Kristiansand

Wednesday, 20 October, 18:25

Nyheter om Kristiansand

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 10:21

Her blir det dyrt å stupe

– Det er ikke gøy at det ble sånn, men vi må følge boka, sier Ragnar Evensen til Fædrelandsvennen. Han er direktør for byutvikling i Kristiansand kommune.Han snakker om hva det vil koste å lage det nye stupetårnet i Bertesbukta i Kristiansand.

NRK - I førrgår: 13:09

Ny prisrekord på strøm i morgen

Dagens årsrekord for prisen på strøm i Sør-Norge blir grundig slått i morgen. Snittprisen på strøm gjennom døgnet i Oslo, Bergen og Kristiansand vil ligge på 1,43 kroner per kilowattime (kWh). Dette er rundt 12 øre høyere enn snittprisen ligger på i dag i Oslo og Kristiansand..

NRK - 04 okt 21 kl. 05:58

Kvinne fra Kristiansand tiltalt

En kvinne i 20-årene fra Kristiansand er tiltalt for blant annet ulovlig bæring av kniv og oppbevaring av narkotika, skriver Vennesla Tidende. Ett av tilfellene anses som grovt, da kvinnen skal ha oppbevart nesten 100 gram amfetamin og 120 Rivotril tabletter..

NRK - 30 sep 21 kl. 21:44

Masseslagsmål i Kristiansand

Politiet skriver på Twitter at de har fått flere meldinger om masseslagsmål i Markens gate i Kristiansand. – Flere patruljer var raskt på stedet. Slåsskjempene var forsvunnet da politiet kom, men vi kommer etter hvert i kontakt med flere av ungdommene.

NRK - 7 timer siden

Palmesus forventer røde tall

Musikkfestivalen Palmesus i Kristiansand regner med å gå med et betydelig underskudd i regnskapet i år. Det sier festivalsjef Leif Fosselie til Fædrelandsvennen. Festivalen mottok koronastøtte fra Kulturrådet i fjor og fikk et overskudd i 2020 på 14 millioner kroner..

VG - Igår: 16:20

Studentene i Kristiansand bruker ikke panelovnene: – Vi fryser i leiligheten ganske ofte

I et kollektiv i sørlandsbyen sitter fire venninner og kaster lengselsfulle blikk mot varmekildene, mens strømprisen er rekordhøy i landsdelen..

NRK - 15 okt 21 kl. 13:57

Frp vil ha folkeavstemning

Fremskrittspartiet foreslår en folkeavstemning om oppløsning av Kristiansand kommune. I et innspill til bystyret skriver politiker Christian Eikeland at han vil at folk som bor i tidligere Søgne og Songdalen kommuner, skal få avgi stemmer..

VG - 13 okt 21 kl. 12:00

Moren til drept 22-åring: – Han truet henne konstant

Kristiansand (VG) Forholdet mellom Cansel Godek (22) og mannen som er tiltalt for å ha drept henne var preget av konflikt og trusler, forteller hennes mor i retten..

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 10:35

Corona-smitten et dilemma for Vipers: - Vanskelig

Corona-smitten på det norske håndballandslaget fører til problemer for Vipers Kristiansand..

VG - 13 okt 21 kl. 10:35

Corona-smitten et dilemma for Vipers: - Vanskelig

Corona-smitten på det norske håndballandslaget fører til problemer for Vipers Kristiansand..

NRK - 28 aug 21 kl. 13:20

31 nye smittede i Kristiansand

Så langt lørdag er det registrert 31 nye smittede i Kristiansand kommune det siste døgnet. 30 nye personer er satt i karantene. Det opplyser Kristiansand kommune.

VG - 11 okt 21 kl. 13:27

Tiltalt for drap: – Jeg elsket henne veldig høyt, jeg vet ikke hvordan det skjedde

Kristiansand TINGHUS (VG) Mannen som er tiltalt for drapet på småbarnsmoren Cansel Godek (22) nikket da han ble spurt om han erkjente straffskyld i henhold til tiltalen..

NRK - 11 okt 21 kl. 12:11

To koronadødsfall i menighet

To personer som har vært på møte i Sødal bedehus i Kristiansand, er døde etter å ha blitt smittet av covid-19. Det bekrefter nestleder i Sødal bedehusforening Remi Andre Hornes. – Det er tragisk at det skulle ende slik, sier han til NRK.

NRK - 25 aug 21 kl. 07:48

Flere biler i ulykke i Kristiansand

Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke i østgående løp på E39 på Vesterveien i Kristiansand. Det er redusert fremkommelighet på vei inn til sentrum i Kristiansand. Nødetater er på stedet, skriver politiet i Agder på Twitter..

VG - 10 sep 21 kl. 21:04

Warholm brøt kontrakt med NM-avbud: – Historien taler til min fordel

Kristiansand (VG) Karsten Warholm (25) løp ikke - men fikk dagens største applaus på Kristiansand stadion. OL-mesteren droppet 400-meteren og brøt kontrakten med Norges friidrettsforbund, men begrunner avbudet med frykt for egen helse..

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 21:04

Warholm brøt kontrakt med NM-avbud: – Historien taler til min fordel

Kristiansand (VG) Karsten Warholm (25) løp ikke - men fikk dagens største applaus på Kristiansand stadion..

NRK - 03 okt 21 kl. 10:13

Fjordline kansellerer i dag

Ferjeselskapet Fjordlines seilinger mellom Kristiansand og Hirtshals i dag er kansellerte på grunn av uværet..

NRK - 10 sep 21 kl. 15:13

Sykehuset i Kristiansand i beredskap

Sørlandet sykehus i Kristiansand øker beredskapen. Årsaken er økningen i antallet i pasienter innlagt med koronaviruset de siste dagene. – Vi får flere pasienter som trenger behandling på grunn av covid-19.

NRK - 09 sep 21 kl. 11:37

26 nye smittede i Kristiansand

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Kristiansand det siste døgnet. Fem av de smittede har ukjent smittevei. 40 nye personer er også satt i karantene.

NRK - 09 sep 21 kl. 07:23

Kratt- og skogbrann i Kristiansand

Det brenner i skogen på Dønnestad i Tveit i Kristiansand, på grensen mot Lillesand. Brannen skal dekke et område på 2-300 meter. Kristiansandsregionen brann og redning har 15 brannfolk på stedet sammen med Sivilforsvaret..

NRK - 08 sep 21 kl. 07:17

Nakstad mener Kristiansand bør snu

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad mener Kristiansand kommune bør la barn og unge som havnet i karantene før helgen teste seg ut av karantenen, skriver fvn.no. Over 700 barn og ungdom ble over helgen satt i karantene for å avlaste den spengte testkapasiteten i kommunen..

VG - 29 sep 21 kl. 21:07

Inviterte til ordfører-fest – hadde ikke søkt volleyball-tillatelse

Kristiansand-ordfører Jan Oddvar Skisland (Ap) søkte aldri om tillatelse til å bygge volleyballbane på hytta i Iveland kommune. Nå mener kommunen den er søknadspliktig..

NRK - 04 sep 21 kl. 20:39

Omkom i MC-ulykke i Kristiansand

En mann i 30-årene døde i en motorsykkelulykke på E18 i Kristiansand lørdag. Det er ikke er indikasjoner på at andre kjøretøy var involvert i ulykken. Motorsykkelen havnet i autovernet mellom Travparken og Dyreparken lørdag ettermiddag.

NRK - 27 sep 21 kl. 11:28

Sørlandsbanen åpnes igjen

– Vi håper på å få åpne Sørlandsbanen igjen i ettermiddag etter klokka 17, sier banesjef i Bane Nor, Tallak Langemyr til NRK. Togtrafikken mellom Kristiansand og Gjerstad har vært innstilt siden søndag morgen på grunn av brann i en snøtunell. Det jobbes nå med å erstatte en kjøreledning..

NRK - 27 sep 21 kl. 02:56

Mann knuste glass på utested

En mann ble natt til mandag pågrepet på et utested i Kristiansand. Mannen skal ha tatt seg inn på utestedet og begynt å knuse glass, melder operasjonssentralen i Agder politidistrikt. De opplyser at mannen vil bli anmeldt for skadeverk, samt vold og trusler mot politiet..

NRK - 12 aug 21 kl. 14:58

Svikt i valglokale i Kristiansand

En svikt i rutinene i et av valglokalene i Kristiansand har ført til at 11 velgere, som er manntallsført i annen kommune, må stemme på nytt. Det opplyser Kristiansand kommune og valgsekretariatet beklager feilen..

NRK - 26 sep 21 kl. 18:35

Funnen død i Mandal fengsel

Ein drapsdømd 20-åring blei funnen død i Mandal fengsel 11. desember. Han sona ein dom på elleve års fengsel for eit dobbeltdrap i Kristiansand i 2016.

Dagbladet - 26 sep 21 kl. 17:59

Drepte Tone (48) og Hassan (14) - funnet død i fengselet

Nesten fem år etter dobbeltdrapet i Kristiansand, er den dømte mannen funnet død i fengsel..

Dagbladet - 26 sep 21 kl. 17:59

Drepte Tone (48) og Jakob (14) - funnet død i fengselet

Nesten fem år etter dobbeltdrapet i Kristiansand, er den dømte mannen funnet død i fengsel..

VG - 26 sep 21 kl. 17:38

Tung Champions League-start for Vipers: 30 bomskudd i Frankrike

(Metz – Vipers Kristiansand 23–18) Nora Mørk og Vipers ble påført et klart tap etter 30 bomskudd. Det har gått bedre for norske spillere i utenlandske klubber denne helgen..

Aftenposten - 26 sep 21 kl. 17:38

Tung Champions League-start for Vipers: 30 bomskudd i Frankrike

(Metz – Vipers Kristiansand 23–18) Nora Mørk og Vipers ble påført et klart tap etter 30 bomskudd..

NRK - 01 sep 21 kl. 14:19

Smittehopp i Kristiansand

64 personer har fått påvist koronasmitte i Kristiansand det siste døgnet. Det er over dobbelt så mange smittede som på onsdag. 18 ulike barne- og ungdomsskoler i kommunen har hatt smittetilfeller de siste ti dagene.

NRK - 01 sep 21 kl. 05:20

Brann i to biler i Kristiansand

Det brant onsdag morgen i to biler ved Hamresanden i Kristiansand. Politiet meldte om hendelsen klokka 5.03 onsdag morgen.

NRK - 23 sep 21 kl. 13:27

Flere trær over veien på E 39

Det har blåst flere trær over veien på E 39 mellom Kristiansand og Mandal, skriver Fædrelandsvennen. Det er meldt opptil forbigående liten storm vest for Lindesnes. Det er også meldt lokalt kraftige vindkast..

NRK - 23 sep 21 kl. 11:18

To tigerunger født i Dyreparken

Den sibirske tigeren Boonya i Dyreparken i Kristiansand har nå født to tigerunger. Boonya startet fødselen torsdag formiddag. Sibirsk tiger er sterkt utrydningstruet.

NRK - 23 sep 21 kl. 11:18

Tre tigerunger født i Dyreparken

Den sibirske tigeren Boonya i Dyreparken i Kristiansand har nå født tre tigerunger. Boonya startet fødselen torsdag formiddag. Sibirsk tiger er sterkt utrydningstruet.

NRK - 23 sep 21 kl. 10:11

Innstiller alle fergeavganger

Fjord Line innstilte torsdag alle fergeavganger mellom Kristiansand og Hirtshals på grunn av uvær, skriver Fædrelandsvennen. – Teoretisk kunne vi ha seilt, men av hensyn til sikkerheten til passasjerer og gods fant vi det tryggest å kansellere flere seilinger, sier rederiets kommunikasjonssjef Flemming Hofmann Tveitan til avisa. Han håper og tror at vinden vil avta, slik at alle seilinger kan gå normalt fra fredag..

NRK - 23 sep 21 kl. 10:00

Fødselen i gang

Fødselen er i gang for den sibirske tigeren Boonya i dyreparken i Kristiansand. En tigerunge er kommet, men det er ventet flere. Sibirsk tiger er sterkt utrydningstruet..

Aftenposten - 23 sep 21 kl. 09:03

Bli med på innsiden av den sjønære boligsatsingen i Kristiansand

Nær sjøkanten i Vågsbygd bygges det bærekraftige boligprosjektet Amalienborg Brygge - med egen sjøfront og badeanlegg..

NRK - 22 sep 21 kl. 07:39

Lanserer pårørendehjelpen

Onsdag lanserer Kreftforeningen tilbudet «Pårørendehjelpen» i Kristiansand. Det sier distriktssjef Geir Osmund Wehus. Tilbudet som er et prøveprosjekt som skal gi hjelp til pårørende til kreftpasienter..

NRK - 20 sep 21 kl. 14:24

Tiltalt for seksuelle overgrep mot barn

En mann i 50-årene fra Kristiansand er tiltalt for seksuell omgang med to jenter under 16 år, skriver Fædrelandsvennen. Mannen var fotballtrener for en av jentene. Det ene forholdet skal ha funnet sted over en periode på flere måneder for ti år siden.

NRK - 19 sep 21 kl. 11:03

Lager flere overnattingsplasser

Dyreparken i Kristiansand planlegger å bygge 120 nye hytter nord for Abra Havn. I første omgang bygges 40 hytter. – Dette er for de som ikke har mulighet for å booke dyrere overnatting, sier direktør Per Arnstein Aamot til Fædrelandsvennen..

NRK - 27 aug 21 kl. 13:34

53 nye smittede i Kristiansand

Kristiansand kommune melder i dag om 53 nye smittede det siste døgnet. Kommunen sier de nå har svært presset kapasitet til testing og smittesporing, men anbefaler at alle som har antydning til symptomer tester seg..

NRK - 19 sep 21 kl. 04:56

Travel natt for politiet

Politiet over hele landet melder om mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, flere åpenbart beruset, mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var.

NRK - 27 aug 21 kl. 02:20

Boligbrann i Kristiansand

Det er meldt om en boligbrann i Kristiansand. Beboere skal være ute, og nødetater er på vei, melder politiet i Agder på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt