Nyheter om Kriseplan

VG - 07 apr 24 kl. 13:12

Her er Aps Kriseplan: «De forventer mer av oss»

Grasrota i Arbeiderpartiet krevde svar på Jonas Gahr Støres og ledelsens ansvar for fjorårets krisevalg. Nå kommer svaret - men lite handler om ledelsens rolle..

E24 - 13 nov 23 kl. 06:23

Økonom vil ha Kriseplan for kronen: – Kan potensielt knekke norske husholdninger

Olav Chen mener det er på tide å få «hodet opp av sanden». Han vil ha Kriseplan for å unngå høyere ledighet og å «knekke» norske husholdninger..

Aftenposten - 13 nov 23 kl. 06:23

Økonom vil ha Kriseplan for kronen: – Kan potensielt knekke norske husholdninger

Olav Chen mener det er på tide å få «hodet opp av sanden». Han vil ha Kriseplan for å unngå høyere ledighet og….

NRK - 10 jan 24 kl. 11:25

Viaplays Kriseplan godkjent av ekstraordinær generalforsamling

Eierne av den kriserammede strømmetjenesten Viaplay har sagt ja til foreslått redningsplan. Eierne ga sin tilslutning til planen på onsdagens ekstraordinære generalforsamling, skriver Viaplay i en pressemelding. Med vedtaket har Viaplays eiere – inkludert den norske storeieren Schibsted – godkjent et opplegg som innebærer at de gjennom en målrettet misjon gir bort nesten all sin innflytelse over selskapet til de nye hovedeierne, franske Canal Plus og tsjekkiske PPF, melder nyhetsbyrået TT.

NRK - 10 jan 24 kl. 10:28

Nyhetsbyrå: Viaplay-eierne skal stemme over dramatisk Kriseplan: – Nå har vi et blodbad

Den kriserammede strømmetjenesten Viaplays eiere skal onsdag stemme over en dramatisk redningsplan. Utfallet kan få store konsekvenser. Det er det svenske nyhetsbyrået TT som skriver at Viaplay-eierne, deriblant norske Schibsted, skal ta stilling til en plan som kan gi de nye hovedeierne, franske Canal Plus og tsjekkiske PPF, noe nær all makt.

VG - 10 jan 24 kl. 10:27

Nyhetsbyrå: Viaplay-eierne skal stemme over dramatisk Kriseplan: – Nå har vi et blodbad

Den kriserammede strømmetjenesten Viaplays eiere skal onsdag stemme over en dramatisk redningsplan. Utfallet kan få store konsekvenser..

VG - 10 jan 24 kl. 10:27

Nyhetsbyrå: Viaplay-eierne skal stemme over dramatisk Kriseplan: – Nå har vi et blodbad

Den kriserammede strømmetjenesten Viaplays eiere skal onsdag stemme over en dramatisk redningsplan. Utfallet kan få store konsekvenser..

Dagbladet - 02 dec 23 kl. 09:36

Italias andre «skjeve tårn» kan kollapse

I nesten tusen år har Garisenda-tårnet stått skakket, men stabilt. Nå har lokalmyndighetene innført en Kriseplan, i frykt for at turistattraksjonen kan falle i grus hvert øyeblikk..

VG - 25 maj 23 kl. 09:14

Har Kriseplan: Slik følger norske myndigheter med på radioaktiviteten fra skipet

Hva vil skje om det begynner å lekke radioaktive stoffer fra det atomdrevne hangarskipet som ligger for anker i Oslo havn?.

E24 - 31 jan 23 kl. 18:07

Ber om aksjonærstøtte til Kriseplan

Dof-styret ber aksjonærer sende e-post innen klokken 11 onsdag om de støtter styrets forslag til rekonstruksjonsplan for selskapet. En gruppe aksjonærer har bedt om ekstraordinær generalforsamling..

E24 - 30 jan 23 kl. 08:40

Aksjeras for Flyr etter Kriseplan gikk i vasken

Kriserammede Flyr får hard medfart på Børsen, etter meldinger om at selskapet er i akutt pengenød..

E24 - 30 jan 23 kl. 08:40

Aksjeras for Flyr etter at Kriseplan gikk i vasken

Kriserammede Flyr får hard medfart på Børsen, etter meldinger om at selskapet er i akutt pengenød. Et annet selskap som får røff behandling er Hunter Group, hvor storinvestor Arne Fredly har solgt seg ytterligere ned..

E24 - 30 jan 23 kl. 08:22

Flyrs Kriseplan gikk i vasken – i akutt pengenød

Flyselskapets forsøk på å hente penger mislyktes. Nå står Flyr i en kritisk finansiell situasjon, og styret må vurdere å det finnes alternativer for videre drift..

E24 - 16 nov 22 kl. 09:13

Flyr-aksjen raser etter godkjenning av Kriseplan

Flyr-aksjen faller nærmere tegningskursen i kriseemisjonen. Rec Silicon og tørrlastrederiet Golden Ocean har samtidig en tung børsdag etter tallslipp..

E24 - 09 nov 22 kl. 14:46

Investor Riulf Rustad er med på Sisseners Flyr-Kriseplan: – Tanken er absolutt å følge på med mer penger etter hvert

Saken oppdateres....

E24 - 09 nov 22 kl. 14:46

Rustad er med på Sisseners Flyr-Kriseplan: – Tanken er å følge på med mer penger

Saken oppdateres ....

NRK - 30 sep 22 kl. 11:31

EU-landene enige om krisetiltak for energimarkedet

EUs energiministre ble fredag enige om tre krisetiltak som skal dempe effekten av skyhøye strømpriser. – Avtale! melder det tsjekkiske formannskapet på Twitter få timer etter at EU-landenes energiministre møttes til et ekstraordinært møte i Brussel.

NRK - 25 sep 22 kl. 10:38

Libanesiske banker åpner igjen på mandag

Libanesiske banker vil holde åpent igjen fra mandag etter flere dager med stengte dører på grunn av sikkerhetsbekymringer. Den libanesiske bankforeningen kunngjorde nedstengingen torsdag etter å ha avslått en sikkerhetsplan fra myndighetene. I 2019 innførte bankene strenge regler for hvor mye utenlandsk valuta det er lov å ta ut, noe som har ført til at innskuddene til mange libanesere fryses.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:08

Libanesiske banker stenger på ubestemt tid

Libanesiske banker stenger på ubestemt tid etter å ha avvist en sikkerhetsplan fra myndighetene. Desperate kunder får ikke tatt ut sparepengene sine. Den libanesiske bankforeningen kunngjorde nedstengingen torsdag.

E24 - 23 jun 22 kl. 11:52

Tyskland trapper opp Kriseplan for gass til fase to

Brems i russiske gassleveranser fører nå til at Tyskland utløser fase to av tre i sin Kriseplan for gass..

NRK - 30 mar 22 kl. 09:24

Tyskland aktiverer Kriseplan for gassforsyninger

Tysklands økonomiminister Robert Habeck kunngjorde onsdag at landet vil gå til det laveste alarmnivået i landets Kriseplan for gassforsyninger. Bakgrunnen er at Russland krever at europeiske land betaler for gassen sin i rubler, et krav som G7-landene er enige om å avslå. Frykten er derfor at Russland skal kutte gassforsyningene til Tyskland og andre europeiske land.

E24 - 17 mar 22 kl. 12:38

Vedum bekrefter krisepakker

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) bekrefter overfor VG at regjeringen fredag vil presentere en omfattende Kriseplan blant annet knyttet til beredskap, sanksjoner, forsvar og flyktningesituasjonen..

NRK - 16 feb 22 kl. 06:25

EU har Kriseplan for gassforsyninger

EU har gjort nødvendige forberedelser i tilfelle Russland på kort varsel skulle kutte i gassforsyningene, sier EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen. EU frykter at Russland, som forsyner 90 prosent av gassen til EU, vil strupe sine forsyninger til kontinentet for å utøve politisk press mot unionen, som har truet med sanksjoner dersom Russland invaderer Ukraina. Kommisjonen har derfor snakket med store gasseksportører som USA, Qatar og Egypt om å øke leveransene, ifølge von der Leyen.

VG - 04 aug 21 kl. 04:27

Nye coronarestriksjoner for franske turistmål

Det er iverksatt en Kriseplan på den franske middelhavsøya Korsika etter at en fjerde smittebølge har rammet landet. Tiltak er innført i flere kystområder..

NRK - 04 aug 21 kl. 02:23

Nye koronarestriksjoner på Korsika

På den franske middelhavsøya Korsika er det satt iverksatt en Kriseplan etter at en fjerde smittebølge har rammet landet. Myndighetene har økt kapasiteten på Intensivavdelingene for koronapasienter og mobilisert ytterligere personell. I bastia, en av øyas to største byer, har sykehuskapasiteten oversteget 79 prosent.

VG - 28 jan 21 kl. 10:47

Flere unge sliter psykisk: Sykehus har iverksatt Kriseplan

BERGEN (VG) Haukeland universitetssykehus opplever større pågang enn noen gang fra barn og unge som sliter psykisk. Nå setter sykehuset i verk en Kriseplan for å håndtere situasjonen..

E24 - 25 feb 21 kl. 05:44

Næringslivsledere støtter Bidens Kriseplan

Et brev signert av over 150 bedriftsledere støtter USAs president Joe Bidens krisepakke på nesten 2.000 milliarder dollar..

Dagbladet - 10 feb 21 kl. 08:43

Innfører A, B, C og D-tiltak

Helseminister Bent Høie har utvidet sin Kriseplan med et bokstavsystem for tiltaksnivå..

Dagbladet - 31 jan 21 kl. 16:23

Fredrikstad også rammet

Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland bekrefter til Dagbladet at første trinn i regjeringens Kriseplan er iverksatt, og at Fredrikstad kommune også er rammet av Halden-utbruddet..

Dagbladet - 27 jan 21 kl. 09:31

Kan ramme hele Norge

Helsetoppene er enige om at vi må være forberedte på utbrudd med den muterte virusvarianten også andre steder enn Østlandet. Derfor har helseminister Bent Høie lagt en Kriseplan..

E24 - 19 jan 21 kl. 15:56

Tor Olav Trøims Borr Drilling får støtte til Kriseplan

Saken oppdateres....

NRK - 17 dec 20 kl. 11:25

Ja til ny Kriseplan for Norwegian

Norwegians aksjonærer stemte torsdag for at det kriserammede flyselskapet kan hente inn fire milliarder kroner i form av aksjer, ifølge E24..

Aftenposten - 04 dec 20 kl. 19:45

Norwegians Kriseplan: Kan omgjøre cashpoints til aksjer

Norwegian-styret ber eierne om vide fullmakter i Kriseplanen for å kunne omgjøre gjeld til aksjer, også for forpliktelsene som inkluderer cashpoints. Analytiker har imidlertid liten tro på at kundene blir sittende med aksjer..

E24 - 04 dec 20 kl. 19:32

Norwegians Kriseplan: Kan omgjøre cashpoints til aksjer

Norwegian-styret ber eierne om vide fullmakter i Kriseplanen for å kunne omgjøre gjeld til aksjer, også for forpliktelsene som inkluderer cashpoints. Analytiker har imidlertid liten tro på at kundene blir sittende med aksjer..

Aftenposten - 03 dec 20 kl. 09:03

Norwegians nye Kriseplan: Vil hente 4 milliarder i friske penger

Flyselskapet legger nå frem planen de vil fremføre for den irske retten. Samtidig varsler Norwegian at de vurderer å søke om konkursbeskyttelse i Norge..

E24 - 03 dec 20 kl. 08:31

Norwegians nye Kriseplan: Vil hente 4 milliarder i friske penger

Flyselskapet legger nå frem planen de vil fremføre for den irske retten. Samtidig varsler Norwegian at de vurderer å søke om konkursbeskyttelse i Norge..

VG - 30 okt 20 kl. 14:16

Norsk fotballs Kriseplan: Eliteserie-runder kan måtte flyttes til 2021

Norges Fotballforbund planlegger for at årets fotballsesong må strekkes til januar neste år. Molde er klubben som er mest presset på tid..

P4 - 24 aug 20 kl. 23:42

Venter giganttap i SAS

SAS kommer til å legge frem et gigant tap. Det tror analytiker Jacob Pedersn i danske Sydbank. Han venter at selskapet som skal legge frem kvartaltsrapproten i morgen vil si at inntektene stupte med 11,8 milliarder svenske kroner.

NRK - 22 jul 20 kl. 15:45

Lagarde: EU-pakke kunne vært bedre

EUs sentralbanksjef Christine Lagarde mener EUs økonomiske Kriseplan i kjølvannet av koronapandemien kunne vært bedre, melder Reuters. Hun mener det hadde vært bedre om en større andel kom som rene overføringer i stedet for lån..

E24 - 14 jul 20 kl. 07:04

Først kuttet Aker BP investeringsbudsjettet med 300 millioner dollar: Nå reverserers halvparten

Oljenæringen ble hardt rammet da coronapandien spredte seg og oljeprisen kollapset. Kjell Inge Røkke-dominerte Aker BP annonserte i mars en Kriseplan, men nå gjøres flere endringer i planene..

E24 - 14 jul 20 kl. 07:04

Først kuttet Aker BP investeringsbudsjettet med 300 millioner dollar: Nå reverseres halvparten

Oljenæringen ble hardt rammet da coronapandemien spredte seg og oljeprisen kollapset. Kjell Inge Røkke-dominerte Aker BP annonserte i mars en Kriseplan, men nå gjøres flere endringer i planene..

NRK - 03 maj 20 kl. 19:00

Aksjonærgruppe snur om Kriseplan

Aksjonærgruppen som varslet at de ville stemme nei til Norwegians Kriseplan snur 180 grader og vil nå stemme ja, sier investor Helge Stray..

Aftenposten - 07 jul 20 kl. 15:07

NFFs Kriseplan for cupen: 32 lag, 5 runder, oppstart i oktober

– Men vi kan ikke gi noen garantier, sier Nils Fisketjønn i Norges Fotballforbund..

E24 - 06 jun 20 kl. 08:44

Byggebransjen ber om tiltak mot fallende etterspørsel

Byggenæringen frykter massepermitteringer blant landets 240.000 ansatte dersom ikke en relevant Kriseplan for bransjen kommer på banen..

P4 - 06 jun 20 kl. 08:50

Byggebransjen ber om tiltak

Byggenæringen frykter massepermitteringer blant landets 240.000 ansatte og etterlyser nå en Kriseplan fra regjeringen. Fellesforbundet viser til færre nye bestillinger og oppdrag som blir lagt på is på grunn av koronautbruddet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

RSS

Kontakt

contact@nyhetspressen.com