Krevende

Sunday, 26 March, 17:16

Nyheter om Krevende

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 mar 23 kl. 15:56

NHO: – Mellomoppgjøret blir Krevende

Bedriftenes lønnsevne må ligge til grunn for lønnsoppgjøret. Det har NHOs representanskap vedtatt i dag. – For å styrke konkurranseevnen og sikre folk jobber å gå til, må bedriftens lønnsevne ligge til grunn for lønnsoppgjøret.

Klartale - 24 feb 23 kl. 09:31

Sophie Elise-saken er vanskelig, sier NRK

Sophie Elise er påvirker. Hun har en podkast hos kanalen NRK. Venninna Fetisha Williams er med på den.

Aftenposten - 15 minutter siden

Granerud feilet totalt i tøffe forhold.

Kun fire hoppere hoppet dårligere enn Halvor Egner Granerud (26) i Lahti. Nordmannen fikk svært Krevende forhold.

VG - 15 minutter siden

Granerud feilet totalt i tøffe forhold.

Kun fire hoppere hoppet dårligere enn Halvor Egner Granerud (26) i Lahti. Nordmannen fikk svært Krevende forhold.

Aftenposten - 15 minutter siden

Granerud feilet totalt i tøffe forhold: - Føler meg sjanseløs

Kun fire hoppere hoppet dårligere enn Halvor Egner Granerud (26) i Lahti. Nordmannen hadde svært Krevende forhold..

NRK - 7 timer siden

LO klar for «svært Krevende» lønnsoppgjør – kan bli brudd neste uke

LO beskriver årets lønnsoppgjør som svært Krevende. Mandag leverer de sine krav til NHO. – Vi prøver jo alltid å komme i mål i forhandlinger og har intensjoner om det.

NRK - 21 feb 23 kl. 21:13

Helseministeren vil ikke gripe inn i Helse Nord-sak

Torsdag denne uken skal Helse Nords styre behandles en større sak om omstilling og fordeling av funksjoner i helseregionen i årene som kommer. Styrepapirene ble offentliggjort i forrige uke, og har allerede skapt sterke reaksjoner. Blant annet helsepersonell tatt til orde for å skrote hele planen, gitt den Krevende situasjonen sykehusene i nord allerede står i.

VG - Igår: 11:02

NM-gull til Stjernesund i Trysil

Thea Louise Stjernesund kjempet seg til NM-gull i slalåmrennet under svært Krevende forhold i Trysil. Andrine Mårstøl kjørte seg opp fem plasser og vant sølv..

NRK - I førrgår: 10:14

Tre lokale banker slår seg sammen

Sammenslåing av Larvikbanken, Andebu Sparebank og Skagerrak Sparebank ble i går vedtatt. Den sammenslåtte bankens navn vil være Skagerrak Sparebank. Det er et sentralt premiss at alle ansatte skal beholde jobbene og at alle lokalkontorer skal opprettholdes, skriver bankene i en samlet pressemelding.

VG - I førrgår: 07:13

NM i super-G er avlyst i Trysil

Krevende snøforhold gjorde at juryen i NM i alpint så seg tvunget til å avlyse fredagens super-G-renn i Trysil..

Aftenposten - 21 mar 23 kl. 09:00

Tøff dom over det norske forsvaret: – Ikke i stand til å løse oppgavene i de mest Krevende scenarioene

Sverige og Finland i Nato kan styrke forsvaret av Norge. Men utfordringene står i kø..

NRK - 21 mar 23 kl. 09:02

Studie avdekker store mangler i forsvaret

I en analyse fra Forsvarets forskningsinstitutt går det fram at det norske forsvaret ikke er i stand til å løse de mest Krevende utfordringene det kan møte. Fram mot 2030 er det norske forsvaret underfinansiert 30 milliarder kroner, viser en analyse som legges fram tirsdag..

VG - 20 mar 23 kl. 15:25

Dette betyr Xis besøk: Viser hvem som er mektigst

Xi Jinping vil vise seg frem som statsmann og understreke Kinas rolle som supermakt, ved å støtte opp hardt pressede Vladimir Putin i Moskva. Men å forhandle om fred i Ukraina er langt mer Krevende, påpeker eksperter..

NRK - 20 mar 23 kl. 12:24

To svenske kvinner funnet omkommet i snøskred i Italia

To unge svenske kvinner er bekreftet omkommet etter at det gikk et snøskred ved den italienske skidestinasjonen Courmayeur søndag. Begge kvinnene var 25 år gamle og kjørte off-piste ned et uttørret elvefar i Val Veny med noen venner da skredet ble utløst. Den første kvinnen ble funnet død søndag, men Krevende værforhold førte til at redningsarbeidere ikke fant den andre kvinnen før mandag formiddag.

NRK - 18 mar 23 kl. 17:27

Senterpartiet avviste makspris på strøm

Senterpartiet vil ikke gå inn for makspris på strøm på 70 øre. Det besluttet partiets landsmøte lørdag. Det var Sp-veteran og stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen, og hans fylkeslag Buskerud, som fremmet forslaget.

NRK - 17 mar 23 kl. 18:45

Roser brannvesenets innsats

Ordfører i Porsgrunn Robin Kåss sier at det gjør inntrykk å se skadene etter brannen på den historiske bygningen Meierigården. Nå roser han brannvesenets innsats. Det har vært et veldig Krevende og vanskelig arbeid for brannvesenet, sier ordføreren.

NRK - 17 mar 23 kl. 10:19

MS-forbundet hyller Vedum: – Krever mot å stå frem

MS-forbundet hyller åpenheten Slagsvold Vedum viser. – Først vil jeg uttrykke omtanke overfor at han har fått MS. Vi vet det er mange med MS som ikke tør å være åpen om sykdommen fordi de er redde for konsekvensene det kan få, både i forhold til jobb og privatliv.

NRK - 17 mar 23 kl. 05:14

Bergensbanen stengt etter snøskred

Bergensbanen er stengt mellom Hallingskeid og Myrdal på grunn av et snøras. Strekningen er stengt for trafikk. Ifølge Bane Nor er det et Krevende oppryddingsarbeid som pågår og det vil ta tid å rydde strekningen.

Klartale - 16 mar 23 kl. 11:41

Eckhoff gir seg som skiskytter

Tiril Eckhoff er 32 år gammel og driver med skiskyting. Nå har hun bestemt seg for å slutte som skiskytter. Det sa hun onsdag.

NRK - 15 mar 23 kl. 23:26

Underskuddet for Helgelandssykehuset femdoblet på ett år

Helseforetaket gikk med 125,7 millioner kroner i underskudd i 2022. Det går frem av årsregnskapet, som skal behandles i et ekstraordinært styremøte 22. april.

NRK - 15 mar 23 kl. 11:08

Reklamemarkedet har falt med 86 millioner kroner i år

Hittil i år har reklamemarkedet i Norge gått tilbake med 5,4 prosent sammenlignet med i fjor. – Dette er ikke tall som overrasker. Vi så en oppbremsing i reklameomsetningen mot slutten av fjoråret og det var forventet at denne trenden ville vedvare inn i 2023.

E24 - 14 mar 23 kl. 11:56

Gorm Frimannslund går av som konsernsjef i Bane Nor

Frimannslund går av som sjef etter en «Krevende periode for norsk jernbane»..

NRK - 13 mar 23 kl. 23:19

Pårørende til pasienter anmeldt for rasisme

Pårørende til pasienter på Oslos helsehus er anmeldt for rasisme mot ansatte. Det sier direktøren for Sykehjemsetaten, Helge Jagmann. Han beskriver forholdene for de ansatte på helsehusene som Krevende.

NRK - 13 mar 23 kl. 15:48

Store forsinkelser for Color Line

Krevende værforhold medfører at Color Lines ferjeavganger mellom Hirtshals-Kristiansand og Larvik-Hirtshals er forsinket. Avgangen fra Larvik til Hirtshals skulle opprinnelig gått 17:00 i dag, men er nå utsatt til midnatt. Dagens avgang fra Hirtshals til Kristiansand utsettes til i morgen klokken 05:00.

E24 - 13 mar 23 kl. 11:19

Stoppet opp i tre år: Derfor er det konflikt mellom vindkraft og reindrift

I 2019 ble det full stans for alle nye vindkraftprosjekter i Norge delvis på grunn av Fosen-saken. – Tungt og Krevende, forteller de som behandler sakene..

VG - 13 mar 23 kl. 09:16

Stoppet opp i tre år: Derfor er det konflikt mellom vindkraft og reindrift

I 2019 ble det full stans for alle nye vindkraftprosjekter i Norge på grunn av Fosen-saken. – Tungt og Krevende, forteller de som behandler sakene..

NRK - 13 mar 23 kl. 03:47

Åtte døde i forlis ved San Diego i USA

Åtte personer er døde og trolig er minst sju er savnet etter at en liten båt forliste i farvannet utenfor San Diego sør i California lørdag kveld. Amerikanske myndigheter mener båten ble brukt i menneskesmugling. Den kom i følge med en annen båt, som ikke forliste.

NRK - 12 mar 23 kl. 18:03

Beregn ekstra tid til jobb i morgen

Det er meldt snø og mandag morgen kan du møte hvit veibane og Krevende kjøreforhold i Agder og deler av Østlandet. Ifølge Vegtrafikksentralen sør bør du beregne litt ekstra tid til jobben. Vegtrafikksentralen oppfordrer deg til å kjøre forsiktig.

NRK - 07 feb 23 kl. 15:23

Norges Røde Kors gir millionbeløp til redningsarbeidet etter jordskjelvet i Tyrkia og Syria

Norges Røde Kors gir 10 millioner kroner til nødhjelpsinnsats i Tyrkia og Syria etter jordskjelvet som så langt har krevd over 5.000 menneskeliv. I begge landene pågår det et intenst arbeid for å redde liv og for å finne mennesker som fortsatt er innestengt i ruiner.

VG - 09 mar 23 kl. 20:28

Silje stilte til valg: – Fikk sparken

SOTRA (VG) Silje Ulveseth hadde aldri trodd hun skulle bli politiker. Men da hun sa ja til å stille valg for Ap, endte hun opp i en Krevende arbeidskonflikt – og med flere titusener av kroner i advokatregninger..

E24 - 09 mar 23 kl. 05:59

Blandet på Asia-børsene: – Innsett at høye renter er kommet for å bli

Etter en Krevende reaksjon på den amerikanske sentralbankens (Fed) rentebeskjed, er markedet avventende før de kommende jobbtallene..

NRK - 08 mar 23 kl. 17:53

Svakt resultat for TV 2 i fjor

Bortfallet av Premier League og distribusjonskonflikter var blant årsakene til at TV 2 i fjor fikk sitt dårligste resultat siden 2016. – Vi har tidligere hatt år som har vært Krevende med store omstillinger. Vi er en kommersiell allmennkringkaster og da ligger det i sakens natur at tallene svinger, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav Sandnes i TV 2 til Kampanje.

NRK - 08 mar 23 kl. 13:56

Svært skuffet over masseoppsigelser

Rec Solar sier trolig opp over 50 ansatte - mens de planlegger oppstart for mer enn 100 ansatte. – De ansatte rammes hardt av denne beslutningen. Vi står i en ekstremt Krevende situasjon som vil berøre mange mennesker og familier.

E24 - 08 mar 23 kl. 13:44

Rec Solar sier opp over 50 ansatte, ifølge Industri Energi

– De ansatte rammes hardt av denne beslutningen. Vi står i en ekstremt Krevende situasjon som vil berøre mange mennesker og familier. Det kjenner vi sterkt på i dag, sier Industri Energi-tillitsvalgt Andreas Hadland..

E24 - 08 mar 23 kl. 13:44

Rec Solar sier opp over 50 ansatte

– De ansatte rammes hardt av denne beslutningen. Vi står i en ekstremt Krevende situasjon som vil berøre mange mennesker og familier. Det kjenner vi sterkt på i dag, sier Industri Energi-tillitsvalgt Andreas Hadland..

NRK - 07 mar 23 kl. 20:10

Oslo Ap vil ha endringer i partiledelsen

Styret i Oslo Arbeiderparti ønsker endringer i partiledelsen og sentralstyret. Det ble vedtatt i et møte tirsdag kveld. – Valgkomiteen har et stort ansvar foran seg i en Krevende tid for partiet, sier fylkessekretær Øyvind Slåke til NRK..

Klartale - 03 feb 23 kl. 10:45

Slik skal Forsvaret bli styrket

Regjeringen holder pressekonferanse fredag. Statsminister Jonas Gahr Støre er der. De skal snakke om styrking av Forsvaret.

NRK - 06 mar 23 kl. 14:35

– Det er tidlig å starte med forsoningsarbeid

Mandag har Sannhets- og forsoningskommisjonen høringsmøte på Stortinget. Årsaken til at kommisjonen ble oppnevnt, er for å granske fornorskningspolitikk og urett. En del av kommisjonens mandat er forsoning.

NRK - 06 mar 23 kl. 10:46

Ida Lindtveit Røse innstilt til toppjobb i KrF

Valgkomiteen i KrF vil ha Ida Lindtveit Røse som ny nestleder i partiet. – Jeg er veldig glad og takknemlig for den tilliten valgkomiteen og medlemmene har vist meg. Vi står overfor en veldig Krevende oppgave og har mange utfordringer, sier hun til NRK.

NRK - 06 mar 23 kl. 10:46

Ida Lindtveit Røse innstilt til toppverv i KrF

Valgkomiteen i KrF vil ha Ida Lindtveit Røse som ny nestleder i partiet. – Jeg er veldig glad og takknemlig for den tilliten valgkomiteen og medlemmene har vist meg. Vi står overfor en veldig Krevende oppgave og har mange utfordringer, sier hun til NRK.

Klartale - 06 mar 23 kl. 08:25

Mange uhell i trafikken så langt i år

Det har blitt meldt inn mange skademeldinger allerede i 2023. Alle er i forbindelse med uhell i trafikken. Forsikrings-selskapet Gjensidige har registrert 43.

NRK - 03 mar 23 kl. 12:55

Eirik Hoff Lysholm tar ikke gjenvalg som styreleder i Norsk Redaktørforening

Eirik Hoff Lysholm har takket nei til gjenvalg som styreleder i Norsk Redaktørforening. Han går dermed av på redaktørforenings landsmøte i mai. Lysholm opplyser til Norsk Redaktørforening at det er mangel på tid som gjør at han nå trekker seg.

VG - 03 mar 23 kl. 08:19

NRK-sjefen om Sophie Elise-samarbeidet: – Det ble for vanskelig for oss

NRK-sjef Vibeke Fürst Haugen sier fredag morgen til NRK at samarbeidet med Sophie Elise ble for Krevende..

NRK - 02 mar 23 kl. 16:54

Aasland: – Hvis ikke vi gjør endringer, vil menneskerettighetsbruddene være der

NRK stilte spørsmål til Olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) etter torsdagens pressekonferanse. – Hvorfor kunne dere ikke beklage før, og betyr beklagelsen i dag at dere mener det er et vedvarende menneskerettighetsbrudd som pågår på Fosen? – I tiden etter Høyesterett kom med sin dom, har jeg vært opptatt av å få på plass en prosess som sikrer rettighetene for reindriften på Fosen.

NRK - 02 mar 23 kl. 16:40

Sametingspresidenten: – Beklagelsen er avgjørende for at vi kan komme videre

– Vi har hatt et møte som var viktig, vi har diskutert tema som har stor betydning. Det har vært et ønske fra min side at det offisielle Norge beklager menneskerettighetsbruddet. Det har skjedd, og det mener jeg er avgjørende for at vi skal komme videre, sier sametingspresident Silje Karine Moutka.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com