vist tillit. Det sa den nyvalgte lederen Amrit Kaur i Politisk kvarter tirsdag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com