Koronasenteret

Torsdag, 29 Juli, 12:02

Nyheter om Koronasenteret

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 juli 21 kl. 14:25

Nedringt av folk som vil ha vaksine

Torsdag skrev NRK at Ås kommune starter med drop-in-timer for første dose av koronavaksinen fordi folk ikke møter til vaksinering, eller ikke bestiller time. Nå blir Koronasenteret i Ås nedringt av folk fra hele landet som vil ha vaksine etter nyheten. Men vaksine får de ikke.

NRK - 08 mars 21 kl. 12:46

Oppmodar alle om å teste seg

Leiar ved Koronasenteret i Tromsø kommune råder også dei som er symptomfrie om å ta ein koronatest. Tromsø kommune skal ha ein pressekonferanse om situasjonen klokka 13.30..

NRK - 25 jan. 21 kl. 15:07

Innfører testing på Tromsø lufthavn

Tromsø kommune innfører koronatesting til reisende sørfra på Tromsø lufthavn fra mandag klokka 19. Det sier fagleder ved Koronasenteret i Tromsø kommune, Øivind Benjaminsen. Årsaken er den mer smittsomme varianten av covid-19 på Østlandet..

NRK - 03 jan. 21 kl. 22:02

Seks nye smittet i Kristiansand

Seks nye personer er bekreftet smittet i Kristiansand. De ble smittet etter et arrangement på utestedet «Bakgården Både Og». Kommunen ber alle som var til stede på musikkbingo mandag 28.

NRK - 03 jan. 21 kl. 22:02

Smittet etter musikkbingo

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Kristiansand, etter et arrangement på utestedet «Bakgården Både Og». Kommunen ber alle som var til stede på musikkbingo mandag 28. desember om å kontakte Koronasenteret for å bestille time til test mandag 4.

NRK - 06 des. 20 kl. 18:17

Ny tråler med mistenkt koronasmitte

Fiskebåten «Sjøvær» er på vei inn til Tromsø med mistenkt koronasmitte om bord. Ifølge fagleder ved Koronasenteret, Øivind Benjaminsen, er det kun snakk om milde symptomer blant mannskapet. Kommunen vil gjennomføre testing mandag morgen..

NRK - 30 nov. 20 kl. 09:30

I karantene etter juniorklubbesøk

16 personer er satt i karantene etter besøk på Stakkevollan juniorklubb i Tromsø sist torsdag. Det sier Øivind Benjaminsen, fagleder ved Koronasenteret, til iTromsø. Dette skjer etter at en person som var på klubben testet positivt sist lørdag..

NRK - 05 nov. 20 kl. 08:15

Tester 500 elever i Tromsdalen

Torsdag skal rundt 500 elever ved Tromsdalen videregående skole testes for korona. – Det har vist seg vanskelig å få oversikt over hvem av elevene som har vært i kontakt med hvem, sier fagleder ved Koronasenteret i Tromsø, Øyvind Benjaminsen..

NRK - 29 okt. 20 kl. 11:19

Medarbeider på koronasenter smittet

En medarbeider på Koronasenteret på Stord er smittet av koronaviruset, melder kommunen. Testsenteret blir vasket ned, og kommunen jobber med smittesporing. Kapasiteten er redusert som følge av dette, og det er lang ventetid også på telefon..

NRK - 27 okt. 20 kl. 19:30

Testar eit kor for korona i Tromsø

Tromsø kommune testar eit kor på 30 personar, etter at eitt av kormedlemmene testa positivt for covid-19. Av dei andre har fleire utvikla symptom som er forenlege med korona, og alle er no i karantene, seier fagleiar for Koronasenteret i kommunen..

NRK - 16 okt. 20 kl. 15:58

Legg ned testsenter ved grensa

Koronasenteret som vert drive av Halden kommune på Svinesund vert avvikla. Fleire andre testsenter skal også verte nedlagde, har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt..

NRK - 08 okt. 20 kl. 06:28

Mye ressurser på smitta mannskap

Det er svært ressurskrevende å håndtere det koronasmittede mannskapet fra den russiske tråleren. Det sier kommuneoverlege Kathrine Kristoffersen. Mandag kom båten til Tromsø, og 24 av mannskapet er smittet.

P4 - 08 sep. 20 kl. 20:43

Flytter koronasenter i Fredrikstad

Koronasenteret i Fredrikstad tredobler nå testkapasiteten. Det opplyser kommunen. Senteret flyttes nå til Tolletatens gamle lokaler som ligger like ved.

NRK - 04 sep. 20 kl. 21:57

40 nye smittetilfelle i Fredrikstad

Sidan i går har 40 nye personar testa positivt på koronaviruset, skriv kommunen i ei pressemelding. Kommuneoverlege Sofie Lund Danielsen seier til VG at Koronasenteret deira opplev stort press, og det kan derfor ta tid å kome gjennom på telefon..

P4 - 17 aug. 20 kl. 18:17

12 personer smittet etter ferie

12 personer fra samme vennegjeng er smittet, og flere titalls personer er i karantene, etter en ferie i Lofoten. Fire av tilfellene ble bekreftet i dag, og i alt tre fylker er berørt - Trøndelag, Nordland og Troms, melder NRK. Noen av de smittede var ikke med på selve ferien, og er blitt smittet i ettertid av vennene sine.

NRK - 17 aug. 20 kl. 18:07

Fraktet viruset gjennom tre fylker

Tolv personer fra samme vennegjeng er smittet, og flere titalls personer er i karantene, etter en ferie i Lofoten. – Viser hvordan viruset oppfører seg, sier leder på Koronasenteret..

NRK - 17 aug. 20 kl. 15:35

Én person testet på Hurtigruten

Én passasjer på Hurtigbåten-skipet Richard With er testet for korona etter symptomer på smitte. Det bekrefter Koronasenteret i Tromsø kommune. Personen er isolert på båten og bosatt i Tromsø..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt