Krevende

Saturday, 03 December, 20:28

Nyheter om Krevende

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 11:55

VM-sjefen om rekordforsøket: – Krevende

Konstituert VM-sjef Kristin Mürer Stemland frir til skifolket for å sikre et millionoverskudd..

NRK - 27 okt 22 kl. 07:18

Fall i inntektene for XXL - folk kjøper mindre sportsutstyr

Sportsutstyrskjeden XXL endte opp med et resultat etter skatt på 42 millioner kroner i 3. kvartal 2022. Det er 70 millioner mindre enn i 3.

NRK - 28 nov 22 kl. 10:10

SV: Endelig litt framdrift

Regjeringspartiene møtte SV til nye budsjettforhandlinger på Stortinget mandag klokken 10. Det skjer etter at samtalene i helgen ble løftet til partilederne og sene kveldsmøter ved Statsministerens kontor. – Nå er det endelig skikkelig framdrift.

NRK - 28 nov 22 kl. 09:50

Enova gir 38 millioner til Rå Biopark

Rå Biopark AS får 39 millioner kroner i støtte av Enova til bygging av verdens nordligste industrielle biogassanlegg i Skibotn. Anlegget, som skal stå ferdig i 2025, skal produsere biogass til veitransporten og CO₂ til næringsmiddelindustrien. – Biogass kan på kort og mellomlang sikt erstatte fossilt drivstoff der elektrisitet og andre fornybare energibærere er Krevende.

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:40

Spedbarn og søsken døde i jordskred i Italia

Et guttebarn døde. Et ungt søskenpar døde også. Til sammen sju mennesker er funnet døde.

NRK - 28 nov 22 kl. 01:15

Regjeringen sier nei til økt trygd til de fattigste før jul

Arbeidsminister Marte Mjøs Persen erkjenner at det er en Krevende tid for mange i Norge nå, og det rammer dem som har minst hardest. Men det er ikke aktuelt å øke trygden. – Vår viktigste oppgave er å sørge for at folk har jobb og økonomi til å komme seg gjennom krisen, og at forskjellene ikke øker.

E24 - 22 okt 22 kl. 08:06

Venter ny Krevende strømvinter

Kraftbransjen er forsiktig optimistisk, tross utsiktene til en ny Krevende strømvinter og fortsatt høye priser. – Det koster, men jeg tror Europa vil klare seg bra, sier Statkraft-sjef Christian Rynning-Tønnesen..

E24 - 23 nov 22 kl. 19:48

Partene om budsjettforhandlingene: Svært Krevende og store avstander

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes tror ikke på enighet i budsjettforhandlingene på Stortinget før helgen. Rigmor Aasrud (Ap) kaller forhandlingene «svært Krevende»..

Klartale - 23 nov 22 kl. 12:31

Stortinget godtar å betale skattekravet

– Dette har vært en sak som har vært ganske Krevende, sier Masud Gharahkhani onsdag. Han er stortingspresident.Skatte-etaten har sagt at Stortinget har betalt 1 million kroner for lite i arbeidsgiver-avgift.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:24

Over 1000 fremdeles uten strøm i Agder

På grunn av den tunge snøen i Agder er det fortsatt 1029 strømkunder uten strøm onsdag morgen. I lavlandet har det meste av snøen gått over til regn. I de tidlige morgentimene var tallet nede i et par hundre, men det har steget igjen i 9.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:19

Tung snø tar strømmen fra folk

Det snør mye flere steder. På Østlandet har det kommet snø i løpet av natta. Og i Agder snødde det så mye at folk ble strømløse.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 11:04

Foreldrerollen mer Krevende enn før: – Man skal være så ekstremt interessert i barnas liv

– Man skal være så ekstremt interessert i barnas liv..

E24 - 20 nov 22 kl. 10:00

Gründere risikerte privatøkonomien: – På hengende håret

Jakten på penger fra investorer ble så Krevende at gründerne opplevde en slags sorg. En henvendelse fra utlandet snudde opp ned på situasjonen..

Aftenposten - 20 nov 22 kl. 10:00

Gründere risikerte privatøkonomien: – På hengende håret

Jakten på penger fra investorer ble så Krevende at gründerne opplevde en slags sorg..

Klartale - 17 nov 22 kl. 13:06

– Gjør deg synlig når du går i mørket

– Det har vært en del stygge påkjørsler av fotgjengere dessverre, sier Christoffer Solstad Steen til Klar Tale. Han er pressesjef hos Trygg Trafikk.Totalt hadde 100 mennesker dødd i trafikken fra 1.

NRK - 17 nov 22 kl. 08:29

Her er Pernille tilbake i barnehagen etter streiken

Like etter klokken 07 begynte de første barna å komme tilbake til barnehagen på Åsane i Bergen etter streiken ble avsluttet onsdag. Én av dem er Pernille, som blir leid av mor Benedicte Karlsen. Anette Reidersen, styreleder ved Espira Ulsetskogen, er glad for at barnehagen kan åpne igjen.

NRK - 16 nov 22 kl. 18:06

Politiet antar fisker i Barentshavet er omkommet

Søk etter savnet fisker i Barentshavet er avsluttet. – Mannen antas å være omkommet. Det er besluttet at det ikke blir foretatt ytterligere søk i det omfattende havområdet, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:01

22 rike nordmenn har flyttet til Sveits

22 rike nordmenn har flyttet til Sveits så langt i år. De tar med seg formuesskatten. I alt betalte de 500 millioner kroner i skatt årlig.

NRK - 15 nov 22 kl. 15:05

Dommeren refser mediene i Tengs-saken

Dommer Arne Vikse kritiserer mediene for å ha kontaktet vitner i Tengs-rettssaken før og etter deres forklaringer i retten tirsdag. – Det har kommet retten for øre at vitner har blitt kontaktet av presse både i forkant og i etterkant av forklaringene sine, og de har gitt uttrykk for at de ikke synes det er greit. Særlig det å kontakte vitner i forkant av forklaringen må jeg reise en pekefinger mot, sier dommer Arne Vikse i retten.

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 08:30

Norske utenlandsstudenter er viktige ressurser. Hvorfor ser ikke regjeringen det?

Er det ikke i Krevende tider en så rik stat som Norge bør hjelpe studentene sine?.

NRK - 14 nov 22 kl. 11:44

Xi og Biden: – Viktig å møtes ansikt til ansikt

Både USAs president Jo Biden og Kinas president Xi Jinping vektla viktigheten av å møtes ansikt til ansikt og begge lands ledere sa det er områder hvor ikke bare deres egne innbyggere, men også resten av verden forventer at de skal jobbe for å finne løsninger. – Verden forventer at vi spiller en rolle i saker som klima og matsikkerhet, sa Biden. Xi underslo ikke at forholdet mellom USA og Kina er inne i en Krevende fase.

NRK - 11 nov 22 kl. 21:26

Ny påvisning av fugleinfluensa i Sola kommune

Det er påvist høypatogen fugleinfluensa i en verpehønsbesetning i Sola kommune. Situasjonen for fjærfenæringen er nå svært alvorlig, ifølge mattilsynet. – Det har vært en Krevende høst for fjærfenæringen i Rogaland, og nå har situasjonen blitt enda mer alvorlig, sier, direktør for avdeling regelverk og kontroll i Mattilsynet Inge Erlend Næsset i en pressemelding.

VG - 10 nov 22 kl. 21:29

Sjekk den fisken: Er dette Norges lengste lange?

I stummende mørke og under Krevende forhold, dro Sebastian Rinaldo Pedersen (26) i land den 190 centimeter lange og 37,3 kilo tunge langen. Trolig den lengste som er tatt på stang i Norge, ifølge ekspert..

VG - 10 nov 22 kl. 14:47

Kritiske til Durek Verretts skoleseanse: Krevende

Elevorganisasjonen og elevrådet ved Elvebakken er positive til Durek Verretts skolebesøk. Samtidig sier lederen i Stortingets utdanningskomité og Mental Helse Ungdom at det er «utfordrende» og «Krevende»..

VG - 10 nov 22 kl. 14:47

Kritiske til Durek Verretts skolebesøk: Krevende

Elevorganisasjonen og elevrådet ved Elvebakken er positive til Durek Verretts skolebesøk. Samtidig sier lederen i Stortingets utdanningskomité og Mental Helse Ungdom at det er «utfordrende» og «Krevende»..

Klartale - 10 nov 22 kl. 09:42

Derfor kan Russland forlate byen Kherson

For Ukraina vil det være en seier å få tilbake kontroll på byen. Samtidig kan Russland ha flere planer for hvorfor de henter ut soldatene.Det var onsdag at russiske medier meldte om planen.

E24 - 10 nov 22 kl. 08:04

Wisting-avgjørelse utsettes: – Beslutningen er Krevende

Equinor og de andre partnerne i Wisting-prosjektet utsetter avgjørelsen om å bygge ut feltet, og sier nå at investeringsbeslutning er ventet innen utgangen av 2026. Bellona jubler, mens Frp mener det er synd..

E24 - 09 nov 22 kl. 09:06

Vestre til bedrifter som sliter med dyr strøm: – Er klar til å motta søknader

Fra i dag kan bedrifter som får problemer på grunn av dyr strøm søke om statlige garantier på inntil 90 prosent av lånebeløpet. – Den økonomiske situasjonen har gjort arbeidet Krevende, sier næringsministeren..

Aftenposten - 08 nov 22 kl. 12:33

Det er Krevende å finne plass til en koronamedaljongselger i Kongehuset

Kongehuset er blitt dratt inn i kontroverser av en fremtidig svigersønn. En avklaring presset seg frem..

Klartale - 06 okt 22 kl. 08:46

Vedum mener det har vært et vanskelig budsjett å få ferdig

Torsdag klokka 10 skal finansminister Trygve Slagsvold Vedum presentere neste års statsbudsjett. Men klokka 8 ble noen av de viktigste tallene delt.Blant annet at regjeringen vil bruke 316,8 milliarder kroner fra det som blir kalt oljefondet.

NRK - 07 nov 22 kl. 11:16

Budsjettforhandlingene i gang – forberedt på harde runder

Budsjettforhandlingene mellom regjeringen og SV startet mandag. – Det blir tøffe forhandlinger. Det er Krevende tider for mange, konstaterer Aps Eigil Knutsen på vei inn til det første møtet i statsrådssalen på Stortinget..

NRK - 07 nov 22 kl. 10:35

Barnehagestreiken: Møtes til mekling i dag

Partene i barnehagestreiken møtes mandag klokka 12 til frivillig mekling hos Riksmekleren. Streiken har vart i tre uker, og over 2400 ansatte i streik. I Nordland er sju private barnehager i Bodø berørt av streiken.

NRK - 07 nov 22 kl. 10:09

Savnet mann funnet i live

Mannen som har vært savnet i området Rørmya ved Reinsvoll i Vestre Toten er funnet i live. Den savnede ble funnet i det Krevende søksområdet av mannskap fra Sivilforsvaret, skriver politiet på Twitter. Mannen var nedkjølt og nærmeste familie er varslet.

VG - 06 nov 22 kl. 20:45

Låner ut huset gratis i julen: – En Krevende tid for mange

Gjermund (30) og Andrea (31) ble huseiere i 2020. Til jul skal de låne det bort gratis til noen som virkelig trenger det – inklusive juletre og et fullt kjøleskap..

NRK - 06 nov 22 kl. 16:05

Sørlandsbanen fortsatt stengt

Berging av det avsporede godstoget på Heskestad er Krevende og fortsetter for fullt, melder Bane Nor. Det er ennå uvisst hvor lenge arbeidet vil ta. Deretter må skadene på sporet utbedres.

NRK - 03 okt 22 kl. 13:30

Regjeringen lover flere tiltak for å få bukt med strømkrisen

Det høye strømprisene og den usikre kraftsituasjonen er Krevende, sier regjeringen, som lover ytterligere tiltak for å få bukt med situasjonen. – Situasjonen med svært høye strømpriser og en usikker kraftsituasjon er Krevende. Regjeringen har tatt flere grep for å redusere husholdningenes strømkostnader og for å komme landbruket, frivilligheten og bedrifter til unnsetning.

Klartale - 05 nov 22 kl. 06:30

Frykt for at kulden blir like farlig som krigen

Den siste tiden har Ukraina slitt med mangel på strøm. Årsaken er at mange kraftverk er bombet av Russland i løpet av de siste ukene. Røde Kors sier dette er svært alvorlig.

Nyhetspressen - 02 nov 22 kl. 15:19

Hvilke bransjer utviklet seg best i den digitale tidsalderen?

En hybrid hverdag har blitt normalen for mange av oss og en rekke industrier har etterhvert tilpasset seg den nye digitale hverdagen vår. Imidlertid er det noen som har gjort det langt bedre enn andre og vi skal derfor se nærmere på hvilke bransjer som har gjort det best i denne artikkelen. Målet er på ingen måte å henge ut andre, men heller å vise hvordan man kan ta en tradisjonell bransje inn i den digitale tidsalderen.

NRK - 02 nov 22 kl. 01:54

Frederiksen: – Vi har gjort det beste valget på 20 år

– Jeg er så ufattelig glad og stolt. Vi har gjort det beste valget på 20 år, sa statsminister Mette Frederiksen i en tale natt til onsdag. Statsminister Mette Frederiksens røde blokk får 87 mandater, og får hun som ventet to mandater fra Grønland, blir det rødt flertall.

NRK - 29 sep 22 kl. 13:14

Ptil-direktør: – En Krevende situasjon

I dag har Petroleumstilsynet holdt et ekstraordinærtmøte i sikkerhetsforumet angående de uidentifiserte dronene i Nordsjøen. Direktør i Petroleumstilsynet Anne Myhrvold sier at det er en Krevende situasjon å være i. – Vi gjør vurderingene ut ifra det trusselbildet som legges frem og tar de tiltakene vi har ansvar for, men dette er et mye mer sammensatt bilde og her er det mange aktører som må jobbe sammen, sier hun.

NRK - 31 okt 22 kl. 18:14

Oslopolitiets hundetjeneste hedres for arbeidet etter Gjerdrum-skredet

Oslopolitiets hundetjeneste er blitt tildelt utmerkelsen «Årets Politihund», etter deres rolle i søk- og redningsarbeidet etter Gjerdrum-skredet, skriver Politiforum. Utmerkelsen peker blant annet på at søkene med hundeekvipasjer pågikk helt frem til siste savnede ble funnet omkommet 22. mars 2021.

NRK - 31 okt 22 kl. 11:02

Helse Nord-direktøren går av

Administrerende direktør Cecilie Daae går av som øverste leder i Helse Nord RHF. Det skriver Helse Nord selv i en pressemelding. ​– Jeg har hatt nær tre svært spennende, men også Krevende år i Helse Nord RHF.

E24 - 31 okt 22 kl. 08:13

Venter Krevende vinter: – Får nok høye gasspriser

Fulle lagre og mildt vær har senket gassprisen i Europa, men det er trolig ikke varig. – Vinteren blir vanskelig for Europa, og vi får nok høye gasspriser, sier Equinor-sjef Anders Opedal..

VG - 31 okt 22 kl. 04:00

Valgresultatet i Brasil gir håp for regnskogen

Brasils nyvalgte president sier han vil kjempe for null avskoging i Amazonas. Regnskogfondet er håpefulle, men påpeker at det blir Krevende..

NRK - 29 okt 22 kl. 10:12

Hågen Karlsen om spionsaken: Hardt slag for russisk etterretning

Det tar årevis og koster enorme ressurser å etablere en spion av typen PST mener å ha avdekket i Tromsø. Et stort nederlag for Russland, mener oberstløytnant. – Det er et hardt slag for russisk etterretning hvis de mister en såkalt illegalist.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com