Kriseledelsen

Fredag, 25 Juni, 15:41

Nyheter om Kriseledelsen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 mars 21 kl. 23:31

Færder-ordfører beklager

I Færder i Vestfold sørget Kriseledelsen i kommunen for å bli vaksinert. Lørdag kveld beklager ordføreren at han tok imot vaksinen. – Jeg fikk en SMS med spørsmål om jeg kunne komme for å få koronavaksine, og svarte med tommel opp, uten å tenke mer over det.

Dagbladet - I førrgår: 09:50

Verste smitteperiode under pandemien

Kriseledelsen i Grimstad møtes nå etter smittehopp i kommunen for å vurdere nye tiltak..

NRK - I førrgår: 09:30

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes Kriseledelsen for å vurdere tiltak..

NRK - 15 juni 21 kl. 14:27

Anbefaler innstramminger i Tønsberg

Kriseledelsen i Tønsberg anbefaler innstramminger etter at deltavarianten er påvist etter smitteutbruddet i byen og nabokommunen Færder. Ordfører Anne Rygh Pedersen i Tønsberg sier at de anbefaler en stans i alle organiserte fritidsaktiviteter. De anbefaler også at skoleavslutninger og andre sammenkomster for barn og unge avlyses til og med 20.

NRK - 15 juni 21 kl. 09:38

Delta-variant oppdaget i Tønsberg

Delta-varianten oppdaget i Tønsberg. Kriseledelsen i Tønsberg diskuterer nå om det er behov for å sette inn nye tiltak. Det opplyser Tønsberg kommune i en pressemelding..

Dagbladet - 13 mars 21 kl. 22:56

Kriseledelsen snek i køen: - Rart

Hele Kriseledelsen og ordføreren har fått vaksine. Det reagerer Connie Didriksen på..

Dagbladet - 13 mars 21 kl. 22:56

Kriseledelsen ble prioritert i vaksinekøen: - Ikke ålreit

Hele Kriseledelsen og ordføreren i Færder kommune har fått coronavaksinen. Det reagerer Connie Didriksen på. Selv benekter ledelsen at de har «sneket i køen»..

NRK - 12 mars 21 kl. 14:18

Mener flere må bruke munnbind

Kriseledelsen i Vennesla kommune ber folk i bygda bli enda flinkere til å bruke munnbind. Det er for mange som går uten munnbind på butikker og ellers der mennesker er samlet innendørs, ifølge den kommunale Kriseledelsen..

NRK - 10 mai 21 kl. 16:56

Synkende smittetrykk i Lyngdal

Smittetrykket i Lyngdal synker sakte nedover, melder Kriseledelsen i kommunen. De mener det er håp om å komme gjennom forestående langhelg uten nye større utbrudd dersom folk følger de generelle smittevernreglene og avstår fra innendørs arrangement..

NRK - 09 mai 21 kl. 14:25

Kan stramme inn i Tønsberg igjen

Det kan bli innstramminger i Tønsberg som følge av koronasituasjonen, skriver Tønsbergs blad. Den siste uken er det påvist 25 nye smittetilfeller. Mandag skal Kriseledelsen diskutere koronareglene og formannskapet skal ta en stilling til situasjonen, skriver avisa..

NRK - 08 mai 21 kl. 19:58

Anbefaler å avlyse alle arrangement

Kriseledelsen i Risør kommune anbefaler at alle helgens arrangementer avlyses. Årsaken er en uavklart smittesituasjon.

Dagbladet - 07 mai 21 kl. 23:11

- Massivt

Smitteutbruddet ved et klassetrinn ved Os ungdomsskole i Bjørnafjorden kommune vokser. Kriseledelsen skal ha møte lørdag morgen..

NRK - 26 april 21 kl. 16:43

Ønsker skjerpet munnbindbruk

Kriseledelsen i Lyngdal kommune anmoder på det sterkeste alle innbyggere og besøkende tar i bruk munnbind på offentlige steder. De oppfordrer også innbyggerne til å begrense all fysisk sosial kontakt og å treffe færrest mulig..

NRK - 15 april 21 kl. 19:04

Forlenger rødt nivå på skolene

Kommunelegen og Kriseledelsen i Fredrikstad har forlenget perioden med rødt nivå på skolene i kommunen. Nå gjelder det frem til 30. april.

NRK - 14 april 21 kl. 16:02

Smitteutbrudd i Midtre Gauldal

Midtre Gauldal kommune melder om et større smitteutbrudd. Kommunen har nå i alt ti positive koronatester, og mange titalls personer er henholdsvis i smitte- og ventekarantene. Skolene på Støren stenges i første omgang fram til helga.

NRK - 13 april 21 kl. 21:17

Steinkjer beholder smitteverntiltak

Selv om Regjeringen nå er i ferd med å gjenåpne landet forøvrig, vil Steinkjer holde på sine strenge regler fram til 19. april i første omgang. Det slår Kriseledelsen i kommunen fast etter møte i ettermiddag..

NRK - 12 april 21 kl. 00:04

Steinkjer stenger kjøpesentre

Kriseledelsen i Steinkjer vedtok søndag kveld flere tiltak for å slå ned smitten. Både skoler og kjøpesentre blir stengt. På skolene stenges 5.

VG - 11 april 21 kl. 19:17

Steinkjer: Stenger skoler og kjøpesentre

STEINKJER/OSLO (VG) Flere enn 2000 personer i Steinkjer kommune sitter i karantene. Kriseledelsen i kommunen har søndag vedtatt å stenge skoler og kjøpesentre..

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:14

Kriseledelsen samles

Kriseledelsen i Innlandet samles i dag klokka 12:00 og vil kalle inn kommunene sør i fylket til møte. I samråd med kommunene skal de vurdere anbefalinger om strengere tiltak..

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:02

Kriseledelsen i Trondheim møtes

Kriseledelsen i Trondheim møtes nå for å vurdere hvordan kommunen skal håndtere situasjonen etter nedstenging av kommuner i Follo-området, det melder Adresseavisen. Kommunen har etablert kontakt med studiestedene NTNU og SiT..

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:08

Kriseledelsen i Bærum samlet

Kriseledelsen i Bærum har samlet seg for å diskutere hva som skal skje med lokale kjøpesentre og vinmonopol, melder Budstikka. Det er lange køer utenfor flere vinmonopol i Asker og Bærum lørdag, etter at regjeringen innførte tiltak i Oslo-området..

VG - 30 mars 21 kl. 16:18

Krevende smittesituasjon i Rælingen: Vurderer masstesting

Kommunen sliter med å slå ned store smitteutbrudd i barnehager og kaller inn til ekstraordinært møte i Kriseledelsen i påska..

Aftenposten - 30 mars 21 kl. 06:30

Gi Kriseledelsen vaksine

Likhet er bra. Frisk kriseledelse er bedre..

NRK - 04 jan. 21 kl. 20:04

Møter Kriseledelsen i Gjerdrum

Sjef for Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Elisabeth Aarsæther skal sammen med Sivilforsvarets sjef Sigurd Heier tirsdag møte Kriseledelsen i Gjerdrum kommune etter leirskredet..

NRK - 12 mars 21 kl. 19:08

Letter på restriksjoner i Arendal

Grunnskoler og barnehager i Arendal går fra rødt til gult nivå. Dette opplyser kommunen på sine nettsider etter at Kriseledelsen møttes fredag ettermiddag. Fritidsaktiviteter for de under 16 år tillates.

NRK - 12 mars 21 kl. 15:33

Rødt nivå i barnehager i Bodø

Kriseledelsen i Bodø kommune har akkurat besluttet at barnehagene i Bodø skal over på rødt nivå fra mandag 15. mars. I kommunale barnehager blir åpningstiden redusert – fra mandag vil barnehagene være åpne fra 07.

NRK - 24 des. 20 kl. 10:09

Møte i Kriseledelsen i Trondheim

Kriseledelsen i Trondheim kommuene holder nytt møte om koronasituasjonen i byen på formiddagen julaften. Det siste døgnet ble det registrert ny smittetopp med 46 ny koronasmittede, og det vurderes fortløpende om det blir innført strengere tiltak..

VG - 09 mars 21 kl. 20:33

Ordfører vurderer å stenge for påsketurisme

Leka kommune har vært smittefri under hele pandemien. Nå vurderer Kriseledelsen å stenge øya for turister fra smitteområder i påsken..

VG - 09 mars 21 kl. 20:33

Vurderer å stenge for påsketurisme: –Veldig sårbar

Leka kommune har vært smittefri under hele pandemien. Nå vurderer Kriseledelsen å stenge øya for turister fra smitteområder i påsken..

NRK - 02 mars 21 kl. 11:19

Innfører nye tiltak i Tønsberg

Kriseledelsen i Tønsberg kommune har i dag besluttet å innføre nye korona-tiltak som trer i kraft fra og med onsdag 3. mars. De nye tiltakene innebærer påbud om munnbind, og forbud mot arrangementer – med unntak av begravelser og bisettelser, samt toppidrettsarrangementer.

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:00

To evakuert i Stjørdal

To personer i Hegra i Stjørdal er evakuert på grunn av flom i Stjørdalselva. Vannet stiger fortsatt, og Kriseledelsen i Stjørdal møtes søndag morgen for å diskutere tiltak. Årsaken skal være ispropp i elva.

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:08

To evakuert i Stjørdal

To personer i Hegra i Stjørdal er evakuert på grunn av flom i Stjørdalselva. Vannet stiger fortsatt, og Kriseledelsen i Stjørdal møtes søndag morgen for å diskutere tiltak. Årsaken skal være ispropp i elva.

NRK - 21 feb. 21 kl. 16:38

Setter ikke inn båttransport søndag

Det vil ikke bli satt inn båttransport søndag for dem som er isolert i Altafjorden etter snøskred, på grunn av dårlig vær. Kriseledelsen i Alta kommune møtes klokken 18..

NRK - 06 feb. 21 kl. 15:54

Arendal vurderer strengere tiltak

Kriseledelsen i Arendal vurderer å innføre koronatiltak som får konsekvenser for alle innbyggerne. Ordfører Robert Cornels Nordli sier han er sterkt bekymret over koronautviklingen i kommunen..

NRK - 01 feb. 21 kl. 11:46

Ås kommune vil lette på tiltak

Ås mener de har kontroll på smittesituasjonen i kommunen. Kriseledelsen har gjennomgått smittevernvurderingene, og de vil blant annet åpne opp skoler igjen fra onsdag. Det er påvist 15 tilfeller av det muterte, britiske koronaviruset i kommunen..

NRK - 21 jan. 21 kl. 19:16

Stenger skolen i Beiarn

Kriseledelsen har besluttet at Beiarn barne- og ungdomsskole vil være stengt fredag, opplyser kommunen på sine nettsider. Barnehagen vil drifte som normalt..

NRK - 21 jan. 21 kl. 15:19

Ny smittevernoverlege i Bergen

Den nye smittevernoverlegen i Bergen Frank van Betten skal få være med i Kriseledelsen, men helsebyråd Beate Husa vil ikke love å følge alle hans råd. Det melder Bergens Tidende og Bergensavisen..

VG - 12 jan. 21 kl. 14:36

Etter Gjerdrum: – En imponerende redningsaksjon

Raskatastrofen i Gjerdrum har gjort et dypt inntrykk på de fleste av oss. For oss er det nærliggende også å reflektere over hvilke komplekse utfordringer til lederskap, god dømmekraft og samhandling Kriseledelsen står overfor i slike situasjoner..

Dagbladet - 06 jan. 21 kl. 11:54

Mener jula har skylda

Det siste døgnet er det satt ny smitterekord i Norge. Flere norske byer har også satt nye dystre døgnrekorder. I Stavanger er man urolig for smitteutviklingen, og Kriseledelsen i Trondheim har holdt krisemøte..

NRK - 04 jan. 21 kl. 23:14

Stenger hotell i Trysil

Etter at seks ansatte på Radisson Blue Resort i Trysil og to nærkontakter testet positivt på koronaviruset, stenger Kriseledelsen i Trysil hotellet til 11. januar, melder kommunen. Fem gjester testet også positivt etter opphold på hotellet i jula..

NRK - 30 des. 20 kl. 10:08

Nyttårsfyrverkeri avlyst

Kriseledelsen i Trondheim kommune har i dag besluttet at nyttårsfyrverkeriet fra Kristiansten festning avlyses av smittevernhensyn. Tidligere er det bestemt at også familiefyrverkeriet tidligere på kvelden avlyses..

NRK - 25 des. 20 kl. 17:09

Kristiansund vurderer nye tiltak

Kriseledelsen i Kristiansund kommune samles 2. juledag. Da blir ytterligere koronatiltak vurdert.

NRK - 24 des. 20 kl. 12:16

Møter i Trondheim 1. og 2. juledag

Formannskapet i Trondheim kommune skal møtes både 1. og 2. juledag etter at Kriseledelsen møttes julaften, melder Adresseavisen.

Dagbladet - 24 des. 20 kl. 10:30

Krisemøte i Trondheim etter smitterekord

Kriseledelsen kom sammen klokka 10 - ekstraordinært møte i formannskapet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt