KrFU Dag-Inge Ulstein

Wednesday, 17 August, 02:41

Nyheter om KrFU Dag-Inge Ulstein

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 sep 21 kl. 21:25

Bjuland innstilt som ny KrFU-leiar

Hadle Rasmus Bjuland er innstilt som ny KrFU-leiar. Det kjem fram i ein pressemelding i samband med eit ekstraordinært møte i KrFUs landsstyre. Valkomiteen har innstilt nytt sentralstyre for KrFU.

NRK - 21 mar 22 kl. 00:06

KrF-topp trekker seg etter Ukraina-utsagn

Nestleder Daniel Myhren Hovind i Trøndelag KrF trekker seg etter et Facebook-innlegg der han skrev at Ukraina vil «skape et blodbad for å skaffe sympati». – Det gikk ikke an å kombinere de standpunktene og fortsette som nestleder, sier fylkesleder Geirmund Lykke til Adresseavisen om Hovinds Ukraina-analyse. Også andre profilerte KrF-ere reagerte på innlegget.

Klartale - 22 okt 21 kl. 10:15

KrFU støtter Bollestad som ny leder

Kristelig Folkeparti (KrF) må velge ny partileder. Ungdomspartiet KrFU ønsker Olaug Bollestad..

NRK - 16 okt 21 kl. 10:15

Bjuland vald til KrFU-leiar

21 år gamle Hadle Rasmus Bjuland frå Jæren er vald som ny leiar av KrFs ungdomsparti, KrFU. Han blei vald samrøystes på ungdomspartiets landsmøte laurdag, skriv Dagen. Bjuland erstattar Edel-Marie Haukland, som gir seg etter to periodar..

VG - 15 okt 21 kl. 21:43

KrFU-oppgjør: – Lei av at vi har vært gisselet til Høyre og Frp

KrFUs påtroppende leder, Hadle Rasmus Bjuland, tar et hardt oppgjør med tiden i Erna Solbergs regjering. Han mener partiet bør være åpent for å samarbeide til både venstre og høyre..

NRK - 12 okt 21 kl. 14:19

Ny generalsekretær i Actis

Tidligere nestleder i KrF og leder i KrFU Inger Lise Hansen blir ny generalsekretær i Actis. Hansen kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Horten kommune, og tiltrer sin nye stilling i Actis 10. januar.

VG - 16 sep 21 kl. 01:44

KrF: Ryktene om vår død er betydelig overdrevet

KrF ligger slettes ikke for døden, sier KrFU-leder Edel Marie Haukland, og svarer alle dem som mener at partiets tid er forbi..

NRK - 29 aug 21 kl. 20:08

Stopper skoledebattene i Oslo

Smittesituasjonen på videregående skoler i Oslo er så alvorlig at Unge Høyre, sammen med KrFU, Unge Venstre, SpU og Grønn Ungdom, har tatt initiativ til å droppe de fysiske skoledebattene og valgtorgene, skriver VG. Bjerke, Ullern og Kuben har allerede fulgt oppfordringen. Ungdomspartiene oppfordrer isteden til digitale debatter..

NRK - 20 apr 21 kl. 13:13

KrFU-leder tar ikke gjenvalg

KrFU-leder Edel-Marie Haukland tar ikke gjenvalg, det kommer frem i en pressemelding. Hun er leder frem til landsmøtet i oktober, hvor KrFU feirer 75 år..

VG - 04 maj 21 kl. 19:58

Vurderer pengekrav mot ungdomspartier: – Helt utrolig

Fem ungdomspartier fikk utbetalt to millioner for mye fra Oslo kommune, men Kulturetaten krever ikke pengene tilbake. MDG synes det er en god idé å betale frivillig, mens andre partier vil at det sendes krav. KrFU har allerede vedtatt å betale..

NRK - 30 apr 21 kl. 18:56

KrF stemte for atomvåpenforbod

Kjell Magne Bondevik og KrFU fekk med seg fleirtalet av landsmøtet på å vedta at Noreg burde slutte seg til FN-avtalen om forbod mot atomvåpen. Landsmøtet var delt om Noreg som Nato-land burde skrive under på ein slik avtale..

NRK - 10 mar 21 kl. 13:38

Ungdomspartier fikk feil støtte

Fire ungdomspartier har fått feilaktig tilskudd fra Oslo kommune, skriver VG. På et møte i kultur- og utdanningsutvalget sier kulturdirektør Stein Slyngstad at hele fire ungdomspartier har fått støtte de ikke skulle hatt i perioden 2017 til 2020. Det dreier seg om AUF, Unge Høyre, Unge Venstre og KrFU..

VG - 10 mar 21 kl. 13:42

Oslo kommune: Fire ungdomspartier har fått feil støtte

AUF, Unge Høyre, Unge Venstre og KrFU har fått i underkant av to millioner i feilaktig støtte mellom 2017 og 2020, sier kulturdirektør Stein Slyngstad i Oslo kommune..

Aftenposten - 09 nov 20 kl. 21:21

Simen Bondevik melder seg ut av KrF

Tidligere leder i Akershus KrFU, Simen Bondevik, meldte seg ut av partiet mandag. Han sier han ikke lenger kan stå inne for kursen partiet har valgt..

P4 - 19 okt 19 kl. 19:38

KrFU vil la lærere bruke nikab

Ungdomspartiet til KrF vil la lærere bruke plagget nikab. I fjor ble slike ansiktsdekkende plagg forbudt i undervisningssammenheng. Alle partiene støttet lovendringen med unntak av SV, Rødt og MDG.

E24 - 21 okt 19 kl. 11:57

KrFU vil avvikle oljenæringen innen 2035

Om rundt 15 år er det slutt for norsk oljenæring, om KrFU får det som de vil. De vil heller at Norge skal satse på kjernekraft..

NRK - 13 dec 19 kl. 13:11

Nye varsler i fire ungdomspartier

Fire norske ungdomspartier bekrefter å ha mottatt nye varsler om seksuell trakassering i år, skriver VG.Unge Høyre har mottatt to varsler i 2019, FpU fem, KrFU to og Unge Venstre ett, skriver avisa..

VG - 12 dec 19 kl. 17:41

Julia Sandstø (22) – varslet om seksuell trakassering i Kristelig folkepartis ungdom (KrFU)

Hun er stolt av at hun varslet. Men Julia tror det kommer til å forfølge henne ganske lenge..

VG - 12 dec 19 kl. 17:41

Julia (22) – varslet om seksuell trakassering i Kristelig folkepartis ungdom (KrFU)

Hun er stolt av at hun varslet. Men Julia tror det kommer til å forfølge henne ganske lenge..

Dagbladet - 04 nov 19 kl. 06:00

Nikab og utrygg iver etter toleranse

Det er skremmende og trist at KrFU vil sette de voksne i skolen sin frihet til å dekke til ansiktet sitt, foran friheten og tryggheten til barna i samfunnet vårt..

NRK - 19 okt 19 kl. 18:57

Vil tillate lærere å bruke nikab

KrFU ønsker å åpne for at lærere kan bruke nikab. I august i fjor ble det innført et forbud mot ansiktsdekkende plagg i all undervisning. Alle partiene støttet lovendringen med unntak av SV, Rødt og MDG..

NRK - 19 okt 19 kl. 09:34

Haukland er ny leder i KrFU

KrFUs landsmøte valgte enstemmig inn 22 år gamle Edel-Marie Haukland fra Bodø som ny leder for ungdomspartiet. Det skriver avisa Dagen..

P4 - 16 okt 19 kl. 06:46

Vil ha abort-debatt i Krf

Leder i KrfU, Martine Tønnessen vil ha en debatt om abort og homoekteskap i partiet. Hun sier til Klassekampen at partiet bør legge bort gamle kampsaker og akseptere dagens abortlov og adopsjon for homofile. Tønnessen går av som leder på partiets landsmøte kommende helg..

Aftenposten - 07 aug 19 kl. 06:00

10 kjappe med KrFU-leder Martine Tønnessen: - Vi burde fjerne BSU-ordningen

40 prosent av dem som mottar BSU-penger, eier allerede bolig. Det er ikke dem staten bør hjelpe, mener KrFU-lederen..

P4 - 11 sep 19 kl. 11:56

Ungdomspartiene vil være i regjering

- Alle regjeringspartiene er tjent med å forbli i regjering. Det sier leder i Krfu, Martine Tønnessen. Alle de fire partiene, Krf, Venstre, Høyre og Frp gikk tilbake under årets kommunevalg.

NRK - 30 aug 19 kl. 08:16

Krever flyktningseier etter bomkutt

KrFU er redd moderpartiet skal få mindre gjennomslag i budsjettprosessen etter Frps bompengeseier – og krever at Norge tar imot 3000 kvoteflyktninger neste år. Det melder Dagbladet..

Dagbladet - 29 aug 19 kl. 16:38

Krever flyktningseier etter Frps bomkutt

KrFU-lederen har tydelige krav til forhandlingene om statsbudsjettet..

Aftenposten - 22 aug 19 kl. 13:43

Alkohol fører til utestengelse i ungdomspolitikken | Ingvild Husby

Nå har jeg vært med i KrFU i tre år. Jeg har ennå ikke kunnet delta på et sosialt arrangement sammen med de andre ungdomspartiene..

Dagbladet - 19 aug 19 kl. 16:23

- Helt bak mål

Spillet i regjeringen om bompenger er helt bak mål, sier KrFU-leder Martine Tønnessen. Unge Høyre mener det haster med en løsning..

Dagbladet - 09 aug 19 kl. 08:23

- Det går for tregt

KrFU-leder Martine Tønnessen har en klar bestilling til egen regjering: Hent de norske Syria-barna til Norge og ta med foreldrene deres!.

P4 - 02 maj 19 kl. 14:34

KrFU-leder tar ikke gjenvalg

Leder i KrFU, Martine Tønnesen, stiller ikke til gjenvalg og går av i oktober. Hun har da vært leder i ungdomspartiet i to år..

VG - 26 apr 19 kl. 14:50

KrFU-lederen krever kutt: Kritisk til pengebruken i regjering

SOLA (VG) KrFU-leder Martine Tønnesen ber moderpartiet stramme inn ønskelisten og prioritere hardere når de skal bruke penger i regjering. De 20 millionene KrF har sikret til kirkesikring, ville hun helst brukt til noe annet..

NRK - 15 jun 19 kl. 11:49

Ønsker Ropstad i Pride-parade

Flere KrF-ere som skal delta i Pride-paraden er kritiske til at KrF-leder og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad ikke deltar. Viken KrFU-leder Simen Bondevik er blant dem som skal gå og som mener Ropstad burde ha gått, ifølge Vårt Land..

Dagbladet - 13 jun 19 kl. 08:32

KrFs ministere og stortingsgruppe bør gå i pride-paraden

Oslos største feiring av mangfold finner snart sted gjennom Oslo Pride Parade. Der skal jeg gå sammen med KrFU, og det håper jeg alle KrFs ministere og hele stortingsgruppen også skal..

E24 - 14 maj 19 kl. 11:33

Budsjettet: Ungt opprør mot egen regjering

Moderpartiene deres har gått inn i den borgerlige regjeringen. Nå går både lederen i Unge Venstre og KrFU til angrep på pengebruken i revidert statsbudsjett som finansminister Siv Jensen la frem i dag..

VG - 14 maj 19 kl. 11:23

Budsjettet: Ungt opprør mot egen regjering

Moderpartiene deres har gått inn i den borgerlige regjeringen. Nå går både lederen i Unge Venstre og KrFU til angrep på pengebruken i revidert statsbudsjett som finansminister Siv Jensen la frem i dag..

P4 - 14 maj 19 kl. 13:10

Ungdomspartier protesterer mot budsjett

Ungdomspartiene protesterer mot pengebruken til sin egen regjering i revidert nasjonalbudsjett. Unge Venstre sier til VG at de vil kjempe mot den unødvendige pengebruken regjeringen legger opp til. KrFU krever at regjeringen legger seg på en mye mer ansvarlig linje.

VG - 23 feb 19 kl. 12:53

KrFU-lederen hardt ut mot Knut Arild Hareide

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide bruker hersketeknikker og stempler sine motstandere, mener ungdomspartileder Martine Tønnessen..

Aftenposten - 23 feb 19 kl. 12:36

KrFU-lederen hardt ut mot Knut Arild Hareide

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide bruker hersketeknikker og stempler sine motstandere, mener ungdomspartileder Martine Tønnessen..

Dagbladet - 23 feb 19 kl. 09:59

Knallhardt oppgjør med Hareide

KrFU-leder Martine Tønnessen mener Knut Arild Hareide mistenkeliggjør og bruker hersketeknikk..

NRK - 11 okt 18 kl. 11:45

KrFU-leder vil ikke tvinge noen

Verken KrFU eller KrF Kvinner vil binde sine totalt 24 delegater når det ekstraordinære landsmøtet i KrF avgjør partiets veivalg 2. november. KrFU-leder Martine Tønnessen vil ikke tvinge noen til å stemme for sitt syn, som er med dagens regjering..

NRK - 11 feb 19 kl. 07:27

Ber Solberg droppe budsjettgrep

Ungdomspartiene til både Venstre og KrF er imot regjeringens forslag om å føre milliardutgifter under streken. Unge Venstre-leder Sondre Hansmark kaller forslaget uansvarlig, mens KrFU-leder Martine Tønnesen sier det hele grenser til å lure velgerne..

NRK - 05 okt 18 kl. 06:58

KrFU fredar Hareide som leiar

Leiar i KrF sitt ungdomsparti KrFU, Stine Tønnessen, seier at sjølv om ho er usamd med Knut Arild Hareide om regjeringssamarbeid med Ap og Sp, so før han bli sittande som leiar. – Hareide er ein god leiar, og KrFU ønsker å behalde han, seier ho..

Aftenposten - 28 nov 18 kl. 07:59

KrFU vil kreve utenriksministerposten til KrF

Allerede før forhandlingene mellom KrF og regjeringen er i gang, har KrFU bestemt seg for hvilke ministerposter KrF må ha for å gå inn i regjeringen..

Hegnar.no - 28 nov 18 kl. 07:37

KrFU vil kreve utenriksminister-posten til KrF

Allerede før forhandlingene mellom KrF og regjeringen er i gang, har KrFU bestemt seg for hvilke ministerposter KrF må ha for å gå inn i regjeringen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com