Kristiansand

Thursday, 09 February, 03:22

Nyheter om Kristiansand

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 feb 23 kl. 01:09

Melding om alvorlig voldshendelse i Kristiansand.

Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter en alvorlig voldshendelse i Nodeland i Kristiansand. Politiet er på stedet med flere patruljer En person er kjørt til sykehus med det som fremstår som alvorlige skader etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand, skriver politiet på Twitter..

NRK - 04 feb 23 kl. 01:09

Mann skadet i alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter en alvorlig voldshendelse på Nodeland utenfor Kristiansand by. Politiet er på stedet med flere patruljer En person er kjørt til sykehus med det som fremstår som alvorlige skader etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 jan 23 kl. 16:08

Mannen som ble skutt av politiet i Kristiansand, er siktet for ulovlig bevæpning

Mannen som fredag ble skutt av politiet i Kristiansand, er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted. Nå overføres saken til et annet politidistrikt. – Det dreier seg ikke om et skarpt våpen, sier politiadvokat Bernt Olav Bryge i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

NRK - 28 jan 23 kl. 20:45

Fortsatt på sykehus etter politi-skytingen i Kristiansand

– Spesialenheten gjennomfører avhør av tjenestepersoner i politiet etter skytehendelsen i Kristiansand, og en tjenesteperson har status som mistenkt i saken, skriver spesialenheten i en pressemelding lørdag kveld. Ifølge Spesialenheten får vedkommende som ble skutt fortsatt behandling på sykehus. – Han er ikke livstruende skadet, skriver de.

NRK - 28 jan 23 kl. 10:02

Mannen som ble skutt av politiet i Kristiansand er besluttet pågrepet

Politiet besluttet lørdag at de skal pågripe mannen som ble skutt i beinet av politiet i Kristiansand fredag kveld. – Det er blitt besluttet at han skal pågripes. Jeg fikk beskjeden akkurat nå.

NRK - Igår: 21:10

Mistet flere familiemedlemmer

En syrisk familie i Kristiansand forteller at de har mistet flere familiemedlemmer i jordskjelvet natt til mandag. Over 6000 mennesker er til nå bekrefta omkommet og dødstallet er ventet å stige. Familien i Kristiansand etterlyser mer hjelp til hjemlandet..

NRK - 04 feb 23 kl. 01:09

Ung mann skadet i alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter en alvorlig voldshendelse på Nodeland utenfor Kristiansand by. Politiet er på stedet med flere patruljer. – Politiet fikk melding fra AMK og samtidig andre nødtelefoner om en alvorlig voldhendelse som har skjedd utendørs, sier operasjonsleder Arve Myklebust til NRK.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:40

Tiltalt for grov hallikvirksomhet

En 46 år gammel mann fra Sandnes er tiltalt for grov hallikvirksomhet for å ha leid ut leiligheter til prostitusjon, blant annet i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Mannen leide ut 19 leiligheter via sitt selskap, da politiet aksjonerte mot leilighetene i september skal de ha møtt prostituerte i 17 av disse. Seks av leilighetene ligger i Kristiansand sentrum..

NRK - 01 feb 23 kl. 15:24

«Romantika» slet seg – avganger avlyst

Torsdagens avgang fra Eemshaven til Kristiansand er avlyst etter at cruiseferja MS «Romantika» onsdag slet seg løs fra fortøyningen ved kai i Nederland, og drev inn i to andre skip. Det skriver Fædrelandsvennen. Fredagens avgang fra Kristiansand også avlyst..

NRK - 30 jan 23 kl. 10:08

Fortsatt ikke gjort noen avhør etter skyting i Kristiansand

På grunn av helsemessige årsaker har det ikke blitt gjort noen avhør av mannen som fredag kveld ble skutt i beinet av politiet i Kristiansand sentrum. Det opplyser mannens advokat, Bjørge Usterud Tveito, til NRK. Det var en mann i 30-årene som ble pågrepet og siktet etter en truende situasjon som endte med at han ble skutt i beinet av politiet fredag kveld.

NRK - 29 jan 23 kl. 01:20

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 28 jan 23 kl. 20:45

Personen som ble skutt fortsatt på sykehus etter Kristiansand-skudd

Spesialenheten gjennomfører avhør av tjenestepersoner i politiet etter skytehendelsen i Kristiansand, og en tjenesteperson har status som mistenkt i saken, skriver spesialenheten i en pressemelding lørdag kveld. Personen som ble skutt er fortsatt til behandling ved sykehus. Han er ikke livstruende skadet.

Aftenposten - 28 jan 23 kl. 07:36

Person skutt av politiet i Kristiansand

En person med våpen ble fredag kveld skutt i beinet av politiet i Kristiansand..

NRK - 27 jan 23 kl. 20:56

Politiet har avfyrt skudd i Kristiansand

Politiet har avfyrt skudd i forbindelse med et oppdrag i sentrum av Kristiansand, melder politiet. Spesialenheten er varslet. Politiet sier det kommer en pressemelding om saken..

NRK - 27 jan 23 kl. 20:56

Politiet har skutt person i beinet

Spesialenheten er varslet om at en person er skutt i beinet av politiet i Kristiansand. Spesialenheten har besluttet å iverksette etterforsking, melder de i en pressmelding. Politiet meldte tidligere på kvelden at de hadde avfyrt skudd i forbindelse med et oppdrag i sentrum av Kristiansand.

NRK - 27 jan 23 kl. 06:04

Over 1000 uten strøm i Kristiansand

Rett over 1000 kunder i Kristiansand har problemer med strømmen i morgentimene fredag. Agder Energi Nett melder at det er driftsforstyrrelser på strømnettet, og at det kan medføre at strømmen vil komme tilbake for så å falle ut igjen. Dette kan skje opptil flere ganger.

NRK - 27 jan 23 kl. 06:04

Over 1000 var uten strøm i Kristiansand

Rett over 1000 kunder i Kristiansand hadde problemer med strømmen i morgentimene fredag. Agder Energi Nett meldte på sine nettsider at kundene kunne oppleve at strømmen vil komme og gå flere ganger. – Vi fikk en feil på nettet i ytre del av Vågsbygd.

NRK - 27 jan 23 kl. 03:33

En person slått ned i Kristiansand

En person er slått ned utenfor et utested i Kristiansand natt til fredag. Politiet på stedet har fått kontroll gjerningsperson. Det fremstår som uprovosert vold.

NRK - 18 jan 23 kl. 19:42

Oppdeling av Kristiansand kommune vil koste opp til 400 millioner

Onsdag la Statsforvalteren i Agder fram rapporten om konsekvensene av å dele opp Kristiansand kommune. Oppdelingen vil koste mellom 250–400 millioner kroner.

NRK - 10 timer siden

Vurdere oppsigelser

Styret i Foreningen for barnepalliasjon skal vurdere å si opp alle ansatte ved Andreas Hus i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Dette er ifølge avisen et av forslagene til behandling i styremøte torsdag. Fredag må foreningen svare Helsedirektoratet, som har varslet krav om tilbakebetaling av flere millioner kroner etter å ha gransket pengebruken..

NRK - 17 jan 23 kl. 11:35

Trusselsituasjon i Kristiansand

Politiet i Agder har kontroll på flere personer etter at de fikk melding om en truende situasjon i Kristiansand sentrum tirsdag. – Det fremstår så langt som en krangel eller basketak som melder har oppfattet som truende. Det ble gitt bevæpning på oppdraget da situasjonen var uklar, sier operasjonsleder Lars Hyberg til NRK.

E24 - 20 timer siden

Kina-smell for Elkem

Brutto driftsresultat i fjerde kvartal falt med 42 prosent for det Kristiansand-basert industriselskapet..

NRK - 16 jan 23 kl. 21:40

Væpnet politiaksjon i Kristiansand

Politiet er på en privat adresse på Gimlekollen i Kristiansand etter det som har vært en trusselsituasjon. Ingen er fysisk skadd. – Vi er i kontakt med fornærmet part og innhenter opplysninger om hva som har skjedd, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal.

VG - I førrgår: 13:54

Voldshandlingen i Kristiansand: Mener det er brukt gjenstand

En ung mann er fortsatt på sykehus med alvorlige skader, og politiet håper på å avhøre vedkommende i løpet av uken..

VG - 05 feb 23 kl. 21:17

Kolstad fortsatt ubeseiret – Drammen tapte mot Kristiansand

Kolstad tok sin 15. strake seier i eliteserien i håndball for menn søndag da trønderne slo Runar 36-26. Drammen tapte..

NRK - 05 feb 23 kl. 11:13

Ber om full isolasjon for voldssiktede

Politiet i Agder ber om full isolasjon i to uker for siktede etter voldshendelsen i Kristiansand natt til lørdag. – Vi vil be om at de fengsles i to uker, med full isolasjon, sier jourhavende jurist Svein Håland og legger til: – Vi mener det er fare for bevisforspillelse dersom de siktede blir løslatt. Han sier videre at varetektstiden er begrenset til to uker da det gjelder mindreårige.

NRK - 05 feb 23 kl. 09:44

Siktet tenåringsgutt avhøres

Den ene siktede etter voldshendelsen på Nodeland i Kristiansand natt til lørdag er i avhør søndag morgen, sier Jourhavende jurist Svein Håland. Den andre siktede lar seg ikke avhøre, ifølge Håland. De to mindreårige ungdommene er siktet for grov kroppsskade og blir framstilt for varetektsfengsling søndag.

NRK - 05 feb 23 kl. 09:44

Voldssiktet tenåringsgutt avhøres

Den ene siktede etter voldshendelsen på Nodeland i Kristiansand natt til lørdag er i avhør søndag formiddag, sier jourhavende jurist i Agder politidistrikt Svein Håland. Den andre siktede lar seg ikke avhøre, ifølge Håland. De to mindreårige ungdommene er siktet for grov kroppsskade og blir framstilt for varetektsfengsling søndag.

Aftenposten - 05 feb 23 kl. 09:19

To gutter siktet for grov kroppsskade – én nekter å la seg avhøre

En ung mann ble alvorlig skadet i en voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag..

NRK - 04 feb 23 kl. 15:40

Demonstrerte for Espen Esther Benestad

I helga har det vært flere demostranstrasjoner over hele landet for å støtte sexolog Esben Esther Pirelli Benestad fra Grimstad som denne uka mistet autorisasjonen som lege. Folk har samlet seg både i Oslo, Kristiansand, Bergen, Tromsø og Lillehammer. Helsetilsynet har fratatt Benestad legelisensen fordi hen var uforsvarlig når hen skrev ut sterke vanedannende medisiner.

NRK - 04 feb 23 kl. 12:48

Sikta gutt var under barnevernets omsorg

En av de to mindreårige guttene som er sikta etter voldshendelsen på Nodeland i Kristiansand i natt er under barnevernets omsorg. Det bekrefter kommunikasjonsdirektør Hans Henrik Sørensen i Humama ungdom og assistanse som eier boligen hvor gutten bodde. – Jeg kan si at det har vært en voldshendelse i nærheten av en bolig vi driver og at det nå er politietterforskning på gang.

NRK - 04 feb 23 kl. 11:35

Vil følge opp ungdom som var vitne til voldshendelse

Ordfører i Kristiansand Jan Oddvar Skisland (Ap) sier de er i dialog med politiet om hvorvidt ungdom som fikk med seg voldshendelsen på Nodeland i natt bør følges opp. – Det var en del ungdom som var tett på så vi vurderer om disse bør følges opp, sier Skisland. Han sier kommunens kriseteam følger opp familien til gutten i slutten av tenåra som er alvorlig skadet..

NRK - 04 feb 23 kl. 11:06

Sikta tenåringsgutter fortsatt ikke avhørt

De to mindreårige tenåringsguttene som er sikta etter en alvorlig voldshendelse på Nodeland i Kristiansand i natt, er fortsatt ikke avhørt. Jourhavende Svein Håland sier til NRK at de vil bli avhørt så fort politiet har fått oversikt over hendelsesforløpet. – Vi jobber nå med å avhøre vitner og hente inn tekniske bevis, også digitale bevis i den grad det finnes, sier Håland.

VG - 04 feb 23 kl. 09:56

To personer siktet for grov kroppsskade

En ung mann er alvorlig skadet etter en voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag. To personer er siktet for grov kroppsskade..

Aftenposten - 04 feb 23 kl. 09:51

Fløyet til Oslo med svært alvorlige skader etter voldshendelse

En ung mann er fløyet til sykehus i Oslo med svært alvorlige skader etter en voldshendelse i Kristiansand natt til….

NRK - 13 jan 23 kl. 08:14

Fiskebåt tar inn vann i Kristiansand

En fiskebåt med to personer ombord tar inn vann i Byfjorden utenfor Kristiansand, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge. Brannbåten bistår med lensing av båten. – Personene om bord har det fint.

NRK - 04 feb 23 kl. 08:11

Ung mann fløyet til Oslo etter voldshendelse

Den unge mannen som i natt ble alvorlig skadet i en voldshendelse på Nodeland i Kristiansand, ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse i natt. Det opplyser operasjonsleder Arve Myklebust til NRK. Per nå kjenner ikke politiet til at det skal være noen relasjon mellom de to tenåringsguttene som er sikta i saken og den skadde.

NRK - 04 feb 23 kl. 04:03

To mindreårige gutter pågrepet for alvorlig vold

Politiet har pågrepet to tenåringsgutter mistenkt for alvorlig vold mot en tredje tenåringsgutt på Nodeland utenfor Kristiansand by. – Vi har pågrepet to personer. Det er to mindreårige gutter, sier operasjonsleder Arve Myklebust til NRK.

NRK - 03 feb 23 kl. 14:25

Tok seg inn i luftambulanse

Politiet har pågrepet en kvinne etter at hun tok seg inn i luftambulansen på Sørlandet sykehus i Kristiansand og oppførte seg truende mot flere personer. Kvinnen spyttet også på politiet. Helikopteret skal ikke ha blitt påført noe skade og de kommer ikke til å anmelde hendelsen.

NRK - 03 feb 23 kl. 13:43

Legger ned ruten mellom Langesund og Hirtshals

Fjordline legger ned ruta mellom Langesund og Hirtshals, melder TA. Det var fra før kjent at to av Fjord Lines sine skip blir tatt ut av drift mellom 8. februar og til 25 mai på grunn av omlegging av drivstoff.

NRK - 03 feb 23 kl. 12:56

Person til sykehus etter trafikkulykke i Lyngdal

Totalt tre kjøretøy, en tankbil og to personbiler, og tre personer er involvert i en trafikkulykke på riksvei 42 ved Flottorp i Lyngdal. Først kolliderte tankbilen og en personbil, før en annen personbil kjørte inn i tankbilen bakfra. En person er skadet og fraktet til sykehus i Kristiansand med luftambulanse.

NRK - 11 jan 23 kl. 14:31

Sier opp 47 ansatte i Kristiansand

Bemanningsbyrået Norgespersonal i Kristiansand har sagt opp 47 ansatte, skriver Fædrelandsvennen. Regjeringens innstramming på innleid arbeidskraft og mindre aktivitet i byggebransjen skal være årsakene for oppsigelsene..

NRK - 02 feb 23 kl. 10:48

Mann skal ha blitt utsatt for vold

En mann er fraktet til legevakt etter at han skal ha blitt utsatt for vold ved Grim i Kristiansand, melder politiet. Politiet er i kontakt med noen mulige vitner og etterforsker saken videre..

NRK - 01 feb 23 kl. 10:09

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

VG - 31 jan 23 kl. 09:51

Kristiansand: Politiet fikk melding om at mannen bar skytevåpen

Mannen som ble skutt av politiet i Agder fredag skal angivelig ha båret et skytevåpen. En politibetjent er mistenkt i saken..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com